بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

دریافت اطلاعات یک سایت

PHP
- 1 هفته پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام راحت ترین راه برای اینکه از یک سایت موسیقی اطلاعاتی شامل عنوان آهنگ ، لینک عکس کاور آهنگ ، لینک دانلود آهنگ را دریافت کنم چیه؟

1 پاسخ

ESLint

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش
توسط setayeshfard آپدیت شد

با سلام من در حال یادگیری javascript هستم، چگونه می‌توان از ESLint در vscode استفاده کرد؟

3 پاسخ

کاربرد این توابع

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb کاربرد توابع transactionوbeginTransactionوrollBackوcommit چی هست با مثال

5 پاسخ

استفاده از Package ها خارج از node modules

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام بعضی اوقات پیش میاد که بخوام برخی از پکیج ها رو بدون نصب با npm استفاده کنم. چون مثلا می خوام خیلی چیزا رو توشون ویرایش کنم. مثلا پکیج زیر: https://github.com/itsnubix/react-native-video-controls خیلی راه حل ها رو تست کردم ولی فایده ای نداشت. لطفا راهنمایی کنید.

4 پاسخ

مشکل Access forbidden در لاگین پروژه

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط عبداله زرین آپدیت شد

در پروژه لاراولم از لاگین خود لاراول استفاده میکنم ولی روت login که میزنم ارور access forbidden میده و متن ارور هم اینه: Access forbidden! You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 403 localhost Apache/2.4.39 (Win64) OpenSSL/1.1.1c PHP/7....

4 پاسخ

مشکل در ریسپانسیو جدول

ویو جی اس
- 1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من با vutify یک جدول درست کردم و هر کار میکنم ریسپانسیو نمیشه کلاس ریسپانسیو جدول هم بهش دادم <table id="table" class="Table-responsive" style="width:100%"> <tr> <th class="lorem3"> <div class="lorem4" align="justify" > <h1 style="direction: rtl"><b>متدولوژي یادگیری فارس&...

6 پاسخ

دوره های ویژه و زمان اعتبارشون

فیدبک سایت
- 1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام سوالی که هست اینه که کسی که عضو ویژه سایت میشه و به تعدادی از دوره ها دسترسی داره قاعدتا اون ها رو دانلود میکنه و شروع به دیدنشون میکنه با اتمام دوره عضویتش دسترسیش برای دانلود قطع میشه ولی به ویدئو های قبلی که دانلود کرده دسترسی داره آیا از نظر اخلاقی اجازه داره که ویدئوهای قبلی رو ببینه؟ چون از یک طرف میشه گفت اعتبارش تموم شده و نباید ببینه از طرف دیگه به فرض دوره JavaScript رو من دیدم و اع...

8 پاسخ

اتصال اپلیکیشن به درگاه بانکی

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط امیرحسین فلاحی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر من توی اپلیکیشنم که با ری اکت نیتیو نوشتم میخام برای شارژ اکانت، اپلیکیشن به درگاه بانک وصل بشه و هنگام بازگشت از صفحه وب( درگاه بانک)، اپلیکیشن با همون صفحه بالا بیاد و ریست نشه. ممنون میشم اگه از دوستان کسی تجربه داره راهنمایی کنه.

1 پاسخ

سوال در مورد ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط Mohammad Ebrahimpour آپدیت شد

دوستان سلام یه سوال در مورد ری اکت نیتیو دارم و در مورد نصب اش البته من تمام پیش نیازهای ری اکت رو نصب کردم اما در پوشه مقصد فایلی وجود نداره و از طرفی دستور react-native init mytest رو میزنم با خطای 'react-native' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. مواجه میشم. لطفا راهنمایی کنید. تشکر

1 پاسخ

دانلود و کش کردن فایل ها

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi @Alimotreb @milad @ali.bayat سلام من میخواستم توی برنامه کاربر بتونه یه سری فایل رو دانلود کنه و کش بشه توی حاقظه تا بعدا بدون دانلود دسترسی داشته باشه (موثع دانلود هم چجوری میشه پروگرس بار نشون داد با درصد؟) چجوری میتونم این فایل ها رو جوری کش و ذخیره کنم که حداقل کارابری متوسط نتونن فایل ها رو کپی کنن و... ممنون میشم راهنمایی کنین

7 پاسخ

خطا هنگام build شدن gradle

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط زهره آپدیت شد

با سلام.بعداز ساخت پروژه جدید ری اکت نیتیو وقتی com.android.tools.build:gradle:2.2.3 را به com.android.tools.build:gradle:2.1.3 تغییر دادم. هنگام بیلد شدن گریدل به خطای زیر برخوردم : Error:org.gradle.api.internal.tasks.DefaultTaskInputs$TaskInputUnionFileCollection cannot be cast to org.gradle.api.internal.file.collections.DefaultConfigurableFileCollection Possible causes for this unexpected error...

6 پاسخ

منهای برنامه نویسی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام ببخشید کسی درباره مدیریت ماتریسی اطلاعاتی داره یا منبع کاملی میشناسه تو نت برم ببینم؟؟؟؟

2 پاسخ

کدنویسی باگوشی

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط اسماعیل آپدیت شد

سلام با گوشی هم میشه کد html,css,javascript,php نوشت؟اگه میشه نوشت روی گوشی هم قابل اجراهست؟بعد لطفا اسم برنامه ها راهم بگید

6 پاسخ

سیستم احراز هویت پیامکی

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام روز بخیر میخواستم سوال کنم که سرویس هایی برای احراز هویت پیامکی وجود دارن؟ خود راکت هم فکر میکنم از یک پلتفرم استفاده میکنه و پیامک های تاییدش از شماره 10008727 ارسال میشه متشکرم

9 پاسخ

افزونه انتشار پست های لینکدین در ورد پرس

وردپرس
- 2 هفته پیش
توسط Jafari آپدیت شد

دنبال یه افزونه خوب برای انتشار پست های لینکدین در ورد پرس میخوام. من افزونه wp linkedin رو نصب کردم اما برای گرفتن api لینکدین تو خوده سایتش گفته که باهاشون تماس بگیریم. خواستم ببینم راه دیگه ای وجود داره

4 پاسخ

ارور در هنگام آپلود فایل

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط aminem95 آپدیت شد

سلام من طبق آموزش دوره cms laravel با استفاده از پکیج intervention image میخوام عکس آپلود کنم ارور زیر رو میده لطفا بگید اصلا این ارور مربوط به چی هست و چجوری درستش کنم ؟ ممنون میشم زود جواب بدید.. SplFileInfo::getSize(): stat failed for C:\xampp\tmp\phpA504.tmp

3 پاسخ

استفاده همزمان از سوکت و لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من یه اپ دارم بکش با لاراول هست اما چند بخشش هم از نود و سوکت استفاده کردم بنظرشما خیلی فشار ب سرور میاد اگه من با ورود کاربر سوکت رو باز کنم بعد تو یعضی اکتیویتی ها که میخواد لیست مطالب یا... رو بگیره هم درخواست بفرستم به لاراول و از اون بگیرم؟؟ سوکت رو میخوام باز بزار برا ارسال ناتیفی های انلاین و در لحظه

1 پاسخ

آموزش فلاتر در راکت

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام، از دوستانی که آموزش فلاتر راکت رو تهیه کردن می خواستم نظرشون رو راجع به کیفیت دوره بگن و این که ارزش خرید داره یا خیر ممنون.

1 پاسخ

بهینه سازی سرور و سایت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Bl4Ck P4nD4 آپدیت شد

سلام دوستان. بنده درحال توسعه یک سیستم اشتراک ویدیو هستم و چند سوال خیلی مهم داشتم. بنده قراره که سایتی تقریبا شبیه به مثلا یوتیوب داشته باشم اما در ابعادی کوچکتر. اصل موضوع مربوط به FFMpeg هستش که قراره ویدیو های بنده رو به کیفیت های مختلف تبدیل کنه. از اونجایی که این کتبخانه پردازش زیادی رو از سی پی یو میکشه ، اگر ترافیک سایت هم کمی بالا باشه امکان داره که سرور داون بشه. از طرفی هم بحث ذخیره ساز...

7 پاسخ

آپلود چند عکس در سرور در ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش

سلام دوستان خسته نباشید. توی دوره ری اکت نیتیو ویدیو آپلود عکس روی سرور به صورت تکی وجود داره. ولی متاسفانه این که چطوری می تونیم چند تا عکس رو همزمان انتخاب کنیم و آپلود کنیم نیست. من توی اینترنت خیلی گشتم ولی متاسفانه چیز زیادی پیدا نکردم. خوشحال میشم اگه کد یا فیلمی داشتید به اشتراک بذارید یا من رو راهنمایی کنید. @hesammousavi

0 پاسخ

مهاجرت شغلی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط Jafari آپدیت شد

سلام دوستان کسی اگه اطلاعاتی درباره مهاجرت شغلی داره ممنون میشم درمیون بذاره استفاده کنیم؟

3 پاسخ

سرویس Database در Firebase

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط Jafari آپدیت شد

سلام دوستان آیا سرویس Database در Firebase برای ایران فیلتر هستش ؟؟؟ اگه آره میشه لطفا یه راهی بهم معرفی کنید یا اینکه پلت فرم نمونه ایرانیشو بهم معرفی کنید .

4 پاسخ

پلاگین بزرگ نمایی jQuery

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام خسته نباشید اسم پلاگین jQuery می خواستم که دیجی کالا برای بزرگ نمایی عکس محصولات از اون استفاده کرده یا مشابه اون

1 پاسخ

resetpasswordدر api

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb من می خوام در ریست پسورد یک ایمیل بفرسته و با زدن لینک پسورد عوض شه

6 پاسخ

jest vs mocha

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط Arez hz آپدیت شد

با سلام من میخوام Unit test و شروع کنم و یاد بگیرم میخوام بدونم که jest بهتره یا mocha و اینکه تفاوت این دوتا چیه ؟

3 پاسخ

ایجاد یک توکن ثابت برای ارتباط با وب سرویس در passport

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط tresa021 آپدیت شد

سلام برای اتصال به وب سرویس restful از passport استفاده میکنم الان در هر بار لاگین ، یک توکن جدید بهم میده و با اون توکن میتونم از روت ها استفاده کنم. راهی هست که که کاری کنیم توکن تغییر نکنه و همیشگی باشه ؟ یعنی اگر باز دیگه هم لاگین کردیم توکم عوض نشه . همون قبلی رو بهمون بده ؟ این وبسرویس جوریه که فقط یک نفر باهاش میخواد کار کنه و اصرار داره که حتما باید توکن ثابت باشه و تغییر نکنه با لاگین @al...

1 پاسخ

نمایش توضیحات توابع و methodها در vscode

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان من یک فیلم آموزشی دیدم و مدرس هنگامی که داره کدنویسی می کنه، وقتی نام تابعی رو صدا می زنه یک مستطیل شامل توضیحات اون تابع ظاهر میشه (عکس زیر). من هم افزونه ای که شامل اون تابع میشه رو نصب کردم (افزونه ی زیر)، ولی واسه ی من چنین مستطیلی که شامل توضیحات میشه رو نمیاره. https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=spoonscen.es6-mocha-snippets میخواستم پرسش کنم که این مستطی...

2 پاسخ

فعال کردن suggestion و auto complate برای کلاس های بوت استرپ

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام وقت همه بخیر ایا افزونه یا کانفیگ خاصی هست برای suggestion و auto complate در html و jsx چون واقعا خسته کنندست هر لحضه برم داکیومنت بوت استرپ رو باز کنم کلاس مورد نظرمو ببینم و کپی پیست کنم . اگر میشه راهنمایی کنید خیلی ضروریه

5 پاسخ

Alarm Manager

اندروید
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من دارم دوره اندروید رو میگذرونم توی یه اپیکیشن که خودم درستش کردم یه مشکل دارم اونم اینکه من یه آلارم میخوام درست کنم که اگه گوشی خاموش روشن شد دوباره آلارم بده من این کار رو با BroadcastReceiver انجام میدم اما هیچ آلارمی نمیده کد broadcastReceiver: public class MyBroadcast_Receiver extends BroadcastReceiver { MyDataBase myDataBase; private List<NoteModel> noteModels; private...

0 پاسخ