بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

طراحی سایت

6 ساعت پیش
توسط رضا شیرقهرمان آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم قیمت گذاری طراحی یک سایت با چی انجام میشه؟ مثلا یه پیج تک صفحه ای طراحی کردیم(فقط طراحیش با html&css) چقدر قیمت بذاریم که نه زیاد باشه که نخرن نه پایین باشه

1 پاسخ

اعتبار سنجی و ارور 442 در reactjs و laravel

1 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام من قصد دارم یه پروژه با react و لاراول پیاده سازی کنم اما برای لاگین و ریجیستر کردن ارور 422 در کنسول بهم نمایش داده میشه البته همه چیز درست پیش میره و اعتبار سنجی درست ولی اروز 422 در کنسول نمایش داده میشه چیکار کنم؟

3 پاسخ

دستور جستجوی ساده php

2 روز پیش
توسط سپهر آپدیت شد

سلام دوستان اول بگم که بنده مبتدی هستم و برای طراحی یک ربات ساده با php به مشکل خوردم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم بنده به یک کد جستجوی ساده نیاز دارم که در دیتابیس جستجو کنه و اولین و نزدیک ترین پاسخ یا همان رکورد مشابه را برای ما چاپ کند و مابقی رکورد ها رو چاپ نکنه برای اطلاع بیشتر بنده کد جستجوی خود را در زیر قرار میدم و مشکل آن این هست که تمام فیلد های مشابه را هم چاپ میکنه لطفاً بنده ر...

8 پاسخ

درباره ی laravel passport با روش jwt

2 روز پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان یک سوالاتی راجع به این روش دارم: @hesammousavi @ali.bayat 1-اون خودش گفته از کوکی laravel_token برای احراز هویت کاربران استفاده می کنه. این کوکی حاوی jwt رمزگذاری شده است که پکیج پاسپورت برای احراز هویت درخواستهای api ازش استفاده می کنه.پس ما میتونیم بدون پاس دادن هیچ توکنی به ریکوست هامون احراز هویت بشیم.یعنی پس ما نیاز به php artisan migrate برای جدول های token و ... نداریم؟اصلا باید...

2 پاسخ

منطق برنامه نویسی سبدخرید

2 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من در اصل برای برنامه موبایل این سوال رو دارم ولی کلا میخواستم با منطقش آشنا بشم چجوری بهتره صفحه 1 : محصول رو در نظر بگیرین >> https://elrak.ir/my-files/273328-2.jpg خب اینجا کاربر محصولی رو انتخاب میکنه یا کم و زیاد میکنه تعدادش رو حالا صفحه 2 : سبد خرید >> https://elrak.ir/my-files/999641-3.jpg اینجا کاربر محصولاتی که انتخاب کرده همراه با قیمت و... میبینه. کاربر ممکنه از صفحه...

6 پاسخ

افزودن دیتا به مدل در tarit

2 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان؛ از این اموزش یه مقدار رو میشه به دیتاهای مدل اضافه کرد https://medium.com/@niccolomeloni/add-attribute-to-appends-from-trait-1c36eff13c6d درست اضافه میشه، ولی توی ریسپانس جیسون که برمیگردونه مقدار نیس، ولی وقتی خود اتریبیوت رو چاپ میکنم مقدار داره، انگار که hidden شده باشه، نمیشه کاری کرد که توی تریت از هیدن خارج بشه؟

3 پاسخ

مشکل بوت استرپ در نمایش موبایل

3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من یه قالبی دارم که توی گوشی فقط صفحه index درست نشون داده میشه یعنی اگه از منوی کشویی وارد یه صفحه دیگه بشین اسکرول افقی میخوره و یکم نا فرم میشه و بهم میریزه با inspect مرورگر هم حالت گوشی ریسپانسیو رو انتخاب کنین مشکلش رو متوجه میشین! کسی میدونه مشکل چیه؟ لینک elrak.ir ممنون

15 پاسخ

ساخت chart برای کاربر

3 روز پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام دوستان میخواهم برای کاربر یک چارت ایجاد کنم. این چارت این طور خواهد بود: کاربر با شرکت در یک مسابقه و با حل کردن هر سوال به کاربر امتیازی داده خواهد شد. میخواهم که این امتیازات دریافت شده کاربر در یک چارت نمایش بدم. برای مثال همانند سایت : سایت کوئرا چارت هم طبق chart.js و vue.js خواهد بود. ممنون میشوم کمک کید.

8 پاسخ

ریدایرکت صفحات 404 به لینک دلخواه

3 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من یه سایتی قبلا داشتم با وردپرس بود ولی الان دیگه اون سایت رو ندارم میخوام هرچی لینک هست و اگه کسی از گوگل میاد به ارور 404 نخوره و به یه لینک دلخواه بره چیکار باید بکنم؟ تشکر

3 پاسخ

انتخاب در یادگیری فریمورک جاوااسکریپت

3 روز پیش
توسط پوریا امامی آپدیت شد

دوستان سلام من تقریبا ۳ ماه دارم با جاوا اسکریپت کار میکنم و کاملا دارم درکش میکنم حالا میخوام برای ماه های اینده برنام ریزی کنم که بعد از این که تسلط بیشتری به جاوا اسکریپت پیدا کردم کدوم فریمورکو انتخاب کنم بین vuejs Angular React مطالعاتی هم داشتم درباره ۳ تاشون ولی موندم میخوام هم یادگیری راحتی داشته باشه هم کارایی بیشتری دوستانی که کار کردن با این فریمورک ها راهنمایی کنن مچکرم

5 پاسخ

جدول سابقه پرداخت

3 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان، خسته نباشید یه سیستم چند کاربره(multi auth) در نظر بگیرید، میخوام واسه پرداخت هایی که انجام میشه، طوری اطلاعات رو ذخیره کنم که بعدا واسه گزارش گیری موارد زیر رو بتونم دربیارم از داخل اطلاعات: چه کاربری، به چه کاربری ، چقدر ، و در ازای چه کاری پول پرداخت کرده و همچنین موجودی حساب (که چقدر داشته، و بعد از پرداخت چقد میشه) رو بشه استخراج کرد همچنین کیف پول هم کاربرا دارن حالا میخوام جدول...

3 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

22 پاسخ

ترکیب لاراول و وردپرس

3 روز پیش
توسط سجاد موسوی آپدیت شد

با سلام چطور میتونم در صفحه اصلی سایت وردپرسی اطلاعاتی از سایت لاراولی رو نشون بدم ؟ یه سیستم حسابداری آموزشی لاراولی هست که میخوام دوره های آموزشی رو در سایت وردپرسی نمایش بدم . با تشکر از دوستان

4 پاسخ

فشرده سازی

3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

اقا یه سوال فنی فایلای CSS رو هم فشرده میکنن ؟؟؟ و فایدش چیه و چجوریه ممنون

5 پاسخ

ارور 422 در لاراول و عدم دریافت formData

3 روز پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

سلام دوستان من یک سایت با react نوشتم و میخواهم اطلاعات یک فرم ( شامل اطلاعات ساده و سه عدد عکس ) را برای سرور ارسال و آپلود کنم. از اونجا که برای آپلود باید با formData کار کرد این درخواست رو با فرم دیتا ارسال میکنم اما ... اعتبار سنجی انجام نمیشه و درخواست من 422 میگیره ممنون میشم اگر کمکم کنید. درخواست سمت فرانت و ری اکت : var fd = new FormData(); fd.append('f_name', this.state.f_name);...

4 پاسخ

خرید و جمع کردن کامپیوتر

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان و عزیزان گرامی متاسفانه لپ تاپم با مشکلات متعددی مواجه شده، از طرفی چون اکثر اوقات رو در خانه به سر می برم و کمتر جابجا میشم، و به جهت کم کردن هزینه ها، تصمیم دارم با بودجه ی محدودی که دارم یک سیستم رو جمع کنم. یعنی هم نیاز به نمایشگر دارم، هم صفحه کلید و ماوس و هم جمع کردن یک سیستم کامل. من دانش سخت افزاری قوی ای ندارم و شناختم از فناوری های روز و سخت افزارهای با کیفیت و مناسب...

30 پاسخ

مشکل در احراز هویت در api

6 روز پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان... من می خواستم به همون روش laravel.com/security/api auth یک سیستم احراز هویت ساده پیاده کنم .فقط در اونجا یا همان دوره ی laravel این سایت یک میدلور auth هم برای روت های معمولی و هم برای روت های api استفاده شده :auth:api که در اونجا اشاره کرده که اگر کاربر لاگین نبود ریدایرکت بشه به روت login/ واسه روت های معمولی که جواب میده ولی برای روت api مال من ریدایرکت نمیشه به روتی که من نوشتم.ه...

3 پاسخ

چطوری کد ویو جی اس رو داخل لاراول بنویسم

6 روز پیش
توسط Division by zero آپدیت شد

<verify-tariff-content :verify-data="{{ json_encode($verifyData) }}"></verify-tariff-content> {{ json_encode($verifyData) }} این یک کد لاراول هستش چیکار کنم که با کد ویو جی اس اشتباه گرفته نشه؟؟؟ منظور این علامت ها هستش({{}}) چون توی ویو جی اس هم به این شکله

3 پاسخ

درباره کارآموزی شرکت ها

7 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

یه شرکتی کارآموزی برنامه نویسی بک اند می خواد که برات رزومه کاری فرستادم شرایط زیر: آشنایی کافی با زبان انگلیسی آشنایی با زبان برنامه php آشنایی به css , html5 آشنا با پایگاه داده MySQL آشنا با javaScript تسلط بر یکی از فریمورک های php آشنایی با Linux من این زبان ها آشنایی دارم ولی جواب رد داد میگه سطح دانش فنی پایین است. وقتی به این زبان ها اشنایی دارم نباید سطح دانشم پایین باشد!...

13 پاسخ

ایجاد یک تگ درون یک تگ دیگر از طریق onclick

7 روز پیش
توسط majidy آپدیت شد

سلام من میخوام با کلیک روی دکمه plus درون تگ با آیدی names تگی با آیدی person ایجاد بشه همونطور که توی کدهام معلومه.اما مشکلم اینجاست که میخوام این تگ با آیدی person محتوای ثابت نداشته باشه و محتوای متغیر person که قبلا تعریف کردم درونش قرار بگیره. لطفا بهم بگید کجای کارم اشتباهه و چجوری با روش درست می تونم این کار رو انجام بدم. پیشاپیش ممنونم document.getElementById('plus').onclick=function()...

2 پاسخ

404 در استفاده از route model binding

1 هفته پیش
توسط smpakdel آپدیت شد

من یه روت دارم به این شکل Route::get('/{Category}','HomeController@blog')->name('blog'); این هم متدی که تو کنترلر براش نوشتم public function blog(Category $category){ return $category; } این هم لینکم <li><a href="{{route('blog',['Category'=>'blog'])}}"><span>Blog</span></a></li> نمیدونم چرا 404 میده مشکل از چی میتونه باشه

5 پاسخ

توضیحاتی درباره داستان خرید

1 هفته پیش
توسط parsa آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ببخشید من یه فروشگاه درست کردم درگاه و ... هم اوکی کردم فقط الان یه سوال دارم کلا داستان خرید چطوریه؟ یعنی وقتی کاربر دکمه پرداخت رو زد باید من چه چیزایی رو تو دیتابیس ثبت کنم؟ و وقتی پرداخت رو انجام داد چطوری بفهمم که برای کدوم سفارش بوده که تو دیتابیس اپدیت بشه به پرداخت شده؟

1 پاسخ

علت محبوبیت اخیر پایتون چیست

1 هفته پیش
توسط روح الله آپدیت شد

سلام دوستان ، من راجب پایتون اطلاعات زیادی ندارم و در همین حد می دونم که یادگیریش در ابتدا ساده ، در سطح وب فریمورک مطلوبی به اسم جنگو داره ، و در اعمال محاسباتی توان زیادی داره ، صرفا همین ... اما چرا این زبان در ترند های اخیر انقد محبوب شده و روز به روز داره آمارش بالاتر می ره ؟؟ پایتون چه خصوصیت هایی داره که پروگرمر های زیادی رو داره دائم به سمت خودش جذب می کنه

14 پاسخ

شبیه به Laravel در میان فریموورک های Node js

1 هفته پیش
توسط Paladio آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز : دوستانی که تجربه دارند بفرمایند کدام فریموورک در پلتفرم نود از لحاظ امکانات و ساختار ها شبیه و همانند لاراول در php است ، منظورم امکانات داخلی ، ساختار و پوشه بندیه منظم و جامع ، ابزار و وورک فلو و ساختار بندیه مرتب جهت پیاده سازیه mvc و در مجموع از لحاظ امکانات و جامعیت و قدرت پیاده سازی صفحات وب در حد و اندازه لاراول باشه ؟؟؟

4 پاسخ

مشکل فارسی بودن اعداد و تاریخ در php storm

1 هفته پیش
توسط مهدی مهدوی آپدیت شد

سلام دوستان از یه آپدیتی به بعد تاریخ و اعداد phpstrom فارسی شده و بعضی جاها مشکلاتی پیش اومده و نتونستم حلش کنم مثلا موقع آپلود فایل با ftp این ارور رو میده [۱۸/۱۰/۲۰۱۹ ۰۷:۳۴ بعدازظهر] Failed to change timestamp of the file '/system/app/Lib/Pay.php' که به خاطر همین تاریخه ظاهرا ، این مشکل حادی نیست ولی شدیدا رو اعصابه ! کسی میدونه واسه رفعش چیکار کنم ؟ با تشکر

1 پاسخ

خواندن سورس

1 هفته پیش
توسط روح الله آپدیت شد

سلام دوستان ، قطعا برای شما هم اتفاق افتاده که می خواید داکیومنتیشن یک فریمورک یا یک تکنولوژی که تازه اومده رو ببینید و هیچ رفرنس فارسی براش وجود نداره یا اگه هست کامل نیست ... خب اینجوری باید یا کاملا زبان انگلیسی رو متوجه بشید یا مجبورید دست و پا شکسته از رو ترنسلیت مفاهیمی که میخواید رو بفهمید ... که اینکار سختیه . شما چه ابزاری رو می تونید پیشنهاد بدید برای ترجمه صفحات انگلیسی به فارسی در سریع...

1 پاسخ