بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

لود نشدن ویدئو در سایز موبایل

5 روز پیش
توسط imaniy آپدیت شد

دوستان یه ویدئو تو صفحه دارم که نمیخام تو سایز موبایل لود بشه چیکار میتونم بکنم؟ بحث نمایش نیست چون میشه دیسپلی رو نان کرد میخام کلا لود نشه. و آیا راهی داره وقتی ویدئو تو سایت پلی میشه idm پیشنهاد دانلود نده؟ یعنی کد جاوااسکریپتی برای اینکار هست؟

4 پاسخ

دسته بندی در لاراول

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من دارم سایتی می نویسم که چندین مدل محتوا داره مثلا مقاله داره، پادکست داره و ... اینا هر کدوم دسته بندی خاص خودشون را دارند برای مثال مقالات دسته بندی خودشونو دارند و پادکست ها دسته بندی خودشونو دارند الان نمی دونم چطور می تونم پیاده سازی کنم بیام از روابط پلی مورفیسم استفاده کنم ؟ یک جدول داشته باشم که همه دسته بندی ها اونجا باشه ؟ یا هر کدوم جداول جدا داشته باشند ؟ مورد بعد که سوال دارم نح...

4 پاسخ

مدل دسته بندی و مدل محصولات

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان من دارم یک فروشگاه طراحی میکنم که یک مدل دسته بندی داره ( category ) و یک مدل product و مدل های دیگه مثل مقالات و دوره ها من بجای اینکه برای مقاله ها - دوره ها - محصولات جداگانه بیام برای هر کدام یک جدول دسته بندی طراحی کنم از یکی برای همه استفاده کردم. یعنی از جدول واسط استفاده کردم برای اینکار. جداول من category product article course category_product article_category categor...

3 پاسخ

نمایش سخت افزار

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

میخواستم بدونم در php امکان این هست که اطلاعات سخت افزار سرور رو نمایش بدیم و میزان استفاده رم و cpu @ali.bayat @hesammousavi

3 پاسخ

آینده دار ترین زبان از نظر شما

5 روز پیش
توسط حامد کوهستانی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم. خواستم بپرسم با چه زبونی شروع کنم و بنظرتون آینده دار و کاربردی ترین زبون برنامه نویسی چیه ؟ دنیا داره به سمت چه زبونی میره؟ میخوام حداقل تا 30 سال آینده زبون استفاده بشه

36 پاسخ

هک شدن سایت

5 روز پیش
توسط pari.a آپدیت شد

سلام من یه سایتی دارم که امروز از صبح هرچی رفرش میکردم صفحه سفید میومد. بعدش متوجه شدم فایل های .htaccess و index.php تغییر داده شدن و یه صفحه index.html هم داخل public ساخته شده.من آشنایی با هک و اینجور موارد ندارم اما مثل اینکه هک شده.سوالم اینه که چطور میتونم از این اتفاق ها جلوگیری کنم و اگر کسی هست که بلده بگه چطور میشه اینکارو کرد. ممنونم @ali.bayat @hesammousavi

8 پاسخ

بخش رزومه‌ساز در راکت

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

با سلام به همه دوستان عزیز راکتی بعد از چند هفته کار زیاد به عنوان عیدی سال جدید بخش جدیدی رو به سایت با عنوان رزومه‌ساز اضافه کردیم که با استفاده از این بخش شما میتونید رزومه مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید . دسترسی به رزومه‌ساز برای ایجاد رزومه خودتون میتونید وارد ناحیه کاربری در راکت بشید و بعد وارد بخش رزومه‌ساز بشید و رزومه‌اتون رو بسازید . درخواست کمک بدلیل اینکه تازه این بخش راه اندازی شده...

68 پاسخ

قرار نیست 100 درصد کاربران سایت راضی باشن

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی. امروز در سایت نظری برای یکی از ویدیوها ثبت شد که برای شخص خودم به شدت جالب بود اما شاید بپرسین که چرا ! بخاطر اینکه دوره، دوره‌ای خیلی جالبی از آب در اومده و چند صد نفری که کمتر از یک ماه جلسات مختلف رو دانلود کردن کاملا از جلسات راضی بودن، میتونم بگم 99 درصد افرای که دوره رو دیدن کامل راضی بودن . اما نظر این بنده خدا منو به فکر برد که خوب با توجه به اینکه این همه از افرا...

40 پاسخ

ویروس کرونا و برنامه‌نویسی

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

با همه‌گیر شدن این ویروس، قطعا خیلی از شما دوستانی که در شرکت‌های مختلف کار می‌کردید، الان به شکل دور کاری در اومدید و دوستانی که عادت به بیرون رفتن و فضاهای کار اشتراکی داشتید هم الان خونه نشین شدید. یا حتی میتونه از قبل خونه نشین بوده باشین (فریلنسر) ولی با وجود شرایط فعلی این موضوع بدتر هم شده. شما الان وقتتون رو صرف چی می‌کنید ؟ سعی می‌کنید فقط کدنویسی کنید ؟ فکر کنم به اشتراک گذاشتن کارهای که...

41 پاسخ

شما از چه IDE استفاده می کنید

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام رفقا. روزتون خوش و عید پیش رو مبارکتون باشه. خیلی برام جذاب هست بدونم دوستان و همکارایی که اینجا باهاشون هم نفسم از چه سیستم عامل و IDE استفاده می کنند.و اینکه دلیل استفاده از موارد رو بیان کنند برای حقیر بسیار بسیار جذاب هست. اگر احیانا قبل تر فردی همچنین مطلبی رو ارسال کرده ، حقیر بی اطلاع هستم و ممنون میشم برای جلوگیری از صحبت های تکراری لینک رو در این ارسال، ارسال کنند

41 پاسخ

پخش ویدیو به صورت انلاین برای کاربران

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

یک فایل ویدیویی توی سرور دارم و میخوام این فایل رو به صورت زنده برای بقیه پخش کنم که قابلیت دانلود رو نداشته باشه و فقط بتونن تماشا کنن و برای ارسال هم دارم از وب سوکت استفاده میکنم اما دقیق نمیدونم چطور این فایل ارسال کنم که اون طرف فقط بتونه ببینه نتونه دانلودش کنه. همونطور که میدونید فیلم حجمش زیاده اینو باید چطور به پارت هایی تقسیم و بعد ارسال کنم.

1 پاسخ

فعال کردن آپلود عکس در ckeditor5 با reactjs

5 روز پیش
توسط Ahmad Kalantari آپدیت شد

سلام دوستان. من میخوام از CKeditor5 داخل پروژه استفاده کنم که با react نوشتم. ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم پلاگین سفارشی واسه فعالسازی آپلود عکس بنویسم؟ و اینکه چطور میتونم پلاگین ها و تولبارها رو فعال کنم؟

2 پاسخ

روش پیاده‌سازی سرچ ajax

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

بعضی از سایت ها رو دیدید مثلا سایت راکت که در بخش سرچ باکسش که چیزی وارد می کنیم نتایج مرتبط رو در زیر سرچ باکس اضافه می کنه چجوری باید این کار ها رو کرد ؟!

4 پاسخ

ایجاد سیستم چت با کاربران مهمان guest در سایت

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام من می خواهم برای سایت فروشگاهی که دارم ارتباط با کاربران سایت از طریق سیستم چت بسازم. مسئله اینجاست که این سیستم به راحتی برای افرادی که کاربر سایت هستند از طریق notification انجام می شود ولی برای کاربرانی که به صورت میهمان وارد می شوند دسترسی وجود ندارد. من برای حل کردن این مشکل هر بار که یک کاربر جدید وارد سایت می شود یک cookie به صورت مجزا با طول عمر ۱۵ روزه به شکل زیر برای آن ایجاد می کنم...

1 پاسخ

آپدیت راکت

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام من واقعا از راکت ممنونم که این شرایط رو فراهم کردند تا ما بتونیم سوالاتمون رو مطرح کنیم و همچنین آپدیتی که داده شد و رابط کاربری تشکر ها تغییر کرد و اینکه ما اگه سوالی داشتیم باید به Github یا Stackoverflow مراجعه می کردیم با زبان انگلیسی ولی حالا راحت در راکت سرچ می کنیم و از نظر من خیلی بهتر می شد اگه برنامه اندروید و دسکتاپ این سایت هم ساخته بشه عالی میشه ممنون از همه راکتی های عزیز به ویژ...

3 پاسخ

cookie و localstorage

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام. نوروز همه خجسته. اون‌جور که من فهمیدم لوکال استورج خیلی بهتر از کوکی هست ولی چرا هنوز سایت‌ها از کوکی استفاده می‌کنند. حتیٰ سایت‌هایی که تازه توسعه داده شده به جا لوکال استورج از کوکی استفاده کردن. !!!؟؟ ۲- هنگام توسعه‌ی وب‌سایت، این ذخیره‌سازی‌ها کار بک‌اندکار هست یا فرانت‌اند‌کار؟؟ 3- به دید شما کدوم بهتره؟

2 پاسخ

عدم اجرای کوکی

5 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید من کوکی جدید ثبت کردم اما در قسمت inspect هیچ کوکی ای ثبت نمی گردد document.cookie = "username=hosein" "username=hosein" document.cookie "" نمونه ثبت شده کوکی به صورت بالا می باشد که به جای نمایش کوکی ثبت شده علامت "" یا null نمایش داده میشود ممنون میشم راهنمایی کنید

2 پاسخ

سرور اپلیکیشن موبایل

5 روز پیش
توسط eg آپدیت شد

سلام واسه برنامه نویسی سمت سرور اپلیکیشن های نیتیو یی که با ری اکت میسازیم به صرفه تر اینه که php یادبگیریم و با اون برنامه نویسی کنیم یا nodejs؟؟ اخه تا جایی که مطلع ام نود جی اس روی هاست های اشتراکی پیاده سازی نمیشه و باید یه هزینه بیشتری کنی و سرور مجازی بخری . از طرفی خب میگن یادگیری php نسبت به نود اسون ترره و برنامه نویسی اش هم ساده تر .... ایا این دوره های php یا نود سایت برای برنامه نویسی...

2 پاسخ

ارسال نوتیفیکشن در زمان production

5 روز پیش
توسط Hatef Hatefi مطرح شد

چرا برنامه روی سرور قرار می دم نوتیفیکیشن به گوگل می رسه ولی گوگل پیام ها را ارسال نمی کند ولی در حالت دولوپر این اتفاق می افتد. از web-push استفاده می کنم. مرورگری کروم که با برنامه تو کامپیوتر اجرا می کنم که روی مد دولوپ هست را باز کردم و از برنامه که تو سرور بود را به کلاینتی که تو حالت دولوپ بود ارسال کردم و نمایش داد. یعنی می خوهم بگم که روی سرور برنامه درست کار می کنه چرا فقط روی مرورگری که...

0 پاسخ

راهنمایی در مورد ساخت اپ موبایل

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان می خوام برای وب سایتم یک اپ اندروید بسازم میشه با زبان php و html هم اپ طرای کرد؟که در واقع با اتصال به صفحه وب به شکل گرافیکی اپ موبایل اطلاعات نمایش داد؟ در صورت امکان راه کار معرفی کنید. البته زبان جاوا تا حدودی بلدم ولی شنیدم خیلی جاوا داخل اندروید استودیو کابردی به اون صورت ندارد فقط بخش شیی گرایش مورد استفاده قرار میگیره ایا با یادگیری صرف اندروید میتونم اپ بسازم؟

9 پاسخ

اجرا نشدن کد در مرورگر

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام .وقتی میخواهم یک صفحه لاگین که نوشتم را در مرورگر ببینم فقط کدهایی که نوشتم در محیط phpstorm نمایش داده میشه .راهنماییم میکنید که حلش کنم؟

6 پاسخ

پیش نیاز کار با لاراول

5 روز پیش
توسط jalal آپدیت شد

سلام برای مشغول شدن در حوزه ی کاری لاراول نیازه که ما در چه حدی پی اج پی بلد باشیم ایا لازمه که بتونیم با پی اچ پی خام پروژه ای بزنیم چون من خودم پی اچ پی رو در حد سینتکس یاد گرفتم و لاراول رو شروع کردم و الان تو سطح خوبیم ولی اینکه تو بازار کار جه استفاده ای از پی اچ پی میشود نمیدونم

2 پاسخ

رابط کاربری vscode

5 روز پیش
توسط elyas آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز اقا فونت Operator Mono میخوام اما کاملش جایی رو پیدا نکردم اگه هم بوده مثل FiraCode علائم نگارشیش نیس عنوان لینک مورد نظر کسی لینک مجانیشو داره؟؟؟

3 پاسخ

link کردن linear gradient به ری اکت نیتیو

5 روز پیش
توسط nitroplus مطرح شد

سلام من می خوام linear-gradient رو به پروژم اضافه کنم طبق دستور العمل خودش پیش میرم اما موقع build شدن به این خطا می خوره FAILURE: Build failed with an exception. * Where: Build file 'C:\Users\Jabbari\Desktop\myApp\android\app\build.gradle' line: ۲۲۸ * What went wrong: Could not compile build file 'C:\Users\Jabbari\Desktop\myApp\android\app\build.gradle'. > startup failed: build file 'C:\Us...

0 پاسخ

اضافه کردن به مقدار یک عدد درون یک پراپرتی در ابجکت ها

6 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام میخوام به مقدار یک پراپرتی درون ابجکتم عدد اضفه کنم هر بار ابجکت من اینه { ,"fullname: "navidrezadoost age : 0 } سوال اول اینه ریکوئستی باید ب سمت دیتابیس بزنم برای اضافه کردن به عدد age باید PUT , POST کدوم یکی باشه؟ من اینجوری میرم میگیرمش و میخوام مقداری رو که از body میگیرم رو باهاش جمع کنم! const { point } = req.body models.Medical.findById(req.params.id , (err , finded) =&gt...

0 پاسخ

راه حل برای آپلود عکس با CKEditor5

6 روز پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام به همه دوستان مشکل از جایی شروع شد که من تصمیم گرفتم داخل پنل مدیریت ام از CKEditor 5 استفاده کنم. از اونجا که پنل من توسط React نوشته شده بزرگ ترین مشکلم آپلود عکس داخل CKEditor 5 با API بود. و خب یه مدت خیلییی زیادی درگیرش بودم و اذیت شدم. آپلود عکس رو در حالت معمولی بلد بودم اما هیچ راهی واسه API پیدا نمی کردم. خواستم بگم هرکسی این مشکل رو داره و یا میخواد داخل ابزار CKEditor 5 با API...

1 پاسخ