بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

استفاده از trait در کجا درسته

4 دقیقه پیش
توسط محسن مهری مطرح شد

سلام من توی پروژه ام با عکس (ذخیره - حذف - جایگزین کردن - ریسایز کردن ...) زیاد سر و کار دارم.( البته با Intervention هم اشنام ولی کلا اینجا سوالم یه چیز دیگست) میخام یک کلاس تعریف کنم و هر بار که میخام یک عکس رو ذخیره کنم از توابع اماده ای که توی اون کلاس نوشتم استفاده کنم حالا نمیدونم این کلاس رو چطوری تعریف کنم بهتره شما کمکم کنید ؟ و لطفا دلیلش رو بگید چون میخام دیگه چنین اشتباهی نکنم تشکر یک...

0 پاسخ

به نظرم معماری MVT یا همون MTV از MVC بهتره

47 دقیقه پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام اگه معماری جنگو رو دیده باشین که mvt محسوب میشه خیلی جالب هست .. تشکیل شده از اپ های مختلف و هر اپ url و view و template و model و form و admin خاص خودشو داره ! تو پروژه های بزرگ که کلی بخش های مختلف دارن واقعا مدیریت کردن راحتتر از معماری mvc هست ... و هر تیم روی یه اپ خاص کار میکنه بدون اینکه تاثیر منفی روی کار بقیه اپ ها بذاره

2 پاسخ

اجرای همزامان دو شرط کوئری در لاراول

1 ساعت پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام از بین چندین سطر جدولم اولین سطری رو که شرط های زیر توش برقرارند رو با دستور زیر بگیرم ولی کدی که نوشتم جواب نمیده و ی ارایه ی خالی برمیگردونه درحالی که هرکدوم از شرط ها به تنهایی کار میکنن و هیچ مشکلی ندارن،اگه میشه راهنمایی کنید. ضمنا چندین فیلد با این شرط توی دیتابیسم وجود داره. $searches = Sell::where([ ['price', 'like', '%' . +$request->price . '%'], ['type', "...

5 پاسخ

آدرس تصاویر وبسایت و نحوه تغییر سایز و فشرده سازی

1 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخواستم تصاویر سایتم رو موقع آپلود فشرده سازی و تغییر سایز بدم و ذخیرش کنم چند تا سایت معتبر و معروف ایرانی رو بررسی کردم دیدم ک اونها موقع بارگزاری تصویر این کارها رو انجام میدن یعنی توی آدرس تصویر سایز و کیفیت تصویر رو مشخص میکنن و خروجی رو میگیرن میخواستم ببینم این کار درستیه !؟ فک میکنم فشار زیادی به سرور بیاد برای اینکار، چون برای هر کاربری ک سایت رو باز میکنه این فرایند فشرده سازی و...

3 پاسخ

مشکل در کوئری لاراول

1 ساعت پیش
توسط مهدی عقیقی آپدیت شد

سلام دوستان من کد زیر رو مینویسم $searches = Sell::orderBy('price')->where([['price','like','%'.+$request->price.'%'], ['type','!=','100']])->toSql(); return $searches; ولی توی خروجی به جای مقادیر علامت سوال (؟) نشون میده مشکلش از چی میتونه باشه?لطفا راهنمایی کنید. select * from `sells` where (`price` like ? and `type` != ?) order by `price` asc

2 پاسخ

ارتباط با زرین پال

1 ساعت پیش
توسط وحید حسنی آپدیت شد

سلام ما داریم یه فروشگاه میسازیم با بک اند لاراول و فرانت ری اکت...الان توی قسمت پرداختش موندیم و هیچ ایده ای نداریم باید چجوری کار کنیم. چیزی که توی ذهنمون هست اینه: یه درخواست از ری اکت به لاراول میزنیم که اطلاعات خرید هست و لاراول خودش کاربر رو میفرسته به صفحه پرداخت و پرداخت که انجام شد باز به صفحه از لاراول برمیگرده ک میگه سفارش ثبت شد. حالا موقع برگشت از صفحه پرداخت میخوایم یجوری به ری اکت ب...

4 پاسخ

استفاده هم زمان از php و asp.net core روی یک هاست

2 ساعت پیش
توسط humehr garivani آپدیت شد

سلام. من یک پنل ادمین دارم که با لاراول نوشته شده از اونجایی که لاراول کند هستش نمیخوام بخش فرانت رو با اون بزنم می خوام با asp.net core بزنم (که هم یاد بگیرم هم سرعت درست بشه). آیا امکان استفاده همزمان از این دو تا روی یک هاست وجود داره؟ یا اینکه راهکاری برای افزایش سرعت چشمگیر لاراول دارید؟

5 پاسخ

دریافت access token با guzzle

3 ساعت پیش
توسط علی اسماعیلی مطرح شد

سلام من توی postman که تست میکنم توکن رو برمیگردونه ولی توی laravel نمیتونم دریافت کنم ارورکه دریافت میکنم Client error: `POST http://jet.tipax.ir:100/core/connect/token` resulted in a `400 Bad Request` response: {"error":"invalid_client"} $client = new Client(); $url = "http://jet.tipax.ir:100/core/connect/token"; $form_params['ClientName'] = ""; $form_params['ClientId'] =...

0 پاسخ

پاک کردن اطلاعات ارسالی با pusher توسط Ajax

4 ساعت پیش
توسط moha li مطرح شد

سلام به همگی برای ایجاد notification در پنل مدیریت وب سایت یک جدول در پایگاه داده ایجاد کردم که با استفاده از ajax اطلاعات نمایش داده شده را پاک می کنم. (از bootstrap toast ) برای نمایش استفاده می کنم. به صورت پیش فرض بعد از لود صفحه اطلاعات به راحتی با ajax پاک می شود ولی مشکل اینجاست وقتی که با pusher اطلاعات جدیدی را وارد می کنم تا هنگامی که صفحه reload نشود Ajax کار نمی کند. Echo.private('Noti...

0 پاسخ

job vs queue vs event vs listener

5 ساعت پیش
توسط amin karimi آپدیت شد

سلام دوستان کی باید از job استفاده کنیم و کی از event listener اینا کارشون ظاهرا یکسانه ولی یکسری تفاوت دارند کسی میتونه دقیق توضیح بده

1 پاسخ

منبع برای یادگیری GSAP

5 ساعت پیش
توسط سجاد کریمی آپدیت شد

سلام عرض میکنم خدمت تمامی شما دوستان حرفه ای وبسایت راکت دات آی آر :) دیشب تقریبا همین موقع ها بود که یه سوال در مورد افکت های خاص و انیمیت وار پرسیدم و شاهد 7 تا پیام در کمتر از یک روز بودم مرسی واقعا ... یکی از دوستان سایت GreenSock رو پیشنهاد داد که اولش هیچی نمیدونستم و خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتم تو وبسایتش و فهمیدم GSAP یه کتابخونه ی جاوااسکریپتی برای آدمایی هست که مثل من دیوونه ی افکت و ا...

2 پاسخ

پرکاربردترین بخش بوت استرپ Bootstrap

15 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

به نظر شما کدوم بخش بوت استرپ کاربردی تره و بیشتر استفاده میشه در پروژه ها که وقت بذارم اون رو یادبگیرم ؟ یا کلا شماهایی که پروژه انجام دادین فکر میکنین کدوم قسمت بیشتر به کار میاد و دیگران در کدهاشون از بوت استرپ برای چه استایل دادنی در چه جایی و چه بخش هایی استفاده میکنن ؟

5 پاسخ

مشکل در لود صفحاتی دارای محتوایی مانند اسلایدر در Vue Router

17 ساعت پیش
توسط Iman آپدیت شد

سلام دوستان بنده یک مشکلی دارم با vue router که ممنون میشم کسانی که اطلاعات کافی دارند راهنمایی بفرمایند. هنگام استفاده از vue router قسمتی که یک اسلایدر یا مثلا چارت قرار دادم لود نمیشه، اما وقتی صفحه رو رفرش می کنم لود می کنه. موقع استفاده از vue router در واقع تمامی محتوای دیگه به غیر موارد از این قبیل لود میشن. سپاس

4 پاسخ

آینده دار ترین زبان از نظر شما

17 ساعت پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم. خواستم بپرسم با چه زبونی شروع کنم و بنظرتون آینده دار و کاربردی ترین زبون برنامه نویسی چیه ؟ دنیا داره به سمت چه زبونی میره؟ میخوام حداقل تا 30 سال آینده زبون استفاده بشه

31 پاسخ

جایگزین برای نرم افزار sketch در ویندوز

17 ساعت پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

نرم افزار sketch و framer که نرم افزار های بسیار مناسبی برای ایجاد طرح محصول هستند تنها از سیستم عامل مک پشتیبانی میکنند به جز فوتوشاپ شما نرم افزاری مناسب میشناسید که در ویندوز قابل استفاده باشد.

5 پاسخ

اوضاع بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران چگونه است

17 ساعت پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

دوستان اگه تجربه یا اطلاعاتی راجع به بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران دارن بگن لطفا. اگه بطور مشخص از زبانی خاص و کشوری مشخص بگید ممنون میشم. مثلا اینکه بازار کار php کجاها بهتره یا مثلا تو فلان کشور بازار کار کدام زبان بهتره؟ وضعیت حقوق و دستمزدها برای برنامه نویسی به چه صورته؟ و.... متشکرم

22 پاسخ

چه زمانی باید سراغ فریم ورک ها بروم

18 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من حدود یکی دو ماهی میشه که مشغول یادگیری جاوااسکریپت هستم و خوب ی سری مینی پروژه تمرینی هم واسه خودم زدم خواستم بپرسم آدم چه موقع هست که باید بره سراغ فریم ورک ها یعنی باید به چه سطح از توانایی رسیده باشه واسه شروع کار با فریم ورک ها

1 پاسخ

نحوه صحیح دریافت یک پروژه لاراولی از Github و کد نویسی

20 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام پروژه لاولی روی Github قرار داده شده، طبق فایل .gitignore که در پروژه بصورت پیشفرض وجود دارد، فایل ها و فولدر های زیر در گیت آپلود نشده است: /node_modules /public/*** /public/storage /storage/*.key /vendor .env .env.backup .phpunit.result.cache Homestead.json Homestead.yaml npm-debug.log yarn-error.log .idea/ درنتیجه فولدر های وندور و ... که برای اجرای پروژه لازم هست هم وجود ندارد، درسته که...

1 پاسخ

خطای ftp

20 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان من موقع اتصال حساب ftp این خطا را بهم میده کسی میتونه راهنماییم کنه message: "Could not connect to host: xxx.xxx.xx.xxx, port:۲۱" Storage::disk('ftp')->put($videoName, $videoFile); 'ftp' => [ 'driver' => 'ftp', 'host' => env('FTP_HOST'), 'username' => env('FTP_USERNAME'), 'password' => env('FTP_PASSWORD'), 'root' => 'public_html/videos', 'port' => ۲۱, ],

1 پاسخ

پیاده سازی گفتگو یا همون چت بین کاربران

20 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخام توی سایتم کاربران بتونن با همدیگه گفت و گو کنند- و چت ها کاملا خصوصی باشه( منظور مثل چنین صفحه ای نباشه که عمومیه) هر گفت و گو رو فقط دو کاربر مورد نظر ببینند. البته میخام بعضی وقت ها هم مدیر اصلی بتونه اجازه داشتن یا نداشتن گفت و گوها نظارت داشته باشه و بتونه اون رو کنترل کنه. سوالم اینه ۱. آیا پکیج آماده ای هست که بتونید به من معرفی کنید ؟ ۲. اگه نیست چه جدولی در نظر بگی...

2 پاسخ

چطوری تمیز کد میزنید

20 ساعت پیش
توسط Mohammad MohammadAlian آپدیت شد

دوستان سلام من به شخصه یکی از ارزش های شخصیم تمیز کد زدن هست ولی وقتی دور و برم رو میبینم واقعا به این پی میبرم هیچکس تمیزی کد براش مهم نیست و تموم شدن به موقع task مهم ترین اولویت براشون هست یعنی شما اگه کثیف ترین کد رو بزنی ولی زودتر از ددلاین task کارت تموم شده باشه، اسمت میشه یه برنامه نویس خوب شما هم اینطور چیزی رو حس کردید؟ روند کاریتون چه شکلیه؟ اول کد رو تحویل میدید بعد تر تمیزش میکنید؟! خ...

5 پاسخ

برای متخصص شدن در فلاتر

21 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید من قصد دارم در قسمت ساخت اپلیکیشن برای موبایل تلاش کنم تا کاملا حرفه ای بشم و بتونم اون برنامه ای که میخوام رو بسازم برای موبایل و تبلت ها. اگر بخوام با فلاتر این کار رو بکنم میشه بگید پیش نیاز ها چی هستند؟ جاوا اسکریپت، نود جی اس، ری اکت جی اس، ری اکت نیتیو رو باید بگذرونم ؟ یا چیزهای دیگه؟ خیلی ممنونم ازتون

5 پاسخ

رسپانسیو بوت استرپ sass

22 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من برای رسپانسیو کردن در sass از روش زیر استفاده کردم //varible Predefined Break-points $sm: 576px; $md: 768px; $lg: 992px; $xl: 1200px; // The mdia mixin for responsive @mixin media($args...) { $query: ""; @each $arg in $args { $op: ""; @if ( $query != "" ) { $op: " and "; } $query: $query + $op + translate-media-condition($arg); } @media #{$query} {...

2 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

22 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

348 پاسخ

ری اکت نیتیو و فلاتر

22 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید، من شروع به یادگیری طراحی وب کردم آیا اگر ری اکت نیتیو رو یاد بگیرم، امکان ساخت اپلیکیشن موبایل برای هر ایده و خواسته ای امکان پذیر هست؟ منظورم از هر خواسته و ایده همه چیز هست: سرچ کردن، ایجاد صفحه برای هر شخص با امکان درخواست دادن دوستی، پیام خصوصی، پرداخت، و منظورم هر چیزی که تو بهترین اپلیکیشن های دنیا هست (منظورم هر نوع امکاناتی که میخوایم، مثل اپلیکیشن های...

3 پاسخ

اپدیت کردن ui بدون استفاده از setState

22 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور میشه ui رو بدون استفاده از SetState به روز کرد؟ من دارم از وب ویو فلاتر استفاده میکنم و در PageFinish میخوام پروگرس بار رو مخفی کنم، اگر از SetState استفاده کنم کل صفحه دوباره ریلود میشه و در واقع وارد یه لوپ بی نهایت میشم

1 پاسخ

فریمورک ها و کتابخانه های جاوااسکریپت

24 ساعت پیش
توسط آرمین آپدیت شد

سلام من خودم فرانت رو با jquery می نویسم و اینکه میخواستم با فریمورک های دیگر و جدید جاوااسکریپت هم کار کنم که نیاز به دانش کافی از اکما اسکریپت 6 و خلاصه مباحث پیشرفته جاوا اسکریپت هست ولی من جاوااسکریپت پیشرفته و es6 رو درک نمیکنم و یک مقدار برام پیچیده هست! میخواستم بپرسم که کتابخانه یا فریمورک جدیدی مثل جی کوئری هست که نیاز به دونستن جاوااسکریپت پیشرفته نداشته باشه و به اندازه جی کوئری خوب ب...

5 پاسخ