سوالات و گفتگوها

اضافه کردن مقدار در آرایه

2 ساعت پیش
توسط Matin آپدیت شد

سلام این ارایه من هستش return [ 'types'=>[ 'a'=>'var1', 'b'=>'var2' ] ]; این آرایه توی یک فایل php دیگه هستش با چه دستوری میشه؛مقدار c =>'var3' به این آرایه اضافه کرد. @hesammousavi

6 پاسخ

راهنمایی برای انتخاب هاست

1 روز پیش
توسط مهدی اردشیر آپدیت شد

من تا چند ماه بعد احتمالا یک سایت با php برنامه نویسی میکنم . میخواستم بدانم برای یک سایت php چه هاستی بهتره ؟ چند تا بازدید در لحظه داشته باشه ؟ یک سوال دیگر هم داشتم . هاست دانلود چه کاربردی داره؟

3 پاسخ

هدر و فوتر دلخواه در php

1 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام ، من چطور میتونم کاری کنم هدر و فوتر رو require کنم و علاوه اون یک سری فایل هایی رو هم داخلش قرار بدهم مثلا توی یه صفحه بوت استرپ لازمه و صفحه ی دیگه لازم نیس ولی لود میشه . فایل های header و footer هم که ثابته چطور فایل هایی که نیاز دارم رو بزار و اونی که ندارم رو پاک کنم ممنون

1 پاسخ

api در php خام

1 روز پیش
توسط mm مطرح شد

سلام دوستان کسی در رابطه با api در php خام اطلاعی داره من در مورد api در لاراول مشکلی ندارم یک پروژه هم داشتم با لاراول اما در php خام کار نکردم من phpmvc رو هم کار کردم میخام مفهومی که با api در php خام رو یاد بگیرم اول که روت در php خام چطور میشه و چطور اطلاعات رو از تابع برگردونم و از همه مهم تر مبحث توکن هستش اون چطوری میشه اگه دوستان مقاله یا فیلم یا اینکه اگه زحمت بکشن مفهومی از اول تا تو...

0 پاسخ

5 ورود آخر به پنل

2 روز پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام من اطلاعات کاربران که وارد پنل میشند در دیتابیس در یک تیبل جداگانه ذخیره میشه چطور میتونم 5تا شو تو داشبورد نشون بدم؟ با چه کدی؟

2 پاسخ

راه حل ذخیره چند ENUM در دیتابیس

2 روز پیش
توسط عرفان ولی زاده آپدیت شد

سلام خوبید دوستان؟ عذرخواهی میکنم من چطوری میتونم چند ENUM رو توی دیتابیس ذخیره کنم؟ قرار هست کاربر بتونه چند آپشن رو انتخاب کنه و من اون انتخاب هارو ذخیره کنم پیشاپیش ممنونم بابت کمکتون

6 پاسخ

چند مرحله ای کردن دستورات php برای Crawler

3 روز پیش
توسط سید مهدی حسینی آپدیت شد

سلام من یه ربات خزنده با php طراحی کردم که میره چند تا سایت دید میزنه و چند تا لینک میگیره ، به خاطر اینکه یخورده طول میکشه رفتن به چند تا سایت و طی یک دستور php انجام میشه کامل دستور اجرا نمیشه چون زمان زیادی طول میکشه و این خطا رو ادامه کار میده Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in E:\xampp\htdocs\Crowler\index.php on line 37 نظر شما چیه ؟ چطور میتونم یه ربات خزنده حرفه...

2 پاسخ

شرط ها در php

3 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان من یه شرط submit دکمه ای رو گذاشتم تو شرط if ولی داده ها رو بعد از اینکه دکمه رو فشار دادم برام نمیخونه و از شرط خارج میشه ولللییی اگه همون شرط دکمه رو از شرط if بیرون بیارم مشکلی نیس و هندل میشه کدام اگه ممکنه راهنمایی کنید دم همتون گرم موقعی که دکمه سابمیت رو میزنم از شرط if خارج میشم. $_GET['reset_password_key'] این بالاییو از یو ار ال میگیرم isset($_POST['btn']) این کد بالایی هم ب...

1 پاسخ

کار نکردن تابع Regex

3 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان من برای تعریف ولیدیشن پسوردام،‌ Rule زیر رو نوشتم اما زمانی که پسورد رو درست وارد میکنم preg_match_all درست عمل نمیکنه و فقط false بر میگردونه. سناریو اینه که پسورد حداقل دو کاراکتر خاص مثل $#% داشته باشه . کدی که نوشتم : $pattern = "/(?=.*[a-z])(?=(?:[^`!@#$%^&*\-_=+'\/.,\?]*[`!@#$%^&*\-_=+'\/.,\?]){2}.*).*/i"; if (!preg_match_all($pattern, $value)) { $this...

1 پاسخ

مشکل جزیی در سایت

3 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان من سایتم رو رو هاست بالا اوردم ولی بعضی بخشاش کار نمیکنه!!!!!مثلا بخش لاگینش کار نمیکنه با وجود اینکه تو لوکال کار میکنه ولی وقتی رو هاست اپلودش کردم یوزر نمیتونه لاگین کنه و یه صفحه خالی میاد و فونتشم رو هاست کار نمیکنه با وجود اینکه رو لوکال کار میکنه. لینک سایتمو میزارم لطفف کنید نگا کنید و مشکلشو بم بگین دمتون گررم. اینم لینک وبسایتم

1 پاسخ

جمع آوری داده ها از سایت های بدون API

3 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام خدمت تمام دوستان :) خب سوالم اینه که چطوری می تونیم داده های یک سایت رو توی دیتابیسی که خودمون طراحی میکنیم با php ذخیره کنیم ، سایتی که ما به وب سرویس هاش دسترسی هم نداریم به طور مثال سایت دیجیکالا رو در نظر بگیرید در این سایت هر محصول شامل تعداد زیادی داده و اطلاعات هست حالا چطور میشه این داده ها رو ذخیره کرد و ازش استفاده کرد؟( دیجیکالا یک مثال بود صرفا) سوال کلی این هستش که چه طوری از به...

1 پاسخ

تشخیص خالی بودن یک فایل

3 روز پیش
توسط Davood آپدیت شد

@abedim910 @ali.bayat چطوری تشخیص بدیم که یک فایل txt خالی هست یا نه ؟ با empty نمیشه این کار رو کرد

1 پاسخ

انتقال دیتابیس یک سایت وردپرسی به دیتابیس جدید

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من اگر یک سایت را با وردپرس بنویسم و بعدا دوباره آن سایت را با php بنویسم چگونه کاربران در دیتابیس وردپرس رو به یک دیتابیس جدید منتقل کنم ؟ چون وردپرس پسورد کاربران را رمزنگاری میکند و پسورد رمز نگاری شده در دیتابیس ذخیره میشود و اگر کاربر بخواهد دوباره وارد سایت شود و پسوردی که خودش نوشته و رمز نگاری نشده را وارد کند میتواند وارد سایت شود؟ @milad @ali.bayat @hesammousavi @mhyeganeh

1 پاسخ

ایجاد تقویم و انتخاب فیلد

4 روز پیش
توسط سولیا ولیپور آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان سایت رزرو دکترا اگه دیده باشید موقع رزرو و کلیک روی تقویم اون روز ی سری گزینه میاد که میشه ساعت انتخاب کرد و رزرو رو انجام داد، این کار به چه شکل به وجود میاد؟ من ی سری اسکریپت اماده دیدم چون گنگ بود نفهمیدم ممنون میشم یکی به صورت ساده برام توضیح بده ببینم چیکار کنم واقعا ممنونش میشم!

2 پاسخ

ارسال پست به اینستاگرام با php

5 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام به طول مثال یه صفحه ای در نظر بگیرید که هر روز قیمت سکه اونجا نمایش میده. من میخوام هر 12 ساعت یک بار به صورت اتوماتیک قیمت سکه به صورت پست توی اینستاگرام ارسال بشه. یعنی پست طراحی کردیم که جای قیمت خالی هستش هر 12 ساعت یه بار قیمت میره جای خالی میشینه و میره اینستاگرام پست میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. @nimageneral @behzad.azizan @mhyeganeh @milad @muhammad @abedim910 @SobhanDadkhah @hosse...

6 پاسخ

کند باز شدن اسکریپت PHP

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یک اسکریپت php را روی سرور اپلود کردم اما با کندی باز شدن صفحات داخل پنل مواجه هستم ! با اینکه همین اسکریپت در سایت دیگری بدون کندی صفحات پنل باز میشه! سرور هم رم ۲ سیپیو ۲ و کلا خالیه و یوزری روش نیست. مشکل از چی میتونه باشه؟

1 پاسخ

تصویر و صدا در وبسایت

5 روز پیش
توسط مانی آپدیت شد

سلام چگونه میشه با php یک سایت نوشت که مثل قسمت استریم آپارات باشه یعنی صدا و تصویر استریمر رو به صورت زنده پخش کنه ؟

0 پاسخ

لایبرری ها در php

6 روز پیش
توسط محمد رستمی مطرح شد

سلام دوستان من یک هفته درگیر یه ارور بودم گفتم با شما در میون بزارم اگه به این مشکل خوردین حل کنین مرور گر من به توابع تعریف شده در php_Gd گیر میداد بعد یه هفته و پرس جو کردن از حرفه ای ها فهمیدم این لایبرری رو زمپ من نیس زمپ فعلیم رو پاک کرم دوباره یه زمپ اخرین نسخه رو نصب کردم باز همون اش و همون کاسه گفتم بزاار یه نسخه پایینتر نصب کنم نصب کردم و به درستی کار کرد *همیشه اگه از سورس مطمئن بودین ی...

0 پاسخ

مشکل در php-GD

6 روز پیش
توسط محمد رستمی آپدیت شد

سلام ببخشید فانکشن کریت ایمیج فرام پی ان جی و کلا توابع مربوطه برام کار نمیکنه ممکنه از کتابخانه php-gdباشه ؟ زمپم رو دوهفته پیش از سافت 98 دانلود کردم اگه مشکل از اون باشه از کجا باید دانلود کنم این لایبرری رو؟ @ali.bayat @hosseinshirinegad98 @Alimotreb

4 پاسخ

gd در php

6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام الان عکس هام در وب به صورت webpنمایش بده اما نمیشه gd رو نصب کردم اما میگه این کار انجام بده من کجا باید این کار رو انجام بدم چون فایل configureرو پیدا نمیکنم To enable WebP support, you have to add --with-vpx-dir= to your configure line (and of course have libvpx installed).

3 پاسخ

مشکل در اجرای وب سوکت

6 روز پیش
توسط Hossein Rafiee آپدیت شد

باسلام خدمت تیم درجه یک راکت من تازه باسایت خوب شما آشنا شدم و به جرعت میتونم بگم جزو بهترین سایت های ایرا در حوضه برنامه نویسی هست. سوال من این است. من یک برنامه چت روم با وب سوکت php نوشتم و به درستی هم کار میکنه ولی نمیدونم چجو ری اون فایلی راکه با cmd روی ویندوز اجرا نگه میداشتیم را روی سرور اجراش کن هاست من cpanel هست و اشتراکی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

2 پاسخ

همکاری در PhpUnit test

6 روز پیش
توسط ebi_papidon آپدیت شد

سلام و عرض خسته نباشید خیلی ممنون میشم اگر شخصی بتونه من رو در بحث تست نویسی کمکم کنه. تا یه حدی تونیت تست کار کردم ولی یکسری متدی دارم که باید برای اونها تست بنویسم ولی خیلی درست درمون نمیتونم از پسش بربیام به خاطر تجربه کمی که دارم دراین زمینه ! در فریم ورک لاراول نیست این موضوع بلکه مستقیم با خود phpunit درضمن متقابلا هزینه همکاریش رو هم با کمال میل پرداخت میکنم. حدود هفت الی هشت تا متد هستش

4 پاسخ

ارور پیدا نشدن php در ترمینال برای اجرای پروژه

6 روز پیش
توسط ممدو آپدیت شد

با سلام پروژه لاراول است و وقتی میخوام توی ترمینال phpstorm پروژه رو ران کنم این دستور php artisan serve رو که میزنم این ارور رو بهم میده D:\wamp64\www\laravel\rezai_online2>php artisan serve 'php' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. لطفا کمک کنید تشکر

3 پاسخ

سایت IMDB در ساب دامنه

7 روز پیش
توسط احسان آپدیت شد

@khanzadimahdi @hesammousavi سلام به همه اساتید محترم، مدتی پیش در سایت ایران فیلم(نسخه جدید) موردی توجه من رو به خودش جلب کرد. لینک های imdb بجای این که از دامنه اصلی باشند در این آدرس لود میشد : https://i.iranfilm.net/title/tt2948372/ توی گوگل کمی جستجو کردم تا توی یکی از سایت های ایرانی شخصی یک اسکرپیت نوشته بود تا حدودی این کار رو انجام میداد ولی اسکریپت مورد نظر برای 4 سال پیش هستش. اسکریپت ر...

0 پاسخ

حذف یکسری موارد از دیتابیس

7 روز پیش
توسط محمد رستمی آپدیت شد

سلام من یک دیتابیس دارم که در xampp در phpmyadmin اپلود میکنم اما از قبل یکسری یوزر هایی در تیبل users هست که میخوام انها را پاک کنم که گزینه Drop در ان نیست اما چندین دیتابیس دیگری نیز دارم ان را اپلود میکنم در ان گزینه Drop هست ولی در دیتابیس فعلی نه ! حدودا 60تا یوزر در تیبل users هست چطور انها را به طور کامل پاک کنم؟ از طریق notepad باز میکنم و پاک میکنم اما هنگام اپلود ارور میده ! @mhyeganeh...

6 پاسخ

مایکروسافت به پشتیبانی از PHP 8 در ویندوز خاتمه می دهد...

1 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... متاسفانه خبری رسیده که مایکروسافت دیگر از زبان PHP 8 در ویندوز پشتیبانی نمی کند... دیل هرت، مدیر پروژه‌ی زبان PHP در مایکروسافت، در اطلاعیه‌ی جدید این شرکت می‌گوید: طبق برنامه‌ی خود، سعی می‌کنیم از هر نسخه‌ی PHP دو سال به‌منظور رفع باگ‌ها پشتیبانی کنیم. پس از این زمان، یک سال دیگر نیز برای رفع مشکلات امنیتی از نسخه‌ی مدنظر خود پشتیبانی خواهیم کرد. این یعنی پشتیبانی از PHP 7.2 نوامب...

11 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته