بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

api instagram در php

PHP
- 1 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

ایراد این کد چیست؟ $client_id = ''; $client_secret =''; $redirect_uri = 'http://localhost'; $code ='Enter your code manually'; $url = "https://api.instagram.com/oauth/access_token"; $access_token_parameters = array( 'client_id' => $client_id, 'client_secret' => $client_secret, 'grant_type' => 'authorization_code', 'redire...

10 پاسخ

run کردن flutter در android studio

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط سعید لاولی آپدیت شد

سلام تمام راه حل ها رو که دوستان تو قسمت نظرات ویدیو نصب flutter روی windows گفتن انجام دادم مشکل دانلود پکیج از jcenter هستش ممنون میشم راهنماییم کنین ! @hra.php @alirezasafdari فایل build.gradle: "" buildscript { repositories { mavenCentral() google() jcenter() maven { url 'https://maven.google.com' } } dependencies { classpath 'com.android.tools.build:gradle:3.2.0' } } allproject...

4 پاسخ

زمانبندی وظایف

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سئوال در خصوص لینک زیر هست https://roocket.ir/articles/scheduled-tasks-in-laravel-shared-hosting#comment-16653 با اجرای دستور زیر php artisan schedule:run فقط یکبار اون کامندی که در زمانبند تعریف شده اجرا میشه و سیستم وارد حلقه تکرار اجرا نمیشه و نیازه که یه تسکی هم توی ویندوز ایجاد بشه (لوکال) آیا غیر از این روش که توی ویندوز تسکی برای اجرای کران جاب تعریف بشه وجود داره یا فقط همین راهکار هست اصل...

11 پاسخ

اجرای یک سری کد در تمام صفحات

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخوام تو لاراول یک تابع توی تمام صفحات اجرا بشه کد های توی تابع هم اینه که باید یه سری کوکی ها رو بگیره و با دیتابیس تطابق بده حالا این تابعم رو باید کجا بنویسم که توی همه ی صفحات اجرا بشه

4 پاسخ

متد whereNotBetween در لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتونیم برای دستور زیر بجای مقادیر ثابت عددی ، مقدار یک ستون دیگر از همان جدول رو قرارا دهیم : $users = DB::table('users')->whereNotBetween('votes', [1, 100])->get(); فرض کنید در جدول فرضی من دو تا ستون با نامهای LowLimit و HighLimit دارم که حدود بالا پائین رو نگهداری میکنه ، حالا یک ستون هم دارم که مقدار لحظه ای رو در خودش جای داده و اسم فرضی ای اون هم CurrentValue هستش ، م...

3 پاسخ

حرکت یک باکس در صفحه

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام چطوری میشه در جاوااسکریپت یه باکس رو که حرکت می دیم داخل صفحه وقتی مثلا به بالای صفحه رسید از پایین صفحه وارد بشه؟ ممنون

8 پاسخ

اجرا نشدن migrate در CentOS 7

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Bahram Rostami آپدیت شد

زمانی که میخوام migrate بزنم حتی اگر پروژه رو تازه ایجادم کرده باشم مشکل دارم از تغییر دسترسی پوشه گرفته تا تغییر charset و collation خود دیتابیس.لاراول و تنظیم innoDB توی config/database.php لاراول ولی هنوز جواب نگرفتم نسخه های مختلفشم تست کردم ولی باز همین آش و همین کاسه هستش حتی توی ویندوزم تست میکنم مشکل همینه !!!!!!!!!!!!! در ضمن dumpautoload و config:cache هم زدم ولی باز مشکل پا برجاست نکته...

11 پاسخ

مفهوم این سلکتور در سی اس اس

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

مفهوم این سلکتور در سی اس اس ~ element۱~element۲ p ~ ul Selects every <ul> element that are preceded by a <p> element @juza666

1 پاسخ

نصب پکیج sitemap

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط رضاکیامنش آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان ،من قبلا پکیج laravelium/sitemap رو نصب کرده بودم ولی الان مدتیه انگار روی gitlab رفته و موقع نصب با کامپوزر ارور میده (با پراکسی حل میشه) ولی در مرحله بعد هنگام نصب یوزر و پسورد میخواد و نمیتونم نصب کنم!!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟که باید چه مراحلی رو طی کنم

10 پاسخ

ایجاد صفحه برای تعداد رمز عبور

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یه فرم دارم برای لاگین وقتی کاربر سه بار رمز رو اشتباه زد 1 دقیقه اجاز نمیده رمز وارد کنه حال من میخوام توی این یک دقیقه اون توی یه صفحه دیگه ای نگه داره با تایمر ی که اون یک دقیقه زمان رو نشون میده

5 پاسخ

Maping

PHP
- 1 هفته پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان Maping دیتا یعنی چی؟ مثلا ما تعدادی داده داریم که از چند منبع متفاوت هستند با اینکه ممکنه اسم اولی از منبع اول با اولی از منبع دوم متفاوت باشه اما تو بقیه چیزها برابر هستند. به همچین موردی رسیدم مدیر پروژه میگه باید مپینگ دیتا کنی. ممنون میشم راهنمایی کنید

2 پاسخ

پکیج اسلاگ روی هاست درست کار نمی کند

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

من پکیج sluggable رو برای ایجاد آدرس پست ها استفاده می کنم و لوکال کاملا جواب میده و البته روی هاست سی پنل هم بدون مشکل ازش استفاده کردم ولی روی دایرکت ادمین که پروژه رو آپلود کردم پکیج درست کار نمی کنه و به جای اینکه تایتل صفحه رو به عنوان اسلاگ ذخیره کنه عدد ذخیره می کنه. مثل ۱-/ و ۲-/ و ... مشکل از کجاست؟

10 پاسخ

بهینه سازی عکس های وردپرس

وردپرس
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

درود... من یه قالب وردپرس با چارچوب بلما (Bulma) طراحی و کد نویسی کردم در سایت جی متریکس که سرعت لود قالب رو بررسی می کنه که متاسفانه رتبه D را کسب کرد آن هم بهینه نبودن عکس های وردپرس هستش... کدی هست که عکس های وردپرس بهینه سازی کنه؟

7 پاسخ

آپلود فایل بزرگ

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

سلام . من میخوام فایل با حجم مثلا ۲۰۰ مگ رو آپلود کنم اما اخطار میده که : in ValidatePostSize.php (line ۲۴) بعد رفتم تو تنظیمات و اینارو تغییر دارم به : post_max_size = ۱۰۰۰M; time هارم بردم بالا ولی اثری نداره و باز همون پیغام میاد من لوکال هستم و زمپ هم ریستارت کردم

7 پاسخ

سوال در مورد لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi می خواهم بگم این مقدار یا این مقدار قرار بگیرد آیا این کد درست است؟ 'predefined_options' => 'regex:/(gender|days|months$/)i', در این کد از /ایراد میگیره

3 پاسخ

کالی لینوکس

امنیت
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

دوستان میخواستم بدونم تفاوت کلی لینوکس با اوبونتو چیه مثلا چیکار توی اوبونتو میشه کرد که توی کالی نمیشه یا اینکه من فک میکنم کالی امکانات اوبونتو رو داره و حتی بیشتر؟

5 پاسخ

تحلیل دیتابیس یک فروشگاه اینترنتی مثل دیجیکالا

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

با سلام یه مشکلی تو تحلیل دیتابیس فروشگاه اینترنتی واسم پیش اومده فرض کنید مث دیجیکالا چندین نوع محصول داریم مثلا موبایل لپتاپ تبلت کامپیوتر دوربین دیجیتال لباس شلوار کفش ساعت عینک و شامپو و اسپری و عطر و ..... که هر کدوم از اینا مسلما ویژگی های خاص خودشون رو دارن حالا باید بیایم واسه هر نوع محصول یه جدول بسازیم ؟ مثلا جدول موبایل ها و جدول لپتاپ ها و جدول تبلت ها جدول عطرها و .... یا اینکه روش...

3 پاسخ

تمام روش های ذخیره کردن آرایه در دیتابیس Mysql

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام بی زحمت اگر کسی تمام روش های ذخیره کردن آرایه در دیتابیس Mysql را می داند توضیح دهد.

3 پاسخ

توی یک کنترلر میشه از چندتا مدل استفاده کرد

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

توی کنترلر های لاراول من نیاز دارم به اینکه چندتا مدل رو فراخوانی کنم تا اطلاعاتی ازشون بیرون بکشم ولی فکر میکنم اینکار درست نباشه حالا میخواستم از شما کمک بگیرم چطور باید این کارو انجام بدم ؟

3 پاسخ

گرفتن api سایت با وب اسکرپ

PHP
- 1 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

میشه توضیح بدید وب اسکرپ چیه و آموزشی برای گرفتن اطلاعات سایت با وب اسکرپ رو شرح بدید؟

17 پاسخ

طراحی اپ مشابه تی سی یا تاچ سی

اندروید
- 1 هفته پیش
توسط Mohsen Hassanshahi آپدیت شد

یک سیستم درخواست تاکسی همانند تاچ سی و یا تپ سی نیاز داریم با کیفیت بالا حداقل در سطح اپلیکیشن تاچ سی و تپ سی . چندان مهم نیست ک بخشی از پروژه از کد های اماده باشه مهم اینه که کیفیت خروجی عالی باشه چه زبانی رو پیشنهاد می دید و چه مجموعه یا شرکتی رو پیشنهاد میکنید برای ساخت چنین برنامه ای؟

3 پاسخ

خطا در دو زبانه کردن سایت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخام وب سایت دو زبانه باشه و یک مشکل بزرگ برخوردم . الان وب سایتم در هاست هست و وقتی /fa رو میزنیم درست کار میکنه ولی وقتی /en رو میزنیم اصلا کار نمیده و این خطا رو میده Forbidden You don't have permission to access /en/ on this server. تمام قسمت ها رو حتی داخل فایل index.php من تست کردم اصلا داخل این فایل هم نمیشه حالا جالبیش اینه اکر من بنویسم به عنوان مثال /eng درست کار میکنه ....

13 پاسخ

ایجاد و راه اندازی supervisord

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه سرور اوبونتو دارم میخوام supervisord رو روش کانفیگ کنم که queue ها اجرا بشن ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ

گرفتن خروجی expo

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط mohamad samimi آپدیت شد

با سلام دوستان بزرگوار ری اکت نیتیو کار، تا حالا از پروژه ای که توسط expo ایجاد شده باشه خروجی گرفتید ؟ یه نگاه تو نت کردم ظاهرا خیلی ها سر این ماجرا مشکل دارند ، منم یه تست کوچلو زدم خروجی نگرفتم اگه جوابتون مثبته میخواستم بدونم بدون هیچ مشکلی و با دستورات پیشفرض خروجی گرفتید یا نه تنظیمات خاصی انجام دادید ؟

7 پاسخ

آدرس تاثیرگذار در سئوی یک سایت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط sina.sadjadi آپدیت شد

با سلام من این سایت رو طراحی کردم https://www.ulduzaraz.ir/ در زمینه تولیدی کف ورزشی ولی یه جای کار برام سوال هستش که url هایی که به انگلیسی برای مطالب ایجاد کردم برای سئو خوب هستش یا باید url ها فارسی بشه با تشکر

8 پاسخ

راه کار برای سرور دانلود

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر.. سایتی برای دانلود آهنگ می خوام طراحی کنم. اما ۲ سرور وجود داره.. یکی سرور برای اپلیکیشن لاراول و دیگری سرور دانلود که فقط فایل های دانلود قرار میگیرند.. می خواستم بدونم چطور ارتباط بین این دو سرور را برقرار کنم که اولا تمام لینک دانلود از سرور دانلود بیاد.. و چطور از سرور اپلیکیشن به فایل ها دسترسی داشته باشم..؟

10 پاسخ

فعال نشدن موتور FEDERATED در مای اس کیو ال 8

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط mehdi Hesami آپدیت شد

سلام دوستان عزیز کسی FEDERATED ENGINE رو روی مای اس کیو ال8 فعال کرده ؟ من طبق داکیومنت خود مای اس کیو ال در داخل سرویس های ویندوز با آپشن FEDERATED-- سرویس مای اس کیو ال رو ران میکنم ولی موقع ایجاد کردن FEDERATED TABLE میگه که این انجین فعال نیست طبق مستندات زیر انجام دادم : https://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/federated-storage-engine.html بنظرتون مشکل از کجاست؟

2 پاسخ

ایجاد لینک دانلود

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام لینک های دانلود سایت رو ایمن کنم یعنی فقط کاربری که محصول رو خریداری کرده بتونه دانلود و ادرس اصلی سایت رو هم نتونه ببینه چطور میشه اینکارو کرد؟ با Signed URL لاراول قابل پیاده سازیه این قابلیت؟

2 پاسخ

بررسی سایت با curl

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من چنتا سایت دارم (حدود بیست تا ) حالا من میخوام با استفاده از curl محتویات این سایت ها رو بخونم و ذخیره کنم. این سایتها هرکدوم لاگین دارن حالا من چیزی ایجاد کردم که میاد و لاگین میکنه و میره صفحه اول سایت رو میخونه بعد صفحه دوم و.... حالا چیزی که هست وقتی یه کرون میزنیم به یه سایت ممکنه 100 صفحه یا حتی بیشتر داشته باشه و باید 100 یا بیشتر curl زد یه احتمال که هست اینه که ممکنه سرو...

4 پاسخ

استفاده همزمان از وردپرس و اسکریپ اختصاصی و تداخل Route ها

وردپرس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من رو یه دامنه ای وردپرس نصب کردم و داخل همون فولدر اصلی یه فولدری به اسم MyMvcScript ایجاد کردم که توش فایل های اسکریپ اختصاصی خودم که با PHP mvc هست قرار دادم حالا وقتی میخوام آدرس اون اسکریپم رو لود کنم ، میره از Router وردپرس درخواست میفرسته و میگه همچین صفحه ای نیست ادرسی که میفرستم http://www.domain.com/MyMvcScript/Course/12 این آدرس رو که وارد می کنم میره به لودر وردپرس و ن...

1 پاسخ