راکت

شروع کارباsql

3 پاسخ

سلام به همگی،من میخوام شروع کنم دیتابیس یه سایت ابزارالات رو بزنم باsql و برای ادیتور phpstorm رو نصب کزدم که تا حالا با هیچ کدوم این دو کار نکردم اموزش5 قسمتی استورم رو از این سایت دانلود کردم، ممنون میشم راهنمایی کنین چطور شروع کنم

مینا
مینا
@minika1998mo
ثبت پرسش جدید

پاسخ‌ها

3
محمدحسن یگانه
محمدحسن یگانه
@mhyeganeh

تخصص: Full-Stack Web Developer Freelancer

phpstorm یک ابزار برای توسعه راحت تر php هست. چه ارتباطی داره با طراحی دیتابیس؟

اگر صرفا قصد طراحی دیتابیس رو دارید و پیش فرضتون MySQL هست و چنانچه با مفاهیم پایه ایش آشنا هستید می‌تونید از ابزارهایی مثل MySQL WorkBench یا phpMyAdmin استفاده کنید.

اگر هم هنوز تجربه این کار رو ندارید احتمالا بهتر باشه اول چندتا آموزش پایه ای مروبط به بک اند و SQL ببینید و چندتا پروژه آموزشی انجام بدید و بعد واردش بشید.

moha li
moha li
@mohaligateway

تخصص: توسعه دهنده لاراول و Vue

HeidiSQL هم مورد خوبیه برای کار با mysql

شاید پاسخ شما همین‌جا باشد

Vahid Navazan
Vahid Navazan
@vahid.navazan20

تخصص: Software Developer

با سلام @minika1998mo ،
برنامه phpstorm به شما این امکان رو میده تا در کنار کد PHP که میزنید بتونید به پایگاه داده مختلفی از جمله MySQL هم وصل بشید اما در کنارش باید خودتون روی سرور یا سیستم تون در لوکال داشته باشید که پیشنهاد میکنم اگر در ویندوز استفاده میکنید برنامه Xampp رو دانلود کنید و هم میتونید دیتابیس و هم PHP رو داشته باشید و بهش متصل بشید.

موفق باشید

برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام