بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

امنیت سایت با وجود سه عنصر ...

4 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام معمولا سه عنصر $ [ ] برای فیلدهای ورودی خطر ناک هستن من قبلا با $string = str_replace('$','',$string); اونها رو موقع دریافت حذف می کردم. اما حالا به هر سه موردش برای نمایش متن نیاز دارم. چطوری این عنصرها رو دریافت کنیم بدون اینکه خطری متوجه سایت بشه؟

3 پاسخ

آپلود ایمن فایل در php

4 روز پیش
توسط میثم مطرح شد

سلام. دوستان ما دو روش برای اعتبار سنجی فرمت فایل در موقع آپلود داریم. یکی کد پایین که منبعش سایت https://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp هست. $imageFileType = strtolower(pathinfo($target_file,PATHINFO_EXTENSION)); if($imageFileType != "jpg" && $imageFileType != "png" && $imageFileType != "jpeg" && $imageFileType != "gif" ) { یکی هم کد زیر که از طریق mime بررسی می...

0 پاسخ

کدهای پروژه رو چطوری تو پروداکشن آپدیت می کنید

4 روز پیش
توسط محمد مهدی صالح پور آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم شما معمولا کدهاتون رو چطوری اپدیت میکنید وقتی میره روی سرور ؟ دو حالت داره یکی اینکه یا VPS دارید یا هاست اشتراکی، هاست اشتراکی راهش چیه ؟ فقط با FTP باید اپدیت کرد کدها رو؟ اگه VPS داشته باشیم اصولش چطوریه؟ اگه با گیت باشه ، باید هر سری تو لوکال کامیت کنم و برم توی سرور و pull کنم دستی هربار ؟

4 پاسخ

ارسال نشدن تصاویر به دیتایبیس با استفاده از dropzone

4 روز پیش
توسط شاهو قادری آپدیت شد

با سلام من دوتا جدول قرار دادم که یکی برای اطلاعات و دیگری برای تصاویر دسته ها هستش اطلاعات داخل جدول دسته ها بخوبی ثبت میشه اما برای ارسال تصاویر فقط در فایل مربوطه (public/images ) قرار میگیره و در دیتابیس چیزی قرار نمیگیره بررسی که کردم این ارور وجود داره : implode(): Invalid arguments passed /////////////////////////////////////////////// کدها به صورت زیر هست داخل فرم blade : "<form me...

1 پاسخ

جهت سفارش طراحی سایت چکار کنم

4 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

کلیه موارد بصورت داکیومنت آماده شده ماهیت کلی سایت سیستم فروشگاه دهی مانند فایل سل و .. میباشد فقط دنبال یک فرد یا شرکت معتبر و خلاق برای اجرا و طراحی آن هستم. دوستانی که در خودشون توانایی انجام این پروژه را میبینند لطفا آیدی تلگرامشون را اعلام کنند تا باهاشون تماس گرفته بشه.

21 پاسخ

آموزش javascript

4 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام من HTML و CSS رو کامل یاد گرفتم و الان دارم با c++ اشنا میشم و بعدش میخوام javascript رو شروع کنم به یادگیری. اما دقیقا نمیدونم باید کدوم اموزش رو تو سایت ببینم این اموزش رو باید ببینم؟ https://roocket.ir/series/javascript-tutorial بعدش باید برم سراغ PHP درسته؟

26 پاسخ

سایت جالبی برای تست توزیع‌های مختلف لینوکس

4 روز پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام خدمت همه کاربران راکت یه سایت جالب در رابطه با تست انواع مختلف توزیع های لینوکس پیدا کردم . لینک زیر رو ببینید: https://distrotest.net/?module=systems&submodule=run&id=274084 دیگه لازم نیست روزی چند بار توزیع های مختلف رو صرفاً برای تست کردن رو ماشین مجازی نصب کنید به راحتی میتونید یه تعدادی از محبوبترین توزیع ها رو داخل سایت بالا تست کنید.

6 پاسخ

مناسب ترین توزیع لینوکس

4 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام خسته نباشید. میخواستم لینوکس نصب کنم یه توزیع میخواستم معرفی کنید هم سرعتش خوب باشه و هم اینکه واسه کارای برنامه نویسی خوب باشه. ابونتو و مینت رو تست کردم ولی حس میکنم سرعتشون زیاد خوب نیس (یعنی واسه من شبیه ویندوز دیر بالا میاد و هنگی داره و...) ممنون میشم راهنمایی کنید

35 پاسخ

مشکل فارسی بودن اعداد و تاریخ در php storm

4 روز پیش
توسط محمدحسن بختیاری فر آپدیت شد

سلام دوستان از یه آپدیتی به بعد تاریخ و اعداد phpstrom فارسی شده و بعضی جاها مشکلاتی پیش اومده و نتونستم حلش کنم مثلا موقع آپلود فایل با ftp این ارور رو میده [۱۸/۱۰/۲۰۱۹ ۰۷:۳۴ بعدازظهر] Failed to change timestamp of the file '/system/app/Lib/Pay.php' که به خاطر همین تاریخه ظاهرا ، این مشکل حادی نیست ولی شدیدا رو اعصابه ! کسی میدونه واسه رفعش چیکار کنم ؟ با تشکر

2 پاسخ

مشکلات کد

4 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام این کد چه مشکلی داره هر کاری کردم نفهمیدم اگه دیده باشید هر بار سریع تر میشه. http://s10.picofile.com/file/8392610784/Text.rar.html ممنون از لطفتون @ali.bayat @hossein.r.1442 @hesammousavi @mohsenbostan @milad @elyasbeshkani @juza66 @alireza.mzh @endworld

2 پاسخ

جلوگیری از فایل آپلود شده

4 روز پیش
توسط علیرضا تحریری آپدیت شد

سلام من یک آپلودر درست کردم و با استفاده از کد زیر این کار را انجام دادم چطوری میتونم کاری بکنم که فایلی که قبلا آپلود شده آپلودش نکنم. $name = Carbon::now()->format("Y" . "-" . "m" . "-" . "d" . "-" . "H" . "-" . "i" . "-" . "s") . "." .$request->file('file')->getClientOriginalExtension(); $file = $request->file('file')->move(public_path('/storage/blog'), $name);...

3 پاسخ

تشخیص حذف کاربر جاری

4 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام چطور میتونم وقتی کاربر داره لیست کاربران سایت را میبینه نام کابری خودش را نتونه حذف کنه و بهش پیغام بده که خودت را نمیتونی حذف کنی. من طبق آموزش های پروژه محور سایت راکت پیش رفتم. ممنون در تکه کد برنامه نویسی کمکم کنید.

2 پاسخ

CK editor سفارشی

4 روز پیش
توسط jalal آپدیت شد

سلام. من توی سایت CKeditor خواستم به صورت سفارشی برای خودم ادیتور درست کنم اما ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم کمک کنید. من ادیتور میخوام که موقع پیست کردن اطلاعات از جای دیگه تمام تگ ها رو به صورت خودکار حذف کنه و فقط تگ img با مشخصه src و a با مشخصه href بمونه. بعد توی تولبارش فقط گزینه های بولد - ایتالیک - عکس (بدون قابلیت آپلود) - فیلم (بدون قابلیت آپلود) - صوت (بدون قابلیت آپلود) - لینک و حذف...

1 پاسخ

اپلیکیشن وب ویو

4 روز پیش
توسط saeed آپدیت شد

سلام به همه دوستان من یه اپلیکیشن وب ویو با framework7 نوشتم ،برنامه با phpو جاوااسکریپت نوشته شده ، و جایی در برنامه می بایست از برنامه بیرون بیام و مرورگر گوشی رو باز کنم،ولی چون اپ وب ویو هست و داره رو مرور گر گوشی رندر میشه ،نمیدونم چیکار باید بکنم،اگر کسی میدونه خوشحال میشم بهم کمک کنه ممنون از شما

1 پاسخ

کارنکردن compact

4 روز پیش
توسط محمدرضا کیانی آپدیت شد

سلام خسته نباشید نمیدونم چرا از هر روشی استفاده می کنم اطلاعات به ویو فرستاده نمیشه ، اصلا compact هم جواب نمیده public function show($id) { $Post_List = Post::find($id); return view('Dashboard.post.list',compact('Post_List')); } @foreach($Post_List as $value) <th scope="row">{{$value->id}}</th> <td>{{$va...

13 پاسخ

عدم نمایش خطا قرمز در react native

4 روز پیش
توسط محسن فلاح آپدیت شد

سلام وقت بخیر همان طور که میدانید دوستان ما میتونیم با دستور : console.disableYellowBox = true; در مد دیباگ از نمایش ارور های زرد یا همون warning ها جلو گیری کنیم چه جوری میشه وقتی خطای قرمز داد نمایش نده یا حداقل روت بشه به یه صفحه ایی ؟ تو مد دیباگ خب خطا رو نشون میده ولی تو مد ریلیز اگه به خطای قرمز بخوره برنامه کرش میکنه میخوام جلو اینو بگیرم ممنون @hesammousavi

1 پاسخ

چرا پیام رسان هامون قدرتی که باید رو ندارن

4 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان میدونم سوالم ممکنه یکم چالش داشته باشه ولی دوست دارم نظرات مهندسیتون رو راجع به این سوال رو بدونم . من خودم هیچ مشکلی با پیام رسان های داخلی ندارم , چون من کلا از هیچ شبکه اجتماعی زیاد استفاده نمیکنم و شبکه ی اجتماعی مورد علاقم Reddit هستش . ولی به ندرت دیدم که خیلی از پیام رسان های ایرانی مشکل جدی سرعت دارند و هیچ کس رضایتی نسبت به اپلیکیشن های پیام رسان نداره . حالا این مشکل به خاطر...

18 پاسخ

محدود کردن دفعات سرچ

5 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید چطور میتونم تعداد دفعات سرچ یک کاربر محدود کنم مثلا اون کاربر در یک ساعت بیشتر از ۱۰ بار نتونه تو سایت وارد روت های مختلف بشه و سرچ کنه

1 پاسخ

فرم گزارش گیری

5 روز پیش
توسط majidkm مطرح شد

سلام یک فرم و یک دیتاتیبل در صفحه دارم که توسط فرم اطلاعات رو ارسال می کنم و می خواهم بعد از دریافت اطلاعات از فرم و انجام واکشی از دیتا بیس اطلاعات رو دوباره به همون صفحه و در دیتاتیبل نمایش بدهم لطفا راهنمایی کنید

0 پاسخ

لود نشدن ویدئو در سایز موبایل

5 روز پیش
توسط imaniy آپدیت شد

دوستان یه ویدئو تو صفحه دارم که نمیخام تو سایز موبایل لود بشه چیکار میتونم بکنم؟ بحث نمایش نیست چون میشه دیسپلی رو نان کرد میخام کلا لود نشه. و آیا راهی داره وقتی ویدئو تو سایت پلی میشه idm پیشنهاد دانلود نده؟ یعنی کد جاوااسکریپتی برای اینکار هست؟

4 پاسخ