بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

یک اررور خاص هنگام نصب

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط Alice Lomines آپدیت شد

درود من وقتی خروجی در یونیتی (یا اندروی استدیو ) می گیرم موقع نصب روی گوشی یک سوال می پرسد که متنش را درر زیر می نویسم نم یتوانستم عکسش را بگذارم ون قابلیت گذاشتن عکس نداشت برای همین لینک نمونه متنش را می گذارم https://i.stack.imgur.com/GcLkr.jpg و متنش هست: play protect doesnt recognize this apps developer. apps from unknown developers can sometimes be unsafe. من چکار کنم که دیگه این سوال پرسی...

3 پاسخ

آموزش elasticsearch

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat میشه یک آموزشی در مورد elasticsearchبگید برام خیلی گنگه .و نمی دونم چطوری باید در لاراول ازش استفاده کنم و چطوری اطلاعات داخل دیتابیس mysqlخودم رو به elasticsearchباید انتقال بدم با پکیج ruflin/elastica می خوام در لاراول استفاده کنم ممنون میشم اینا رو توضیح بدید

5 پاسخ

چه کمبودهایی در دانشگاه ها حس میکنید

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط رضا راد آپدیت شد

سلام خسته نباشید. بنده برای پروژه درسی یه سری تحقیق لازم دارم. به نظر شما چه مشکلات و کمبودهایی توی دانشگاه ها هست و میشه اونو حل کرد مثلا واسه مسیریابی به متن زیر دقت کنید: وضعیت فعلی بدون اپ : هر سال روابط عمومی دانشگاه تعدادی نقشه کاغذی چاپ و به دانشجویان جدید الورود می‌دهد. این نقشه‌های کاغذی خود مشکلاتی دارند، از نبود فضای کافی برای نمایش همه مکان‌های دانشگاه تا گران بودن هزینه نهایی چاپ آن...

7 پاسخ

nodejs یا لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

قرار هست سایتی طراحی کنیم با توضیحات زیر: یک سایت ارائه تخفیف ... ما کارت های بانکی کاربران را هنگام ثبت نام میگیریم و از طریق امکاناتی که به پرداخت فراهم کرده به سیستم تخفیف متصل می کنیم و افراد می توانند هنگام خرید با کارت های بانکی شان تخفیف بگیرند. از طرف دیگر کلی مراکز طرف قرار داد داریم که در سایت ثبت می شوند و کاربر می تواند مراکز مورد نظرش در رسته های مختلف در شهرهای مختلف را جستجو کند و م...

12 پاسخ

کاربرد model Observer

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام کاربرد model observer چیه تو لاراول و در چه جاهای باید ازش استفاده بشه؟

1 پاسخ

مشکل در Laravel Socialite

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام هنگام استفاده از Laravel Socialite وقعی که به وبسایت github وصل میشه و یوزر و پسورد رو میزنم پیغام 404 نمایش میده کد url https://github.com/login/oauth/authorize?response_type=code&scope=user%3Aemail&state=dlbq0anGXg1jSnKFWm760xkpriuCozXtqv2S5xSx کلیه مراحل documstion Laravel رو انجام دادم

5 پاسخ

timeOute در ریکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط Ameer آپدیت شد

کسی timeOute برای fetch api نوشته . البته تو ریکت نیتیو میخواستم .

1 پاسخ

گروپ کردن نوتیفیکیشن در ریکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط Ameer آپدیت شد

سلام بنده میخوام نوتیفیکیشن هایی که میان در یه گروه قرار بگیرند مثل تلگرام که پیام هایی که از یک شخص هستش رو تو یه گروه میفرسته میشه لطفا کدی که لازمه رو تو ریکت نیتیو بگید

1 پاسخ

گرفتن امار فایل دانلود شده

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط webazin webazin آپدیت شد

دوستان واسه امار گرفتن از فایل دانلودی،میشه رو همون مسیری که فایل تو پوشه پابلیک هست میدلویر گذاشت؟یا بهترین راه واسه اینکه بشه این کارو کرد چیه؟ممنون میشم دوستان کمک کنن

2 پاسخ

نحوه تبدیل ماه میلادی به شمسی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دوستان با پکیج morilog چطو میشه ماه میلادی رو به ماه شمسی تبدیل کرد؟مثلا ماه 8 میلادی میشه 5 شمسی منظورم از این کار واسه امار گرفتن هست،که بتونم امار رو نسبت به الان به 12 ماه قبل بگیرم،ینی از این ماه به قبل امار بگیرم، الان ماه ها رو میتونم از الان به قبل بگیرم،به این شکل private function getLastMonths() { for ($i = 0; $i < 12; $i++) { $labels[] = jdate(Carbon::now()-&g...

1 پاسخ

وب سایت برای دانلود template

PHP
- 2 هفته پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام همیشه یکی از عمده مشکلات من پیدا کردن قالب مناسب و خوب بوده برا پروژه هام میخواستم ببینم کدوم وب سایت رو میشناسید که قالب های خوب داشته باشه مثلا قالب خبری خارجی باشه ایرانیم اگه خوب هست چند تا بگید

1 پاسخ

نمایش دسته بندی و مطلب در آدرس سایت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Sadegh آپدیت شد

سلام من دوست دارم وقتی یک مطلبی رو تو سایت نمایش میدم، به این صورت نمایش داده بشه: http://website.com/{categorySlug}/{postSlug} اما هر کاری تا الان کردم جواب نداده. اگر مقدوره راهنمایی کنید...

3 پاسخ

ارسال پیام در هر دو دقیقه

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام من استفاده از پنل sms.ir سیستم ثبت نام رو به اپلیکیشنم اضافه کردم حالا چطور داخل لاراول میتونم بگم هر کاربر هر دو دقیقه میتونه اس ام اس براش ارسال بشه؟ ممنونم

1 پاسخ

سفری و اکسپلورر

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان راهی وجود داره که من تو این دوتا مرورگر سایت و قفل کنم که اصلا بالا نیاد رو اینها یا نمیشه ؟

1 پاسخ

تغییر direction از rtl به ltr در سایت چندزبانه با آنگولار

آنگولار
- 2 هفته پیش
توسط atefeh آپدیت شد

من سایتم چند زبانه است و ازngx-translate استفاده کردم ولی نمیدونم وقتی زبان رو از فارسی به انگلیسی تغییر میدم چطور direction آن از rtl به ltr تغییر پیدا میکنه و جهت همه تگ ها تغییر پیدا میکند.

2 پاسخ

معرفی وبسایت ایرانی یا خارجی مناسب جهت تبدیل دلار به تومان

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، بنده دارم روی یه پروژه سفارش تجهیزات جراحی کار میکنم، یکی از درخواست های کارفرما این بوده که بتونه قیمت تجهیزات رو به دلار وارد کنه (چون از اون ور آب سفارش میده) ولی برای کاربر طبق قیمت روز دلار، به تومان نمایش داده بشه در سایت. جستجو زیاد زدم برای وبسرویس های مختلف، ولی اکثرا پولی هستن، دوستان اگه وبسرویس رایگان داخلی یا خارجی در این مورد میشناسن، ممنون میشم...

1 پاسخ

آدرس برای دسترسی به API روی هاست یکسان

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام ببخشید من یک وب اپلیکیشن دارم که روی یک هاست قرار داره، و API هایی که قراره باهاشون ارتباط داشته باشه هم روی همون هاسته، برای آدرسش باید چه چیزی بنویسم ؟ مثلا روی لوکال هاست از localhost:port استفاده می کنیم، برای وقتی که روی یک هاست دیگه باشه از آدرس اون هاست استفاده میشه، ولی توی این مورد رو نمیدونم

2 پاسخ

خواندن فایل ها از sftp

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط parastoo.a آپدیت شد

سلام من بعد کلی سرچ نتیجه گرفتم فایلهای مهم سایت رو با sftp روی یه سرور دیگه بفرستم . به نام مثلا سرور تست. روی لوکال خیلی به سرعت عکسها اپلود و دانلود میشن روی این سرور. اما روی سایت اصلی وقتی میخوام از سرور تست بخونم خیلی سایت کند میشه.حتی یه عکس 2 مگابایتی رو. فک نمیکنم مشکل از کد باشه چون تو لوکال و روی سرور دارم روی سرور تست کار میکنم. لطفا راهنماییم کنید @ali.bayat @Alimotreb @hesammousavi

2 پاسخ

نوشتن آمار بازدید با PHP

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام خستنه باشید من قصد دارم بدون کتابخونه و ...بتونم تعداد بازدید و بازدیدکنندگان کل وبسایت و هر مطلب رو داشته باشم (هرروز و هر هفته و هرماه) میشه بگید من باید چیکارکنم و ساختارش به چه شکل میشه ؟ و از طرفی من میخام بازدید هارو روزانه و هفتگی چک کنم کمی کار برام سخت میشه

3 پاسخ

مشکل در لاگین با گوگل

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Amir fazel آپدیت شد

سلام و وقت بخیر از امروز با این ارور روبه رو شدم قبلا مشکلی نداشت ولی سر در نمی یارم که مشکل از چی هست لطفا راهنمایی کنید: Laravel \ Socialite \ Two \ InvalidStateException No message http://s3.picofile.com/file/8369269100/Capture.JPG آدرس سایت: https://libsan.ir/login/

2 پاسخ

طراحی 3D با جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان با عرض خسته نباشید بنده میخواستم یه پاساژ با طرح 3D پیاده سازی کنم آیا فریموورک و کتابخانه ای از جاوا اسکریپت موجود هست که بتونه کمکم کنه؟

1 پاسخ

ایجاد محدودیت با throttle یا با استفاده از روش های دیگر

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. وقت بخیر. من میخوام روی بعضی قسمت های وبسایت محدودیت بذارم که کاربر نتونه مثلا 1000 تا درخواست پشت سر هم بفرسته. مثلا بخش تغییر شماره موبایل توی پروفایل. چون توی این قسمت باید اس ام اس فرستاده بشه من میخوام کاربر رو محدود کنم که نتونه هر تعداد که خواست هی درخواست تغییر شماره موبایل بده و براش پیام ارسال بشه. چند راه وجود داره: 1- استفاده از throttle روی روت ها. مثلا بیام بگم این روت توی یه ر...

7 پاسخ

vagrant up

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان کسی اینجا vagrant کار کرده میدونه مفهوم خطای زیر موقع vagrant up چیه؟ 🔵C:\Users\bardia\Desktop\vagrant>vagrant init laravel/homestead A Vagrantfile has been placed in this directory. You are now ready to vagrant up your first virtual environment! Please read the comments in the Vagrantfile as well as documentation on vagrantup.com for more information on using Vagrant. 🔴C:\Users\...

1 پاسخ

ریدایرکت بعد از دانلود

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط webazin webazin آپدیت شد

دوستان وقتی به فایل دانلودی رو ریترن میکنیم چطوری میشه بعدش ریداریکت کرد که صفحه 404 رو نشون نده؟ return Response::download(Setting::get('...'),'...',['location' => 'http://example.com/']);

2 پاسخ

چک کردن empty بودن شی ساخته شده از کلاس

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

درود و خسته نباشید خدمت دوستان در لاراول وقتی یک شی از مدل ها میسازیم با تابع empty میتونیم خالی بودن یا نبودنش رو چک کنیم میدونم که ردیف های انتخاب شده از دیتابیس داخل یک پراپرتی از کلاس مدل قرار داده میشن و سوال من این هستش که چطور وقتی تابع empty بر روی شی ساخته شده صدا زده میشه چطور مقدار اون پراپرتی صدا زده میشه $user = User::where("username", "test")->first(); if (empty($user)) { //...

6 پاسخ

error gradle در اندروید استدیو و یونیتی

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط Alice Lomines آپدیت شد

درود من در یونیتی و اندروید استدیو اررور زیر را می گذارم و نمی توانم در یونیتی و در حالت gradle خروجی بگیرم در اندروید استدیو هم گریدل سینک می شود و فقط قسمت آخر آن که resolve…. است سینک نمی شود و دقیقا همان اروری که در یونیتی است و در زیر می گذارم را نشان می دهم آیا این اررور ربطی به sdk دارد چون شخصی با مبلغ بالا می خواهد sdk به من بفروشد آیا مشکل حل میشود یا نه؟ و اصلا به آن ربطی ندارد و به...

3 پاسخ

انتقال اطلاعات لاراول به فایل js

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

دوستان سلام من یه سری اطلاعات از database فرستادم به blade لاراول return view('calendar', compact('candidates', 'Users')); اونجا یک فایل js دارم که داخلش از vue استفاده کردم و کلی کد javascript دیگه. و اون فایل js رو add کردم انتهای blade <script type="text/javascript" src="{{ asset('/js/fullcalendar.js') }}"></script> حالا من به اون اطلاعاتی که داخل blade هست احتیاج دارم ت...

6 پاسخ

Unserialize در جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان داده زیر حاصل Serialize در php هستش a:3:{s:1:"a";i:1;s:1:"b";i:2;s:1:"c";i:3;} چطور در javascript / jQuery ازش استفاده کنم ؟ Unserialize کنم ؟

1 پاسخ