سوالات و گفتگوها

طراحی ریسپانسیو در فلاتر

12 ساعت پیش
توسط mahdi allahveran آپدیت شد

سلام من چند وقتی میخوام برنامه نویسی برای موبایل شروع کنم که بین انتخاب react nativ و flutter موندم ولی میدونم با react native میشه برنامه ها ریسپانسیو ساخت به کمک flex box . اما سوالا اصلی اینه که آیا توی flutter هم میشه اپ های ریسپانسیو ساخت ؟

3 پاسخ

vscode برای flutter

6 روز پیش
توسط امیرحسین عنبری آپدیت شد

سلام دوستان برای سیستم های ضعیف برای فلاتر کارکردن با VSCODE خوبه ؟ چه فرقی داره با اندروید استودیو کار کنیم؟ چون یک جا آقای موسوی گفتن که بهتره برای فلاتر با ANDROID STUDIO کار کنی ؟ ممنون . من مشخصات سیستمم اینه میشه کسایی که کارکردن بگن اندروید استودیو براش سنگین نمیشه؟ ممنون از لطفتون - RAM12 , SSD128, CPU I5-7200U

6 پاسخ

نگرانی در طراحی اپلیکیشن با فلاتر

2 هفته پیش
توسط mahdi allahveran آپدیت شد

سلام. این سوال رو من چند جا پرسیدم اما کسی نتونسته کمکم کنه. با این که سوال واقعا مهمه! نمیدونم چرا کسی نمیتونه جواب بده. ببینید یه نگرانی که همیشه دارم وقتی دارم رابط کاربری رو با فلاتر طراحی میکنم، اینه که آیا این نمایی که من دارم تو Emulator میبینم، همون نماییه که همه گوشی ها چه بزرگ چه کوچیک، چه تبلت یا چه چیزای دیگه میبنن؟ مثلا فرض کنید من ارتفاع یک Container رو روی 350 تنظیم کردم و فرضا این...

4 پاسخ

راهنمایی در مورد نصب موارد مورد نیاز برای فلاتر

2 هفته پیش
توسط ابوالفضل سلطانی آپدیت شد

سلام من یک بار اندروید استودیو را نصب کردم اما کار نکرد . الان میخواستم در vscode فلاتر بنویسم . لطفا کامل توضیح بدید که بجز vscode چه چیز هایی را و از کجا باید دانلود و نصب کنم . @hesammousavi

2 پاسخ

صدا کردن setstate

3 هفته پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام خدمت دوستان چطور میشه در متد استاتیک ()setstate را صدا زد؟ یا اینکه ایا میشه در یک کلاس ()setstate از یک کلاس دیگر را صدا کرد؟ مرسی @hesammousavi

3 پاسخ

جایگزین فایربیس برای فلاتر

3 هفته پیش
توسط هادی آذرنسب مطرح شد

سلام بنده درحال توسعه یه برنامه چت هستم. یه دیتابیس رئال تایم میخوام که مثل فایربیس باشه ولی بدون تحریم، چه چییزی پیشنهاد میدبن؟ قابلیتاش شبیه به فایربیس باشه. @hesammousavi

0 پاسخ

آیا فلاتر را یاد بگیرم

3 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام من php را برای بک اند در حد متوسط بلدم و js هم در حد مقدماتی بلدم . چون شنیدم فلاتر از ریکت نیتیو بهتره تصمیم گرفتم فلاتر را یاد بگیرم اما نمیدانم برای کسی که js را برای فرانت اند یاد میگیره از نظر صرفه جویی در وقت درسته که فلاتر رو یاد بگیره ؟ یعنی فلاتر در حدی از ریکت نیتیو بهتر است که ارزشش رو داشته باشه که من یک زبان و فریمورک جدید را یاد بگیرم؟

3 پاسخ

ساخت ماشین حساب با فلاتر

3 هفته پیش
توسط هادی آذرنسب مطرح شد

سلام من میخوام یه ماشین حساب بسازم با فلاتر UI تکمیله ولی نمیدونم چطور از اپراتور ها استفاده کنم. منطور اینه که کاربر وقتی رو دکمه کلیک کرد چطور اون عدد رو بیارم رو صحفه ام، وقتی رو مساوی کلیک کرد نشون بده؟

0 پاسخ

سیستم مورد نیاز برای اندروید استودیو برای فلاتر

4 هفته پیش
توسط هادی آذرنسب آپدیت شد

سلام به دوستان راکتی من برای فلاتر از vscode استفاده میکردم ولی وقتی قابلیتهای اندروید استودیو رو دیدم نظرم عوض شد. منتها یه مسئله ای هست. رم من 4 هست و ویژال استودیو 70 گیگی(VS نه vsocde) روش روون اجرا میشه. intellij idea چی؟ قابلیتاش به اندریود استودیو میرسه؟ مشکلی هست. از شبیه سازشم نمیخوام استفاده کنم خوش حال میشم راهنمایی کنید. @hesammousavi

6 پاسخ

استفاده از نقشه

4 هفته پیش
توسط احد آپدیت شد

سلام امکان استفاده از نقشه هایی مثل نشان در فلاتر وجود داره؟ این نقشه sdk برای اندروید و ios داره و میدونم میشه از کد نیتیو تو فلاتر استفاده کرد. میشه با استفاده از این قابلیت از نقشه نشان استفاده کرد؟

1 پاسخ

اشکال در ساخت apk

1 ماه پیش
توسط حسین خرم آبادی مطرح شد

با سلام خدمت دوستان برای ساخت apk در فلاتر از دستور flutter build apk --split-per-abi که استفاده می کنم با خطای زیر برخورد می کنم. کسی تجربه ای در این زمینه داره کمک کنه؟ در ضمن من از macos استفاده می کنم. ممنون FAILURE: Build failed with an exception. * Where: Script '/Users/.../flutter/packages/flutt...

0 پاسخ

مشکل در شناسایی sdk فلاتر

1 ماه پیش
توسط mehdi مطرح شد

سلام دوستان وقتتون بخیر . بنده sdk فلاتر را از سایت اصلی دانلود میکنم . وقتی فایل را آن زیپ میکنیم وارد پوشه فلاتر میشوم تیک هیچکدوم از فایل ها نمیخوره و وقتی روی فایل کنسول میزنم اصلا صفحه cmd باز نمیشه . گفتم شاید چند بار اینکارو کردم توی حافظه سیستمم ذخیره شده. و دوباره رفتم هر چی فایل به نام فلاتر بود پاک کردم از توی سیستمم و سیستم را ریست کردم و دوباره فایل sdk فلاتر را دانلود کردم . اما همچن...

0 پاسخ

گرفتن خروجی از flutter برای ios

1 ماه پیش
توسط سالار مطرح شد

سلام دوستان کسی تا حالا از فلاتر برای ios خروجی گرفته؟ اصلا مراحل کلیش چجوریه؟ یه توضیحی بدید آیا فقط با سیتم عامل مک امکانش هست؟ یا با لینوکسم میشه؟ @milad @ali.bayat @muhammad @hesammousavi

0 پاسخ

فلاتر و نمایش پروژه در شبیه ساز

1 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من برای فلاتر از vs code استفاده می کنم شبیه ساز هم جنی موشن نصب کردم جن موشن در حالت اجرا هست وقتی پروژه ران میکنم در جنی موشن نمایش نمیده باید چیکار کنم؟ @milad @ali.bayat @hesammousavi @mhyeganeh

5 پاسخ

پرش در اپ ایجاد شده با وب ویو فلاتر

2 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من یک وب ویو با پکیج inappwebview ایجاد کردم که بعد از تست های مختلف متوجه شدم دکمه آپلود تصویر و که میزنم اپ stop می شه که مستندات پکی خوندم گفته بود بید کد زیر رو تو فایل androidmanifest قرار بدی : <provider android:name="com.pichillilorenzo.flutter_inappwebview.InAppWebViewFileProvider" android:authorities="${applicationId}.flutter_inappwebview.fileprovider" android:exported...

3 پاسخ

background process

2 ماه پیش
توسط ayhanweb آپدیت شد

سلام من در حال توسعه نرم افزاری ام که شدیدا نیاز دارم تا یه سری نوتیف رو حتی وقتی نرم افزار بسته است هندل کنم. الان از Workmanager استفاده کردم ولی کار نمیکنه و نوتیف رو نگه میداره تا زمانی که اپ رو باز میکنیم اونوقت نشونش میده. کسی راه حلی داره؟

2 پاسخ

مشكل در اجراى برنامه

2 ماه پیش
توسط زهرا مطرح شد

سلام خسته نباشيد من اندرويد استوديو را نصب كردم و از طريق flutter doctor چك كردم، همه چيز درست نصب شده ولى موقع اجراى برنامه خطا ميگيره. با vscode هم امتحان كردم. خطاى مشابه ميگيره. ميشه لطفا راهنمايى كنيد؟ Launching lib\main.dart on sdk gphone x86 arm in debug mode... Running Gradle task 'assembleDebug'... [Fatal Error] gradle-3.5.0.pom:2:1: Content is not allowed in prolog. [Fatal Error] kotlin...

0 پاسخ

مشکل نصبی

2 ماه پیش
توسط Amirhosseinyari مطرح شد

سلام خسته نباشید میشه کمکم کنید من موقع اجرا کردن فلاتر به این مشکل میخورم نمیدونم چیکار کنم

0 پاسخ

مشکل در اپ خروجی گرفته شده از فلاتر و سپر ایمنی گوگل

2 ماه پیش
توسط miad noori آپدیت شد

@hesammousavi سلام خسته نباشید ببخشید من یه اپ نوشتم و خروجی گرفتم کار میکرد ولی الان دوباره که اومدم یه سری تغییر ایجاد کردم (تغییر خاصی نبود مثل عوض کردن رنگ و آیکن و..) توی اندروید 8 نصب نمیشه و خطای سپر ایمنی گوگل رو میده و نمیذاره نصب کنه میگه برنامه نویس ناآشناست. مشکل از چیه؟ تارگت sdk منم 28 هست

5 پاسخ

عدم کار کردم FutureBuilder در فلاتر

2 ماه پیش
توسط amin مطرح شد

سلام وقت بخیر من به یک مشکل اساسی خوردم و چندین روز هست که درگیر ان هستم اگر ممکنه راهنمایی کنید. داخل یک ویجت از یک متد استفاده میکنم که به صورت زیر است method2() { print(_Terms.idterm); if(_Terms.idterm != 0) { print('entered'); return FutureBuilder<List<ClasssAlbums>>( future: WebServices.classs(_Terms.idterm), builder: (BuildContext context, AsyncSnapshot snapshot) {...

0 پاسخ

بك اند اپليكيشن فلاتر

3 ماه پیش
توسط How آپدیت شد

سلام ميخواستم بدونم اگر برنامه موبايلي با فلاتر نوشته بشه براي بك اندش بايد چي كار كرد و با چي نوشت؟ مثلاً اگر بخوايم بك اندشو با php يا python بنويسيم بايد تمامي موارد يعني لاراول و api يا جنگو رو تا آخر مثل يك بك اند كار وب سايت بلد باشيم يا با زبان خالي مثلاً php ميشه بك اند برنامه رو نوشت؟ تشكر

4 پاسخ

دکمه back در webview

3 ماه پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

سلام از سایتی که با vue js درست کردم یک webview با فلاتر زدم اما دکمه back رو که میزنم کلا برنامه بسته می شه // Copyright 2018 The Flutter team. All rights reserved. // Use of this source code is governed by a BSD-style license that can be // found in the LICENSE file. import 'package:flutter/material.dart'; import 'package:webview_flutter/webview_flutter.dart'; import 'package:flutter_localizati...

2 پاسخ

Flutter یا React Native

3 ماه پیش
توسط Alireza96 آپدیت شد

سلام من تا حدودی با اندروید استودیو و جاوا کار کردم میخواستم برم سمت ری اکت نیتیو یا فلاتر یه هفته ای با react - native سر و کله زدم و واقعا کلافه شدم و واسم گنگ و نا مفهوم بود مخصوصا کار با react-navigation که کلی ارور داشت اسم فلاتر به گوشم خورد و سه قسمت اول دوره فلاتر رو دیدم و نظرم به فلاتر جلب شد به نظرتون خوبه؟ توی دوره آموزشی فلاتر دریافت و ارسال اطلاعات به سرور هم گفته شده یا فقط روی ui ک...

22 پاسخ

خروجی ios در فلاتر

3 ماه پیش
توسط eMBi مطرح شد

سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم برای گرفتن خروجی ios برای انتشار در مارکت های ایرانی مثل سیبچه بازهم نیاز به اکانت دولوپراپل هست؟

0 پاسخ

فرم لاگین با ایکون دلخواه

3 ماه پیش
توسط Amir Farahani آپدیت شد

با سلام من یک فرم لاگین میخوام درست کنم ولی با آیکون طراحی شده توسط طراح . دو تا مشکل هست یکی اینکه فاصله hint text و از خط پایینی textfield زیاده و من میخوام کم کنم که این کار رو انجام دادم با اضافه کردن دو مقدار به decoration contentPadding: EdgeInsets.only(bottom: 0,left: 0,right:0,top:0), // <- you can it to 0.0 for no space isDense: true, مشکل بعدی اینجاست که وقتی یک ایکون به...

1 پاسخ

برگشت به اپلیکیشن بعد از پرداخت آنلاین

3 ماه پیش
توسط الیاس سخاوتی نیا آپدیت شد

@ali.farmani سلام دوستان من بعد از پرداحت آنلاین میخوام کاربر روی یه لینک یا دکمه ای کلیک کنه و به اپ برگرده باید چیکار کنم؟ (نمیتونم از وب ویو داخل خود اپ استفاده کنم به خاطر قوانین کافه بازار حتما باید پرداخت داخل مرورگر انجام بشه) ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

9 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته