بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

اعمال نشدن css ها وتغییرات جدید توی سایت

طراحی وب
- 3 هفته پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام کسی میدونه چجوری به مرورگر بفهمونیم وقتی کد های css و js رو تغییر دادیم دوباره load اشون کنه و کش رو پاک کنهو اون فایل قدیمی ها رو دوباره load نکنه؟ چون من هر تغییری میدم اما مرورگر ها تغییرات نشون نمی دن همون فایل قبلی ها رو از کش فراخونی میکنن سایت بهم میریزه تا کش مرورگر رو پاک کنیم درست شه اگه کسی میدونه کمک کنه خیلی ممنون میشم

4 پاسخ

معماری سایت برای بیش از ۵۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰ یوزر آنلاین

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Mohsen SHADroo آپدیت شد

سلام دوستان عزیز بنده میخوام یک سایت طراحی کنم با لاراول که مشتریم میگه میخواد روی ۱۰۰۰۰ یوزر آنلاین به مشکل نخوره و down نشه از نظر کد نویسی توی پروژه معمولا refactor میکنم کد هام رو و اینکه تمیز کد میزنم بنابراین از این بابت مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم آیا لاراول و اصلا آیا php معماری خاصی داره که باهاش بشه یه همچین کاری رو هندل کرد یا اینکه اصلا با این قضیه مشکلی نداره ؟ لطفا یه راهنمایی در مو...

22 پاسخ

برنامه نویس تازه کار و انگیزه نداشتن

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یه برنامه نویس تازه کارم ولی خییلی راحت انگیزم رو از دست میدم!با هر چیز کوچیکی بی انگیزه میشم! مثلا یه سایت بزرگ میبینم با خودم میگم تو میتونی همچین چیزی بسازی؟!هه!!عمرا!! یا وقتی میرم آموزش فلان زبان برنامه نویسی رو میبینم با خودم میگم هیچوقت نمیتونم چیزی بسازم و بعد بیخیال میشم و کلییی مثال دیگه لطفا کمک کنید و راه حل رو بهم بگید و اینکه مشکل من کجای کاره؟

قفل شده

تغییر نام فایل در زمان اپلود

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من با استفاده از Storage فایل هامو آپلود میکنم ولی زمانی که فایل اپلود میشه اسم فایل به صورت هش میخوره میخام اسم فایل رو خودم بذارم . چیزی ندیدم توی مستندات لاراول. $file = $request->file($field); $filename = time() . '_' . $file->getClientOriginalName(); $year = Carbon::now()->year; $result = Storage::disk('public')->put("{$folderName}/{$year}",...

3 پاسخ

نود جی اس در کنار لاراول

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام دوستان من میخوام یه اپ بسازم یه بخش اون شبیه چت روم هست. میخوام این قسمت اپ رو با نود پیاده سازی کنم و بقیه قسمت های اپ با لاراول هست این کار که مشکل خاصی نداره؟ یعنی برا سرعت اپ مشکلی پیش نمیاد بخواد وقتی میره تو یه اکتیویتی به نود وصل بشه و عملیات چت باشه و بقیه اکتیویتی ها با لاراول متصل باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

5 پاسخ

مشکل vue router

ویو جی اس
- 3 هفته پیش

سلام دوستان من یه پروژه با vue دارم فقط یه مشکلی دارم اینه وقتی یک url رو به صورت دستی تو box مرورگر وارد میکنم نمیاره یا مثلا یک سری مسیر ها که نیاز به احراز هویت هست با اینکه کاربر لاگین شده ولی باز به صفحه لاگین میفرسته

0 پاسخ

مرتبط داده نشدن بین جداول

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط محسن آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر. QueryException : SQLSTATE[HY۰۰۰]: General error: ۱۰۰۵ Can't create table `project`.`#sql-a۲c_f۹` (errno: ۱۵۰ "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alt constraint `articles_user_id_foreign` foreign key (`user_id`) references `users` (`id`) on delete cascade) sktop\laravel۲\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Connection.php:۶۶۴ an exception oc...

5 پاسخ

مشکل در ایجاد virtual host

PHP
- 3 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

سلام و خسته نباشید من یه virtual host در xampp ساختم با مشخصات زیر httpd.conf: <VirtualHost 127.0.0.1:80> ServerName mvcproject.dev DocumentRoot "C:\xampp\htdocs\mvcproject\public" </VirtualHost> <Directory "C:\xampp\htdocs\mvcproject\public"> Options Indexes FollowSymLinks AllowOverride All Order Allow,Deny Allow From All </Directory> و در فایل...

4 پاسخ

closure و macro

PHP
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من داخل لاراول که میگشتم به دوتا موضوع رسیدم یکی closure ها و یکی macro در ادامه یه سوالی که داشتم در رابطه با (فراخوانی متد داینامیک به صورت استاتیک شبیه لاراول در php(لینک گفت گو پایین صفحه)) داخل گوگل که سرچ میکردم دیدم داخل سایتی از همین موضوع استفاده کرده. کسی میتونه این دوتا رو برام توضیح بده دقیقا چیه؟ https://roocket.ir/discuss/3763

1 پاسخ

اشکال اعلانات راکت

فیدبک سایت
- 3 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

@hesammousavi درود ... سایت راکت یه سری مشکل داره, هنگامی که نظرات در بخش نوشته ها ثبت می کنید در حساب کاربری من اعلانات آن نشان میدهد: عکس : http://s9.picofile.com/file/8356014476/FireShot_Capture_029.png

3 پاسخ

برگشت به صفحه ای که کاربر توش بوده

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام بعضی از صفحات نیاز به این داره که کاربر login کرده باشه تو وبسایت، حالا وقتی رو در نظر بگیرین که کاربر از یک صفحه خاص داره ریدایرکت میشه تو صفحه login و کاربر login میکنه. پیش فرض login به این صورت که یک متد $redirectTo داره که کاربر برای اینکه login بشه از redirect()->intended($this->redirectPath()); که redirectPath هم public function redirectPath() { if (method_exists($th...

4 پاسخ

ارسال نوتیفیکیشن firebase

طراحی وب
- 4 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من با فایربیس برای ارسال نوتیفیکیشن کانفیگ ساختمو کارهایی که گفته بود رو انجام دادم و گزاشتم توی صفحه اچ تی ام الم حالا من یدونه نوتیفیکیشن میگیرم همش اونم به این صورته this site has been updated in the background مشکلش چی هست

1 پاسخ

ارتباط دادن دو هاست شخصی

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط h.mohamadi آپدیت شد

@Alimotreb من می خواهم دو هاست شخصی خودم رو ارتباط بدم و اطلاعات رو بین دو هاست رد و بدل کنم(هاست من اشتراکی نیست)

3 پاسخ

زند سیمفونی و یا لاراول

فریمورک ها
- 4 هفته پیش
توسط Ali Ghasemzadeh آپدیت شد

یک استارتاپی داریم راه اندازی میکنیم و به فکر بک اند هستیم که از همون اول قوی بسته بشه و در آینده با بزرگ شدن دیتابیس به مشکل نخوره - میخواستم بدونم کدوم یکی از این فریمورکا رو پیشنهاد میکنید؟! و چون سرعت توسعه هم برامون مهمه، php رو به پایتون و نود جی اس ترجیح میدهیم تشکر

14 پاسخ

انتخاب بین php و node در سال 98

نود جی اس
- 4 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان می خواستم بک اند رو یادبگیرم ولی نتونستم تصمیم بگیرم بین php و node به نظرتون کدوم بهتره آیا node در ایران جایگزین php میشه؟

5 پاسخ

مشکل در رابطه بین جداول

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام من در جدول news یک فیلد دارم با نام publisher_id میخوام وقتی یک شی news برگردونده میشه، publisher هم برگردونده بشه از کد زیر توی مدل news استفاده کردم : public function publisher() { $a = $this->belongsTo(NewsPublisher::class , 'publisher_id'); return $a; } اما null برگردونده میشه، رابطه این دو جدول به چه صورتی باید پیاده بشه ؟

1 پاسخ

ایجاد سوال یا پست به صورت خودکار در بین بازه داده شده

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام من میخوام یه سوال تعریف کنم (جدول Question) که این سوال یه تاریخ شروع داره یه تاریخ پایان یه مقدار دیگه هم داریم که میشه دوره تناوب که به ساعت هست...مثلا: startDate = ۱۳۹۷/۱۲/۰۱ ۰۰:۰۰:۰۰ endDate = ۱۳۹۷/۱۲/۳۰ ۱۲:۰۰:۰۰ period = ۱۲ حالا میخوام در بین تاریخ ۱ اسفند تا ۳۰ اسفند توی یه جدول دیگه مثلا (Question_User) هر ۱۲ ساعت از تاریخ ۱ اسفند شروع بشه و یه رکورد ایجاد بشه و این event تا ساعت ۱۲ رو...

1 پاسخ

طراحی مشابه قالب یک سایت

طراحی وب
- 4 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان سال نو مبارک من یه سایتی مد نظرم هستش میخوام عین قالب اون رو طراحی کنم سعی کردم کپی کنم از نرم افزار های مثل Httrack استفاده کردم اما به نتیجه ای نرسیدم میخواستم بدونم شما همچین تجربه ای دارید که چطور عین قالب یک سایت رو می توان کپی یا طراحی کرد اینم بگم سایت با ریکت نوشته شده است خوشحال میشم کمکم کنید مچکرم از راکتت دوست داشتنی

4 پاسخ

بالا بردن ظرفیت عناصر یک ارایه

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@Alimotreb چطوری می تونم ظریفت یک آرایه رو افزایش بدم یعنی ۱۰۰۰ تا عنصر درون یک آرایه قرار بدم

1 پاسخ

برای فراخوانی یک فانکشن در لاراول

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@Alimotreb برای فراخوانی یک فانکشن در لاراول فقط باید از $this استفاده کنیم راه دیگری ندارد چون من زمانی که از $this استفاده میکنم باید فانکشن رو به صورت staticتعریف کنم و بعد این ارور رو میده FatalThrowableError (E_ERROR) Using $this when not in object context

1 پاسخ

سوال در مورد تابع take

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

من وقتی در تابع take(2000) عدد ۲۰۰۰ را قرار میدم ارور میده(در هاست مجازی این اتفاق میفته) آیا راهی وجود داره ظرفیت تابعtakeرو بالا ببریم به جای take از limit استفاده کنم یا نه

2 پاسخ

ارور FatalThrowableError

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

ارور FatalThrowableError (E_ERROR) Using $this when not in object context من برای ناخوانا بودن متن فارسی این تابع رو نوشتم و وقتی در تابع دیگر این تابع رو صدا میزنم این ارور رو میدهد public function unicode_decode(string $str) { return preg_replace_callback('/u([0-9a-f]{4})/i', function ($match) { return mb_convert_encoding(pack('H*', $match[1]), 'UTF-8', 'UCS-2BE');...

1 پاسخ

create نشدن و ارور Array to string conversion

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

سلام هرکاری میکنم با این ارور مواجه میشم reportcontroller: public function topicReport(Request $request) { $topic = $request->route('topic'); $this->handleReport('AppTopic', $topic, $request->report); return redirect(route('/')); } protected function handleReport($type, $id, $cause) { Report::create([ 'user_id' =>Auth()->...

1 پاسخ

نحوه اتصال git به cpanel

متفرقه
- 4 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت راکتی ها :) دوستان میخام git به سی پنل وصل کنم و از لوکال ادیت کنم، توسعه بدم . بعد همه تغییرات رو push کنم بره رو هاست(سی پنل) و میخام ریپازیتوری اصلی من public_html باشه که مستقیما تغییرات رو انلاین روی وبسایتم مشاهده کنم. اگر میشه مرحله به مرحله برای من توضیح بدید . مرسی

3 پاسخ

ارور AndroidX

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام برنامه ارور androidx میده طبق این اموزش رفتم جلو ولی بازم ارور میده https://flutter.dev/docs/development/packages-and-plugins/androidx-compatibility#How-to-migrate-a-Flutter-app-to-AndroidX متن ارور 👇 H:FlutterSource lutter.pub-cachehostedpub.dartlang.orgimage_cropper-۰.۰.۹androidsrcmainjava nhunghd lutterpluginsimagecropperImageCropperDelegate.java:۸: error: package android.support.annotatio...

1 پاسخ

نشناختن state در vuex nuxt

ویو جی اس
- 4 هفته پیش

سلام دارم از vuex داخل nuxt بصورت زیر استفاده میکنم ولی state رو نمیشناسه: اینم ارور: Cannot read property 'state' of undefined

0 پاسخ

ریدایرکت کاربر درصورت عدم لاگین در پکیج laravel permission

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من تازه دارم از پکیج spatie/laravel-permission استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید الان من مثلا role admin رو دادم به یسری از route هام ولی کاربر لاگین نشده باشه تنها یه صفحه میاد که لاگین نیستی و لاگین کن میخوام در صورت عدم لاگین ریدایرکت بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ

فراخوانی متد داینامیک به صورت استاتیک شبیه لاراول در php

PHP
- 4 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من چند وقته درگیر اینم که یک کلاس رو طوری بنویسم که اینجوری بشه باهش کار کرد.(مثله لاراول) ClassName::func1()->func2()->func3(); هرچی گوگل کردم به نتیجه نرسیدم. کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟ پ.ن: تمامی فانکشن ها داینامیک هستند. درواقع اولین فانکشن(که داینامیکه) رو میشه به صورت استاتیک فراخوانی کرد دقیقا مثله query builder های لاراول. پ.ن:دوستان توجه داشتن باشن منظور بنده me...

2 پاسخ

شماره فاکتور

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام یه فورمول خوب برای ایجاد شماره فاکتور میخوام که یه نظم ترتیب خاصی داشته باشه و سال شمسی هم توش باشه

16 پاسخ

رفع يك باگ در دوره نود جي اس راكت

نود جی اس
- 4 هفته پیش
توسط majid آپدیت شد

سلام و عرض خسته نباشيد به استاد موسوي عزيز و خداقوت براي تدريس بينظيرشون در دوره ي پيشرفته ي نود جي اس.ببخشيد من زماني كه پيكربندي امنيتي براي حملات csrf رو طبق دوره انجام دادم و از پكيج csurf هم استفاده كردم و در تمام فرم هايي كه post ميشوند عبارت زير رو قرار دادم <input type="hidden" name="_csrf" value="{{csrfToken}}"> اما در فرم create course چون از ويرايشگر...

2 پاسخ