سوالات و گفتگوها

مشکل در تعریف listener در jquery با each و click

6 روز پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام و درود خسته نباشید آقا میخام یک لیسینر خیلی ساده تعریف کنم به این صورت که یک جدول دارم ( لطفا به عکس انتها نگاه کنید) میخام هر دفعه که روی دکمه edit میزنم یک لیسینر رو هندل کنم - به قولی کاری که راحت میتونیم با onclick انجام بدیم رو با تعریف یک لیسینر میخام انجام بدم. هیچکدوم از این کد ها برام کار نکرد که نکرد ؟؟!!! document.querySelectorAll('.button-edit-post').forEach(item => { it...

9 پاسخ

فیلتر کردن اطلاعات در دیتاتیبل

1 هفته پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان بنده در یک پروژه لاراولی یک سری اطلاعات را با ajax از دیتابیس میخونم و با دیتاتیبل نمایش میدم. تا اینجا همه چیز بدرستی کار میکنه اما من لازم دارم که روی ستون های مختلف فیلتر کردن های متفاوت انجام بدم. وقتی فلیتر را انجام میدم ، سمت کنترلر دیتا بدرستی دریافت میشه اما در دیتاتیبل به مشکل برمیخورد و همه‌ی دیتای جدول دیتابیس را برمیگرداند که اشتباه است! چطور میشه این مشکل را حل نمود؟ از پک...

1 پاسخ

json در ajax

1 هفته پیش
توسط mohammad آپدیت شد

وقت بخیر دوستان میخوام با یه btn از ادرس http://api.openweathermap.org/data/2.5/weather?q=babol&units=metric&APPID=c10bb3bd22f90d636baa008b1529ee25 مشخصات اب و هوایی رو بگیرم و از api هاش که به شرح زیره {"coord":{"lon":52.679,"lat":36.5513},"weather":\[{"id":801,"main":"Clouds","description":"few clouds","icon":"02d"}\],"base":"stations","main":{"temp":12,"feelslike":7.98,"tempmin":12,"t...

2 پاسخ

مشکل حروف فارسی در pdf in jquery datatable

3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

وقتی می خواهم جدول موردنظرم که با datatablejquery ایجاد کرده ام خروجی Pdfیا Excel بگیرم درصورتیکه داده به زبان فارسی باشد حروف بشکل نا متعارف نمایش داده میشود برای حل این مشکل باید چکار کرد http://uupload.ir/files/2koruntitled.png <script src="~/Scripts/DataTables/jquery.dataTables.min.js"></script> <script src="~/Scripts/DataTables/dataTables.buttons.min.js"></script> <...

4 پاسخ

میخام به تعداد آیتم های آرایه المان اضافه کنم

3 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام یک آرایه دارم که میخام به تعداد آیتم های آرایه یک المان مثل تگ دایو به تگ فرم اضافه کنم٫ ایم کدی است که نوشتم اما این کد فقط یک بار اجرا میشه٫ ولی اگر console.log بگیرم به تعداد آیتم های آرایه اجرا میشه٫ مشکل از کجاست؟ const questions = [0,1,2,3] $.each(questions,function () { console.log("eeeee") $('form').html('<div class="question">asas</div>') })

3 پاسخ

تاخیر انداختن در جاوااسکریپت و جی کوئری

1 ماه پیش
توسط Mohsen Kianersi آپدیت شد

سلام دوستان , در برنامه ای که میبینید میخواستم با اجرا شدنش اول کلمه hello ظاهر بشه و برای 2 ثانیه روی صفحه بمونه و بعد پاک بشه و بجاش کلمه world ظاهر بشه . ولی عملا کلمه world همزمان با hello ظاهر میشه . چرا برنامه در خطی که تاخیر 2000 میلی ثانیه ای رو میبینه صبر نمیکنه تا تایمش تموم بشه ؟ راه حلش چیه؟ ممنون از شما <body> <div id="message" style="display:none;">Hel...

4 پاسخ

show و hide شدن منوی dropdown توسط cursor ماوس

2 ماه پیش
توسط جواد پاکدل آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. من میخوام منوی dropdown زمانی که نشانگر ماوس میره روی گزینه اصلی باز بشه و زمانی که نشانگر میره کنار، بسته بشه. همچنین زمانی که نشانگر روی پنجره و گزینه های زیرمنو قرار داره، همچنان پنجره ی dropdown باز بمونه تا زمانی که ماوس کلا بره کنار.(چیزیه که متداول هست) خودم با جی کوئری نوشتم ولی مشکلی که هست اینه که زمانی که ماوس روی پنجره و گزینه های زیرمنو قرار میگیر...

3 پاسخ

داشتن مشکل در کار کردن با پلاگین owl-carousel

3 ماه پیش
توسط MR DellAshoob آپدیت شد

سلام به همه ی دوستان عزیز! من در استفاده از این پلاگین مشکل دارم به صورتی که هر آیتم من که کارد های کد نویسی شده ی خودم بدون بوت استرپ هست درست در اسلاید های owlCarousel نمایش داده نمیشه هر جور نگاه میکنم مشکلی توی کد ها نمیبینم اما همونطور که میدونید من نمیبینم! کد های html,css <div class="col-lg-6 col-12 order-lg-1 order-2 svg-buy"> <div class="owl-carousel carousel-theme...

4 پاسخ

آموزش jquery

3 ماه پیش
توسط Farshad آپدیت شد

سلام ببخشید در قسمت های آموزش جاوا اسکریپت خبری از جی کویری نیست قبلا آموزشی بود که الان حذف شده آیا لازم نیست دوره جی کویری رو بگذرونیم؟ میشه یه اطلاع رسانی کنید ممنونم

6 پاسخ

مشکل Cors در درخواست های جی کوئری

3 ماه پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام دوستان شبتون بخیر میخواستم توی پروژه ای که دارم مینویسم یک صفحه از وب سایت دیگه ای رو با جی کوئری لود کنم ولی خطای CORS دارم Access to fetch at 'https://www.google.com/' from origin 'http://127.0.0.1:8000' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. If an opaque response serves your needs, set the request's mode to 'no-cors' t...

1 پاسخ

شمردن تعداد کلیک ها ذخیره آنها در دیتابیس

4 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

درود وقت همگی بخیر من یه تب منو با ساختار زیر دارم که میخوام تعداد کلیک ها روی هرکدام از تب هارو به همراه تاریخ و ساعت کلیک و اسامی اونها بشمارم و توی دیتابیس به صورت مجزا ذخیره کنم ترجیح ام اینه که با استفاده از جی کوئری و ایجکس و php این کار رو انجام میدم مثلا توی دیتا بیس مخوام همچنین دیتایی باشه که در تاریخ و ساعت فلان روی تبی که تگ a با href=#tab-content-1 داره 10 بار کلیک شده ممنون میشم راهن...

6 پاسخ

پیاده سازی async و await در ایجکس

4 ماه پیش
توسط Mohammad reza Golshahi آپدیت شد

دوستان سلام، من در حال نوشتن یک پلاگین گالری تصاویر هستم که یکسری داده رو از طریق ایجکس میفرستم به یک فایل پی اچی پی ، ولی چون تعداد درخواست ها بالا هست باید منتظر جواب فایل پی اچ پی باشم ولی این باعث میشه که کدهای بعدی جاوا اسکریپت من اجرا بشه و منتظر جواب نمونه ، کد من بصورت زیر هست // Send data to php file jQuery.ajax({ type: 'POST',...

1 پاسخ

نمایش عکس با انتخاب دسته ها

5 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

درود دوستان... من دو تا انتخاب دسته بندی نوشتم که شیوه کار اینه که دسته اول رو انتخاب می کنید زیر مجموعه دسته دوم رو نمایش میده: کد زیر: <div class="form-group col-12 col-md-5"> <select class="form-control" id="car" name="car" onchange="Funcss()"> <option>انتخاب کنید ...</option> <option value="تریلر" data_cars="تریلر باری">تریلر</option>...

11 پاسخ

چک کردن نوع لاگین

5 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام دوستان عزیزم بنده یک فرم دارم که می خوام کاربر داخل این فرم شماره موبایل، ایمیل یا نام کاربری رو وارد کنه و خودکار تشخیص بده که کاربر کدوم یکی از اینا رو وارد کرده و اینکه مثلا اگر موبایل هست validation موبایل رو انجام بده اگر ایمیل هم هست همینطور ممنون میشم مثل همیشه دوستان راهنمایی کنن @TimeRunner2359 @ashkannazari248 @masoudproton @milad @ali.bayat @Alimotreb @hesammousavi @endworld @co...

4 پاسخ

چطور چک لیست ترلو رو as text کپی کنیم

5 ماه پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی آپدیت شد

بارها شده که خواستم گزارش بنویسم یا کامیت روی کد بزنم خواستم آیتم ها و موارد چک لیست رو به عنوان توضیحات کامیت کپی کنم همیشه مجبور بودم دونه دونه آیتم ها رو کپی کنم. من برای هر تسکی مراحل رو مینویسم و دونه دونه انجام میدم و تست سناریو ها رو هم دونه دونه به ذهنم میرسه مینویسم و تست میکنم و تیک میزنم . و نیاز دارم آخرش بشه گزارش جزئیات کارهایی که انجام دادم رو در مرج ریکویست بفرستم. حتی بعضی اوقات ل...

0 پاسخ

دیتا پیکر فارسی به همراه ساعت

5 ماه پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من یه دیتا پیکر فارسی میخواستم که امکان انتهاب ساعت هم داشته باشه الان دیتا پیکر های فارسی هست ولی امکان انتخاب ساعت رو نمیده ..ممنون می شم اگر موردی رو میشناسید معرفی کنید

1 پاسخ

لیست کشویی با قابلیت جستجو در جدول

6 ماه پیش
توسط woz آپدیت شد

سلام دوستان با آرزوی موفقیت و سلامتی. من میخوام در فرمم یه لیست کشویی داشته باشم که قابلیت سرچ در جدولو داشته باشه و این سرچ در پایگاه داده باشه نه در خود آیتم های اون لیست و نتایج بدست آمده از جدولو در لیست کشویی نمایش بدهد. ضمنا طریق استفاده هم ازش اسون و قابل فهم باشه. درود به دوستانی که پاسخ میدن

1 پاسخ

ajax جی‌کوئری

7 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من با ajax جیکوری یک مقداری رو فرستادم اما فرستاد نشد به اون صحفه چه کار کنم $('.btn-admin-edtie').click(function(b){ var shnaceCala = $(this).attr("cedite"); //var refreshgir = null; b.preventDefault(); $.ajax({type:"GET",url:"index.php",data:"editCala2=true&cEdite="+shnaceCala,success:function(editer){ //var editor = JSON.parse(editer); //...

1 پاسخ

استفاده از کدهای جی کوئری در فایل php

7 ماه پیش
توسط مهدی عقیقی آپدیت شد

با سلام.چه جوری می تونم از کدهای اعتبارسنجی جی کوئری در فایل php بعد تابع استفاده کنم؟ public function onSave(){ $validator = Validator::make()} کدهای اعتبارسنجی: ‍‍‍‍‍‍‍``` $("#form").validate({ rules: { firstname: "required", lastname:"required", mobile: { required:true, digits: true, minlength:11, maxlength:11 }, email: { required: true, email: true } },...

1 پاسخ

صفحه بندی با جی کوئری و ajax php

7 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من ی pagination با استفاده از ajax زدم وقتی صفحه بار اول لود میشود pagination درست کار می کنم ولی بعد اینکه ajax انجام میشه pagination دیگه کار نمی کنه از کتابخانه arive.js هم استفاده کردم نشده در کل ی متدی که گوش وایسته هر وقت کلاس فلان بود اعمال بشه

1 پاسخ

ساخت فرم حذف یک کالا با jquery

8 ماه پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام یک لیست از کالاها رو به صورت ajax توی صفحه ام نمایش میدم و به هر td جدول id اون کالا رو نسبت میدم. حالا میخام وقتی کاربر روی دکمه حذف کلیک کرد به طور کامل یک فرمی ایجاد بشه که با jquery/javascript به مقادیر action,method همونجا مقدار دهی کنیم و فرم رو ارسال کنیم تا به قولی روت حذف اجرا بشه Route::delete('/destroy','ProductController@destroy')->name('supplier.product.destroy'); //i,m find u...

5 پاسخ

جی کوئری در بوت استرپ

9 ماه پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام من دوره بوت استرپ رو الان دارم نگاه میکنم آقای موسوی جی کوئری رو ب صورت cdnتوی صحفه اچ تی ام ال گذاشتن من اگر بخام ب صورت آفلاین کد بزنم ک اون آدرس cdn کار نمیکنه الان باید چیکار کنم چی رو از کجا دانلود کنم تا جی کوئری برام اجرا بشه توی سایت خود جی کوئری هم رفتم ولی کلی لینک داشت و اصلا نمیدونسم چی رو دانلود کنم و یا اصلا چیکار کنم

2 پاسخ

کامپایل جی کوئری به کد های اصلی جاوا اسکریپت

9 ماه پیش
توسط آرین آپدیت شد

سلام ، من پروژه ری اکت دارم و از یه قالب آماده استفاده میکنم و توی این قالب از جی کوئری استفاده شده چیزی هست که بخوام کد های جی کوئری رو به کد های اصلی جاوا اسکریپت کامپایل کنم میدونم که نمیشه از جی کوئری توی ری اکت استفاده کرد پس چیزی که میخوام رو جواب بدید ممنون

1 پاسخ

گرفتن لوکیشن با گوگل مپ

10 ماه پیش
توسط آرمان آپدیت شد

سلام دوستان میخوام لوکیشن یوزرم به صورت اتوماتیک با گوگل مپ تو دیتابیس ذخیره کنم یعنی یورز هیچ ادرسی وارد نکنه ولی من لوکیشنش رو تو دیتابیس ذخیره کنم... اگه میشه راهنماییم کنید و اموزشی رو میشناسید که در رابطه با این موضوع بدردم میخوره در اختیارم بزارید خیلییی متشکرم.

6 پاسخ

مزایا و معایب استفاده از ajax

10 ماه پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر یک سوال درباره استفاده از ajax دارم ممنون می شم راهنمایی کنید.احتمالا همه مزایای استفاده از ajax در برنامه رو می دونیم ولی سوال من اینکه آیا استفاده از ajax ممکنه معایبی هم داشته باشه یا چه طور جاهایی اصلا نباید از ajax استفاده کنیم؟؟ ممنون

1 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته