سوالات و گفتگوها

استفاده از لایووایر در پروژه ماژولار

3 ساعت پیش
توسط شهریار مطرح شد

سلام دوستان از لایو وایر در یک پروژه میخوام استفاده کنم که با کمک پکیج laravel module بصورت ماژولار تعریف شده. سوالم اینه که وقتی میخوام با دستور make:livewire کامپوننت جدید بسازم چطوری میتونم مسیر کامپوننت و داخل ماژول تعریف کنم؟ توی فایل کانفیگ این آدرس و عوض میکنم ولی این مسیر و از داخل پوشه app شروع میکنه و تمام فولدر هارو داخل app دوباره میسازه. 'class_namespace' => 'Modules\\Crm\\Http\\Li...

0 پاسخ

استفاده از sweetalert در redirect laravel

5 ساعت پیش
توسط محمد حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید . یه سوال که برام پیش اومده اینه که چطور میشه زمان redirect یه sweetalert به نمایش درآورد ؟؟؟ @milad @ali.bayat @endworld @golshahimohammadreza @mhyeganeh مثلا return redirect('/home'); کدهای sweet alert swal("Good job!", "You clicked the button!", "success"); ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ

آپدیت عکس در لاراول

20 ساعت پیش
توسط vahiid آپدیت شد

سلام خدمت دوستان. کاربر هنگام ثبت ملک علاوه بر مشخصات ملکی که وارد میکند، میتواند ملک خود را بدون عکس ثبت کند یا حداکثر ۳ عکس برای ملک خود انتخاب کند. حالا فرض کنید در هنگام ثبت ملک، کاربر برای ملک خود ۲ عکس انتخاب کرده است و آن را ثبت کرده است. میخوام وقتی کاربر وارد قسمت ویرایش شد بتواند اطلاعاتی که زمان ثبت ملک وارد کرده است را مشاهده کند که با استفاده از کد زیر این اتنفاق میوفتد. $estate = Est...

1 پاسخ

delivery نشدن ایمیل ارسال شده از طریق ایمیل هاست

23 ساعت پیش
توسط اشکان احمدی آپدیت شد

@milad @mhyeganeh @hesammousavi @endworld @saman1111 @golshahimohammadreza @khanzadimahdi @ali.bayat @hossein.r.1442 @wozniak سلام وقتتون بخیر. من یه اکانت ایمیل داخل هاست cpanel ایجاد کردم و اونو به gmail خودم متصل کردم. اما الان زمانی که از طرف سایت ایمیل میخواد ارسال بشه. ارور میده و میگه که در یک ساعت 5 تا ایمیل ارسال شده و الان نمیتونی ایمیل ارسال کنی. من این خطا رو دیشب دریافت کردم. یه 24 سا...

2 پاسخ

کش کردن اطلاعات دسکتاپ

3 روز پیش
توسط اشکان احمدی آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر. بنده یه پروژه لاراول دارم که روی دسکتاپ بدون هیچ مشکلی کار میکنه. ولی موقعی که داخل هاست اشتراکی قرارش میدم این ارور رو میده که نشون میده یه سری اطلاعات کش شده داره قبل از اینکه پروژه رو در داخل هاست قرار بدم به کمک cmd و دستورات artisan همه ی اطلاعات کش شده رو به کمک کد های cache:clear و config:clear و optimizeکلیر میکنم ولی باز هم این ارور رفع نمیشه. لطفا کمکم کنید. @milad @he...

4 پاسخ

مشکل در livewire

3 روز پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

سلام ببخشید یه پروژه لاراولی درست کردم که یه قسمتیش از لایو وایر استفاده شده و روی لوکال کاملا درست کار میکنه ولی متأسفانه وقتی روی هاست ریختمش اون قسمت لاو وایرش از کار افتاد... ریکوئست میفرسته ولی کاری نمیکنه!!

15 پاسخ

مشکل لاراول

3 روز پیش
توسط محمد حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید بنده درحال ساخت بخش category هستم میخوام دسته بندی های والد رو بگیرم دسته بندی هایی که parent_id براشون ست نشده public function index() { $parentCategories = Category::where('parent_id' === null); return view('admin.categories.all', compact('parentCategories' )); } کدهای صفحه : @foreach($parentCategories as $parentCategory) <tr&g...

3 پاسخ

مشکل اجرای کتابخانه های jquery

4 روز پیش
توسط farhad_dll مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید . بنده یه مگامنو طراحی کردم و نسخه جی کوئری 3.5.1 هستش و الان میخوام یه اسلایدر آماده اضافه کنم که اسمش هم owl-carousel هستش و از سایت خارجی گرفتمش. نسخه جی کوئری این اسلایدر پایین تر از نسخه 3.5.1 هست وقتی کتابخونه دوم رو اضافه میکنم اسلایدر کار میکنه . ولی مگا منو به مشکل میخوره. کسی از دوستان میدونه چطور باید اینا رو ترکیب کنم که به مشکل نخورم؟ در ضمن دارم توی لاراول کا...

0 پاسخ

پلیمورفیسم یا چند ریختی در eloquent orm

5 روز پیش
توسط مصطفی جمالی مطرح شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه حقیقتش میخوام کلاسای مدلمو برحسب پلی مورفیسم بسازم درواقع فرض کنید کلاسی دارم به اسم کاربر حالا زیرمجموعش میشه کارمند اداری بعد زیرمجموعش میشه کارمند نگهبانی درست ؟ اومدم بینشون با استفاده از ارث بری و متدهای پلیمورفیسم مثل morphTo و morphOne رابطه ایجاد کنم که به نظر موفق بودم اما وقتی میخوام بگم وقتی خواستی کاربر کارمند نگهبانی درست کنی اول کلاس کاربرو بساز ا...

0 پاسخ

پروسه دانلود فایل

5 روز پیش
توسط حسن محمدزاده مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید ... بنده پروژه ای رو دارم روش کار میکنم که مثلا کاربر اگه روی دکمه دانلود فایل کلیک کنه میره توی دیتابیس توی فیلد download_count یک واحد به این فیلد اضافه میکنه (یعنی میخام تعداد دانلود های یک فایل رو داشته باشم) مشکل اینجاس که اگه یک کاربری از idm استفاده کنه موقع اینکه روی دکمه کلیک کنه idm براش یه باکسی رو نمایش میده میگه آیا دانلود بکنم با کنسل میکنی حالا سوالم اینه که...

0 پاسخ

دریافت فایل به ازای پرداخت

6 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

دوستان سلام اگه بخوام یه سیستم فروش مثل راکت رو راه بندازم,برای ذخیره سازی فایلها باید از فولدر Storage در لاراول استفاده کنم?? منظورم اینه که وقتی کاربر درخواست یک فایلی رو کرد, چک میکنیم که ایا این فایل توی لیست سفارشات کاربر هست یا خیر?و اگه فایل توی لیست خریدهاش بود بهش دسترسی به اون فایل رو بدم و اجازه بدم دانلودش کنه... ایا این روش امن و درستیه??? چون بهرحال کاربر به پوشه Storage دسترسی ندار...

6 پاسخ

استفاده از pusher

1 هفته پیش
توسط اشکان احمدی آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من قصد دارم در پروژه لاراول خودم از pusher استفاده کنم. به قسمت create app میرم و یه app ایجاد میکنم. اما وقتی که در قسممت app key اطلاعات رو در .env وارد میکنم و میخوام که این pusher رو به کمک یک event تست کنم. این ارور برای من نمایش داده میشه (Pusher error: 401.) و انگار که اطلاعات امنیتی که در .env وارد کردم اعتبار نداره چون وقتی این اطلاعات رو هم عوض میکنم بازم همین خطا رو به...

3 پاسخ

liteSpeed و لاراول

1 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام دوستان تو سرور لایت اسپید تمامی درخواستها بجز روت اصلی سایت به 404 ریدایرکت میشه یعنی اجازه نمیده درخواستها به سمت پروژه برن هر چی آموزش تنظیم لاراول و لایت اسپید جستجو کردم چیزی نتونستم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

3 پاسخ

مشاوره لاراول

1 هفته پیش
توسط mkhy آپدیت شد

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید من قصد دارم ی پروژه بنویسم که فرانت ری اکت باشه و بک لاراول و با api به هم متصل بشن و قراره نیتیو هم کار بشه برای همین: تصمیم دارم از Sanctum برای احرازهویت استفاده کنم ایا پیشنهاد بهتری هست؟ قراره چتروم داشته باشم و به سرور متصل باشه با سوکت. راهش چیه؟ دیتابیس برای چتروم چی داشته باشم؟ اگه بخوام کل اپلیکیشن همیشه بروز باشه(مثل چتروم)(مثل تلگرام) چجوری این...

2 پاسخ

راه اندازی supervisor روی centos

1 هفته پیش
توسط Amirilidan78 آپدیت شد

سلام من پروژه ی لاراول خودم رو روی سرور centos ام بالا اوردم توی local وقتی میخواستم job هایی که توی صف هستن رو سیستم انجام بده دستور php artisan queue:work رو میزدم حالا چند جا که خوندم میگفتن باید supervisor نصب کنم برای این کار کسی فیلم آموزشی مقاله ای برای این موضوع داره چون من چند جا رو که امتحان کردم راه نمیفته supervisor واسم و این خطا رو میده Job for supervisord.service failed because the...

3 پاسخ

لاراول pusher خطای 403

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من روی پروژم pusher رو راه انداختم <?php namespace App\Events; use Illuminate\Broadcasting\InteractsWithSockets; use Illuminate\Contracts\Broadcasting\ShouldBroadcastNow; use Illuminate\Queue\SerializesModels; class pushEvent implements ShouldBroadcastNow { use InteractsWithSockets, SerializesModels; public $message; public function __construct($message) { $th...

1 پاسخ

تاثیر کش pwa در لود شدن یا نشدن نقشه leafletjs در لاراول

2 هفته پیش
توسط mahmoud mahmoud آپدیت شد

سلام. من یک کامپوننت نمایش نقشه در vuejs دارک که از کتابخانه leafletjs استفاده می کنه. ضمنا پروژه من Pwa هست. وقتی که صفحه را در مرورگر Ctrl+F5 می زنم یعنی کش مرورگر پاک می کنم نقشه به درستی لود میشه ولی اگر صفحه را رفرش کنم یا قبلا باز کرده باشم و مجدد فراخوانی کنم نقشه نمایش داده نمیشه... ممنون میشم راهنمایی کنید این مشکل بر طرف بشه. و مشکل از کش هست اصلا؟؟

3 پاسخ

نصب laravel permission

2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام.من وقتی laravel permission رو نصب میکنم بهم خطای زیر رو میده..ممنون میشم راهنمایی کنید. Problem 1 - The requested package laravel/ui (locked at v2.0.3, required as 2.4) is satisfiable by laravel/ui[v2.0.3] but these conflict with your requirements or minimu m-stability. ورژن فعلی laravel ui هم روی پروژه 2.4 هست

1 پاسخ

ارسال لینک ریست پسورد در هاست

2 هفته پیش
توسط روح اله آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید، وقتی میخوام لینک ریست پسورد به جیمیل کاربر در هاست ارسال کنم با ارور connection to tcp://mail.mydomain.ir:465 Timed Out مواجه میشم تنظیمات فایل env APP_URL=http://www.mydomain.ir MAIL_MAILER=smtp MAIL_HOST=mail.mydomain.ir MAIL_PORT=465 MAIL_USERNAME=helper@mydomain.ir MAIL_PASSWORD=secret MAIL_ENCRYPTION=tls MAIL_FROM_ADDRESS= MAIL_FROM_NAME="${APP_NAME}" ممنون میشم من...

2 پاسخ

تشخیص پارامترهای لینک UTM در لاراول

2 هفته پیش
توسط mahmoud mahmoud آپدیت شد

با سلام. من یک لینک UTM دارم. میخوام با لاراول پارامترهاش و مقادیرش بدست بیارم. ولی متاسفانه نمیشه. اگر اون هشتگ به ? تبدیل کنم میشه... ولی خب من این لینک با گوگل ساختم و نمی خوام تغییر بدم. راه حلی هست؟؟؟ http://localhost:8000/register#utm_source=instagram&utm_medium=story&utm_campaign=sabtenam ممنون از همه دوستان

1 پاسخ

باز کردن اپلیکشن client

2 هفته پیش
توسط Amirilidan78 مطرح شد

سلام ,من میخوام توی پروژه ای که دارم برنامه های خاصی رو اگه طرف روی ویندوز بود باز کنم شرط سیستم عامل ویندوز فعلا برام مهم نیست ولی الان موضوع اصلی اینه که با php باید باز کنم برنامه رو یا js و توی php امتحان کردم برنامه روی سرور خودم باز شد پس فک کنم حتما باید با js این کار رو بکنم حالا هم نمیدونم چ جوری این کارو بکنم یه نمونشم پیدا کردم وقتی میخوام از adobe connect web استفاده کنم دو گزینه داره...

0 پاسخ

ویرایش و حذف داده های جدول با axios و vue.js

2 هفته پیش
توسط میلاد هدایت پور آپدیت شد

سلام دوستان . خسته نباشید . بنده میخواستم اطلاعاتمو با استفاده از axios به سرور ارسال کنم. الان میتونم ذخیره و بازیابی رو انجام بدم. ولی نمیتونم اطلاعاتمو ویرایش و یا حذف کنم. از دوستان کسی هست بتونه این کارو انجام بده. در ضمن میخوام توی فرم vue.js و با axios این کارو انجام بدم .

1 پاسخ

یادگیری با ویدیو یا متن

2 هفته پیش
توسط Ali_Gh آپدیت شد

سلام دوستان . بنده php oop mvc و مقدماتی لاراول رو از سایت راکت دیدم و البته با html css هم آشنایی لازم رو دارم. سوالی که دارم اینه که برای یادگیری بخش فرانت اند ، با توجه به اینکه مفاهیم برنامه نویسی رو درک میکنم ، جاوا اسکریپت و es6 و ... رو با ویدیو یاد بگیرم یا متن ، چون ویدیو دیدن زمان بیشتری ازم میگیره و البته برام راحته یادگیری جاوا اسکریپت و بعدش فریم ورکی مثل انگولار.

6 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته