بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

بالا اودن سایت با آدرس 3000

نود جی اس
- 1 روز پیش

سلام..من سایتم رو تو گیت هاب کلون کردم و بالا میاد ولی مشکلی که هست اینه که باید بعد از اسم سایت :3000 رو وارد کنم تا باز بشه سایت. مثلا roocket.ir:3000 سایتم با نود جی اس هست و روی سرور ubuntu و مشکل دیگه اینه که هیچ عملیات چکی صورت نمیگیره. مثلا موقع لاگین یا رجیستر اول این مشکلو ارورهندل رو نداشت تازه به وجود اومده در صورتی که روی لوکال مشکلی نداره یعنی الان هرچی لاگین میزنی ارور نمیده ولی رید...

0 پاسخ

چطوری می تونم از pidدر لاراول استفاده کنم

لاراول
- 2 روز پیش

@ali.bayat می خواهم بگم برو فلان pid رو اگر متوقف شده رو دوباره اجرا کن با این دستور اجرا کردم نشد . در کل من می خوام یک url بر روی سرورم اجرا بشه به هر دلیلی اگه برنامه متوقف شد یا سرور مشکا پیدا کرد و برنامه متوقف شد بیا و برو فلان url رو اجرا کن من شنیدم که باید با getmypid باید این کار رو بکنم میشه راهنمایی کنید $request = Request::create('/','GET',['params'=>$params]); $response = app...

0 پاسخ

چطوری می توان با سرور متصل شد

لاراول
- 2 روز پیش

@ali.bayat منظورم اینکه چطوری میشه گفت که وقتی من اطلاعاتی رو در چند ثانیه با کرل میگیرم و بر روی دیتابیس می گذارم چطوری باید کد بزنم (بگم که اگر بار سرور زیاد شد بیا این کار رو بکن )منظور کد نویسی سمت سرور هست

0 پاسخ

مشکل در return

لاراول
- 2 روز پیش

با سلام من در برگرداندن اطلاعات از دیتابیس به وسیله دستور return خروجی را به شکل زیر میبینم {"_token":"49kRdeFwp9oYkdTwktvrQ6wQEW2iXAcKiNjqWYoE","title":"\u0645\u0642\u0627\u0644\u0647 \u0634\u0645\u0627\u0631\u0647 \u06cc\u06a9","body":"\u0645\u0642\u0627\u0644\u0647 \u0634\u0645\u0627\u0631\u0647 \u06cc\u06a9"} دستور زیر را در کنترل مرب...

0 پاسخ

نصب redux

فریمورک ها
- 3 روز پیش

من redux رو نصب کردم با دستور npm install redux و توی package.json هم redux وجود داره ولی redux -v رو میزنم میگه که وجود نداره و تو پروژمم ایراد میگیره و میگه وجود نداره => وقتی redux -v میزنم => 'redux' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. واین هم موقعی که نصبش میکنم مینویسه =>+ redux@4.0.1 added 585 packages from 172 contributors, remove...

0 پاسخ

رویداد نگه داشتن کلید کیبورد در پایتون

پایتون
- 3 روز پیش

سلام همونطور که میدونید توی پایتون و tkinter میشه یه رویداد رو به یه تابع متصل کرد. خب حالا من میخوام وقتی یکی از کلیدهای کیبورد (مثلا A) نگه داشته شد تابع اجرا بشه (تاکید میکنم وقتی کلید فشار و نگه داشته بشه، نه اینکه فقط زده بشه) بطور مثال توی بازی gta وقتی کلید مربوط به بوق ماشین فشار و نگه داشته میشه صدای بوق اجرا میشه و بمحض رها کردن کلید صدا قطع میشه توی کد زیر: root.bind('<a>', play)...

0 پاسخ

برنامه اى براى دريافت ورودى به تعداد نا مشخص از كاربر

جاوا
- 3 روز پیش

سلام... می خواستم يه برنامه بنويسم كه كاربر چند تا خط وارد كنه. تعداد خطوط نا مشخصه وهر خط شامل دو عدده من يه ماترس دو بعدى رو تعريف كردم كه تعداد ستون هاش دوتاست ولى نمى دونستم به جاى تعداد رديفا چی بنویسم؟ میشه کمکم کنین

0 پاسخ

دسته بندی منو ها مهم و ضروری

فلاتر
- 3 روز پیش

سلام دوستان چه طور می شه یه همچنین چیزی ساخت که بشه منو ها رو دسته بندی کرد و دسته ی منو ها با حرکت منو ها جا به جا بشه و اسکرول دار باشه ؟ دقیق می خوام این رو بسازم با کلیک هر دسته ی منو به همون اندازه حرکت کنه لطفا هر چه قدر که بلد هستید راهنمایی بفرمایید خیلی برام مهم و با ارزش هست لطفا کمک کنید

0 پاسخ

سئو در ری اکت جی اس

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش

سلام دوستان راجع به سئو در ری اکت جی اس راهنمایی لازم دارم؟؟ یه بلاگ رو میخوام با ری اکت برنم . میخوام ببینم ری اکت تا چه حد توی سئو اوکی هست؟؟؟ ممنون

0 پاسخ

حذف کردن غیر فیزیکی از جدول

لاراول
- 4 روز پیش

سلام من میخام در جدول users که چندین مشتری دارم بطور مثال یکی رو حذف کنم و فقط is_deleted از حالت 0 به حالت 1 تبدیل بشه public function customershow() { $val = DB::table('users') ->where('shop_id', '=', Auth::user()->id) ->where('apk_key', '=', Auth::user()->apk_key) ->where('is_deleted', '=', '0') ->orderBy('id','desc') ->paginate(10); return view('store.customer.Customer...

0 پاسخ

ارسال پارامتر به Tab Navigation

ری اکت جی اس
- 5 روز پیش

من از TabNavigation استفاده میکنم و قصد دارم لیست محصولات یک دسته بندی رو از سرور بگیرم و داخل یک تب نمایش بدم. (با ارسال id دسته بندی به سرور و دریافت JSON محصولات) حالا id دسته بندی به صفحه ای که در اون TabNavigation هست پاس داده میشه. من چطور میتونم این پارامترهایی که پاس داده میشه رو داخل کلاس هر کدوم از تب ها ازش استفاده کنم ؟؟ نمونه کد من به این صورت هست: class HomeScreen extends React.Compo...

0 پاسخ

اعمال تغییرات بر روی کد جهت مشاهده نتایج

نود جی اس
- 6 روز پیش

با سلام، من یک برنامه آماده کد باز (Juice shop) رو دانلود کردم که تحت Nodejs و آنگولار نوشته شده، من تغییراتی رو می خوام رو این کدهای ایجاد کنم. از برنامه ویژوال استودیو کد استفاده می کنم، کد ها رو تغییر می دهم. البته مجبور به نصب npm داخل فولدر هستم و برای اعمال تغییرات باید دوباره از ابتدا npm داخل فئلدر نصب شود- آیا راه آسان تر برای عدم نصب مجدد npm وجود دارد؟

0 پاسخ

مشکل ماشین مجازی در cpu های AMD

اندروید
- 7 روز پیش

سلام دوستان. من یه سیپیو رایزن 1500 ایکس دارم . متاسفانه SVM رو که روشن میکنم هیچ ماشین مجازی اجرا نمیشه ( ویندوز صفحه مرگ رو میاره ) . اگر خاموش هم باشه باز هم هیچ ماشین مجازی رو نمیاره( اررور میدن که باید SVM روشن باشه ) . کسی روشی برای حل مشکل داره ؟

0 پاسخ

بهترین منبع برای دانلود مقاله و کتاب طراحی وب کجاست

طراحی وب
- 1 هفته پیش

دروود دوستان عزیز همونطور که از سوال مشخصه میخوام مقاله یا کتاب به صورت pdf دانلود کنم میخواستم بدونم کدوم منبعمیتونه کمک کنه ... کیفیت مقاله واسم خیلی مهمه که عالی نوشته شده باشه (حالا به صورت رایگان یا پرمیوم باشه مهم نیست) روز و شب خوبی داشته باشید

0 پاسخ

مشکل ران نشدن برنامه اندروید

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش

سلام من تازه reactnative رو راه اندازی کردم و برای ایفون مشکلی ندارم ولی برای اندروید ران میکنم برام ران نمیشه و ارور زیر رو نشون میده فیل++تر++++شک+ن خوب دارم استفاده میکنم نسخه جاوا 8 هست و.. تقریبا همه رو تست کردم ولی بازم ران نمیشه کسی هست کمکم کنه؟ ممون ` What went wrong: Could not create service of type ScriptPluginFactory using BuildScopeServices.createScriptPluginFactory(). > Could no...

0 پاسخ

ایجاد سوال یا پست به صورت خودکار در بین بازه داده شده

لاراول
- 1 هفته پیش

سلام من میخوام یه سوال تعریف کنم (جدول Question) که این سوال یه تاریخ شروع داره یه تاریخ پایان یه مقدار دیگه هم داریم که میشه دوره تناوب که به ساعت هست...مثلا: startDate = ۱۳۹۷/۱۲/۰۱ ۰۰:۰۰:۰۰ endDate = ۱۳۹۷/۱۲/۳۰ ۱۲:۰۰:۰۰ period = ۱۲ حالا میخوام در بین تاریخ ۱ اسفند تا ۳۰ اسفند توی یه جدول دیگه مثلا (Question_User) هر ۱۲ ساعت از تاریخ ۱ اسفند شروع بشه و یه رکورد ایجاد بشه و این event تا ساعت ۱۲ رو...

0 پاسخ

بسته شدن برنامه روی گوش های 64 بیتی

اندروید
- 1 هفته پیش

با سلام وقتی که برنامه React_native رو Publish میکنم روی گوش های که با معماری Cpu 32 bit هستند مشکلی ندارند و اجرا میشن ولی روی گوشی های با معماری 64 بیت از برنامه میاد بیرون میخواستم ببینم کسی میتونه مشکلم رو حل کنه ممنون

0 پاسخ

مشکل در رابطه بین جداول

لاراول
- 2 هفته پیش

سلام من در جدول news یک فیلد دارم با نام publisher_id میخوام وقتی یک شی news برگردونده میشه، publisher هم برگردونده بشه از کد زیر توی مدل news استفاده کردم : public function publisher() { $a = $this->belongsTo(NewsPublisher::class , 'publisher_id'); return $a; } اما null برگردونده میشه، رابطه این دو جدول به چه صورتی باید پیاده بشه ؟

0 پاسخ

سوال در مورد url

لاراول
- 2 هفته پیش

@ali.bayat من یک url که میره و اطلاعات رو از چند سایت(یک ربات هست) میگیره دارم و این url همش باید کارکنه(۴۸ ساعت) اما بعد از یک روز میبینم که متوقف شده(گرفتن اطلاعات متوقف شده است)این urlدر هاست قرار داره. ایا امکانش هست که به طور اتوماتیک سرور یا هاست برنامه من رو ریستارت یا قطع کنه چون دو تا url همزمان run میکنم هر دو بعد از یک روز متوقف میشن. من نه از کرون جاب استفاده کردم نه چیز دیگری دلیل چیه...

0 پاسخ

ساخت آمار بازدید حرفه ای در Nodejs

نود جی اس
- 2 هفته پیش

سلام دوستان یک راهنمایی کلی میخوام در مورد ساخت آمار بازدید کامل با نودجی اس و express که مثلا افراد آنلاین و ip های کاربران رو نمایش بده

0 پاسخ

طراحي ليست پيشرفته react native

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش

ميخوام يه صفحه بزنم براي پروفايل مثل اينستاگرام و بعد زيرش دو تا تب باشه و پست ها رو نمايش بده براي اين بخش از flatlist استفاده ميكنم ولي فقط بخش پست ها اسكرول ميخوره ولي ميخوام كل صفحه همزمان با پست ها دقيقا مثل اينستاگرام اسكرول بخوره كسي تاحالا انجام داده؟؟؟ مگه نميگن اينستا رو با react native زدن پس چرا نميشه الان اينكارو انجام داد؟؟؟

0 پاسخ

دریافت branch دلخواه از گیتهاب

متفرقه
- 2 هفته پیش

سلام دوستان ,من میخوام برنچ به خصوصی رو از مخزنم دانلود کنم ولی نمیشه هر چی که میزنم برنچ مستر واسم کلون میشه و وقتی لیست برنچ ها رو میبینم فقط همون شاخه ی مستر هستش چه راهی هست؟ یا چطور میشه کل شاخهها رو کلون کرد و همه رو تو سیستم داشت

0 پاسخ

خطا هنگام لاگین کردن

فلاتر
- 2 هفته پیش

فلاتر کارای عزیز موقع لاگین این خطا رو میده E/flutter (14234): [ERROR:flutter/lib/ui/ui_dart_state.cc(148)] Unhandled Exception: NoSuchMethodError: The getter 'length' was called on null. E/flutter (14234): Receiver: null E/flutter (14234): Tried calling: length E/flutter (14234): #0 Object.noSuchMethod (dart:core/runtime/libobject_patch.dart:50:5) E/flutter (14234): #1 _Uri._uriEncode (...

0 پاسخ

انتخاب یک کتابخانه برای نوشتن route در react native

اندروید
- 2 هفته پیش

سلام به نظر شما کدوم یک از این دو تا کتابخانه برای نوشتن route مناسب تر هستش. react native router flux یا react navigation ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من رو... @hesammousavi اقا موسوی شما هم نظرتون رو بگید ممنون میشم...

0 پاسخ

رخ دادن یه error تو اکسپرس

نود جی اس
- 2 هفته پیش

سلام دوستان عموما این error چه مواقعی رخ میده ؟حجم کدهام خیلی زیاده نمیتونم با لاگ گرفتن چک کنم کجا این اتفاق می افته؟ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍unhandledRejection Error: Can't set headers after they are sent. at validateHeader (_http_outgoing.js:491:11) at ServerResponse.setHeader (_http_outgoing.js:498:3) at Promise.resolve.catch.then.max (/home/majid/Desktop/restfulApi/main/node_modules/express-rate-limit/...

0 پاسخ

احراز هویت کاربران در expressjs

نود جی اس
- 2 هفته پیش

سلام من دو صفحه طراحی کردم که یکی فرم login کاربر هست با ۲ فیلد username و password و یک صفحه که پست ها نمایش داده میشه، توی آموزش های سایت از کتابخانه Passport برای احراز هویت کاربران استفاده شده، حالا من میخوام بدون استفاده از هیچ کتابخانه ای احراز هویت کاربران رو انجام بدم و نمیدونم کدش چطوری هست؟ (نیاز به ثبت‌ نام کاربر نیس فقط چند کاربر با یوزرنیم و پسورد هش نشده در دیتابیس به طور دستی وارد ش...

0 پاسخ

ذخیره نکردن اطلاعات در AsyncStorage

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش

دوستان کسی می دونه مشکل این چیه؟ من یه تقویم دارم که هر روز یه اطلاعاتی ذخیره می کنه و هر روز با روزدیگه فرق می کنه الان این اساین استورج من جواب نمیدعه و اطلاعات یه روز ذخیره نمی کنه بعد که دوباره برنامه را باز می کنم اطلاعاتی ذخیره نشده import Note from './Note'; export default class Info extends Component { constructor(props) { super(props); const {navigation} = this.props...

0 پاسخ

کتابخانه qr code

اندروید
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من چندین کتابخونه برا خوندن qr تست کردم همه مشکل دارن ممنون میشم اگه کتابخونه ی خوبی سراغ دارید معرفی کنید.

0 پاسخ

امکان ثبتنام با اکانت گوگل در اپ اندرویدی با سرور لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش

سلام دوستان. من میخوام توی اپ اندروید امکان ثبتنام با گوگل باشه. سمت سرور با لاراول نوشته میشه و پکیج laravel/passport هم هست. من میدونم که پیاده سازی oauth۲ سمت سرور با لاراول چجوری هست ولی نمیدونم اگر قرار باشه oauth برای اپ اندرویدی باشه سمت سرور باید چه کارهایی انجام بشه ؟؟؟ مثلا وقتی یه درخواست برای تابع redirectToProvider() میره باید به گوگل ریدایرکت بشه یا باید چیزی رو بعنوان رسپانس برگردون...

0 پاسخ

استفاده از نقشه

فلاتر
- 3 هفته پیش

سلام امکان استفاده از نقشه هایی مثل نشان در فلاتر وجود داره؟ این نقشه sdk برای اندروید و ios داره و میدونم میشه از کد نیتیو تو فلاتر استفاده کرد. میشه با استفاده از این قابلیت از نقشه نشان استفاده کرد؟

0 پاسخ