بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

مشکل با گیت لب

تجربه کاربری
- 6 روز پیش
توسط mahmoud mahmoud آپدیت شد

دوستانی که با گیت لب کار می کنند راهنمایی کند من چه کار کنم بتونم پروژه به گیت لب push کنم ... از موقع تحریم شدیم ارتباط https و ssh هر کار می کنم برقرار نمیشه ... پراکسی هم استفاده می کنم نمیشه ... سرور خارجی هم ندارم... ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ

برای برنامه‌نویسی وب php آینده‌دار تر است یا پایتون

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان من به برنامه نویسی وب علاقه دارم ولی نمیدونم برم سمت php یا پایتون؟ در آینده کدومشون رو در این زمینه بهتر میبینید؟ و اینکه فرصت های شغلی کدوم بیشتره؟ سپاس

5 پاسخ

groupby در لاراول

لاراول
- 6 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

درود این کنترلر /** show archive article */ public function showArchiveArticle(){ $year=Post::all()->groupBy('year')->get(); return view('archive.index',compact('year'/*,'month'*/)); } اینم view @foreach($year as $item ) {{$item->year}} @endforeach اینم خطا باید چیکار کنم؟ Too few arguments to function Illum...

1 پاسخ

سرور یا هاست برای لاراول

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام هاست یا سرور مناسب برای سایت لاراولی چی هست؟ و از کدوم سایت ارائه دهنده باید گرفت؟؟؟

5 پاسخ

یادگیری php

PHP
- 6 روز پیش
توسط sajjad آپدیت شد

با عرض سلام دوستان من ۶ ماهی هست دارم با php کار میکنم و علاقه بسیار بسیار زیادی به این زبان برنامه نویسی دارم . ولی در یادگیری و توسعه کمی دچار مشکل میشوم . و باگی که باید حداکثر ۱ ساعت طول بکشد یهو ۵ ساعت درگیرش میشوم . خواستم بدونم چه راهی ها برای تقویت این زبان زبان انجام بدم . من تمرین و تلاش خودمو دارم

3 پاسخ

error unserialize

لاراول
- 6 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . پروژه مو که لود میکنم این ارور میاد : unserialize(): Error at offset 0 of 40 bytes فابل های سیشن و ... ریفرش کردم ولی فایده نداره . این مال چیه

1 پاسخ

ایجاد بخش فیلتر و مرتب سازی روی داده ها

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان. من یه سری داده دارم که از دیتابیس خوندم و توی blade به شکل یه جدول نمایششون میدم. حالا میخوام این داده ها قابلیت search و sort و فیلتر بر اساس یه مورد خاص رو داشته باشند مثلا بر اساس نام که توی ستون اول جدول نمایش داده میشه قابل فیلتر باشه یا بر اساس تاریخ و ... قابل sort باشه. یه چیزی تقریبا شبیه به بخش فیلتر مقالات همین وبسایت ولی پیشرفته تر. چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟ اگر کسی ب...

4 پاسخ

برنامه‌نویس‌های شهرستانی چه مسیری را طی کردید

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

خطاب به برنامه‌نویس های شهرستانی یه سوال ازتون داشتم. چه رودمپی رو طی کردید تا به اینجا رسیدید؟ باتوجه به اینکه در شهرهایی بجز تهران هیچ شرکت بزرگ و مهمی در این زمینه وجود نداره یا اینکه کارآموزی وجود نداره پیشنهادتون به کسی که داره توی شهرستان مراحل آموزش رو طی میکنه چیه؟ سپاس

4 پاسخ

تفاوت و کارکرد های with و has وwherehas

لاراول
- 7 روز پیش

سلام وقت بخیر ممنون میشم تفاوت سه تابع with -has-و wherehas رو تو لاراول بگید به زبان فارسی اگر توضیح بدین ممنون میشم. With همون join هست؟

0 پاسخ

ایجاد پروفایل برای کاربر

لاراول
- 7 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان گرامی من می خوام حالتی رو ایجاد کنم که وقتی کاربر ثبت نام کرد و وارد پنل کاربری خودش شد بره قسمت پروفایل و پروفایل کاربری خودش رو کامل کنه بعد بتونه از قسمت های دیگه پنل کاربری خودش استفاده کنه . این اجازه رو نداشته باشه تا وقتی پروفایل خودش رو تکمیل نکرده باشه حق استفاده از این بخش ها رو نداشته باشه. می خواستم از شما دوستان درخواست کنم که در این زمینه راهنمایی های که لازم رو ب...

5 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

فیدبک سایت
- 7 روز پیش
توسط MOHAMMAD REZA AGHA MOHAMMADI آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

42 پاسخ

پیشنهاد برای دوره های پیشرفته لاراول

لاراول
- 7 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان اینجا کسی میتونه بهم دوره های پیشرفته لاراول و معرفی کنه ؟ حالا چه تو سایتای ایرانی چه تو یوتیوب و .... تا اینجایی من سرچ کردم اکثر دوره ها پروژه محور و یا مقدماتی لاراول هستن مثلا ریفکتوری کد های لاراول یا مثلا میکروسرویس نویسی یا ترفن های دیگه لاراولو نمیتونم پیدا کنم کسی میتونه کمکی کنه بهم ؟ممنون میشم

8 پاسخ

مقایسه لاراول با اکسپرس

متفرقه
- 7 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر میخواستم درخواست کنم کسایی که تجربه استفاده از فریم ورک های اکسپرس و لاراول و داشتن نظرشون رو دربارش بگن و اینکه فریم ورک لاراول بهتره یا اکسپرس؟

1 پاسخ

مشکل انتقال لومن به هاست اشتراکی

لاراول
- 7 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام بنده چند روزیه با انتقال کدم روی هاست اشتراکی مشکل دارم درحال حاضر به ارور Class 'PDO' not found برخوردم ممنون میشم اگه تجربه ای در این زمینه دارین راهنماییم کنید

3 پاسخ

سایت دانلود پکیج برای vue

ویو جی اس
- 7 روز پیش
توسط Arman Askari آپدیت شد

سلام می خواستم بدونم همین طور که برای لاراول سایت packalyst.com هست که پکیج های لاراول را لیست کرده و میتونی در هر زمینه ای پکیج های اونو ببینی و بر حسب تعداد دانلود که شده بدونی که کدوم پکیج بهتره همچین سایتی برای vue هم هست یا نه

3 پاسخ

ووکامرس فعال شدن پرداخت در محل فقط برای داخل شهر

وردپرس
- 7 روز پیش
توسط Reza Rahnama آپدیت شد

سلام. من با افزونه ووکامرس یک فروشگاه ساختم . الان دو روش برای ارسال کالا هست . یکی “پرداخت در محل” و یکی “پرداخت آنلاین” . الان میخوایم یه قابلیتی رو اجرا کنم . ک وقتی کاربر اگه داخت تهران بود ، بتونه گزینه “پرداخت در محل” رو ببینه . و وقتی کاربر خارج از تهران بود ، فقط بتونه “پرداخت آنلاین” رو ببینه . به صورت کلی فقط میخوام کاربرانی ک داخل تهران هستن بتونن روش “پرداخت در محل” رو انتخاب کنن . به...

4 پاسخ

دوره های جدید سایت

فیدبک سایت
- 1 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان و همراه عزیز راکت تشکر میکنم از اینکه تا اینجای کار راکت همیشه همراه ما بودید و با نظراتتون باعث پیشرفته راکت شدین واقعا هدف من و راکت اینکه هر روزی بهتر از روز گذشته بشیم و یک تغییر,حتی کوچیک تو خودمون به وجود بیاریم که مارو به سمت بهتر شدن هدایت کنه . هدف از این گفتگو اینکه از شما عزیز خواهش کنم نظرات خودتون رو در مورد دوره های بعدی وبسایت راکت برامون بفرستید تا با کمک ن...

80 پاسخ

امنیت در وب سایت نودجی اس

نود جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. من قصد دارم یه استارتاپی رو با نودجی اس راه اندازی کنم. البته هنوز تو مرحله یادگیری هستم و هنوز کامل مسلط نیستم. با این اوصاف یه سری سوالاتی دارم در رابطه با نود جی اس. 1- امنیت وب سایت هایی که با نودجی اس پیاده سازی می شوند چطور برقرار می شود؟ آیا برقرار کردن امنیت سرور کافیست؟ 2- برای یک مجله اینترنتی که شامل سیستم مدیریت محتوا و پنل ادمین و... است، تکنولوژی نود جی اس را پیشنهاد می کنید یا...

6 پاسخ

کراب جان

PHP
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

برنامه نویسی کراب جان در php چطوریه؟

6 پاسخ

برای استفاده از ری اکت نیتیو نیاز هست که redux رو یاد بگیرم

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من دوره ری اکت رو در داخل سایت دیدم میخوام نیتیو هم شروع کنم آیا نیازی هست که redux رو هم آموزش ببینم؟؟

2 پاسخ

tab navigation به صورت rtl

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان کسی tab navigation توی react native سراغ داره که فارسی رو پشتیبانی کنه و rtl باشه؟

1 پاسخ

سوال در مورد request

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

ما زمانی که api می نویسیم جندین درخواست(request) می فرستیم به سرور اینجوری حجم درخواستها بالا میره و امکان داره سرور هنگ کنه چیکار کنیم این درخواست ها کم بشه

5 پاسخ

چند زبانه کردن react redux

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام در مورد چند زبانه کردن react redux بهترین package چی هستش، و اینکه کسی نمونه کدش رو داره که بتونم الگو برداری کنم

3 پاسخ

مشکل در ارسال اطلاعات به صورت‌curl

PHP
- 1 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

من اطلاعاتی رو برای این سایت می فرستم اما ارسال نمیشه دلیل چیه $ch=curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.linkpad.ir/contact"); curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "name=netwons&&email=netwon@gmail.com&&body=salam"); $response=curl_exec($ch); curl_close($ch); echo $response; یا به این صورت می خواهم login...

10 پاسخ

ارسال به صورت post

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد فلاحپور آپدیت شد

سلام خدمت دوستان.. فرمی دارم که به صورت POST به کنترلر ارسال میشه.. و بعد از فرآیند insert باید به یک آدرس خارجی ( url بانک ) به همراه چند متغییر باید پست بشه و صفحه ریدارکت بشه... ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم بعد از فرآیند insert چطور POST را فراخوانی کنیم که صفحه را ریدارکت بشه..

13 پاسخ

بستن قرارداد پشتیبانی

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط محسن آقاجانی آپدیت شد

سلام دوستان من یه پروژه نسبتا بزرگ انجام دادم. الان که پروژه تموم شده کارفرما میخواد برای پشتیبانی یک ساله قرارداد ببنده. چون پروژه تغییرات جزئی ( و متداوم) زیادی داره واسه همین پشتیبانیش یه مقدار سخته. میخواستم بدونم توی قرارداد باید به چه نکاتی اشاره کنم و مبلغ رو چجوری حساب کنم؟

3 پاسخ

خطای pusher

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام من دارم از pusher استفاده میکنم و تمامی موارد هم را رعایت کردم ولی خطای زیر را دریافت میکنم و هرچی تو اینترنت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم app.js:83853 GET https://stats.pusher.com/timeline/v2/jsonp/1?session=NTc0NDk1MjM5&bundle=MQ%3D%3D&key=YmYyNTFhMjUwOTdhNjhlZTcxOWY%3D&lib=anM%3D&version=NC4zLjE%3D&cluster=YXAy&features=WyJ3cyJd&timeline=W3siaW5zdGFuY2VzIjox...

2 پاسخ

api instagram در php

PHP
- 1 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

ایراد این کد چیست؟ $client_id = ''; $client_secret =''; $redirect_uri = 'http://localhost'; $code ='Enter your code manually'; $url = "https://api.instagram.com/oauth/access_token"; $access_token_parameters = array( 'client_id' => $client_id, 'client_secret' => $client_secret, 'grant_type' => 'authorization_code', 'redire...

10 پاسخ

run کردن flutter در android studio

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط سعید لاولی آپدیت شد

سلام تمام راه حل ها رو که دوستان تو قسمت نظرات ویدیو نصب flutter روی windows گفتن انجام دادم مشکل دانلود پکیج از jcenter هستش ممنون میشم راهنماییم کنین ! @hra.php @alirezasafdari فایل build.gradle: "" buildscript { repositories { mavenCentral() google() jcenter() maven { url 'https://maven.google.com' } } dependencies { classpath 'com.android.tools.build:gradle:3.2.0' } } allproject...

4 پاسخ

زمانبندی وظایف

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سئوال در خصوص لینک زیر هست https://roocket.ir/articles/scheduled-tasks-in-laravel-shared-hosting#comment-16653 با اجرای دستور زیر php artisan schedule:run فقط یکبار اون کامندی که در زمانبند تعریف شده اجرا میشه و سیستم وارد حلقه تکرار اجرا نمیشه و نیازه که یه تسکی هم توی ویندوز ایجاد بشه (لوکال) آیا غیر از این روش که توی ویندوز تسکی برای اجرای کران جاب تعریف بشه وجود داره یا فقط همین راهکار هست اصل...

11 پاسخ