سوالات و گفتگوها

ساخت فروشگاه با node js

2 ساعت پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام من در حال یادگیری php و js هستم . php رو در حد متوسط بلدم اما چند روز هست که جاوا اسکریپت یاد میگیرم که اگر بعدا لازم بود node js را یاد بگیرم . من شنیدم که node js برای ساخت فروشگاه خوب نیست و php یا جنگو بهتره (فقط شنیدم نمیدانم درسته یا نه) . دوره های ساخت فروشگاه با نود جی اس را زیاد در اینترنت دیدم . اگر برای ساختن فروشگاه خوب نیست پس چرا دوره های زیادی در اینترنت داره که پروژه های بزرگی...

9 پاسخ

نصب node.js

3 روز پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام من یک اسکریپت کدنویسی شده با node.js دارم و تمام دستورات نصبشو هم دارم. برای نصب روی سیستم باید دقیقا چیکار کنم. (مثل اسکریپت های php که روی xampp بالا میاریم) ممنون @hesammousavi

2 پاسخ

ریلود شدن صفحه

1 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من با یه مشکل مواجه شدم وقتی کاربر داخل وبسایت داره محصولات رو مشاهده میکنه و اسکرول کرده به پایین و وقتی صفحه ریلود میشه دوباره وبسایت از ابتدا میاد و کاربر باید یه بار دیگه اسکرول کنه به پایین. من میخوام کاربر از همون نقطه ای که بوده ،باز به همون نقطه بیاد دقیقا همون جایی که اسکرول کرده و داره محصولات رو مشاهده میکنه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. ممنون میشم یه مقدار راهنم...

2 پاسخ

ارسال status code در هدر

1 هفته پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام یک راهنمایی میخواستم درباره اینکه ایا status code هارو در هدر هم بفرستیم یا نه من درحال api نویسی برای ری اکت هستم و از axios دارم استفاده میکنم توی axios اگر توی هدر کدی بغیر از 200 باشه به عنوان خطا میگیره و توی catch جوابو بر میگردونه که توش body ریسپانس نیست . راهنمایی دوستان بکنند خیلی ممنون میشم.

1 پاسخ

node.js

1 هفته پیش
توسط مهدی عزیززاده شاه تپه آپدیت شد

با سلام. خوب برای ارسال یک دیتا به یک فایل html با استفاده از node.js استفاده از template engine ejs در پروژه های متوسط درست است.یا روش های دیگه ای هم وجود داره که بتونیم دیتا رو بفرستیم.view ما میتونه با html یا react نوشته شده باشه . ممنون می شم راهنمایی کنید.😊👌

1 پاسخ

sweetalert2

2 هفته پیش
توسط mjking مطرح شد

سلام دوستان من میخوام از sweetalert برای حذف یک دیتا استفاده کنم که وقتی روی دکمه حذف زدم ازم بپرسه آیا مطمئن به حذف این دیتا هستید یا نه؟ البته خودم این کد رو نوشتم ولی کار نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید const Swal = require('sweetalert2') async destroy(req , res , next) { try { let ads = await Ads.findById(req.params.id); Swal.fire({ title:'دقت کنید...

0 پاسخ

دیتابیس مونگو برای فروشگاه

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر با یه سری سرچتو گوگل به یه سری ایرادت خوردم در مورد مونگو برای فروشگاه اینترنتی مثلا https://hashnode.com/post/mongodb-vs-mysql-for-ecommerce-cip3y6265044zya535mhe565v و الان یک پروزه ای هم دارم که فروشگاه اینترنتی هست با نود و مونگو (mongoose) به نظرتون با توجه به اپدیت ۴ و ساپورت اسید و multi doc ایراد وجود داره برای همچین پروزه ای( چون دیگه تقریبا تهش هم هستم :( ) https://www.m...

3 پاسخ

مشکل در پیدا کردن ماژول ها

3 هفته پیش
توسط Arash آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر من یه پروژه node و express با دیتا بیس مونگو دارم الان می خوام ران کنم پروژه رو ولی ارور میده که یکی از ماژول ها رو نمی شناسه ولی با همین ادرس توی لوکال درست کار می کرد واینکه دیتا بیسم رو هم نمی یاره چیکار باید کنم؟

1 پاسخ

مشکل Node.js App به هنگام Deployment

4 هفته پیش
توسط Muhammadmahdirafiei مطرح شد

سلام وقتی که سعی میکنم Node.js APP ای که ساختم رو روی سرور نصب کنم به مشکل میخورم. اول سعی کردم روی cPanel نصبش کنم اما نشد. بعد از اون روی Heroku نصبش کردم اما موقع اجرا Crash داد. Log گرفتم و ارور ها این بودن: 2020-12-27T15:47:46.889808+00:00 heroku[router]: at=error code=H10 desc="App crashed" method=GET path="/" host=nodejs-portfolio-server.herokuapp.com request_id=1e1793b9-e811-4234-bd9b-c20f...

0 پاسخ

بالا آوردن nodejs روی apache

4 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتونم اسکریپت nodejs رو روی apache بدون دستور node server بالا بیارم؟ منظورم اینه اگر آدرس سرورم هست هست 192.168.1.54 با همین آدرس اسکریپتم بالا بیاد و نیازی به وارد کردن پورت مثل این 192.168.1.54:3000 نباشه. ممنون.

2 پاسخ

مشکل در import فایل در node js

4 هفته پیش
توسط javad مطرح شد

با سلام و خسته نباشید. بنده برای import فایل که با نود جی اس نوشتم مشکلی دارم و به خطا میخورم. که نمیدونم این مشکل از چیه. کدها رو قرار میدم لطفا اگر کسی میدونه مشکل از چیه کمک کنه تا حلش کنم.ممنون.. کدهای سمت فرانت: const inputFile = useRef(null); const uploadFile = (event) => { let file = event.target.files[0]; console.log('file',file); if (file) { let data = new FormData...

0 پاسخ

سرویس nosql بدون تحریم

4 هفته پیش
توسط amir آپدیت شد

سلام دوستان من دارم روی یک پروژه nodejs کار میکنم و الان دنبال دیتابیس nosql هستم اما متاسفانه هر دیتا بیس که پیدا کردم ایران رو تحریم کردند ممنون میشم که راهنماییم کنید

6 پاسخ

کار با soap

1 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان کسی یک داکیومنت یا کورسی داره برای اموزش چطوری نوشتن xml برای saop یا کلا کار با soap توی node مثلا چطوری یک متود رو توش اجرا کنیم یا مثلا چطوری پارامتر توش بفرستیم و ...

1 پاسخ

عمل aggregate اطلاعات در کنار صفحه بندی و population

1 ماه پیش
توسط fabian مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید. من یه مشکلی برخوردم. من میخوام در نودی جی اس با دیتا بیس مونگو یک سری اطلاعات دریافتی رو aggregate کنم. مشکل اول این بود که نمی شد صفحه بندی کرد اطلاعات رو چون پکیج mongoose_paginate پشتیبانی نمیکنه. من یه پکیج دیگه نصب کردم ولی متسفاه این یکی پکیج این بار از population پشتیبانی نمی کنه. راه حل پیشنهادی شما چیه؟ چطوری میتونم این ۳ تا رو در کنار هم داشته باشم؟

0 پاسخ

توضیح مفهوم Event loop و single thread در نود جی اس

1 ماه پیش
توسط سید عماد آرمون آپدیت شد

سلام علیکم سوالی داشتم: من واقعا مفهوم Event loop رو درک نمی کنم. اگر ممکن است با جزئیات بیشتری توضیح بدهید. ان چیزی که من متوجه شده ام این است که در نود جی اس ما به ازای هر رویدادی یک callback داریم. وقتی که ان رویداد trigger شد نود callback رو به صف Event loop می فرستد. سپس وقتی نوبت callback شد دستورات callback اجرا می شود. خب اینکه همون blocking شد. لطفا اگر ممکن است در مورد Event loop رو sing...

3 پاسخ

نصب next.js در ورژن 12.18.3نود جی اس

1 ماه پیش
توسط progromer آپدیت شد

با ارز سلام وخسته نباشید به دوستان من یه قصد دارم next.jsرادر کامپیوتر خودم نصب کنم اما ارور میده و نصب نمیشه یکی گفته که نود جی است باید اخرین ورژن باشه نود جی اس من هم ورژن 12.18.3و برای نصب اخرین ورژن باید ویندوز بالا تر 8داشته باشید من ویندوز7دارم وقت کافی برای نصب ویندوز جدید ندارم ایا واقعا ایراد از ورژن نود هستش اگه ایراد داره چطور میشه حلش کرد

0 پاسخ

قفل شدن event loop و حل این مشکل بر روی سرور های تک هسته

1 ماه پیش
توسط جواد قاسمی مطرح شد

سلام به همه دوستان خسته نباشید من ی قطعه کد دارم زمانی که اجرا میشه Event loop رو به طور کامل قفل میکنه و Request دیگه ای نمیشه به سرور ارسال کرد. یکی از راه های اون child process و worker threads هست اما این ها فقط توی سرور های چند هسته ای کاربرد دارن. میخواستم ببینم هست که بشه درخواست رو محدود کرد که از مقداری از Thread استفاده کنه و بقیه رو برای درخواست های بعدی بزاره یا نه؟؟؟ const hash = cryp...

0 پاسخ

خطای vue js

2 ماه پیش
توسط Matin آپدیت شد

سلام من برای استفاده از vue.js در پروژم به ارور زیر بر خوردم لطفا کمکم کنید Module not found: Error: Can't resolve './components/ExampleComponent.vue' فایل app.js window._ = require('lodash'); import Popper from 'popper.js/dist/umd/popper.js'; ///<------ add this line window.Vue = require('Vue'); try { window.Popper = Popper; //<------ add this line window.$ = window.jQuery = requir...

2 پاسخ

مشکل در نمایش صفحه کاربری بدون لاگین

2 ماه پیش
توسط محمود زیوری آپدیت شد

سلام یه مشکلی عجیب تو یکی از کارهام پیش اومده.چند نفر گفتن وارد سایت که شدیم اطلاعات آخرین شخصی که لاگین کرده رو نشون میده و اصلا یوزر و پس نمیخواد.در واقع انگار طرف احراز شده ولی با کاربری یکی دیگه.به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟اصلا همچین چیزی داریم؟

4 پاسخ

متوقف شدن پردازش وبسایت در cpanel

2 ماه پیش
توسط adel diba آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. من پروژم داخله هاست به خوبی آپلود شد وکار میکرد بعد یه روز پردازش وبسایت کلا متوقف شد به صورتی که نه میشه عضو یا لاگین شد و یا محصولی داخل سبد خرید گذاشت.این رو گزارش کردم به تیم پشتیبانی هاست اونام گفتن پردازش هاتو کلا ریست کردیم ظاهرا هنگ کرده بود اما به هر حال درست شد دقیقا بعد دو روز دوباره همین اتفاق افتاده. دوستان این مشکل دقیقا چیه؟؟ آیا وبسایتم باگ داره ؟ که تا الا...

4 پاسخ

مشکل در نصب bcrypt برای nodejs در npm

2 ماه پیش
توسط MrX آپدیت شد

سلام خسته نباشید. من وقتی دستور npm install bcrypt رو میزنم ارور میده دلیلش رو میشه بفرمایید .... node-pre-gyp WARN Using needle for node-pre-gyp https download node-pre-gyp WARN Tried to download(۴۰۴): https://github.com/kelektiv/node.bcrypt.js/releases/download/v۳.۰.۷/bcrypt_lib-v۳.۰.۷-node-v۶۴-win۳۲-x۶۴-unknown.tar.gz node-pre-gyp WARN Pre-built binaries not found for bcrypt@۳.۰.۷ and node@۱۰....

2 پاسخ

یک schedule سفارشی با nodeJS

2 ماه پیش
توسط محسن محمدخانی مطرح شد

سلام فرض کنیم یک فرم داریم که داخلش کاربر یک زمان مشخصی وارد میکنه و کاریکه قرار انجام بشه <h1>enter your date and job</h1> <form> <input type="date" name="date-run-job"/> <select name="job"> <option>Download file</option> <option>Get Date from Api</option> <option>Send Notification</optio...

0 پاسخ

مشکل با bind کردن this

2 ماه پیش
توسط جواد قاسمی مطرح شد

سلام به همه دوستان من برای ی کاری اومدم از Promise.all اینطوری استفاده کردم await Promise.all( [ signupController.signUpToEmployeeService(request) .then(response => dataRollback.push(rollbackController.employeeServiceRollback)) .catch(err => dataErrors.push('EmployeeService error: ' + err)), signupController...

0 پاسخ

چطور بگیم به دیتابیس مون اگر مقداری وجود نداشت اپدیتش نکن

2 ماه پیش
توسط نیما - ش آپدیت شد

سلام من یک سری مقادیر رو باید از سمت کلاینت بگیرم و توی دیتابیسم ذخیره کنم نکته اینه که اگر value اون input ها خالی باشه میره توی دیتابیسم اون فیلد خالی میشه و اپیت میشه با یه مقدار خالی در این شرایط باید چیکار منیم چطوری به دیتا بیس مون یا کد مون بفهونیم اگر این فیلد براش دیتایی بالا نیومده بود اصلا اپدیتش نکن!

2 پاسخ

ارسال push notifaction

2 ماه پیش
توسط محسن محمدخانی آپدیت شد

سلام من می خواهم یک سرویس تبلیغاتی پوش طراحی کنم مثل یکتانت و نجوا این لینک انواعی از notifaction مثال زده اما مسئله اصلی اینجاست که باید روی این دکمه کلیک بشه تا notification ارسال بشه من چطوری باید این notification به کاربر ارسال کنم؟ وقتیکه اصلا سایت های منو باز نکرده و فقط دکمه allow برای ارسال notification کلیک کرده من روی چند سایت یک اسکریپت گذاشتم که cookie مرورگر کاربر میگره و اون permissi...

0 پاسخ

داینامیک کردن active panel

2 ماه پیش
توسط adel diba مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید. من اکتیو لینکهام رو داینامیک کردم با این روش: <a class="<%= req.url == '/user/panel' ? 'active' : '' %>" href="/user/panel">داشبورد</a> حالا من میخوام tab هام رو هم مثل این روش اکتیوش رو داینامیک کنم <a class="nav-item nav-link active" id="home-tab" data-toggle="tab" href="#home" role="tab" aria-selected="true"><%= engine.title %></a>...

0 پاسخ

ساختن کد ویژه برای کاربران

2 ماه پیش
توسط adel diba آپدیت شد

با سلام به همه دوستان. من میخوام داخل پروژم به بعضی از کاربرهام کد ویژه بدم که باهاش بتونن کار خاصی انجام بدن . من درقسمت ادمین کد رو ساختم به طور مثال این کد رو :qs45pc11 . حالا من این کد رو در اختیار کاربرم قرار میدم تادر صفحه مورد نظر کد رو داخل اینپوت قرار بده که اگه درست بود بره به صفحه بعد. چجوری باید این کار رو بکنم که کاربر کد رو توی فرم گذاشت و درست بود بره به صفحه بعد. ممنون میشم یه مقدا...

3 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته