بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

ایجاد گالری در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

چطور میشه چندین عکس برای یک محصول آپلود کرد به صورت یک آرایه در یک جدول از دیتابیس ذخیره کرد؟ اگه آموزش خوبی سراغ دارین معرفی کنید ممنون میشم.

3 پاسخ

CROSS ORIGIN

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@Alimotreb @ali.bayat @hesammousavi @milad @endworld @SeyedMH.Mosav سلام من یه سایت دارم که اپ اندروید هم داره و هر دو با api کار میکنن و فریم ورکم لاراول هست. 1 - چطوری میتونم CROSS ORIGIN تنظیم کنم که اپ اندروید و سایتم به مشکل نخورن و مسایل امنیتی هم رعایت شده باشه؟ 2 - میشه جوری تنظیم کرد که خودم با لوکال هم بتونم با api سایت کار کنم(موقت)؟ برای CROSS ORIGIN من از midleware زیر استفاده میکنم :...

1 پاسخ

کار نکردن Auth check در Middleware

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام. من یک Middleware دارم که تو قسمت $middleware تو کرنل معرفیش کردم چون میخوام برای تمامی درخواست های اجرا بشه تا اینجا مشکلی نیست مشکل این که تو middleware مربوطه میخوام چک کنم کاربر لاگین کرده و نقش فلانه این کارو بکنه یا یه کاردیگه اما کد زیر کار نمیکنه یعنی اصلا شرط بررسی ورود کاربر همیشه false هست در صورتی که کاربر لاگین کرده if ( Auth::user() && Auth::user()->role != 'client')...

16 پاسخ

ارور Connection refused

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام من هرکاری میکنم برای طراحی ربات با این ارور بر خورد میکنم Failed to connect to api.telegram.org port ۴۴۳: Connection refused اس اس ال مشکلی نداره فعاله هاست هم روی سرور ایران نیست توکن۵ بار تست کردم و باز ارورر ۴۴۳ مید ریپورتی

3 پاسخ

ارور403

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

دوستان من فونت themify رو تو قالب استفاده کردم تو لوکال درست نشون میده ولی تو هاست نه . مسیرهارو چک کردم درست بود کش رو هم پاک کردم ولی درست نشد ارور زیر رو میده: Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden) اجازه لود font رو نمیده در صورتی که بقیه فونتها رو اجازه میده و مشکلی نداره

8 پاسخ

کد تخفیف عید فطر

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

چطور از کد تخفیف عید فطر استفاده کنم ؟

3 پاسخ

راه اندازی Workflow Engine در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من برای پروژم احتیاج به ساخت WorkFlow دارم و پکیچ brexis/laravel-workflow رو پیدا کردم که توی داکیومنت پروژه اومده که از workflow فریمورک سیمفونی استفاده میکنه. متاسفانه این پکیج داکیومنت کاملی نداره و نگفته که منطق workflow توی این پکیج چجوریه. از دوستانی که تجربه کار با فریم ورک سیمفونی و کامپوننت workflow رو دارن سوالم اینه که این پکیج transition هر شی رو کجا ذخیره میکنه؟ و برای کا...

1 پاسخ

خطا در هنگام نمایش کامپوننت در vue

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

<template> <div> <h1>Menu Editor</h1> <router-view></router-view> </div> </template> <script> import VueRouter from 'vue-router'; import CategoryManager from './CategoryManager.vue'; import MenuItem from './MenuItem.vue'; export default { router: new VueRouter({ routes: [...

1 پاسخ

پیدا کردن کلمات از جمله

PHP
- 2 هفته پیش
توسط mostafa آپدیت شد

@ali.bayat من می خواهم از یک جمله هر چند تا کلمه داره رو جدا جدا نمایش بده $text = "Your Text, sample ! word and..."; $text1 = "لحظه ورود راننده خانم با لندکروز به یک آرایشگاه در عربستان"; print_r(str_word_count($text1, 1)); الان انگلیسی رو این تابع جواب میده اما زمانی که بخواد کلمات فارسی رو جدا کنه نمیتونه باید چیکار کنم

1 پاسخ

mongo node async

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش

سلام وقت بخیر من توی نود تازه کارم برای یه سناریویی مجبورم چند بار یک رکورد رو آپدیت کنم که هر بار اپدیتم به دیتای اپدیت شده ی قبل نیاز داره مثلا update doc1.f1 بعد if doc1 has f1 update doc1.f2 ,... از callback ها نمیتونم استفاده کنم چون خیلی پیچیده میشه. ممنون

0 پاسخ

چگونه با api پیامک ارسال کنیم

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

من یه پروژه دارم که میخواهم با api پیامک ارسال کنم. خواهشا تا آخر موارد زیر خوانده شود. برای ششروع کار وب سرویسهایی برای ثبت نام/ ورود در اختیار قرار دهید که مراحل آن به این صورت خواهد بود. شماره ورودی کاربر بوسیله یک api برای شما ارسال می شود، شما وجود یا عدم وجود آن در سامانه را بررسی میکنید. در صورت وجود کد تایید را به کاربر از طریق پیامک ارسال میکنید. در صورت عدم وجود نیز کد تایید بصورت پیام...

7 پاسخ

نمایش دسته بندی و ویژگی ها به صورت ایجکس با ویو جی اس

ویو جی اس
- 2 هفته پیش

سلام  من میخوام با انتخاب دسته بندی مورد نظر ویژگی ها و مقدار ویژگی ها را نمایش بدهد و این کار را انجام دادم و به درستی کار میکند  اما زمانی که دسته بندی را تغییر میدهم مقدار ویژگی تغییر نمیکند و فقط مقدار null میگیرد <template> <div> <div class="form-group"> <label>دسته بندی</label> <select name="categories[]" id="" class="form-control" mu...

0 پاسخ

خطا در اجرای لاراول روی هاست اشتراکی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان من سایت لاراولی روی روی هاست اشتراکی بالا آوردم و الان یه مشکل خوردم اینکه وقتی اون url هایی که اولشون ادمین داره و داخل فایل web.php وارد کردم رو انگار اصلا درست نمیخونه و دنبال فولدر ادمین میگرده که وجود نداره . میشه کمک کنید سایتم کامل درست شده فقط باید اپلودش کنم بره

7 پاسخ

تفاوت لودر با پلاگین

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام در وب پک جی اس، تفاوت لودر با پلاگین چیه؟ با تشکر

1 پاسخ

قرار دادن کد زیر در حلقه

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat می خواهم بگم چند تا از این بساز یعنی در داخل for قرار بده به ترتیب ۰ و۱و۲و۳ رابساز o.thumbnails({ 0: { src: 'thumbnails.png', style: { left: '-60px', width: '600px', height: '68px', clip: 'rect(0, 120px, 68px, 0)' } }, 1: { src: '22.png', style: { left: '-180px',...

10 پاسخ

تغییر نوشته هنگام رفرش کردن صفحه در vue

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا بابای آپدیت شد

سلام مخواستم یه پروژه پیاده کنم با vue و میخوام توی این پروژه وقتی صفحه رفزش شد اون متن هم عوض بشه مثلا سایت پکیج منیجر php کامپوسر که هنگام رفرش رنگ عکس عوض میشه(عکس عوض میشه) پیاده کنم برای این کار از چه متتدی یا کتاب خونه ای استفاده کنم؟

2 پاسخ

import در vue

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. وقتی از cli ویو استفاده می کنم برای ایمپورت کردن ویو و کامپوننت به روش زیر اقدام میکنم: import Vue from 'veu' import App from 'app' حالا سوال من اینه که وقتی که پروژه آنلاین شد و ما فایل vue.js رو تو دایرکتوری گذاشتم این دو تا رو چه جوری باید داخل فایل های جاواسکریپتمون فراخوانی کنیم؟

1 پاسخ

فراخوانی فایل

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من دو فایل دارم داخل فایل اولی یک فانکشن تعریف کردم به نام function1 می خواهم فانکشن۱ رو در فایل دومی فراخوانی کنم چطوری میشه؟

8 پاسخ

استفاده ازpwa

آنگولار
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام، اگه ما از pwaبرا ساخت وب سایتمون استفاده کنیم سایتمون ب صورت spaمیشه!؟ و میشه در کنار pwaاز انگولار و سمت سرور از node jsاستفاده کرد!؟مشکلی پیش نمیاد!؟

4 پاسخ

نصب SUHOSIN

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود وقت بخیر اول یه سوال خیلی کلی بپرسم و اون اینه که کدام نسخه php از همه پایدار تره ؟ من خودم از نسخه 7.3.0 استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم ولی برای نصب پچ ها و ... کدام از همه بهتره ؟ و موضوع بعد اینکه با توجه به اینکه امکان نصب SUHOSIN روی php 7 وجود ندارد برای موارد امنیتی آیا اصلا روی این نسخه از php نیاز هست نصب بشه ؟ یا برای نسخه های قدیمی تر مورد استفاده قرار میگیره ؟ ممنون از شما

5 پاسخ

دانلود فایل فقط برای کاربران

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام من فایل ها رو تو پوشه public ذخیره کردم . میخوام فقط کاربرانی که لوگین کردن بتونن اون فایل رو ببینن یا دانلود کنن مثلا domain.com/data/sample.pdf طرف زد اول چک بشه کاربر لاگین شده (Auth::check()) بعد ادامه کار میدونم روش بهتری هست . الان با این دید که من فایل ها رو تو پوشه public گذاشتم و لینک مستقیم هم دادم تو اسکریپت راهکار بدین

8 پاسخ

خالی بودن متغییر Post در پیام Ajax

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید توی یه صفحه از سایتم میخوام که یه json رو با استفاده از ajax به سرور انتقال بدم ajax هم با موفقیت و بدون اررور به سرور میرسه اما متغییر $_POST خالیه و هیچی توش نیست وقتی از متد get استفاده میکنم json بدون هیچ مشکلی به سرور میرسه اما چون حجمش زیاده ارروره (Request-URI Too Long) میده کدهای php: <?php session_start(); if ($_SESSION['user'] != 'admin') { header("loc...

3 پاسخ

ارور اپاچی xampp

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید به تمام عزیزان راکتی. من وقتی xampp روباز می کنم و اپاچی رو استارت می زنم به من ارور سیستم httpd.exe به من می دهد چیکار کنم با تشکر.

12 پاسخ

Restfull Api واسه سفارش غذا با Lumen باشه یا Express js

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام فرض کنید یه اپلیکیشن سفارش غذا مثل اسنپ فوود و ریحون و چیلیوری و ... هست که رستورانای مختلف میان لیست غذاهاشون رو میذارن و کاربر سفارش ثبت میکنه و .... حالا واسه نوشتن api مربوطه به نظرتون Lumen جواب میده یا کند میشه تو درخواستای بالا و باید برم سمت Express js ؟

2 پاسخ

پیامک با استفاده از لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط ایمان روستا آپدیت شد

سلام . من میخواستم با برنامه ای که نوشته ام به تعداد محدودی شماره موبایل , تحت شرایطی , یه متنی sms زده بشه . سرچ کردم در اینترنت و چیزی که متوجه شدم اینه که باید از یک شرکتی که خدمات پیامک رو انجام میده سرویس بگیرم . مثلا یه شرکتی در ازای دریافت مقداری پول بصورت ماهیانه یک پانل (وب بیس) در اختیار ما قرار میده که از شماره موبایلمون بتونیم ارسال sms به شماره هائی رو انجام بدیم . بعدش یه سری کد ه...

6 پاسخ

API نویسی برای کسانی که برنامه نویس موبایل هستن

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط ایمان روستا آپدیت شد

سلام من ۲ سالی برنامه نویس نرم افزار های آیفون هستم و نیاز به این دارم که بخش سرور را هم خودم بنویسم و با سایت شما آشنا شدم و سوالم اینه که امکانش هست من از PHP فقط برای ساخت API / restfull. استفاده کنم و دیگه کاری با نوشتن کد برای وب نداشته باشم ؟؟؟؟

5 پاسخ

restFull api

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام توی restFull api برای کار های زیر باید چیکار کرد؟باید متد به صورت دستی نوشت؟ softDelete return softDelete active deActive

2 پاسخ

google image چگونه عکس ها را شناسایی میکند

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

درود بر دوستان عزیز، من یک سوال برایم پیش اومد اونم اینه که من وقتی عکسی داخل کامپیوتر دارم و میخوام اون عکس رو سرچ کنم منبع های دیگه اون عکس رو گوگل بهم نشون میده، خواستم بدونم از چه طریقی اینکارو میکنه؟ info عکس رو کامل تغییر دادم ولی باز عکس رو نشون داد. اگر من بخوام منبع دیگری از اون عکس رو نشون نده باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

6 پاسخ

استفاده از دو الاراول برای بخش مدیریت و بخش فرانت پروژه

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان من یه سیستمی نوشتم با لاراول بصورت ماژولار هر ماژول بخش مدیریت و فرانتش تو خودش قرار میگیره و یه سری بخش های عمومی هم توی روت لاراول قرار دادم برای اینکه بخش مدیریت رو بتونم مرتب تر توسعه بدم و برای همه مشتریا ازش استفاده کنم الان به ولی خوب این موضوع برای سیستم گیت هاب مشکل ساز میشه میخواستم ببینم اگر برای بخش مدیریت یه لاراول جدا استفاده کنم و روی ساب دامین run کنم و برای فرانت هر پروژه...

4 پاسخ

استفاده از قسمتی از پردازش گر

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb چطوری میتونیم برنامه ای بنویسیم که بگیم قسمتی از cpuرو استفاده کن من هاستی دارم که دو تا cpu اره می خواهم بگم فلان برنامه من فقط از یک قسمت cpuاستفاده کن بقیه قسمت رو خالی نگه دار برای کا دیگری . ایا امکان این کار وجود دارد

6 پاسخ