بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

ارتباط با سرور ها

PHP
- 1 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi من در پروژه خودم به دو سرور وصل هستم چطوری میتونم به یکی از پوشه های سرور دسترسی داشت و فایل رو خواند نکته:پروژه در سرور اصلی قرار دارد و فایل ها و عکس ها در یک سرور دیگر من میخوام به سرور دیگر وصل شوم و یک فایل رو از داخل آن باز کنم(عکس رو نمایش بدم)

12 پاسخ

اتصال همزمان به چند نوع دیتابیس

فریمورک ها
- 1 هفته پیش
توسط Mohamad Hoseini آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان دنبال یه فریمورک یا یک معماری مناسب هستم که بتونم همزمان به چند نوع دیتابیس متصل بشم. مفروض است که هر دیتابیسی هم ممکنه باشه... هم SQL و هم NoSql. لطفا راهنمایی بفرمایید.

3 پاسخ

کار نکردن افزودن آیتم از کامپوننت فرزند به والد

آنگولار
- 1 هفته پیش

سلام وقتتون بخیر من دو کامپوننت والد و فرزند به نام های پروژه (والد) و افزودن پروژه(فرزند) دارم. درون کامپوننت پروژه ها ، لیستی از پروژه ها قرار میگیره. درون کامپوننت افزودن پروژه ها ، فرمی قرار میگیره که بعد از ثبت شدن، باید یک پروژه رو به کامپوننت پروژه ها ارسال کنه. فایل project.component.html : <div class="projectsWrapper"> <div class="projectItem" *ngFor="let project of projec...

15 پاسخ

کار با دیو ها

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال مسخره شما اول دیو ها رو میسازین و قالب کلی سایت رو میزنین بعد میرین سراغ داخل دیو ها یا یک دیو رو میزنین و داخلشم کامل میکنین بعد میرین سراغ بعدی؟🤔

9 پاسخ

سرعت و بهینه بودن در PHP

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام خسته نباشید من میخام برای نمایش دکمه ی قبل و بعد یک مطلب.فورایچ بزنم تو همه ی مطالب و لینک مطلب قبل و بعدش رو پیداکنم بنظرتون فورایچ زدن چقدر تاثیر داره تو سرعت؟یا اصلا محاسبه نمیشه؟

4 پاسخ

کاربرد Promise

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام ببخشید کاربرد Promise برای چیه ؟میشه مثالی بزنید متوجه بشم؟واینکه تو جی کوئری چطور ازش استفاده میشه؟

11 پاسخ

یک سوال در مورد لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi الان من بخوام یک پکیجی مثل این رو روی لاراول نصب کنم باید چطوری نصب کنم https://github.com/siddontang/go-mysql-elasticsearch

5 پاسخ

ساخت یک پلتفرم آموزشی با وردپرس یا نه

وردپرس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. پروژه ای دارم که باید ویدیو های آموزشی برای یک مدرسه در سایت قرار داده بشه و به همین منوال بعضی از درسها باید رایگان و بعضی از درسها و زیر درسها باید پولی باشه. از آقای موسوی میپرسم آیا ورد پرس میتونه این کار رو جواب بده و شنیدم که ووکامرس همه این داستانا رو راحت با درگاه پرداخت ووو همه رو راحت میشه پیاده کرد. سوال اصلی بنده اینه که اگر واقعا میتونه ووکامرس این کارو بکنه چه زمان پس باید از ص...

3 پاسخ

Passing props

ویو جی اس
- 1 هفته پیش
توسط Mobina sa آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من یه پروژه vue دارم که به مشکل برخوردم. توی صفحه بلاگم میخوام اطلاعاتم رو که از فایل json میخونه، به صفحه بلاگ پستم پاس بده (passing props). و همچنین ست کردن pagination شما میتونید کمکم کنید؟

5 پاسخ

دریافت اطلاعات url با jquery

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام تو php برای اینکه بتونی محتویات url رو بگیری از $_SERVER['REQUEST_URL'] استفاده میکنیم تو jquery هم تابعی هست که بشه گرفت مقدار url رو؟؟؟؟ @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

بخش رزومه‌ساز در راکت

فیدبک سایت
- 1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

با سلام به همه دوستان عزیز راکتی بعد از چند هفته کار زیاد به عنوان عیدی سال جدید بخش جدیدی رو به سایت با عنوان رزومه‌ساز اضافه کردیم که با استفاده از این بخش شما میتونید رزومه مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید . دسترسی به رزومه‌ساز برای ایجاد رزومه خودتون میتونید وارد ناحیه کاربری در راکت بشید و بعد وارد بخش رزومه‌ساز بشید و رزومه‌اتون رو بسازید . درخواست کمک بدلیل اینکه تازه این بخش راه اندازی شده...

50 پاسخ

ping گرفتن با php

PHP
- 1 هفته پیش
توسط abbas133 آپدیت شد

@ali.bayat من می خوام از سرورم pingبگیرم تا زمانی که سرور قطع شد بفهمم . چطوری با php پینگ بگیرم

2 پاسخ

استفاده از FireBase

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط abbas133 آپدیت شد

سلام دوستان کسی راجب FireBase اطلاعاتی داره ؟؟؟ میخوام دو تا client اطلاعاتی در حد خیلی کم (کمتر از 1 KB) در بعضی مواقع به همدیگه ارسال کنند و این شبکه بینشون همیشه فعال باشه ، میتونم از FireBase استفاده کنم ؟؟؟ اگه نه راهی میتونین بهم معرفی کنید ؟؟؟ تشکر

1 پاسخ

مشکلات برنامه نویسی در طولانی مدت

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Mohamad Hoseini آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید شاید این بحث خیلی مناسب این انجمن نباشه (بنظر بعضی از دوستان) ولی خب خیلی حیاتیه شاید ما روزانه با هزار تا ارور توی کد هامون مواجه بشیم که همگی قابل حل هستند ولی خب مشکلاتی ممکنه برای ما پیش بیاد توی برنامه نویسی طولانی مدت که هیچوقت قابل حل نیستن و جبران نمیشن و به اصطلاح یک باگ خفن توی زندگی ما میشن و راهی برای دیباگشون نیست (😂) دوستان من روزانه از ساعت 9 صبح تا 3 شب پای...

12 پاسخ

استفاده همزمان از پی اچ پی و نود جی اس

طراحی وب
- 1 هفته پیش
توسط پارسا آپدیت شد

با سلام. من برای ارسال نوتی به کاربران وبسایت، نیاز دارم از node.js روی سرور اصلی سایتم که php هست استفاده کنم.اما وقتی توی plesk نود رو استارت میکنم، php متوقف میشه. سوالم اینه که ایا میشه php و node رو همزمان روی یک سرور استفاده کرد ؟ اگر میشه، چجوری باید اینکارو کرد ؟ در ضمن سرور من VPS هستش

3 پاسخ

محاسبه امتیاز محصولات

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمدرضا مختاری آپدیت شد

eloquent سلام دوستان چطور میتونم توسط جداول products,reviews که به وسیله کلید product_id در جدول reviews به همدیگر متصل هستند امتیاز نظرات(بازخورد ها) را در لیست محصولات نمایش بدم . همچنین نیاز دارم لیست محصولات رو بر اساس امتیاز کاربران(امتیاز به دست آمده از نظرات) مرتب کنم. شبیه تصاویر زیر : public function product() { return $this->belongsTo(Product::class); } publi...

4 پاسخ

مشکل در کامپایل ری اکت

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط mjking آپدیت شد

چگونه میتوانم این ارور را برطرف کنم؟ events.js:۱۷۴ throw er; // Unhandled 'error' event ^ Error: spawn cmd ENOENT at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:۲۴۰:۱۹) at onErrorNT (internal/child_process.js:۴۱۵:۱۶) at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:۶۳:۱۹) Emitted 'error' event at: at Process.ChildProcess._handle.onexit (intern...

9 پاسخ

کد مشترک

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام یه جای خوب میخواستم که با دوستم کد مشترک بزنیم به چی تو مایع گیت هاب و گیت لب

1 پاسخ

کمک در رفع ارور pusher لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط tarane haghparast آپدیت شد

یک اپلیکیشن پیام‌رسان که به کاربران امکان می‌دهد پیام‌هایی به همدیگر ارسال کنند تنظیمات لازم را انجام و موارد کلید و غیره را در فایل config/broadcasting.php , env به انجام رساندم و با MessagController رویداد مربوطه را ارسال نمودم 'driver' => 'pusher', 'key' => env('PUSHER_APP_KEY'), 'secret' => env('PUSHER_APP_SECRET'), 'app_id' => env('P...

4 پاسخ

کوکی یا سیشن

PHP
- 1 هفته پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام وقتی ما به سایت لاگین میکنیم حالت پیشفرض بدون تایین کوکی یا سِیشن کدوم یک از ها قرار گرفته ممنون

1 پاسخ

اضافه کردن دیتا به ریلیشن

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط webazin webazin آپدیت شد

دوستان این امکان وجود داره که وقتی یه ریلیشن رو با with میگیریم،بشه داخلش چیزی رو چک کرد و اگه شرط برقرار بود یه دیتا اضافه کنه مثلا،وقتی پیام های یه گفتگو رو میگیریم،بشه داخل فانکشن with یه شرطی رو بررسی کرد $conversations = Conversation::with(['messages' => function($query){ }])->get();

3 پاسخ

مشکل همیشگی من تو absolute relative تو position

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط Saleh330 آپدیت شد

سلام خدمت اساتید محترم سایت راکت من دانشجوی رشته طراحی وب هستم و حدود ۱ ساله fron-end کار میکنم ولی تا به الا به مشکلات زیادی تو position پیدا کردم که خودتون بهتر از من میدونید ! لطفا هر ** هر چیزی که میتونه به بهتر کار کردن با position کمک کنه بگه سپاس

6 پاسخ

اتصال GENYMOTION به ریک نیتیو

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط سید سجاد جوادموسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید به همه -ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه جنیموشن رو به ریکت نیتیو متصل کرد من ادرس SDK رو هم روی ADB جنیموشن ست میکنم ولی هنگام ران کردن پروژه نمیشناسه جنیموشن رو و ارور میده که من دستگاهی برای اتصال پیدا نکردم بیزحمت کمکم کنید ممنون

2 پاسخ

دکمه لایک و دیس لایک

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان.می خواستم یه دکمه لایک شبیه دکمه لایک اینستاگرام ایجاد کنم.بلک اند با لاراول نوشتم و مشکلی ندارم فقط مشکل اینه که چون jquery , ajax نمی دونم نمی تونم پیاد سازیش کن؟ از vue و react نمی خوام استفاده کنم.

1 پاسخ