بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

بهترین زبان برای درخواست های همزمان زیاد شاید میلیونی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان بهترین زبان برای ساخت یه realtime api تو بک اند چیه؟ تعداد درخواست های همزمان ممکنه به میلیون هم برسه node , phyton یا go؟ سرعت پاسخ دهی کدوم بیشتره؟

4 پاسخ

نمونه قالب

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان یه چنتا نمونه قالب سراغ دارین برای طراحی قالب html منظورم لینک یه سری سایت هستش که از روی اون قالب html رو بزنم یا یه سری psd باشه چون من psd هایی که میزنم به شرکتا ارسال می کنم میگن دیزاین جالبی نداره و قدیمی شده. یه سری قالب که الان ترند هستن ممنون از همگی

9 پاسخ

کوئری برای جستجوی در یک جدول با چندین پارامتر

لاراول
- 2 هفته پیش

سلام. یه کوئری میخوام بزنم روی جدول users . داستان این شکلیه که کاربر شهرهای مختلفی رو انتخاب می کنه و این شهرها به صورت زیر به ادرس اضافه می شود به صورت query string test.ir/search=city_id=1&city_id=2&city_id=3 میخوام تمام رکوردهایی که حداقل یکی مال یکی از این شهرها هستند رو بیارم. لطفا راهنمایی بفرمائید.

0 پاسخ

نمایش ندادن متن فارسی

Html-Css
- 2 هفته پیش
توسط فاطمه کاظمی زاده آپدیت شد

@ali.bayat من یک سایت ساختم در css از فونت ایرانسنس استفاده کردم اما نوشته فارسی رو به صورت علامت سوال نمایش میده میشه راهنمایی کنید

9 پاسخ

حجم بالای فایل خروجی

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط ایمان آپدیت شد

با عرض سلام من پروژه ساده که با فلاتر ایجاد می کنم حجم فایل نهایی کمتر از 30 مگ نیم شود لطفا راهنمایی کنید با تشکر

2 پاسخ

چند سوال درباره Django

پایتون
- 2 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام من جایی خوندم فریمورک django خودش ابزار seo داره و پنل مدیریت آماده و خیلی چیزای دیگه دوستانی که با django پروژه زدن میشه بگید مزایا و معایبش چیه ؟ ایا اینقدر که تبلیغ میشه خوب هست یا نه ؟

4 پاسخ

فریمورک برای بازی دو بعدی موبایل

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام نظرتون در مورد فریمورک cocos۲d-x که برای بازی دو بعدی موبایل هست چیه ؟ برای بازی دو بعدی بهتر از unity نیست ؟

1 پاسخ

کوتاه کردن یا خلاصه کردن ویدیو

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

@Alimotreb @milad چطور میتونم ویدیو ۵ دقیقه ای رو با ffmpegخلاصه یا کوتاه کنم همونجوری که وقتی در یوتیوب روی عکس ویدیو hoverمی کنیم یک خلاصه ای از ویدیو نمایش میده

5 پاسخ

php artisan serve که میزنم ارور میده

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر. هر کار میکنم روتی بهم اختصاص نمیده و میگ The requested PHP extension ext-mysql_xdevapi * is missing from your system. Install or enable PHP's mysql_xdevapi extension. بعد رفتم تو composer.json این خط رو حذف کردم "ext-mysql_xdevapi": "*" مشکلم رفع شد ولی این پکیج نباشه مشکلی پیش نمیاد؟

1 پاسخ

ffmpeg

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

من می خواهم یک فیلم رو تبدیل به عکس کنم به وسیله ffmpeg اما می خواهم به این شکل در بیاد

2 پاسخ

ریختن یک props داخل یک data در کامپوننت

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

دوستان سلام. من یه کامپوننت دارم که یه task رو با props براش فرستادم. task کامل دریافت میشه و مشکلی هم نداره. مشکل اینجاست که من می خوام v-model بزنم روی یک سری از دیتا های این task ها. v-model چون حالت two way binding داره می ره اطلاعات بیرون کامپوننت رو هم تغییر میده که من نمی خوام این اتفاق بیوفته. واسه همین تصمیم گرفتم که توی کامپوننت یه دیتای جدید بسازم و این task دریافت شده از طریق props رو...

1 پاسخ

سیستم ایجاد قالب ایمیل

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام سیستمی میشه نوشت برای ارسال ایمیل به اینصورت که قالبشو توی مدیریت تولید کنن بعد ارسال کنن برای کاربران؟ مثلا یه چیزی شبیه ckeditore

2 پاسخ

استفاده از webpack داخل فایل php

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط محمد آپدیت شد

داخل پروژه خودم از وب پک استفاده میکنم . تمام پلاگین های مورد نیاز برای کار باهاشو نصب کردم و مشکلی در کار با وب پک ندارم . مشکلم از اونجایی شروع میشه که میخوام کد های js خودم رو به صورت internal وارد تگ script کنم و داخل یک فایل php ازشون استفاده کنم . به هیچ وجه کار نمیکنه در این حالت . به مثال زیر نگاه کنید : https://codepen.io/mohammadhttp/pen/gJNQdQ?editors=1000 در مثال بالا من یک فایل bundle...

2 پاسخ

خارج کردن یک قسمت از div از یک event کلیک

ویو جی اس
- 2 هفته پیش

دوستان سلام. یه box دارم که توش یه سری اطلاعات هست و یه checkbox. می خوام وقتی روی باکس کلیک شد یه popup باز بشه ولی روی checkbox که زده شد دیگه popup باز نشه فقط checkbox تیک بخوره. حالا این کار رو نمی دونم چطوری باید انجام بدم. منظورم اینه که checkbox شامل اون event کلیک که برای اون box تعریف شده نشه ! با جاوا اسکریپت یا vue یا jquery هر کدوم باشه فرق نمی کنه. اگه با vue راه حلی داره که چه بهتر

0 پاسخ

Route Pattern عمومی برای همه کنترللر ها

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط iSafari آپدیت شد

سلام بعضی مواقع توی پروژه های بزرگ گاهی ممکنه حداقل 20-30 کنترللر داشته باشیم که فرضا بطور میانگین توی هر کدوم از کنترللر های ، حداقل 10تا اکشن داشته باشیم که مثلا چیزی حدود 200-300 آدرس میشه که قراره کاربر باهاش درگیر بشه و به عبارتی براشون Route تعریف بشه! توی فریم ورک CakePHP ما موضوعی داریم به اسم Route Elements که میشه ی Route تعریف کرد که همه آدرس ها از اون پترن یا الگو پیروی کنند و آدرس دهی...

6 پاسخ

چگونگی اضافه کردن swaggar به پروژه nodejs

نود جی اس
- 2 هفته پیش

سلام من چطور میتونم به پروژه ام که با nodejs و express نوشته شده swagger اضافه کنم که بتونم یک doc از api route را در بیارم @hesammousavi

0 پاسخ

پیاده سازی دیزاین پترن Repository

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم روش استاندارد پیاده سازی ریپزیتوری پترن در لاراول چیه؟؟ کسی تا حالا انجام داده ؟؟ روشی که من در نظر دارم ساخت یک اینترفیس برای هر ریپزیتوری که توابع اختصاصی اون ریپزیتوری رو داشته باشه و ساخت یک BaseRepository برای عملیات CRUD که تمام ریپزیتوری ها از این کلاس مشتق میشن ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه با تشکر

3 پاسخ

بازیابی رمز عبور وردپرس

وردپرس
- 2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... مشکل که وردپرس داره اینکه بخوام رمز عبور بازیابی کنم ایمیلی ارسال نمی کنه ... از طریق PHPMyadmin در جدول wp-user و ستون wp-pass رمز عبور جدید هش شده با MD5 تعریف کردم ولی متاسفانه کار نکرد و وارد نمیشه... تابع mail() هاست مشکل داره ایمیل بازیابی رمز عبور وردپرس ارسال نمی کنه یا خود بازیابی رمز عبور وردپرس مشکل داره؟

6 پاسخ

مشکل در راه اندازی

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

من بعد از نوشتن create-react-app nameproject بعد از اینکه شروع به دانلود میکنه به مشکل npm ERR! Maximum call stack size exceeded npm ERR! A complete log of this run can be found in: npm ERR! C:\Users\Sepehr\AppData\Roaming\npm-cache_logs\۲۰۱۹-۰۶-۰۷T۱۶_۵۱_۱۴_۴۷۳Z-debug.log شما عزیزان چه گیشنهادی دارین؟

1 پاسخ

آپلود و دانلود فایل با نام فارسی در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط smart آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. من میخوام فایل هایی که اسم فارسی دارن رو توی لاراول آپلود و دانلود کنم. واسه آپلود مشکلی ندارم ولی وقتی اسم فایل فارسی باشه توی لاراول به مشکل میخوره و ارور میده. خواستم ببنیم راه حلی وجود داره که بشه فایل های با اسم فارسی رو دانلود کرد؟

2 پاسخ

کدایگنایتر

فریمورک ها
- 2 هفته پیش

کسی پکیج اموشی مناسب و حرفه ای مربوط به فریمورک کدایگنایتر سراغ داره؟

0 پاسخ

چگونه کاربر را با شماره id دیگران نتواند وارد شود

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط هشنا آپدیت شد

ما دو کاربر داریم قرض کنید با آی دی و نام های زیر علی مرادی حسن محمودی من آمدم کد زیر را نوشتم برای لاگین کردن کاربران و ویرایش اطلاعات کاربران web.php Route::group(['middleware' => 'auth', 'prefix' => 'user/panel'], function () { Route::get('/', 'UserController@index')->name('user.panel'); Route::get('{user}/edit', 'UserController@edit')->name('user.panel.edit'); Route...

7 پاسخ

عدم آپلود فایل در local host مشکل روانی کننده

PHP
- 2 هفته پیش
توسط hamzeh jazire آپدیت شد

درود بر همگی، یه مشکلی روانیم کرده اصلا نمیدونم جریانش چیه. میخوام از طریق صفحه ای با input که type اون file هستش یه سری عکس رو بفرسم به لوکال هاست همه چی اوکیه و حتی پیغام اپلود موفق میزنه ولی چیزی اپلود نمیشه تو پوشه ی مورد نظر. نه خطایی نشون میده نه چیزی. فایل php.ini روهم چک کردم که قابلیت اپلود on بود . فکر کنم مسیر رو بلد نباشم درست بزنم. لطفا اگر کسی مسیر این رو در لوکال هاست بهم بگه ممنون...

2 پاسخ

خطا در اپلود فایل لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدنه این خطا بخاطر چی هست؟ stream_socket_sendto(): A request to send or receive data was disallowed because the socket is not connected and (when sending on a datagram socket using a sendto call) no address was supplied.

1 پاسخ

چگونه کاربری که ثبت نام کرده یک بار سفارش را انتخاب کنه

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

کاربر میاد تو سایت ثبت نام میکنه که میخواد سفارش را انتخاب کنه فقط کاربر بتونه یک بار سفارش را انتخاب کنه. دو بار اگر زد پیغام بده که شما قبلا این سفارش را به ثبت رساندی. public function up() { Schema::create('orders', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $table->bigInteger('category_id')->unsigned(); $table->foreign('category_id')->...

2 پاسخ

موضوع پرداخت آنلاین در اپ اندروید

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان... من برای یک سایتی پرداخت آنلاین انجام دادم و الان برای app هم میخوان ولی اطلاعاتی ندارم که روش کار چجوری هست مثلا پس از پرداخت پنجره مرور گر بسته شود یا نه و چجوری بسته شود اصلا مراحل کار چجوری هست دوستان لطفا راهنمایی کنید (api رو خودم میزنم)

8 پاسخ

فیلترهای پیچیده در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. من توی یه پروژه برای بخش فیلترینگ مجبور شدم یه فیلتر پیچیده بنویسم که حدود 300 خط شد. از متدهای whereHas, whereIn , where , if, ... خیلی زیاد استفاده کردم.فیلترینگ هم به این صورته که یه جدول event داریم و یه جدول event metadata که مربوط به داده های تکمیلی رخدادها هستش و یه جدول time که مربطو به زمان های رخداد هست که من بر اساس ستون های این جدول ها فیلترینگ رو انجام دادم. تا الان ه...

5 پاسخ

آپدیت نشدن dom با درخواست به api

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام امروز به مشکل عجیبی برخوردم من با vuex به api درخواست میزنم و دیتاهارو میگیرم.(تو vue dev tool و network tab دیتا رو میبینم و اروری نمیگیرم) ولی دیتا ها رندر نمیشه و dom آپدیت نمیشه این تصویر رو ببینید: وقتی رو سرچ باکس کلیک میشه و دیتا searchBox ترو میشه دام آپدیت میشه و اطلاعات نمایش داده میشه واقعا نمیدونم مشکل از کجاس؟ vuex: export default new Vuex.Store({ state: { socials: [...

3 پاسخ

خطا در اتصال به درگاه زرین پال از لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام اخیرا مشکلی پیدا کردم در اتصال به زرین پال خطای زیر را دارم : SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://www.zarinpal.com/pg/services/WebGate/wsdl' : failed to load external entity "https://www.zarinpal.com/pg/services/WebGate/wsdl" کسی از دوستان میدونه جریان چیه ؟

5 پاسخ

تبدیل htmlcss به تصویر

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من دنبال راهی هستم که بتونم html css رو سمت سرور به تصویر تبدیل کنم ، چه راهی پیشنهاد میدین؟ باتشکر

3 پاسخ