بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

مشکل در ارسال اطلاعات به سرور در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من وقتی اولین بار روی دکمه ارسال اطلاعات میزنم خطا میده، ولی، دوباره که روی دکمه میزنم پیغام اوکی میده! به نظر شما مشکل از چیه؟ class InsertDoneQuestionAnswer { static Future<Map> insertDQAIntoServer( String qID, String aID, String dqID) async { Map<String, String> body = {'qid': qID, 'aid': aID, 'dqid': dqID}; final response = await http .post(GlobalData....

2 پاسخ

ساخت وب سرویس با نود جی اس همراه با قابلیت Custom Domain

نود جی اس
- 3 هفته پیش

با سلام خدمت همه عزیزان و سروران سایت راکت یک سوالی از دوستان عزیز داشتم که ممنون میشم در صورت تجربه یا اطلاع در این خصوص راهنمایی بفرمایید. چطور میشه یک وب سرویس خدماتی رو که با نود جی اس توسعه داده شده رو این قابلیت رو بهش اضافه کرد که کاربران ویژه به عنوان مثال بتوانند با ست کردن dns های دامین خودشون یا cname ها برای subdomain ای که بر روی دامنه شخصی خودشون قرار دارد به محصول ما دسترسی داشته با...

0 پاسخ

مشکل در اجرای پروژه ری اکت نیتو

ری اکت جی اس
- 3 هفته پیش
توسط jalal khaleghi آپدیت شد

FAILURE: Build failed with an exception. What went wrong: A problem occurred configuring root project 'AwesomeProject'. Could not resolve all artifacts for configuration ':classpath'. Could not find aapt۲-proto.jar (com.android.tools.build:aapt۲-proto:۰.۳.۱). Searched in the following locations: https://dl.google.com/dl/android/maven۲/com/android/tools/build/aapt۲-proto/۰.۳.۱/aapt۲-proto-۰.۳.۱....

3 پاسخ

کار با soap و WSDL

PHP
- 3 هفته پیش
توسط mohammad آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید بنده قصد کار با یک api را دارم که در قالب soap ارایه شده و به مشکلاتی برای ارتباط گرفتن با api موجود برام پیش اومده که نتونستم هنوز ارتباط رو برقرار کنم. در مثال موجود یک متد برای ارسال درخواست وجود دارد متد requestSub نام گذاری شده است. این متد دو ورودی دارد که ورودی اول به صورت استرینگ و ورودی دوم ( نکته ای که متوجهش نمی شوم ) از نوع SubReqViewModel می باشد. که در توضیح...

2 پاسخ

ارور 411 هنگام تست api

PHP
- 3 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید بنده مدتی هست که بر روی یک api کار می کنم و مشکلی در هنگام خروجی گرفتن نداشتم. اما دو روزی هست که با ارور 411 مواجه میشم که به طول درخواست گیر میده و میگه باید طول درخواست رو توی هدر ست کنی. چند باری تلاش کردم برای رفع موضوع اما نشد. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چطور این موضوع رو حل کنم. سپاس فراوان. زبان برنامه نویسی PHP

3 پاسخ

فعال کردن SSL برای Apache

امنیت
- 3 هفته پیش
توسط Ali Fakhamati آپدیت شد

سلام چجوری میتونم SSL رو برای localhost فعال کنم؟ روی اوبونتو و Apache توی اینترنت سرچ کردم به نتیجه نرسیدم وقتی SSL فعال میشه دیگه سایت لود نمیشه

3 پاسخ

sass bootstrap4

طراحی وب
- 3 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

من وقتی bootstrap رو وارد پروژه میکنم scss ام از کار می افتد ممنون اگه کمک کنید

1 پاسخ

vue cli در laravel

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان کسی نحوه استفاده از vue cli در laravel رو میدونه؟

3 پاسخ

ذخیره دیتابیس هاست در سایت

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat چطوری میتونم دیتابیس هاست خودم رو بگم هر روز در این سایتmega.nz ذخیره کن

5 پاسخ

ckeditor image upload

ویو جی اس
- 3 هفته پیش

بنده از node js api برای اپلود فایل استفاده میکنم.فایل مورد نظر در یک share folder ذخیره میشود. در سمت فرانت از ویو جی اس و کامپوننت ckeditor استفاده میکنم.بعد از آپلود فایل باید یک json به سمت ویو جی اس ار سال کنم که در اون ادرس فایل آپلود شده هست. تا اینجا همه چیز درسته... اما در ادیتور چیزی نشون داده نمیشه.دلیلش هم اینه که چون فایل اپلود شده در یک فولدر شیر شده قرار داره،کروم اجازه نمیده اون ف...

0 پاسخ

اجرا کردن پروژه pwa

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط حسن پیکرستان آپدیت شد

سلام چطور میتونم یک پروژه pwa که دوره اش در همسن سایت راکت برگزار شده رو اجرا کنم برای مثال قسمت 14 ام آموزش pwa رو نمیتونم اجرا کنم یعنی بعد از npm start که آی پی میده و من آدرس رو وارد میکنم چیزی نمایش نمیده @hesammousavi

4 پاسخ

ارسال پیام بعد از مدت زمان مشخص در لاراول

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی باقری آپدیت شد

سلام دوستان . وقت بخیر . من ی پروژه ای رو دارم تکمیل میکنم و تو اون کاربر میاد آگهی ایجاد میکنه که شامل سقف واریزه مثلا انتخاب میکنه 6 ساعته یا 1 روز کاری میتونه واریز کنه اگه کسی اون آگهیو خرید . الان باید یجوری چک کنم که اگه کاربر سقف واریز رو مثلا 6 ساعت انتخاب کرد و سر تایم یعنی 6 ساعت بعد از زمانی که آگهی ایجاد میشه واریز نشد سفارش لغو بشه و ایمیل بشه یا مثلا اگه سقف واریز رو 1 روز انتخاب ک...

4 پاسخ

دیتابیس لاراول

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط بهرام آپدیت شد

چه جوری تو لاراول دستوری نوشت که اگه یه فیلد دیتابیس تغییر کرد یه سری کد اجرا بشه؟

6 پاسخ

عدم آپلود عکس در CKEDITOR برای چند TextArea همزمان

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط milad_bos آپدیت شد

با سلام دوستان بنده نسخه ۴ CkEditor رو روی پروژه ام لود کردم زمانی که داخل صفحه و فرم فقط یک TextArea دارم، عکسی رو که برای آپلود انتخاب میکنم، به درستی آپلود میشه ولی زمانی که داخل صفحه م چند تا TextArea داشته باشم، آپلود عکس فقط برای TextArea اول کار میکنه و برای Textarea های دیگه وقتی عکس رو انتخاب میکنی هیچ اتفاقی نمی افته ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی کنید <textarea name="desc" id="desc-in...

4 پاسخ

چگونه تاریخ شمسی را در دیتابیس بصورت تاریخ میلادی ذخیره کرد

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

من از datepicker تاریخ شمسی استفاده میکنم زمان که تاریخ بصورت شمسی وارد میکنم در دیتابیس هم بصورت شمسی ذخیره میشود من نمیخواهم در دیتابیس تاریخ بصورت شمسی ذخیره شود. راه حل برای ذخیره کردن تاریخ میلادی پیشنهاد کنید.

3 پاسخ

سوکت در پی اج پی

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

برای پیاده سازی نرم افزار چت میشه از پی اچ پی و سوکت استفاده کرد؟ پی اچ پی و لاراول برای سوکت نویسی هم کاربرد داری؟

3 پاسخ

اتصال به درگاه بانک ملت

لاراول
- 3 هفته پیش

سلام دوستان. وقت بخیر. من میخوام تو وبسایت به درگاه بانک ملت وصل بشم. کداش رو هم گذاشتم و ظاهرا مشکلی نداره. به صفحه پرداخت بانک وصل میشه و اطلاعات کارت رو وارد میکنم. ولی توی برگشت باید مقدار $_POST[ResCode] رو بررسی کنه که در همه حالات مقدارش خالیه! یعنی میگه این ایندکس اصلا تعریف نشده. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

0 پاسخ

دوره های جدید سایت

فیدبک سایت
- 3 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان و همراه عزیز راکت تشکر میکنم از اینکه تا اینجای کار راکت همیشه همراه ما بودید و با نظراتتون باعث پیشرفته راکت شدین واقعا هدف من و راکت اینکه هر روزی بهتر از روز گذشته بشیم و یک تغییر,حتی کوچیک تو خودمون به وجود بیاریم که مارو به سمت بهتر شدن هدایت کنه . هدف از این گفتگو اینکه از شما عزیز خواهش کنم نظرات خودتون رو در مورد دوره های بعدی وبسایت راکت برامون بفرستید تا با کمک ن...

103 پاسخ

lazy loading component

ویو جی اس
- 3 هفته پیش

سلام بهترین روش lazy loading برای component چجوریه؟

0 پاسخ

امنیت در api

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام ، چه کار هایی باید انجام داد تا امنیت یک api تضمین بشه ؟ امکنش هست که به نحوی متوجه شد route ها دارن از اپ ما فراخوانی میشن یا از طریق ابزار های دیگه مثل پست من ؟

1 پاسخ

genymotion

ری اکت جی اس
- 3 هفته پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

Couldn't start project on Android: ADB server didn't ACK دوستان کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه خواهش میکنم راهنمایی کنید

1 پاسخ

Deployment Asp Net Core

طراحی وب
- 3 هفته پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام میخواستم ببینم ASP.Net Core کسی هست که خوب بلد باشه یه مشکل دارم میخوام از سایت publish بگیرم با ftp میفرستمش به هاست اونجا هم دیتایس و میزارم اما دیتابیس و نمیشناسه کسی میتونه کامل publish گرفتن و وصل کردن دیتابیس و توضیح بده

2 پاسخ

مشکل در اجرای react native

اندروید
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

http://uupload.ir/files/wrev_untitled.png سلام ببخشید من react native run androidکه اجرا میکنم این خطا میده و داخل جنی موشن چیزی نشون نمیده.ممنون میشم کمک کنین خرجیمو ببینم

1 پاسخ

کمتر شدن کدهای html

طراحی وب
- 3 هفته پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

دوستان vue js یه قابلیت داره اونم اینکه میتونی کامپوننت بسازی حالا سوال من اینه میشه مثلا کدهایhtml بخش header رو توی کامپوننت header تعریف کنیم و هر وقت لازم شد فقط کافیه کامپوننت header رو فراخونی کنیم. یا یه مثال دیگه میزنم فرض کنیم تو صفحه html چند بار tab panel استفاده کردیم بهتر نیست یه بار tab panel رو به صورت کامپوننت تعریف کنیم و هر جا خواستیم استفاده کنیم؟؟// به نظرتون اینکار اصولی هست ج...

7 پاسخ

عدم ارسال ایمیل با mailtrap

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط DATA2 آپدیت شد

سلام با لاراول 5.7 و 5.8 ارسال ایمیل با mailtrap رو تست کردم. روند گد انجام می شه ولی ایمیل ارسال نمیشه. راه حل چیه؟

7 پاسخ

چطور یک ریچ تکست ادیتور بسازیم

جاوااسکریپت
- 3 هفته پیش
توسط Azimiprogrammer آپدیت شد

چطوری میشه یه ادیتور ساخت که باهاش بشه متن هارو ویرایش کرد در هر کجایی از متن دلمون خواست بتونیم تصویری قرار بدیم همزمان این تصویر آپلود بشه و حتی بشه یه فیلم رو بین متن ها جا داد. اگه ابزار آماده ای برای این کار هست هم لطفا معرفی کنید ترجیحا ابزاری که خودتون از اون استفاده کردید و نتیجه مطلوب رو گرفتید.

6 پاسخ

نحوه اسکرول کردن

ویو جی اس
- 3 هفته پیش
توسط علی 1374 آپدیت شد

سلام خسته نباشید من دارم یه اپ چت با ویو میسازم که spa است می خواستم در اون وقتی به طرف بالا اسکرول میکنی چت های قدیمی تر را می تونی ببینیی حالا می خوام که وقتی چت های قدیمی اومدند اسکرولو برگردونه به همون چتی که قبل لود شدن چت ها بود ولی نمیدونم این کار را باید چجوری باید انجام داد اگر راهش میدونین و یا براش پلاگینی میشناسیم لطفا معرفی کنید

2 پاسخ

مدیریت فایل های css و js در لاراول

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام استاد و دوستان محترم ... @hesammousavi ببخشید من یک قالب html رایگان بوت استرپ دانلود کردم با این همه فایل های css و js .بهترین روش رو بهم بگین که این همه فایل رو مدیریت کنم روی قالبم..البته می تونم همه ی فایل ها رو تو پوشه ی public بریزم و تو blade ها فراخانی کنم...ولی فکر نکنم این اصولی باشه! چون شما گفتین که سعی کنین که فقط یک فایل css یا js داشته باشین ولی به این اسونیا نمیتونم این کارو ک...

2 پاسخ

نسخه اندروید سازگار با برنامه های فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چند تا سوال در مورد فلاتر برام پیش اومده : ۱ -پایین ترین نسخه اندروید و ios سازگار با برنامه های فلاتر چیه؟ ۲ - حجم اپ خروجی به طور میانگین چند مگابایته؟ ۳ - یادگیری زبان dart برای من که قبلا جاوا اسکریپت کار کردم چقدر زمان بره؟ ۴ - باید از android studio استفاده بشه یا مانند react native ابزار خاصی (Expo) برای مشاهده خروجی وجود داره؟

1 پاسخ

آموزش Php

PHP
- 3 هفته پیش
توسط Abdolrahman Abbaspour آپدیت شد

سلام خسته نباشید می خوام زبان پی اچ پی را از پایه یاد بگیرم ولی اینقدر مقاله توی وب هست که واقعا گیچ شدم می شه راهنماییم کنید.

8 پاسخ