بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

عدم دسترسی به adb و همچنین خطای پیکربندی sdk

فلاتر
- 6 ساعت پیش

با سلام خدمت شما دوستان، متاسفانه من مشکل عدم دسترسی به adb دارم، کلا به شبیه ساز نمیتونم متصل شم و بهش دسترسی داشته باشم و با خطای : Error initializing adb : Android Debugging Bridge not Found مواجه هستم و همچنین توی بخش logcat با خطای please Configure your Sdk مواجه هستم .. متاسفانه ریلیز درست حسابی هم نمیتونم از اپلیکیشن بگیرم و فکر میکنم بیشتر به خطای دوم مربوطه، ازتون خواهش میکنم اگه میتونید...

0 پاسخ

SplFileInfo getSize ارور

لاراول
- 3 روز پیش

داشتم رو پروژه ای کار میکردم که به این ارور بر خوردم در اینجا و چند سایت دیگر به دنبال ارور رفتم و نوشتن از اپلود است که فایلی که وجود نداره داری سایزشو میگری ولی هم چین چیزی نیست و حتی اجازه Run کرد serve هم نمیده به من public function uploder($file,$pahts) { $file_name=time().'-'.$file->getClientOriginalName(); $path=public_path($pahts); $files=$file->move($path,$file_name); $img=Image::ma...

0 پاسخ

ثبت نام در سایت فریلنسر

متفرقه
- 3 روز پیش

با سلام خدمت همه دوستان کسی تجربه کار با سایت فریلنسر دات کام رو داشته؟؟؟ یعنی دقیق تر بگم مشتری گرفته باشه

0 پاسخ

عدم *** reload کردن پروژه روی دیوایس بصورت usb

فلاتر
- 4 روز پیش

سلام خسته نباشین،بنده چون داخل vscode کد میزنم گوشی برا تست بصورت دی باگ متصل میکنم،پروژه هم run میشه اما نمیدونم چرا تغییری ایجاد میکنم و میخوام که نتیجه رو ببینم داخل cmd,دو گزینه داره r که reload و Rکه میشه restart اما هیییچ رنگ عوض میکنم هیچ reload میکنه اما تغییری نمیبینم! مشکل از کجاس؟

0 پاسخ

ماژولار نویسی در اندروید

اندروید
- 1 هفته پیش

سلام دوستان وقت بخیر اگر در مورد روش ماژولار نویسی تو اندروید تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. من الان نمیدونم مثلا از بخش new module خود اندروید استفاده کنم و ماژول ها رو بسازم یا خودم دستی فولدر بندی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه اموزشی یا مقاله ی خوبی سراغ دارید معرفی کنید

0 پاسخ

فرستادن آرایه در آرگومان ورودی graphql

لاراول
- 3 هفته پیش

سلام دوستان من از پکیج https://github.com/rebing/graphql-laravel استفاده میکنم میخوام یه آرایه به صورت [1,2,3,4] رو به عنوان args ها بفرستم ولی نمیدونم typeش رو چی بزارم . ممنون میشم راهنمایی کنین.

0 پاسخ

مشکل 64 بیت در انتشار بازی در استورها

اندروید
- 3 هفته پیش

درود دوستان عزیز من از وقتی یونیتی را از ۲ به ۲۰۱۹.۱.۹ تغییر دادم برای منتشر کردن بازی هایم در استورها نیاز بود که بازی خودم را ۶۴ بیت کنم من هم مطابق عکس زیر تنظیمات یونیتی را انجام دادم و در حالت gradle که البته gradle template نکرده ام بازی ام را خروجی گرفتم اما استورها بازی مرا به صورت ۳۲ بیتی تشخیص می دهند با ابنکه ۳ آیتم x۸۶,arm۶۴ ,armv۷ بازی من در استورها دیده می شود اما باز اجازه انتشار ن...

0 پاسخ

مشکل در nested Routing React JS

ری اکت جی اس
- 4 هفته پیش

با سلام من از یه قالب تو ReactJS استفاده کردم. که یه صفحه Index دارم که داخل Index هم یه قسمت مدیریت نقش ها رو دارم. منتهی وقتی میرم داخل مدیریت نقش ها، تمام java Script سایت (منظورم دکمه هایی هست که با jquery و امثال اون، باز و بسته میشن) از کار میفتن، مثلا منو کشویی من کامل بسته میشه و دیگه باز نمیشه، یا DropDown اصلا کار نمیکنه. بدجوری گیر کردم ممنون میشم یکی کمک کنه بهم ببینم مشکلش چیه.

0 پاسخ

گراواتار

وردپرس
- 1 ماه پیش

سلام چرا تصویر گراواتار مدیر اصلی وردپرس توی کامنت ها با بقیه نظرات کاربران یکیه؟ یعنی وقتی عوضش میکنم تصویر عمومی رو برای مدیر هم عوض میشه فایل کامنت پی اچ پی قالب خودمو تغییر دادم درست شد ولی نمیدونم کدوم تابع درستش کرد فایل کامنت پی اچ پی رو اگه خواستید ببینید بررسی کنید بیاید تلگرام ممنون @sajad_m6520

0 پاسخ

مشکل در elasticsearch

لاراول
- 1 ماه پیش

@ali.bayat زمانی که می خوام چیزی داخل الستیک قرار بدم این ارور رو میده "reason" : "index [twitter] blocked by: [FORBIDDEN/12/index read-only / allow delete (api)];" و این که چطوری می تونم اطلاعات داخل جدولی در دیتابیس mysqlرو به داخل الستیک سرچ منتقل بدم

0 پاسخ

مشکل یک اسلایدشو مناسب برای React Native

ری اکت جی اس
- 1 ماه پیش

سلام خیلی دنبال یک اسلاید شو مناسب برای React Native بودم و کتابخانه های زیادی رو تست کردم. من جمله react-native-snap-carousel که تو Document داره که RTL رو پشتیبانی می کنه ولی من به مشکل خوردم و نتونستم خروجی مناسب بگیرم. react-native-snap-carouse در RTL ظاهرا باگ داره و گاهی از اسلاید یک شروع می کنه و گاهی از اسلاید دو شروع به کار می کنه. اسلایدشو های دیگه رو هم تست کردم ولی تو هیچ کدوم به نتیجه...

0 پاسخ

برداشتن لینک دانلود ویدیئو از وب سایت استاتیک

طراحی وب
- 1 ماه پیش

سلام و قت بخیر دوستان من 1 وب سایت دارم که صفحه اول اون 1 ویدیئو فول اسکیرین پخش میشه اما مشکلی که هستش دادن لینک دانلود ویدئیو به کاربره و مراجعه کننده های سایت آیا امکانش هست این لینک رو با استفاده از جاوا اسکیریپت حذفش کنم ؟! وب سایت بصورت استاتیک و هیچ بک اندی نداره

0 پاسخ

ارسال اس ام اس با استفاده از جاب در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان. من در وسط یک تابع تصمیم دارم برای کاربر اس ام اس ارسال کنم. اومدم و یک جاب ساختم که با استفاده از اون این کار رو انجام بدم. SendSMSAfterPurchaseJOB::dispatch($payment) ->onQueue('default') ->delay(Carbon::now()->addSecond(3)); حالا داخل این جاب این کد ها رو نوشتم. $user = User::find($this->payment->user_id); $this->sms->sendSMS($th...

0 پاسخ

ارور خروجی با hermes

ری اکت جی اس
- 1 ماه پیش

وقتی میخوام در react native خروجی بگیرم ارور زیر رو بهم میده : * What went wrong: Execution failed for task ':app:bundleReleaseJsAndAssets'. > A problem occurred starting process 'command '..\..\node_modules\hermesvm\win64-bin\hermes'' hermes-engline رو هم نصب کردم build clean رو هم زدم gradlew clean gradlew clean assembleRelease رو هم زدم

0 پاسخ

Error Boundary

ری اکت جی اس
- 1 ماه پیش

سلام من در برنامه ای که با ریکت نوشتم از Error Boundary استفاده کردم و میخوام وقتی خطایی در برنامه زده میشه و هندل نشده بیاد توی componentDidCatch که میاد. موضوع اینه که میخوام error رو بفرستم سمت سرور چون ریز جایی که خطا زده رو میتونیم متوجه بشیم. ولی این در حالت development میاد و مشکلی نیست ولی در حالت production اسم فایل رو به صورت min شده میفرسته سمت سرور که خوب نمیشه فهمید کجا خطا خورده....

0 پاسخ

مشکل در استفاده tab view داخل scroll view در react native

ری اکت جی اس
- 1 ماه پیش
توسط mjsolgi آپدیت شد

سلام من از یه ScrollalbeTabView داخل یه ScrollView استفاده کردم <ScrollView style={{ flex: 1 }}> <ScrollalbeTabView> <View tabLabel='TAB1'> <Text>TAB1</Text> </View> <View tabLabel='TAB2'> <Text>TAB2</Text> </View> </ScrollalbeTabView> </ScrollView> دو تا تب دارم که TAB1 ارتفاع بیشتری از TAB2 دا...

0 پاسخ

ریکت نیتیو Router Flux

متفرقه
- 1 ماه پیش

سلام چندتا صفحه با روتر فلاکس ها ساختم به همراه دراور و لایت باکس ها و کار میکرد ولی الان نمیدونم چه تغیری دادم که این ارور رو دارم (undefined is not an object(evaluating 'state.routerName' و تو کد به این خط داره اشاره میکنه Actions.reset('auth') "import React, { Component } from 'react'; import { StyleSheet, Animated, View, Text } from 'react-native'; import {Actions} from 'react-native-rout...

0 پاسخ

راهنمای در مورد پیاده سازی مدیریت حالت در فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش

با سلام صفحه ای که بایستی طراحی کنم که شامل چندین اسلاید هستش که swiper پیاده سازی کردم تو هر اسلاید اطلاعاتی از api دریافت می کنم و در sqlite ذخیره میکنم برای مدیریت حالت بهتر از چه روشی استفاده کنم bloc ؟ Provider ؟ Redux ؟ بنظر خودم در bloc دو حالت loading و completed در نظر بگیرم براساس آن تا زمانی که لود نشده CircularProgressIndicator نشون بدم و بعد از دریافت کامل اطلاعات امکان تغییر صفحه ر...

0 پاسخ

مشکل هاست کردن نود جی اس

نود جی اس
- 2 ماه پیش

در پروژم از سینتکس es6 استفاده کردم. babel-cli رو نصب کردم،در لوکال مشکل ندارم ولی در سرور ارور زیر و میده: import express from 'express';^^^^^^^SyntaxError: Unexpected identifier ورژن نود در هاست v10.16.0 و در لوکال v8.11.1 هست کدها : package.json: { "name": "example", "version": "1.0.0", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "tes...

0 پاسخ

کار نکردن فایل های js بعد از استفاده از webpack

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام دوستان چرا وقتی بعضی کتابخوانه ها رو تو webpack include میکنیم و npm run production میزنیم در صفحه کار نمیکنن و حتما باید جدا جدا در صفحه فراخوانیشون کنیم؟

0 پاسخ

setState در فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش

سلام آیا ممکنه setState رو خارج از stateful و stateless استفاده کرد اگه بله چطور میتونم و یا اگه خیر چی کار باید بکنم ؟؟؟

0 پاسخ

هماهنگ سازی قالب با elementor

وردپرس
- 2 ماه پیش

سلام. من مبتدی هستم و تازه دارم نحوه ساخت یک قالب وردپرس رو یاد میگیرم.چند وقتی هست که یک قالب ساختم ولی از المنتور پشتیبانی نمیکنه ( وقتی روی ساخت برگه جدید میزنم پیغام میده پیش نمایش قادر به بارگزاری نیست.) چطور قالب رو با المنتور هماهنگ کنم که دیگه همچین پیامی نیاد؟

0 پاسخ

فایل های jsمربوط به pusher لاراول در پنل AdminLTE

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام وقت دوستان بخیر میخوام ارسال اعلان انجام بدم با pusher لاراول و در پنل AdminLTE(admin lte که اقای موسوی ارایه نمودن ) خواستم بدونم فایل echo.js مربوط به پوشر را چه جوری به این پنل اضافه نمایم ایا این پنل با npm ,تغییرات فایل را اعمال میکند؟ تشکر

0 پاسخ

پاک کردن یک متن در ریجکس

لاراول
- 2 ماه پیش

@ali.bayat من می خوام این کد رو پاک کنم {"result":"success","messageids":۲۱۵۶۲۸۱۱۳۶} چطور ب ریجکس پاک کنم این متن در فایل viewمن قرار دارد(یعنی زمانی که صفحه لود میشود این متن می یاد)

0 پاسخ

نمایش مقادیر ذخیره شده بصورت checked

نود جی اس
- 2 ماه پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان... من در قسمت cms سایت میخوام برای پستهایی که ایجاد میکنم برچسب هم قرار بدم... برچسبها رو موقع ایجاد پست انتخاب میکنم و ذخیره میکنم ولی در موقع ویرایش پست برای نمایش برچسبهای ذخیره شده بصورت تیک خورده مشکل دارم. همونطور که در کد بالا میبینید در سمت فرانت که با pug هستش اومدم تک تک آیتم های همه ی برچسب ها رو که در داخل آرایه tags ذخیره کرده بودم تک تکشون رو در tag قرار دادم با دستور (ea...

0 پاسخ

حل ارور استفاده از موتور قالب ساز

PHP
- 2 ماه پیش

( ! ) Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError: Call to a member function despatcch() on null in C:\xampp\htdocs\blog.ir\index.php on line 5 ( ! ) Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError: Call to a member function despatcch() on null in C:\xampp\htdocs\blog.ir\index.php on line 5 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0010 408904...

0 پاسخ

VOD چه سرویسی هست

متفرقه
- 2 ماه پیش

سلام . سوال در مورد سایت هایی شبیه به فیلیمو و نماوا داشتم که چطور از سرویسی استفاده می کنند که اینترنت برای کاربرانی که از این سایت ها استفاده می کنند رایگان می شود . آیا این سرویس خریدنی هست ؟ یا باید با شرکت های خاصی در ارتباط باشیم ؟ ممنون میشم توضیحاتی در این مورد بدید .

0 پاسخ

نوشتن sharingتوسط لاراول

لاراول
- 2 ماه پیش

@ali.bayat من میخوام برای تویتر و ... با لاراول هر چی خواستم رو در تویتر sharingکنم

0 پاسخ

لینک کردن css در react native

ری اکت جی اس
- 2 ماه پیش

سلام ایا لازمه همونطور که font رو به صورت زیر لینک میکنیم پوشه ی css که همه ی فایل های css داخلشن رو لینک کنیم ؟ مثل این ؟ "rnpm": { "assets": ["./src/assets/fonts/"] }

0 پاسخ