بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

React js

20 دقیقه پیش
توسط آرمین مطرح شد

سلام من جاوا اسكريپت بلدم ولي وقتي به كدهاي react نگاه ميكنم به نظرم پيچيده و عجيب مياد. ميخواستم بدونم react js سخته يادگرفتنش با توجه به نوع نوشتن كدهاش؟ و اينكه من خودم براي فرانت از jquery استفاده ميكنم و به نظرم خيلي ساده و شيرينه و با نصبت اسنيپت در vscode با نوشتن دو كلمه كل ساختار رو به راحتي به صورت اتو كامپليت مياره React js هم مثل jquery ساده هست؟

0 پاسخ

پروژه شاپینگ و محاسبه هزینه ارسال مرسوله

40 دقیقه پیش
توسط mahtdy مطرح شد

@juza66 @ali.bayat با سلام و خسته نباشید من دارم یه سایت شاپینگ راه اندازی میکنم با php توی قسمت ارسال محصول دچار مشکل شدم.. مشکل من محاسبه مبلغ هزینه ارسال هستش.. هزینه بر اساس وزن و ابعاد محصول و مسافت مرسوله چطوری مسافت و هزینه وزنو ابعاد رو بیارم توی محاسبه.. این پروژه داره روی یه cms داره ایجاد میشه

0 پاسخ

سوال در مورد زنده نگه داشتن وبسوکت

5 ساعت پیش
توسط احمد حشمتی مطرح شد

سلام خسته نباشید من برای گرفتن اصلاعات مالی حسابم دارم از وبسوکت یه سایت استفاده میکنم چون اطلاعات محرمانه هست با بک اند میگیرم اطلاعات رو خاستم بپرسم چجوری یک کانال رو نگه دارم داخل سرور؟ چون روی لوکال یه کامند ساختم و اجرا میکردم و کار میکرد ولی خب داخل سرور نمیشه کامند رو زنده نگه داشت لطفا راهنمایی کنید

0 پاسخ

حل مشکل فونت فارسی در ویوتیفای

1 روز پیش
توسط متین نوروزی مطرح شد

دوستان برای رفع مشکل فونت فارسی برای کلاس های ویوتیفای راه حلی بود که میرفتیم مقدار $body-font-family رو از توی _variables تغییر میدادیم حالا وقتی اپلیکشن رو میخوایم توی سرور دیپلوی کنیم کل پوشه node modules پوش نمیشه و تغییرات فونت ما اعمال نمیشه. چکار باید بکنیم؟ ممنون میشم پاسخ بدین. متشکرم.

0 پاسخ

مشکل modsecurity و درخواست ajax

1 روز پیش
توسط هاشم شیخی پور آپدیت شد

سلام و درود دوستان من یک سی ام اس php نوشتم که بخشی برای تنظیمات سایت دارد و در این تنظیمات کد ساماندهی و ای نماد هم دریافت میکنه و مستقیم در قالب جایگذاری میکنه . حال مشکل این هست که وقتی فرم بخش setting با ajax ارسال میشه برای proccess در سرور modsecurity این درخواست post را بلاک و خطای 403 بر میگرداند . با کد زیر در htaccess میشه این مشکل رو حل کرد اما این کد باعث غیر فعال سازی modsecurity میشو...

0 پاسخ

گرفتن دیتا از calendar

1 روز پیش
توسط مونا مطرح شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من روی کامپوننت calendar ، یک onchange تعریف کردم ولی وقتی یک روز رو از داخل calendar انتخاب میکنم هیچ دیتایی به من نمیده. در واقع من خواستم وقتی روزی انتخاب شد setstate انجام بشه و داخل date بریزه. کدم هم به این شکله: import React, { Component } from "react"; import ListItem from "./ListItem"; import Calendar from "react-persian-calendar"; import moment from 'moment-jalaal...

0 پاسخ

تغییر دیتاهای MYSQL

3 روز پیش
توسط مهدی پاکروان آپدیت شد

بچه ها سلام من میخوام سرورم رو انتقال بدم و توی سرورم از Mysql استفاده کردم و phpMyAdmin رو هم روش فعال کردم . من امروز ظهر دیتا هام رو Export گرفتم و به دیتابیس سرور جدیدم Import کردم حالا میخوام شب دوباره دیتا های جدید رو به سرور جدید اضافه کنم . حالا سوال من اینه که شب که میخوام Export بگیرم باید روی Insert بزارمش یا Update ?

0 پاسخ

ارتباط با جدول users در لاراول

4 روز پیش
توسط Abbas. مطرح شد

سلام دوستان من یه جدول users دارم و یه جدول صندوق یه جدول میانی ساختم و رابطه چند به چند برقرار کردم اما وقتی میخوام صندوق های یک user رو برگردونم میگه مدل Role پیدا نشد.من نه مدل Role دارم و نه اسمی ازش بردم. پروژه جدید هم ساختم باز همین طور شد چه داستانی بین User و Role هست که گیر داده به Role؟؟

0 پاسخ

شماردن سطر های یک excel با لاراول

4 روز پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام من می خوام از طریق فرم یک فایل excel ای که میگیرم قبل از اینکه import کنمش تعداد سطر هاشون بشمرم که از یه حد مشخصی ای بیشتر نباشه من از پکیج laravel excel نسخه 3.1 استفاده میکنم و از لاراول 6 متاسفانه هرچی روش توی اینترنت هست برای نسخه 2.1 پکیج هست که توی لاراول 6 پشتیبانی نمیشه برای نسخه 3.1 روشی هست که قبل import تعداد سطر های excel رو شمرد؟

0 پاسخ

کاهش حجم برنامه react native

5 روز پیش
توسط hosein آپدیت شد

سلام وقت بخیر داخل برنامه از پکیج map.ir استفاده کردم حجم برنامه تا 28 مگابایت ارتقا پیدا کرد با توجه به اینکه از map.ir استفاده میکنم آخرین ورژن متناسب با ری اکت نیتو 0.59.10 هست که نمیشه از hermes هم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید dependencies": { "mapir-react-native-sdk": "^2.1.4", "react": "16.8.3", "react-native": "0.59.10" } توی فایل build برنامه هم کد زیر گذاشتم اما حجم...

0 پاسخ

مشکل پنل ادمین laravel-admin.org با داکر و https

6 روز پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی مطرح شد

من خواستم پنل ادمین laravel-admin.org رو که در چند پروژه استفاده کردم دوباره استفاده کنم که به مشکل زیر برخورد کردم بعد از طی کردن مراحل طبق چک لیست همه چیز در لوکال درست کار میکنه ولی وقتی روی داکر پابلیش میکنم که https لازمه یعنی اصلا به http پاسخ نمیده به مشکلی خوردم که میگم اول css ها لود نمیشدن mix content دوم اصلا وارد پنل نمیشد و میافتاد بیرون https redirect to http و داکر پاسخ نمیداد خب هم...

0 پاسخ

معنی این اصطلاحات در validation

6 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat 'list_type' => 'required', 'sale_price' => 'required_if:list_type,==,For Sale', 'start_time' => 'required_without:end_date', 'end_time' => 'required_with:start_time', 'start_time' => 'required_if:image_old,' 'holidays_title' => 'required_with_all:start_time,end_time', میشه معنی required_withoutوrequired_withوrequired_ifوrequired_with_...

0 پاسخ

ارسال ویدئو در ربات تلگرام

7 روز پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام من میخوام ویدیویی که کاربر برام ذخیره میکنه برای یکی دیگم بفرستم ... اطلاعات که بعد ارسال ویدیو برام میان اینه ... { message_id: 1555, from: { id: 638811134, is_bot: false, first_name: 'amir', username: 'dev_amir1', language_code: 'fa' }, chat: { id: 638811134, first_name: 'amir', username: 'dev_amir1', type: 'private' }, date: 1582131303, vide...

0 پاسخ

ساختن گالری با isotope

1 هفته پیش
توسط محمود خسروی مطرح شد

من سه جدول دارم به نامه های زیر میباشد. categories galleries category_gallery من میخواهم گالری تصاویر isotope استفاده کنم یعنی دسته ها را بیاره و روی دسته کلیک کرد تصاویر مربوط به ان دسته نمایش بدهد. مثل همچین چیزی http://tajineh.co.ir/gallery . GalleryController.php public function gallery() { $galleries = Gallery::all(); $categories = Category::where('parent_id', 42)->get(); r...

0 پاسخ

درگاه کردیت کارت

1 هفته پیش
توسط taban sw مطرح شد

سلام دوستان من برای پروژه خارج از ایران درگاه کردیت کارت گذاشتم و ریسپانسو ایناش اوکی بود . فقط چیزی که برام عجیب بود این بود که صفحه پرداخت رو هم خود من باید طراحی میکردم . و برام جای سوال هست که اصلا برای درگاه کردیت کارت این کار معمول هستم چون تجربه اولم هست که با این نوع پرداخت کار میکنم . و اگر به این صورت هست از نظر امنیتی مشکلی برای دارنده کارت پیش نمییاد ؟

0 پاسخ

معرفی پکیج جایگزین برای mgp25 Instagram-API

1 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi مطرح شد

دوستان برای ارسال پست به اینستاگرام پکیج جایگزین برای mgp۲۵/Instagram-API معرفی کنید و یا اگه آموزش در این باره سراغ دارین معرفی کنید. من نیاز دارم از طریق api پست به اینستاگرام ارسال کنم.

0 پاسخ

plugin bind

1 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari مطرح شد

سلام من دارم nuxt کار میکنم. مشکلی که برام پیش اومده میخوام یک نمونه از axios بسازم و اون رو در همه جای پروژه بدونه اشاره گر this استفاده کنم. باید چیکار کنم؟ در ضمن نمیخامم هی فایل (نمونه axios که ساختم) رو import کنم

0 پاسخ

خطای Name or service not known

1 هفته پیش
توسط بهروز دشتکی مطرح شد

با سلام . من پروژه ای رو با لاراول و ویو بالا آوردم . ویو کاملا جدا از لاراول هست .ولی وقتی میخواستم صفحه ای جدا توی ویو باز کنم روت لاراول رو بالا میاورد . ما برای این مشکل از کد زیر استفاده کردیم : الان صفحات مورد نظر ویو توی صفحه ای جداگانه باز میشن . و کار هم میکنن . ولی برخی اوقات خطای زیر رو داریم . file_get_contens() php_network_getaddress:getaddrinfo failed : Name or service not known می...

0 پاسخ

اموزش ساخت pagination مانند تل گرام در socket.io

2 هفته پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام خسته نباشبد. من میخوام داخل socket.io یه pagination درست کنم مثل تلگرام که وقتیی کابری 100 تا پیام داره 20 تا پیام اول میبینه بعد یه لودینگ میاد بقیه پیاما میاره. @he5sammousavi @ali.bayat

0 پاسخ

تست تعداد ریکوست قابل پردازش یک سرور

2 هفته پیش
توسط reza gerami مطرح شد

با سلام و احترام بنده سایت خودم رو با لاراول راه اندازی کرده ام و این سایت من یک اپلیکیشن هم دارد که اطلاعات خودش رو از این سرور دریافت می کند. می خواهم بدانم که چطور می تونم تست کنم که این سرور تا چه تعداد ریکوست رو در هر ثانیه می تواند هندل کند و مشکلی برایش ایجاد نشود.چون ظاهرا در تبلیغاتی که انجام می دهم (هر چند کوچیک) برخی مواقع از دسترس خارج می شود و این باعث نگرانی من شده است. مشخصات سرور ا...

0 پاسخ

مشکل در ارتقا سطح کاربران

3 هفته پیش
توسط Ali Abbasi مطرح شد

سلام به همگی دوستان بنده در جدولی که برای نمایش اطلاعات کاربران در پنل ادمین دارم، کد زیر رو برای ارتقا سطح کاربران و حذف اون ها قرار دادم. ولی مشکلی که دارم اینکه وقتی از کد زیر استفاده می کنم کلاس btn-group به درستی کار می کنه و نمایش داده میشه ولی نوع روتی که برای changeLevel تعیین کردم از نوع patch هست و از این طریق نمی تونم اطلاعات رو ارسال کنم. و در صورتی هم که دو تا form داشته باشم با دو...

0 پاسخ

ارور زمان runtime

3 هفته پیش
توسط سمانه مطرح شد

سلام وقت بخیر در حال درست کردن یک ربات تلگرام با استفاده از سی شارپ هستم که موقع اجرا این ارور را دریافت می کنم در اینترنت سرچ کردم و تمام راهنمایی هایی که بود را انجام دادم باز هم ارور می دهد لطفاً کسی می تواند راهنمایی کند؟ 'System.AggregateException' in mscorlib.dll

0 پاسخ

خطا در اجرای ویجت چت

3 هفته پیش
توسط Sohrab Moradi مطرح شد

عدم دریافت پیام از پشتیبان به کاربر و از کاربر به پشتیبان و خطای WebSocket connection در برنامه چت با پشتیبان pusher.min.js:8 WebSocket connection to 'wss://ws-9bc674e40f85d6dd9ad4.pusher.com/app/0fa6521d53cbf345cdc3?protocol=7&client=js&version=4.0.0&flash=false' failed: Error in connection establishment: net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED createWebSocket @ pusher.min.js:8 sockjs-9bc674e40f...

0 پاسخ

مشکل در سایت وردپرس

3 هفته پیش
توسط نیره جعفری مطرح شد

سلام در سایت وردپرسی،هنگام ثبت سفارش ایمیل اطلاعات سفارش برای پشتیبان نمی آید. قبلا کار میکرد و پشتیبانی فنی ما پنل پیامک رو فعال کرده بود که اطلاعات ثبت علاوه بر ایمیل شدن برای مدیر هم پیامک میشد اما الان پیامک هم کار نمیکنه باید چیکار کرد؟

0 پاسخ

گذاشتن راهنما برای قسمت های مختلف اپ

3 هفته پیش
توسط mohaddese مطرح شد

سلام من روی اپی با زبان فلاتر کار می کنم. می خواستم مثل سایر اپلیکیشن ها، وقتی کاربر اپ رو نصب می کنه، یک سری توضیحات برای هر قسمت یا آیکون اپ بهش نشون داده بشه ( به این صورت که مثلا کل صفحه با یه رنگی پوشونده بشه و فقط آیکون مورد نظر و متن توضیحات دیده بشه) و بعد با زدن دکمه next توضیحات آیکون بعدی نشان داده بشه. کسی می دونه در فلاتر چطوری میشه این کار رو انجام داد؟! خیلی ممنون میشم راهنماییم کنی...

0 پاسخ

جایگزین geolocation

3 هفته پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید. متاسفانه geolocation در javascript بدون فندوق شکر کار نمیکنه. و از اونجایی که استفاده از فندوق شکر طول و عرض جغرافیایی رو اشتباه میده، استفاده ازش ممکن نیست. البته نمیدونم چرا ولی من دقیق کد geolocation داخل گوشی تست میکنم بدون فندوق شکر مقدار ها برمیگردونه ولی داخل رایانه حتما باید فندوق شکر روشن باشه. کلمه فندوق شکر به این دلیل گزاشتم که راکت ستاره نزاره بجای **** حتما...

0 پاسخ

آیکون پکیج در گیت هاب

3 هفته پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید در پکیج هایی که در گیت هاب آپلود میشن چطور میشه آیکون پکیج رو روشن کنیم و در صفحه ریپوزیتوری ما نشون داده بشه؟

0 پاسخ