بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

اسلایدر

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط فرشید آپدیت شد

سلام نحوه ساخت اسلایدر با شی گرایی چطوریه؟

2 پاسخ

مشکل احراز هویت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام من کد زیر رو در صفحه م قرار دادم اما دسترسی وجود داره و تگ h1 مدام نمایش داده میشه @if(Auth::check()) <h1>Welcome to Dashboard : {{\Illuminate\Support\Facades\Auth::user()->id}} </h1> @else <script>window.location = "/dashboard/login";</script> @endif متد لاگین: $credentials = $request->only('email','password'); if (Auth::attempt($credentials)) {...

2 پاسخ

امنیت lets encrypt

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام، برای سایت هایی که درگاه پرداخت دارن، let's encrypt امن هستش؟ ممنون

1 پاسخ

محاسبه هزینه پستی و باربرری یا تیپاکس

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام هزینه پستی ارسال کالا در یک فروشگاه آنلاین به چه صورت محاسبه میشه؟ چه روش کم دردسری برای محاسبه هزینه ارسال وجود داره؟ آیا پکیجی برای لاراول در این رابطه وجود داره؟ اینو میخوام بدونم برای اینکه سایت برای اینکه توسط سایت سامان دهی تایید بشه باید هزینه ارسال رو در پیش فاکتور ذکر کنه.

1 پاسخ

ارسال پیامک تایید عضویت کاربر

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

با سلام، من تایید ایمیل برا عضویت کاربر، تو لاراول 5.7 رو فعال کردم، حالا میخام همین کار رو با پیامک انجام بدم، اما نمیدونم چکاری باید انجام بدم، ممنون میشم کسی اگه میدونه راهنمایی کنه یا لینکی معرفی کنه. ممنونم.

1 پاسخ

redux persist ورژن 5

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام کسی از دوستان با redux-persis ورژن۵ کار کرده؟ میخوام تو پروژه react native استفاده کنم ولی مقادر ذخیره نمیشن؟ اگه کسی از دوستان روش استفاده از این پکیج رو میدونه ممنون میشم اینجا بگه

1 پاسخ

ساخت جدول به صورت اتوماتیک براساس محتوایات جدول پایگاه داده

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

درود من یه جدول به صورت زیر دارم Id-type-name-code-create_at-user_id 1-x-file-2036-2018/02/26-8 2-x-coder-2036-2018/02/26-8 3-c-mailings-2036-2018/02/26-8 4-c-laravel-2036-2018/02/26-8 5-v-home-2036-2018/02/26-8 6-v-pageto-2036-2018/02/26-8 میخوام براساس نام کاربری و تاریخ ایجاد واکشی کند بعدش براساس type های که دارد جدول بسازد یعنی مثلن ما سه تا type داریم که مشخصات هرکدوم توی یه جدول باشه یعنی...

1 پاسخ

استفاده از One signal برای پوش نوتیفیکیشن

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام دوستان من دارم توی react native از one signal استفاده میکنم اما موقع کانفیگ برای اندروید اررور دارم و اون اینه که Plugin with id 'com.onesignal.androidsdk' not found. کسی تا حالا دیده همچین مشکلی رو ؟

1 پاسخ

تفاوت و کارکرد های with و has وwherehas

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام وقت بخیر ممنون میشم تفاوت سه تابع with -has-و wherehas رو تو لاراول بگید به زبان فارسی اگر توضیح بدین ممنون میشم. With همون join هست؟

1 پاسخ

خطای stack over flow

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

با عرض سلام واحترام چطور میتونم خطای استک اور فلو رو رفع کنم؟ http://uupload.ir/files/3esn_123.png در لینک بالا اگر اندازه Define رو تغیر بدم میتونم خطا رو رفع کنم ولی مشکل من از برنامه ویژوال استودیو هستش

1 پاسخ

حروف بهم ریخته در عنوان فایل اکسل برون بری شده از محصولات

وردپرس
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام من وقتی از محصولات اکسپورت میگیرم(ووکامرس) عنوان ستون ها که فارسی هست در اکسل، بهم ریخته نشون میده مثلا: نام به جای عنوان چطوری میتونم فیکسش کنم و اینکه سایتی هست این کلمات رو به فارسی تغییر بده ؟

1 پاسخ

مشکل در ایجاد کوکی و استفاده از آن در نود جی اس

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام و عرض ادب من در کد زیر مشکل دارم. گویا قبل از ایجاد کوکی، تابع ارسال اس ام اس اجرا میشه. در حالی که کوکی خالیه و دفعات بعدی هم کوکی قبلی رو ارسال میکنه. register(req, res, next) { res.cookie("auth_token", random.int(1000, 9999), { expire: new Date(Date.now() + 900000) }); setTimeout(this.sendauthtoken(req), 3000); passport.authenticate('local.reg...

1 پاسخ

چگونه لیست دسته را در بلوک مورد نظر نمایش دهیم

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

ما چهار تا دسته بندی داریم طراحی سایت برنامه نویسی گرافیک کامپیوتر با چهار تا بلوک داریم http://uupload.ir/files/85j7_۱۲۳.png عیخوام وقتی ادمین به عنوان مثال فتپوشاپ با دسته گریافیک دخیره کرد لینک فتوشاپ در بلوک گرافیک نمایش دهد. HomeController.php class HomeController extends Controller { public function index () { $webDesigns = Category::where('id', 1)->get(); $deve...

2 پاسخ

خروجی جی سان

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام بر دوستان لاراولی یه پروژه ای برای من اومده شبیه این تصویر است. http://uupload.ir/files/sk1b_1.png حالا طرف می گه : جداول بهت بافیلدها می دم فقط شما ارتباطات رو می نویسی وخروجی جی سون تحویل من میدی البته جی سون نمونه رو هم بهت می دم فقط شما عین این جی سون به من تحویل میدی برای نمونه دو نوع ماشین کلاسیک ورگولار با مشخصات داده شده در دیتا بیس ذخیره شده ودر خروجی بصورت جی سون نمایش داده شود طبق...

4 پاسخ

استفاده یا تبدیل کامپوننت ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش

سلام من کامپوننت JWplayer رو تبدیل کردم به react-native نمیدونم چرا وقتی فیلم پلی میشه میپره بیرون ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه لینک کد: https://github.com/sajadweb/JWPlayer

0 پاسخ

بدست آورد ویدیو هایی که hd هستند

PHP
- 2 هفته پیش
توسط masoud آپدیت شد

@code2code می خواهم ویدیو هایی که در این لینک https://www.aparat.com/result/%D9%81%DB%8C%D8%AA دارای کیفیت hdهستند رو نمایش بده با لینک ویدیو نکته :زیر هر ویدیو که اچ دی هست یک آیکون وجود دارد؟ ‍‍‍‍‍

5 پاسخ

من در لاراول پروژه ای نوشتم که هر کسی که ثبت نام میکند

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط masoud آپدیت شد

الان یک مشکلی دارم که در فایل .env برای ارسال ایمیل این رو وارد کردم MAIL_DRIVER=smtp MAIL_HOST=smtp.gmail.com MAIL_PORT=۵۸۷ MAIL_USERNAME= MAIL_PASSWORD= MAIL_ENCRYPTION=tls $user = User::create([ 'name' => $valiDate['name'], 'email' => $valiDate['email'], 'mobile' => $valiDate['mobile'], 'username' => $valiDate['username'],...

5 پاسخ

برای پیاده سازی فیلتر کالاها

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط علی رضا رحیمی آپدیت شد

سلام برای پیاده سازی فیلتر کالاها ( مثل دیجی کالا - تعداد سی پی یو ظرفیت رم ظرفیت هارد و ... ) باید از اول اطلاعات رو فراخوانی کرد از دیتابیس یا بوسیله جی کوئری مخفی میشن کالاهای غیر مرتبط ممنون میشم در مورد تئوری این قضیه یه راهنمایی کنی

3 پاسخ

کار نکردن curl در حلقه

PHP
- 2 هفته پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

منcurlرو وقتی در whileقرار میدم اجرا نمیشه دلیلش چیه؟ while(!empty($f)) { $f = file_get_contents("j16.txt"); $ch2 = curl_init(); curl_setopt($ch2, CURLOPT_URL, $f); curl_setopt($ch2, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($ch2, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch2, CURLOPT_ENCODING, 'UTF-8'); $url22 = curl...

7 پاسخ

توابع آماری در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام . من برای پروژه ام نیاز داشتم که واریانس یک آرایه را محاسبه کنم . آیا خود لاراول تابعی داره که اینکار رو انجام بده ؟ برای میانگین از avg استفاده میکنه . نتونستم چیزی در لاراول پیدا کنم . در php یک کتابخانه پیدا کردم که اینکار رو انجام میده ولی نمیدونم چرا دستوراتش در لاراول قابل فهم نیست , یعنی وقتی دستورش رو در فایل وارد میکنم یه علامت ضربدر کنارش میخوره که اصلا از اساس انگار لاراول اونو نمی...

1 پاسخ

نمایس لیست ودیو در فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط goldendata آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من میخوامم یکسری فیلم هایی رو که گرفتم رو به صورت عکسهایی که توی قسمت اینستاگرام گفتید در بیارم یعنی به صورت سطری روش اسکرول کنم چپ و راست بشه هر کاری کردم تا از اول به صورت اسکرول باشه ارور میده کاری که تونستم بکنم این بود اولش به صورت یه فایله بعد که روش میزنم لیست فیلمام به صرت ستونی نمایش داده میشن باید چی کار کنم ؟ من سوالم رو نتونستم توی درس فلاتر ثبت کنم

2 پاسخ

دسته بندی تعداد پست ها

لاراول
- 2 هفته پیش

این دستور زیر $e = DB::table('posts') ->select('userarea_id', DB::raw('count(*) as userarea_id ')) ->groupBy('userarea_id') ->orderBy('userarea_id','desc') ->pluck('userarea_id')->all(); dd($e) خروجی به صورن زیر نشون میده array:5 [▼ 0 => 9 1 => 4 2 => 4 3 => 4 4 => 0 ] این تعداد در واقع تعداد پست های هر کاربر است من میخوام نام کاربر رو هم در کنارش داشته باشه باید این...

0 پاسخ

crop کردن عکس و ارسال به سرور

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام. میخوام یه عکس و کراپ کنم و عکس کراپ شده رو به سرور ارسال کنم کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ ممنون

2 پاسخ

از چه نوع دیتابیسی استفاده میکنید SQL یا noSQL

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

از چه نوع دیتابیسی استفاده میکنید. SQL یا noSQL . به چه دلیلی؟ ممنون میشم تجربه های شخصی خودتونو به اشتراک بزارید

3 پاسخ

ذخیره تصویر در سایز های مختلف

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان عزیز میخواستم بدونم ذخیره کردن عکس تو سایز های مختلف با استفاده از imagedata:base64 ممکنه ؟ چحوری باید اینکار و کرد؟

1 پاسخ

ذخیره تصویر در سایز های مختلف

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط sajjad آپدیت شد

سلام کسی از دوستان میدونه چجوری میشه تصویر دریافت شده سمت بک اند (NodeJs) رو تو سایز های مختلف ذخیره کرد؟ @ali.bayat @RaymondDragon @hesammousavi @mohsenbostan @code2code @drcode.ir @masoudproton @Alimotreb

1 پاسخ

جای مناسب کاراموزی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط Mehran hesami آپدیت شد

سلام دوستان شما سایتی رو میشناسید که اگهی کاراموزی قرار بده به جز جابینجا ؟ و یا شرکت هایی رو میشناسید که نیروی کاراموز بخوان و ایا به نظر شما کاراموزی واقعا برای پیشرفت در برنامه نویسی کارساز هست ؟ و اگه جایی رو میشناسید که کاراموز میخوان لطفا بگید ممنون

2 پاسخ

roocket

رابط کاربری
- 2 هفته پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

سلام چرا رنگ های داخل همین سایت راکت در دو مرورگر فایر فاکس و کروم یکم باهم تفاوت دارن در کروم یکم رنگ ها روشن تر هستن دلیل این چی میتونه باشه یعنی از مرور گره یا من اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ @hesammousavi

3 پاسخ

Unit Testingکردن در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط masoud آپدیت شد

میشه بگید Unit Testing بدرد چه کاری میخوره و آموزش اون رو در لاراول بگید؟

12 پاسخ

مشکل ثبت محصول

PHP
- 2 هفته پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

درود دوستان.. من جدولی ایجاد کردم با نام kala ... ولی مشکلی که داره بخش ثبت محصول کار نمی کنه و ارسال نمی کنه ... همچون پروژه برای اتصال به پایگاه PDO استفاده می کنه... کد زیر: if(isset($_POST['insert'])){ $title = $_POST['title']; $name = $_POST['name']; $buy = $_POST['buy']; $shop = $_POST['shop']; $number = $_POST['number']; $color = $_POST['colo...

12 پاسخ