بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

آپلود پروژه روی سرور

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من پروژم رو روی سرور آپلود کردم منتهی فقط صفحه اول باز میشه و صفحات داخلی خطای 404 میده به این صورت: http://uupload.ir/files/uza3_404nginx.jpg قبلا پروژه ها رو روی هاست اشتراکی آپلود میکردم و هیچ مشکلی نبود الان روی سرور اختصاصی آپلود کردم و این مشکل پیش اومده آیا تنظیمات خاصی باید سمت سرور انجام بشه ؟!

13 پاسخ

مشکل در کار با CKEditor در ویو جی اس

ویو جی اس
- 18 ساعت پیش
توسط Mohammad Masoudi آپدیت شد

سلام خدمت دوستان من از کامپوننت ckeditor در vue js استفاده میکنم و فعلا دو مورد هست که قصد انجامش رو دارم و متاسفانه در انجامشون به مشکل خوردم یکی اینکه ckeditor به صورت rtl باشه وقتی که صفحه لود میشه و دوم اپلود تصویر هستش که هیچ چیز ازش دستگیرم نشده و اگر اطلاعی دارید ازش ممنون میشم از صفر اپلود تصویرش رو بگید برای rtl کردن این کردهارو اعمال کردم <ckeditor :editor="editor" :config="configEdit...

20 پاسخ

طراحی پایگاه داده

متفرقه
- 21 ساعت پیش
توسط Mohammad Mahdi Salehpoor آپدیت شد

سلام دوستان ی سوال برام پیش اومده. من خیلی برای سواله که اپلیکیشن تلگرام یا هر سایت دیگه ای، دیتابیسش چجوری طراحی شده. مثلا من نمیدونم قسمت های مختلف تلگرام، مثل پست های یک کانال، کانال ها، کاربران، پیام ها و ... چجوری طراحی شده. مثلا چطوری پست ها به کانال وصل میشن که مثلا پست های مخصوص فلان کانال فقط توی خود همون کانال نمایش داده بشه و ... وقتی به اینا فک میکنم پس با خودم فک میکنم خب حتما منم برا...

3 پاسخ

فونت آیکون

طراحی وب
- 1 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان چطوری میشه از فونت ایکون استفاده کرد؟(لطفا نفرمایید در گوگل سرج کنید چون سرچ کردم چرا آیکونی در https://fontawesome.com/icons?d=gallery نمی باشد؟ آیگون ها را از کجا پیدا کنم؟

12 پاسخ

سیستم مسابقات

لاراول
- 1 روز پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام میخوام یه سیستم مسابقات طراحی کنم چیزی که اتفاق میافته یه مسابقه ایجاد میشه بقیه میتونن توی اون مسابقه ثبت نام کنن میشه تعیین کرد که مسابقه انفرادی یا تیمی بخش انفرادی یا تیمی بودن مسابقه چجوری باید تعیین بشه از لحاظ منطقی و جداول برای ثبت نام شرکت کنندگان

6 پاسخ

Border

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط جواد غیاثوند آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده در css. Html یک باکس درست کردم ک border بالا و پایین بهش دادم و میخوام انتهای خط های border رو کم رنگ کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پاسخ

خطا در نصب api passport در لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Saied Hr آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام احراز هویت رو با api حل کنم ولی وقتی میخوام پکیج مربوطه رو نصب کنم با خطای زیر مواجه میشم ،ممنون میشم راهنمایی کنید. D:\xampp\htdocs\laravel\tour_2>composer require laravel/passport Using version ^8.0 for laravel/passport ./composer.json has been updated Loading composer repositories with package information Updating dependencies (including require-dev) Your requirements c...

2 پاسخ

نام گذاری توابع

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط ebi_papidon آپدیت شد

سلام ما دقیقا چه زمان هایی باید به تابعمون اسم بدیم چه موقعی نه ؟

7 پاسخ

مشکل در آپلود mp3 و mp4 از طریق graphql laravel

لاراول
- 3 روز پیش
توسط jaber آپدیت شد

سلام دوستان من یه api graphql دارم که توسط اون باید بتونم mp3 و mp4 رو آپلود کنم و در ضمینه آپلود تصویر مشکلی نداره و آپلود میکنه اما برای آپلود mp3 و mp4 به این دوتا ارور مواجه میشه ممنون میشم کمک کنین "message": "validation", "extensions": { "category": "graphql", "validation": { "file": [ "The file failed t...

2 پاسخ

نحوه تنظیم تاریخ دلخواه در persianDatepicker بجای تاریخ جاری

جاوااسکریپت
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان چطوری تاریخ دلخواه خود را روی کتابخانه persianDatepicker تنظیم کنم تا موقع نمایش تاریخ، این کتابخانه تاریخ دلخواه من بارگذاری کنه و نمایش بده نه تاریخ جاری رو آدرس لینک اینه : http://babakhani.github.io/PersianWebToolkit/doc/datepicker/ کد های منم اینه : <input type="text" name="myDate" data-date="1397-02-05" class="myDate"> $(".myDate").persianDatepicker({ observer:true, inputD...

10 پاسخ

src دادن از storage یا public لاراول به تگ img در ویو جی اس

ویو جی اس
- 3 روز پیش
توسط عبداله زرین آپدیت شد

سلام و وقت بخیر چجوری میتونم توی کامپوننت ویو جی اس به تگ img سورس بدم؟ <img :src="'../../storage/app/public/users/images/'+comment.user.photo.path" class="img-comment" :alt="comment.user.display_name"> الان با این کد آدرسش درسته اما عکس رو not found میزنه،مشکل کجاست؟

2 پاسخ

بروزرسانی دیتابیس و عدم حذف داده ها

لاراول
- 3 روز پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام دوستان من بتازگی شروع کردم کار با لاراول رو. موردی که برام سوال پیش امده این هست که فکر کنید داخل پایگاه داده جدولی دارم که 10 هزارتا رکورد داخلش وجود داره. حالا بر حسب شرایط قرار هست ستونی به اون جدول اضافه بشه. تا اینجا که من از migration ها درک کردم این هست که با refresh,reset ,... کل داده ها حذف میشند و ستون جدید اضافه میشه و از نو جدول خالی داریم. راهی هست که ستونی رو بخوایم اضافه کنیم ب...

2 پاسخ

مشکل Carbon در مورد زمان

لاراول
- 4 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان. من به مشکل عجیبی در Carbon برخوردم. وقتی که از تابع زیر استفاده میکنم زمان به درستی نمایش داده میشه : >>> $time = Carbon\Carbon::now(); => Carbon\Carbon @1573307997 {#3078 date: 2019-11-09 17:29:57.040808 Asia/Tehran (+03:30), } اما وقتی که اونو فرمت میکنم ، دقیقه و ثانیه کاملا اشتباه هستش وجالب اینجاست که همیشه یا دقیقه 11 و ثانیه 02 هستش یا دقیقه یازده و ثانیه...

3 پاسخ

تنظیمات انیمیشن المنت ها در جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 4 روز پیش
توسط Ali Sadeghi آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید خدمت همه راکتی ها. من میخواستم وقتی که اسکرول صفحم به یک ایدی خاص میرسه اون المنت ادد کلاس بشه بهش . مثال : وقتی صفحه اسکرول میشه و به باکس کامنت ها میرسه اون با انیمیشن خاصی از کنار صفحه بیاد تو. مثال2 : وقتی اسکرول صفحه به یک کانتر یا شمارنده میرسه اون شروع به شمارش کنه. میخواستم بدونم توی جاوا اسکریپت یا جی کوئری ایونتی براش وجود داره؟ سپاس از توجهتون.

3 پاسخ

سلام context خداحافظ ریداکس

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام خسته نباشید. در ریکت مسئله ای هست بنام Global state managment که در این راه props بسیار وجه بدی به برنامه نویسی میده با کلی پیچیدگی. خب ریداکس اومد و این مشکل رو حل کرد ولی باز هم پیچیدگی زیاد داره اما این کارو به بهترین نحو انجام میده. جدیدا ریکت context رو خیلی قابل توسعه کرده داخل پروژه و دیگه الان بنظرم نمیشه گفت context برای پروژه های بزرگ مناسب نیست چون هم کار مدیریت بسیار اسان و کاربر...

2 پاسخ

عدم نمایش استایل صفحه در زمان بالا آمدنش

لاراول
- 5 روز پیش
توسط مسعود طاهری آپدیت شد

با سلام من یک صفحه رو می خوام بالا بیارم با توجه به اینکه فایل های css و js را در پوشه public قرار دادم ولی وقتی صفحه بالا میاد در قسمت inspect element مرورگر که میرم کد 404 رو روی فایلهای js و css من نمایش میده و من استایل صفحم رو نمی بینم با تشکر از زحمات همه دوستان

6 پاسخ

مشکل در ادغام فایل های css و scss

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Sjavadez آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام فایلای css و scss پروژم رو تبدیل به یه فایل css کنم . اما خروجی به ترتیبی که توی فایلresourece/sass/app.scss تعیین کردم نیست. اول فایل bootstrap-rtl.min.css ایمپورت شده بعد فایل sass bootstrap فایل app.scss : // Variables @import 'variables'; // Bootstrap @import '~bootstrap/scss/bootstrap'; //Bootstap rtl @import "../css/bootstrap-rtl.min.css"; // Font Awesome @import...

4 پاسخ

مشکل لود نشدن عکس در ریکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 6 روز پیش
توسط sadegh karimi آپدیت شد

سلام بنده از تگ Image استفاده میکنم بعضی از وقتا عکس لود نمیشه مخصوصا اگر تو گوشی واقعی این اتفاق زیاد میفته. و این مشکل فقط برای عکس هایی که از سرور میاد نیست عکس های استاتیکی که استفاده کردم هم همین مشکل رو داره

4 پاسخ

نحوه ی ادرس دهی در لاراول

لاراول
- 6 روز پیش
توسط Saied Hr آپدیت شد

سلام وقت بخیر، من تو قسمت url نمیدونم چطور view رو ادرس دهی کنم و همچنین میخواستم بدونم توی همین قسمت view رو باید ادرس دهی کنم یا route رو ؟(کدها مربوط به ajax هست) اگه میشه راهنمایی کنید. $(document).ready(function () { $("#AjaxBtn").click(function () { $.ajax({ url:"{{URL::to(/)}}/pages/home", method: "get" }).done(function () {...

1 پاسخ

دوره بانک اطلاعاتی

PHP
- 6 روز پیش
توسط arash آپدیت شد

سلام @hesammousavi @ali.bayat من می خواستم دوره ی Php و لاراولتون رو بگذرونم .سرفصل هاشو نگاه کردم خیلی کامل به نظر میرسه و میدونم مثل همه ی آموزشاتون قویه. اما یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا حرفی از بانک های اطلاعاتی مثل SQL زده نشده ؟ لازمش نداریم ؟ یا باس جدا بخونیمش؟

1 پاسخ

انجام queue در background

لاراول
- 6 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان. بنده یک job ساختم که ویدو ها رو پردازش میکنه ( FFMpeg ). وقتی که توی فرم دکمه پردازش رو میزنم که درخواست پردازش انجام بشه ، پردازش شروع میشه اما صفحه تو همون حالت میمونه و تا پردازش تموم نشه صفحه انتقال داده نمیشه. چطوری میشه که کاری کنم که وقتی درخواست پردازش به کنترلر که فرستاده شد، اون پردازش در پس زمینه اجرا بشه و کاربر رو به صفحه ای انتقال بده و پیامی مبنی بر اینکه پردازش شروع شد...

1 پاسخ

استخدام نویسنده

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط sh آپدیت شد

سلام جناب موسوی @hesammousavi میخواستم بگم که کسی که رزومه ای نداره اما علاقه مند هست برای کار در مجموعه راکت و البته کسب تجربه در کنارش امکانش نیست؟ میتونید در ابتدا چند مقاله رو بررسی کنید که از لحاظ نگارشی و ترجمه باب میلتون هست یا خیر بعدش میتونید تصمیم بگیرید با تشکر

2 پاسخ

خواندن اطلاعات از فایل اکسل

لاراول
- 6 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام ! دوستان من یه فایل اکسل با تعداد 45 هزار رکورد دارم وقتی کاربر در یک بخش خاص از سایت سرچ می کنه باید اطلاعات از این فایل خوانده شود به نظر شما اطلاعات این فایل رو اول بریزم توی دیتابیس بعد اونجا سرچ رو انجام بدم یا مستقیم روی خود این فایل سرچ بشه ؟ اگر روش دوم رو پیشنهاد میدید لطفا یک پکیج خوب برای این کار معرفی کنید . ممنونم از همه دوستان

8 پاسخ

جایگزین پکیج sluggable

لاراول
- 7 روز پیش
توسط Hoss Mola آپدیت شد

با سلام میخواستم بدونم اگه به جای پکیج sluggable ، اسلاگ های فارسی رو بوسیله تابع زیر در دیتابیس ذخیره کنیم مشکلی پیش میاد یا خیر؟ function to_slug($expr) { return str_replace(' ' , '-' , trim($expr)); }

4 پاسخ

مقدار unique در متد update

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Hoss Mola آپدیت شد

سلام دوستان من به یک مشکل برخوردم من میخوام در موقع اپدیت کردن یک مقدار در یک جدول مثلا مقاله ها عنوان مقاله میخوام به صورت یونیک باشه ولی موقع اپدیت خطای ولیدیت دریافت می کنم اگر rule unique:articles رو هم حذف کنم اگه عنوان یه مقاله دیگه رو که قبلا ذخیره شده توی جدول رو وارد کنم به صورت تکراری ذخیره میکنه چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم؟

4 پاسخ

ساخت ابزاری برای جلوگیری از ورود به یک سایت خاص

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط miladk313 آپدیت شد

سلام دوستان من میخواستم که یه اپلیکیشن ،افزونه مرورگر و نرم افزار دسکتاپ بنویسم که کاربر بتونه با استفاده ازش دسترسی خودش رو به یک سری از سایت هایی که خودش وارد میکنه محدود کنه . سرچ هم زدم اطلاعات زیادی دستگیرم نشد، اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین ممنون میشم کمک کنین بهم

5 پاسخ

مشکل با template های جنگو روی vscode

پایتون
- 1 هفته پیش
توسط hooman آپدیت شد

سلام روی vscode هر افزونه ای نصب میکنم واسه template های django باعث میشه دیگه تگ های html رو اوتو کمپلیت نکنه ! شما از چه روشی استفاده میکنید ؟

6 پاسخ

استفاده از الگوها و آموزشها برای طراحی سایت ـ درست یا غلط

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام، آیا استفاده از الگوها یا روشهای تجربه شده دیگران برای طراحی نوع خاصی از سایت (مثلا فروشگاهی، خبری، خدماتی و .. ) لازمه؟ این سوال برام زمانی پیش اومد که (بعنوان تقریبا یک تازه کار اما بعد چند پروژه تمرینی) میخواستم یک پروژه فروشگاهی هم ایجاد کنم و به نظرم رسید آیا لازمه یکبار هم از اول سراغ آموزشها یا الگوهای فروشگاهی برم که "ببینم موقع طراحی این مدل سایت چکار میکنن" ؟ یا صرفا ن...

2 پاسخ