بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

ربات سایت

6 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخوام رباتی درست کنم که وارد یک سایت بخصوص بشه، لاگین کنه و یک اطلاعاتی رو بررسی کنه، اگر با اطلاعات توی دیتابیس همخونی نداشت، اطلاعات جدید رو حالا یا اسمس کنه یا ایمیل (این بخشش فعلا خیلی مهم نیست) و اطلاعات جدید رو توی دیتابیس ذخیره کنه و این فرایند رو یکی دو هفته مداوم انجام بده. همچین کاری رو با پایتون و سلنیوم انجام دادم فقط مشکلم اینه برای اجرای این برنامه باید شبانه روزی س...

2 پاسخ

استفاده ازvue به صورت اینترنال در php

6 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

من داخل وب پک ابتدا اومدم با دستور زیر vue رو نصب کردم : npm install vue بعدش یک فایل داخل فایل index.php کد زیر رو نوشتم : <div id="app"> <li>{{name}}</li> </div> بعدش داخل فایل bundler-webpack.js کد زیر رو نوشتم : import Vue from 'vue'; new Vue({ el:'app', data:{ name:'mohammadali', list:[], ischecked:true } }).$mount('app'); همه چ...

3 پاسخ

عضویت ویژه در سایت

6 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام . من میخواستم یه عضویت ویژه یک ماهه خریداری کنم . چرا کاربران رو مجبور به خرید عضویت سه ماهه میکنید ؟ خب شاید یکی مثل من فقط یه اموزش ۴ ساعتی میخواد فقط که مجبوره ۸۹ تومن پرداخت کنه . ای کاش یا عضویت ویژه یک ماهه حتی یک هفته ای قرار بدید ( هر چند با اعمال محدودیت) یا اینکه همه دوره هایی که در عضویت ویژه قرار دادند یه قیمتی هم داشته باشند که اگه کسی خواست عضو نشه و بخره بتونه با قیمت مناسب خری...

11 پاسخ

نمایش ارور به صورت جیسون در نود جی اس

7 روز پیش
توسط hossein آپدیت شد

کدهای نوشته شده رو قرار میدم دوستان لطف کنن نگاهی بهش بندازن : const { check, validationResult } = require('express-validator'); getDataRegistration(req, res, next) { check('name', 'فیلد نام نباید خالی باشد').isEmpty(); check('name', 'نام باید بیشتر از 7 کاراکتر باشد').isLength({ min: 7 }) check('email', 'فیلد ایمیل نباید خالی باشد').isEmpty(); check('email', 'ایمی...

3 پاسخ

درمورد ربات

1 هفته پیش
توسط حامد نیرومند آپدیت شد

سلام دوستانویک سوال : لطفا آقای موسوی حذف نکنید. آیا رباتی هست برای ثبت نام خودرو؟ اگه هست میشناسید؟ طرز استفاده اش چطوره؟ این ربات ها چطوری درست میشن؟(یعنی باچه زمانی) اگه اطلاعات بیشتری دارید راهنمایی کنید

5 پاسخ

مدارك معتبر برنامه نويسي

1 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام براي تكنولوژي ها و زبان هاي توسعه داده شده توسط مايكروسافت مثل asp.net خود مايكروسافت آزمون هايي رو برگزار ميكنه مدرك معتبر خودشونم ميدن كه همه جاي دنيا مورد تأييد هست. سوالم اين هست كه شما براي زبان هاي برنامه نويسي ديگري آزموني سراغ داريد كه به اندازه مدركي كه مايكروسافت ميده معتبر باشه؟ تشكر

4 پاسخ

دریافت پروژه

1 هفته پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام ببخشید میخواستم بدونم وقتی یک فریلنسر بشیم چگونه ما شناخته میشیم و پروژه بهمون داده میشه ؟ من یه سوال دیگه هم دارم چجوری میتونیم خلاق باشیم من هر چی فکر میکنم گیج میشم نمیفهمم چجوری یه موضوع برای صفحم انتخاب کنم

7 پاسخ

مشکل در نمایش پیغام اعتبار سنجی

1 هفته پیش
توسط سعید آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat سلام ببخشید من از پکیج rakit validation استفاده میکنم برای اعتبار سنجی داده هام داخل کنترل اطلاعات رو پاس میدم به تابع و ولیدیت رو انجام میده اما نمیدونم چطوری responce رو پاس بدم به view که نمایشش بدم میشه کمکم کنید پروژم mvc هست

3 پاسخ

امنیت شغلی پایینتر لاراول و دات نت نسبت به بقیه فریمورکا

1 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام من خودم لاراول کار میکنم و چندین پروژه واقعی هم زدم باش .. به نظر من درسته که لاراول و asp.net استخدام های خیلی بیشتری دارن ولی امنیت شغلی کمتری دارن نسبت به مثلا django یا spring یا ruby on rails یا go . فرض کنید لاراول دولوپر سنیور هستید و تو یه شرکت کار میکنید و ماهی 4 تومن هم حقوق میده.خب همه میدونیم ارزش کار یه برنامه نویس laravel خیلی بیشتر از این حرفاس. و شما درخواست میکنید که 5 میلیون...

9 پاسخ

یادگیری bootstrap4

1 هفته پیش
توسط محمد صادق کریمی آپدیت شد

سلام آقای موسوی @hesammousavi میخواستم بدونم برای یادگیری bootstrap 4 و استفاده اون در reactjs اموزش bootstrap 4 توی سایت راکت مناسب هستش یا نه؟؟ آیا قرار هستش برای bootstrap ضبط جدید اتفاق بیفته یا نه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من رو

2 پاسخ

اوضاع بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران چگونه است

1 هفته پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

دوستان اگه تجربه یا اطلاعاتی راجع به بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران دارن بگن لطفا. اگه بطور مشخص از زبانی خاص و کشوری مشخص بگید ممنون میشم. مثلا اینکه بازار کار php کجاها بهتره یا مثلا تو فلان کشور بازار کار کدام زبان بهتره؟ وضعیت حقوق و دستمزدها برای برنامه نویسی به چه صورته؟ و.... متشکرم

21 پاسخ

مشکل عجیب در authentication

1 هفته پیش
توسط تیرداد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک وب سایت با لاراول راه اندازی کردم . حدود 500 نفر هم در حال حاضر توش ثبت نام کردن . من سیستم لاگین رو از کلاسها و متدهای پیشفرض خود لاراول استفاده کردم و فقط ویوها رو عوض کردم . ولی هر از چند گاهی برای یوزرها مشکلات خیلی عجیبی پیش میاد. 1- مشکل اولی که مشاهده کردم(میدونم که عجیب به نظر میرسه ) اینکه که یکی از یوزرها وقتی لاگین کرده بود اطلاعات و اسم و یک یوزر دیگه رو نشون میداد...

9 پاسخ

ارسال فرم

1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من یه فرمی دارم که درونش یه دکمه ای هست که این دکمه وظیفه اش اینکه تابعی که توسط php نوشته شده رو صدا بزنه. منتها نمیخوام از طریق php این دکمه رو فراخونی کنم بلکه میخوام از طریقjavascript jquery صدا زده بشه. چون نمیخوام دکمه وظیفه ارسال فرم رو داشته باشه برای اینکه همراه فرم من اطلاعات دیگه ای هم هست میخوام فقط دکمه تابع رو صدا بزنه و همین. میشه لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. ممنون

7 پاسخ

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در لاراول

1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام تاریخی که درون جدول های دیتابیس داخل فیلد updated-at ذخیره میشه رو موقع select به صورت تاریخ شمسی دربیارم و ازش استفاده کنم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم،خواهشا راهنمایی کنید.

8 پاسخ

نحوه پیاده سازی لومن در کنار لاراول

1 هفته پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان، واسه اینکه از لومن واسه نوشتن وب سرویس استفاده کنیم و در کنار لاراول از اون بهره ببریم به چه شکل میشه؟ینی چطوری باید در کنار لاراول فراخوانی بشه؟باید روی ساب دامین بالا بیاد؟یا شکل دیگه؟ و سوال دوم اینکه ریکوئست هایی که ممکنه همزمانی واسشون پیش بیاد در لاراول و لومن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگه اموزشی در ای خصوص دارین ممنون میشم قرار بدین

5 پاسخ

بازگشت به صفحه مورد نظر بعد از پرداخت

1 هفته پیش
توسط مهدی پاکروان آپدیت شد

سلام دوستان من یک سایت وردپرسی طراحی کردم توی یکی از صفحه های سایت میخوام مخاطب بعد از پرداخت موفق به صفحه ای که میخوام برگرده چطور این کار و باید بکنم؟ از آیدی پی هم استفاده میکنم اگرم درگاه بهتری میدونید معرفی کنید. ممنون

1 پاسخ

غیر فعال کردن تغییر value داخل input توسط کاربر

1 هفته پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام من یک input دارم برای وارد کردن تاریخ و این تاریخ با استفاده از plugin خودکار توی input قرار میگیره. حالا من میخوام دسترسی کاربر رو به تغییر دستی (توسط کیبورد) input رو بگیرم اما میخوام با استفاده از plugin بتونه تاریخ رو تغییر بده. اگر میشه راهنمایی ام کنید

2 پاسخ

انتقال اطلاعات بین صفحات مختلف

1 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

@hesammousavi @proamirm سلام ببخشید فرض کنین من میخوام یه آزمون تستی داشته باشم که 10 تا سواله. توی هر صفحه هم یک سوال نشون داده میشه و کاربر با جواب دادن به هر سوال میره سوال بعدی چجوری میتونم این طلاعات رو به صفحات بعدی بفرستم؟ چه راهی برای اینجور برنامه ها پیشنهاد میکنین؟ ممنون

3 پاسخ

اینترفیس و implements

1 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام می خاستم بدونم چه زمانی از implement استفاده میشه و دقیقا چه کاری انجام میده. با تشکر

4 پاسخ

پرفرمنس روابط در MongoDB

1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام. از لحاظ ریلیشن ها مونگو به چه شکل عمل میکنه؟ البته خودش که نداره اما توی داکیومنت دو روش embedded و reference رو پیشنها داده روش اول میگه بیا دایکومنت ها مرتبط رو تو همون دایکومنت سیو کن که هیچی، به دلایلی نمیتونم. اما روش دوم میگه بیا مثلا object id از دایکومنت رو ذخیره کن. که خب هدف منه. ساده سازی بخوام بکنم، فرض کنید من یه پست دارم (وبلاگ) هر پست وبلاگ من بین یک کامنت تا 800 کامنت داره (ب...

8 پاسخ

ایجاد بخش فیلتر و مرتب سازی روی داده ها

1 هفته پیش
توسط maryam آپدیت شد

سلام دوستان. من یه سری داده دارم که از دیتابیس خوندم و توی blade به شکل یه جدول نمایششون میدم. حالا میخوام این داده ها قابلیت search و sort و فیلتر بر اساس یه مورد خاص رو داشته باشند مثلا بر اساس نام که توی ستون اول جدول نمایش داده میشه قابل فیلتر باشه یا بر اساس تاریخ و ... قابل sort باشه. یه چیزی تقریبا شبیه به بخش فیلتر مقالات همین وبسایت ولی پیشرفته تر. چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟ اگر کسی ب...

5 پاسخ