سوالات و گفتگوها

افزودن فونت به لاراول

3 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید برای یک پروژه سعی کردم فونت وزیر رو اضافه کنم اما با گذاشتن فایلش توی پوشه پابلیک و فراخوانی کردنش موفق نشدم روش درست لود کردن فونت توی پروژه لاراولی چیه؟

3 پاسخ

نمایش محصولات یک دسته بندی در رابطه ی چند به چند

5 ساعت پیش
توسط رضا مطرح شد

سلام دوستان من یک رابطه ی چند به چند بین محصولاتم و دسته بندی هام دارم و دسته بندی هام بصورت تودرتو هستند و من بین دسته بندی و محصولات رو با استفاده از رابطه ی پلی مورفیک و بصورت جدول میانی ذخیره کردم و حالا قصد دارم با استفاده از یک روت وقتی ایدی دسته بندی رو بهش میدم تمام محصولاتی که با دسته بندی یکسان هست نمایش بده؟؟!!!؟؟ فرضا اگر ایدی دسته بندی شما ۲ رو ارسال کردم تمام محصولات با دسته بندی 2 ن...

0 پاسخ

ارسال اطلاعات از طریق Api

17 ساعت پیش
توسط محمدرضا زاده کاظم آپدیت شد

درود دوستان... من در بخش API لاراول متبدی هستم و در شرکتی کار می کنم مجبور هستم یاد بگیرم و پروژه لاراول براش بنویسم :( شرکت یه پروژه Api به من داده بود که گفته یکی از Api باید پیاده کنید که کاربری که عضو میشه اطلاعات رو ارسال کنه و در سیستم ثبت شده و بعد از تایید آن به صفحه مورد نظر لاراول هدایت بشه... در لینک مجموعه پارامترهایی برای ارتباط با فرم وجود داره که هنگامی صفحه عضویت ساختم باید بهش وصل...

14 پاسخ

مشکل در لود کنترلر در لاراول

19 ساعت پیش
توسط peyman batmani آپدیت شد

سلام. من طبق آموزش از طریق Cmd یک کنترلر ساختم و در فایل web.php این کنترلر رو فراخوانی کردم ولی : در فایلindexcontroller این دستور (use Illuminate\Http\Request; ) خطای unused use statements میده و وقتی که با لوکال لود میکنم خطای Illuminate\Contracts\Container\BindingResolutionException Target class [indexcontroller] does not exist. ممنون میشم راهنماییم کنین پ.ن: نسخه لاراول هم 8 هست.

13 پاسخ

error 404

2 روز پیش
توسط mehdi آپدیت شد

سلام از طریق دستور php artisan make:model Category -a controller,migration,model ساختم و همه دستورات مورد نیاز هم نوشتم که در ادامه قرار میدم ولی موقع لودکردن سایت error 404 میده ممنون میشم راهنماییم کنید کد هایweb.php use App\Http\Controllers\CategoryController; Route::get('/category',[Categorycontroller::class,'index']); کدهای Categorycontroller public function index() { $pagetitle='...

7 پاسخ

استفاده از لایووایر در پروژه ماژولار

2 روز پیش
توسط حمید متقی آپدیت شد

سلام دوستان از لایو وایر در یک پروژه میخوام استفاده کنم که با کمک پکیج laravel module بصورت ماژولار تعریف شده. سوالم اینه که وقتی میخوام با دستور make:livewire کامپوننت جدید بسازم چطوری میتونم مسیر کامپوننت و داخل ماژول تعریف کنم؟ توی فایل کانفیگ این آدرس و عوض میکنم ولی این مسیر و از داخل پوشه app شروع میکنه و تمام فولدر هارو داخل app دوباره میسازه. 'class_namespace' => 'Modules\\Crm\\Http\\Li...

6 پاسخ

دسترسی به متغیر کامپوننت دیگر در livewire

3 روز پیش
توسط علی مانیان مطرح شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه سناریو کلی به این شکل هست که ما یه صفحه با عنوان register داریم. که با کامپوننت لایو وایری ساخته شد. در فایل blade این کامپوننت اومدیم و از یسری کامپوننت لایووایری دیگه استفاده کردیم. به عنوان مثال صفحه ثبت نام شامل یسری input هست که هر کدوم از این input هارو ما با یک کامپوننت لایو وایری ایجاد کردیم. // register.blade.php <div> <livewire:first-nam...

0 پاسخ

اعتبارسنجی فایل در لاراول

3 روز پیش
توسط رضا آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر میخواستم برای فایل (تصویر) هست، دوتا شرط رو چک کنم ۱- تعداد تصاویر ۲- سایز هر تصویر. در واقع یک فرم دارم که چند تا عکس رو میشه اپلود کرد و من میخوام تعداد رو تصاویری که اپلود میشه از 5 تا بیشتر نباشه و سایز هر کدوم از تصاویر هم از 5 مگ بیشتر نباشه. در مورد این سوال ممنون میشم کمکم کنید ممنون

3 پاسخ

دریافت اطلاعات عمومی اکانت های اینستاگرام

4 روز پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام و وقت بخیر همگی دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم برتی دریافت اطلاعات اکانت اینستاگرام مثلا ای دی اینستاگرام کسی رو وارد که کنید ، دیتا مربوط به تعداد پست و فالور و .. بشه ازش استخراج کرد. یه لینکی بود که دیتا اکانت اینستا رو به صورت json نشون میداد اما بعد از ارسال چند رکوست ، ای پی بن میشه و صفحه لاگین return میشه برام https://www.instagram.com/username/?__a=1 محتوای این صفحه توی لاراول رو...

3 پاسخ

مشکل در ارسال اطلاعات به وب سرویس به api وب سرویس

5 روز پیش
توسط مجید آپدیت شد

سلام من می خواهم اطلاعات رو برای یک وب سرویس ارسال کنم اما به این ارور می خورم از guzzlehttp/guzzle استفاده می کنم cURL error 6: Could not resolve host: %E2%80%AB%E2%80%AA%E2%80%AB%E2%80%AAhttps (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) for %E2%80%AB%E2%80%AA%E2%80%AB%E2%80%AAhttps://app.example.ir/b2b/api/request%E2%80%AC%E2%80%AC%E2%80%AC%E2%80%AC $this->client = new \GuzzleHt...

0 پاسخ

اعمال فیلتر های داینامیک در لاراول

6 روز پیش
توسط waltun مطرح شد

من طبق آموزش پروژه محور لاراول attribute هارو اضافه کردم، حالا میخوام از طریق همین attribute ها عمل فیلتر کرن محصولات رو نمایش بدم، برای همین برای هر دسته بندی هم اینجاد attribute رو قرار دادم که خب شد یه رابطه بین category و attribute حالا همه چیز درسته نمایش دادن attribute ها و نمایش value ها کنارشون همه چی درسته، منتها شرطی که باید قرار داد و query که باید نوشت برای این کار رو که این چک کردن رو...

0 پاسخ

نمایش پیام قبل از ریدایرکت در لاراول

7 روز پیش
توسط sina آپدیت شد

سلام من یک فرم ثبت نام دارم و از livewire استفاده میکنم. میخوام که وقتی ثبت نام انجام شد یک پیام موفقیت آمیز نمایش داده بشه بعد از چند ثانیه به صفحه ای که میخوام ریدایرکت بشه. public function submitForm() { //validate $this->validate(); //user create $user = $this->createUser([ 'name' => $this->name, 'last_name' => $this-&...

3 پاسخ

جمع ستون های دیتابیس

7 روز پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام من ی جدول دارم که میخوام طبق شرط هایی ک هست ستون هاش باهم جمع بشن یکی از شرط هاش این هست که طبق ماهی ک کاربر میخواد اطلاعات رو بگیره مثلا تمام دیتا هایی ک 1399-10 وارد شدن رو جمع کنه ولی من چطور تاریخ شمسی ک دارم رو با تاریخ میلادی ک ذخیره شده تطبیق بدم؟ @hesammousavi

4 پاسخ

مشکل در ریست پسورد ایمیل پیش فرض خود لاراول

1 هفته پیش
توسط سعید محمدی آپدیت شد

@hesammousavi @milad @ali.bayat @abedim910 @mhyeganeh @muhammad سلام دوستان ممنون میشم این مشکل رو راهنمایی کنید رفعش کنم من از ریست پسورد پیش فرض خود لاراول استفاده کردم که برای بازیابی رمز عبور اول بصورت GET به روت پیش فرض http://mysite.com/password/reset هدایت میشه که فرم دریافت ایمیل رو نمایش بده و بعد که ایمیل رو وارد کردیم و دکمه ثبت رو میزنیم بصورت POST اطلاعات فرم رو به روت پیش فرض خودش...

2 پاسخ

ارور پیدا نشدن php در ترمینال برای اجرای پروژه

1 هفته پیش
توسط ممدو آپدیت شد

با سلام پروژه لاراول است و وقتی میخوام توی ترمینال phpstorm پروژه رو ران کنم این دستور php artisan serve رو که میزنم این ارور رو بهم میده D:\wamp64\www\laravel\rezai_online2>php artisan serve 'php' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. لطفا کمک کنید تشکر

3 پاسخ

تقویم در لاراول

1 هفته پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یه تقویم بنویسم که رویداد های شمسی رو نشون بده و بشه براش رویداد هم تعریف کرد. کسی هست راهنمایی کنه که چجوری باید پیش برم؟؟ ممنون

4 پاسخ

پکیج mPDF

1 هفته پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من برای اولین بار میخوام از پکیج mPDF استفاده کنم pdf هم ک میخوام بگیرم ی جدول هستش کجا باید فایل های css و html رو ایجاد کنم ؟

1 پاسخ

Laravel API for React Native

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان دوستان بک اند اپلیکیشن اندرویدیم رو با لاراول نوشتم و فعلا روی لوکال هستش و چند تا API واسش نوشتم ولی وقتی توی React Native با Axios میخوام دیتاها رو از APi لوکال بگیرم اصلا چیزی دریافت نمیکنه مشکل از API نیست چون با postman تست گرفتم با API های آنلاین مشکلی نداره و میتونم دیتا رو ازشون بگیرم ولی روی لوکال مشکل داره. توی پروژه های قبلیم با لوکال مشکل نداشت ولی نمیدونم چرا توی این پروژه...

8 پاسخ

نصب لارال با docker

1 هفته پیش
توسط armin nekooee آپدیت شد

سلام همونطور که دیدیدن Taylor Otwell داکیومنت لاراول رو آپدیت کرده و laravel sail رو معرفی کرده لمروز من docker رو نصب کردم و تنظیمات اولیش رو انجام دادم wsl2 رو فعال کردم ولی وقتی دستوری curl -s https://laravel.build/example-app | bash رو میزنم بهم خطا میده docker: invalid reference format. See 'docker run --help'. bash: line 16: cd: example-app: No such file or directory به نظرتون تنظیمات رو...

1 پاسخ

ایجاد شرط در middleware استفاده شده در route

1 هفته پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

با سلام من در routeهای تعریف شدم که به صورت resource هستند با استفاده از میدل ور احراز هویت انجام دادم. ولی می‌خوام فقط کاربری که در جدول users مقدار role=admin هست به این روت‌ها و اطلاعاتشون دسترسی داشته باشه. نمونه قطع کدم رو در زیر قرار دادم و می‌خوام بدون با چه ساختار و سینتکسی باید قسمت middleware'=>['auth'] رو بازنویسی کنم. پیشاپیش ممنونم Route::group(['namespace'=>'Front','middleware'...

1 پاسخ

مشکل برگشتن تغییر شماره html در دیتایس

1 هفته پیش
توسط علیرضا برزین آپدیت شد

با سلام من قسمتی از سایتم را در دیتابیس ذخیره میکنم وقتی بازیابی میکنم اعداد که در html می باشد فارسی میشود من اون html بهم میریزد مثلا اگر h4 ذخیره کنم موقع کوئری در جدول اون عدد 4 فارسی برمیگردد و دیگه html کار نمیکنه کسی تجربه راهنمایی داره؟ و مشکل دیگه فونت قالب ایمیل می باشد ایا امکان تغییر فونت قالب ایمیل به فونت ایران سنس می باشد؟

1 پاسخ

راه اندازی لاراول با docker

1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام.فایل docker-compose.yml رو به صورت زیر نوشتم version: '2.2' networks: backend: services: nginx: image: nginx:stable-alpine container_name: nginx ports: - "8000:80" volumes: - ./src:/var/www - ./nginx/default.conf:/etc/nginx/conf.d/default.conf depends_on: - mysql - php networks: - backend mysql: image: mysql:5.7.29 co...

1 پاسخ

گرفتن آخرین مقالات هر دسته بندی در لاراول

2 هفته پیش
توسط حامد کوهستانی مطرح شد

سلام ، چطور میشه برای مثال 3 مقاله آخر هر دسته بندی را با یک کوئری دریافت کرد ؟ کوئری زیر رو زدم اما نمیشه $response = ArticleCategory::with(['articles' => function ($query) { return $query->latest("updated_at")->take(3); }])->get();

0 پاسخ

مدیریت روت بین لارال و vue

2 هفته پیش
توسط ابراهیم پرموته آپدیت شد

من برای پاس دادن روت ها از لارول به ویو از کد زیر استفاده می کنم. Route::get('/{path}', function () { return view('index'); })->where('path','.*'); این کد یک مشکلی داره و اینکه دیگه از هیچ روت لاراولی نمیشه استفاده کرد. به همین خاطر روش رو به شکل زیر تغییر دادم. Route::get('/', function () { return redirect('/home/'); }); Route::get('/home/', function () { return view('index'); })...

2 پاسخ

باز کردن سایت یوتیوب با کرل

2 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @mohsenbostan من با کرل این کار رو انجام میدم اما سرعت خیلی پایینه (از پراکسی لیست استفاده کردم) ایا روشی داریم که با سرعت بهتر سایت رو نشان بده code: $proxy = "66.96.200.39:80"; $proxy = explode(':', $proxy); $url="youtube.com"; $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_PROXY, $proxy[0]); curl_setopt($...

4 پاسخ

اضافه شدن cutestat.com به دامنه

2 هفته پیش
توسط A.M آپدیت شد

با عرض سلام خدمت همه دوستان من پروژه ام رو با یه آدرسی آوردم بالا و بعد از مدتی آدرس سایتم رو عوض کردم . الان با سرچ عنوان سایت ، سایت در صحفه 5 بالا میاد ، اما با همچین آدرسی: https://ghadr.org.cutestat.com/ این آدرس رو از سایت cutestat.com حذف کردم اما از سرچ گوگل هنوز حذف نشده . دوستان ممنون میشم کمک کنید چون دارم ضربه بزرگی میخورم.

2 پاسخ

روش کارکردن با api های Google Analytics -v4 در پروژه لاراولی

2 هفته پیش
توسط محمد علی خاصه پز مطرح شد

با عرض سلام و وقت بخیر، بنده سوالاتی درباره Google Analytics و روش استفاده از داده های اون در پروژه لاراولی با استفاده از API ها Google Analytics دارم که ممنون می شم اگه راه حلی سراغ دارید معرفی کنید. اول از همه من سعی کردم که از پکیج spatie/laravel-analytics داخل پروژه خودم استفاده کنم ولی وقتی اقدام کردم و طبق مستندات این پکیج جلو رفتم متوجه شدم این پکیج قدیمی هست و با Google Analytics -v4 سازگ...

0 پاسخ

resize عکس ها درسایز های مختلف

2 هفته پیش
توسط mb مطرح شد

سلام من در پروژم عکس محصولات و اسلایدر و عکس هایی که محوصل رو ازچند زاویه نشون میده دارم من یک traitنوشتم اما میخام هر قسمت رو که مربوط به اپلود عکس هست ریسایز کنم در واقع از یک اپلود میخام استفاده کنم و برای ریسایز کردن میخام از جاب استفاده کنم اما نمیدونم دقیق به چه شکل انجام میشه

0 پاسخ

خطا هنگام اتصال به درگاه payping

2 هفته پیش
توسط مهرداد آپدیت شد

سلام دوستان من نمیدونم مشکل کدم کجاست که نمیشه به درگاه پی پینگ متصل بشم کسی علتشو میدونه این خطا رو میده Client error: `POST https://api.payping.ir/v1/pay` resulted in a `400 Bad Request` response: {"Error":"ترمینال فعال برای پرداخت یافت نشد"} class PayPing implements GatewayContract { public function pay(Order $order) { $token = "070b9046e29d5a7fb0ec2dac0c6778cce32ce6bdc6298...

2 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته