سوالات و گفتگوها

سوال در مورد ip

1 ساعت پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @abedim910 من یک ip دارم به این شکل154.72.204.122:8080 میخوام بدونم که چطوری بفهمم این http یا https یا socks هست میشه راهنمایی کنید

4 پاسخ

لاگین در لاراول

11 ساعت پیش
توسط Matin آپدیت شد

سلام دوستان. یک سوال راجب لاگین در لاراول داشتم. من در 2 تب مجزا سایت خودم را باز میکنم. در یکی از صفحات با موفقیت لاگین میکنم اما در صفحه دوم هرچی رفرش میکنم باز لاگین شده در نظر نمیگیره. برای بررسی لاگین بودن هم از ()auth()->check استفاده میکنم. این مشکل رو در پرداخت آنلاین هم دارم. یعنی وقتی کاربر لاگین کرده و میره درگاه بانک و پول پرداخت میکنه ، بعد از بازگشت به سایت متد فوق false برمیگر...

2 پاسخ

error 404

14 ساعت پیش
توسط Ali_Gh آپدیت شد

سلام از طریق دستور php artisan make:model Category -a controller,migration,model ساختم و همه دستورات مورد نیاز هم نوشتم که در ادامه قرار میدم ولی موقع لودکردن سایت error 404 میده ممنون میشم راهنماییم کنید کد هایweb.php use App\Http\Controllers\CategoryController; Route::get('/category',[Categorycontroller::class,'index']); کدهای Categorycontroller public function index() { $pagetitle='...

4 پاسخ

اموزش استفاده از آزاکس در لاراول

15 ساعت پیش
توسط مهرداد آپدیت شد

سلام دوستان اگه امکان داره یه نمونه از استفاده آزاکس در لاراول رو قرار بدید .من میخوام محصولی رو که مشتری انتخاب میکنه بدون رفرش شدن صفحه و ریدایرکت شدن به صفحات دیگه , به سبد خریدش اضافه کنم.

2 پاسخ

دسترسی به متغیر کامپوننت دیگر در livewire

16 ساعت پیش
توسط علی مانیان مطرح شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه سناریو کلی به این شکل هست که ما یه صفحه با عنوان register داریم. که با کامپوننت لایو وایری ساخته شد. در فایل blade این کامپوننت اومدیم و از یسری کامپوننت لایووایری دیگه استفاده کردیم. به عنوان مثال صفحه ثبت نام شامل یسری input هست که هر کدوم از این input هارو ما با یک کامپوننت لایو وایری ایجاد کردیم. // register.blade.php <div> <livewire:first-nam...

0 پاسخ

اعتبارسنجی فایل در لاراول

18 ساعت پیش
توسط رضا آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر میخواستم برای فایل (تصویر) هست، دوتا شرط رو چک کنم ۱- تعداد تصاویر ۲- سایز هر تصویر. در واقع یک فرم دارم که چند تا عکس رو میشه اپلود کرد و من میخوام تعداد رو تصاویری که اپلود میشه از 5 تا بیشتر نباشه و سایز هر کدوم از تصاویر هم از 5 مگ بیشتر نباشه. در مورد این سوال ممنون میشم کمکم کنید ممنون

3 پاسخ

ارسال ایمیل در لاراول

21 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من میخام وقتی یه تیکت رو از داخل پنل ادمین پاسخ میدم ایمیلی برای کاربر ارسال بشه که تیکت شما پاسخ داده شد کاربر روی دکمه مشاهده پاسخ بزنه مستقیم بره به اون صفحه show مربوط به ایدی اون تیکت یا اینکه وقتی یه کامنت کاربر رو پاسخ میدم به همین شکل ایمیل برای کاربر ارسال شه و کاربر با کلیک رو لینک مستقیم به اون بخشی انتقال پیدا کنه که کامنت مربوطه رو ارسال کرده راه حل پیاده سازی این موض...

1 پاسخ

میگرت نشدن تیبل در لارول

22 ساعت پیش
توسط vahidds مطرح شد

سلام وقت بخیر این ارور هم تو composer میده بعد زدن php artisan migrate [Illuminate\Database\QueryException] SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'laravel-shop.service' doesn't exist (SQL: alter tabl e service add price varchar(255) null) [PDOException] SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'laravel-shop.service' doesn't exist

0 پاسخ

اررور بلید endforeach

1 روز پیش
توسط Amir JEY مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید. من داخل لاراول صفحه‌ی همه‌ی یوزر رو قرار دادم و موردی نداره توی لوکال هاست ولی وقتی روی سرور قرار دادم پروژه رو اررور زیر رو میده: syntax error, unexpected 'endforeach' (T_ENDFOREACH), expecting elseif (T_ELSEIF) or else (T_ELSE) or endif (T_ENDIF) کد view : @foreach ($users as $user) <tr class="text-dark">...

0 پاسخ

تغییر نام روت هنگام نمایش

1 روز پیش
توسط ali yazdi آپدیت شد

سلام چجوری میشه نام روتها رو هنگام نمایش تغییر داد مثلا روت زیر رو در نظر بگیرید Route::get('post/{id}','HomeController@post'); که برای نمایش ایدی هر پست رو میگیره و تو قسمت سرچ جستجوگر میشه post/110 حالا چجوری میشه هنگام نمایش ایدی مطلب تو قسمت سرچ نباشه و فقط همون post رو نشون بده

1 پاسخ

پیاده سازی تیکت پشتیبانی در لاراول

2 روز پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام دوستان من برای سایتم میخام سیستم تیکت پشتیبانی پیاده سازی کنم اما ساختار دیتابیس مناسبش رو نمیدونم یک به چند ساده بذارم یا پولی مورفیک یک به چند منطق کار اینجوری قراره باشه که کاربر تیکت ارسال میکنه پرسش و پاسخش با ادمین ادامه داشته باشه تا وقتی که به نتیجه برسه و بعد تیکت بسته بشه حالا برای این موضوع شما چه ساختاری پیشنهاد میکنید این ساختار مناسبه؟ Schema::create('tickets', function...

3 پاسخ

دریافت اطلاعات عمومی اکانت های اینستاگرام

2 روز پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام و وقت بخیر همگی دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم برتی دریافت اطلاعات اکانت اینستاگرام مثلا ای دی اینستاگرام کسی رو وارد که کنید ، دیتا مربوط به تعداد پست و فالور و .. بشه ازش استخراج کرد. یه لینکی بود که دیتا اکانت اینستا رو به صورت json نشون میداد اما بعد از ارسال چند رکوست ، ای پی بن میشه و صفحه لاگین return میشه برام https://www.instagram.com/username/?__a=1 محتوای این صفحه توی لاراول رو...

3 پاسخ

گرفتن لیست درخواست از api به صورت realtime

2 روز پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من میخوام تو لاراول از socket.io استفاده کنم و یکی از api های لیست محصولاتم رو به صورت real time به سمت فرانت بفرستم لازم به ذکر است که فرانت انگولار هست میخواستم بدونم چطوری میشه رو سرور اینکارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

0 پاسخ

تعریف یک روت ثابت برای دو حالت api و تحت وب

2 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام من میخام یک روت ثابت رو ( مثلا /user) برای دو نوع api یا زمانی که توسط یک مرورگر درخواست داده میشه به دو نوع مختلف جواب بدم . چطور اینکارو بکنم ؟ توضیح : اومدم توی فایل api.php یک روت ساختم مشابه همون روت رو توی فایل web.php هم ساختم با نرم افزار postman یک درخواست فرستادم به همون روت همچنین توی هدرش content-type رو برابر application/json قرار دادم اما باز هم به درستی کار نمیکنه و صفحه view...

1 پاسخ

چاپ نامەی اداری براساس متغییرها

3 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام ی سوال داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید: فرض کنید یک نامەی اداری داریم کە چند بخش اون بصورت متغییر هستش و برای هر نامە یوزر اون بخشها رو ست میکنە و براساس مقادیر ست شدە، نامەی اداری باید ایجاد بشە، پیشنهادتون برای این کار چیە؟ متن نامە باید دقیقا مثل نامەهای اداری تراز چین درستی داشتە باشە و اگر متغییرهای کە در متن قرار میگیرن، متن شون کم یا زیاد باشە ، نامە تراز شدنش رو از دست ندە.

2 پاسخ

مشکل در ارسال اطلاعات به وب سرویس به api وب سرویس

3 روز پیش
توسط مجید آپدیت شد

سلام من می خواهم اطلاعات رو برای یک وب سرویس ارسال کنم اما به این ارور می خورم از guzzlehttp/guzzle استفاده می کنم cURL error 6: Could not resolve host: %E2%80%AB%E2%80%AA%E2%80%AB%E2%80%AAhttps (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) for %E2%80%AB%E2%80%AA%E2%80%AB%E2%80%AAhttps://app.example.ir/b2b/api/request%E2%80%AC%E2%80%AC%E2%80%AC%E2%80%AC $this->client = new \GuzzleHt...

0 پاسخ

تشریح سیستم مدیریت محتوا و پیاده سازی اصولی cms

3 روز پیش
توسط رامین بیات فرد آپدیت شد

سلام به همه دوستان و استاد عزیز @hesammousavi من همیشه یکی از رویاهاو آرزوهام این بوده که سیستم مدیریت محتوا (cms) رو خودم برنامه نویسی کنم و بر اساس نیاز های خودم طراحی کنم و وقتی یه سایتی با وردپرس می ساختم همیشه کنجکاو بودم و تو ذهنم این بود که چرا خودم اینو نسازم که با آموزش های خوب و کامل استاد عزیز @hesammousavi من دارم به این رویا و آرزوم میرسم ولی استاد موسوی هیچ وقت توی آموزش هاشون نیومدن...

2 پاسخ

خطا در افزونه shetabit

4 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من پکیج شتابیت رو نصب کردم لاراول 7 هست. و حتی تنظیمات config/app هم انجام دادم اما خطای Error Class 'Shetabit\Payment\Invoice' not found میگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید @khanzadimahdi

11 پاسخ

مشکل ذخیره کردن پرداخت موفقیت آمیز در پکیج shetabit

4 روز پیش
توسط عباس مطرح شد

@khanzadimahdi سلام خسته نباشید زمانی که پرداخت انجام میشه نمدونم چرا اطلاعات رو توی دیتا بیس ذخیره نمی کنه ممنون میشم کمکم کنید // Retrieve json format of Redirection (in this case you can handle redirection to bank gateway) return Payment::purchase( (new Invoice)->amount($res), function ($driver, $transactionId) { DB::table('paymentok')->inse...

0 پاسخ

SQLSTATE23000: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry

4 روز پیش
توسط مرتضی متقی آپدیت شد

به خطای SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '' for key 'products_slug_unique' (SQL: insert into products (title, sku, slug, status, price, discount_price, description, brand_id, meta_desc, meta_title, meta_keywords, user_id, updated_at, created_at) values (آبمیوه گاز دار پرتقال موز, 61892, , 1, 6500, , <p>توضیحات</p>, 3, پرتقال موز شیشه هوفنبرگ, پرتقال...

4 پاسخ

عدم کارکرد دکمه خروج در لاراول 8

4 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام دوستان @ali.bayat @hesammousavi در لارول 8 من از پکیج fortify استفاده کردم ولی وقتی میخوام خروج کنم نمیتونم <a href="{{ route('logout') }}" onclick="event.preventDefault(); document.getElementById('logout-form').submit();"> Logout </a> <form id="logout-form" action="{{ route('logout') }}" method="POST"> @csrf </form> وقتی در مرورگ...

4 پاسخ

اعمال فیلتر های داینامیک در لاراول

4 روز پیش
توسط waltun مطرح شد

من طبق آموزش پروژه محور لاراول attribute هارو اضافه کردم، حالا میخوام از طریق همین attribute ها عمل فیلتر کرن محصولات رو نمایش بدم، برای همین برای هر دسته بندی هم اینجاد attribute رو قرار دادم که خب شد یه رابطه بین category و attribute حالا همه چیز درسته نمایش دادن attribute ها و نمایش value ها کنارشون همه چی درسته، منتها شرطی که باید قرار داد و query که باید نوشت برای این کار رو که این چک کردن رو...

0 پاسخ

نمایش پیام قبل از ریدایرکت در لاراول

4 روز پیش
توسط sina آپدیت شد

سلام من یک فرم ثبت نام دارم و از livewire استفاده میکنم. میخوام که وقتی ثبت نام انجام شد یک پیام موفقیت آمیز نمایش داده بشه بعد از چند ثانیه به صفحه ای که میخوام ریدایرکت بشه. public function submitForm() { //validate $this->validate(); //user create $user = $this->createUser([ 'name' => $this->name, 'last_name' => $this-&...

3 پاسخ

دستور آپلور عکس با آیدی از طریق asset

4 روز پیش
توسط میلاد هدایت پور آپدیت شد

میخوام عکسمو از دیتابیس آپلود کنم و در یک صفحه به نمایش بزارم اما چون با ایدی فرستاده شده به هم ریخته و نمایش داده نمیشه src را با asset نوشتم که مشکل بر طرف بشه اما ارور سینتکس یهم میده شکل درست این خط کد چی میشه ؟ <img src="{{asset('pro/{{$aza->image}}')}}" یعنی بخوام img را با asset بنویسم کد درستش چی میشه...

1 پاسخ

خطای مریوط به نمایش در لاراول

4 روز پیش
توسط rose آپدیت شد

در اجرای لاراول با خطا مواجه شدم :من یک منو قرار دادم که یکی از گزینه های آن اسامی کارمندان میباشد و اسامی با توجه یه سمتی که داره از طریق آیدی از دیتابیس کشیدم بیرون بعد میخواهم روی هر اسم که زدم منو به صفحه ای ببره و مابقی اطلاعات اون فرد را از جمله عکس وکد ملی و... نمایش دهد nav: <li class="dropdown mega-dropdown"> <a href="#" class="dropdown-item dropdown-togg...

3 پاسخ

کاهش سی پی یو لود

4 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام روز بخیر دوستان بنده یک پروژه لاراولی دارم که قرار هست چند کوئری تودرتو اجرا شود. ولی در بعضی تایم ها سی پی یو لود بسیار بالا رفته و عملا سرور داون میشه، تعداد کاربرانی که همزمان وارد میشوند هم در حدود 100 نفر (حتی کمتر) هست. بهینه ترین راه برای کاهش ارتباط با دیتابیس و همچنین ریکوئستهایی که به سرور ارسال میشود چیست؟ پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم!

1 پاسخ

انتقال فایل های copmposer.lock و package.lock به هاست

4 روز پیش
توسط اکرم آپدیت شد

سلام.وقت همگی بخیر... دو تا سوال دارم.... یکی اینکه آیا فایل کامپوزر و پکیج که فرمت lock دارند هم باید به هاست منتقل کرد؟؟؟ و سوال دوم اینکه در هاست اشتراکی که دسترسی ssh نداریم ، وقتی که پکیج جدیدی به پروژه لاراولی اضافه میکنیم،غیر از حذف پوشه vendor قبلی و جایگزین اون با پوشه جدید vendor راه دیگه وجود دارد؟؟؟ چون اینکار واقعا گاهی درد سرساز هست

4 پاسخ

جمع ستون های دیتابیس

4 روز پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام من ی جدول دارم که میخوام طبق شرط هایی ک هست ستون هاش باهم جمع بشن یکی از شرط هاش این هست که طبق ماهی ک کاربر میخواد اطلاعات رو بگیره مثلا تمام دیتا هایی ک 1399-10 وارد شدن رو جمع کنه ولی من چطور تاریخ شمسی ک دارم رو با تاریخ میلادی ک ذخیره شده تطبیق بدم؟ @hesammousavi

4 پاسخ

گرفتن اطلاعات از mysql بر اساس نقاط جغرافیایی در لاراول

4 روز پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام.من از کاربر $latitude و $ longitude میگیرم و میخوام رکورد هایی که فاصلشون از اون نقطه کمتر از 20 کیلومتر هست رو نشون بدم.تو جدول هم فیلد های latitude و longitude دارم.اگر بخوام کروی بودم زمین رو در محاسباتم در نظر بگیرم به چه صورتی میشه؟اگر نخوام کروی بودن رو در نظر بگیرم چطور حساب میشه؟کسی میتونه راهنمایی کنه؟

0 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته