سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

تفکیک ریدایرکت فرم لاگین یوزر و فرم لاگین پسورد

3 دقیقه پیش
توسط JBolouri مطرح شد

سلام دوستان... توی لاراول برای هر نوع یوزر یه گارد مخصوص دارم.. کاربر عادی و ادمین.. دوتا جدول متفاوت دارن و لاگین هردوشون هم درست کار میکنه.. ببینید آدرس لاگینشون اینطوریه کاربر عادی /login ادمین /admin/login حالا مشکلی که هست وقتی کاربر عادی لاگین میشه بعدش علاوه بر این که در حالتی که لاگینم، اگر بخوام به فرم لاگین یوزر برم ریدایرکت میکنه بلکه حتی بخوام به فرم لاگین ادمین هم برم بازم ریدایرکت م...

0 پاسخ

برنامه فیلم برداری از دسکتاپ

3 ساعت پیش
توسط آرین آپدیت شد

سلام من میخام توی اینستاگرام فیلم های آموزشی آپلود کنم چه نرم افزاری رو برای فیلمبرداری از دسکتاپ کامپیوتر پیشنهاد میدین؟ میخام خیلی پیچیده نباشه و خروجی فیلم خیلی حجم بالایی نداشته باشم و یه سری از قابلیت ها که تو اکثر ویدیو های آموزشی که میبینم رو داشته باشه مثالا قابلیت زوم یا دور یه چیزی خط کشدن و...

1 پاسخ

مشکل develop کردن vuejs در سرور

4 ساعت پیش
توسط حسین شاهپوری آپدیت شد

دوستان من یک سرور با لایسنس Cpanel دارم پروژه خودم ک لاراول و vuejs هست رو آپلود کردم و از طریق ftp پروژه رو develop میکنم حالا مشکلم اینه در ترمینال سرور دستور npm run watch-poll رو میزنم اوکیه و run میشه ولی تغییرات vue اصلا اعمال نمیشه @hesammousavi @ali.bayat @mohsenbostan

10 پاسخ

composer error allowed memmory size

4 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام جدیدا روی سیستم وقتی مثلا میخام کمپوسر رو اپدیت کنم یا یک پکیج باهاش نصب کنم با چنین اروری مواجه میشم مشکل کجاست ؟راه حل چیه؟باید چیکار کنم PHP Fatal error: Allowed memory size of 1610612736 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in phar://C:/composer/composer.phar/src/Composer/DependencyResolver/RuleWatchGraph.php on line 52 Fatal error: Allowed memory size of 1610612736 bytes exh...

4 پاسخ

از کار افتادن cmd

4 ساعت پیش
توسط Ali_Gh آپدیت شد

سلام من path سیستمم رو عوض کردم باعث شد cmd از کار بیفته الان نمی تونم اصلا توش هیچی تایپ کنم کسی می دونه چیکار باید کنم؟

3 پاسخ

کار در شرکت

6 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام دوستان برادرانه راهنماییم کنید ۲۰ سالمه، من فرانت کار میکنم واسه یه شرکت(الان تقریبا ۲ ساله) و تقریبا دیگ الان دارم به vue مسلط میشم وقبلش با jquery javascript کار میکردم همچنین به html , css هم مسلطم و تقریبا همیشه سعی کردم از همون اول کاری ک انجام میدم رو بهتر و بهتر کنم و همیشه سعی ام بر اینه ک حرفه ای تحویل بدم پروژه رو. اینم بگم ک امسال دارم ۲ت میگیرم با بیمه(۸ ساعت کار) حالا متاسفانه اخ...

7 پاسخ

جدول گزارش گیری

6 ساعت پیش
توسط Bahman Aliveisi آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام یک جدول گزارش گیری برای سایت خودم ایجاد کنم که سایت جدول یوزر و جدول ایمیج و جدول مقالات داره اولا میخوام بدونم جدول گزارش گیری چه خصوصیاتی باید داشته باشد و این که باید با تمام جداول در ارتباط باشد یا نه و اینکه هر اتفاقی از قبیل ادیت و دیلیت و ارورها باید در این جدول ذخیره بشن یا نه ممنون میشم این قضایا رو برام شرح بدید و یک نمونه معرفی کنید

2 پاسخ

ایجاد دسترسی به پوشه storage در داکر

8 ساعت پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من پروژه ام رو داکرایز کردم اما رو سرور وقتی ایمیج ساخته میشه دسترسی به پوشه storage نداره ممنون میشم اگر راهنمایی کنید پروژه لاراول هست

3 پاسخ

كاربرد حلقه تودرتو

9 ساعت پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام مبحث حلقه تودرتو چون يك مقدار گيج كننده هست ميخواستم بدونم كاربردش در زمينه مثلاً بك اند چي هست و زياد استفاده ميشه يا نه؟ تشكر

5 پاسخ

اموزش vuejs

9 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام ممنون میشم اگر آموزش عالی در رابطه با vuejs معرفی کنید(مبتدی تا پیشرفته).سپاس فراوان

3 پاسخ

ریست کردن path سیستم

11 ساعت پیش
توسط zahra ghasemi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من path سیستمم رو عوض کردم الان برای run کردن npm به مشکل خوردم نمی دونم path اولیه چی بود کسی می تونه بهم کمک کنه ریستش کنم؟ویندوز 10 الان cmd باز می کنم و توش تایپ می کنم به صورت علامت سوال نشون میده

2 پاسخ

مشکل در تغییر نام یک فایل در لاراول storage

11 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - میخام یک فایل رو تغییر نام بدم اما درست کار نمیکنه، به درستی فسیدش رو هم use کردم، خط کدهای من چه مشکلی داره ؟ تمام فایل هام رو در directory public/files/ ذخیره کردم . اینم کدهام : //use Illuminate\Support\Facades\Storage; . . . public function RenameFile($filename,$newname=null){ if(!$newname) { $newname=$filename; } $file = public_path() . '/fi...

0 پاسخ

گذاشتن زمان ارسال برای ارسال محصولات در وردپرس

12 ساعت پیش
توسط melissa مطرح شد

سلام دوستان من یک سایت ووکامرس دارم که میخام یک افزونه روش بزارم که زمانی که مد نظر مشتری برای ارسال محصولش هست را بتونه انتخاب کنه و محصول در اون زمان ارسال بشه ,افزونه انگلیسیشا پیدا کردم ولی فارسیشا هرچی گشتم نیست , کسی افزونه ای سراغ نداره ؟؟؟

0 پاسخ

طراحی سایت

12 ساعت پیش
توسط A آپدیت شد

بنظر دوستان چطور میشه نمونه کارهای موفقی در حوزه طراحی سایت داشت برای استخدام و شروع کار

2 پاسخ

حذف لینک های اضافی از گوگل

13 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام یه سری لینک های اضافی دارم که قبلا درست شده بود ولی تغییر دادم ولی الان تو گوگل نشون میده برای حذف اون چطور باید انجام بدم مثلا دوتا لینک دارم /product/id دومی هم به این صورت هستش /product/id/name حالا با کد زیر تو robots.txt میخوام لینک اول حذف بشه ولی لینک دوم حذف میشه Disallow: /product/* برای حل این مشکل چی باید بکنم؟ با تشکر

0 پاسخ

api خروجی

15 ساعت پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام راجب api سوال داشتم برای خروجی گرفتن در قالب json ،به صورت پیشفرض نیاز به چه پارامت هایی هست و http status ها رو چی باید قرار داد؟(منبع فارسی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید) سپاس

4 پاسخ

ساخت فرم حذف یک کالا با jquery

15 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام یک لیست از کالاها رو به صورت ajax توی صفحه ام نمایش میدم و به هر td جدول id اون کالا رو نسبت میدم. حالا میخام وقتی کاربر روی دکمه حذف کلیک کرد به طور کامل یک فرمی ایجاد بشه که با jquery/javascript به مقادیر action,method همونجا مقدار دهی کنیم و فرم رو ارسال کنیم تا به قولی روت حذف اجرا بشه Route::delete('/destroy','ProductController@destroy')->name('supplier.product.destroy'); //i,m find u...

5 پاسخ

تجربه کار با سایت های فریلنسری خارج از ایران

17 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان سلام، آیا کسی تجربه کار با سایت های فریلنسری داره البته سایت های خارجی مثل freelancer ؟ من الان یه پیشنهاد دارم ولی نمیدونم آیا نیازی به قرارداد مابین طرفین هست یا خیر؟ متاسفانه تجربه ای در این مورد ندارم. ممنون میشم اگر از دوستان تجربه ای در این مورد دارن.

6 پاسخ

استفاده از وب پک در php

17 ساعت پیش
توسط نیما آپدیت شد

دوستان سلام ، من میخوام که به جای استفاده از index.html توی webpack از index.php استفاده کنم، آیا راهی هست برای این مورد؟ از پکیج درون npm هم استفاده کردم برای لود php، بنام webpack-php-loader اما کار نکرد. دوستان راهی هست به نظرتون؟

2 پاسخ

چگونه با php کد qr فراخوانی کنیم

17 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من یک اسکریپت دارم میخوام وقتی که با موبایل کاربر وارد میشه با اسکن کد qr کد ملی کاربر داخل input قرار بگیره. ممنونن میشم اگر راهنمایی بکنید

2 پاسخ

کم کردن موجودی کیف پول از قیمت محصول

19 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام وقت به خیر دوستان نیاز دارم جایی از برنامم موجودی کیف پول کاربرم رو منهای هزینه محصول بکنم و بهش بگم مثلا اینقدر باید پرداخت کنی این کار چطوری انجام میشه چطور میتونم دو فیلد رو که هر کدوم شون در کالکشن های جدا از دیتابیسم ذخیره شده با هم کسر کنم؟ با خود منگو متودی رو میشناسید که اینکار رو بکنه یا باید دستی هندلش کنم؟

0 پاسخ

سوال در مورد بخش نشست ها

19 ساعت پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام اقای موسوی اعلانی که برای من اومده گفته امروز فلان ساعت با فلان ای پی وارد اکانت من شده من خودم نبودم اون ساعت چطوری بفهمم کسی واقعا وارد شده یا نه ؟ در بخش نشست ها هم فقط خودمو نشون میده

2 پاسخ

سواستفاده از برنامه نویسان لاراول با ویوجی اس

20 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

اگه مصاحبه های لاراول رو رفته باشید احتمالا دیدین که طرف میگه تو که لاراول کاری بیا vue.js هم انجام بده چون اینا باهم تعامل خیلی خوبی دارن!!! این حرف کاملا اشتباهه و اصلا وظیفه برنامه نویس لاراول نیست همچین چیزی !! اگه خواستید vue.js هم کد بزنید باید حقوق بیشتری طلب کنید تنها تعامل vue.js و لاراول اینه که لاراول اسپانسر vue.js هست و میشه به شکل داخلی ازش استفاده کرد که اتفاقا روش غلطی هم هست !!!...

12 پاسخ