بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

دریافت داده های با حجم بسیار بالا

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان.من برای یک پروژه داخل شرکت باید یا استفاده از php یک سری stored procedure از اوراکل کال کنم. مشکل وقتی پیش میاد که حجم داده خیلی بالا میشه . در خیلی موارد درست هست و خوب کار میکنه ولی در چندین مورد که تعداد رکوردها زیاد هست و بالای هفت هشت هزار رکورد در هر درخواست هست به مشکل میخورم و چیزی بهم نشون نمیده و خطا میده. داخل خود اوراکل وقتی کویری رو اجرا میکنیم حدود 10 ثانیه میشه ولی داخل...

2 پاسخ

مشکل در اجرای React native

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همگی من اندروید استودیورو نصب کردم ولی هنگام اجرای دستور react-native run-android با این پیغام مواجه میشم. ممنون میشم راهنمایی کنید Starting JS server... Building and installing the app on the device (cd android && gradlew.bat installDebug)... FAILURE: Build failed with an exception. * What went wrong: Could not determine java version from '۱۱.۰.۱'. * Try: Run with --stacktrace...

1 پاسخ

آموزش redis در php

PHP
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

redis رو چطوری در php فراخوانی کنم؟ آموزش در مورد redis قرار بدید؟

قفل شده

ممنوعیت ورود شماره موبایل و تلفن ثابت

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط حامد صادقی آپدیت شد

سلام یه تگ TextAreayaدارم می خوام کاربر نتونه توش شماره تلفن و موبایل وارد که اما بتونه اعداد رو وارد کنه...چطور به جاوا اسریپت بفهمونه شماره تلفن کدومه عدد کدومه؟!!!لطفا بررس کنید که خیلی گیرم سپاس

4 پاسخ

دسته بندی لاراول به صورت تو در تو

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

سلام من میخوام تو یک جدول لیست دسته بندی ها رو نشون بدم با استفاده از parent_id تو نشون دادن مشکلی نیست فقط میخوام اسم دسته بندی ها به این صورت باشه : شماره یک -- شماره دو --- شماره سه تو حالت اول که -- هست نشون داده میشه ولی از اونجا به بعد رو چطور باید نشون بدم؟ اینم کد ها Controller public function index() { $categories = Category::with('children')->whereNull('parent_id')-&gt...

3 پاسخ

ساخت یک شبکه اشتراک فایل مانند بیت تورنت با Android

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط مهدی مهدوی آپدیت شد

سلام دوستان من سرچ زیادی کردم ولی هنوز به چیزی که میخوام نرسیدم قراره یه پروژه باشه که بین تعدادی گوشی همراه و با استفاده از برنامه نویسی Android و جاوا بتونیم فایل به اشتراک بگذاریم اونم به صورتی که مشابه شبکه بیت تورنت عمل بکنه اول اینکه چنین چیزی امکان پذیره ؟ اگر جواب مثبته باید از کجا شروع کرد و چه چیزهایی نیازه ؟ داخل سیستم عامل اندروید میشه همزمان هم فایلی رو دریافت و هم ارسال کرد ؟ با ت...

3 پاسخ

اعلام قیمت برای پروژه سایت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان حرفه ای لطفا بفرمایند سایتی شبیه به امکانات delta.ir چقدر هزینه بابت طراحی و backendesh اعلام کنم؟ ضمنا اگر کسی خواست میتونیم تو پروژه شریک شیم

2 پاسخ

ارسال متغیر vue به لاراول

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یه کامپوننت ساختم و یه سری داده رو به یه متغیری توی vue js میریزم و اونو loop میکنم و نمایش میدم داخل همون کامپوننت ولی الان میخوام مقدار متغیری که توی vue js ذخیره کردم که ارایه هست رو بفرستم به یه متغییر توی لاراول که از اون مقدار برای فرستادن form خود لاراول استفاده کنم . کسی هست بدونه واقعا گیر افتادم ممنون میشم کمک کنید

7 پاسخ

منو قانع کنید چرا React و نه Java

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من واقعا قانع نمیشم این سوال ها تو ذهن من داره رد میشه! هر جا اشتباه میکنم بگید چرا ریکت اندروید وقتی: جاوا برخلاف رقیبش امکان مانور فوق العاده داره و میشه به API هایی مثل اینستاگرام و تلگرام کار کرد. جاوا کار باهاش راحت تره حجم خروجی در جاوا کمتره حل شدن مشکلات در سایت هایی مثل استک اور فلو برای جاوا بسیار راحت تره حالا چرا ریکت؟

2 پاسخ

ساخت جدول لیگ

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخوام یه قسمتی تو سایتم ورزشیم بسازم که بالاش یه select list باشه که داخل select list بتونم لیگ ها رو انتخاب کنم مثلا لیگ انگلیس و یکم پایین ترش یه select list دیگه که بتونم هفته بازیها رو انتخاب کنم مثلا هفته 10 بازیها .و با انتخاب اون ها جدول مربوط به همون لیگ زیرش نمایش داده بشه . و اگه دوباره در select list لیگ دیگه رو انتخاب کردم جدول مربوط به لیگ انتخابی نمایش داده بشه. دقیقا مثل...

6 پاسخ

نوشتن فانکشن

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

چطوری فانکشن بنویسیم که به سرور فشار نیاد (منظور cpu)؟

3 پاسخ

ویو یا ری اکت

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان بین ویو و ری اکت کدومش رو توصیه میکنید ؟

5 پاسخ

مشکل لود کردن عکس با نام فارسی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام داخل کدهای لاراول چه تنظیماتی نیازه تا عکسهایی که با نام فارسی یا کاراکتر های ویژه ذخیره شدند رو لود کرد برای من ارور 404 میده مثلا این عکس رو میخوام لود کنم http://localhost:8000/upload/images/insurance/پزشکی-1.png این ارور رو میده The requested resource /upload/images/insurance/%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-1.png was not found on this server.

1 پاسخ

مشکل نشان ندادن ارور های ولیدیت در بعضی از موبایل ها

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط آرمین پوررضا آپدیت شد

سلام دوستان من پروژه لاراولی رو اوکی کردم ولی قسمت ثبت نامش وقتی کاربر اشتباه وارد میکنه و ولیدیت میشه مقادیر ارسالی ، پیام ولیدیت توی بعضی از گوشی ها نمایش داده نمیشه (حتی تابع old هم از کار میوفته) انگار صفحه رفرش شده مثلا توی گوشی من نمیشه (مرورگر کروم) ولی درحالت برگه ناشناس (بدون کش و ...) میاد کش رو کاملا پاک کردم تابع ولیدیت رو عوض کردم ولی حل نشد و این که ریکپچا خیلی کند شده توی بعضی از مر...

4 پاسخ

مشکل در میدلویر

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود من توی یه قسمت از برنامه خودم دارم چنیین کاری رو می کنم میخوام برای بعضی از قسمت های ادمین مثلن ثبت نقش برای کاربران رمز بزارم مثلن زمانی که ادمین روی این لینک کلیک کرد ازش رمز بخواد و اون صفحه رو بهش نشون بده این کد مربوظه هست public function CreateRoleSensitive(Request $request){ $sensitive_password=Sensitive::all(); foreach($sensitive_password as $item){}...

2 پاسخ

مشکل با سایت مپ roumen

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Amir fazel آپدیت شد

سلام من این پکیج سایت مپ را نصب کردم توی لوکال هست به درستی نمایش می دهد ولی آلان ارسال کردم توی هاست به این صورت نمایش می دهد بدون استایل: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. https://libsan.ir/sitemap لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

مشکل لیست در UI اینستا

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

بنده میخوام مثل اموزش لیستی که دادید یک لیستی در یکی از پیج ها درست کنم اما موندم کجا دیتا همو تعریف کنم به طور مثال همچین چیزی تعریف میکنم : products : <Product>[ Product(name : 'Eggs'), ] ارور میده

1 پاسخ

مشکل در migrate

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط هادی آپدیت شد

سلام دوستان یه سری migration ساختم وقتی migrate میکنم این ارور رو میده،ممنون میشم کمک کنید.. ' Illuminate\Database\QueryException : could not find driver (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = test and table_name = migrations) '

3 پاسخ

mongoose

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم این اسچیمایی که ما تو مونگوز تعریف میکنیم موضوعش چیه اصلا چرا و چرا تعرفش میکنیمو ازش شی میسازیم var mongoose = require('mongoose'); var Schema = mongoose.Schema; var blogSchema = new Schema({ title: String, author: String, body: String, comments: [{ body: String, date: Date }], date: { type: Date, default: Date.now }, hidden: Boolean, meta: { votes: Number, favs: Nu...

2 پاسخ

اتصال یک کنترلر به دو ویو

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

نمیدونم سوالم رو درست پرسیدم یا نه ! میخوام پستی که ایجاد میکنم رو هم توی پنل هم داشته باشم هم توی وب سایتم باید یک کنترلر جدید به غیر از کنترلر های وب سایت و پنل بسازم یا نه !! گیجم :|

5 پاسخ

چطوری انیمیشن لودینگ رو اضافه کنم به WebSite X5 Professional

طراحی وب
- 2 هفته پیش

چطوری انیمیشن لودینگ رو اضافه کنم به WebSite X5 Professional ایمیشن هارو با پسوند gif از همین سایت دانلود کردم اما نمیدونم چطوری در چطوری انیمیشن لودینگ رو اضافه کنم به WebSite X5 Professional بار گذاری کنم؟ لطفا کمکم کنید. t.me/nie3ohh

0 پاسخ

جستجو در آرایه

PHP
- 2 هفته پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

می خواهم یک رشته رو در آرایه جستجو کنم اینم نمونه کد $w=array( 'ir'=>'iran', 'com'=>'usa', ); $e='ir';

4 پاسخ

مشکل unrecognized font family در ios

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من پروژه ریکتم رو توی مک ران کردم این ارور میده unrecognized font family در حالی که توی اندورید نه تو شبیه ساز ارو ارور رو میده نه توی گوشی واقعی توی نت خوندم با پاک کردم پوشه بیلد توی دایرکتوری ios میشه حلش کرد و نشد و یه راه حل دیگه نوشته بود که ندونستم چطور بهش عمل کنم حتی فونت رو چک کردم ببینم توی پوشه info.plast هست که درست بود ممنون میشم راهنماییم کنید

0 پاسخ

معرفی درگاه پرداخت خارجی و ایرانی برای برنامه نویسان

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط امیر جان آپدیت شد

درود دوستان... برای صاحبان سایت که می خواهند به کاربران خارجی خدمات ارایه کند درگاه های زیر که به ایران خدمات می دهد مناسب خواهد بود. ۱.WebMoney ۲.PerfectMoney ۳.OkPay ۴.Alipay ۵.Payeer ۶.Bitcoin درگاه بیت کوین ایرانی : ۱.rodpay.com ۲.jeeb.io درگاه پرداخت ایرانی: ۱.zarinpal.com ۲.pay.ir دوستانی که سوال دارن بنده جواب خواهم داد...

3 پاسخ

pug engine

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

دوستان کاری میشه کرد که به جای پاگ از اچ تی ام ال استفاده کنیم و راه های نوستن کد های جی کوعری داخل فایل پاگ چیه

2 پاسخ

انتقال اطلاعات api به دیتابیس realm

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط سعید آرشین چی بناب آپدیت شد

@viva.mohammadi @hesammousavi با سلام به دوستان آیا امکان این هست که اطلاعات json یک api را با یک فراخوانی در دیتابیس realm ذخیره کرد . البته من این کار رو می کنم ولی این ارور رو میده ؟ http://uupload.ir/files/h6an_photo_2018-12-04_10-11-32.jpg http://uupload.ir/files/0iyh_photo_2018-12-04_10-11-38.jpg اطلاعات هم به این صورت ذخیره شده در دیتابیس http://uupload.ir/files/g9yr_untitled.png

5 پاسخ

سیستم ثبت سفارش لطفا بخونید

PHP
- 2 هفته پیش

سلام دوستان . من دارم روی یه سیستم ثبت سفارس خدماتی کار میکنم. یک سیستم هست که یه تعدادی اپراتور داره (روزانه تعداد اپراتور ها قابل تغییره ) و یک تعداد ساعت داریم :۱۹-۱۸-۱۷-۱۶-۱۵-۱۴-۱۳-۱۲-۱۱-۱۰-۹ خب شیوه کار به اینصورته که اگه ادمین داخل پنل تعداد اپراتور تاریخ ۱۴-۹-۱۳۹۷ رو ۱ نفر میزاره به ازای هر نفر یک ساعت رو میشه انتخاب کرد و اگه تعداد اپراتور ۲ عدد بود دوبار بشه یک ساعت رو انتخاب کرد. یعنی...

0 پاسخ

فرم ثبت نام

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام من دوتا فرم ثبت نام دارم یکی برای فرد عادی یکی برای شرکت ها چجوری ولیدیشن توی RegisterController رو درست کنم وقتی کاربر عادی بود یه جور ولیدیت کنه اگه شرکت بود یه جور

3 پاسخ

فروشگاه

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط milistudio آپدیت شد

با سلام خدمت کاربران سایت راکت. من میخوام سیستم فروشگاهی طراحی کنم که قابلیت چند فروشندگی داشته باشه .من به عنوان مدیر اصلی بر همه ی فروشندگان نظارت داشته باشم. هر فروشنده صفحه ی مخصوص به خود رو داشته باشه و آمار فروش و مقدار درامد و مسایل این چنین رو پوشش بده.چون اول راه هستم نمیدونم چه سیستمی برای این کار خوبه !. و اینکه سایت راکت دو آموزش فروشگاه با nodejs و لاراول رو برگذار کرده ایا چنین موردی...

4 پاسخ

هک شدن لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

امروز صبح که به لیست یوزرهای لاراول مراجعه کردم متوجه شدم تعداد زیادی کاربر فیک داخل آن اینسرت شده است. کاربرها از نوع ادمین نیستند و کاربر عادی با ایمیل ها و اطلاعات مختلف است. هیچکدوم هم remember_token ندارند و null درج شده من توی پنل امکان تعریف کاربر جدید قرار ندادم. با این توضیحات به نظرتون دیتابیس هک شده؟ به سایت نفوذ کردن؟ این رو هم بگم که سایت روی هاست اشتراکی هست

10 پاسخ