بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

مشکل در گرفتن خروجی json در سرور

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط tresa021 آپدیت شد

سلام به همگی دوستان بنده با لاراول یک سری Api نوشتم روی localhost حالا این اطلاعات رو کپی کردم توی پوشه public_html همچنین دیتابیس رو export کردم و فایل env. رو تغییر دادم (نام دیتابیس و یوزر و ..) حالا وقتی آدرس فایل json رو میدم نمایش داده نمیشه و notfound میده . به پشتیبانی هاست پیام دادم میگه اصلا شما فایل index ندارید . ممنون میشم راهنمایی کنید که : آیا وقتی با لاراول کد زدم باید خروجی بگیرم...

2 پاسخ

drawer Router Flux

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش

سلام خدمت همه دوستان عزیز Setting DrawerLayoutAndroid drawerPosition using DrawerLayoutAndroid.positions is deprecated. Instead pass the string value "left" or "right" من از drawer کامپوننت router flux استفاده کردم که warning بالا را نشان میده در حالیکه من اصلا از DrawerLayoutAndroid.positions استفاده نکردم و از "right" استفاده کردم درست کار میکنه اما همش داره warning...

0 پاسخ

تبدیل شماره انگلیسی به فارسی

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه صفحه لاگین دارم که میخوام وقتی شماره موبایل رو وارد کردن در صورتی که انگلیسی تایپ بشه, آنلاین به فارسی تبدیل بشه و برای ویو پلاگینی پیدا نکردم.ممنون میشم راهنمایی کنید

6 پاسخ

معرفی سایت پروژه برای پایتون

پایتون
- 2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان من پایتون رو تقریبا تموم کردم و الان میخوام رو پروژه های کوچیک و به مراتب رو به بزرگ‌ کار انجام بدم خواستم بدونم سایتی رو میشناسید که پروژه محور باشه مثلا از پروژه های پایه و کوچیک شروع کنه تا سطح پیشرفته ؟ هم چنین برای نود جی اس اگر سایتی رو‌ میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

5 پاسخ

راکت‌کست بعدی را شما تعیین کنید

فیدبک سایت
- 2 هفته پیش
توسط feri آپدیت شد

سلام به همه خیلی مخلصیم همونطور که میدونید بخش راکت‌کست چند وقتی هست که راه افتاده و تا به الان چندتایی راکت‌کست در وبسایت راکت قرار گرفته که امیدوارم مورد استفاده همه شما قرار گرفته باشه . تا به الان چطور بوده ؟ و مهم تر از این برای راکت‌کست های بعدی از چه موضوعاتی استفاده کنیم ؟ مواردی که نیازه رو حتما بهمون بگین تا کیفیت بهتر و بهتر و بهتر بشه .

31 پاسخ

استفاده از پلاگين هاي آماده

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت دوستان برنامه نويس من ميخوام به صورت تخصصي فقط روي بك اند و api و هرچي مرتبط با بك اند هست كار كنم و وارد بحث فرانت جاوا اسكريپت و يادگيري جاوااسكريپت براي فرانت نشم. (البته با html و css و مبحث رسپانسيو كردن آشنا هستم و استفاده ميكنم.) ميخواستم بدونم ميشه بدون دانستن جاوااسكريپت از پلاگين هاي آماده مانند پلاگين هاي جي كوئري در سايتم استفاده كنم؟ اگر امكان پذير هست اين روش ممنون ميشم ساي...

4 پاسخ

افعال با قاعده یاregular expersion

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@ali.bayat @khanzadimahdi می خوام کلمه public_html رو در این مسیر حذف کنم 33330.ir/public_html/images1/2019-10-10/Screenshot from 2019-10-07 20-03-20.png

4 پاسخ

چگونه پارامترها رو در متدهای حذف و نمایش و ویرایش دریافت کنم

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi سلام در کنترل لاروال کدام مورد صحیح هست؟ public function show(Request $request, $id){ } public function edit(Request $request, $id){ } public function destroy(Request $request, $id){} یا ؟ public function show($id, Request $request){ } public function edit($id, Request $request){ } public function destroy($id, Request $request){ } سپاس

1 پاسخ

منطق پیاده سازی بخش ها در دوره جاوااسکریپت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر در دوره ی جاوااسکریپت امکان جالبی که پیاده شده این هست که میتوان برای دوره چند بخش تعریف کرد و هر قسمت درون یک بخش باشه میخواستم ببینم دوستانی که این امکان رو پیاده کردن ممکنه منطق پیاده سازیش رو توضیح بدن مثلا جداولی یا ستون هایی نیاز داره یا رابطه هاش در مودل ها ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

5 پاسخ

گرفتن اولین پروژه برنامه نویسی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام خسته نباشید به همه اعضای سایت راکت یه سوال داشتم من که تقریبا یک ساله برنامه نویسی کار می کنم و تقریبا به یه حدی رسیدم که میدونم میتونم توی یک شرکت کار کنم ولی هر شرکتی از من یک نمونه کار میخواد که من متاسفانه تا به حال نمونه کاری و پروژه ای انجام ندادم. میخواستم از کسانی که کارفرما یا حتی فریلنسر هستن بپرسم که برای شرکت های نمونه کار حتما باید از کسی گرفته باشیم یا اگه یک پروژه برای خودمون ه...

3 پاسخ

تقویم برای سایت

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط Jafari آپدیت شد

سلام من میخوام دوکادر بزارم که بگم از این تاریخ تا این تاریخ ببعد داخل هرکادر که کاربر کلیک کرد تقویم باز بشه و تاریخ خودشو انتخاب کنه ممنون میشم کمکم کنین

2 پاسخ

php یا C sharp

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط حمیدرضا عبادی آپدیت شد

سلام php یا C#؟ من الان دارم تو شرکتی با php laravel کار می کنم اما به نظرم php زبان قوی نیست و فقط به درد طراحی وب می خوره اما زبان هایی مثل C# - python هستند که قوی ترند مهاجرت کنم به c#؟

12 پاسخ

جانگو Slug فارسی

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط 4uth0r آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یک وب سایت ساختم و اخیرا Slug فارسی رو هم اضافه کردم. در لوکال هاست به درستی کار میکنه ولی در هاست اصلی خطای Not Found میده. لطفا راهنمایی کنید.

2 پاسخ

laravel dusk

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان سعی دارم لاراول داسک رو نصب کنم. وقتی دستور php artisan dusk:install رو می زنم موقع دانلود باینری های کروم درایور خطای زیر روی می ده: ErrorException : file_get_contents(https://chromedriver.storage.googleapis.com/LATEST_RELEASE): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden فکر می کنم مشکل از ip ایرانه. ممنون می شم اگه راه حلی به ذهنتون می رسه بهم بگید.

1 پاسخ

اپلود تصویر در سرور

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر دوستان من میخوام در اپ موبایلم یه تصویر رو اپلود کنم توی سرور (ارسال کنم ) . چطور باید اینکارو بکنم ؟ سمت سرور هم با پایتون نوشته شده و دسترسی ندارم تغییر بدم و... تصویر هم نباید با بیس 64 کد بشه . باید بصورت مستقیم اپلود بشه یا همچین چیزی ...

1 پاسخ

مشکل اپلود عکس در لاراول ۶

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط فرشاد زاد آپدیت شد

با سلام من ی مشکل در اپلود عکس در لاراول ۶ دارم . در ورژن های قبلی لاراول این مشکل نداشتم در لاراول ۶ این مشکل دارم موقع اپلود این خطا رو میده The "/tmp/phpRP3ebC" file does not exist or is not readable. عکس اپلود میشه در پوشه .

7 پاسخ

استفاده از union در elequent

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام و عرض ادب دوستان عزیز یه کوئری رو هر کار کردم نتونستم تو سیستم Elequent در بیارم. لطفا راهنمایی بفرماید. $query=mysql_query(" (select `id`,NULL from `event` where `table`<>'entry' and `entry_id`='$id') union (select `id`,`record_id` from `event` where `table`='entry' and `entry_id`='$id') union (select `id`,`entry_id` from `ev...

1 پاسخ

اجرا نشدن کامپوننت ویو در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

وقت بخیر داخل لاراول وقتی کامپوننت vue.js میسازم کلا اجرا نمیشه و خطای پیدا نکردن id app میده در صورتی که id تعریف شده و run watch هم شده و اسکریپت app.js هم تعریف شده ولی باز اجرا نمیشه حتی وقتی کلا id از app هم تغییر میدم باز همین مشکل هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پاسخ

بهترین نوع استایل دهی به کامپوننت

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام بهترین نوع استایل دهی به کامپوننت چطوری باشه بهتره؟ inline باشه؟ import باشه؟ import {styles} from "./styles"; <div style={styles.TodoComponent}> به صورت css در js باشه ؟ نکته مهم اینه که یک قالب برای global می خواهیم و همچنین در موقع لود کامپوننت نمیخواهیم تمام فایل css بارگزاری بشه ! همچنین به صورت scss باشه!

1 پاسخ

ورژن بندی دیتابیس ها در لاراول Database versioning

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . فکر کنین ورژن اول پروژه تون رو ریلیز کردین ، تو ورژن بعدی نیاز داری چند تا تیبل حذف بشن یا چند تا تیبل اضافه بشن ، اگر بیایم دیتابیس قبلی رو تغییر بدیم کسایی که از ورژن قبلی پروژه استفاده می کنن دچار خطا می شن ، از طرفی نیاز داریم به تغییرات تو ورژن جدید مون ، واسه این کار تو لاراول شما اگر جای من باشید چی کار می کنین؟

1 پاسخ

مشکل با پکیج roumen sitemap در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط بهزاد میرزازاده آپدیت شد

پکیج roumen/sitemap روی لاراول 5.7 نصب نمیشه و اخطار میده لاراول 5.7.25 رو پاک کن همچین چیزی؟؟ و خودش توضیح داده که اون رو برای نسخه 5.7 داخل coposer.json قرار بده روش اینکار چطوره؟ راهی دیگه ای جز آپدیت کردن لاراول نیست؟

3 پاسخ

Sweet Alert for Laravel v6

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقت همگی بخیر من تو پروژه هام از این پکیج استفاده میکردم https://packalyst.com/packages/package/uxweb/sweet-alert ولی فعلا با ورژن 6 لاراول مشکل داره و نصب نمیشه شما پکیج مشابه سراغ دارین؟

2 پاسخ

مشکل در هنگام ران کردن فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط امیر اخروی آپدیت شد

سلام دوستان من چند وقت پیش فلاتر رو شروع کرده بودم به آموزش و الان بعد چند وقت اومدم دوباره شروعش کنم اما موقعی که دستور flutter doctor رو میزنم این ارور رو بهم میده کسی میدونه مشکل کجاست؟ The term 'Unblock-File' is not recognized as the name of a cmdlet, function, sc ript file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path wa s included, verify that the path is correct and try...

6 پاسخ

مشکل در vmodel

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من input به وسیله v-model وصل کنم فقط یک مشکل دارم کد رو ببینید تا بگم (VueJs) data () { return { product: { properties: { property1 : '', property2: '' } } } } <div v-for="(prop, index) in properties" <input type="text" v-model="product.properties.property + index"> </div> هر کاری...

5 پاسخ

نصب لاراول در سیستم عامل مک

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط امید شجاعیان زنجانی آپدیت شد

سلام من وقتی این command رو اجرا میکنم این ارور رو میده : composer global require laravel/installer ارورها : Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 - Installation request for laravel/installer ^2.1 -> satisfiable by laravel/installer\[v2.1.0\]. - laravel/installer v2.1.0 requires ext-zip \* -> the requested PHP extension zip is missing from...

4 پاسخ

کند بودن autocomplete ویرایشگر vs code

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط imaniy آپدیت شد

سلام پیشنهاد هایی که تو css و جاهای دیگه باید برای من ظاهر بشه کمی کنده مثالا بعضی مواقع تا 1 ثانیه هم طول میکشه و این تو پروژه های بزرگ واقعا آزار دهنده هستش من خیلی جاها دیدم اینطور نیست حتی تو ویدیو های همین سایت. من از scss استفاده میکنم و حدود 20 تا افزونه هم روش نصب کردم و البته یکی یکی غیرفعال کردم و فایده ای نداشت یه چندتا سرچ هم زدم چیزی ندیدم. اگه این ساب لایم تکست لعنتی فارسی رو پشتیبان...

5 پاسخ

لیست انتخاب با regex

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط sajjad barmaki آپدیت شد

سلام دوستان من توی زبان golang لیست فایل های سیستم رو در میارم توی یه متغیر ذخیره میکنم حالا میخوام لیست فایل هایی که که ابتداشون با C:\Windows\ شروع میشه رو بیخیال بشه کسی هست کمک کنه regex این مورد چطوری هست. مثال ادرس فایل C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\prnsacl1.inf_amd64_a8c9f0a9afbf7fee\saBPS-pipelineconfig.xml

0 پاسخ