بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

امنیت آپلود فایل و ثبت دیتابیس

PHP
- 4 ساعت پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان ، وقت بخیر من سوال درمورد امنیت داشتم ، اسکریپتی نوشتم که تقریبا تازه کار هستم در php یک قسمت هست که بصورت base64 تصویری رو از کاربر میفرستم و با @file_put_contents روی سرور ذخیره میکنم ، برای اینکه مشکل امنیتی نداشته باشه چطور چک کنم و بعد ذخیره کنم . دو اینکه برای ثبت نام کاربر ، ورودی های $_POST رو به چه صورت چک کنم و بعد ذخیره کنم . سوم برای چک کردن لاگین بودن و نگهداری سشن و...

4 پاسخ

مشکل Deceptive site ahead برای باز شدن سایت در مرورگر کروم

امنیت
- 23 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به همه دوستان. سایت من دو سه روزی است که با پیغام Deceptive site ahead در کروم (صفحه قرمز رنگ) مواجه میشه و کروم اجازه دسترسی کاربر ها به سایت را نمیده. متاسفانه عملیات فیشینگ روی سایت انجام شده و گوگل این رو تشخیص داده و الان در وب مستر تولز گوگل پیغامی هست که میگه مشکل را رفع کنید و درخواست رفع هشدار امنیتی را بدید. من تمام فایل های هاست را بررسی کردم و فایل های مشکوک را حذف کردم. از هاستین...

3 پاسخ

این سایته چرا انقدر سرعتش خوبه

طراحی وب
- 1 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان میخاستم بدونم این سایته چجوری بین صفحات بدون ریلود شدن جابه جا میشه و اینقدر سرعتش زیاده https://www.namava.ir

3 پاسخ

اجرای دایرکتوری دلخواه به جای پوشه publicHtml

لاراول
- 1 روز پیش
توسط محمدرضا احمدی پور آپدیت شد

سلام دوستان روی سرور چه تنظیماتی باید انجام داد که به جای اینکه بره سراغ public_html ، بره سراغ فولدری که من میگم . کلا با public_html کاری نداشته باشه؟ با تشکر

8 پاسخ

محدودیت زمانی کلیک با جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

درود بر همراهان و استادان عزیز مجله آموزشی راکت، بنده میخوام از طریق جاوا اسکریپت برای یک دکمه محدودیت کلیک در زمان قرار بدم و مثلا طوری اجرا شود که 20 ثانیه کاربر اجازه کلیک بر روی آن را داشته باشد و ده ثانیه بعدش قفل شود و دوباره همین روال ادامه یابد یعنی در هر 30 ثانیه فقط 20 ثانیه اجازه کلیک داشته باشد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید باید چگونه این موضوع را به عمل برسانم. @Alimotreb

7 پاسخ

هم‌تراز شدن دیو ها با یکدیگر

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من باید چیکار کنم دیوهایی که کنار هم هستن در هر سایز صفحه ای با هم یکسان باشن؟ به عکس زیر توجه کنید میخام این دو کادر همیشه از نطر ارتفاع یکسان باشن! از بوت استرپ هم استفاده میکنم. http://uupload.ir/files/z9ix_img_20190523_170131_206.jpg

8 پاسخ

ایجاد کلید خارجی یا Foreign key

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان زمانی که یه پروژه لاراولی رو استارت میزنیم هر مایگریشنی که ایجاد کنیم انجین اون MyISAM قرار میگیره که برای تغیرش یا داخل همون مایگریشن میشه کدشو نوشت و یا داخل فایل کانفیگ دیتابیس تنظیمش کرد. طبق مستندات mysql این انجین از کلید خارجی یا Foreign key پشتیبانی نمیکنه. حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چطور یسری از پروژه ها انجین تیبل هاشون MyISAM هستش و کلید خارجی هم ایجاد کردن! توی د...

3 پاسخ

مشکل کار با jdate

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید من کد زیر رو دارم که تاریخ ها تا 12ماه گذشته رو باید برگردونه public function getLastMonths($month){ for ($i=0 ; $i < $month; $i++){ $labels[]=jdate(Carbon::now()->subMonths($i))->format('%B'); } return array_reverse($labels); } اما مثل اینکه یه مشکلی داره و خروجی زیر رو میده [ "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر"...

11 پاسخ

نصب mysql روی Centos 7

متفرقه
- 4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من میخوام روی سیستم عامل centos mysql نصب کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه همه راهنمایی هایی که وجود داشت تو سایت های مختلف رو امتحان کردم ولی نشد تجربه کمی دارم تو این زمینه آیا نیاز به وی بی ان هست ؟ این یکی از راهنما هایی هست که ازش استفاده کردم ولی وقتی دستور را وارد میکنم این خطا رو میده : https://linuxize.com/post/install-mysql-on-centos-۷/ sudo yum localinstall https://dev.mysql.com/get/mysq...

24 پاسخ

نحوه هماهنگ کردن ویژوال کامپوزر با قالب اختصاصی

وردپرس
- 5 روز پیش
توسط محمود زمانی آپدیت شد

سلام چطور میتونم قالبی که خودم نوشتم رو با این افزونه به طور کامل هماهنگ کنم ؟

5 پاسخ

نحوه عوض کردن پورت در نرم افراز ampps

PHP
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من نرم افزار Ampps رو نصب کردم و موقع استارت وب سرور آپاچی با مشکل ارور زیر مواجه میشم https://imgurl.ir/uploads/i387600_.png چطور میتونم پورت ۴۴۳ که هست رو تغییر بدم

3 پاسخ

array to string conversion laravel

لاراول
- 5 روز پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

به کد ههای من توجه کنید web.php Route::get('/code', 'HomeController@code')->name('code'); Route::post('/send', 'HomeController@send')->name('send'); HomeController.php <?php namespace App\Http\Controllers; use App\Blog; use App\Faq; use App\SendSMS; use App\Service; use App\Slideshow; use App\User; use Illuminate\Http\Request; class HomeController extends Controller { /** * S...

15 پاسخ

درگاه پرداخت بین المللی

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط Nima Kasiri آپدیت شد

با سلام من برنامه ای رو نوشتم که الان برای کاربران ایرانی مشکلی نداره و پس از پرداخت راحت میشه ازش استفاده کرد اما اگر بخوام برای بقیه کشور ها با دلار اپ رو بفروشم راه مطمئنی هست؟درگاه واسطی در ایران برای این کار کسی مشاهده کرده؟

2 پاسخ

فریمورک جنگو پنل ادمین

پایتون
- 6 روز پیش
توسط ارسطو عباسی آپدیت شد

سلام دوستان سوال اینه که پنل از پیش تعریف شده ی جنگو همون سیستم مدیریت محتوای اونه یا برای مدیریت محتوای سایتمون باید یک پنل دیگه رو خودمون پیاده سازی کنیم ؟

3 پاسخ

بارگزاری عکس در ckeditor

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

وقت بخیر کسی هست که از طریق خود ckeditor ورژن ۴ یا ۵ عکس ارسال کرده باشه؟ امکانش هست فایل به اشتراک بزاره و یا مراحل کار توضیح بده؟ منظورم بصورت مستقیم از خود ckeditor هست نه با استفاده از dropzone و ...

9 پاسخ

چگونه تصویر را از خدمات بروزرسانی کنیم

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

من یه جدول دارم به نام services یا همین خدمات، حالا این جدول فیلدهای زیر را دارد id title body image slug timestamps ودر مدیریت صفحه خدمات را ایجاد کردم برای مشاهده ی خدمات و ایجاد خدمات و ویرایش خدمات و حذف خدمات. من فقط ویرایش و آپدیت تصویر مشکل دارم. یه مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی در جدول services (دیتابیس) فیلد image را به ali تغییر میدهم هیچ اتفاقی که باید بیفته، نمی افته یا به قول م...

3 پاسخ

کد زدن به زبان cplusplus در vscode

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام برای کد زدن به زبان سی پلاس پلاس تو وی اس کد به چه extension هایی نیاز داریم ؟ و همچنین نحوه کانفیگ کردنش به چه صورته من خودم دستورات توی گیت هابو انجام دادم ولی باز نتونستم کدمو کامپایل کنم !

4 پاسخ

تغییر اسکرول صفحه

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام . من بعد فیلتر محصولم وقتی برمیگردم لیستی از محصولات فیلتر شدم هست حالا میخوام اونی که ویرایش روش انجام شده صفحه بره و اونجا وایسه خودش فوکوس کنه رو اون محصول که اخرین بار ویرایش شده . مرسی

1 پاسخ

برای ادامه راه Nodejs یا Vuejs

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من لاراول کار میکنم .. میخوام واسه افزایش معلومات سمت فریمورکای جاوا اسکریپت برم .. ولی نمیدونم برم سمت فرانت اند و vue js یا اینکه بک اند رو قویتر کنم با nodejs express ؟ نظرشما چیه ؟

4 پاسخ

فریم ورک Node js

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من لاراول کار میکنم قصد دارم به دلیل علاقه شدیدم به جاوا اسکریپت به سمت node js مهاجرت کنم میخواسم بدونم که آیا Node js هم مثله php فریم ورک خفنی مثله لاراول داره ؟ که مثله لاراول خیلی سریع باهاش بشه یه وبسایت رو توسعه داد یا خیلی سریع یه سیستم api رو پیاده کرد و مثله لاراول ساده باشه ؟ سرعت توسعه خیلی برام مهمه و چیز هایی که شنیدم راجب node js بیان کننده ی اینه که سرعت توسعه اپلیکیش...

5 پاسخ

مشکل در کار با CKEditor در ویو جی اس

ویو جی اس
- 1 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام خدمت دوستان من از کامپوننت ckeditor در vue js استفاده میکنم و فعلا دو مورد هست که قصد انجامش رو دارم و متاسفانه در انجامشون به مشکل خوردم یکی اینکه ckeditor به صورت rtl باشه وقتی که صفحه لود میشه و دوم اپلود تصویر هستش که هیچ چیز ازش دستگیرم نشده و اگر اطلاعی دارید ازش ممنون میشم از صفر اپلود تصویرش رو بگید برای rtl کردن این کردهارو اعمال کردم <ckeditor :editor="editor" :config="configEdit...

18 پاسخ

اندروید یا فلات یا ری اکت نیتیو

جاوا
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من تقریبا یه سالی طول کشید تا جاوا و اندروید را یاد بگیرم،ولی الان مثلا با وجود فلاتر که خروجی کدهای نیتیو اندروید جاوا و سویفت ای ا اس را میدهد، الان بهتره سوییچ کنم روی این پلت فرم ها یا با همان جاوا و اندروید پیش برم؟!

2 پاسخ

فیلتر های دیجی کالا

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط نیما آپدیت شد

سلام دوستان من در حال پیاده سازی فیلتر های دیجیکالا در محصولات هستم . خاستم ببینم که روابط به چه شکل میشه همانطور که میدونید دیجی کالا بر اساس برند و تمام پارامتر های محصول میتونه فیلتر کنه و دیجی کالا پارامتر هارو به دسته بندی ها میده نه به محصول . دوستان توجه کنید که فیلترها (برند, نوع, یا بر اساس ویژگی محصول) داینامیک میباشد و ادمین میتونه برای دسته ها فیلتر جدید مثلا بر اساس رنگ ایجاد کنه سوا...

2 پاسخ

دوره ماهان تیموری برای برنامه نویس

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط tarane haghparast آپدیت شد

سلام روز خوش من یک خانم برنامه نویسم در زمینه وب،دو سالی سابقه کار در شرکتی برتر در جابینجا را دارم ، مدتیه از شرکت قبلی بیرون اومدم چون داشتم درجا میزدم و جویای کارم .مشکلی که دارم اینه که برای شرکت های برتر جابینجا که رزومه ارسال میکنم هر کدوم بنا به دلیل عدم تسلط کافی و اینکه سطح متوسط به پایینم من را رد میکنن و الان واقعا نمیدونم باید چه کنم ، هیچ ایده ای هم ندارم واقعا برای اینکه برای خودم کا...

13 پاسخ

render

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم مفهوم رندر کردن چیه و چرا تو react ازش استفاده میکنیم ؟ گوگل که کردم این توضیح رو براش نوشته بود : مدل سازی تصاویر ۳ بعدی در نمایشگرهای ۲ بعدی که فک نمکنیم تو ری اکت همچین چیزی باشه

1 پاسخ

تغییر استیت ها

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من توی پیج فعلی که هستم مثلا از داده ی ایمیل یوزر دارم استفاده میکنم حالا یک صفحه دیگه هم داریم که ایمیل ویرایش میشه من توی یک تب دیگه باز میکنم صفحه ویرایش ایمیل رو و ایمیل رو عوض میکنم حالا من توی صفحه ای که بودم (یعنی صفحه ای ک از ایمل داره استفاده میکنه ) چجوری میتونم بفهمم ایمیل عوض شده بدون رفرش شدن صفحم و با استفاده از ریداکس

1 پاسخ

عضویت ویژه

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ببخشید اگر عضو ویژه بشم میتونم دوره هایی که مخصوص اعضای ویژه هست رو دانلود کنم؟یا باید حتما آنلاین ببینمشون؟ چون نت ضعیفی دارم مجبورم دان کنم و بعدا تماشا کنم

1 پاسخ

استفاده از Populate Virtual

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط sadegh karimi آپدیت شد

سلام وقتی که برای ارتباط بین Collection ها از Virtual استفاده میشه چطوری باید id رو توی virtual ذخیره کرد؟؟؟؟ const UserSchema = new Schema({ name: { first: String, family: String }, username: String, admin: {type: Boolean, default: false}, email: {type: String, required: true, unique: true}, password: {type: String, required: true}, age: Number, }, {timestamps: true, toJSON: {virtuals: true}});...

1 پاسخ

نمایش برخی اعداد از صفحه وبسایت دیگر

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

درود. من میخواستم یه لیست قیمت درست کنم که قیمت ها رو از یه سایت بگیره و مثلا 10 درصد بهش اضافه کنه و بعد بهم نشونش بده. سایت مورد نظر از یه سری Modal برای نمایش جدولی لیست قیمت هاش استفاده میکنه. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که چجوری میشه اینکارو انجام داد. :rose:

2 پاسخ

نامیدی در طراحی لطفا کمک کنید

طراحی وب
- 2 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من مدتی هست که میخام شروع کنم به نوشتن یه افزونه یا تم وردپرس، اما وقتی افزونه و تم های دیگه رو تو سایت هایی مثله ژاکت و راست چین و.. می بینم با اون همه امکانات و خلاصه همه چی و تعداد فروش هاشون رو می بینم کلی نامید می شم. اونجاست که دیگه حس و حال کار کردن ازم گرفته میشه و میگم آخه من چجور میخام با این ها رقابت کنم یا اصلا من به این ها دیگ نمی رسم یا این که حس میکنم کل بازار پ...

7 پاسخ