بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

کار با روترها

PHP
- 23 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام تو آموزشی که دیدم روترها به این صورت اضافه میشه: {site.ir/series/{slug}/episode{id بعد من متوجه نشدم چرا همچین چیزی و به regex تبدیل کردن؟

3 پاسخ

پیشنیاز های Nodejs

نود جی اس
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام,امیدوارم حالتون خوب باشه. جز js و js ES6 چه مباحث دیگه ای رو باید بلد باشیم برای Nodejs? آیا نیازه سمت front هم بلد باشیم؟ به هیچ وج نمیتونم با سمت front_end ارتباط برقرار کنم. هدفم فقط برنامه نویسی BackEnd هست, البته نه اینکه ندونم ClientSide یا frontend چیه و چه کاری رو میکنه, حتی با Css و html هم آشنایی دارم و بیشتر سواله من اینه که اگه مباحثی مثل Reactjs و bootstrap و طراحی قالب با فوتوش...

4 پاسخ

تعریف مشخصات کالا بصورت داینامیک در فروشگاه اینترنتی

PHP
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام میخوام توی تعریف محصولات توی فروشگاه اینترنتی، تعریف مشخصات بصورت داینامیک باشه مثلا میخوام برای تعریف کالا فیلدایی که برای تعریف یه موبایل روی صفحه نمایش داده میشه با فیلدای تعریف لپتاپ فرق داشته باشه؟ توی دیتابیس این مورد رو چجوری مدیریت کنم ؟ (طوری که دسته بندی کالاها نامحدود باشه)

4 پاسخ

آیا این دو تکه کد دقیقا یکاری انجام میدن

PHP
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

آیا این دو تکه کد دقیقا یکاری انجام میدن؟ (list($params['controller'],$prams['actions'])= explode('@', $paramter --------------------------------------- $in = explode('@', $paramter); $params= [ "controller" => $in[۰], "actions" => $in[۱] ]; ؟؟ سوال دومم اینجا جابدم:) چرا تو روترها از همچین ساختاری استفاه میکنن؟ وچطوری میشه به مقدارشون دسترسی داشت؟ ht...

1 پاسخ

مزیت استفاده از json

جی کوئری
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخام درخواس ajax بفرستم با جی کوئری حالا بصورتی معمولی بفرستم یا بصورت json چه تفاوتی دارند؟

3 پاسخ

خروجی PDF فارسی با لاراول

لاراول
- 4 روز پیش
توسط mahdi farhadpour آپدیت شد

سلام دوستان من نیاز دارم از یکسری اطلاعات خروجی به صورت pdf بگیرم ولی متاسفانه 4 5 تا پکیج نصب کردم که هیچکدام زبان فارسی پشتیبانی نکردن اگه دوستان پکیجی سراغ دارن که امتحان کردن و با زبان فارسی مشکلی نداشته ممنون میشم معرفی کنن باتشکر

5 پاسخ

ایجاد نشدن پروژه در ری اکت جی اس

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان عزیز،می خواستم یک راهنمایی کنید بنده رو با توجه به اینکه همه موارد الزامی ،نصب و اجرا هست چرا باز ارور میده؟طبق تصویر زیر: http://s8.picofile.com/file/8367156368/problem_react2.png ممنونم از شما

7 پاسخ

کپی یک خط کد با شرتکات

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه توی فیلمای آموزشی دیدم توی IDE یک خط رو با شرتکات کیبورد کپی میکنن یعنی سلکت نمیکنن بعد کپی فقط کلیدشو میزنن اون خط پایین یا بالای همون خط کپی میشه کسی میدونه شرتکاتش چیه؟ یه شرتکات دیگه هم که میخواستم بدونم اینه که چجوری یه خط رو با کیبورد سلکت کنم؟شیفت و اروو ها رو میدونم یه شرتکات دیگه هس همون خطی که کرسر روشه رو سلکت میکنه سوال سوم اینکه تو vs code وقتی یه...

2 پاسخ

تغییر زبان به صورت خودکار با استفاده از IP در لاراول

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

با سلام من یه سایتی دارم که دو زبان انگلیسی و فارسی داره. من میخوام کسایی که با آی پی ایران وارد میشن سایت فارسی بشه و و جاهایی جز ایران انگلیسی. این آی پی ها رو از کجا باید بیارم. آیا رنج خاصی داره. ممنون

2 پاسخ

ارور ویک مشکل در استفاده از namespace ها

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من وقتی از namespace ها استفاده می کنم با ارور زیر مواجه میشم ( ! ) Error: Class 'der\PDO' not found in C:\xampp\htdocs\learn php\template\admin\clasess\db.php on line 22``` اینم کد های فایل db.php ```<?php namespace der; class db{ private $pdo; private $tbl; private $user; private $password; private $server; private $dbname; public function __construct($server='l...

12 پاسخ

ارسال به تلگرام ایمیل sms از طریق صف

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام واسه چند بستر مختلف پیام هایی رو ارسال کنم بهترین راه و اصولی ترین راه واسه صف چیه از جاب استفاده بشه ؟ از event listener استفاده شه ؟ چه مدلی اصولی تره

1 پاسخ

شناسایی لینک های بین متن

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

@hesammousavi سلام خسته نباشید. ببخشید من یه متن عادی دارم که چاپش میکنم با ویجت Text ولی خب میخوام اگه لینکی توی اون متن بود قابل کلیک کردن باشه! مثل تلگرام چطوری میتونم تشخیص بدم؟ از چه ویجتی استفاده کنم؟ چه ترفندی میتونم بزنم؟

1 پاسخ

شیوه کد نویسی در شی گرایی

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من چندتا سوال داشتم بتریتب میپرسم: ۱-در شی گرایی منطقیه برای هرقسمت مثل منو دوسطحی .پست ها .تماس با ما و .... یک کلاس تعریف کنم و در کنارشون برای کارهای کوچیک((دسته بندی-و..)اونایی که فقط دلیت و حذف و اینسرت دارن) هم یک کلاس helper داشته باشیم؟ ۲-بعد کلاس ها رو من اینطوری مدیریت میکنم همشون رو در یک فایل mangerclass.php اینکلود میکنم و با استفاده از سوئیچ کلاس مورد نظر رو فراخونی میکنم و بعد...

2 پاسخ

نمایش لحظه ایی text

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم text که قرار یه مقدار string رو در هر لحظه که مقدارش تغییر کرد آنی نمایش بده (بدونه جابجایی صفحات یا زدن دکمه ایی) مثل : string input; . . . new Text( ,input ),

4 پاسخ

فیلتر یک رابطه many to many

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام بین user و role رابطه many to many دارم میخوام کاربرانی رو برگردونم که role شماره ۱ و ۲ رو دارن فقط ۱ و ۲ نه role دیگه ای رو $users = $users->whereHas('roles', function ($q) { $q->whereIn('id', [1, 2]); }); ولی این کد جواب نمیده چون 1,3 رو برمیگردونه

3 پاسخ

مشکل در یادگیری زبان های برنامه نویسی

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من یک مشکل دارم در یادگیری زبان های برنامه نویسی مثل جاوا اسکریپت و یا php داستان از اونجا شروع میشه من با وب سایت راکت اشنا شدم و خیلی دوست داشتم بتونم یک برنامه نویس موفق تو حوزه وب بشم ! پس دست به کار شدم ! (اینم بگم رشته دانشگاهی من نرم افزار هستش خودم حس میکنم تو حل مسئله و الگوریتم نویسی مشکل دارم) آموزش جی اس راکت رو دیدم اموزش ECMA SCRIPT 6 هم دیدم برای بهتر کردن کار رفتم سراغ جی کوئر...

3 پاسخ

جایگزین HasManyThrough برای روابط many to many

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

دوستان سلام من یه مدل job یه مدل stage و یه مدل candidates دارم. هر job می تونه چندین تا stage(رابطه ی one to many) داشته باشه. و هر stage می تونه چندین تا candidate داشته باشه(رابطه ی one to many). پس در این صورت هر job می تونه چندیدن تا candidate داشته باشه که در stage های مختلفی قرار دارند. قبلا با متد HasManyThrough می تونستم از طریق job به تمام candidate هام دسترسی پیدا کنم حالا من اومدم رابط...

2 پاسخ

ارسال به صورت paginate به صفحه مورد نظر

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من مقداری به شکل زیر دارم : Collection {#363 ▼ #items: array:3 [▼ 0 => Product {#394 ▶} 1 => Product {#391 ▶} 2 => Product {#392 ▶} ] } و میخوام این به صفحه به صورت paginate ارسال کنم کد هم به شکل زیر است اما خطا دریافت میکنم. foreach ($categorie as $category_pro) { foreach ($category_pro as $category_product) { $category_p[...

1 پاسخ

کار با api اینستاگرام بدون استفاده از token

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یه اسکریپت php بنویسم که توی یه فیلد یوزر اکانت پابلیک رو بگیره و بعد از submit کردن فرم توی صفحه ی دیگه کل پستای اون پیج رو بهم برگردونه (album, video , image) آیا امکانش هست که بدون استفاده از token اون صفحه من بتونم تمام پستای اون صفحه رو در قالب json یا html دریافت کنم ؟

6 پاسخ

کار با کتابخونه klein php

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خستنه باشید کتابخونه klein تو حالت عادی برای من هدر انجام نمیده مثل دستور زیر $klein = new KleinKlein(); $klein->respond('GET', '/user', function () { header('location:admin/index.php'); //include_once 'controller/cindex.php'; }); خب من مطمئنم کتابخونه هدر داره چندجاشو دیدم و چون زبانم ضعیفه و خیلی با کتابخونه ها کارنکردم میشه برام همچین چیزی پیدا کنین و اگه زحمتی نبود نحوه کارکردشو...

1 پاسخ

موزیک پلیر جیکوری

طراحی وب
- 1 هفته پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من یه موزیک پلیر میخوام که پلی لیست هم داشته باشه و البته با شروع موزیک idm متوجه نشه و دانلود نکنه موزیک رو. مثل رادیو پلیر سایت رادیو جوان ممنون می شم اگر همچین چیزی سراغ دارید راهنمایی کنید

4 پاسخ

مشکل در اجرای فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان در اجرای فلاتر به مشکل خوردم یعنی زمانی که مینویسم: flutter run با اررور مواجه میشم . از فیلترشکن هم استفاده میکنم ولی نمیدونم مشکل چیه ممنون میشم کمک کنید (@hesammousavi) متن ارور: Error running Gradle: ProcessException: Process "C:\Users\Hamrani\Desktop\flutterTest\aliflutter\android\gradlew.bat" exited abnormally: FAILURE: Build failed with an exception. What went wron...

9 پاسخ

قدم بعدی در طراحی

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان من الان html css js bootstrap رو یاد گرفتم پروژه هم برای خودم باهاش انجام دادم حالا میخواستم برم سراغ قدم بعدی ۱ آیا لازمه jquery یاد بگیریم یا یه راست برم سمت react 2 برای ادامه یه رود مپی رو بگین که بیشتر سمت جاوااسکریپت باشه مرسی

6 پاسخ

برنامه نویسی سمت سرور بازی ها

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط misagh lotfi آپدیت شد

به نظرتون از چه زبانی برای سمت سرور بازی ها استفاده میکنن؟ مثلا بازی هایی مثل Clash Royale و fortnite و... که خیلی کاربر آنلاین داره, این که Node.js قابلیت RealTime رو داره و در سیستم چت ازش استفاده میکنن,تو بحث برنامه نویسی "سرور بازی" هم موثره؟ یا اینکه از یه زبان قدرتمند تر مثل Golang استفاده میکنن؟

5 پاسخ

نصب کردن لینوکس در کنار ویندوز برای برنامه نویسی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط shayan آپدیت شد

سلام خسته نباشید من یه لپتاپ core i۵ با رم ۶ گیگ دارم می خواستم بدونم آیا نصب کردن لینوکس در کنار ویندوز برای برنامه نویسی کار عاقلانه ای است و منافعش بیش تر از مضراتش هست یا نه

4 پاسخ

پیشنیاز برای ساختن اپلیکیشن چت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم میشه با لاراول برای یه اپ چت ساده (در حد ارسال پیام و عکس) اندروید Back-end پیاده سازی کرد که مثل اپای چت شناخته شده، realtime باشه (کاربر تا عکس یا متنی رو ارسال میکنه بلافاصله یوزر اون رو دریافت کنه). اگه با لاراول میشه راه اندازی همچین برنامه ای چه پیشنیازهایی داره؟ (چه مفاهیمی رو باید بلد باشم و از چه پکیجایی استفاده کنم؟) با تشکر

5 پاسخ

تست اپلیکشن لاراول باphpunit

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من دارم با test لاراول کار می کنم phpunit این کد قسمت تست من هست class PopulatingFakeTest extends TestCase { use RefreshDatabase; public function test_a_user_can_browse_threads() { $thread = factory('App\User')->create(); $response = $this->get('/threads'); $response->assertSee($thread->title); $response->assertStatus(404);...

6 پاسخ

نشان دادن تصویر بعد از ادد شدن به input

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

دوستان سلام. من توی یک قسمت از پروژم می خوام یه image اضافه کنم. همونطور که توی عکس میبینید input عکس در کنار فیلد نام و نام خانوادگی موجود هستش. می خوام زمانی که کاربر عکس رو انتخاب کرد بدون اینکه به بک ریکوئستی بفرستم و image رو توی database ذخیره کنم توی فرانت عکس کاربر رو سرجایی که هست نمایش بده. با vue دارم پروژه رو مدیریت می کنم. شرط گذاشتم که اگه عکس انتخاب شد به جای نشان دادن اون آیکون تص...

2 پاسخ

اتصال به اینستاگرام با php و لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام.من میخوام 5 تا از آخرین پست هام رو تو سایت نشون بدم وقتی طرف کلیک کرد برو تو اینستاگرام و اون عکس رو نشون بده کلی نت فروم ها چرخیدم. هیچ جا چیزی پیدا نکردم. بعضی جا هم کد قدیمی بود که تو نسخه جدید api اینستاگرام جواب نمیده تو اینستا تو قسمت توسعه دهنه ثبت نام کردم بهم secretCode و client id داده خب اینا رو چطوری استفاده کنم؟ قضیه این sandbox چیه؟ من میخوام 5 تا از آخرین پست هام رو تو سایت نشو...

5 پاسخ