بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

کدام زبان برنامه نویسی در سال 1399 پیشنهاد میدین

3 دقیقه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز بنظرتون کدام زبان بهتره که در سال ۹۹ یاد بگیریم. سمت وب دارم از php و فریمورک استفاده میکنم که کاملا قدرتمند و پاسخگوی همه نوع پروژه توی ایران هست. همچنین سمت کاربر هم دارم از vue استفاده میکنم. برای اپلیکشن هم دارم از فلاتر استفاده میکنم که اون هم کاملا پاسخگوی نیاز من هست. حالا میخوام یک زبان یاد بگیرم که کامل کننده تمامی نیاز های من باشه برای قوی تر کردن سمت وب...

5 پاسخ

چرا باید از vuejs استفاده کنیم

3 دقیقه پیش
توسط KianGhiassi مطرح شد

سلام دوستان، میخواستم بدونم vuejs دقیقا چه استفاده ای داره در یک وب سایت تک صفحه ای؟ یعنی برای مثال من میام با html - css - javascript یک وب سایت تک صفحه ای رو بدون هیچ مشکلی ایجاد میکنم، vuejs دقیقا قراره کجای این فرایند توسعه به من کمک کنه؟ چه مشکلاتی رو قراره حل بکنه؟ ممنون میشم کاربرد vuejs رو توضیح بدید.

0 پاسخ

منبع خوب اموزش لینوکس‌

4 دقیقه پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام دوستان میشه لطفا چندتا منبع خوب برای یادگیری لینوکس توزیع ابونتو معرفی کنید ( ترجیحا برای برنامه نویس ها ). من یه کورس شروع کردم ولی متاسفانه خیلی خسته کننده اس و اصلا نمیتونم ببینم :)) ممنونم

3 پاسخ

مشکل در گرین کردن تست در استفاده از متد authorize

27 دقیقه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر من برای پروژم پرمیشن ساختم و حالا تست براش نوشتم /** @test **/ public function Manager_can_create_a_account_for_a_new_user () { $this->withoutExceptionHandling(); $manager = $this->singIn(); $this->giveManagementRoleAndPermissionsTo($manager); $this->postJson('/api/v1/admin/register', [ "name" => "john",...

6 پاسخ

استفاده از اطلاعات google map

42 دقیقه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

درود بر شما من برای طراحی سایتم احتیاج به این دارم که کاربر نقطه ای رو در نقشه مشخص کند و من بتونم مختصات جغرافیایی اون نقطه رو داشته باشم و در کد استفاده کنم. برای این مسءله چه راهکاری وجود داره؟

1 پاسخ

ریکاوری فایل های کات شده از فولدر دانلود کروم

42 دقیقه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام به همه معلم من میخواسته یه فایلی رو از فولدر دانلود کروم کان کنه ببره به جای دیگه تو هاردش فکر کنم ولی به جاش خود فولدر دانلود رو کات کرده و همون لحظه کنسل کرده ولی فولدر دانلود نه تو هارده و نه تو جای اصلیش و حتی دکمه crtl+z رو هم زد ولی هیچی نشد کاری میشه کرد @ali.bayat @hossein.r.1442 @milad @hesammousavi @mohsenbostan @juza66

2 پاسخ

ایجاد بخش بخش بندی

2 ساعت پیش
توسط Codein آپدیت شد

سلام برای بخش بندی همانند سایت راکت یک سوال دارم ولی به یک شکل دیگه در سایت جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم دوستان من میخواهم یک پست به صورت تکی بدون ایجاد دوره ولی میخواهم برای اون پست چندتا ویدو اپلود کنم که دارای بخش بندی باشه مثلا بخش اول بخش دوم لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

پی اچ پی فانکشنال یا شی گرا

2 ساعت پیش
توسط mehdivlpr آپدیت شد

سلام من در حال یادگیری PHP فانکشنال هستم. هدف اصلی من در مرحله اول ساخت یک سایت بخصوص هست که توی این سایت کاربران یک سری اطلاعات رو ثبت و یک سری اطلاعات رو استخراج می کنند. اعضای سایت هم نهایتا ۱۰ یا ۱۵هزار نفر خواهند بود. برای ساخت چنین سایتی لازم هست که از مبحث شی گرایی استفاده شود یا خیر؟ در واقع میخوام بدونم بعد از فراگیری پی اچ پی فانکشنال سایت خودم رو بسازم یا حتما قبلش شی گرایی رو کار کنم؟

4 پاسخ

run opencv-python by vscode IDE - error Abort trap: 6

2 ساعت پیش
توسط امید شجاعیان زنجانی آپدیت شد

سلام من میخوام با کتابخونه opencv دوربین رو استفاده کنم. کد رو با vscode نوشتم و با ترمینال اجرا میکنم ارور میده که بعد از کد زیر توضیح دادم. سیستم عامل منم macOS هستش. کسی میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم این مشکل رو حل کنم - کد پایتونم هست : 👇 # import the opencv library import cv2 # The.Notebook.2004.BluRay.720p.MyMoviz.Dobleh.mkv # define a video capture object vid = cv2.VideoCapture(0) whil...

0 پاسخ

تغییر عرص cursor

3 ساعت پیش
توسط Abolfazl مطرح شد

سلام دوستانمن میخوام عرض cursor در vscode من هم عرض cursor استاد موسوی شود یعنی نازک تر شه و عرصش کم شه چکار باید کنم

0 پاسخ

مشکل با کتابخانه madlineproto

3 ساعت پیش
توسط azsa آپدیت شد

دوستان تو کد زیر وقتی متغیر جایگذاری میکنم پیام ارسال نمیشه $username='@abcd' ; yield $MadelineProto->messages->sendMessage(["peer" => $username , "message" => "Hi!\nT Proto! <3"]); در حالی که این کد پایینی کاملا درست کار میکنه yield $MadelineProto->messages->sendMessage(["peer" => '@abcd', "message" => "Hi!\nT Proto! <3"]);

1 پاسخ

مشکل در استفاده از dropnzone

3 ساعت پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان می خواستم بدونم توی dropzone چه جوری میشه آپلود تصاویر به جای اینکه به صورت ajax باشه، بعد از submit شدن آپلود تصاویر اتقاق بیفته و هم اینکه چی کار کنم که کاربر فقط بتونه یک عکس رو انتخاب کنه و در صورت اینکه عکس دوم رو خواست انتخاب کنه عکس اول حذف بشه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنید.

0 پاسخ

خطای feed در لاراول

3 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من از بکیچ زیر برای فیدها استفاده میکنم laravelium/feed منتها خطای زیر رو میده در حالی که برای سایت مب این مشکل رو ندارم از چی میتونه باشه Undefined index: title (View: D:\web\projects\Electtronicmarket\resources\views\vendor\feed\rss.blade.php) خطا هم از کد زیر هستش return $feed->render('rss'); با تشکر

2 پاسخ

مشکل حجم react native

4 ساعت پیش
توسط hosein مطرح شد

سلام من یک برنامه با react native ساختم فقط از دو پکیج webview و netinfo استفاده کردم hermes هم فعال کردم حجم برنامه ۱۴ مگ شده در حالیکه فقط یک webview ساده داره ممنون میشم راهکاری پیشنهاد کنید

0 پاسخ

فریمورک یا کدنویسی مسئله این است

4 ساعت پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

به نظرتون استفاده از فریمورک ها و کد های آماده راه درستی هست چون دسترسی برنامه نویس به کد ها کم میشه و نمی تونه کد رو به درستی درک کنه.خب حالا به نظرتون استفاده از این ها بهتره یا کدنویسی؟ از همه دوستان راکت درخواست می کنم که نظرشون رو در این باره بگن. @ali.bayat @milad @hesammousavi @hossein.r.1442 @mohsenbostan @juza66 @endworld

5 پاسخ

آپدیت راکت - آپلود تصویر در گفتگوها و پاسخ‌ها و نظرات

5 ساعت پیش
توسط mojtaba آپدیت شد

سلام به همه خوب بعد چند وقت، بلاخره آپلود تصویر به شکل مستقیم از ویرایش راکت رو هم براتون قرار دادیم حالا مثل من میتونید برای گفتگوها ، پاسخ‌ها، حتی نظرات بخش‌های مختلف درصورت نیاز تصویر آپلود کنید. اگر نکته‌ای، موضوعی بود حتما بهمون بگید تا حلش کنیم. اینم برای یه تست خودم اولین تصویر رو آپلود کنم :)

19 پاسخ

چطور IP دامنه سایتمو تغییر بدم

5 ساعت پیش
توسط Safiollah آپدیت شد

سلام دوستام من یه دامنه ثبت کردم و حالا میخوام فروشگاه یا هاست خودمو بهش وصل کنم چطور این کارو انجام بدم طبق این ایمیلی که برام اومده ایمیل : با سلام لطفا ip دامنه را به آی پی ایفروش تغییر دهید و اطلاع دهید ما قبلا هزینه دریافت می کردیم اما فعلا برای یکسال مجانی است ایفروش

4 پاسخ

منو کشویی

5 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

چطور میتونم منو کشویی مثل سایت راکت درست کنم مثلا اون بخش کاربران برتر که وقتی کلیک می کنیم منو جمع میشه چطور میشه این کار رو کرد؟

1 پاسخ

مشکل در reactjs و axios

6 ساعت پیش
توسط محمد مطرح شد

من تو دوره react اقای موسوی شرکت کردم و الان با یک مشکل برخورد کردم ببینید من یک فایل reducer دارم که داخلش action هارو تحلیل میکنه و برای هر action میاد یکسری کارا رو میکنه و در نهایت state های جدید رو برمیگردونه . تا قبل از استفاده کردن از axios همه چیز خوب بود . اما الان وقتی از axios استفاده کردم مشکل خوردم . سناریو به این شکل هست که اکشن add صدا زده میشه و با axios ما میایم مقادیر جدیدرو داخ...

0 پاسخ

مشکل سشن ها در سایت

6 ساعت پیش
توسط Danial مطرح شد

سلام و عرض ادب دوستان مشکلی چند روز پیش برام پیش اومده و تا الان درگیرشم من سایتی اوردم بالا با PHP MVC در نسخه لوکال همه چی درست بود وقتی بردمش روی سرور هیچ کدوم از سشن ها نمیخونه ، نمیدونم مشکلش چیه

0 پاسخ

جستوجو دو فیلد همزمان در مونگو

8 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام دوستان من برای کاربرم دو تا فیلد برای نامش دارم یکی FirstName و یکی دیگه LastName زمانی که کاربرم میخواد سرچ کنه تو سایتم نام رو میخوام برم و هر دو تا فیلد رو توی دیتابیسم جستوجو کنم اما فقط یه اسم رو فیلد رو برام میگرده ممکنه با یه ریکوئست دو تا فیلد رو جستجو کنم تو مونگو و خروجی بدم؟ بگم بیا اینو بگیرد اگه نبود برو اون رو بگرد الان کدم این شکلیه اما LastName رو که میفرستم تنها براش ریزالتش...

2 پاسخ

استفاده از وب سرویس الوپیک یا موارد مشابه

8 ساعت پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان؛ خسته نباشید، از دوستان کسی تجربه کار با وب سرویس الو پیک یا اسنپ باکس یا موارد مشابه رو داره؟ وب سرویس الو پیک یه پکیج لاراول داره، میخواستم ببینم کدوم وب سرویس قوی تر و اسونتره واسه استفاده

2 پاسخ

ایجاد بخش بندی برای آموزش ها مثل راکت

9 ساعت پیش
توسط میلاد جعفری آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده در حال ایجاد پروژه سایت آموزشی هستم و قصد دارم مثل راکت ویژگی پیاده بکنم که بتونم برای دوره هام بخش های مختلف ایجاد کنم و درس هامو به بخش ها اضافه کنم مثلا مثل راکت آموزش لاراول بر فرض: بخش اول معرفی: شامل 5 درس بخش دوم مبحث اعتبارسنچی 6 درس و .... اگر ممکنه کامل راهنمایی کنید اگر دراین مورد تجربه دارید @hesammousavi @ali.bayat @hossein.r.1442 @mohsenbostan

6 پاسخ