سوالات و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

امنیت api در لاراول و اندروید با ssl

2 ساعت پیش
توسط مرتضی مرادی مطرح شد

سلام دوستان بنده یه api نوشتم با لاراول و یک اپلیکشن اندروید که با هم ارتباط دارن ssl هم روی دامنه ست شده حالا مشکل اینه که من هر درخواستی که میفرستم و دریافت میکنم از سمت سرور محتویاتش رو میشه کامل دید با استفاده از sniffer ها و ابزارهایی که هست. اما قبلا یه جا خونده بودم اگر از ssl استفاده بشه داده ها بصورت انکریپت شده ارسال میشه. حالا من چطوری باید با استفاده از ssl داده های ارسالی و دریافتی رو...

0 پاسخ

permission در ری اکت

8 ساعت پیش
توسط Parastoo Ebrahimi آپدیت شد

سلام. من یه وب اپلیکیشنی رو توسعه دادم و حالا رسیدم به user permission. به این صورت که یک api دارن که با کال کردن اون محدودیت های یوزر رو میگه که به چه چیزهایی نمیتونه دسترسی داشته باشه و باید اون محدودیت ها اعمال بشه. محدودیت ها هم به این صورت هست که به کدوم api ها میتونه دسترسی داشته باشه که اون رو در پایین میتونید ببینید ولی من اصلا هیچ دیدی ندارم که این قضیه رو چجوری باید پیاده سازی کنم. ممنون...

0 پاسخ

چگونه میتوان از ربات تلگرام کسب در آمد کرد.

13 ساعت پیش
توسط Toofan مطرح شد

با سلام، چگونه میتوانم با استفاده از ربات🤖 تلگرامی که خودم طراحی کردم کسی در آمد کرد. و یا به عنوان مثال در ازای دادن خدمات مورد نظر برای فردی از آن فرد ماهیانه هزینه بابت اشتراک ربات 🤖 بپردازد. و یا با اصطلاح ربات 🤖 اشتراکی ساخت . لطفاً پاسخ ها را دقیق توضیح بدهید زیرا بنده اولین ربات 🤖 تلگرامی است که طراحی میکنم . باتشکر.💐.

0 پاسخ

مشکل تغییر رنگ با اسکرول جاوا اسکریپت

21 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... من از کدی برای تغییر رنگ مثلا منو بوت استرپ استفاده کردم ولی کار نمی کنه... این کد امتحان کردم کار نمی کرد: عنوان لینک مورد نظر کد زیر: $(document).ready(function(){ var scroll_start = 0; var startchange = $('#startchange'); var offset = startchange.offset(); if (startchange.length){ $(document).scroll(function() { scroll_start = $(this).scrollTop();...

0 پاسخ

پروژه ای شبیه راکت

1 روز پیش
توسط programmer man مطرح شد

سلام دوستان گرامی من قصد دارم یه پروژه شبیه راکت با ناکست nuxt و لاراول بزنم که داخل اون دوره های اموزشی گذاشته بشه حالا سوال من این هست که ایا اینکار روی هاست قابل انجامه؟ یا اینکه باید سرور داشته باشیم؟ ممنون میشم اگر مزایا و معایب رو بیان بفرمایید پ.ن:امنیت دانلود دوره ها هم مهم هست

0 پاسخ

serialize در passportjs

1 روز پیش
توسط سید محمد ریحانی مطرح شد

سلام دوستان توی پایگاه داده برنامه ای که نوشتم هم User وجود داره و هم agent که مربوط به همون کاربر میشه بخش اهراز هویت با passport پیاده سازی شده میخوام وقتی کاربر لاگین میکنه از طریق req.user به کاربر دسترسی پیدا کنه و هم با req.agent به نمایندگی مربوط به اون کاربر کدی هم که نوشتم اینطوریه: passport.serializeUser((user, done) => { let agent = user.agent ? true : false; done(null, { id:...

0 پاسخ

ارتباط اپ react native cli با سایتی که با لاراول نوشته شده

1 روز پیش
توسط morteza مطرح شد

سلام دوستان متخصص گرامی من یه اپ می خوام بزنم با react native cli چطور میتونم بدون دردسر به پروژه ای که با لاراول نوشته میشه وصلش کنم وکاملا هماهنگ با اون باشه اگر لینک آموزشی خوبی هم سراغ دارید راهنمایی بفرمایید. ممنون🙏🙏✍️

0 پاسخ

هندل کردن چند فرم با یک کنترلر

2 روز پیش
توسط علی امینی مطرح شد

سلام دوستان من چند فرم داخل یک صفحه دارم (تغییر وضعیت / تغییر دپارتمان / بستن و ...) که همشون مربوط به به یک کنترلر میشه کاری که خودم کردم اینه که فرم هام رو با یک اینپوت action میفرستم برای متدد آپدیت کنترلر.مثلا اکشن changeStatus رو تو یه فرم میفرستم و بقیه روال ... حالا بنظر شما این کار درسته یا نه بیام برای هر فرم یک روت جدا درست کنم تشکر

0 پاسخ

آپدیت php به آخرین نسخه

2 روز پیش
توسط محمود خسروی مطرح شد

من برای آپدیت آخرین نسخه PHP سایت یوتیوب را نگاه کردم و قدم به قدم دنبل کردم و پیش رفتم. همهروژه رو چک کردم دیدم هیچ مشکلی نداره اما مشکلی که دارم phpMyAdmin است که بد بالا میاورد. نسخه php من در حال حاضر 7.1.6 است. و اخرین نسخه آن 7.4.6 میباشد.

0 پاسخ

باکس دانلود

2 روز پیش
توسط Negar Kafi مطرح شد

سلام، من نیاز به ک یک باکس دانلود دارم این باکس دانلود رو میشه برای بعضی از محتواها فعال کرد و دو حالت یکی که چندین لینک برای دانبود وجود داشته باشه و حالت دیگه این لینکها دسته بندی هم داشته باشن برای خودشون مثلا برای دوازدهم ریاضی 10 تا لینک باشه برای دوازدهم تجربی 5 تا یه همچین حالتی که دسته بندی شده باشند ( تقریبا شبیه قسمت بندی های راکت میشه یه سری دوره ها هستن که مستقیما دارای اپیزود ها هستند...

0 پاسخ

اتصال دامنه به سرویس netlify

2 روز پیش
توسط مرتضی صبیحی مطرح شد

سلام دوستان من یک سایت شخصی روی netlify دارم. میدونم سرویس خارجی هست ولی خوشبختانه تحریم نیستیم توی این مورد :) حالا میشه دامنه ir بخرم به سایت روی netlify وصل کنم؟ پیشنهادتون چیه؟ سرویس های دیگه برای هاستینگ پولی هستن و سایت شخصی ریسورس زیادی نمیخواد و ترافیک زیادی نداره و netlify سرعت خیلی خوبی تو پلن رایگانش داره.

0 پاسخ

استفاده از توکن در signalr

2 روز پیش
توسط Parastoo Ebrahimi مطرح شد

سلام من یه کانکشن signalr به صورت زیر دارم و میخوام توکن رو بهش بدم ولی نمیدونم چجوری.. configureSignalRHub = () => { let apiToken = localStorage.getItem("token") const connection = $.hubConnection(`${process.env.REACT_APP_EMC_URL}signalr`, { logging: true, useDefaultPath: false, jsonp: true , access_token:apiToken }) $.connection.hub.qs ={ "access_token": `Bearer${ap...

0 پاسخ

علت هشدار برای poper.js.map

3 روز پیش
توسط محمد علی خاصه پز مطرح شد

سلام وقتتون بخیر من یک وارنینگ توی کنسول دریافت می کنم که علتش رو نمی دونم و نمی دونم چطور می تونم برطرفش کنم ممنون می شم راهنمایی کنید. البته فکر می کنم که به popper.js مروبطه که البته بخاطر استفاده از bootstrap از popper هم استفاده کردم ولی این رو نمی دونم چرا نشونم می ده. البته اینم بگم یک سایت با لاراول دارم طراحی می کنم که از laravelMex دارم داخلش استفاده می کنم یعنی فایل app.js رو فایل blade...

0 پاسخ

ایجاد گروه تلگرامی مانند سایر سایت های آموزشی مهم...

3 روز پیش
توسط morteza مطرح شد

سلام عرض تبریک عید فطر خدمت استاد گرامی لطفا یک گروه تلگرامی مانند سایت های وب رمز و لاراول و ری اکت ... تشکیل بدید واعضای گروه آموزشی laravel رو در اون عضو کنید تا دوستان در انتقال هرچه بیشتر تجربیات خودشون با هم برای حل مئسله و پروژه آموزشی شما بههر صورت بگیرد ... با تشکر وقدرانی از زحمات شما استاد عزیز

0 پاسخ

انواع سرچ زدن

3 روز پیش
توسط Taha آپدیت شد

سلام دوستان داکیومنتی دارید که برای پیاده سازی سرچ با کوئری ها باشه میخوام کلاینت برام کوئری بفرسته من اون مقدار رو بگردم و پیدا کنم مثلا میخوام بفرسته سید نوید رضادوست تو یه کوئری من تو سرور بگردم و کاربرانی که تو اطلاعات شون نوید و رضادوست هست رو پیدا کنه تو دیتابیس من الان سید نوید تو فید نام کوچکه و رضادوست تو فیلد نام بزرگ میخوام پیدا کنه برام توی یک کوئری مقدار هایی که بهش میدم رو

0 پاسخ

استفاده از نمودارهای tradingview

3 روز پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام میخواستم از نمودارهای tradingview استفاده کنم مثل لینک زیر منتها هر چی بررسی کردم نحوه تنظیم داده ها توش رو نفهمیدم چطوریه و چطور باید بهش باید داده داد https://www.tradingview.com/widget/advanced-chart/ از این package زیر هم استفاده میکنیم داده ها به صورت پیش فرض میذاره https://www.npmjs.com/package/vue-trading-view ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید با تشکر

0 پاسخ

تقاضای کمک در Router flux

4 روز پیش
توسط reza esmaili مطرح شد

مساله ای که من چند روزی درگیرشم اینه که در یک فرم اطلاعاتی با کلیک بروی input صفحه دیگری رو باز میکنم و موقعیت کاربر را می گیرم و با کلیک بروی بازگشت با pop کردن scene فعلی میخواهم موقعیت گرفته شده رو در input بگذارم ، از replace یا reset نمیتونم استفاده کنم چون صفحه اطلاعات refresh و پاک میشه ، من فقط میخواهم با pop مقادیر رو با props بفرستم بدون اینکه مقادیر صفحه قبلی از بین برن ، راهکار چیست

0 پاسخ

ارسال ویدیو با json به vue

4 روز پیش
توسط omid ghalandari آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat سلام منم ویدیو هام رو تو مسیر storage/download قرار دادم میخوام وقتی به سینگل پیج دوره میره ویدیو رو از storage بخونه داخله videojs نمایش بده نمیخوام ویدیو هام در دسترس همه باشه وقتی کاربر در این دوره شرکت کرد بتونه به همه ویدیو ها دسترسی داشته باشه $path = storage_path($section->video); $video = Response::make(file_get_contents($path), 200, [ 'Cont...

0 پاسخ

MSSQLدیتابیس

4 روز پیش
توسط ebi_papidon مطرح شد

سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم برای اینکه بخوام پروژه تحت لاراولم رو با MSSQL فیکس کنم فقط کافیه نوع دیتابانکم رو مشخص کنم براش یا تغییرات دیگه ای هم لازمه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

0 پاسخ

وکتور در سی پلاس پلاس

5 روز پیش
توسط mohammad javad آپدیت شد

سلام دوستان یک تمرین دانشجویی درباره وکتور دارم به راهنمایی نیاز دارم سوال شماره 5 ،چکار کنیم عملیات در وکتور سریعتر انجام بشه .

0 پاسخ

جستجو کردن با عبارات با قاعده

5 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام دوستان من یه نوار سرچ دارم تو سایتم که میخوام برام کار جستجو کردن تو فیلد های خاصی رو که با or$ مشخص کردم رو انجام بده موضوع اینه که میخوام نوع ریکوئست به سرورم به صورت GET و از طریق Query باشه اما زمانی که کوئری دومم رو وارد میکنم برام هیچ دیتایی رو بر نمیگردونه! این کدی هست که نوشتم: module.exports.searchMedicalNameCitySpecialty = async (req , res) => { const errors = validationResu...

0 پاسخ

انتقال stream data بصورت real time بین سرور ها با socket.io

1 هفته پیش
توسط majid مطرح شد

سلام دوستان وقت همگی بخیر. من میخوام جریانی از داده ها رو بصورت real time از یک سرور به سرور دیگه انتقال بدم و ترجیحا اینکار رو بصورت duplex انجام بدم . بر روی یکی از سرور ها که node.js ران هستش و میخوام داده هایی که از سرور مبدا دریافت میشن رو بصورت real time در اختیار کاربران قرار بده (یک کانشکن real time بین سرور مقصد و کاربران آن و یک کانشکن real timeدیگه بین سرور مقصد و سرور مبدا). من میخوام...

0 پاسخ

تاخیر در لود صفحه html

1 هفته پیش
توسط سامان مطرح شد

سلام دوستان عزیز . در برنامه ام کلیدی است که اگر آنرا انتخاب کنیم یک صفحه html حاوی یک نمودار را بارگذاری میکنه و مشکلی هم نیست . وقتی این درخواست از کامپیوتر دیگری (کامپیوتر دوم) زده میشه ، بارگذاری نمودار انجام نمیشه . روی هر دو تا کمپیوتر هم کروم با ورژنهای یکسان دارم و ram هد دو هم مشابه هستش . چه مشکلی ممکنه باشه ؟ روی کامپیوتر دیگری هم (کامپیوتر سوم) تست کردم مشکلی نیست . مشکل کامپیوتر دوم چ...

0 پاسخ

لیست پیامهای ارسال شده به کانال تلگرام

1 هفته پیش
توسط سعید محمدی آپدیت شد

سلام دوستان عزیز اگه کسی تجربه زیاد تو api تلگرام داره ممنون میشم راهنماییم کنه میخام پیامهای ارسال شده تو کانال تلگرامم رو لیست شو به همراه id پیام ها رو واکشی کنم و هر چند ساعت یه بار فقط 50 تا پیام آخر رو حفظ کنم و قدیمی ها رو از طریق متد deleteMessage که اگه اینم کار کنه حذف کنم برای حذف پیام تو کانال تلگرامی چیزی تو مستندات api تلگرام پیدا نکردم ممنون میشم با نمونه کد php راهنماییم کنید هی...

0 پاسخ

امکان طراحی سه بعدی با Reactjs

1 هفته پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

سلام دوستان. یه سوالی برای من پیش اومده https://player.vimeo.com/video/309533320?background=1 اگر لینک بالا رو ببینید نشون میده طرف داره یجورایی طراحی سه بعدی انجام میده و یسری المان ها رو از گوشه صفحه میکشه و به هم دیگه وصل میکنه. میخواستم بدونم برای طراحی یه سایتی که همچین قابلیتی داشته باشه مثل این لینک، چه تکنولوژی هایی نیازه؟ تنها با react قابل پیاده سازیه؟ و اینکه چه چیزهایی باید توی react ب...

0 پاسخ

رفع ارور در ساخت صفحه محصول لاراولی

2 هفته پیش
توسط سعید مطرح شد

سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید طبق آموزش ها من نتونستم از مدل بایندیگ استفاده کنم و اومدم از مدل بایندینگ استفاده کردم و ارور زیر رو گرفتم Route::bind('articleSlug',function ($value){ return Article::whereSlug($value)->firstorFail(); }); $this->app->bind('courseSlug',function ($value){ return Course::whereSlug($value)->firstorFail(); }...

0 پاسخ

دریافت توکن از oauth access tokens لاراول

2 هفته پیش
توسط ابر سیاه مطرح شد

سلام دوستان من درون یک پروژه به دلایلی مجبورم که شناسه (id) oauth_access_tokens را به توکن تبدیل کنم و ارسال کنم راه حل شما چیست؟ لطفا راهنمایی کنید بسیار برایم مهم است @hesammousavi @mohsenbostan @ali.bayat @hossein.r.۱۴۴۲ @juza۶۶ @amin.webdesign @yk۵۷۴۲g @coaradsupp @SobhanDadkhah @milad تشکر

0 پاسخ

ارسال وبلاگ ها به ایمیل کاربران

2 هفته پیش
توسط mahsa مطرح شد

سلام من یک قسمتی در سایت دارم که وبلاگ ها هستند , یک قسمتم دارم که کاربر ایمیلشا وارد میکند , الان میخام وقتی که کاربر ایمیلشا وارد کرد این وبلاگ هایی که میزارم مستقیم به ایمیل کاربرانی که ایمیلشونا ثبت کردند بره . به نظرتون mailchimp گزینه ی خوبی برای اینکاره یا روش بهتری هست؟؟؟ پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون .

0 پاسخ

برنامه کلیک یا تاچ خودکار اندروید

2 هفته پیش
توسط Alice Lomines مطرح شد

درود من نیاز به یک برنامه کلیک یا تاچ خودکار مثل رپتی در اندروید دارم که از اندروید ۴.۴.۴ تا اندروید ۹ را پشتیبانی کند و نیاز به روت نداشته باشد یا اگه نیاز به روت دارد به من بگویید توسط چه برنامه ای می توانم آن را در گوشی و تبلتم که روت نیستند آن را اجرا کنم؟ گوشی من اندروید ۴.۴.۴ و تبلتم اندروید ۵ دارد

0 پاسخ