بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

مشکل در endcodeing اطلاعات در لاراول

لاراول
- 7 دقیقه پیش

سلام... در لاراول من از یک table نام رو گرفتم که نوشته بود عشرت و پس از استفاده از utf8_decode درست نمایش داد اما در نام خانوادگی که نوشتهرحمانی اصلا کار نمی کند...چیکار باید بکنم...لطفا راهنمایی کنید

0 پاسخ

امکان دانلود فایل از سایت وردپرس

وردپرس
- 30 دقیقه پیش

سلام امکان دانلود فایل از سایت وردپرس بدون ثبت نام به چه صورتی است؟

0 پاسخ

نیاز فوری به کامپوننت fullcalendar فارسی و شمسی در react

ری اکت جی اس
- 1 ساعت پیش

با سلام من برای یکی از پروژه هام نیاز فوری به کامپوننت fullcalendar به صورت فارسی و حتما حتما تاریخ شمسی دارم. اگر کسی از دوستان نمونه ای داره ممنون می شم معرفی کنه. منظورم این تقویمه https://fullcalendar.io با تشکر

0 پاسخ

اسپلش اسکرین با ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 4 ساعت پیش

سلام دوستان وقت بخیر ، دوستان یکی از راه های ساخت اسپلش اسکرین اینطور میتونه باشه که خودمون یک صفحه درست کنیم که به عنوان شروع برنامه اون صفحه بالا بیاد کارارو توش انجام بدیم بعد navigate کنیم به صفحه اصلی اپ (حالا صفحه لوگین یا صفحات دیگر ) یجور دیگه هم میشه ،میتونیم از پکیج react-native-splash-screen استفاده کنیم شما تو پروژه هاتون کدوم روش رو ترجیح میدید ؟؟ لطفا پیشنهادات و تجربیات خودتون رو...

0 پاسخ

ذخیره تصویر در سایز های مختلف

نود جی اس
- 10 ساعت پیش

سلام خدمت همه دوستان عزیز میخواستم بدونم ذخیره کردن عکس تو سایز های مختلف با استفاده از imagedata:base64 ممکنه ؟ چحوری باید اینکار و کرد؟

0 پاسخ

کمک در چاپ آرایه چند بعدی

PHP
- 13 ساعت پیش

سلام دوستان و اساتید گرامی من دارم یه متاباکس برای وردپرس درست میکنم که چندین تب داشته باشه و امکاناتی رو توی هر بخش چاپ کنه من تقریبا اوکی کردم و فقط مشکلم اینه که من چطور باید foreach این آرایه رو بنویسم این یه مثاله و آرایه داینامیک هستش array(2) { [0]=> array(5) { ["name"]=> string(13) "Main settings" ["icon"]=> string(15) "Text Input two." ["id"]=> stri...

0 پاسخ

نظرتون درباره firebase چیست

متفرقه
- 14 ساعت پیش

سلام دوستان میخواستم نظرتونو درباره firebase بدونم : مزایا و معایبش و همچنین اگه تجربه ای دارید و تو پروژه ای ازش استفاده کردید توضیح بدید ممنون میشم

0 پاسخ

سینک کردن ۲ جدول هنگام ذخیره یک مطلب

لاراول
- 1 روز پیش

میخوام وقتی دارم یک مطلب رو ذخیره می کنم همزمان ۲ تا دسته بندی براش ذخیره بشه. در نحوه نوشتن کوئری در کنترلر به مشکل خوردم: کد فعلیم اینه: auth()->user()->article()->create(array_merge($request->all('title','description','body','tags','images','galleries'), ['images'=>$imagesUrl, 'galleries'=>$galleryArr]))->categories()->sync($request->categories); توی کد بالا...

0 پاسخ

undifindدر اسکریپت

لاراول
- 1 روز پیش

سلام وقتتون بخیر من می خوام سوال و جواب زده شده توسط کاربر و سمت ادمین به ادمین نشون بدم و داخل modal می خوام وقتی روز دکمه نکست کلیک کردم بره سوال و جواب بعدی ولی نمیدونم چرا توی اسکریپتم وقتی آی دی سوالات جواب داده شده رو دادم میگه undifind var question_id=$(".question").data('id'); let number=question_id; alert(question_id); $(document).ready(function () { $('.s-holder'...

0 پاسخ

اجر فایل mp4 و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

لاراول
- 1 روز پیش

سلام من یه پروژه به زودی دستم میاد که می خوام با لاراول بسازمش تنها چیزی که این پروژه داره یه سری فایل صوتی و تصویری برای کاربران به نمایش درمیاد و کاربران نباید بتونن فایل های اونها را دانلود کنند.فقط می تونن اونها را پلی کنن.دقیقا مثل youtube خودتتون بهتر میدونید که تگ source در داخل تگ video هستش خصوصیت src اون آدرس فایل می خواد تا اونو نمایش بده و کاربر می تونه اونه کپی و داخل تب جدید مرورگر ی...

0 پاسخ

Vuetify

ویو جی اس
- 1 روز پیش

سلام. دوستان کسی اینجا با Vuetify کار کرده تا حالا ؟ من یه مشکل بزرگ با Vuetify دارم. وقتی که سایت لود میشه خود Vuetify به صورت اتوماتیک میاد یه تگ style زیر تمام استایل های اصلی اپلیکیشن خودم توی Heading اعمال می کنه که همین مسئله تمام استایل های صفحه اصلی خودم رو بهم میریزه و با هیچ روشی هم نمی شه حذفش کرد! کسی واسه این مشکل راه حلی پیدا کرده تا حالا ؟

0 پاسخ

ذخیره سازی امن در electronjs

فریمورک ها
- 2 روز پیش

سلام دوستان می خوام پس از لاگین کاربر api token رو که از سمت سرور میاد رو ذخیره کنم ولی به ورتی باشه که هیچ نرم افزار مخربی و یا کسی نتونه بهش دسترسی داشته باشه در کل می خوام ذخیره سازی من امن باشه بهترین روش از گزینه های session , indexeddb , localstorage , sqllite و... کدوم هست ؟ بهترین روش امن کدومه ؟

0 پاسخ

یک سوال در مورد اجرای برنامه بر روی سرور

PHP
- 2 روز پیش

من یک برنامه ای دارم که زمانی که روی سرور اجرا شد ۲۴ساعته کار کنه چطوری میشه این کارو کر منظور م اینه که الان وقتی ما روی مرورگر دستوری رو اجرا می کنیم نهایت ۳۰ثانیه اجرا میشه در صورت پیدا نکردن ارور میده در صورتی که ما میخواهیم این کار رو به صورت اتوماتیک بگیم که ۲۴ ساعته کار کنه نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه

0 پاسخ

ویرایشگر ckeditor

لاراول
- 2 روز پیش

با سلام من تو پروژه ام از سی کی ادیتور فول پکیچ استفاده کرده ام اما این امکان رو نداره که به موضوعاتم تو این ادیتور لینک بدم یعنی مشکل لینک دادن داره . با اگه راهنمایی کنید .

0 پاسخ

اجرا فایل صوتی یا تصویری بدون امکان دانلود توسط کاربر

لاراول
- 3 روز پیش

سلام من یه پروژه به زودی دستم میاد که می خوام با لاراول بسازمش تنها چیزی که این پروژه داره یه سری فایل صوتی و تصویری برای کاربران به نمایش درمیاد و کاربران نباید بتونن فایل های اونها را دانلود کنند.فقط می تونن اونها را پلی کنن. خودتتون بهتر میدونید که تگ source در داخل تگ video هستش خصوصیت src اون آدرس فایل می خواد تا اونو نمایش بده و کاربر می تونه اونه کپی و داخل تب جدید مرورگر یا با IDM دانلودش...

0 پاسخ

پاک شدن place holder از input در React Native

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش

با عرض سلام و تشکر متن place holder در input با کشیدن انگشت روی آن برای اسکرول در صفحه پاک شده و صفحه نیز اسکرول نمیشود . ممنون میشوم اگه کسی بتونه کمک کنه که حداقل چجوری میتونم بفهمم که چه props هایی به طور default بر روی input ها اعمال میشوند .

0 پاسخ

ذخیره اطلاعات داخل فایل درون دیتابیس

لاراول
- 3 روز پیش

@ali.bayat چطوری اطلاعات داخل یک فایل رو روی دیتابیس ذخیره کنیم(لاراول) منظورم ذخیره خط به خط فایل در دیتابس لاراول

0 پاسخ

progressBar

طراحی وب
- 3 روز پیش

سلام خدمت دوستان راکتی عزیز من یک سری کار یا وظیفه برای کاربر فلان تعریف کردم و این کار یه فیلد شروع و پایان با تایپ تاریخ داره میخوام تو پروگرس بار به این صورت که فیلد شروع و پایان رو حساب کنه یعنی از تاریخ شروع تا پایان رو حساب کنه و درصد پیشرفت رو نشان بده خیلی ممنون میشم کمکم کنید یا علی

0 پاسخ

دوره react

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش

سلام دوره پروژه محور react.js کی شروع می کنید استاد

0 پاسخ

ساخت متد برای اتصال به دیتابیس

PHP
- 4 روز پیش

سلام وقت بخیر من یه تابع دارم برای اتصال به دیتابیس به شکا زیر : function connectToDB() { try { return new PDO("mysql:host=localhost;dbname=my_db","root",""); } catch (PDOException $e) { die($e->getMessage()); } } حالا تو صفحات مختلف چجوری میتونم ازش استفاده کنم ؟ مثلا اینجا : <?php //fetch.php $connect = mysqli_connect("localhost", "root", "", "my_db");...

0 پاسخ

بازیابی کلمه عبور

لاراول
- 5 روز پیش

با سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان سایت مورد نظر قسمت ریکاوری پسورد نداره و میخوایم اونو از طریق mysql ریست کنیم روشش چیه؟ تشکر

0 پاسخ

ایجاد یک تگ درون یک تگ دیگر از طریق onclick

جاوااسکریپت
- 5 روز پیش

سلام من میخوام با کلیک روی دکمه plus درون تگ با آیدی names تگی با آیدی person ایجاد بشه همونطور که توی کدهام معلومه.اما مشکلم اینجاست که میخوام این تگ با آیدی person محتوای ثابت نداشته باشه و محتوای متغیر person که قبلا تعریف کردم درونش قرار بگیره. لطفا بهم بگید کجای کارم اشتباهه و چجوری با روش درست می تونم این کار رو انجام بدم. پیشاپیش ممنونم var person = document.getElementById('pe...

0 پاسخ

سوال از سیستم افلاین با ری اکت

ری اکت جی اس
- 5 روز پیش

سلام می خوام برنامه حسابداری ساده ای با ReactJs پیاده سازی کنم که وقتی کاربر وارد سامانه شد برای یکبار با API اطلاعات رو از بک اند (PHP) بگیره (لیست محصولات، لیست فاکتورها و...) و در context ذخیره کنه. از اون به بعد کاربر هر وقت مثلا رکوردی از لیست محصولات حذف کنه. درخواست حذف برای سرور ارسال و اگر پاسخ سرور مثلا TRUE بود یعنی حذف صورت پذیرفته. دیگه اطلاعات رو از سرور دوباره نگیرم و به جاش از con...

0 پاسخ

استفاده از Queue Notification و event در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش

دوستان میشه یه توضیحی راجب اینکه توی چه مواردی باید ازین قابلیت ها استفاده کرد بدید مثلا من بخوام یه اس ام اس یا یه ایمیل بفرستم باید از کدوم استفاده کنم اصلا اگه بصورت ساده بنویسم چه فرقی با اینها داره؟

0 پاسخ

مشکل در استفاده از google recaptcha در لاراول

لاراول
- 6 روز پیش

سلام من دارم از recaptcha در localhost استفاده میکنم، ولی کپچا چک نمیشه و در کنسول ارور time out میده از ورژن 2 کپچا استفاده میکنم. در قسمت domains گوگل کپچا هم localhost رو وارد کردم. فایل های js و div مربوط به captcha رو وارد کردم. secret key رو هم وارد کردم Validator::extend('recaptcha',function ($attribute, $value, $parameters, $validator) { $client = new Client(); $re...

0 پاسخ

نمایش زمان به صورت timeago در ریکت

ری اکت جی اس
- 7 روز پیش

سلام دوستان من برای نمیشا زمان به صورت ago از مومنت جلالی که توی آموزش وجود داشت استفاده میکردم الان یه پروژه جدید ساختم ولی وقتی دقیقا از همون راه حل استفاده میکنم ارور میده : duration().humanize رو نداره کد توی نت گشتم ولی متوجه نشدم چطور این مشکل رو حل کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

0 پاسخ

حذف تگ html از یک ابجکت json

PHP
- 7 روز پیش

سلام من از یک دیتابیس،با استفاده از کد زیر پست های سایت می گیرم ولی مشکل اینجاست که توی متن پست تگ های html وجود داره که می خوام اونارو حذف کنم. function getposts(){ header("Content-type: application/json; charset=utf-8"); $connection= mysqli_connect("localhost",DatabaseManager::DATABASE_USERNAME,DatabaseManager::DATABASE_PASSWORD, DatabaseManager::DATABASE_NAME1); mysqli_s...

0 پاسخ

شبیه ساز

اندروید
- 1 هفته پیش

املیتور وقتی اجرا میکنم همچین اروری میده یعنی چی؟ Cannot launch AVD in emulator. Output: Hax is enabled init: Could not find wglGetExtensionsStringARB! Hax ram_size 0x60000000 getGLES2ExtensionString: Could not find GLES 2.x config! path C:\Users\Emad.android\avd\Nexus_5X_API_23.avd\system.img.qcow2 Failed to obtain GLES 2.x extensions string! HAX is working and emulator runs in fast virt mode. Co...

0 پاسخ

SyntaxError در اجرای mongoexport در پایگاه داده MongoDB

متفرقه
- 1 هفته پیش

با سلام چطور می تونم از طریق CMD خروجی collection بگیرم؟ اصلا دستور زیر هم اجرا نمیشه mongoexport --help البته کد زیر رو زدم و با خطای سینتکس مواجه شدم: mongoexport -d test -c country -o newCountry.json [js] SyntaxError: missing ; before statment @(shell):1:15 روی حالت ادمین هم امتحان کردم و همین ارور رو گرفتم. ممنون میشم راه حلش رو بهم بگین

0 پاسخ

محاسبه هزینه پستی و باربرری یا تیپاکس

لاراول
- 1 هفته پیش

سلام هزینه پستی ارسال کالا در یک فروشگاه آنلاین به چه صورت محاسبه میشه؟ چه روش کم دردسری برای محاسبه هزینه ارسال وجود داره؟ آیا پکیجی برای لاراول در این رابطه وجود داره؟ اینو میخوام بدونم برای اینکه سایت برای اینکه توسط سایت سامان دهی تایید بشه باید هزینه ارسال رو در پیش فاکتور ذکر کنه.

0 پاسخ