سوالات و گفتگوها

ریدایرکت هنگام درخواست http

15 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام وقت دوستان بخیر بنده به آدرس https://example.com/#!/login درخواست http ارسال میکنم اما وقتی لاگ میگیرم Response {type: "cors", url: "https://example.com/Intro", redirected: true, status: 200, ok: true, …} این رو دریافت میکنم وب سایت مد نظر من با انگولار نوشته شده و به صورت spa هستش میخوام کد های داخل هر کامپوننت رو به صورت html دریافت کنم اما متاسفانه هر چی سرچ زدم جوابی دریافت نکردم

1 پاسخ

تست یک کامپونت در کامپونت پدر در ReactJS

5 روز پیش
توسط محسن محمدخانی مطرح شد

سلام من یک کامپونت TodoList دارم که یک state داره که لیستی از وظایف هستش و به عنوان props به کامپونت TodoItem ارسال میشه و کامپونت TodoItem تمام لیست وظایف نمایش میده وقتیکه روی تگ input.new-todo دکمه enter فشرده میشه باید محتوا وارد شده داخل تگ به state کامپونت TodoList اضافه بشه و کامپونت TodoItem یک item بهش اضافه بشه چطوری باید برای این تست بنویسم؟ خودم یک تست نوشتم اما ارور...

0 پاسخ

چطور در JS از تفاضل دو TIMESTAMP تعداد ماه و سال را بدست اورد

6 روز پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام..اخر هفته همگی بخیر و خوشی دوستان بنده یه پروژه ای دارم که کاربر تاریخ شروع و تاریخ پایان همکاری با شرکت را وارد میکند حالا من باید از TIMESTAMP سیزده رقمی که برا اساس نانو ثاتیه هستش به نیجه ی زیر برسم 1) تعداد سال ها 2) تعداد ماه ها اگه روش یا ایده جالبی تو این زمینه به نظرتون میرسه خیلی خوشحال میشم راهنمایم کنید

3 پاسخ

لاراول pusher خطای 403

1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من روی پروژم pusher رو راه انداختم <?php namespace App\Events; use Illuminate\Broadcasting\InteractsWithSockets; use Illuminate\Contracts\Broadcasting\ShouldBroadcastNow; use Illuminate\Queue\SerializesModels; class pushEvent implements ShouldBroadcastNow { use InteractsWithSockets, SerializesModels; public $message; public function __construct($message) { $th...

1 پاسخ

باز کردن اپلیکشن client

2 هفته پیش
توسط Amirilidan78 مطرح شد

سلام ,من میخوام توی پروژه ای که دارم برنامه های خاصی رو اگه طرف روی ویندوز بود باز کنم شرط سیستم عامل ویندوز فعلا برام مهم نیست ولی الان موضوع اصلی اینه که با php باید باز کنم برنامه رو یا js و توی php امتحان کردم برنامه روی سرور خودم باز شد پس فک کنم حتما باید با js این کار رو بکنم حالا هم نمیدونم چ جوری این کارو بکنم یه نمونشم پیدا کردم وقتی میخوام از adobe connect web استفاده کنم دو گزینه داره...

0 پاسخ

مقدار دهی اولیه persianDatepicker به جای تاریخ جاری

2 هفته پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

من میخوام به persianDatepicker مقدار اولیه بدم به جای تاریخ جاری ممنون میشم راهنمایی بفرمایید <input type="text" value="{{$date}}" id="tarikh" name="date" class="form-control pull-right" required> <script> $(document).ready(function () { $('#tarikh').persianDatepicker({ altField: '#tarikhAlt', altFor...

2 پاسخ

آپدیت آرایه در State

3 هفته پیش
توسط سجاد حقانی فر آپدیت شد

سلام به همه دوستان من یه لیست آرایه با نام AnswersList مثل این ["Answer1,"Answer2,"Answer3"] و به این شکل map کردم. let rows=[]; this.props.AnswerList.map( (el,index)=>rows.push(<AnswerRow key={el} el={el} index={index} handleChange={this.handleChange}/>) ) return( <div>{rows}</div> ); و این...

8 پاسخ

اضافه کردن مقدار select multiple به textarea

4 هفته پیش
توسط مجید آپدیت شد

من داخل سایتم select multiple دارم ک شامل نام افراد هست نیاز دارم برای هر شخص توضیحاتی بنویسم، نیاز دارم که وقتی در select multiple افراد انتخاب می شوند نامشون در textarea هر کدام در یک خط نمایش داده بشه که توضیحات برای هر فرد اضافه بشه با توجه به قسمت های دیگه راهی غیر از این ندارم و نمیتونم داخل ساختار تغییر ایجاد کنم کسی میتونه راهنمایی کنه

2 پاسخ

افزودن متن در محل نشانگر ماوس در textarea

4 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

من قصد دارم در پایین textarea دکمه هایی طراحی کنم که کلمات پر کاربرد رو برای راحتی کار در متن قرار بده، اما نمیدونم چجوری این مقادیر را در محل نشانگر ماوس اضافه کنم و به انتها textarea اضافه میشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟

4 پاسخ

ساخت سیستم لایک پست ها در express.js

4 هفته پیش
توسط adell آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز. ممنون میشم راهنماییم کنید که چجوری میتونم سیستم لایک گذاری بر روی پست هام قرار بدم. به طور مثال من یه روتی دارم که محصولاتم رو از جمله تصویر محصول و قیمت و نام محصول رو برمیگردونه حالا میخوام سیستم لایک کردن رو بهش اضافه کنم .روی تصویر محصولم یه قلب میزارم که کاربر اگه از محصول خوشش اومد بتونه لایکش کنه و اون رو مثل نام و قیمت و تصویر محصول برام ذخیره سازی کنه. ممنون میشم...

0 پاسخ

چک کردن نوع لاگین

4 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام دوستان عزیزم بنده یک فرم دارم که می خوام کاربر داخل این فرم شماره موبایل، ایمیل یا نام کاربری رو وارد کنه و خودکار تشخیص بده که کاربر کدوم یکی از اینا رو وارد کرده و اینکه مثلا اگر موبایل هست validation موبایل رو انجام بده اگر ایمیل هم هست همینطور ممنون میشم مثل همیشه دوستان راهنمایی کنن @TimeRunner2359 @ashkannazari248 @masoudproton @milad @ali.bayat @Alimotreb @hesammousavi @endworld @co...

4 پاسخ

عبارت منظم regex برای تگ های محصول

4 هفته پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. برای ورودی تگ های محصول چه عبارت منظمی باید بنویسم؟ فقط حروف و اعداد (فارسی و انگلیسی) به علاوه underline و dash بجز موارد بالا از هیچ نوع علامت و کاراکتر دیگه ای نشه استفاده کرد با عدد شروع نشه و underline و dash هم فقط در وسط بتونن قرار بگیرن نه اول و آخر عبارت ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

مشکل در راه اندازی turbolinks برای livewire

1 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام توی نسخه 1 livewire میشد از کتابخانه turbolinks تویی livewire استفاده کرد ولی تویی نسخه 2 زده Removed: Turbolinks Support که تویی مستندات turbolinks گفته بعنوان تکمیل کننده مثه نسخه 1 بصورت جدا نوشته شده ... @livewireScripts <script src="https://cdn.jsdelivr.net/gh/livewire/turbolinks@v0.1.x/dist/livewire-turbolinks.js" data-turbolinks-eval="false"></script> </body>...

2 پاسخ

toggle icon

1 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام ، من یه تگ i دارم و میخوام وقتی روی اون کلیک شد به صورت toggle کلاس اون i عوض شه کد رو نوشتم ولی فکر میکنم قسمتی از اون اشتباه باشه ممنون میشم کمک کنید <a id="fullscreen" href="#" class="nav-link"> <i class="fad fa-expand"></i> </a> let elements = document.documentElement; let fullscreen = document.getElementById('fullscreen'); let fullIcon = fullscreen.queryS...

2 پاسخ

راهنمایی برای رفع خطای Cross-Origin Request Blocked

2 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان روز همگی بخیر من در ویو جی اس میخوام به درگاه زرین پال متصل بشم با خطای زیر مواجه شدم آدرس در کنترلر به این صورت هست header('Location: https://sandbox.zarinpal.com/pg/StartPay/' . $result->Authority); در فایل htaccess هدر هم ست کردم ولی حل نشد Header add Access-Control-Allow-Origin "*" Header add Access-Control-Allow-Headers "origin, x-requested-with, content-type" Hea...

3 پاسخ

سایت رسمی جاوا اسکریپت

3 ماه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

دوستان کسی آدرس سایت رسمی جاوا اسکریپت رو نداره؟ چون من معمولا Document های هر زبان رو می خونم و متوجه میشم ولی برای جاوا اسکریپت رو پیدا نکردم. مثلا: PHP > php.net Node js > nodejs.org

2 پاسخ

ساخت یک spa ساده با استفاده از جاوااسکریپت و ایجکس

3 ماه پیش
توسط سیروس آپدیت شد

دوستان سلام من قصد دارم تا با استفاده از ایجکس یه spa خیلی ساده درست کنم که به چند تا مسئله برخوردم که یکیشون آزارم میده، وقتی با استفاده از تگ a که رخداد کلیکش رو کنترل کردم و با استفاده از درخواست ایجکس صفحه جدید رو لود کردم، اسکریپتی که توی صفحه ی لود شده با ایجکس قرار داشت اجرا نمیشه !!(اسکریپت پیجی که ایجکس رو اجرا کرده بود درحال اجراست) این درحالیه که وقتی مستقیما روت مربوط به اون پیج رو صدا...

10 پاسخ

خروج از حساب کاربری

3 ماه پیش
توسط نیما آپدیت شد

دوستان عزیز راکتی سلام وقت بخیر چطور میتونم با ریکت جی اس و جاوا اسکیریپت مورد زیر رو بر طرف کنم !؟ دوستانمی خواستم کاربر بعد از اینکه لاگین کاربریش شد فقط بتونه در 1 تب با داشبورد کار کنه و وقتی روی open new tab زد ویا cntrl + click کرد یا اصلا آدرس url رو کپی کرد یا از هر راه دیگه ای زمانی که خواست داشبورد رو در دو تا تب داشته باشه از کاربری بصورت اتومات لاگ اوت بشه من فکر میکنم که توکن ر...

2 پاسخ

مشکل در ایمپورت جاوا اسکریپت

4 ماه پیش
توسط Nima Aram آپدیت شد

سلام دوستان من یه ماژولی شبیه به این دارم. const First = ['Do','Create','Play','Go','Stick','Find','Sell','Buy','Gain'] const Second = ['with my friends','laptop','computer','cellphone','mobile','out'] var frand = Math.floor(Math.random()*9) var lrand = Math.floor(Math.random()*6) export default class faker{ f = First[frand] l = Second[lrand] fill = () => this.f + ' ' + this.l } ح...

2 پاسخ

SPA یا MPA

4 ماه پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

دوستان سلام و وقت بخیر خسته نباشید من یک پروژه در دست دارم که تقریبا مثل راکت هست (از راکت کوچک تره و امکاناتش محدودتره) با موضوعی متفاوت. این چند وقت خیلی دیدم که راجع به SEO در SPA ها بحث می‌شه . می‌خواستم بدونم از نظر شما ، بهتره این پروژه رو SPA بزنم یا به صورت معمولی و چند صفحه‌ای؟ یعنی در کل، کدوم بهتره ؟ کدوم یکی بر دیگری برتری داره یا خوبی و بدی های هر کدوم(به صورت کلی) چی هست؟ یه سوال حاش...

2 پاسخ

وارد کردن مقدار var در جاوااسکریت و افزودن در کوئری لاراول

4 ماه پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک کوئری برای find کردن دارم که در قسمت جاوا اسکریپت اجرا میشه حالا مقدار Id برای find کردن باید از یک var خونده بشه ممنون میشم دوستان نمونه کوئری ارسال بفرستن //تمام کد ها <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ var potentials = document.querySelectorAll("[class*=select-color-item-]"); console.log(potentials.length);...

4 پاسخ

دریافت option های select شده در یک فرم

4 ماه پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان عزیز بنده داخل صفحه محصول فروشگاه، یک سری لیست دارم، مثلا بصورت زیر : <label>انتخاب رنگ</label> <select name="color"> <option value="1">قرمز</option> <option value="20">آبی</option> <option value="14">سبز</option> </select> <label>انتخاب رم</label> <select name="ram"> <option value="2">رم 6&...

12 پاسخ

تست setInterval با jest

4 ماه پیش
توسط محسن محمدخانی آپدیت شد

سلام من می خوام یه تست برای کد زیر بنویسیم که مطمئن شم بعد از گذشت مقدار ثانیه مشخص تابع func1 اجرا میشه یا نه من از jest برای تست نویسی استفاده می کنم const setSchedule=() =>{ setInterval(function(){ console.log('start Schedule') func1() }, 12 * 60 * 1000); }

2 پاسخ

ساخت فرم برای چندین دسته بندی

4 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من ی سایت با نود جی اس و مونگو دی بی دارم طراحی میکنم که چندین دسته بندی داریم (یه چیزی حدود 10 15 تا) و هر کدوم از این دسته بندی ها ی فرم مخصوص به خودشون رو دارن کسی از دوستان راه حلی داره که چطور میتونم همچین چیزی روی پیاده سازی کنم؟؟

3 پاسخ

ارسال درخواست های async در جاوا اسکریپت

4 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

با سلام من میخوام با جاوا اسکریپت درخواست http بفرستم به این صورت که منتظر پاسخ نمونه مثلا میخوام بگم به این ادرس با این پارامتر ها هر ده ثانیه درخواست بزن اگه پاسخ درخواست هم بیشتر از ده ثانیه طول کشید بعدی رو حتما سر ده ثانیه ارسال کنه ممنونم میشم راهنمایی کنید فقط میخوام سمت کلاینت باشه با مرورگر اجرا بشه و هیچ پیشنیازی نداشته باشه

5 پاسخ

مرتب سازی css

4 ماه پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام من همه استایل ها رو تو یک فایل css میزارم و خب اینطوری خیلی شلوغ میشه و چیز های اضافی هم لود میشه ... البته میدونم میشه کد ها رو تو فایل های جداگانه استفاده کرد درجای خودش . میخوام ببینم روش مرتب سازی و دسته بندی فایل های css چجوریه ؟ استاندار خاصی داره ؟ آموزشی ؟ مطلبی ؟ همین سوال رو در مورد js دارم .

3 پاسخ

سئو استفاده از vue js به صورت معمولی

5 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان ببینید یه سری وبسایت ها هستند که از vue js استفاده میکنند اما نه به صورت single page به همین صورت عادی و پایه اش که باعث نمیشه سایت spa بشه نمونش همین سایت راکت سوال من اینجاست که آیا vue js توی این حالت html رو به طور کلی از اول render نمیکنه؟ یعنی این که بدون استفاده از کتابخونه اوکی هست؟ و تمامی صفحات خوب توی گوگل ایندکس میشند ؟

3 پاسخ

کامپایل جی کوئری به کد های اصلی جاوا اسکریپت

5 ماه پیش
توسط آرین آپدیت شد

سلام ، من پروژه ری اکت دارم و از یه قالب آماده استفاده میکنم و توی این قالب از جی کوئری استفاده شده چیزی هست که بخوام کد های جی کوئری رو به کد های اصلی جاوا اسکریپت کامپایل کنم میدونم که نمیشه از جی کوئری توی ری اکت استفاده کرد پس چیزی که میخوام رو جواب بدید ممنون

1 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته