بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

راضی کردن مشتری به برنامه نویسی اختصاصی بجای وردپرس

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من لاراول کار میکنم . سوالم اینه چطور مشتری رو باید قانع کرد که بجای وردپرس و جوملا و ... بیاد سایتش رو با Laravel یا Asp.net Core یا Django و nodejs و غیره طراحی کنه ؟ چون بهرحال cms آماده هزینش کمتره و سریعتر هم آماده میشه و صدها قالب و پلاگین هم واسه هرکاری دارن ! درواقع منظورم اینه چطور بعنوان یه برنامه نویس با وردپرس کارهایی که چیزی از برنامه نویسی نمیدونن ولی وعده سایت ارزون قیمتتر میدن...

5 پاسخ

پکیج جاوا اسکریپت برای رزرو وقت در پروژه لاراول

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط vahidahmad آپدیت شد

سلام دوستان، من دنبال یه پکیج خوب جاوااسکریپت برای رزور وقت میگردم، به این صورت که به صورت شمسی روزهای ماه رو نشون بده و کاربر با انتخاب روز ، ساعت هایی که خالی هستش رو مشاهده کنه و بتونه هر ساعتی خواست انتخاب کنه، این سیستم باید با دیتابیس هم رابطه داشته باشه که وقتی یه ساعت خاص رزرو شد، مجدد قابل رزرو نباشه ... بک اند پروژه ام لاراول هستش، پیشاپیش ممنونم از راهنمایی هاتون

1 پاسخ

ذخیره سازی امن در electronjs

فریمورک ها
- 2 هفته پیش
توسط ابر سیاه آپدیت شد

سلام دوستان می خوام پس از لاگین کاربر api token رو که از سمت سرور میاد رو ذخیره کنم ولی به ورتی باشه که هیچ نرم افزار مخربی و یا کسی نتونه بهش دسترسی داشته باشه در کل می خوام ذخیره سازی من امن باشه بهترین روش از گزینه های session , indexeddb , localstorage , sqllite و... کدوم هست ؟ بهترین روش امن کدومه ؟

2 پاسخ

خطا ERR CONNECTION REFUSED در زمان متصل بودن vpn در node js

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط ابر سیاه آپدیت شد

سلام دوستان من برای سایتم از node js استفاده می کنم ولی زمانی که شخصی vpn اش رو روشن کند با خطای ERR_CONNECTION_REFUSED رو به رو می شود چرا ؟ برای شما هم این طوری هست ؟ چه طور می شه حل کرد ؟

2 پاسخ

دریافت id oauth access tokens passport laravel در node js

نود جی اس
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من APP_KEY=base۶۴ لاراول رو دارم + access token چطور می تونم با داشتن این ها در node js به id oauth_access_tokens دسترسی پیدا کنم ؟ لطفا با مثال جواب دهید بسیار برام مهمه لطفا دوستانی که اطلاع دارند حتما پاسخ بدن تشکر از همه ی دوستان

0 پاسخ

laradown کاستوم

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Jalal LinuX آپدیت شد

https://github.com/buzzylab/laradown با این پکیج که فکر کنم بهترین پکیج برای markdown هست چطوری باید استایل دلخواه بدم بهش؟ خودش این مثالو زده : @markdownstyle($file) ولی متوجه نمیشم چه فایلی باید بهش بدیم؟ نمونشو کسی نداره؟ @ali.bayat @hesammousavi

2 پاسخ

حفظ موقعیت جاری اسکرول بار بعد از عمل PostBack

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

لطفا دستورات جاوا اسکریپت یا JQuery معرفی نمایید که به وسیله ی آن در هنگام عمل PostBack موقعیت جاری اسکرول بار حفظ شود. با تشکر @ali.bayat @hesammousavi

8 پاسخ

دانلود کردن لینک فیلم آپارات به کمک php

PHP
- 3 هفته پیش
توسط masoud آپدیت شد

چطوری لینک فیلمی رو بگیرم و با کد php دانلود کنم

46 پاسخ

اجرا نشدن کد

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط masoud آپدیت شد

‍‍‍``` $file2=fopen('details1.txt','r'); while(!feof($file2)) { $url1= fgets($file2); echo $url1; $ch2 = curl_init(); curl_setopt($ch2, CURLOPT_URL,$url1); curl_setopt($ch2, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($ch2, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch2, CURLOPT_ENCODING, 'UTF-8'); $url2 = curl_exec($ch2); curl_close($ch2); echo $url2; exit(); } fclose...

2 پاسخ

نمایش اطلاعات بعد از ویرایش با ajax

جی کوئری
- 3 هفته پیش
توسط Sina آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه جدولی دارم که یه سری اطلاعات رو از دیتابیس میخونم و به کاربر نشون میدم یه دکمه ادیت هم دارم که کاربر با استفاده از اون اطلاعات رو در لحظه با ajax ادیت میکنم و یه پیغام میدم که با موفقت انجام شد ولی میخوام علاوه بر این پیغام اطلاعات کامل جدول رو هم نشون بده که طرف مطمئن بشه ادیت انجام شد و نخواد صفحه رو رفرش کنه این کدی هست که استفاده میکنم : <?php $connect = mysqli_co...

2 پاسخ

چگونه حجم فیلم قبل از دانلود را تشخیص بدم

PHP
- 3 هفته پیش
توسط Jalal LinuX آپدیت شد

من می خواهم از آپارات فیلم دانلود کنم چطوری با php قبل از دانلود از حجم فیلم اطلاع پیدا کنم لطفا با کد

3 پاسخ

سوال در مورد توابع در لاراول

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من دو تابع دارم می خواهم از متغییر cدر فانکشن a استفاده کنم چیکار بکنم چطوری به c دسترسی داشته باشم public function b(){ $c="ali"; } public function a(){ } اگر دو جای فانکشن دو کلاس باشد انوقت چطوری دسترسی داشته باشیم

12 پاسخ

اجرا کردن اتوماتیک برنامه در سرور

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Jalal LinuX آپدیت شد

چگونه میتونیم در سرور یک برنامه رو به صورت اتوماتیک اجرا کنیم (این برنامه طوری نیست که سریع تمام شود باید وارد یک سایت شود و تمام فیلم ها رو دانلود کند و شاید زمان چند ساعته نیاز داشته باشد) ایا برای برنامه مشکلی پیش نمیاد لطفا راهنمایی کنید؟

4 پاسخ

چگونه این جور نوشته رو در php بخونیم

PHP
- 3 هفته پیش
توسط Jalal LinuX آپدیت شد

u0622\u0645\u06cc\u0632 \u0645\u0631\u0636\u06cc\u0647 \u0647\

6 پاسخ

گرفتن زمان اخرین لاگین کاربر

نود جی اس
- 3 هفته پیش
توسط Alireza Kafi آپدیت شد

سلام من یه سیستم ریجستر و لاگین با نود جی اس پیاده سازی کردم میخوام یه فیلدی هم داشته باشه که زمان اخرین لاگین کاربر رو سیو کنه در مانگودیبی. تا بتونم بدونم هر کاربر آخرین باری که وارد شده کی بوده میشه لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم همچین چیزی اضافه کنم .ممنون

1 پاسخ

کمک در چاپ آرایه چند بعدی

PHP
- 3 هفته پیش
توسط reza_yki آپدیت شد

سلام دوستان و اساتید گرامی من دارم یه متاباکس برای وردپرس درست میکنم که چندین تب داشته باشه و امکاناتی رو توی هر بخش چاپ کنه من تقریبا اوکی کردم و فقط مشکلم اینه که من چطور باید foreach این آرایه رو بنویسم این یه مثاله و آرایه داینامیک هستش array(2) { [0]=> array(5) { ["name"]=> string(13) "Main settings" ["icon"]=> string(15) "Text Input two." ["id"]=> stri...

2 پاسخ

دسترسی به state کامپوننت فرزند

ری اکت جی اس
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم چطور میتونم به state که در کامپوننت فرزد ست شده هست در کامپوننت پدر دسترسی پیدا کنم تا با api ارسال کنم برای مثال id یک اینپوت رو میخوام ارسال کنم. یک سوال دیگه : من یک تابع را در یک کامپوننت تعریف میکنم و زمانی که میخوام برای مثال به عنوان onClick در کامپوننت فرزند بر روی یک المان فراخوانی کنم به صورت nChange={this.handleChanges.bind(this)} ارور میده که bind یا t...

3 پاسخ

دستور srorage link در هاست اشتراکی

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط مجتبی دلشاد آپدیت شد

سلام دوستان برای انجام این دستور حتما باید به ssh دسترسی داشت که توی هاست اشتراکی امکان پذیر نیست میشه توی سیستم انجام داد بعدش پروژه رو اپلود کرد یا حتما روی سرور باید انجام بشه؟

3 پاسخ

آیا میشود در api نویسی لاراول از session استفاده کرد

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

آیا میشود در api نویسی لاراول که برای app اندروید هست از session استفاده کرد البته از سشن در اندروید استفاده نخواهیم کرد فقط برای راحتی کار در backend

2 پاسخ

undifindدر اسکریپت

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من می خوام سوال و جواب زده شده توسط کاربر و سمت ادمین به ادمین نشون بدم و داخل modal می خوام وقتی روز دکمه نکست کلیک کردم بره سوال و جواب بعدی ولی نمیدونم چرا توی اسکریپتم وقتی آی دی سوالات جواب داده شده رو دادم میگه undifind var question_id=$(".question").data('id'); let number=question_id; alert(question_id); $(document).ready(function () { $('.s-holder'...

2 پاسخ

ارسال عکس

ویو جی اس
- 3 هفته پیش
توسط Ali Hoosaini آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من یک عکسی رو از کاربر از طریق file می گیرم و می خوام اون رو به سمت سرور بفرستم که با post هست . الان مشکل من این هست که می خوام اون فایل رو بفرستم که اینجوری می فرستم let data = new FormData(); data.append("file", this.$refs.input.files); axios.post('api/post/UploadImagePost', data, ممنون میشم اگر کسی از دوستان اطلاعی داره من رو راهنمایی کنه.

4 پاسخ

خطای اتصال به پایگاه داده در PHP

PHP
- 3 هفته پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

درود دوستان... می خوام پروژه ای با PHP خام بنویسم که هر کاری می کنم به پایگاه داده وصل نمیشه! وب سرور Lamp لینوکس می باشد. کد اتصال به پایگاه داده : <?php $dbhost ="localhost"; $dbuser ="cmss"; $dbname ="cms"; $dbpass =123456; $connect_db = mysqli_connect($dbuser, $dbname, $dbpass); if ($connect_db) { echo"اتصال به پایگاه داده با موفقیت انجام شد."; }else{ echo"خطا در اتصال به پایگاه د...

12 پاسخ

خروجی IOS توسط فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

سلام. برای گرفتن خروجی IOS از فلاتر چه راهکارهایی وجود داره ؟ اگر پاسخ نصب کردن VM هست برای این مورد چه سخت افزاری نیاز هست ؟ ممنون.

13 پاسخ

setter و getter

PHP
- 3 هفته پیش
توسط jamal tavana آپدیت شد

با سلام خط return $this; در ستر زیر بالاش نوشته خودش رو retun می کنه ولی بدون اون خط هم همه چیز به درستی کار می کنه و عمل ستر انجام میشه.. به return $this چرا نیازه؟؟؟ و چرا اون رو گذاشتن؟؟؟ /** Set the value of registerDate @return self */ public function setRegisterDate($registerDate) { $this->registerDate = $registerDate; return $this; }

4 پاسخ

معماری پیشنهادی برای احرازهویت پیامکی

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من برای احراز هویت پیامکی توی اپلیکیشنم به صورت زیر عمل میکنم: اولین قدم : route : /register/verify-phone-number method: verifyPhoneNumber و توی متد verifyPhoneNumber سه کار رو انجام میدم : 1.جدول یوزرها چک میشه که یوزر قبلا ثبت نام کرده یا نه، 2. ایجاد یا اپدیت رکورد مربوط به کد فعالسازی توی دیتابیس (اپدیت برای اینکه ممکنه کاربر قبلا اقدام کرده باشه ولی کد رو وارد نکرده باشه، و من رکو...

1 پاسخ

اجر فایل mp4 و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط محسن محمدخانی آپدیت شد

سلام من یه پروژه به زودی دستم میاد که می خوام با لاراول بسازمش تنها چیزی که این پروژه داره یه سری فایل صوتی و تصویری برای کاربران به نمایش درمیاد و کاربران نباید بتونن فایل های اونها را دانلود کنند.فقط می تونن اونها را پلی کنن.دقیقا مثل youtube خودتتون بهتر میدونید که تگ source در داخل تگ video هستش خصوصیت src اون آدرس فایل می خواد تا اونو نمایش بده و کاربر می تونه اونه کپی و داخل تب جدید مرورگر ی...

2 پاسخ

دوره react

ری اکت جی اس
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوره پروژه محور react.js کی شروع می کنید استاد

1 پاسخ

ویرایشگر ckeditor

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام من تو پروژه ام از سی کی ادیتور فول پکیچ استفاده کرده ام اما این امکان رو نداره که به موضوعاتم تو این ادیتور لینک بدم یعنی مشکل لینک دادن داره . با اگه راهنمایی کنید .

1 پاسخ

نظرتون درباره firebase چیست

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم نظرتونو درباره firebase بدونم : مزایا و معایبش و همچنین اگه تجربه ای دارید و تو پروژه ای ازش استفاده کردید توضیح بدید ممنون میشم

1 پاسخ

استفاده از جی کوئری

نود جی اس
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من دارن برنامه ای با نودجی اس می نویسم که بصورت زیر است سرور در سیستم دیگه است و من دارم قسمت مدیریت را می نویسم و در بخشی از مدیریت اطلاعات را از طریق سوکت می گیرم و می خواهم با جی کوئری در صفحه html مدیریت نمایش بدم که ابتدا خطای jQuery is not defined می داد که با دستور زیر برطرف کردم سپس خطای jQuery requires a window with a document میده که با دستور var jsdom = require('jsdom'); var jQuer...

1 پاسخ