بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : پاسخ داده شده

راهنمایی در مورد سوکت با لاراول

لاراول
- 50 دقیقه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید ، من یه پروژه فروشگاه اینترنتی دارم که با لاراول طراحی شده ، میخوام یه بخش مسابقه بهش اضافه کنم که با socket.io انجام بشه ، روش انجامش رو بلد هستم ، ولی میخوام ببینم میشه روی هاست اشتراکی انجامش بدم یا حتما باید از vps استفاده بشه ؟ قبلا یه همچین پروژه ای رو با django انجام دادم ، ولی آخرش مجبور شدیم سایتو کلا ببریم روی وی پی اس ، میخواستم ببینم توی لاراول هم همینطوره ؟ ممنون میشم...

5 پاسخ

ارتقا رم سیستم

متفرقه
- 57 دقیقه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من برای کار برنامه نویسی با اندروید استودیو نیاز به رم بالایی دارم در حال حاضر یه رم 8 گیگی DDR4 دارم ولی خب درست و حسابی جوابگو نیس! یه کارت گرافیک Nvidia Geforce 940MX هم دارم که تقریبا هیچ استفاده ازش نمیکنم (نه کار گرافیکی دارم و نه اهل بازیم). میخواستم ببینم میشه این کارت گرافیک رو از روی لپ تاپ برداشت؟ و به جاش مثلا یه رم 4 یا 8 دیگه یا یه SSD گذاشت؟ SSD بهتره یا رم بیشتر؟ لپ تاپ ASUS...

10 پاسخ

mysql and phpstorm

PHP
- 58 دقیقه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به همه من دارم php یادمیگیرم و الان به دوتا مشکل خوردم یکی اینکه my sql بلد نیستم و دوم اینکه کد زدن با vscode برای php یخورده داستان داره الان از شما دوستانی که تجربه دارن میخوام که چنتا منبع خوب برای یادگیری mysql و همچنین phpstorm معرفی کنید فرق نمیکنه به انگلیسی باشه یا فارسی

4 پاسخ

آدرس صفحات در لاراول

لاراول
- 59 دقیقه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام . آیا لزومی داره که ما index.php را از آدرسهای لاراول حذف کنیم ؟ در خیلی جاها روشهای حذف index.php از آدرس را در لاراول توضیح داده اند ولی الان همین سایت راکت با آدرس https://roocket.ir/index.php هم باز می شود و بقیه صفحات هم اگه به جای url اصلی از https://roocket.ir/index.php استفاده کنیم صفحه لود میشه . سوال من اینه که آیا حذف این مورد از آدرس مزیتی داره ؟ و ضمنا روش استاندارد این کار چی...

6 پاسخ

ورد پرس یا توسعه وب

وردپرس
- 1 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام به همه دوستان گرامی. دوستان من یه مشاوره کلی میخوام. بنده لیسانس الکترونیک هستم و با زبان برنامه نویسی C کار کردم البته برای میکروپروسسور ها. حالا میخوام توسعه وب رو به صورت حرفه ای دنبال کنم. سوالم اینه که تا ابزارهای مدیریت محتوا مثل ورد پرس و... وجود دارن توجیهی داره که به صورت حرفه ای توسعه وب رو دنبال کرد؟؟ لطفا راهنماییم کنید

6 پاسخ

کال نشدن فانکشن نوشته شده

PHP
- 6 ساعت پیش
توسط Iwebmoon ir آپدیت شد

سلام دوستان من یه پروژه php mvc نوشتم برای کال کردن یه فانکشنم به مشکل خوردم روی لوکال فانکشن رو کال میکنم خطا نمیده ولی وقتی سایت رو آپلود میکنم روی سرور اینترنت فانکشن فراخوانی نمیشه تمامی ورژن های php رو هم تست کردم باز جواب نداد کد هام به شکل زیر هست کدی که در پوشه core فایل model.php نوشتم public static function FooterMenu(){ try{ $sql='select * from tbl_footerMenu'; $stmt...

7 پاسخ

سلکت با شرط در لاراول

لاراول
- 10 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من یه اپ دارم مثل ایسنتاگرام میخوام پست ها رو طوری سکلت کنم که فقط پست های کسانی که یک نفر دنبالشون میکنه رو مثل ایسنتا نشون بدم ٫چطور میتونم اینو درست کنم؟ چطور کلید تعریف کنم؟ نمونه کد دارید ممنون میشم

1 پاسخ

HTML و CSS

Html-Css
- 12 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام اموزش CSS و HTML داخل سایت شما کجا هست ? من یه سوال دیگه ام داره الان به صورت تمرینی یه سایت میبینم که خودم بزنم سریع متوجه نمیشم که از کدوم دستورات HTML , CSS باید استفاده کنم؟ باید چی کار کنم

4 پاسخ

چطور میتوانم اطلاعات کاربری را در پروفایل کاربری ویرایش کنم

لاراول
- 13 ساعت پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام من پروفایل کاربری راساختم که شبیه زیر است. http://uupload.ir/files/1rii_untitled.png من میخواهم فقط آدرس و ایمیل و پسورد آپدیت بشود. چیزی که برای من سخته این پسوردها است. چطور میشه ئسورد قدیمی را پیدا کرد بعدش هم بیاید پسورد جدید را وارد کرد. edit.blade.php <form method="POST" action="{{ route('sqlupdate') }}"> @csrf {{ method_field('PATCH') }} <div class="form-group row"...

2 پاسخ

مشورت از شما راجع به استخدام در زمینه لاراول و طراحی وب سایت

لاراول
- 16 ساعت پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام و خسته نباشید من حدود 4 الی 5 ماه هست که دارم با لاراول کار میکنم ، دوره های مختلفی رو طی کردم و پروژه های مختلفی رو برای خودم انجام دادم ، و تقریبا هر سوالی که برام پیش بیاد راجع به لاراول ، به راحتی با سرچ کردن و خوندن متن های انگلیسی جوابشو پیدا میکنم . پروژه هایی که برای خودم انجام دادم ، یک سی ام اس تقریبا خوب هست ، یک فروشگاه اینترنتی هست ، یک فروشگاه فایل هست ، یک سایت فریلنسری هم مثل...

12 پاسخ

سوال مربوط به PWA

طراحی وب
- 21 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من می خواستم با استفاده از PWA به Timerpicker و ... در اندروید و... دسترسی داشته باشم آیا امکان پذیر است؟ کلا می خوام برای کاربر در حالت موبایلی قابلیت درگ داشته باشه باید چکار کنم؟

1 پاسخ

راهنمایی برای ساخت یک صفحه چت

فلاتر
- 22 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خسته نباشید میخوام یه صفحه ای داشته باشم دقیقا شبیه یه گروه تلگرامی کاربر بتونه پیام بفرسته و مثل تلگرام عکس و اسمش نمایش داده بشه و بتونه پیامو ریپلای کنه فقط همینو میخوام یعنی فقط بتونه چت کنه و بتونه ریپلای کنه واسه این چیکار میتونم بکنم؟ راحت ترین راهش چیه؟ با سوکت؟ تشکر

2 پاسخ

درگاه پرداخت سامان

لاراول
- 1 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من درگاه پرداخت ساامان رو پیاده کردم . به این مشکل بر میخورم . کسی میفهمه چی میگه این ؟ SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://acquirer.samanepay.com/payments/referencepayment.asmx?wsdl' : failed to load external entity "https://acquirer.samanepay.com/payments/referencepayment.asmx?wsdl"

7 پاسخ

یک نمونه Dropdown

طراحی وب
- 1 روز پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان بلاخره بعد از کلی فکر تونستم یه dropdown بنویسم که عملکرد درستی داشته باشه. این dropdown قراره چندین بار در یک صفحه استفاده بشه و نباید هیچ وقت دو تا dropdown با هم دیگه باز باشن و وقتی یکیشون باز می شه دیگری باید بسته بشه. این از قسمت html <div class="js-dropdown"> <button class="dropdown-button">کلیک</button> <ul class="dropdown-content" > <...

5 پاسخ

وب ویو در فلاتر

فلاتر
- 1 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من از کتابخونه https://pub.dev/packages/webview_flutter استفاده میکنم. میخوام به جای اینکه کل صفحه رو توی وب ویو نشون بدم فقط محتویات یه div با کلاس post-content رو نشون بدم! آیا راهی هست؟ من با کتابخونه https://github.com/samacs/simple_html_dom محتویات بین این دو تگ رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری نشون بدم! ممنون میشم کمک کنید! تشکر

2 پاسخ

محدودیت استفاده از سخت افزار

متفرقه
- 1 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام خسته نباشید ببخشید میشه برای یک نرم افزار سحت افزاری که استفاده میکنه رو محدود کرد؟ مثلا من یه نرم افزار دارم که از رم و گرافیک استفاده میکنه (تقریبا هر کدوم 70-80 درصد) میخوام بگم نتونه بیشتر از 20 درصد استفاده کنه. میشه کاری کرد؟ ممنون

9 پاسخ

متاسفانه فولدری برای دیتابیسم ایجاد نمیشه

فلاتر
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر توی بحث آموزش sqlite ، دیتابیس من درست کار میکنه و میتونم insert کنم و کوئری بگیرم. اما متاسفانه فولدر دیتابیسم رو هیچ جایی پیدا نمیکنم. خواهشا کمک کنین خیلی کارم گیره ممنون از همگی طاعاتتونم قبول درگاه حق . . .

9 پاسخ

بهبود queryهای SQL

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت دوستان. همه ما قطعا تاحالا queryهایی را برای کار با دیتابیس نوشتیم که بعدا که بهش مراجعه کردیم به این نتیجه رسیدیم که می شد بهتر و کارامد تر هم نوشت. اتفاقی که معمولا با مراجعه به کدهای برنامه نویسی قبلی بعد از یاد گیری design pattern ها میفته. دنبال یک سایت یا آموزشی می گردم که بتونه کیفیت queryهامو حالا چه با sql raw و چه با ORM بالا ببره. ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه. تشکر

5 پاسخ

ارور SQLSTATE HY000 1045 Access denied for user

لاراول
- 2 روز پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

با سلام و احترام بعد از آپدیت کردن لاراول ۵.۷ به ۵.۸ ارور زیر به نمایش درمیاد و با اینکه هیچ تغییری در تنظیمات و دیتابیس رخ نداده ولی این ارور رو نشون میده! جالبه اگر فایل های ۵.۷ رو دوباره برگردونم پروژه کار میکنه بدون مشکل! لطفا اگر اطلاع دارید جریانش چیه راهنمایی بفرمایید. ممنونم

1 پاسخ

بازار کار فرانت اند و vue

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

دوستان چرا انقدر تو جابینجا برای vue کار کمه؟ ولی برای react و angular اگهی کار زیاده؟ Vue رو یادگرفتم و باهاش پروژه هم زدم ولی اگهی کار زیادی نبود تو جابینجا مصاحبه هم 2 جا رفتم ک اولین شرکت خیلی خوشش اومده بود از مهارت و توانایی هام و گفت تا چند روز دگ یا از جابینجا بهت میگم برای چی رد شدی برای مصاحبه دوم یا بهت زنگ میزنیم بیای مصاحبه دوم رو شرکت کنی ولی نه زنگ زدن ن پبام دادن الانم نمیدونم بش...

11 پاسخ

امنیت در لاراول API

لاراول
- 2 روز پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان می خواستم ببینم اگه من بخوام یه API بین APP موبایل و وب برقرار کنم به صورتی که فقط به درخواست های اون APP پاسخ بده باید از passport یا هر authentication دیگه ای استفاده کنم حالا یه سوال که برای من پیش میاد که چیکار کنم برای اینکه مطمئن بشه حتی اون در خواست اولی که برای login میاد و بعد api token ساخته میشه از APP خودمون هست و جای دیگه ای نیست

1 پاسخ

dropdown حرفه ای

Html-Css
- 2 روز پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان. وقتتون بخیر من آخرم نفهمیدم چطوری میشه یه dropdown درست حسابی نوشت ! مشکل اصلی تو بسته شدن dropdown هستش. یعنی اینکه روی button کلیک کردیم بسته شه. اگه بیرون div مورد نظر هم کلیک کردیم بسته شه. چیزی که متداول هستش همه جا. ولی با این بیرون div کلیک کردن بسته بشه مشکل دارم. یا مثلا تو یه صفحه از سایت من 4 5 تا dropdown دارم. رو یکی کلیک می کنم باید بقیه بسته بشن اون یه دونه فقط باز باشه...

2 پاسخ

کار نکردن autoplay در videojs در مرورگر کروم

PHP
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi دلیل کار نکردن autoplay در videojs بر روی مرورگر کروم

2 پاسخ

تغییر رنگ progress در player html5

Html-Css
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat من می خواهم رنگ progress رو تغییر بدم

6 پاسخ

استفاده از autoloader composer برای قالب های وردپرسی

PHP
- 2 روز پیش
توسط Shahoo Ghadery آپدیت شد

با سلام ببخشید بنده کامپوزر را در وردپرس نصب کرده ام و اتولود کردن کلاس ها رو با کامپوزر هندل کرده ام. ولی با این مشکل مواجهم: هنگامی که از autoload composer استفاده میکنم و اسم و مسیر دقیق کلاس رو هم میگیره و اینکلود میکنه ولی وردپرس این ارور رو میده: Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'initialiser' not found in C:\xampp\htdocs\wordpress-specialist\j...

2 پاسخ

پیشنهاد در رابطه با محاسبه قیمت ارز

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط مازیار آپدیت شد

سلام دوستان من یه فرمی دارم که کاربر یکی از ارزها (دیجیتال)رو انتخاب میکنه و در همون فرم با ajax قیمت ارز رو به تومان نمایش میدم. حالا فرض کنید زمانی که کاربر فرم رو پر میکنه قیمت نهایی 100 تومان نمایش داده بشه و وقتی که ثبت سفارش رو میزنه چون مجددا محاسبه میکنم ممکنه همون لحظه قیمت به 150 برسه و یا کاهش پیدا کنه. چون قیمت ارزها رو از وبسرویس میگیرم و همیشه هم نوسان داره (البته شاید من خیلی سخت می...

4 پاسخ

بدست آوردن جذر عدد به کمک رابطه نيوتن رافسون

جاوا
- 2 روز پیش
توسط مازیار آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید و این مسئله رو راهنماییم کنید برنامه اي بنويسيد كه عدد مثبت A را خوانده و جذر آنرا از رابطه "نيوتن رافسون" تا زمانيكه قدر مطلق تفاضل دو ريشه متوالي آن عدد، كوچكتر از 0/0001 شود، محاسبه و نتيجه نهائي را چاپ كند. و باید از رابطه زیر استفاده کنم: http://s3.picofile.com/file/8363775818/1.png من کدی پیدا کردم ولی متوجهش نشدم :( public static float Compute(floa...

8 پاسخ

فیلتر کردن بخشی از یک فیلد جدول mysql

لاراول
- 2 روز پیش
توسط سامان آپدیت شد

سلام دوستان گرامی . من میتونم با لاراول یک فیلدی را فیلتر کنم . مثلا در جدول فیلدی دارم به اسم adress و میتونم رکوردهائی که آدرس آنها مقدار خاصی است را فیلتر کنم . DB:table('mytable')->where('adress','xyz') حالا میخواستم رکوردهائی که با مثلا حروف abc شروع میشن در فیلد adress را فیلتر کنم . نمیدونم چجوریاینکار را انجام بدم . اگر راهنمائی کنید خیلی ممنون میشم .

2 پاسخ

انتقال HTTP به HTTPS با htaccess

لاراول
- 2 روز پیش
توسط مازیار آپدیت شد

دوستان سلام ، من می خوام تمام درخواست های سایت به https انتفال پیدا کنه. اکثر سایت ها این کد زیر رو پیشنهاد کردن ولی برای من جواب نمیده و کلا سایت بالا نمی یاد RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] ممنون

2 پاسخ

ارور لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط soliman آپدیت شد

سلام لطفا راهنمایی کنید هر دستوری تو cmd می زنم ارور Could not open input file: migrate:fresh برام میاره ، حتی نمیتونم آپاچی هم ران کنم همین دستور رو می ده

6 پاسخ