سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

مشورت در مورد آپلود فایل محصول و تصاویر و متعلقاتش در مارکت پلیس

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. خواستم در مورد مسئله زیر باهاتون مشورت کنم بهترین راه رو انتخاب کنم.. یه مارکت پلیس فایل دارم... برای کاربری که فروشنده فایل هست این امکان رو داره که از طریق فرم مربوطه محصول خودش رو بارگزاری کنه و بعد از تایید توسط اپراتور سایت فایلش در مارکت پلیس قرار بگیره برای فروش یا دانلود رایگان.. حالا این محصول شامل یک فایل خود محصول و یه فایل پی دی اف هست که رو هم رفته مثلا 20 مگ حجمشونه.. ه...

3 پاسخ

نمایش تصویر از داخل storage public

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. تصویر داخل پوشه public مربوط به storage آپلود میشه.. توی ویو، توی تگ ایمیج آدرسشو که میدم لود نمیشه.. src="{{ asset('storage/'. $admin->image_addr) }}" دقیقا از همین dd هم که گرفتم دیدم آدرسش درسته فقط نشون نمیده.. "http://localhost:۸۰۰۰/storage/Data/Admins/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA.jpg" php artisan storage:link رو هم اجرا کردم و پوشه لینک ش...

12 پاسخ

دسترسی به هاست

1 هفته پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام.بنده به عنوان برنامه نویس در کنار یک موسسه جهت ساخت یک پروژه فعالیت دارم و هزینه های مالی به عهده موسسه هست...و در فرآیند ثبت سامانه هم به عنوان پدیدآورنده و مالک 30 % سهیم شدم(البته حقوق ماهانه هم میگیرم). هاست و دامین هم به اسم بنده هست.میخواستم بدونم اصول شراکت در چنین مواردی چطوره؟و حق و حقوق برنامه نویس چقدر هست؟مورد دیگه اینه که موسسه سرمایه گذار اطلاعات دیتابیس رو ازم میخواد..و نمی...

0 پاسخ

یادگیری طرراحی وب

1 هفته پیش
توسط سامان آپدیت شد

با سلام وقت بخیر. من ۲۸ سال دارم میخواستم بپرسم آیا برای یادگیری طراحی وب دیر نیست که بخوام از ابتدا به صورت خودآموز شروع به یادگیری کنم؟؟ سوال دیگه ای که دارم چطور باید بخونم؟؟ چقدر باید زمان روزانه به صورت تقریبی بذارم؟؟ به صورت خود آموز شروع به یادگیری کنم یا در کلاس های آموزشی شرکت کنم؟؟ و به نظر شما با این سن بعد از یادگیری برای من کاری پیدا میشه؟؟؟ از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خوا...

20 پاسخ

Breadcrumbs داینامیک در لاراول

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان من چطوری میتونم Breadcrumbs رو توی وبسایت داینامیک در بیارم آیا خودم کد نویسیش باید کنم یا این پکیج رو تایید میکنید؟ این لینک میخام اینا بصورت داینامیک در بیاد <div class="breadcrumb"> <ul> <li><a href="/" title="خانه">خانه</a></li> <li><a href="" title="برنامه نویسی">برنامه نویسی</...

5 پاسخ

مشکل تبدیل داده های ajax از object به آرایه

1 هفته پیش
توسط مهدی مهدوی آپدیت شد

سلام یک تابع ajax نوشتم،سمت سرور وقتی داده ها رو pluck میکنم داده ها رو به صورت یک object برمیگردونه نه لیست؟ میخام به صورت لیست برگردونه چیکار کنم؟ //my code in server $lists=$lists->pluck('name','code'); return response()->json($lists);//return array return response()->json($lists->pluck('name','code'));// return object //my code in server

1 پاسخ

RabbitMQ چیست

1 هفته پیش
توسط Daee Hamid آپدیت شد

سلام دوستان من اصلا نمیفهمم این ربیت ام کیو چیه. همه جا هم استفاده میشه و شرکت های بزرگ توی اگهی هاشون این مورد رو میزنن ولی درکش سخته. آموزش های فارسیش هم که بدتر ادم رو گیج میکنه اصلا چی هست چه استفاده هایی میشه کی باید ازش استفاده کرد تو چه پروژه هایی کاربرد داره و خیلی سوال دیکه

3 پاسخ

مشکل در bundle کردن asset ها در reactJS با webpack

1 هفته پیش
توسط محسن محمدخانی مطرح شد

سلام من در پروژه reactJS که دارم تعدادی فایل css مثل bootstrap.css , font-awesome.min.css , style.css در مسیر src/assets/css و تعدادی فایل js مثل jquery.js , bootstrap,js در مسیر src/assets/js دارم می خوام همه فایل css به یک فایل .min در داخل public/asset/css تبدیل بشن همچنین با فایل های js همین کار می خوام انجام بدم و فقط اون دو تا فایل رو در index.html فراخوانی کنم و چند فایل cs...

0 پاسخ

تحلیل پروژه قبل از برنامه نویسی

1 هفته پیش
توسط Nima Aram آپدیت شد

@ali.bayat من قبل از این که پروژه رو شروع کنم میخوام از لحاط دیتابیسی و روابط پروژه رو تحلیل کنم و erبراش بکشم میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم و چطوری تحلیل دقیق انجام بدم این فرایندشو نمیدونم

1 پاسخ

مشکل با nesting

1 هفته پیش
توسط sina shah oveisi آپدیت شد

سلام. من برای آپدیت کردن یه متغیر که آرایه ای از آبجکت هاست کدم به صورت زیره: if (data.name === changedColumn) { return { ...data, options:{sortDirection:direction} }; } else return { ...data, options: {} }; این ک...

6 پاسخ

جایگزین کردن کد در متن

1 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام تصور کنید در سایتی که نوشتیم با لاراول در قسمت متن مقاله یه همچین چیزی ذخیره کنیم در دیتابیس به عنوان متن مطلب <p>some text here ... </p> [related=12] <p>some text here again ...!! </p> بعد میخوایم قبل ثبت کردن در دیتابیس بیام یه تغییراتی بدم هر جایی از متن که نوشته شده مثلا : [related=12] بیام با همچین کدی جایگذینش کنم <div class="related"><a href="/post/12"&...

4 پاسخ

نحوه ارسال پیامک تایید اینستاگرام از خط شخصی برای ایرانی ها

1 هفته پیش
توسط Pedram آپدیت شد

سلام دوستان عزیز خسته نباشید، سوالی داشتم ذهنم رو درگیر کرده می خواستم با هم یک مشارکتی داشته باشیم و پاسخ صحیح سوالم رو دریافت کنم شاید سوال خیلی از شما ها هم باشه پیش اومده که وقتی کد تایید دو مرحله ای برای اکانت خودتون ایجاد می کنید و یا در هنگام ورود به اینستاگرام از سایت رسمیش کد پیامک تایید براتون از یه خط شخصی ارسال میشه مثلا خط ایرانسل مانند شماره های زیر 09371196709، 09378452873، 0901633...

7 پاسخ

سوال در مورد پکیج shetabit-payment

1 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان انشالا که خوبید یه سوال دارم (پکیج shetabit/payment) - زرین پال موقع پرداخت که $transactionId رو در دیتابیس ذخیره کردیم $amount = ۱۰۰۰; # do all things together a single line return Payment::callbackUrl(route('verify'))->purchase( (new Invoice)->amount($amount), function($driver, $transactionId) use ($amount) { // store transactionId in data...

1 پاسخ

ارور هنگام اجرای برنامه در انگولار

1 هفته پیش
توسط vbvb آپدیت شد

سلام دوستان وقتی دستور ng serve --open رو واردمیکنم مروگر باز میشه ولی چیزی نمایش داده نمیشه و این ارور رو میده Cannot GET / secure / bootstrap-data Request URL: http: // localhost: 4200 / secure / bootstrap-data? Original_url = http% 3A% 2F% 2Flocalhost% 3A4200% 2F برای حل این ارور راهنمایی کنید ممنون

1 پاسخ

استفاده از git

1 هفته پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام یک سوال خیلی سخت درباره گیت داشتم من یک پروژه نوشتم و اون رو روی سرور توسط git پوش کردم و همون پروژه رو با کمی تغییرات و کاستوم سازی روی یک سرور دیگه هم توسط گیت آپلود کردم حالا توی کد پایه من یک مشکلی پیش میاد و من اون مشکل رو تصحیح میکنم و حالا باید روی دو تا پروژه تغییرات رو اعمال کنم و بعد دوباره به صورت دستی هر کدوم رو push کنم روی سرور راهی هست که من فقط روی فایلی که اول کد نویسی کردم...

4 پاسخ

مشکل در استفاده از Faker فارسی

1 هفته پیش
توسط HRH آپدیت شد

دوستان من دارم از یه پکیج فارسی برای faker داخل لاراول استفاده می کنم ولی موقعی که می خوام اطلاعات رو seed کنم این اررور رو بهم برمیگردونه اینم کدم ! use App\Soldier; use App\User; use Carbon\Carbon; use Illuminate\Support\Str; use Ybazli\Faker\Faker as Faker; $factory->define(Soldier::class, function (Faker $faker) { return [ 'first_name' => $faker->firstName(), 'las...

9 پاسخ

ایجاد pdf در لاراول

1 هفته پیش
توسط milad hp آپدیت شد

میخواستم بدونم که برای ایجاد pdf با لاراول چه کارهایی را باید انجام بدیم. من پکیج https://github.com/niklasravnsborg/laravel-pdf را نصب کردم ولی وقتی میخواد pdf را ایجاد کند چند صفحه سفید با 2000 صفحه ایجاد میکند. همه کدهای من در زیر نوشتم اگر جایی اشتباه کردم و یا چیزی کم داره و کم گزاشتم خوهشا کد مرا اصلاح کنید یا اضافه کنید. config/app.php 'providers' => [ // ... niklasravnsborg\LaravelPdf...

3 پاسخ

less-sass

1 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

در طراحی سایت حتما باید به پیش پردازنده css ها مسلط شویم less.sass ؟؟؟

7 پاسخ

خروجی گرفتن از دیتابیس mysql

1 هفته پیش
توسط مجتبی آپدیت شد

سلام من از phpmyadmin اگر از دیتابیس اکسپورت بگیرم از دیتای ثبت شده در هر تیبل هم خروجی میگیره یا فقط صرفا ساختار تیبل ها رو فیلد ها رو خروجی میگیره؟

3 پاسخ

دریافت اطلاعات از کامپوننت

1 هفته پیش
توسط حسین شاهپوری آپدیت شد

دوستان من در لاراول از vuejs استفاده میکنم یه کامپوننت اصلی دارم ک فرمم هست و یک کامپوننت دیگه ایجاد کردم برای combo boxو تگ این کامپوننت رو داخل کامپوننت فرمم اضافه کردم فقط الان مشکلم اینه ک نمیدونم چجوری value کامپوننت دوم رو به اولی پاس بدم @hesammousavi @mohsenbostan @ali.bayat

4 پاسخ

تایپ کاراکتر های فارسی در textbox بدون نیاز به تغییر کیبرد

1 هفته پیش
توسط وحید جدیدی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه textbox دارم که می خوام در صورتی که زبان کیبرد انگلیسی هم بود بدون نیاز به تغییر زبان در هنگام تایپ حروف فارسی تایپ بشه ممنونم اگه کسی می تونه راهنمایی کنه

2 پاسخ

کرون جاب با کد php

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتوانم یک دستور یا فانکش یا یک فایل php را مثلا هر یک ساعت اجرا کنم میدونم راهش کرون جاب هست میخام بدانم راهی یا روشی و کتاب خانه ای برای این کار هست که از طریق کد های php این کار را تنظیم کنم مثل وردپرس یا cms های دیگر که هیچ کرون جابی ست نمیشه به صورت دستی ولی خیلی کار ها رو به صورت اتوماتیک انجام میدهد

0 پاسخ

سرچ درون جدول بدون لود شدن صفحه

1 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام من یه جدول دارم که میخوام تو قسمتی که کادر قرمز کشیدم یه باکس جستجو بذارم میخواستم راهنمایی کنین که باید چیکار کنم؟ حتما باید ajax باشه؟ نمیشه همون اطلاعاتی رو که هست فیلتر کرد؟ مثلا بر اساس نام غذا اگر باید ajax باشه لطفا یه سمپل کد میدین که چجوری متن رو از کادر بگیرم و به ajax بدم و اطلاعاتی که برمیگرده رو چجوری پردازش کنم داخل جدول دوباره نشون بدم؟ تشکر @milad @hosseinshirinegad98

5 پاسخ

ساخت منو با اکاردئون

1 هفته پیش
توسط hossein مطرح شد

سلام من می خوام یه منو با اکاردئون درست کنم به دو مدل کد های اولیه اش رو دارم ولی می خوام یک زیر مجموعه داخل هر کدوم خواستم ایجاد کنم نمونه اولی <h1>Menu Despegable <a href="http://creaticode.com/blog">creaticode.com</a></h1> <!-- Contenedor --> <ul id="accordion" class="accordion"> <li> <div class="link"><i cl...

0 پاسخ