علی
5 سال پیش توسط علی مطرح شد
8 پاسخ

تایمر در جی کوئری

سلام دوستان . من میخام یه پیج داشته باشم که کاربر باید یه کدی رو وارد کنه. بعد این کد انقضاش یک دقیقست . میخام تایمری رو بهش نشون بدم. حالا چیزی که مهمه اگه صفحه رفرش شد نباید اون تایمر زمانش از اول شروع بشه . چجوری میشه اینکارو کرد ؟


تگ‌های محبوب
لاراول
php
laravel
متفرقه
reactjs
عمومی
html_css
nodejs
vuejs
وردپرس
پایتون
css
فلاتر
react
javascript
ثبت پرسش جدید
حسام موسوی
تخصص : طراح و برنامه نویس
@hesammousavi 5 سال پیش مطرح شد
2

راهای مختلفی هست زمان هست و شما کمی باید javascript رو خوب بلد باشید
میتونید زمان رو داخل localStorage مرورگر ذخیره کنید و با هر بار رفرش شدن از اون بخونید اگر سفر بود از اول اگر نبود ادامه داستان
یا همین کارو با سرور انجام بدید


علی
تخصص : Laravel
@alif 5 سال پیش مطرح شد
1

خب الان من این رو در localStorage قرار دادم. باز هم رفرش میکنم از نو شروع میشه. چجوری باید ادامشو بگیرم؟


حسام موسوی
تخصص : طراح و برنامه نویس
@hesammousavi 5 سال پیش مطرح شد
0

من راهشو گفتم نمیدونم شما تو کد چیکار کردید . شما باید کدهاتون رو قرار بدید تا بشه فهمید داستان چیه


میلاد-م
تخصص : طراح رابط کاربری - Front-End
@milad 3 سال پیش مطرح شد
0

صورت مسئله:
1) وقتی وارد صفحه میشه یک دقیقه شروع میشه.
2) زمانسنج باید با از نو شدن صفحه، مقدارش از اول نشه.
3) بعد از گذشت یک دقیقه زمانسنج تمام بشه.


میلاد-م
تخصص : طراح رابط کاربری - Front-End
@milad 3 سال پیش آپدیت شد
0

کدهای جاوااسکریپت

// enterTime and initialTime: اولین زمان ورود به صفحه توسط کاربر
// newTime: ورود اول یا دوم یا سوم و مراتب دیگر از طریق از نو کردن صفحه
// timer: متغیر نگهدارنده ی میزان زمان باقی مانده از مهلت یک دقیقه ای  ِ اولیه
if(!localStorage.getItem('initialTime')) {
    const enterTime = string(new Date().getTime() * 1000);
    localStorage.setItem('initialTime', 'enterTime');
}

const initialTime = Number(localStorage.getItem('initialTime'));
let newTime = new Date().getTime() * 1000;
let timer = 60 - (newTime - initialTime);
// متغیر زمانسنج را به نمایشگر شمارش معکوس تحویل می دهید تا شروع به ادامه ی شمارش معکوس کند

// در پایان
if(timer <= 0) localStorage.removeItem('initialTime');

میلاد-م
تخصص : طراح رابط کاربری - Front-End
@milad 3 سال پیش مطرح شد
0

@hesammousavi
فقط یک مشکلی هستش، اگر کاربر بره توی تنظیمات مرورگر و مقدار ذخیره شده (localStorage) رو حذف کنه، دیگه از کنترل خارجش میکنه ها.


Hamed Dehghan
تخصص : کارشناس UI
@hamed137729 3 سال پیش مطرح شد
1

مطمئن ترین راه این هست که هر دفعه که صفحه ریفرش میشه اون عدد رو از بک اند دریافت کنید و تا 0 که رسید یه درخواست بفرستید سمت بک اند که زمان تموم شده.
سمت بک اند میتونید تعیین کنید که تایمر چه زمانی از اول شروع بشه و چه زمانی همون تایمر قبل رو ادامه بده.


Hamed Dehghan
تخصص : کارشناس UI
@hamed137729 3 سال پیش مطرح شد
1

@milad
میشه داخل session storage ذخیره کرد دوست عزیز.


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام