سوالات و پاسخ‌ها

گفتگوها

آفلاین

سلام من یک پایگاه داده mysql دارم که برای یک آموزشگاه علمی است. در این آموزشگاه دانش آموزان در کلاسهای مد نظر ثبت نام می کنند. شهریه واریز می کنند و ممکن است از یک کلاس انصراف هم بدهند. این پایگاه داده دارای یک جدول students است که حاوی اطلاعات عادی دانش آموز از جمله id است. (فقط به فیلدهای مهم اشار...

آفلاین

سلام دوستان خسته نباشید ببخشید برای یه پروژه ساده نیاز به این سه مرحله هست که باید انجام بدم 1- نوشتن web crawler و خواندن کل دیتای یک url 2- نرمال کردن دیتا با استفاده از عبارات با قاعده 3- ذخیره دیتای نرمال شده در دیتابیس کل روند به این صورته که مثلا محتوای html یک صفحه رو بگیرم بعد تگ های p و a...

آفلاین

نمایش موقعیت زنده روی نقشه

4 روز پیش
توسط امین آپدیت شد

چه طوری میتونم روی نقشه موقعیت مثلا یک ماشین رو به طور زنده نمایش برم؟ یعنی مکان رو از کاربر بگیره و رو نقشه نشان بده...مثل اسنپ که مکان راننده ها رو نشون میده...میخواستم بدونم با php امکان پذیر هست؟ و کلا پیش نیاز یا تخصص های دیگه ای هم کنارش لازم هست یا نه؟

آفلاین

سلام دوستان خسته نباشید . چطور میتونیم با استفاده از PHP معمولی یک وبسایت بسازیم که بتونیم داخلش بین کاربر ها تماس صوتی برقرار کنیم . دقیقا مثل واتس آپ میخوام تماس آنلاین برقرار کنیم داخل وبسایت . و میدونم داخل لاراول ممکنه انجام بشه ولی سوالم اینه که با PHP معمولی چنین قابلیتی هست یا نه ؟ متشکرم ....

آفلاین

عملگر در php

1 هفته پیش
توسط هومن حسینی آپدیت شد

سلام دوستان، چندوقته برا سواله که این عملگر ?? در php چیکار میکنه دقیقا ؟ اگه مقدار وجود نداشته باشه مقدار جایگزینی که براش قرار دادیم رو میده ؟ مثال : $a = $x ?? 0;

آفلاین

api مصالح

1 هفته پیش
توسط عرفان مصحفی آپدیت شد

آقا من یه api میخوام برای قیمت های آهن آلات و گچ و سیمان و ... توی نت گشتم ایرانیش نبود

آفلاین

Apache port 8080 problem

2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به همگی دوستان من قبل از اینکه بخوام xampp رو نصب کنم ، روی سیستمم node رو نصب کردم و الان که می خوام که از xampp استفاده کنم وقتی میزنم که سرویس apache استارت بشه ، ارور زیر رو بهم میده. که میگی از پورت 8080 داره توسط node استفاده میشه. الان اگه بخوام این ارور رو حل کنم باید چی کار کنم ؟ می خو...

آفلاین

ساخت ربات

2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام د‌ستان سوالی داشتم میخواستم بدونم با php هم میشه رباط صفحات مجازی نوه اینستاگرام تلگرام واتساپ ساخت ؟؟ و سواله دیگه فقط کار با api های اون ها رو باید بلد باشیم کلا ساخت ربات راهش چجوریه؟

آفلاین

نحوه حذف کش مرورگر کاربر

2 هفته پیش
توسط امین صداقت آپدیت شد

سلام دوستان چگونه میشه کشه مرورگر رو برای سایت پاک کرد ؟؟ یعنی لازم نباشه کاربر تاریخچه رو پاک کنه تا کش پاک بشه و خودم با برنامه نویسی پاک کنم؟؟؟ @websaz @ajdar9667 @gomnam @rezajahangir @mimsadAlef @juza66 @Rp76 @hesammousavi

دوستان من برای اولین بار هست که در پروژه ام از node modules استفاده می کنم برای Tailwind و بعدش هم ریکت برای اپلود پروژه باید چه چیزی رو روی پنل خودم اپلود کنم؟ ایا node modules هم باید اپلود شود؟ فایل های کانفیگ چطور؟مثل package-lock.json و .... ؟!!!!!! لطفا راهنمایی کنید @ajdar9667 @websaz @gomnam...

آفلاین

رفتن به پوشه های بالاتر از htdocs

2 هفته پیش
توسط گمنام آپدیت شد

با سلام من یکسری عکس دارم میخاستم بدونم چجور میشه دایرکتوری اپلود رو به پوشه بالا تر از htdocs منتقل کنم کخ بقیه نتونن با سرچ در مرورگر اون رو مشاهده کنن @hesammousavi

آفلاین

PHP Fatal error: Uncaught Error

2 هفته پیش
توسط AliSo آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران بنده یه کد برای وصل شدن از ربات تلگرام به درگاه پرداخت زرین پال دارم و یه ارور داره ممنون میشم راهنمایی کنید. Error : PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'SoapClient' not found on line 9 Code : <?php $g=$_GET; $amount=$g['amount']; $callback=$g['callbac...

آفلاین

نمایش دیتا از دیتابیس

2 هفته پیش
توسط گمنام آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید ببخشید یه سایت ساختم که داخلش میشه موزیک رو گوش کرد و لایکش کرد حالا بر اساس لایک میخوام موزیک ها رو از همدیگه جدا کنم و داخل دیتابیس بخش هاش اینجوریه : نام موزیک - نام خواننده - فایل موزیک«برای آدرس دهی» - فایل کاور موزیک - لایک ها خب حالا میخوام بر اساس لایک ده تا موزیک برت...

آفلاین

مشکل در اضافه کردن extension به php

2 هفته پیش
توسط Asgar Mansourian آپدیت شد

سلام دوستان . من برای کاری نیاز به افزونه imagick داشتم . این رو از سایت php دانلود کردم و طبق دستورالعمل هم فایل dll. و هم فایل pdb. رو توی پوشه ext ریختم.(نسخه php من 7.4.5 nts هست). بعد این کد رو توی php.ini اضافه کردم: [Imagick] extension=imagick الان هر موقع php رو توی خط فرمان اجرا می کنم این...

آفلاین

شخصی سازی محصولات مثل نایک - Nike

2 هفته پیش
توسط گمنام آپدیت شد

سلام دوستان سایت نایک یه امکان خیلی خوبی داره که شما میتونید کفش مورد نظرتو سفارشی طراحی کنی و برات بسازن و بفرستن. سوال من اینکه که برای سایت همچین سیستم چه دانشی نیاز داره و دقیقا باید دنبال چیا بگردم تا ساخت همچین چیزیو یاد بگیرم؟ https://www.nike.com/nike-by-you ممنون میشم دوستان راهنمایی کن مثل...

آفلاین

سلام دوستان، لطفا چندتا تابع و یا کد php معرفی کنید که بشه باهاش منابع سیستم مثل درصد استفاده از cpu و فضای استفاده شده هاست و تعداد پروسس های فعال و اینجور چیزا رو مشاهده کرد :) خودم چندتا معرفی میکنم : با این تابع میشه پینگ سرور/هاست رو گرفت : sys_getloadavg() با این تابع میشه مقدار رم مصرفی توس...

آفلاین

جلوگیری از باگ امنیتی

3 هفته پیش
توسط سبحان مولایی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر به یه باگ خوردم که مثلا در متد GET اگر در URL از ' یا " استفاده شه باعث بروز باگ میشه من قبلا با بررسی داده این مشکل رو در پی اچ پی حل می کردم خواستم این سوال رو بپرسم تا شاید راه جدیدی رو پیدا کردیم. مثال این باگ : https://domain.ir/post.php?id=%27 اگر بعد id از تک کوتیشن...

آفلاین

ابجکت در php

3 هفته پیش

سلام دوستان من از ابتدای یادگیری php در مسئله ابجکت مشکل داشتم میخواستم بدونم دقیقا ابجکت چیه و مثلا ما یه مقداری از دیتابیس میگیریم چرا باید با حلقه به مقادیرش دسترسی داشته باشیم و مثلا من الاتن یک ابجکت داشته باشم حتما باید دوباره حلقه بنویسم ؟ روشش چیه ؟ تشکر توضیح بدین!

آفلاین

مشکل رشته های فارسی و اعداد

3 هفته پیش
توسط گمنام آپدیت شد

سلام به جامعه ی بزرگ راکت چطوری میشه توی php نوشت "8 ساعت" ؟ وقتی که dump میگیرم نمایش میده "ساعت 8" . فکر میکنم چون جمله با کاراکتر انگلیسی شروع میشه کل جمله رو ltr میچینه.(از کاراکتر هشت فارسی هم استفاده کردم کارساز نبود) هرکاری هم کردم حروف رو هم جابجا کردم و .. درست نشد و او...

آفلاین

کار نکردن تابع Get در php

3 هفته پیش
توسط ali ahmadi آپدیت شد

سلام یک همچین سازنده ای داخل فایل App.php دارم: public function __construct() { if (isset($_GET['url'])) { $url = $_GET['url']; print_r($url ); اینم فایل httaccess RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d Rewrite...

آفلاین

مشکل عجیب و غریب

4 هفته پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام بعضی مواقغ این ارور دریافت میکنم. پلتفرم آنلاین هستش و با codeigniter نوشته شده است. ممنون میشم راهنمایی کنید.

آفلاین

با سلام وقت بخیر میخواستم ببینم برای پیاده سازی یک صرافی آیا نیاز به راه اندازی یک فول نود هست؟ آیا راهی وجود داره که بدون این که ما فول نود راه اندازی کنیم بتونیم صرافی رو هندل کنیم؟ تا چه تعداد کوین رو می شه آورد بالا؟ سرور مورد نیاز باید چه مشخصه هایی داشته باشه؟ ممنون

آفلاین

سرچ در چندتا دیتا بیس mysql

4 هفته پیش
توسط َامیر علی آپدیت شد

سلام و خسته نباشی سلام من یک پروژه دارم که شامل چندتا دیتابیس و میخوام با یک سرچ بره 5 دیتابیس چک کنه و هرچه رکورد بهم نمایش بده دیتا بیس mysql و با زبان php ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین

سلام دوستان برای راهندازی یک وب سایت معاملات ارز دیجیتال به چه صورت می باشد ؟ چه مواردی رو باید رعایت کنیم مثلا یه سایتی مشابه نوبیتکس میخوام ببینم سازکارشون چجوریه و با چی پیاده سازی میشه ! (میشه با PHP MYSQL پیاده سازی کرد ؟) @websaz @rezajahangir @mohaligateway @samanzdev @ajdar9667 @mimsadAlef...

آفلاین

سلام سایت زیر رو مشاهده کنید : https://shtahsili.ir اگر به بخش ثبت نام بروید و اطلاعاتتون رو وارد کنید و روی دکمه کلیک کنید فحه رفرش شده و در همان آدرس با صفحه ای سفید مواجه می شوید ... در localhost چنین مشکلی نیست اما بعد از انتشار این مشکل به وجود اومد ... به نظرتون مشکل از کجاست ؟ @[email protected] rezaja...

گزینش سوالات
دسته ‌بندی سوالات