سوالات و گفتگوها

اتصال به درگاه بانک

3 دقیقه پیش
توسط woz آپدیت شد

سلام من قبلا از پکیج larabook استفاده میکردم مشکی نداشت الان اگر از payirاستفاده کنم خطای amount ( مبلغ تراکنش )باید به صورت عددی باشد امدم پکیج parsisolution/gateway استفاده کردم بازم همین خطا را میده مشکل چیه ؟ من به صورت عدد هم میفرستم..... اگرم از sizpay استفاده کنم خطای زیر رو میده : SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://rt.sizpay.com/KimiaIPGRouteService.asmx?WSDL' : failed...

2 پاسخ

تغییر در فایل کانفیگ پکیج لاراول

5 دقیقه پیش
توسط woz آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید میخواستم توی یه پکیج که اطلاعات لازم رو از فایل کانفیگ میخونه حالا میخوام کاری کنم که اطلاعات رو از دیتابیس بخونه... به طور مثال در فرم ایجاد شده مثلا درگاه بانک ملت رو انتخاب کنه و پکیج واسط پرداخت هم روی درگاه بانک ملت تنظیم بشه. @hesammousavi @wozniak @ali.bayat

4 پاسخ

فرم در وب ویو موبایل کار نمیکند

12 ساعت پیش
توسط pari.a مطرح شد

سلام یه فرم post دارم که بعد از اجرا وارد صفحه بانک میشه . این فرم خیلی سادست و فقط مقدار پول رو میفرسته به درگاه . الان روی مرورگر سایت و مرورگر موبایل کاملا به درستی کار میکنه اما روی اپلیکیشن موبایل که webview هست خطای زیر میاد: webpage not available the webpage at www.test.com could not be loaded because net::ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE لطفا کمک کنید که چه کاری باید انجام بدم

0 پاسخ

اتصال به یک وب سرویس بر روی سرور

16 ساعت پیش
توسط dr.ninja آپدیت شد

با سلام خدمت تمامی دوستان من یک ماژول دارم که با php نوشته شده و بر روی سرور قرار داره حالا می خوام در لاراول باهاش ارتباط برقرار کنم و مقادیری ارسال کنم به عنوان مثال: لینک api = http://apisev.ir/checkup است و میخواهیم بررسی کنیم که نامر کاربری hesam با کلمه عبور : 123456 وجود دارد یا خیر اگر دوستان راهنمایی کنن منون میشم با تشکر

2 پاسخ

خروجی اکسل در حجم بالا - لاراول

16 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام / میخوام از اطلاعات دیتابیس خروجی اکسل بگیرم و یه سری سرچ هم انجام میشه / یعنی داخل کنترلر روی مدل یه سری سرچ انجام میشه روی جدول / جدول هم رکورد هاش 176332 حالا داخل پکیج laravel-excel که جا های مختلف معرفی شده ابتدا میاد اطلاعات رو get() میکنه که با این حالت و این حجم سرور هنگ میکنه و ارور میده....ممنون میشم راهی معرفی کنید و اگر تجربه ای دارید بفرمایید @ali.bayat @hesammousavi @

5 پاسخ

ایمیل واکنش گرا در لاراول

16 ساعت پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام من از Notification ها در لاراول برای ارسال ایمیل استفاده میکنم ولی در موبایل به خوبی نمایش داده نمیشن یه جورایی میشه گفت ریسپانسیو نیستن کسی راه حلی برای این مورد داره ؟

2 پاسخ

اپدیت مقاله لاراول

17 ساعت پیش
توسط mehrdad70 مطرح شد

سلام دوستان من برای اپدیت مقاله ام میخام وقتی ک اپدیت رو انجام دادم عکس های جدید مقاله بره جایگزین عکسای قبلی بشه و اون قبلی ها هم توی دیتابیس هم توی پوشه storage پاک شه برای حذف عکسهای مقاله من اومدم تو مدل Article از این کوئری استفاده کردم public static function booted() { static::deleting(function(Article $article){ foreach ($article->images as $image) {...

0 پاسخ

آپدیت از لاراول 5.8 به 8

23 ساعت پیش
توسط وحید حسنی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر از اونجایی که با Livewire کار کردم و دوس داشتم الان یه پروژه قدیمی دارم که با لاراول 5.8 نوشته شده...پروژه تکمیل تکمیل نیست ولی خیلی از کارهای اون انجام شده، حالا میخوام اون پروژه رو با LiveWire بزنم...میخواستم روی همون نسخه نصب کنم ولی ظاهرا نمیشه یا اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید میخواستم نظرتتون رو بپرسم که ببینم راه کار برای یه آپدیت سنگین چیه؟ شدنی هست؟ اگه آره خیلی کار د...

1 پاسخ

کار نکردن ‌passport auth:api در لاراول

23 ساعت پیش
توسط عباسعلی بهرامی آپدیت شد

سلام دوستان . یه پروژه دارم بک با لاراول هستش و از graphql استفاده شده و مشکلی که هست اینکه زمانی که middleware api رو به graphql میدم , کار نمی کنه یعنی سمت ‌ui باید حتما apitoken فرستاده بشه تا اطلاعات با استفاده از mutation یا query ثبت یا بارگیری بشه و این طور هستش که من middleware رو فعالش کردم اما بازم بدون اینکه token بهش بدم اطلاعات رو برام میاره و این یه مشکل هستش میخواستم بدونم مشکل از ک...

0 پاسخ

برای توسعه یک اتوماسیون پیچیده آیا لاراول فریم ورک مناسبی است

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

برای یک پروژه در حوزه اتوماسیون یک شرکت با پرسنل بالا میخواهیم در تیم فنی از فریم ورک لاراول استفاده کنیم نیاز به مشورت داشتم که آیا مناسب هست یا خیر؟ منظور سرعت و پاسخگویی به ریکوئست هاس

3 پاسخ

انجام تابع در لاراول به وصرت زمانی

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام من میخواستم هر 20 ثانیه یک بار دیتابیس چک کنم و سود و زیان هر کسی را محاسبه کنم میخواستم ببینم از چی باید استفاده کنم؟ از cron job با استفاده از دستورات command استتفاده کنم؟ یعنی تعریف کنم هر 20 ثانیه این command اجرا بشه که داخل command گفته باشم تابع مورد نظرم اتفاق بیفته؟

11 پاسخ

بهترین شیوه ارسال ایمیل در لارول چیست

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان بهترین شیوه برای ارسال ایمیل در لارول چیه؟ شیوه ای انعطاف پذیر و مطمئن برای کاستومایز کردن و ارسال پیام های مختلف مثل : ریست پسورد و گزارش های مربوط به فعالیت کاربران و ...

5 پاسخ

تست پروژه

1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما با وجود دو روش تست در لاراول(فیچر تست و یونیت تست) آیا تست برنامه و کدها از طریق مرورگر کار درستی هست.

1 پاسخ

برگرداندن گروه های چت که افراد انتخابی رو حتما داراست

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من یک لیستی از کاربران رو در جدول users دارم که مثلا شامل 1000 نفر شخص میباشد و هر شخص هم یک فیلد داره بنام تخصص فرمی داریم که میخوایم این افراد رو در گروه هایی وارد کنیم بنابراین وقتی اپراتور میاد و فرم رو باز میکنه و میخواد چند نفر رو انتخاب کنه و یک گروه ایجاد کنه ( اطلاعات گروه در یک تیبل جداگانه ثبت میشه ومورد بحث ما نیست) سیستم باید بررسی کنه ببینه اگه افرادی که الان انتخاب شده آ...

2 پاسخ

خطا در نصب پکیج بر روی لوکال هاست

1 روز پیش
توسط Mohammad Mirzavand آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر در هنگام نصب پکیج شتابیت بر روی لوکال هاست با خطای زیر برمیخوریم Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 shetabit/payment v4.0.1 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. shetabit/payment 4.0.0 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. Instal...

2 پاسخ

استفاده از پکیج shetabit

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام.چطور میشه از پکیج shetabit به درگاه زرین پال متصل شد.من دارم طبق داکیومنتش عمل میکنم منتها ارور اطلاعات ارسال شده ناقص است. رو میده.البته داکیومنتش هم خیلی گنگ هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار انجام داد؟

6 پاسخ

مشکل guzzlehttp با ورژن php

2 روز پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام دوستان من برای ارسال پیامک توی سایتم از guzzlehttp استفاده کردم که توی لوکال کاملا درست بود و کار میکرد ولی وقتی روی هاست قرارش دادم با این ارور مواجه میشم idn_to_ascii(): INTL_IDNA_VARIANT_2003 is deprecated به نظر میاد مشکل از ورژن php باشه (طبق سرچ هایی که انجام دادم) ولی راه حلی پیدا نکردم براش ورژن php هاست 7.3 هست

1 پاسخ

مشکل ارسال اطلاعات در سیستم عضویت ویژه

2 روز پیش
توسط مانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یک سیستم عضویت ویژه ایجاد کردم و الان برای ارسال فقط مبلغ پلن که کابر انتخاب میکنه به صفحه Controller مشکل دارم <form _ngcontent-c13="" action="{{route('vip.payment',['user'=>auth()->user()->id])}}" method="post" enctype="multipart/form-data" class="wi-100 flex-col al-start jus-center ng-un...

8 پاسخ

راه اندازی پلیر همچون پلیر راکت با امکانات آن

2 روز پیش
توسط nbali آپدیت شد

سلام چندتا سوال خواستم ببینم پلیری که برای نمایش ویدیو ها توی هر صفحه جلسات استفاده کردید پکیج خاصیه یا خودتون جدا نوشتید؟؟؟ و زمان بندی یا اینکه تا کجای فیلم رو دیدیم یا وقتی بپایان میرسه جلسه متوجه میشه جلسه ای دیده شده با پکیجه خاصیه یا کدیه که خودتون زدین؟؟ و اگه خودتون ن.شتید میشه راهنمایی بفرمایید که از چه طریقی ما میتونیم روند و ساختار پیاده سازیه مواردی که بالا پرسیدم رو یاد بگیریم و توی س...

7 پاسخ

مشکل در راه اندازی turbolinks برای livewire

3 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام توی نسخه 1 livewire میشد از کتابخانه turbolinks تویی livewire استفاده کرد ولی تویی نسخه 2 زده Removed: Turbolinks Support که تویی مستندات turbolinks گفته بعنوان تکمیل کننده مثه نسخه 1 بصورت جدا نوشته شده ... @livewireScripts <script src="https://cdn.jsdelivr.net/gh/livewire/turbolinks@v0.1.x/dist/livewire-turbolinks.js" data-turbolinks-eval="false"></script> </body>...

2 پاسخ

بات تلگرام و نمایش پیام های ارسالی کلاینت ها به ادمین سایت

3 روز پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده ی بات تلگرام دارم که ی فرایندی فروشگاهی مانند داره می خوام که کلاینتی داخل بات پیامی ارسال کرد به صورت زنده دیتامو به ادمین نمایش بدم. داخل چنل کمی سرچ کردم با pusher و laravel-echo مفاهیمشو خوندم و دیدم این فراید دو طرفس ولی سمت بنده این پیچیدگی نداره و همین نمایش زنده برام کافیع ممنون میشم از اساتید بهترین روشو ارائه بدن @hesammousavi

1 پاسخ

خطا در هنگام اجرای تست

3 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام و روز بخیر. من هنگام اجرای تست در لاراول با خطای زیر مواجهه میشم. کار تست من ذخیره یه کاربر ساده در پایگاه داده هست. اما مرتب چنین اروری نشون میده.اگه کار تست ذخیره در داده در جدول نباشه تست به درستی اجرا میشه اما همین که کار تست ذخیره داده در جدول میشه این ارورو میده. Error : call to a member function connection() on null

1 پاسخ

مشکل اتصال لاراول ۸ به ردیس

3 روز پیش
توسط jaber آپدیت شد

سلام من به دو صورت از ردیس استفاده میکنم یکی از طریق کلاسش و یکی از طریق فسادش که وقتی از طریق کلاسش کار میکنم مشکلی نداره اما وقتی از طریق فسادش میخوام استفاده کنم به این ارور میرسم Please make sure the PHP Redis extension is installed and enabled کد استفاده از کلاس : use Predis\Client; class TestController extends Controller { public function index() { $redis = new Client();...

2 پاسخ

پلاگین خفن phpstorm برای لاراول به نام idea

4 روز پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی آپدیت شد

چند روزه این پلاگین رو استفاده میکنم و ویدئوهای خفنی هم داره که توضیح میده چیکار میکنه این پلاگین با کار با لاراول خیلی کار رو راحت میکنه. حتما نصب کنید استفاده کنید سوال من اینه که 30 روزه است چکنیم توضیح: اسمش laravel idea اینم لینکش https://laravel-idea.com/ ولی صد تا جدول داری و انواع ریلیشن ها و انواع سرویس ها و انواع ریپوزیتوری ها و هر جدولی هم 25 تا فیلد داره و 10 تا ستون appends داره و غی...

5 پاسخ

محاسبه هزینه پستی و باربرری یا تیپاکس

4 روز پیش
توسط Hadi Aghandeh آپدیت شد

سلام هزینه پستی ارسال کالا در یک فروشگاه آنلاین به چه صورت محاسبه میشه؟ چه روش کم دردسری برای محاسبه هزینه ارسال وجود داره؟ آیا پکیجی برای لاراول در این رابطه وجود داره؟ اینو میخوام بدونم برای اینکه سایت برای اینکه توسط سایت سامان دهی تایید بشه باید هزینه ارسال رو در پیش فاکتور ذکر کنه.

3 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته