بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

ایجاد توکن

1 هفته پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام دوستان یک تابع یا متد خوب کسی سراغ داره که معرفی بکنه بتونم از اون طریق یه توکن خیلی معتبر و سیف ایجاد کنه که و درون دیتابیس ذخیره کنم و ازش استفاده کنم ممنون

1 پاسخ

حذف یک mutator در eagerload

1 هفته پیش
توسط hamed آپدیت شد

سلام دوستان به یه موردی برخوردم لطفا اگه کسی میدونه حتما کمک کنه که برام مهمه. یه mutator دارم که اسمش user_full_name هست تا نام و نام خانوادگی کاربر رو کنار هم نمایش بده. همه جای سایت ازش استفاده میکنم جز یه جا که نمیخوام کار کنه. حالا من این کد رو نوشتم: return response()->json(Auth::user()->orders() ->with(['user' => function($q){ $q->first()->setAppends([]); }) داخل خود کالکش...

9 پاسخ

طراحی رابط کاربری : زبان ها و فریم ورک های آن

1 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat @davoodkhany @mhmdkavosi @mehdisut @proamirm @milad @juza66 @rezajashnsaz0011 سلام وقتتون بخیر ببخشید من بیشتر تو زمینه بکند کار میکنم ولی خب بعضی وقتا دیگه مجبوریم فرانت هم کار کنیم من فقط تا یه حدودایی html و css و bootstrap میدونم به نظرتون برای نوشتن ui بعدش باید چه چیزایی یاد بگیرم؟! (نمیخوام ui خیلی حرفه ای بزنم، ساده ولی در حد قابل قبول) قالب های آماده بوت استرپ رو...

11 پاسخ

چگونگی استفاده از روش css خارجی

1 هفته پیش
توسط محمد مهدی صالح پور آپدیت شد

سلام.اگه بخوام با استفاده از روش css خارجی قسمتی رو بولد یا مارک کنم از کدوم قسمت باید این کارو انجام بدم؟تو صفحه html یا css? و اینکه برای مرتب کردن پوشه های html و css اگه داخل پوشه موجود یک پوشه دیگه ایجاد کنیم مسیر آ رس دهی به چه صورت میشه؟

2 پاسخ

unlink در php

1 هفته پیش
توسط milad آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان یه سوال داشتم البته خیلی ساده است من هرچی path میدم به unlink خروجی زیر میده unlink(/path/...):No such file or directory در حالی که اون فایل در اون path موجود هست(موقع خوندن و نمایش دقیقا همون کد نشون می ده).فریم وورم هم لاراول

2 پاسخ

پردازش متن در react native با استفاده از onTextLayout

1 هفته پیش
توسط mahdi مطرح شد

سلام نیاز به یک الگوریتم دارم که برام محاسبه کنه در هر صفحه از گوشی چه مقدار متن قرار می گیرد. به عنوان مثال فرض کنید یک متن دارم که پنج هزار کاراکتر است، قصد من این است که ببینم در یک صفحه حداکثر چند کاراکتر قرار خواهد گرفت. (البته با احتساب استایل و ...). یک متد در کامپوننت Text موجود است که عملکردش به شکل زیر می باشد: onTextLayout={({ nativeEvent: { lines } }) => console.log(lines)} همانطور...

0 پاسخ

رزرو تالار

1 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان یه پروژه ای داریم شبیه سایت https://www.eghamat۲۴.com/ است میخوام رزرو تالار را با لاراول بنویسم. چه جدول هایی میخواد.

3 پاسخ

اطلاعات بین 2 تاریخ

2 هفته پیش
توسط نوید مطرح شد

سلام توی مدل جنگو یه فیلد دارم به نام created_at حالا میخوام اطلاعات بین 2 بازه زمانی رو بدست بیارم هرچه میزنم : transactions.filter(created_at__gte = '2021-02-01 00:00:00') or transactions.filter(created_at__gte = '2021-02-01') و صد تا چیز دیگه جواب نمیده چگونه میتونم اطلاعات از یه تاریخ به بعد رو بگیرم

0 پاسخ

خطا هنگام تست در لاراول 6

2 هفته پیش
توسط مهدی حسن پور آپدیت شد

سلام دوستان من یه یونیت تست نوشتم تو لاراول که موقع اجراش یک ارور به صورت زیر میده InvalidArgumentException: Unable to locate factory with name \[default\] \[App\\Project\]. ارور مربوط به کد $project = factory('App\\Project')->create(); هست. فکتوری رو هم ساختم. جالب اینجاست که هنگام کار با فیچر تست خطا نمیده و درست کار میکنه. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

2 پاسخ

تغیر css با جی کوئری

2 هفته پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام بچه ها ، یه قالبی هست و المنت هارو کنار هم میزاره و یه کد inline بهش داده اینجوری <div style="position: absolute;left: 0px;" class="item single-portfolio"> <img src="" alt=""> </div> من میخوام با جی کوئری بگم اونایی که کلاس single-portfolio دارن کلمه left داخلش بشه right لطفا کمک کنید

5 پاسخ

ارور هنگام آپلود عکس روی سرور در لاراول

2 هفته پیش
توسط مهدی حسن پور آپدیت شد

سلام بچه ها موقع آپلود عکس روی لوکال اروری ندارم ولی وقتی میخوام روی سرور عکس آپلود کنم ارور زیر رو میگیرم. Intervention\Image\Exception\NotReadableException Image source not readable لاراول 6 با اینترونشن استفاده میکنم. ممنون میشم اگه کسی بلده کمک کنه

7 پاسخ

بهم ریختگی قالب سایت

2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام .وقتتون بخیر من سر برگ قالب سایتم در سیستم خودم همونطور که برای موبایل تنظیم کرده ام برای کامپیوترم هم نمایش میده. اما در صورتی که در سیستم بقیه تنظیمات دسکتاپ رو قشنگ روی سیستمشون نمایش میده وموبایل هم طبق تنظیمات خودشون چطور میشه فقط برای من کامپیوتر وموبایل یه جور میدونه؟ حافظه کش مرورگر هم پاک کردم درست نشد

8 پاسخ

لیست تغییرات راکت در سال ۹۸

2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

در این گفتگو قصد دارم لیست تغییرات اعمال شده در راکت مربوط به سال 98 را به شکل لیست‌گونه به همراه تاریخ اعمال تغییرات در اختیار دوستان قرار دهم. این لیست آپدیت میشود 15 شهریور اضافه‌شدن قابلیت لایک به دوره‌ها و جلسات مربوط به دوره‌ها اضافه‌شدن قابلیت بوکمارک‌ کردن‌ دوره‌ها 16 شهریور اضافه‌شدن قابلیت لایک به بخش پادکست‌ها 20 شهریور اضافه شدن ربات اطلاع رسانی راکت به آدرس :‌ roocketir_bot 22...

12 پاسخ

بحث split و slice

2 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

اگر استرینگ داشته باشیم به این صورت : { ["senders":["a09c4923-5867-5279-ab8e-530bc5face37" من فقط آرایه رو میخوام بدست بیارم یعنی : ["a09c4923-5867-5279-ab8e-530bc5face37"] چطور میتونم بدستش بیارم .

1 پاسخ

اجرای graphql روی vps

2 هفته پیش
توسط bardia8184 آپدیت شد

سلام من یه پروژه با nuxt و nodejs/graphql ساختم ولی موقع آپلود روی سرور به مشکل خوردم و نمیتونم به graphql وصل بشم. ارور زیر رو میده : Mixed Content: The page was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. node رو روی پورت ۵۰۰۵ بالا آوردم و نمیشه روی https اجرا کرد. از سرور مجازی با سیستم عامل centos 7 و وب سرور ngin...

3 پاسخ

آپدیت پکیج روی هاست

2 هفته پیش
توسط Erfan pirikhah آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام پکیج "unisharp/laravel-filemanager": "~1.8" رو به "unisharp/laravel-filemanager": "~2.0.0" رو هاست آپدیت کنم می خواستم بدونم که همونطور که روی لوکال از composer update استفاده میکردم میتونم روی هاست هم استفاده کنم؟ اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

بخش رزومه‌ساز در راکت

2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام به همه دوستان عزیز راکتی بعد از چند هفته کار زیاد به عنوان عیدی سال جدید بخش جدیدی رو به سایت با عنوان رزومه‌ساز اضافه کردیم که با استفاده از این بخش شما میتونید رزومه مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید . دسترسی به رزومه‌ساز برای ایجاد رزومه خودتون میتونید وارد ناحیه کاربری در راکت بشید و بعد وارد بخش رزومه‌ساز بشید و رزومه‌اتون رو بسازید . درخواست کمک بدلیل اینکه تازه این بخش راه اندازی شده...

65 پاسخ

وسطچین کردن یک المنت از بالا و پایین

2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان عزیز، خسته نباشید. من در حال طراحی هدر برای سایتم هستم که میخوام در داخلش عنوان سایت یا عکس سایت و یا هرچیز دیگه‌ای در سمت راست قرار داشته باشه و یک سرچ باکس یا متن یا هر چیزی دیگه‌ی در سمت راست باشه. مشکلی که هست اینه که من میخوام به عنوان سایتم که در سمت راست قرار داره مارجین یا پدینگ تعریف کنم و در مقابل، اون چیزی که در سمت چپ قرار داره از بالا و پایین نسبت به عنوان سایت که براش پدی...

2 پاسخ

Bootstrap 4 RTL

2 هفته پیش
توسط Howsen Drag آپدیت شد

سلام . بوتستربت ۴ فارسی (RTL)رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ همشون نسخه آلفا هستن و دقیق نیستند .اگه دارین میشه لطف کنین بزارین را دانلود؟

24 پاسخ

تشخیص کلیک های جعلی و بات

2 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام. یه سیستم تبلیغاتی داریم داخل سایتمون (فرضا تبلیغات بنری) و خب مشتری میاد تبلیغات میخره و به ازای هر کلیکی که ارسال میکنیم هزینه تبلیغات رو محاسبه میکنیم. سوالی که هست چطور میشه صلاحیت کلیک رو تشخیص داد؟ طوری که کلیک های جعلی و automated رو بتونیم حساب کنیم و جدا کنیم که بی دلیل هزینه تبلیغات کلیکی از مشتری نگیریم.

6 پاسخ

مشکل در حالت sticky کردن منو

2 هفته پیش
توسط میر علی آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر من یک طراحی انجام دادم که توش منو را بصورت استیکی در نظر گرفتم. در واقع داخل تگ nav با آی دی navbar نوشتم: navbar{ position:sticky; top: 0; } حالا منو تا جایی از اسکرول (تقریبا تا وسطای صفحه) به حالت استیکی بالا نشون داده میشه ولی نصف صفحه را که طی میکنیم پایینتر دیگه منو نا پدید میشه. در صورتیکه من نه کد جاوا اسکریپتی زدم واسه این کار نه اصلا میخوام همچین کاری بشه.

1 پاسخ

فهمیدن تگ کلیک شده در js

2 هفته پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام دوستان آیا راه حلی در جاوا اسکریپت یا جی کویری هست که به جای استفاده از جاوا اسکرپت اینلاین <li onclick="hide(this)"></li> در خود جاوا اسکریپت this رو بگیریم یا بفهمیم اون تگی که کلیک شده کدومه( زمانی که چند تا از اون تگ داریم)

4 پاسخ

آپلود عکس از طریق ویرایشگر ckeditor

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام میخوام از ویرایشگر ckeditor عکس آپلود کنم منتها خطا میده ابتدا alert میده با پیام Incorrect server response. لاگ هم پیام زیر رو میده ckeditor.js:21 [CKEDITOR] Error code: filetools-response-error. {responseText: "<script>window .parent.CKEDITOR.tools.callFunction(1,'/uploads/subjects/6.jpg','')</script>"} (anonymous) @ ckeditor.js:21 p @ ckeditor.js:10 (anonymous) @ ckeditor.j...

7 پاسخ

واسه من کدوم بهتره: فلاتر یا کاتلین یا ری اکت نیتیو

2 هفته پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام و ادب... هیییچ اندروید کار نکردم! برم مستقیم سراغ فلاتر یا کاتلین یا ری اکت نیتیو؟ جاوا اسکریپتم خوبه نسبتا... معیارهام خیلی کلی: یه چی تو مایه ها لاراول میخوام باشه که کارهارو راحت تر کنه و سرعت توسعش بالا باشه... اونی که میخوام اگه بخوام مقایسه کنم بین php و asp میخوام مثل php باشه سردست و فرض باش توسعه بدی بی دردسر و بدون نیاز به کامپایل و... بهتر بگم بین PHP و ASP مثل لاراول باشه اصلا......

8 پاسخ

latency

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من داشتم با کدای پایتون بازی میکردم که چند تا چیزو امتحان کردم دیدم اسپیس و اینتر اضافی حجم کدوارو زیاد میکنه آخر از همه اومدم آخر همه کدام تو پایتون سمیکالن گزاشتم همشونو تاجایی که میشد تو سه خط نوشتم و دیدم کد از هفتصد بایت تبدیل شد به 500 بایت میخواستم بدونم که آیا این فایل py وقتی بره تو سرور حجمش چقدر تو Latency برنامه تاثیر داره و اگه تاثیر داره چقدره؟ ارزششو داره که من بیام همی...

3 پاسخ

بهترین پایگاه داده

2 هفته پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز،آیا پایگاه داده ای غیر از MySQL وجود داره که هم از دو لایه SQL و موتور ذخیره سازی استفاده کنه و هم سرعتمند و حجیم باشه برای پروژه های بزرگ و مدیریت اون آسون باشه؟

4 پاسخ