بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

دیباگ در PHP

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام بچه ها یه اپلیکیشنی که با PHP نوشته شده رو چجوری دیباگ باید بکنیم ؟ توی لاراول مثلا یه راه استفاده از dd هست که هر مرحله رو چک کنیم ولی فکر نکنم راه خوبی باشه چیکار باید بکنیم برای دیباگ اپلیکیشن های که با PHP نوشته شدن

2 پاسخ

مشکل در ران کردن املیتور

اندروید
- 2 هفته پیش

info JS server already running. info Building and installing the app on the device (cd android && gradlew.bat app:installDebug)... Configure project :react-native-fetch-blob WARNING: Configuration 'compile' is obsolete and has been replaced with 'implementation' and 'api'. It will be removed at the end of ۲۰۱۸. For more information see: http://d.android.com/r/tools/update-dependency-confi...

0 پاسخ

مشکل با ادیتور vscode

Html-Css
- 2 هفته پیش
توسط SOHE!L آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز من یه مشکلی با این ادیتور دارم مثلا موقعی که تگ input باز میکنم و میخوام مقدار type رو معین کنم autocomplete کار نمیکنه باید کلید esc رو بزنم که متن از حالت select خارج شه و autocomplete فعال شه ممنون میشم راهنمایی کنید

5 پاسخ

جدا کردن مقادیر از رشته

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

دوستان من چطور میتونم تو query زیرمقدار _id هارو جدا کنم؟ ‍‍‍``` tolower(_id) eq '5cac864acf83662cf7bb69a2' and tolower(_id) eq '5cab5fed1046837eaad55deb' and tolower(_id) eq '5caa5c2401988b5c08e464e8'

1 پاسخ

گرفتن دیتا از مانگو

نود جی اس
- 2 هفته پیش

سلام این کد من هست const MongoClient = require('mongodb').MongoClient; global.globalToken = ""; var doubles= new Promise(resolve => { MongoClient.connect(mongourl,{ useNewUrlParser: true }) .then((db)=>{ let dbo = db.db("mydb"); dbo.collection("tokens").findOne({}, function(err, result) { if (err) throw err; console.log(result) resolve(result) db.close(); }); })...

0 پاسخ

پياده سازي نقشه در node

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. دوستان ميخوام يه اپ رو كه مبناي كاريش استفاده إز نقشه و لوكيشن هست رو با nodeپياده سازي كنم.اگه إمكانش هست راهنماييم كنين كه براي پياده سازي نقشه از چي ميتونم استفاده كنم؟و از كجا شروع كنم؟

3 پاسخ

publicpath مشکل در آپلود تصویر در ckeditor

لاراول
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من مشکل آپلود در ckeditor دارم به این صورت که وقتی در لوکال آپلود تصویر انجام میشه در پوشه public و پوشه ای که در نظر گرفته شده تصاویر آپلود میشن و مشکلی نداره ولی وقتی پروژه را روی سرور آپلود کردم و فایل های داخل پوشه public را در پوشه public_html قرار دادم هنگام آپلود تصاویر فایل ها خارج از پوشه public_html و در پوشه public ساخته شده آپلود میشن و همچنین پیش نمایش آپلود نیز در ckedito...

0 پاسخ

google login InvalidStateException

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان کسی با این ارور هنگام callback از گوگل برخورد داشته ؟ راه حل چیه ؟ توکن چه ایرادی داره!؟ C:\xampp\htdocs\zahed\vendor\laravel\socialite\src\Two\AbstractProvider.php public function user() { if ($this->hasInvalidState()) { throw new InvalidStateException; } $response = $this->getAccessTokenResponse($this->getCode()); $user...

3 پاسخ

realtime rest api

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه یه real-time api فرانت اند موبایل فلاتر و وب ری اکت کار کردم ، rest api بک اند هم با نود اکپرس ایجاد کردم الان به این نیاز پیدا کردم که تغییرات تو دیتابیس رو به صورت real time برای کاربر بفرستم (مثل ایجاد شدن پست ، لایک شدن , کامنت و ... ) با socketIO و express میشه همچین کاری کرد؟

1 پاسخ

راه چاره

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان دلم نمیخواد حسرت اشتباهات و کارهای گذشته رو بخورم . پس مستقیم میرم سر اصل مطلب . لیسانس نرم افزار دارم . (ولی متاسفانه بدون هیچ تخصص متمرکزی ) دوسال سابقه کار در زمینه ی غیر مرتبط به رشته .(سیستم های حفاظتی و نظارتی) به تازگی سربازیم رو تموم کردم و بعد از سربازی تقریبا ۸ ماه دارم برنامه نویسی کار میکنم (اندروید) بدلیل شرایط خاص و تامین یک سری هزینه های ضروری این ۸ ماه یه روز برنامه نوی...

7 پاسخ

فتچ کردن و قراردادن پاسخ در متغیر گلوبال

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط jm آپدیت شد

سلام من میخوام یدونه متغیر گلوبال تعریف کنم به اسم توکن و بعد با استفاده از fetch کردن api مورد نظرم این پارامتر رو مقدار دهیش کنم و توی ماژول های دیگم ازش استفاده کنم باید چکار کنم ؟ من اومدم یدونه ماژول به اسم Token.js ساختم و فتچ کردم به صورت زیر fetch('https://api.github.com/users/github') .then(res => res.json()) .then(json => globalToken=json.token); ولی این متغیر بعد از اجرای همهی فا...

2 پاسخ

عدم نمایش کدهادرقسمت view page source درلاراول وویوجی اس

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام میدونم باید از ssr استفاده کرد تا source code ها نمایش داده شن . ولی من کامپوننت های ویو رو داخل بلید ها استفاده کردم و سایت spa نیست. حالا باید چیکار کنم؟ source کد ها هم نمایش داده نشن ک گوگل هم نمیتونه page رو index کنه اصلا ssr تو laravel vue js چطوریه؟

1 پاسخ

تفاوت میان bindparam و bindvalue

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان تفاوت این دو چیست و چه مقادیری رو میتونن برگشت بدن؟

1 پاسخ

مشکل headerدر لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb من در لاراول از برای خروجی گرفتن از postman از قسمت Authorization استفاده میکنم و در جاهایی مثل انگولار یا vueبه مشکل میخورم ایا باید از گزینه های زیر استفاده کنم اگه اینجوری هست باید در کدام فایل این ها رو ذخیره کنم و اصلا این ها چه هستند؟ header('Access-Control-Allow-Origin:*'); header('Access-Control-Allow-Headers:Origin,Content-Type,Authorization,X-Auth-Token'); header('A...

3 پاسخ

Bootstrap 4 RTL

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط مهدی ریزوندی آپدیت شد

سلام . بوتستربت ۴ فارسی (RTL)رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ همشون نسخه آلفا هستن و دقیق نیستند .اگه دارین میشه لطف کنین بزارین را دانلود؟

20 پاسخ

تبدیل وردپرس به لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام لازمه در ابتدای سوالم عرض کنم بنده اصلا برنامه نویس نیستم. فقط مسئله ای که هست یه سایت اشتراک گذاری عکس استوک دارم مشابه 500px. قالب و نمونه اولش رو با وردپرس راه اندازی و خوب داره پیش میره. در آینده میخوام سایت رو روی لاراول پیاده کنم. میخواستم بدونم الان انقدر دارم وقت و انرژی میذارم و سایت داره خوب رشد میکنه بعدا بدون مشکل میتونم عکس ها، متن ها و ... رو به لاراول منتقل کنم؟! حتی مثلا لی...

3 پاسخ

سیستم امتیاز دهی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi سلام دوستان کسی میدونه تحت چه دیزانی باید سیستم امتیاز دهی برای یه سایت لاراولی که هم فروم داره هم سیستم کامنت دهی ، طراحی کرد ؟ شبیه به سیستم امتیاز دهی همین سایت راکت ممنون میشم راهنماییم کنید تا به بهترین دیزاین طراحی بشه

4 پاسخ

ورژن بندی git

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم یدونم توی git چطوری ورژن بندی میکنیم قسمت های مخلف رو مثلا یه ورژن قبلی داشتیم و الان یک ورژن جدیدی رو ساختیم دقیقا باید چطوری باشه یه مثال میزنین؟ و اینکه مستر باید کجا قرار بگیره

4 پاسخ

ساخت و push آرایه به آبجکت

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتونه یک آرایه داینامیک را به فرمت این نوع آبجکت دربیارم. ‍‍``` var arr1 = ["color","size"]; var arr1 = [["red,blue,green"],["small","large"]]; var json = [ { key : "color", values : ["red,blue,green"], }, { key : "size", values : ["small","large"], } @hesammousavi

4 پاسخ

عدم شناسنایی php توسط کامند لاین

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام من نرم افزار apache را نصب کردم ولی وقتی در کامند لاین دستور php -v را می نویسم با ارور زیر رو به رو می شوم php is not recognized is an enternal or external command,operable program or batch file چه باید کرد؟

3 پاسخ

تبدیل فرمت png به کد svg

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان چطور می تونیم فرمت png را به کد svg تبدیل گنیم نمونه کد را ببینید منتظر پاسختان هستم با تشکر <rect x="12.834" y="7.016" fill="#46F9D7" width="64.8" height="10.8"/> <rect x="72.234" y="69.116" fill="#46F9D7" width="64.8" height="10.8"/> <path fill="#434345" d=&qu...

4 پاسخ

مشکل در BottomAppBar

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط میلاد قلی پور نوسر آپدیت شد

سلام استاد میخام یه BottomAppBar مثل عکس پایین درست کنم .. لینک عکس : http://s9.picofile.com/file/8356561218/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9_%DB%B0%DB%B3_%DB%B2%DB%B8_%DB%B2%DB%B0_%DB%B5%DB%B8_%DB%B4%DB%B9.jpg مشکلم تو نیم دایره کردنش هست با تشکر

2 پاسخ

من در سایتم از پلیر استفاده میکنم

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat می خواهم ببینم چطوری باید قسمت auto رو فعال کنم که نسبت به سرعت اینترنت من تشخیص بده و کیفیت مورد نظر رو نمایش بده

9 پاسخ

راهنمای نصب و استفاده از elfinder

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام من پکیج laravel-elfinder برای لاراول 5.8 نصب کردم طبق https://github.com/barryvdh/laravel-elfinder اما الان نمیدونم چطور استفاده کنم میخوام یه فایل منیجر داشته باشم که کاربر فایل ها و پوشه هایی که تو آدرس public/data هست رو ببینه بتونه حذف ویرایش یا اپلود کنه اونجا تو فروم ها چرخیدم این پکیچ رو خیلی معرفی کردن ولی آموزش و دایومنتی نیست. الان من موندم نصب شد ولی چطور تو ویو بیارم و بحث اپلود و...

4 پاسخ

فرانت اند یا پایتون

تجربه کاربری
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان میدنم شاید با دیدن موضوع اولیت چیزی که به ذهن شما میاد اینه که چه ربطی دارن به هم اون بک اند این فرانت اند ولی از کسایی که تجربه دارن میخوام کمک کنن.من کارشناسی it دارم و زمان دانشگاه که با html و css برخورد کردم علاقمند شدم در حدی که شبا تا صبح طرح میزدم واسه سرگرمی(البته بدون تجربه یعنی اصولی نبود).اومدم برم سمت سرور که تو دانشگاه یهو ما رو با c# رو برو کردن و کاملا شکه شدم و از همون...

7 پاسخ

ارور در هدر کردن صفحات php

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من وقتی که می خواهم به یک صفحه ای دیگر بعداز ساخت سشن بروم با این کد مواجه می شوم : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp64\www\shop\view\layout\header.php:1) in C:\wamp64\www\shop\controler\Cuserregister.php on line 32

4 پاسخ

ساخت single page

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من یک مدل تعریف کردم به اسم ویدیو که دارم سینگل پیج رو میسازم براش. الان توی روت های خودم router.get('/videos/:video' , videosController.single); روت را مشخص کردم و توی کنترلر این کد رو نوشتم : let video = await Video.findOne({ slug : req.params.video }) .populated([{ path : 'user', select : 'name' }]) ; let canUserUse = await this.canUse(req , video); res.render('home/si...

2 پاسخ

ساخت سیستم دنبال کردن یاfollower چطوری هست

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

ساخت سیستم دنبال کردن یاfollower چطوری هست میشه توضیح بدید

2 پاسخ

مشکل در سرعت و لود سایت نود جی اسی

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط موسوی آپدیت شد

سلام حسام جان یک سایت با نود و express ایجاد کردم که به صورت وبلاگی هست مشابه دوره سایت ، اما هنگامی که صفحه ادامه مطلب باز میشه یا رفرش میشه یا بخوام به صفحات دیگه برم خیلی دیر لود میشه و باید کمی منتظر موند تا بالا بیاد اون صفحه اینطوری کاربران شاکی میشن از این مشکل باید چکار کنم برای رفعش که سریع لود بشه و مشکلی نداشته باشه @hesammousavi

4 پاسخ

مشکل در ارسال فرم در سیستم mvc

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین عید همگی مبارک بنده با سیستم ام وی سی در php دارم یه سایت طراحی می کنم یه مشکلی در قسمت مدیریت برام پیش امده بنده از یک جدول استفاده کردم تا رکوردهایی رو که از دیتابیس می خونم رو لیست کنم برای هر رکورد هم یک لینک برای ویرایش و یک لینک برای مشاده ی زیر دسته ها در نظر گرفتم تا هر وقت روی هر کدوم کلیک شد برن به متد مربوطه از کنترلی که فراخوانی میشه تا اینجا همه چیز درسته مشکل...

6 پاسخ