بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : پاسخ داده شده

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

فیدبک سایت
- 6 دقیقه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

109 پاسخ

برای برنامه نویس بهتر شدن باید چیکار کنیم

متفرقه
- 35 دقیقه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

بنظرتون برای اینکه به یک برنامه برنامه نویس بهتر یا کدنویس بهتر تبدیل بشیم باید چه اقداماتی انجام بدید ؟ چطور میشه همیشه در حال یادگیری بود ؟ چطور میشه دلسرد نشد از ادامه راه ؟ خیلی خوب میشه اگر تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید تا همه دوستان بتونند از تجربیات و گفته های شما استفاده کنند

18 پاسخ

طراحی یک دیتابیس برای آزمون آنلاین

طراحی وب
- 9 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

با سلام من یک برنامه قراره بنویسم که کارش برگزاری آزمون های آنلاین هست مشکل اینجاست که سبک جواب سوالها متفاوت هست مثلا یک سوال: جواب های چند گزینه ای داره یک سوال جواب جای خالی داره یک سوال باید حرف هارو به ترتیب کرد یک سوال درست و غلط سوال هایی که جواب درست و غلط و چند گزینه ای رو میشه با یک تیبل زد ولی سوال هایی که باید کلمات رو به ترتیپ بزنن نمیشه با قبلی ها یکی کرد ممنون میشم مثل همیشه راهنمای...

3 پاسخ

break point

Html-Css
- 16 ساعت پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

نقاط شکست استاندارد(break point ) چه نقاطی هستند؟؟؟

7 پاسخ

مشکل دانلود فایل در لاراول

لاراول
- 22 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر در حال طراحی یک فروشگاه فایل با لاراول هستم وقتی کاربر خریدی انجام میده فایل هایی که خریداری کرده رو در جدول ذخیره میکنم و با استفاده از کد زیر لینک دانلود این فایل ها رو پیدا میکنم که بصورت آرایه هست حالا چطور میتونم این فایل ها رو دانلود کنم. $file_id = $payment->file_id; $file = File::find($file_id); $linkdownload =[]; foreach($fil...

5 پاسخ

error handling در ریکت

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

سلام دوستان من چگونه میتونم صفحات ۴۰۴ ، ۵۰۰ ، ۴۰۳ و.... بسازم و با در پروژه ریکت با استفاده از redux وقتی سرور یکی از این ارور ها را داد کاربر به صفحات ارور انتقال بدم؟

4 پاسخ

خطای Class Facebook WebDriver Remote RemoteWebDriver

PHP
- 1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود دوستان... من برای تست کد "facebook/webdriver": "^۱.۰.۱" در فایل composer.json قرار دادم و کار نمی کنه... خطای زیر: $ ./vendor/bin/codecept run Codeception PHP Testing Framework v۲.۳.۹ Powered by PHPUnit ۶.۵.۱۴ by Sebastian Bergmann and contributors. In Module.php line ۱۶۷: WebDriver: Class Facebook\WebDriver\Remote\RemoteWebDriver can't be loaded, please add "facebook/...

1 پاسخ

ایجاد یک برنامه real time

لاراول
- 1 روز پیش
توسط مرتضی نگهی آپدیت شد

سلام دوستان من یک پروژه اتاق فروش طلا گرفتم که همه بخش هاش رو اوکی هستم و اصلا مشکلی نداره حالا یکی از بخش های سایت هست میخوام لطف کنید و راهنمایی کنید که چطور انجامش بدم: به این صورت هست که هر کاربر می تونه طلاهای خودش رو بفروشه و به این صورت که یک درخواست برای فروش ارسال میکنه و تمام کاربرها اون درخواست رو میبینن و فقط یک دقیقه از زمان ارسال کاربرها وقت دارن تا خرید رو انجام بدن یعنی وقتی یک درخ...

3 پاسخ

cron job و laravel

لاراول
- 1 روز پیش
توسط مرتضی نگهی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخام یک cron job روی لاراول ست کنم با استفاده از کد های لاراول نتونستم نتیجه بگیرم cd /home/traineev && php artisan schedule:run >> /dev/null 2>&1 اینم دستوری که برای cron job وارد میکنم و دستورات schedule داخل kernel مینویسم, دستوراتش بر روی local host جواب میده و مشکلی نداره این لینک لاراول https://laravel.com/docs/5.8/scheduling#scheduling-artisan-commands

3 پاسخ

مشکل در Queue

لاراول
- 1 روز پیش
توسط مرتضی نگهی آپدیت شد

سلام دوستان من میخام بعد از ثبت نام کاربر براش ایمیل بره و اونو داخل صف قرار دادم یک event و یک listener و یک mail تعریف کردم و همه چی درسته حتی به قسمت ایمیل هم میرسه و ایمیل ها رو داخل جدول جاب میزنه و من دستور queue:work رو که اجرا میکنم همه همش میزنه در حال پروسس و سطرها داخل جدول مرتب آپدیت میشن و ‌attempt بالا میره ولی اتفاقی نمیفته انگار افتاده توی یه حلقه بی نهایت

2 پاسخ

خطای دیتا بیس

لاراول
- 1 روز پیش
توسط AmirAli آپدیت شد

سلام من تو قسمت 46 جداول رو دیلت کردم و دوباره migrate کردم وبه ارور زیر خوردم SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table learnings add constraint le arnings_course_id_foreign foreign key (course_id) references courses (id) on delete cascade) [PDOException] SQLSTATE[HY000]: Gene...

6 پاسخ

جنگو ادمین

پایتون
- 2 روز پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام دوستان این پنل ادمینی که تو خود جنگو طراحی شده دقیقا چیکار میکنه من نمیفهمم سی ام اسه یا چیه و چطور میشه باهاش کار کرد

1 پاسخ

حجم زیاد apk ری اکت نیتیو

اندروید
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام در نسخه جدید React Native حجم نسخه خام اولیه تا 30 مگابایت هم میره! البته این امکان هست که برحسب نسخه 32 و 64 بیتی خروجی شکسته بشه و چند فایل apk تولید بشه که برای گوگل پلی مناسب هست ولی در مارکت هایی مثل کافه بازار و مایکت ناچار به افزودن یک فایل (نسخه universal) هستیم. کسی راهکاری برای کاهش حجم نسخه خام داره؟

8 پاسخ

نود جی اس روی هاست

نود جی اس
- 2 روز پیش

سلام خسته نباشید دوستان نود رو میشه روی هاست ران کرد یا باید چیکار کرد اصلا؟

3 پاسخ

راه حل استفاده از API گوگل برای گرفتن نام کشور ایران چیست

لاراول
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

سلام من برای گرفتن نام کشور ها از api گوگل استفاده میکنم و برای ip های ایران نام کشور رو xx برمیگردونه برای حل این مشگل باید چیکار کرد ؟

7 پاسخ

اضافه کردن quality به videojs

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@Alimotreb @ali.bayat چطوری میتونم quality را به پلیرvideojs اضافه کنم اینم عکس https://mega.nz/#!tVACkQpS رمز:!GbhP-M3pZp3ME5k-eebftUT6mGTPBzmIL5ZpaufTY1Y رمز رو انگلیسی تایپ کنید

5 پاسخ

مشکل در videojs ads

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@Alimotreb @ali.bayat @milad این دو آدرس برای ads یا تبلیغات videojs هست اما من موفق نشدم بر روی لوکال اجراش کنم میشه کمک کنید یا شما بر روی لوکال اجرا کنید و فایلش رو به من بدید https://codepen.io/netwons/pen/GLjjeW?editors=1010 http://stevennick.github.io/videojs-ad-scheduler/

18 پاسخ

مزیت های ReactNative نسبت به فلاتر

فلاتر
- 2 روز پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام نزدیک شش ماه پیش با ReactNative کار کردم ولی واقعا پر باگ و ناسازگاری بود به همین دلیل رهاش کردم. چند وقتیه که Flutter معرفی شده و خیلی تعریفش رو می کنن. خواستم ببینم ReactNative و Flutter چقدر با هم تفاوت دارند و اساسا ReactNative چه مزیت هایی نسبت به Flutter داره که استقبال زیادی ازش وجود داره؟ طبق بررسی هایی که انجام دادم تنها نقطه مثبت ReactNative کتابخانه ها و ابزارهای غنی است که این مزی...

3 پاسخ

package json

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من از antd تو پروژم استفاده کردم. چرا ورژنی که تو node_module نصب میشه فرق داره با ورژنی که تو package.json نوشته ؟

3 پاسخ

session timeout

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام من می خواستم بعد از اینکه یوزر لاگین کرد اگر بعد از مثلا 10 دقیقه اگر درخواستی از سرور نکرد یه کامپوننتی صدا زده بشه که از یوزر بپرسه سشن شما داره از بین میره . میخواید ادامه بدید یا نه . چطوری میتونم این کار بکنم یعنی بعد از مدت زمانی کامپوننتی صدا زده بشه و این مدت زمان تمدید بشه اگر یوزر درخواست داشت از سرور

3 پاسخ

چاپ صفحه وب

جاوااسکریپت
- 3 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام و احترام خدمت دوستان گرامی . در کروم یک امکانی هست که میشه با آن صفحه html را پرینت گرفت . کلا کاربر باید سمت راست بالای صفحه کلید سه نقطه , بعدش هم گزینه print و ... در نهایت پرینتر را انتخاب و از صفحه وب پرینت بگیره . من میخواستم روی صفحه html که از هاست دریافت میکنم یک button ای هم داشته باشم که با انتخاب اون بطور مستقیم به صفحه پرینت کروم برم . در واقع کاربرِ من بتونه با انتخاب این butto...

2 پاسخ

طراحی لوگو با css

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام در ببخشید در css برای طراحی لوگوz اون خط اریب وسطی را چگونه بنویسم لطفا در را برای من ارسال کنید یا راهنمایی کنید ممنون

5 پاسخ

مشکل در بررسی لایک

ویو جی اس
- 3 روز پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان. بنده یک کامپوننت دارم که دکمه لایک هستش . روند کار به این صورته که ابتدا چک میکنه که قبلا کاربر این رو لایک کرده یا نه و اگر لایک کرده باشه آیکون قرمز در غیر این صورت آیکون سیاه رو نشون بده. و مرحله دوم درخواست برای لایک و یا آن لایک هستش. مشکل بنده درمورد موضوع اول هستش. در حالت عادی اگر true قرار بدم متغیر رو آیکون قرمز و در غیر این صورت سیاه رو نشون میده اما وقتی که به صورت ajax چک...

4 پاسخ

امکان استفاده از ریکت نیتیو در وب

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر موارد زیادی برای اینکه بتونیم از ریکت نیتیو در وب هم استفاده کنیم وجود داره، تا آنجایی که جستجو کردم و تست کردم به نتیجه نرسیدم. اگر دوستانی این مورد رو انجام دادن لطفن راهنمایی کنند. سپاس

3 پاسخ

فونت وزیر

تجربه کاربری
- 3 روز پیش
توسط omid آپدیت شد

با سلام دوستان فونت وزیر حالتی داره که برای زبان انگلیسی اعداد انگلیسی بنویسه و برای زبان فارسی اعداد فارسی؟؟

17 پاسخ

درایور smtp

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. از لاراول ۵.۲ استفاده می کنم. یه مشکلی دارم برای ارسال ایمیل. این که وقتی متغیر Mail_Driver رو روو smtp میزارم ایمیل ارسال نمیشه ولی وقتی روو mail میزارم ایمیل ارسال میشه. این mail دقیقا از چه چیزی برای ارسال ایمیل استفاده میکنه که smtp استفاده نمیکنه؟ با تشکر

7 پاسخ

عدم اجرای فرمان react native run android

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط Javadm098 آپدیت شد

سلام و خسته نباشید سوال اول >>> من ویندوزم ۳۲ بیتی هستش با رم ۴ (فعلا امکانش نیست ارتقاش بدم) و هرر کاری کردم نتونستم برنامه React Native ی رو که مینویسم با emulator اندروید اجراش کنم چون پبغام خطای ویندوز شما منسوخ شده و به ۶۴ بیتی ارتقاش بدید رو میداد اول اینکه واقعا هیچ راهی نداره من emulator رو اجرا کنم ؟؟؟ سوال دوم >>>> اگه نداره میخواستم رو موبایل اندرویدم که ۴.۲.۲ هست...

3 پاسخ

اشکال در شapiنویسی

لاراول
- 4 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

من با لاراول api نوشتم و طرف مقابل این api رو از من میگیره و با انگولار ui میزنه من برای ثبت نام در سایت گفتم که یک tokenبساز این توکن در post man درست کار میکنه یعنی در سیستم ثبت نام میکنم و یک توکن میده برای وارد شدن یوزر و پسورد رو میزنم و authorization=token این قرار میدم وارد محیط کار میشه اما الان طرف که ui میزنه میگه چطوری authorization=token در انگولار قرار بدم تا وارد سایت بشم ابا من در ق...

10 پاسخ

راهنمایی در مورد استفاده چندکلاس در دیزاین پترن ها

PHP
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من سه تا کلاس دارم کلاس اول مثلا کارش گرفتن اطلاعات پرواز از دیتابیس هست گلاس دوم کارش گرفتن اطلاعات مسافران از دیتابیس و بررسی وجود اون پرواز تو کلاس اول هست کلاس سوم هم نمایش اطلاعات من اومدم کلاس دو رو اکستند کردم از کلاس یک حالا من میخوام گاهی وقتا از کلاس دوم استفاده کنم که مثلا فقط اطلاعات یک کاربر رو در بیارم و رسما به اطلاعات پرواز که تو کلاس یک هست نیازی ندارم ولی این...

2 پاسخ

اتصال پروژه تست Yii2 به پایگاه داده

PHP
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود دوستان... من با ابزار codeception در حال تست پروژه چارچوب Yii۲ هستم ولی مشکلی که داره هنگام تست به پایگاه داده وصل نمیشه... کد زیر: 'components' => [ 'db' => [ 'dsn' => 'mysql:host=localhost;dbname=yii۲_tests', ], اینم خطای codeception : https://paste.ubuntu.ir/mzek

2 پاسخ