بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

استفاده از پیشوند خالی در composer json

PHP
- 11 ساعت پیش

با سلام میشه در مورد استفاده از پیشوند خالی "" در فایل composer.json استفاده توضیح بدید، در پروژه هایی که به این شکل استفاده شده دیدم که از namespase استفاده نکرده اند، آیا این روش پیشنهاد می شه یا نه و در صورت پیشنهاد شدندش، نحوه کار کردن صحیحش چطوره؟ { "autoload": { "psr-۴": { "": [ "app/core/", "app/models/", "a...

0 پاسخ

مشکل در افزونه Settings Sync در vscode

متفرقه
- 1 روز پیش

سلام دوستان. من با اتصال به gist توی افزونه Settings Sync مشکل دارم. مدام خطای عدم اتصال میده. میخوام تنظیماتم رو توی لینوکس هم داشته باشم اما چون کانکت نمیشه به gist این اتفاق نمیفته. راه حلی دارید؟

0 پاسخ

نحوه پیاده سازی سیستم همکاری در فروش

متفرقه
- 1 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb @khanzadimahdi @milad @endworld @Yahya @ali.farmani @mrerfan.ir @alireza.mzh @hesammousavi سلام خسته نباشید. چجوری میشه یه سیستم همکاری در فروش پیاده سازی کرد؟ منظورم از لحاظ دیتابیس و برنامه نویسیشه الگوریتم کار به چه صورته؟ ممنون میشم یه راهنمایی بکنید. تشکر

0 پاسخ

کار با الستیک در لاراول

لاراول
- 1 روز پیش

@ali.bayat @khanzadimahdi من الستیک رو روی سیستم نصب کردم و پکیج "elasticquent/elasticquent": "dev-master" هم روی لاراول نصب کردم الان در دیتابیس این رو کانفیک کردم 'detail_model' => [ 'index' => env('DETAIL_MODEL_INDEX','detail_model'), 'host' => env('DETAIL_MODEL_HOST', 'localhost'), 'port' => env('DETAIL_MODEL_POR...

0 پاسخ

استفاده از slick در تب

ویو جی اس
- 1 روز پیش

سلام من پروژه ام رو با nuxt پیاده سازی کرده ام و از slick داخل تب استفاده کرده ام مشکلی که هست slick داخل تب درست بارگذاری نمی شود چجوری باید حلش کنم؟ ممنون از کمکتون

0 پاسخ

مشکل fetch کردن api ۲۷ به بالا فقط اندروید

ری اکت جی اس
- 2 روز پیش
توسط Meysam آپدیت شد

سلام وقت بخیر اپلیکیشن مشکل نداره بالا میاد ولی api 27 بالاتر نمی تونه به سرور درخواست بده اصلا به سرور وصل نمی شه http://uupload.ir/files/ytaa_screenshot_1573642003.png

0 پاسخ

مشکل در رابطه hasManyThrough

لاراول
- 2 روز پیش

سلام دوستان؛خسته نباشید،من میخواستم از این رابطه واسه پرداختی های سفارشات فروشگاه استفاده کنم،به این شکل که رابطه فروشگاه با سفارشات public function orders() { return $this->belongsToMany( Order::class , 'order_shop' ); } و رابطه رابطه سفارشات با پرداختی ها به این شکل public function pay() { return $this->hasOne( Pay::class , 'order_id' , 'id' ); } حالا من اومدم توی...

0 پاسخ

مشکل در استفاده از firebase

ری اکت جی اس
- 2 روز پیش

سلام خسته نباشید شما تاحالا شده که داخل یک سایت بخواهید کاربر لاگین کنه و بعد لاگین اطلاعات مربوط به همون فرد لاگین شده نمایش داده بشه همین قابلیت میخوام داخل فایربیس انجام بدم کسی بلد هست این کارو لطفا راهنماییم کنه

0 پاسخ

مشکل در fetch دیتا از API در ری اکت

ری اکت جی اس
- 2 روز پیش
توسط Hamed Dehghan آپدیت شد

سلام وقت بخیر. دوستان من یه وب اپلیکیشن با استفاده از react js ایجاد کردم.حالا وقتی میخوام دیتا رو به API بفرستم یا بگیرم ارور CORS بهم میده. دلیلش هم این هست که دامین API و react app با هم یکی هستند(localhost). و فقط در قسمت پورت با هم تفاوت دارن.API با پورت 80 و react با پورت 3000. راه هایی هم که امتحان کردم: استفاده از axios. غیر فعال کردن CORS policy (نتونستم غیر فعالش کنم اما فکر کنم راه درست...

0 پاسخ

علت خطای iniset در ومپ سرور

PHP
- 3 روز پیش

با سلام میبخشین هنگام استفاده از دستور ini_set پس از اجرا در مرورگر این خطا را نمایش می دهد من این دستور رو وارد می کنم ini_set('session.save_handler', 'user'); و این خطا رو داخل مرورگر نشون میده Catchable fatal error: ini_set(): Cannot set 'user' save handler by ini_set() or session_module_name() لطفا راهنمایی کنید .

0 پاسخ

سیستم چت فرد به فرد

وردپرس
- 5 روز پیش

سلام. بنده مسئولیت طراحی یک سایت با وردپرس را قبول کرده ام. اما در ساخت سایت به یک مشکل برخورده ام: شخصی که سایت را می‌خواهد، نیاز به یک سیستم چت دارد. در آنجا،‌ چند مدیر وجود دارد و مسئله این است که باید بازدیدکننده بتواند با هر مدیری که دوست دارد صحبت کند. مثال: شما یک سایت فروش کالا دارید. برای سایتان، یک سیستم چت نیاز دارید که بازدیدکننده(خریدار) بتواند با هر کدام از فروشنده ها که می‌خواهد چت...

0 پاسخ

معماری مایکروسرویس Microservice

لاراول
- 5 روز پیش

سلام دوستان یه سوال در مورد معماری سرویس گرایی روی lumen یا laravel‌ دارم.اگر تجربه دارید یا میتونین راه حلی ارایه بدین ممنون میشم کمک کنین. یه مثال ساده میزنم و یک معماری کوچیک رو میخوام کمک کنین پیاده سازی کنم. نیازمندیم اینطوری عه که میخوام یه سری از مدل ها و پردازش هایی که انجام میشه بصورت سرویس با هم صحبت کنند. سرویس اول که مهمترین هم هست مدیریت کاربران عه که روی یک ماشین نصب شده و همه موارد...

0 پاسخ

کش کردن کد من صحیح هست یا نه

لاراول
- 6 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @juza66 @khanzadimahdi میخواستم ببینم کش کردن کد من الان صحیح هست یا نه میشه راهنمایی کنید if(!$suggenstion = \Illuminate\Support\Facades\Cache::get('suggenstion_')){ $suggenstion = DetailsModel::where('id','<=',197000)->where('tedad_bazdid','>','5000')->orderby('id','desc')->take(10)->get();//بر حسب رندوم $suggenstion=\Illuminate\Support\Facade...

0 پاسخ

پلاگین bootstrap slider

جاوااسکریپت
- 7 روز پیش

https://github.com/seiyria/bootstrap-slider دوستان کسی با این پلاگین کار کرده؟میخوام اطلاعات رو با ایجکس گرفتم این پلاگین رو رفرش کنم،نمیشه،ممنون میشم کسی کار کرده کمک کنه

0 پاسخ

مشکل در بارگذاری چندتایی

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط emran rostam zade آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر دوستان من برای یک صفحه از طریق کلی خارجی براش گالری عکس درست کردم و توی جدول برای هر عکس یک لینک و یک نام قرار دادم تا اینجا همه چی درسته ولی وقتی از input کلون میگیرم که چندتایی بتونم اضافه کنم قسمت نام و لینک توی جدول به جای قرار گرفتن یک نام و یک لینک چندتا نام و چندتا لینک باهم یکجا قرار میگیرن ممنون میشم راهنمایی کنین

0 پاسخ

پکیج vue drag tree table

ویو جی اس
- 1 هفته پیش

سلام دوستان خسته نباشید کسی از پکیج vue drag tree table استفاده کرده؟ https://github.com/mafengwo/vue-drag-tree-table میخوام element ویوتیفای رو بزارم داخل یکی از فیلدها اما نمیشه و هیچ استایلی نمیگیره همچنین میخوام @click بزارم براش باز نمیشه از نوع action هم استفاده میکنم هیچ id پاس نمیده :(

0 پاسخ

عدم بازگشت از pusher

لاراول
- 1 هفته پیش

سلام دوستان. بنده با استفاده از pusher یک نوتیفیکیشن به pusher ارسال میکنم. در پوشر به درستی دریافت میشه اما بازگشت داده نمیشه. چیزی که در pusher دریافت میکنم : API MESSAGE Channel: private-users.1, Event: Illuminate\Notifications\Events\BroadcastNotificationCreated { "status": "success", "message": " ویدیو تست با موفقیت در کیفیت 144 پردازش شد!", "id": "c8416cb8-741d-422e-ab85-4574c4ad99b9...

0 پاسخ

navbar

طراحی وب
- 1 هفته پیش

سلام .. من نمیخوام داخل navbar خودم وقتی که در حالت collapse هست برند داخلش بره میخوام بیرون باشه ؟ و فقط list ایتم های من داخل collapse بره ؟ و برند من سمت چپ باشه 2-چطور فاصله بین کلمات درست کنم ? از ml-4 استفاده کردم ولی list ایتم ها هنوز فاصله خوب و نگرفتن ؟ 3.میخوام navbar کل صفحه پوشش بده برای همین از contaimer یا container-fluied استفاده نکردم میخواستم بببینم درسته ؟ 4- اندازه عکس هم 5...

0 پاسخ

فعال کردن آپلود عکس در ckeditor5 با reactjs

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش

سلام دوستان. من میخوام از CKeditor5 داخل پروژه استفاده کنم که با react نوشتم. ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم پلاگین سفارشی واسه فعالسازی آپلود عکس بنویسم؟ و اینکه چطور میتونم پلاگین ها و تولبارها رو فعال کنم؟

0 پاسخ

اسکرول دیتاتیبل

Html-Css
- 3 هفته پیش

سلام دوستان؛راهی هست که توی دیتاتیبل اسکرول به چپ و راست رو بشه با موس اسکرول کنه؟یا اسکرولبار هم بالا تیبل باشه هم پایینش؟ممنون میشم اگه راهی هست کمک کنید

0 پاسخ

buttom navigation در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش

سلام خسته نباشید.من یه برنامه تو فلاتر میخوام بنویسم که bottom navigation در تمام صفحات اون باید نمایش داده بشه.حالا من چند روش در اینتر نت دیدم اما خواستم بپرسم بهترین و بهیه ترین روش که باعث کند شدن برنامه هم نشه چه روشیه ؟امکانش هست یه راهنمایی بکنید ممنونم میشم @hesammousavi

0 پاسخ

ساخت کوئری استخراج داده های ووکامرس stock از جدول postmeta

PHP
- 3 هفته پیش

میخوام یه کوئری نوشته بشه که داده ووکامرسی که در بوکس متا ثبت میشن به عنوان یک جدول بیاره که ردیف هاش نام های کالا باشن و ستون هاش هم عبارت باشه از name , sku , stock , price باشه که داده هاش متصل به پست متا باشه و با تغییر تعداد داده ، تعداد داده در ووکامرس هم تغییر کنه مثال Name table = (ID), (post_title) Table key = (meta_id), (post_id), (meta_key), (meta_value) Price table = (meta_id), (post_...

0 پاسخ

3 کلید خارجی در یک پیوت تیبل

لاراول
- 3 هفته پیش

سلام دوستان،واسه یه فروشگاه شبیه دیجی کالا،قسمت ویژگی های محصولات، روابط رو به این شکل نوشتم class Attribute extends Model { /** * relation attribute with category. * @return BelongsTo */ public function category() { return $this->belongsTo(Category::class); } /** * relation attribute with product with attributeValue_id pivot. * @return Bel...

0 پاسخ

upload file

ری اکت جی اس
- 4 هفته پیش
توسط emad haji آپدیت شد

سلام من میخواسم یک فایلی رو از document گوشی انتخاب کنم مثل عکس فیلم ویس pdf و ... و اونو به هاست آپلود کنم برای اپلود عکس از پکیج های react-native-image-picker و react-native-fetch-blob استفاده می کنم ولی نمیتونی بقیه نوع فایل رو انتخاب و اپلود کنم از پکیج هایی مثل react-native-document-picker استفاده کردم که خیلی خوبه بود ولی react-native-fetch-blob آدرس انتخابی رو نمیشناسه که بتونه اپلود کنه مم...

0 پاسخ

استفاده از UUID به عنوان API Token

لاراول
- 4 هفته پیش

با عرض سلام و خسته نباشید. در سایت های زیادی دیده ام که توکن های api آنها مثل نمونه های پایین هست. Apikey XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX Bearer XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX چطور می توانم مثل نمونه بالا API Token که یجورایی بگم قابلیت های شبیه Passport داشته باشه. مثلا امکان تعریف چند توکن برای کاربر و ... از شما تشکر می کنم بابت خوندم توضیحات مشکل ام اگر تونستید کمک کنید که خیلی سپاس...

0 پاسخ

سطرهای یونیک در مونگودبی

نود جی اس
- 4 هفته پیش

سلام من کد زیر رو استفاده کردم که رکوردهای یونیک بسازم اگه از distinict به طور مجزا استفاده کردم خروجی لازم رو بر نمیگردونه و اگه از به صورت زیر همراه find استفاده کنم خطا میگیره dbo.collection("chats").find( { $or: [ { sender_id:message}, { receiver_id: message } ]} ) .distinct("advertise_id") .sort(mysort) .skip(limit).limit(10)...

0 پاسخ

مشکل فارسی بودن اعداد و تاریخ در php storm

PHP
- 4 هفته پیش

سلام دوستان از یه آپدیتی به بعد تاریخ و اعداد phpstrom فارسی شده و بعضی جاها مشکلاتی پیش اومده و نتونستم حلش کنم مثلا موقع آپلود فایل با ftp این ارور رو میده [۱۸/۱۰/۲۰۱۹ ۰۷:۳۴ بعدازظهر] Failed to change timestamp of the file '/system/app/Lib/Pay.php' که به خاطر همین تاریخه ظاهرا ، این مشکل حادی نیست ولی شدیدا رو اعصابه ! کسی میدونه واسه رفعش چیکار کنم ؟ با تشکر

0 پاسخ

مشکل false برگرداندن پسورد hash شده در لاراول

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط عبداله زرین آپدیت شد

سلام وقت بخیر توی پروژم پسورد رو با دستور Hash::make سیو میکنم و توی لاگین کردن هم از دستور Hash::check استفاده میکنم ولی همش false برمیگردونه،پسوردا رو هم درست وارد میکنم نمیدونم چرا ارور میگیره...مشکلش چیه؟ این نکته رو هم بگم شاید مربوط باشه ک فیلد پسورد رو از جدول یوزر حذف کردم و یبار دیگه با تایپ string اضافه کردم

0 پاسخ

Sheet اکسل

متفرقه
- 4 هفته پیش

سلام شما فرض کنید توی sheet1 یه سری مقادیر مثل ( شماره کاربری ، نام ، نام خانوادگی ، محل تولد و ... ) داریم توی sheet2 دیگه ( شماره کاربری )داریم : اگه توی همین sheet2 شماره کاربری بزنیم که توی sheet1 هست بقیه اطلاعاتش رو جلوش کامل کنه

0 پاسخ

تغییر مسیر در variable های environment ویندوز 7

ری اکت جی اس
- 1 ماه پیش

سلام و وقت بخیر من موقع اجرای react-native run-andriod به خطای ارتباطی با variable های environment مواجه میشم. ممکنه راهنمایی کنید؟ شرح خطا در power shell: PS C:\Users\mohammad\Desktop\React-p\testproj> react-native run-android info Running jetifier to migrate libraries to AndroidX. You can disable it using "--no-jetifier" flag. Jetifier found 863 file(s) to forward-jetify. Using 4...

0 پاسخ