سوالات و گفتگوها

صفحه 404

2 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یک صفحه 404 شیک درست کنم یکی درست کردم ولی خیلی جالب نشده میشه یک کد 404 خوب بهم بدید ممنون میشم کد بهم بدید

6 پاسخ

مشکل در ریسپانسیو

4 روز پیش
توسط omid ebrahimi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه وب طراحی کردم و ریسپانسیوش کردم یه سری از المان ها زمان لود صفحه با اعمال کد جاوا اسکریپت وارد صفحه میشن و توی جایگاه خودشون قرار میگیرن الان مشکلم اینه که توی حالت عادی مشکلی نیست و کد اجرا میشه همه ی المان ها جای خودشون قرار می گیرن اما توی بعضی از موبایل ها اینطور نیست مثلا توی سامسونگ j5 اصلا المان ها نمایش داده نمی شن و hidden هستن اما چون لینک هستن وقتی توی اون محدوده کلی...

4 پاسخ

شروع طراحی وب

4 روز پیش
توسط omid ebrahimi آپدیت شد

سلام.من میخوام طراحی وب رو شروع کنم ولی دوره های HTML و CSS زیادی در سطح وب هستش که مدت زمان دوره هاشون خیلی با هم فرق داره مثلا یک دوره HTML-CSS رو توی 7 ساعت آموزش میده و یک دوره دیگه فقط HTML رو توی 10 ساعت آموزش میده.خواستم بدونم آیا لازمه قبل از شروع انجام اولین پروژه دوره های طولانی مدت رو ببینیم یا اینکه باید در طول پروژه یه مقداری از مطالب رو یاد بگیریم؟پیشنهاد شما برای HTML و CSS قبل از...

4 پاسخ

اسکرول در css

5 روز پیش
توسط omid ebrahimi آپدیت شد

چطوری می تونم در css علامت اسکرول رو از بین ببرم به شرطی که قابلیت اسکرول پا بر جا باشه

1 پاسخ

مشکل با فوتر

5 روز پیش
توسط akam nejati آپدیت شد

سلام. من میخوام با توجه به اینکه محتوای صفحه چقدر ارتفاع میگیره فوتر همیشه پایین صفحه قرار بگیره ولی اگر صفحه اسکرول بخوره یا اینکه محتوا همه ی ارتفاع صفحه رو بگیره فوتر به هم میریزه. من از کلاس sticky-footer استفاده کردم ولی بازم درست نشده. ممنون میشم کمک کنید @kamaran.davar @MehdiAghighi <footer style={{width:'100%'}} className="sticky-footer"> <div className="d-blo...

7 پاسخ

دایرکشن کیبورد فارسی کیبورد انگلیسی عدد

5 روز پیش
توسط akam nejati آپدیت شد

من میخوام یک جمله متشکل از کیبورد فارسی و انگلیسی و عدد به ترتیب بنویسم ولی داخل تکست باکس حروف انگلیسی میوفته سمت چپ اینجوری میشه تست ۹۹-۹۹-۹۹ test ولی میخوام حروف انگلیسی دقیقا بین عدد و تست فارسی باشه

2 پاسخ

کدنویسی با vscode

5 روز پیش
توسط omid ebrahimi آپدیت شد

سلام. توی نرم افزار vscode امکان ذخیره فایل های html-css که دارم روی اونها کار می کنم به صورت خودکار وجود داره؟ بدون اینکه بخوام هر بار تغییرات رو ذخیره کنم و سایت رو refresh کنم. مثل نرم افزار brackets که امکان live preview داره

13 پاسخ

چطوری تمرین کنم

1 هفته پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام. وقت بخیر. من یک تازه وارد به دنیای کدنویسی طراحی وب هستم. الان دارم با HTML شروع میکنم و تقریباً به نیمه راه HTML رسیدم. یکی از دوستان توی رودمپی که تعیین کرده بودند، گفته بودند که بهتره یه دامنه شخصی خریداری کنیم و توی اون تمرین کنیم. میخوام ببینم چطور میتونیم توی دامنه ای که خریداری کردیم، کد بنویسیم ؟

12 پاسخ

حرکت بین سطرهای جدول با کلید های کیبورد

1 هفته پیش
توسط Parastoo Ebrahimi مطرح شد

سلام من برای جداولم از antd استفاده میکنم و الان برای یه جدول نیاز دارم که بتونم بین سطرهای جدول جابه جا بشم با فشردن کلید بالا و پایین کیبورد. این خاصیت توی جداول antd نیست و نمیدونم باید چجوری بهش اضافه کنم. ممنون میشم کمک کنید

0 پاسخ

افزونه مناسب برای پاپ آپ

2 هفته پیش
توسط sariapro مطرح شد

سلام رفقا من کم شده از صفحات پاپ آپ داخل پروژه ای استفاده کنم. اما قصد دارم یه پروژه انجام بدم که صفحات پاپ آپ اون زیاد هست با توجه به تجربه ای که دارید. چه پلاگین کاربردی تو این حوزه میشناسید که امکانات خوبی ارائه بده؟

0 پاسخ

شیفت کوچک button

2 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام دوستان . چندتا button که در یک خط قرار دارند را در نظر بگیرید که در هر کدوم کلماتی نوشته شده است . button هایی که نوشته هاشون بیش از یک خط است به اندازه چندتا پیکسل شیفت پیدا میکنن به سمت پایین و این باعث میشه لی آوت به هم بخوره . سرچ کردم چیزی پیدا نکردم . اگر نظری دارید ممنون میشم راهنمائی کنین .

4 پاسخ

width css

3 هفته پیش
توسط jp آپدیت شد

سلام من توی یک پروژه ای وقتی width یک عنصر را 100% قرار میدم صفحه اسکرول افقی پیدا میکنه چطور رفعش کنم؟؟

6 پاسخ

کپچا برای کامنت ها

3 هفته پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. مکانیزم کامنت گذاری توی سایتم به این صورته که اولا باید حتما لاگین باشین که بتونی برای یه محصول یا مقاله کامنت بذاری و ثانیا برای هر محصول یا مقاله نمیشه بیشتر از یک کامنت گذاشت یعنی نهایتا هر کاربر یدونه کامنت میذاره.. با این توضیحات بنظرتون کپچا بازم لازمه یا نه؟ چون دیگه بعید میدونم ربات بتونه اسپم کنه.. ولی گفتم بازم از شما بپرسم.. ممنون..

1 پاسخ

run کردن برنامه در vscode

3 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام... من توی vscode یک کد html-css نوشتم منتهی نمیدونم چجوری باید از توی این برنامه run کنم کدم رو که توی بروزر نشونش بدم ... مثل ویژوال استدیو که دکمه ی f5 رو میزنیم و برنامه run میشه توی vscode چجوری باید از برنامه خروجی بگیرم ؟

9 پاسخ

باقی ماندن مقداری از رنگ جدید در حاشیه المان پس از تغییر رنگ با hover

3 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام دوستان من یه navbar یا همون منو بالای سایت طراحی کردم که وقتی موس میره روی گزینه ها، رنگ پس زمینه شون تغییر میکنه اما جای رنگ جدید پس از کنار آوردن موس از روی المانها همچنان در بعضی از حاشیه ها باقی میمونه!!! کسی میدونه چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟

7 پاسخ

اندازه بک گراند

4 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر این امکان وجود نداره که بخوام از یه سایز صفحه ای به بعد سایز بک گراند رو به صورت زیر قرار بدم؟ background-size: cotain و تو سایز های پایینتر سایزی برای بک گراند نزارم و به صورت عادی باشه

8 پاسخ

استفاده از calc برای responsive

4 هفته پیش
توسط something آپدیت شد

سلام خدمت دوستان این تیکه کد رو یه تو یه ویدئو تو یوتیوب دیدم و می گفت که این کار برای responsive کردن صفحه هست. padding: 0.5rem calc((100vh - 1200px)) /2 متوجه منظورش نمی شم چرا 100vh رو منهای 1200px کرده و بعد تقسیم بر 2 . تو چند تا مثال دیده بودم که از calc زمانی استفاده می کنن که مثلا می خوان 100 درصد عرض صفحه رو در همه حالات داشته باشن ولی با یه حاشیه چند پیکسلی ولی اینجا منهای 1200px و بعد...

5 پاسخ

مشکل با footer

1 ماه پیش
توسط مهدی عقیقی آپدیت شد

سلام. من هر کاری میکنم پوزیشن فوترم رو نمیتونم درست کنم. یه منویی سمت جپ هست که ارتفاعش با باز وبسته کردن منوهاش تغییر میکنه. من میخوام فوتر با توجه به ارتفاع منو همیشه پایین باشه.. چه استایلی باید استفاده کنم؟ @kamran.davar @MehdiAghighi css ای که استفاده کردم: .footer { height: 101px; bottom: 0; background-color: #f8f9fa; line-height: 15px !important; width: calc(100%); /* margin-to...

3 پاسخ

nomalize css vs reset css

1 ماه پیش
توسط نیما - ش آپدیت شد

سلام دوستان بین normalize و reset css کدوم مورد قابل قبول تره برای استفاده؟ آیا میشه هردوشون رو با هم استفاده کرد؟ لطفا یکم توضیح بدین یخورده گیج شدم که دقیقا کدوم مورد بکارم میاد

2 پاسخ

مشکل با ادیتور vscode

1 ماه پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز من یه مشکلی با این ادیتور دارم مثلا موقعی که تگ input باز میکنم و میخوام مقدار type رو معین کنم autocomplete کار نمیکنه باید کلید esc رو بزنم که متن از حالت select خارج شه و autocomplete فعال شه ممنون میشم راهنمایی کنید

12 پاسخ

ترجمه کد های HTML به قالب بلاگفا

1 ماه پیش
توسط دهکده من آپدیت شد

من یه قالب به طور عادی با HTML و CSS طراحی کردم و حالا میخوام کد هامو تو بلاگفا اپلود کنم... اصلا بحث این نیست که چطوری کد های CSS رو بذارم.... بعد کدا رو گذاشتم تو باکس کد ها وقتی میخواستم سیوش کنم ارور داد و گفت باید از کد های بلاگفا استفاده کنم... سوال من الان اینجاست که راهی هست که بتونم کد هام رو به کد های بلاگفا تبدیل کنم؟ ابزاری هست؟ اگه سایت اروری نده برای استفاده از کد های بلاگفا من مشکلی...

3 پاسخ

سوال در رابطه با position ها

1 ماه پیش
توسط Epicaler آپدیت شد

با سلام خدمت همه برنامه نویسان عزیز بنده سوالی که داشتم اینه که چجوری تو بعضی از سایت ها موقعی که نصف صفحه رو اسکرول میکنی میتونی یه تغییراتی توش انجام بدی البته بنظرم با جاوا اسکریپت این کار رو انجام میدن اما کدش رو میخواستم بدونم چجوریه یا به طور مثال : من میخوام یک منو برای سایتم به صورت فیکس شده تنظیم کنم از postion:fixed; که استفاده میکنم در واقع نمیخوام از اولی که کاربر سایت رو باز میکنه منو...

2 پاسخ

قالب وبلاگ

1 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

من یه قالب برای وبلاگ بیان طراحی کردم.... فقط الان یه مشکلی دارم... اونم اینکه نمیتونم چند صفحه توی سایت استفاده کنم و فقط صفحه اصلی هست.. برای مثال من روی صفحه اصلی یه کارت دارم بعد زیر این کارت یه لینک هست و میخوام وقتی روی لینک زده شد یه صفحه جدید باز بشه که حاوی یه ویدیوئه حالا چرا این مشکلی هست؟ بخاطر اینکه فقط یه جا برای اپلود کد های HTML وجود داره و نمیشه صفحه دومی ایجاد کرد و کد های مختص ا...

1 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته