سوالات و گفتگوها

چند مقدار unique در mysql

3 ساعت پیش
توسط فرهاد مطرح شد

سلام من میخوام دوتا مقدار unique با اسم email و username در سایت بسازم زمانی که میخوام اون ها رو بسازم دو تا گزینه میاد . نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

0 پاسخ

api درگاه پرداخت اینترنتی

4 ساعت پیش
توسط مسعود مطرح شد

برای استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی در سایت های که از مدیریت محتواها استفاده نمیکنن کمی متفاوت هستش و باید برای افزودن درگاه پرداخت به سایت از api شرکت هایی که درگاه پرداخت ارائه میدن استفاده کرد، ماشالله بانک ها و شرکت های psp پشتیبانی خوبی ندارن و نمیشه ازشون سوال بپرسیم و بهمون توضیح بدن، بخاطر همین رو اوردن به شرکت های واسط درگاه مثل زرین پال، رایان پی و ایدی پی که شاید با اونا بهتر بتونم ک...

0 پاسخ

پخش فیلم

15 ساعت پیش
توسط mm آپدیت شد

سلام دوستان توی سایتم پخش ویدئو در نظر گرفتم نمیدونم برخورد کردین یا نه در مرورگر فایر فاکس از قسمت ادرس بار باید مجوز پخش ویو رو بهش باید بدیم میخاستم ببینم چطور میشه این قبلیت رو غیر فعال کرد که به محض کلیک کاربر فیلم اجرا بشه چون تا کاربر اجازه نده فیلم اجرا نمیشه تصویر اون قسمت که منظورم هست رو پیوست میکنم

2 پاسخ

سلام. فرق بین سایت وردپرسی و سایتی که با لاراول کدنویسی میشه

24 ساعت پیش
توسط احمد آپدیت شد

دوستان من تازه بعد از یاد گرفتن دوره لاراول و html,css شروع به گرفتن پروژه کردم اما چندتا از کارفرما ها به من گفتن که وب سایتشون رو با وردپرس میسازن و چرا باید هزینه زیادی بابت طراحی سایت با لاراول بدن. منم راستش چون اول کارم هست نمیدونستم چی بهشون بگم. حالا از دوستان می خام که مزیت های سایت وردپرسی و لاراولی رو بگن. و این که آیا کارفرما باید سایت وردپرسی رو انتخاب کنه یا laravel ؟

14 پاسخ

سرویس پیامکی برای وب سایت

3 روز پیش
توسط progromer آپدیت شد

دوستان بهترین راه برای ایجاد سرویس پیامکی یا ایمیل که مثلاً سایت برای کاربران پیامک های مخصوصی رو ارسال کنه چیه؟لطفا راهنمایی کنید برام خیلی مهمه

8 پاسخ

اسم رنگ ها رو موقع طراحی فرانت اند چی بزارم

4 روز پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام من وقتی که دیزاین صفحات رو خودم انجام میدادم از اول چنتا رنگ به عنوان primary, secondary انتخاب میکردم الان دیزایر کار رو انجام داده و توی اون از چنتا رنگ استفاده شده، دکمه های اصلی نارنجیه، تیتر ها آبی پررنگه، یه قسمت از بکگراند ها یه نوع از رنگ مشکیه و بعضی هاشون هم رنگشون سرمه ایه، و خب بعضی رنگ های دیگه هم توش استفاده شده مثل آبی روشن برای بعضی دکمه ها و گزینه ها در حالتی که روشن شده باشن...

7 پاسخ

مشکل در phpstorm یا webstorm نوشتن کد html به مشکل خورده

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

این دو نرم افزار رو نصب کردم ولی متاسفانه کدهای html رو اصلا خوب مدیریت نمیکنه. مثلا وقتی اسم تگ رو مینویسم پیشنهاد نمیده ( intellisense) کار نمیکنه. یا همینطور vscode هم برای جاوااسکریپت این شرایط رو داره مثلا نام متغیر رو موقع تایپ کردن نمیاره. به نظر شما برای رفع این مشکل چکار میشه کرد ؟

3 پاسخ

برای برنامه نویسی این سایت ها کدام زبان و فریمورک استفاده میشه

4 روز پیش
توسط omid ebrahimi آپدیت شد

سلام میخواستم بدانم برای برنامه نویسی سایت های آزمون ساز و سایت های فروشگاه ساز چه فریمورک هایی استفاده میشه؟ من برنامه نویس php هستم . با همین php میتونم این سایت ها را بنویسم؟ از ریکت استفاده کنم یا ویو ؟ @mhyeganeh

3 پاسخ

به کدامین راه باید رفت.. php یا seo

5 روز پیش
توسط Heyyyy آپدیت شد

سلام شما اگر junior frontend developer بودید و همچنین تسلط نسبی بر وردپرس داشتید مطابق بازارکار و ضروری بودن مهارت برای یک برنامه‌نویس برای ادامه آموزش کدوم راه رو انتخاب میکردین؟ 1 : PHP 2 : SEO نظراتتون برام خیلی ضروری و مهمه لطفا تجربه خودتونو باهام به اشتراک بزارید.

3 پاسخ

افزودن کاغذ شادی به modal

5 روز پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

من میخوام به modal خودم یک بک گراند انیمیشنی اضافه کنم. که بصورت کاغذ شادی از بالا به پایین پرتاب میشه. اگر پکیج خاصی در این رابطه وجود داره و یا اینکه نمونه ای داخل codepen یافت کردید ممنون میشم معرفی کنید.

7 پاسخ

رفع ایراد جدول کشیدن

6 روز پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

در اینجا ی سوال دارم کدها و خروجی ها رو میزارم فقط ی تفاوتی که دارد در تگ استایل داخل html عمل میکند ولی همان کد ها رو کپی پیست میکنم در style.css هیچ استایلی بهش نمیده ولی در تگی که داخل html هست خروجی را به درستی نشان میدهد میخواستم بدونم دقیقا کجای کد من اشتباه دارد این کد اصلی با تگ استایل داخل html: این خروجی تگ استایل داخل html: این هم کدی که من در style.css همون کد استایل html رو وارد کرد...

8 پاسخ

استفاده از نقشه در سایت

7 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام عرض می کنم خدمت دوستان بنده دارم پروژه ای با لاراول طراحی میکنم و می خوام در قسمت ثبت نام کاربر با استفاده از نقشه location خود را وارد کند و در آینده می خواهم خیلی استفاده های دیگر از map بکنم . به غیر از google map سایت دیگری هست تا بتونیم ازش استفاده کنیم؟ فرقی نمی کنه سرویس دهنده ایرانی باشد یا خارجی.اگر می شناسید لطفا معرفی کنید.

3 پاسخ

ساخت فاکتور فروش

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دوستان سلام من ی فرم میخوام درست کنم که با کلیک کردن مثلا رو دگمه + ی سطر به اون فرم اضافه شه!!چجوری میتونم اینکارو کنم!برانمونه هم ی شات از ی سایت میزارم.دقیقا ی همچین فرمی میخوام!!و اینکه اون قسمت نوشته افزودن ردیف ک میزنی یه سطر بهش اضافه میشه!!ممنون میشم ی راهنمایی کنید

4 پاسخ

رابط کاربری سایت راکت

2 هفته پیش
توسط Farid آپدیت شد

سلام من میخواستم بدونم از چه کتابخانه و فریم ورکی برایه ساخت فرانت راکت استفاده کردید و ساختش چقدر طول کشیده؟؟؟ و در بک اند از چه فریم ورکی استفاده شده خیلی کنجکاوم بدونم لطفا راهنماییم کنید

5 پاسخ

اینپوت کد اس ام اس فاصله بین عددها و تکمیل خودکار

2 هفته پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

با سلام وقتی میخواید داخل کد ولیدیشنی که واستون ارسال کردند رو وارد کنید میبینید که اعدادی که داخل اینپوت وارد میکنید به ترتیب با یک فاصله ی مشخص و مقدار(مثلا دو رقم یا چهار رقم و...) وارد میشوند از این اینپوت ها کسی نمونه کدی چیزی داره ممنون میشم یا بگید مکانیزمش به چه شکل هست فقط همین تشکر!

5 پاسخ

وبسایت فروشگاهی MPA یا SPA

2 هفته پیش
توسط مجید آپدیت شد

سلام من میخوام از ری اکت برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی استفاده کنم آیا برای ساخت فروشگاه اینترنتی پیشنهاد می شود از SPA استفاده کنیم (بررسی مسائل مختلف که در تجارت الکترونیک نقش مهمی ایفا می کند) ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم قرار بدین @hesammousavi @abedim910 @ali.bayat @behzad.azizan @milad @nimageneral @mhyeganeh @muhammad

1 پاسخ

مشکل در قالب بوتسترپ

2 هفته پیش
توسط TF مطرح شد

سلام فرم لاگین من درست بود نمیدونم کدوم استایل باعث شد هم ریخت تو عکس زیر ربات ریکپچا و مرا به خاطر بسپار رو نتونستم درست کنم برای حلش چیکار باید کرد ؟ <div class="container"> <div class="row justify-content-center pt-3"> <div class="col-md-8 pt-5"> <div class="shadow"> <div class="bg-dark shadow p-4 text-bold text...

0 پاسخ

کار نکردن منو در حالت موبایل

2 هفته پیش
توسط TF آپدیت شد

سلام من یه قالب بوتسترپ انتقال دادم به پروژه لاراولی تو حالت موبایل فقط صفحه اول منو کار میکنه صفحات دیگه کار نمیکنه تو قسمت consol این ارور برمیگردونه (فقط صفحاتی که کار نمیکنه این ارور هست)

1 پاسخ

بازار کار

2 هفته پیش
توسط Pouyati آپدیت شد

چجوری میشه وارد بازار کار برنامه نویسی شد؟ منظورم بعد از یادگیری html,css,javascript و یک زبان برنامه نویسی مثل پایتونه؟

4 پاسخ

اعمال نشدن css ها وتغییرات جدید توی سایت

2 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام کسی میدونه چجوری به مرورگر بفهمونیم وقتی کد های css و js رو تغییر دادیم دوباره load اشون کنه و کش رو پاک کنهو اون فایل قدیمی ها رو دوباره load نکنه؟ چون من هر تغییری میدم اما مرورگر ها تغییرات نشون نمی دن همون فایل قبلی ها رو از کش فراخونی میکنن سایت بهم میریزه تا کش مرورگر رو پاک کنیم درست شه اگه کسی میدونه کمک کنه خیلی ممنون میشم

8 پاسخ

مشکل در justify-content بوت استرپ

3 هفته پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

سلام دوستان خوبید؟ من داشتم تمرین بوت استرپ انجام میدادم به یه مورد جالبی بر خوردم اونم اینکه من میخوام ul لیست رو در navbar بیارم وسط چه با justify-content-center تلاش کردم باز رفت جلوتر چه از طریق mx-auto کسی راه حل یا پیشنهادی برای رفع این مشکل داره؟ ممنونم پیشاپیش از راهنماییتون

10 پاسخ

ایجاد فاصله بین col در بوتسترپ

3 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام من به این شکل پروژمو درست کردم با بوتسترپ باکس ها بهم چسبیده هست وقتی از margin یا offset استفاده میکنم باکس اخری میره پایین باکس های دیگه چیکار کنم این مشکل حل بشه؟ <div class="col-lg-12"> <div class="row"> <div class="col-lg-3"> محتوای باکس <div> <div class="col-lg-3"> محتوای باکس <div> <div...

3 پاسخ

Material -UI

3 هفته پیش
توسط ALiHZ مطرح شد

سلام، اخیرا می بینم شرکتها از متریال یوای(Material-UI) برای دیزاین پروژه ها استفاده می کنند بخصوص پروژه های ریکتی اگر صلاح بدونید این دوره رو هم درست کنید فکر کنم تو ایران هم کسی آموزش متریال یو ای تا به حال نگذاشتن Material-UI

0 پاسخ

استفاده از one page scroll

3 هفته پیش
توسط حمیدرضا رمضانی آپدیت شد

سلام خسته نباشید فرض کنین یه سایت تبلیغات داریم و 3 تا بخش ویلا - آپارتمان - زمین داره و میخوایم مثلا 30 تا از تبلیغات فوری هاشون رو همین صفحه اول نشون بدیم به نظرتون استفاده کردن از one page scroll برای هر بخش کار اشتباهیه؟

2 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته