بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

کار با‌json در jq

جاوااسکریپت
- 7 ساعت پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام در کار با ajax ما داده ها رو بصورت json معمولا ارسال می کنیم یا فقط دریافت می کنیم؟من چندرشته دارم برای ارسال داده ها بصورت json به چه صورت باید عمل کنم؟ حالا من جدا از پیش قرض اومدم داده ها رو با json ارسال کنم ولی متاسفانه ارسال نمیشه و تابعerror اجرا میشه: e.preventDefault(); $data = new FormData($("#forms")[0]); $data.append("section", "general"); $.ajax({...

0 پاسخ

نمایش تصویر در تمپلیت amp

متفرقه
- 20 ساعت پیش

با سلام دوستان یک سری داده به عنوان مقالات داریم که از طریق ckeditor ایجاد شدند الان قراره این دادههای html در یک قالب amp.html ایجاد بشه راهی برای تبدیل عکس هاش به این قالب دارید ؟

0 پاسخ

هماهنگ کردن قالب با ویژوال کامپوزر و slider revolution

وردپرس
- 22 ساعت پیش
توسط مهدی محمدی آپدیت شد

سلام من دارم برای اولین بار یک قالب وردپرس میسازم. میخواستم بدونم چجوری این قالب رو با افزونه ویژوال کامپوزر هماهنگ کنم که کاربر بتونه خودش وبسایت رو شخصی سازی کنه ( برای مثال چند تا هدر طراحی کردم که کاربر خودش بتونه انتخاب کنه یا رنگ وبسایت رو بتونه تغییر بده ) دوم اینکه چجوری با slider revolution هماهنگش کنم که اسلایدر هایی که تو قالب گذاشتم رو خودش بتونه تغییر بده. اگر منبعی هست لطفا معرفی کنی...

0 پاسخ

The file was not uploaded due to an unknown error

لاراول
- 1 روز پیش

۱) من یک فایل رو در مسیر روبرو آپلود / ذخیره می‌کنم var/www/laravel/storage/downloads/FILE_NAME ۲) آبجکتی از کلاس Illuminate\Http\UploadedFile به صورت مقابل می‌سازم $file = new UploadedFile("/var/www...FILE.EXT", "FILE.EXT"); ۳) در آخر سعی می‌کنم فایل رو منتقل کنم با تابع move. # Move File $file->move($data['base_path'], "{$data['full_path']}"); ۴) ارور مقابل برمیگردونه: [FILE_NAME] was not upl...

0 پاسخ

صدا زدن یک method از محیط fore ground

فلاتر
- 4 روز پیش

سلام یه سوال تخصصی جاوا/فلاتر دارم اینکه آیا ممکنه زمانی که fore ground service رو فعال کردیم و نرم افزارمون بسته هستش در زمان های خاصی یه method از محیط فلاتر صدا زده بشه ، در عمل که تست گرفتم فقط زمانی که نرم افزار بالا هستش این method رو فرا میخونه . شما راه یا روشی برای این کار سراغ دارید ؟؟؟

0 پاسخ

ارسال آرایه به کنترلر

لاراول
- 4 روز پیش

سلام دوستان ، من میخواستم یک آرایه یک بعدی را از جاوااسکریپت به کنترلر پاس بدم . و در کنترلر آنرا بخوانم . قاعدتا در کنترلر من تابعی دارم که ورودی آن Request $request هستش . من با دستور JSON.stringify(myData); در سمت کلاینت تونستم که رشته را به آرایه تبدیل کنم . حالا که با ajax آنرا میفرستم به کنترلر ، در کنترلر چجوری باید به این آرایه دسترسی پیدا کنم ؟ ممنون میشم منو راهنمائی کنین .

0 پاسخ

نمایش میزان آنتن دهی موبایل

فلاتر
- 5 روز پیش

سلام دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه ، از چه روشی بتونم میزان آنتن دهی موبایل رو نمایش بدم . پکیجی (نوع پکیج؟؟؟) یا روش های دیگه ؟؟؟ ممنون

0 پاسخ

سورس کد کتابخانه react native animatable

جاوااسکریپت
- 6 روز پیش

سلام کدی در پایین دارم که می درکش نمی کنم، خواستم بی زحمت دوستان توضیح بدن چه کاری انجام می ده: import React, { Component } from 'react'; import * as Animatable from 'react-native-animatable'; import {Text, TouchableWithoutFeedback} from 'react-native'; export default class Test extends Component { handleViewRef = ref => this.view = ref; bounce = () => this.view.bounce(۸۰۰).then(end...

0 پاسخ

اجرای پروژه ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 7 روز پیش

با سلام هنگام اجرای پروژه ری اکت نیتیو با ارور زیر مواجه میشم. کسی میدونه مشکل چیه؟ Execution failed for task ':app:transformClassesWithMultidexlistForDebug'. > com.android.build.api.transform.TransformException: Error while generating the main dex list: Error while merging dex archives: Learn how to resolve the issue at https://developer.android.com/studio/build/dependencies#duplicate_clas...

0 پاسخ

ساخت ربات در بله

PHP
- 1 هفته پیش

با سلام من میخواستم یک ربات داخل بله درست کنم که یه سری سوالات 3 گزینه ای و نظر سنجی انجام بده و این کار رو هم میخوام با php انجام بدم ولی با تغییر در اکثر پکیج هایی که داخل اینترنت برای تلگرام هست کارم پیش نرفت. خیلی هم نیاز دارم به ساخت این ربات ولی حتی نتونستم از طریق ربات یک پیام بفرستم. قبلا داخل پیام رسان گپ یه همچین کاری کردم تقریبا ولی بله ... ممنون میشم اساتید کمک کنند.

0 پاسخ

پرداخت هزینه برای اجرا کردن بازی دانلود شده در GitHub

متفرقه
- 1 هفته پیش

سلام دوستان عزیز، یه بازی هستش من خیلی وقته دنبالشم شبیه نسخه های زیادی توی گیت هاب هستش لینکشو میذارم اکثرا با Node Js نوشته شدن. بنده میخام این سایت رو برام بدون باگ دربیارید ترجمش خودم انجام میدم. و به فارسی تبدیلش میکنم. اگر هم نسخه فارسیش رو کسی داره باز خریدارم. لطفا قیمت بدید بهم که کار رو شروع کنیم. https://github.com/search?q=bustabit اسنم نسخه بازی: https://www.bustabit.com/play

0 پاسخ

مشکل با flutter location

فلاتر
- 1 هفته پیش

با سلام. یک مشکل با Flutter Location دارم، هنگامی که فراخوانی میکنم Flutter Location رو حتی بعد اینکه صفحه رو می بندم باز هم همچنان Location رو میخونه . چطور باید غیر فعالش کرد. از این کتابخانه استفاده کردم=>https://github.com/Lyokone/flutterlocation

0 پاسخ

کند اجرا شدن کدهای ویو جی اس

ویو جی اس
- 2 هفته پیش

سلام من یه سایت با لاراول نوشتم که از ویو دارم استفاده میکنم و مشکل اینه زمانی که رویدادی مثل کلیک اتفاق میوفته خیلی کند مثل بازی که سیستم نمیکشه اجرا میشه داخل فایر فاکس ولی داخل کروم این مشکل درحد خیلی کمی هست. ازطرفی من برای پنل مدیریت سایت از چندتا از این کامپوننت هایی که خودم نوشتم استفاده کردم و داخل فایر واکس و کروم بدون مشکل اجرا میشه. اگه میشه راهنماییم کنین تا مشکلم حل بشه.

0 پاسخ

لود اطلاعات روی نقشه

PHP
- 2 هفته پیش

سلام میخواستم بدونم اطلاعات یه جدول رو که مختصات جغرافیایی اونا ثبت شده هست رو چطور بخونم تو نقشه . مثلا اگه بخوایم ببینم چه اطلاعات در چه منطقه ای ثبت شده چطور اطلاعات اون رو باید لود کنه یعنی مثلا فرض کنید 1000 رکورد ثبت شده توی نقشه . حالا ما میخوایم اطلاعات رو روی نقشه نشون بدیم و طوری هم باشه که مکان محور باشه یعنی لوکیشن کاربر رو بگیره و اون محدوده رو نشون بده و با جابجایی نقشه مکان های دیگ...

0 پاسخ

رندر نکردن بعداز سیو کردن در ریداکس

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش

سلام من لاگ میگیرم از استور تو ریداکس دیسپچ و ردیوسر قشنگ بدون هیچ مشکلی کار میکنن و دیتا رو تو خروجی نگاه میکنم قشنگ سیو میکنه ولی رندرم رندر نمیکنه یعنی اگه مثلا کاری کنم که به صورت دستی رندر کار کنه میبنم که دیتا داره عوض میشه... کلیه کد ها مطابق اموزش دوره ریداکس هست . تو ری اکت نیتیو کار به این مشکل بر خوردم

0 پاسخ

مشکل expected indentation in vue cli

ویو جی اس
- 2 هفته پیش

ویو را نصب کردم و از Php storm استفاده میکنم ولی مشکلی دارم که بعد از اجرای دستور npm run dev در cli برایم به وجود آمد در بار دوم به بعد که به فاصله گذاری در فایل ها ایراد میگرد و خروجی هاست را بالا نمیارد در تصویر زیر این خطایی را که میدهد میبینید https://photos.app.goo.gl/XWMoVXakiLdiZzyc9

0 پاسخ

مشکل در راه اندازی virtual env در ویندوز 10

پایتون
- 2 هفته پیش

سلام با اینکه همه ابزارهای مورد نیاز نصب و آپدیت هستند مثل پایتون و pip و ستاپ تولز و ویرچول اینوایرمنت و .... ولی موقع اجرای کامند virtualenv foldername همچین نتیجه ای میده: http://s8.picofile.com/file/8366266376/py.jpg Running virtualenv with interpreter c:\users\myuser\appdata\local\programs\python\python37-32\python.exe یه مقدار هم سرچ کردم ولی راه حلی که بتونه بهم کمک کنه پیدا نکردم

0 پاسخ

datepicker در لاراول کار نمیکند

لاراول
- 2 هفته پیش

سلام دوستان. وقتتون بخیر من الان چند روز درگیر گذاشتن یه تقویم datepicker تو سایت هستم که کاربر وقتی روی input کلیک میکنه تقویم باز بشه و تاریخ خودشو انتخاب کنه ولی متاسفانه تو یه پروژه تست که لاراول نیست کار میکنه ولی تو لاراول اصلا جواب نمیده با اینکه فایل های js و css هم اضافه شده تو پروژه. اینم پیغام خطا تو console Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined at Object.<anonymous> (per...

0 پاسخ

درخواست راهنمایی برای چند برطرف کردن چند ارور

فلاتر
- 2 هفته پیش

سلام خسته نباشید من از این پلاگین استفاده میکنم : https://pub.dev/packages/flutter_sound وقتی اولین بار روی دکمه پلی میزنم این رور رو میده و یه 2-3 ثانیه برنامه هنگ میکنه و سنگین میشه تا آهنگ پلی بشه. E/flutter ( 6408): [ERROR:flutter/lib/ui/ui_dart_state.cc(148)] Unhandled Exception: NoSuchMethodError: The getter 'stream' was called on null. E/flutter ( 6408): Receiver: null E/flutter ( 6408): Tr...

0 پاسخ

خروجی فایل نصبی

فلاتر
- 2 هفته پیش

سلام ایا در flutter خروجی فایل نصبی برای ویندوز میشه دریافت کرد ؟و چگونه ؟

0 پاسخ

مشکل در ریکت اپ

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من یه وبسایت ساختم با ریکت توش با یه axios یک لینک رو به صورت get ارسال میکنم که درش ۳ تا مقدار هم ارسال میشن ولی در دیتابیس ثبت نمیشه ولی وقتی همین لینک رو با postman ارسال میکنم ثبت میشه حتی به صورت post هم ارسال میکنم ثبت نمیشه در دیتابیس نمیدونم خیلی عجیبه

0 پاسخ

طراحی سایت با سرویس های reporting یا analytics

طراحی وب
- 2 هفته پیش

برای طراحی سایت با رویکرد وبسایت https://moz.com/ نه صرفا کپی از این سرویس لطفا راهنماییم کنین که با چه زبانی باید اینکارو کرد و اگه کسی بلد طراحیش کنه لطفا پیام بده . امیدورام منطورمو خوب رسونده باشم . کلا سایتی میخام که دارای قابلیت تحلیل یا ریپورت گیری از یک وبسایت دیگه باشه . نمونه های دیگه : مثلا سایت https://neilpatel.com/ubersuggest/ که سرویس keyword suggestion داره . یا مثلا https://dash...

0 پاسخ

نمایش دونوع اطلاعات مختلف با توجه به refferer link

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش

سلام دوستان . . یه برنامه ای میخام بنویسم که مثلا تووی یه سایت بتونه X که بهش میدیم با Y مقدار که تووی سایت هست رو عوض کنه . البته با توجه به refferer link . برای مثال . فرض کنید ما یه وبسایت انگلیسی داریم که روی cloudflare هست و تووی اون اطلاعاته یه شرکت هست . این شرکت تووی ایران و چین نمایندگی داره . حالا ما میخایم یه کدی رو بذاریم داخل کلود فلر که وقتی یه شخصی از ایران وارد این سایت شد اطلاعات...

0 پاسخ

watermark image

PHP
- 3 هفته پیش

@ali.bayat @hesammousavi من یک عکس رو دارم واتر مارک میکنم اما زمانی که می خواهم borderرو حذف کنم نمیشه میشه راهنمایی کنید $watermark۰ = shell_exec("/usr/bin/ffmpeg -y -i {$filename۲}.jpg -filter_complex '[۰:v]split[۰v۱][۰v۲];[۰v۱]crop=۳۹۰:۳۸:۲:۴۶۳,setsar=۱,avgblur=sizeX=۶,drawbox=c=gray[b];[۰v۲][b]overlay=۲:۴۶۳[v]' -map '[v]' -an {$filename۲}_w.png");‍‍‍‍‍ منظورم drawboxداخل کد هست می خاوهم این...

0 پاسخ

سرعت کند react native

ری اکت جی اس
- 3 هفته پیش

سلام دوستان من یه اپ ری اکت نیتو نوشتم که با expo هست. حالا خروجی گرفتم و رو چند گوشی نصب کردم اما سرعت لود بسیار کمی داره و حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه روی اسپلش گیر میکنه. جالب اینجاست که فیلتر شکن وصل میکنم سرعت لود ۵ ثانیه میشه. بعد از لود سرعت عالی هست. هاستم هم ایران هست و بخش فیلتری ندارم جز خود expo که تحریم هستیم و مرتبط نمیبینم😕 از دوستان کسی به این مشکل بر خورده؟ لطفا راهنمایی کنید

0 پاسخ

مشکل عدم ارسال دیتا در Ajax

لاراول
- 3 هفته پیش

سلام دوستان بنده قصد ارسال کد تخفیف به سمت کنترولر هستم و اخطاری مبنی بر $.ajax is not a function دریافت میکردم در کنسول و متوجه شدم که از نسخه slim جی کوءری استفاده میکردم. نسخه کامل اون رو دانلود کردم و کدهارو به این شکل دراوردم زمانی که فیلد خالی هستش خب اخطار کد تخفیف خالی هست رو میده اما وقتی کلمه ای رو ارسال میکنم هیچ عملی صورت نمیگیره ؟؟؟ این کد های html , وبعدیش هم کدهای ajax پیشاپیش از کم...

0 پاسخ

مثالی در مورد foreground service در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش

سلام کسی میتونه در مورد foreground service در فلاتر به من کمک کنه ، کلی گشتم اما متاسفانه مثالی نتونستم پیدا کنم برای فلاتر . آموزش ها و مثال ها همه به زبان جاوا هستن و در محیط فلاتر من مثالی پیدا نکردم . ممنون میشم راهنماییم کنید

0 پاسخ