بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : فریمورک ها

بهترین روش برای استفاده از vue در لاراول

11 دقیقه پیش
توسط smart آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. من دارم روی یه پروژه لاراولی کار میکنم. این پروژه هم وبسایت داره هم وب سرویس و اپ. در حال حاضر برای فاز اول از لحاظ سنگینی متوسط به بالاست ولی بعدا خیلی سنگین میشه. برای بخش فرانت یکی دو بخش خیلی مهم از پروژه حتما باید بصورت تک صفحه ای باشه. بقیه قسمت ها میتونن تک صفحه نباشن. برای این کار میخوام از vue استفاده کنم. توی vue تازه کارم واسه همین یکی دوتا سوال داشتم: ظاهرا برای اعمال...

2 پاسخ

کار با توابع jdf

13 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی از کتابخانه jdf استفاده کردم ولی وقتی تاریخ شمسی رو به تابع jalali_to_gregorian میدم تابع روزها و ماه هایی که تک رقمی باشند تک رقمی برگشت میده و توی دیتابیسم به مشکل برخوردم بابت تک رقمی بودن اعداد برای مثال تاریخ ۰۲-۰۳-۲۰۱۹ رو به فرمت ۲-۳-۲۰۱۹ تبدیل میکنه میخواستم ببینم راهکاری هست که تابع رو تغییر بدم که بصورت دو رقمی اعداد رو برام برگرد...

1 پاسخ

مشاهده سورس کد سایتهای ساخته شده با ری اکت

5 ساعت پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر. آیا امکان این وجود داره که صفحه سایتی که با react.js ساخته شده بشه به المانهای اون توی view page source به نحوی دسترسی پیدا کرد. البته میدونم که با inspect element میشه به المانها دسترسی پیدا ولی من به المانهای html صفحه توی view page source نیاز دارم اگه راهی بلدید ممنون میشم راهنمایی کنید . ممنون میشم در این باره منو راهنمایی کنید چون توی بعضی از صفحه های ساخته شده...

6 پاسخ

بوت استرپ استودیو

6 ساعت پیش
توسط arash آپدیت شد

سلام . دوستان با نرم افزار بوت استرپ استودیو کار کردین ؟ نظرتون چیه راجع بهش ؟ فایل نهاییش رو به چه صورت میده ؟ کد های html css رو میده بهمون ؟ نظرتون راجع به کار کردن باهاش چیه ؟

1 پاسخ

آیا reactjs سئو رو خراب میکنه

6 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یه پروژه عملی با ریکت ساختم و وقتی به یکی نشون دادم گفت آیا برای صفحه اصلی از html استفاده کردی یا خود ریکت که من از react استفاده کردم ایشون گفتن باید برای سئو قسمت هایی که اپلیکیشن نیست رو با ssr یا vanilla js کد بزنی. شخصی دیگری هم گفت چه کاریه کل صفحات سایتو ssr بزن با next الان میشه راهنمایی کنید. آیا ریکت سئو خراب میکنه. اگر خراب میکنه باید کدوم قسمت صفحات رو ssr کرد یا اصلا راهش چ...

3 پاسخ

ارور گوگل در لاراول

7 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

@ali.bayat مشکل این ارور چیست؟ ۵۵۲-۵.۲.۳ https://support.google.com/mail/?p=MaxSizeError to view our size ۵۵۲ ۵.۲.۳ guidelines. c۱۹sm۳۹۶۴۰۶۰lff.۷۹ - gsmtp " {"exception":"[object] (Swift_TransportException(code: ۵۵۲): Expected response code ۲۵۰ but got code \"۵۵۲\", with message \"۵۵۲-۵.۲.۳ Your message exceeded Google's message size limits. Please visit ۵۵۲-۵.۲.۳ https://support.google.com/mail...

1 پاسخ

عدم تکرار کوئری در لاراول

8 ساعت پیش
توسط حسین صادقی آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر من با قسمت منوی های سایت به مشکل خوردم . مسلما منوی های سایت تو همه صفحات استفاده میشه حالا من باید کوئری که نوشتم رو تو تمام کنترلر ها و متود هاش صدا بزنم و پاس بدم به ویو . راهی نداره که اینو خلاصه ترش کنم مثلا فقط تو کنترلرش صدا بزنم و استفاده کنم؟ ممنون میشم ی توضیح مختصری بفرمایید

1 پاسخ

مشکل با duplicat data

8 ساعت پیش
توسط milad آپدیت شد

سلام یه سوال داشتم ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید. من چطور می تونم دیتا رو که از foreach گرفتمو فیلتر کنم تا تکراری نباشه.میدونم میشه تو قسمت کنترلر و query که از دیتابیس میگیری فیلتر کرد ولی میخام تو صفحه فیلتر بشه و دیتای تکراری نباشه.از توابع array_uniqe و unique() استفاده کردم جواب نداد

2 پاسخ

اشتراک گذاری در فلاتر

9 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@hesammousavi @milad @ali.farmani سلام فرض کنین من یه اپلیکیشن دارم که توش مطلب میذارم. حالا میخوام یه دکمه بذارم که کاربرا بتونن یه مطلب رو به اشتراک بذارن. و این مطلب هم فقط توی اپلیکیشن هست و توی سایتی چیزی نیس! چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ مثلا یه لینک باشه که اگه اپ رو نصب داشتیم به اون مطلب بره و اگه نه بگه دانلود کنیم، همچین چیزی نظر شما چیه؟ تشکر

6 پاسخ

انصراف از دانشگاه

9 ساعت پیش
توسط ho3ein آپدیت شد

سلام خدمت دوستان به تازگی یه تصمیم گرفتم در مورد اینک از دانشگاه انصراف بدم البته نه انصراف از تحصیل به طور کلی من الان دانشجوی ترم 5 مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و حدودا شیش ماهه که به صورت رسمی توی ی شرکت توی اصفهان به عنوان برنامه نویس استخدام شدم بخاطر این و بخاطر مشکلات دیگه ای که بوده تا قبل از این که کار پیدا کنم خیلی با درس خوندن توی دانشگاه (اونم دانشگاه صنعتی اصفهان -_- ) مش...

8 پاسخ

ajax بر روی برچسب

10 ساعت پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

@juza66 من میخوام روی این کد ajax بزنم چطوری میشه؟ <a onclick="myfunction()" href="{{Url("filter/".$link_en)}}" > <span id="my" class="ml-15 "> {!! htmlspecialchars_decode($str1)!!} </span> </a> این ajaxمنه اما کار نمیکنه myfunction=function(){ $.ajaxSetup({ headers:{ 'X-CSRF-TOKEN': $('meta[name="csrf-token"]').attr('content') }...

1 پاسخ

مشکل پیاده سازی نوتیفیکشن در لوکال

21 ساعت پیش
توسط میلاد کریمی مطرح شد

سلام با کنترل ساپورت نوتیفیکشن در مرورگر کروم دچار مشکل هستم، در مروگر خای فایرفاکس و ... اوکی هست فقط در کروم نوتیفیکشن allow هست اما باز هم درخواست فعال سازی برای کاربر نمایش داده نمیشه، از ری اکت استفاده میکنم و لوکال هاست

0 پاسخ

پیشنهاد مدل دیتابیس و جدول برای تیکت و پیام رسانی

22 ساعت پیش
توسط GHM آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان من قصد دارم که سیستم پیام رسان کوچک با شرایط زیر ایجاد کنم ولی در مدل کردن جدول ها کمی گیج شدم ممنون میشم اگر کسی بلد بود یا تجربه ای داشت کمک کنه ! در این مسئله یک جدول برای مدیر ها و اعضای سازمان داریم و یک جدول برای مشتری های سازمان میخواهم که : هر کاربر بتواند به مدیر دلخواه پیام ارسال کند. هر مدیر بتواند به صورت تکی و گروهی ( فقط همه اعضا ) برای کاربران پیام ارسال کند....

1 پاسخ

شخصی سازی دیالوگ نوتیفیکیشن

22 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام دوستان، کسی تجربه کار با نوتیفیکیشن فایربیس رو داره؟ میخوام که اون دیالوگ پرمیشن رو تغییر بدم ،و شکلشو عوض کنم، ممنون میشم کسی اموزشی یا کدی داره بفرسته

0 پاسخ

نحوه استفاده از Scheduling در لاراول

23 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

باسلام به همه دوستان من نیاز دارم که در لاراول از scheduling استفاده کنم و مثلا یک مقدار را روزانه چک کنم و در صورت سر رسید تاریخ اون پیامک ارسال کنم. ممنون میشم اگر کسی با این ابزار کار کرده راهنمایی کنه و یا یه آموزش خوب پیشنهاد بده ، میخوام به صورت روزانه مثلا ساعت 6 عصر لیست بدهکار ها رو برسی کنم و کسانی که بیشتر از x روز از ثبت نامشون گذشته بهشون پیامک بدم.

3 پاسخ

محافظت از سورس و بررسی امکانات در veujs

24 ساعت پیش
توسط electera مطرح شد

سلام دوستان چندتا سوال در مورد ویو داشتم، خوشحال میشم راهنماییم کنید: راستش چندوقتیه reactjs رو شروع کردم اما سینتکسش و پاس دادن های مکرر state و props ها خیلی برام آزاردهندست و میبینم که برای یک کار کوچیک توی vue و حتی انگولار، زحمت کمتری لازمه!! پادکست و مقایسه ها رو دیدم اما جواب این سوالات رو نتونستم پیدا کنم: 1- سئو برام مهم نیست و اپلیکیشن تحت وب SPA با نود جی اس مد نظره، برای سمت فرانت اند...

0 پاسخ

سیستم ماژولار لاراول مشابه وردپرس

1 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان من در نظر دارم یه سیستم طراحی کنم که قابلیت هایی مثل سیستم قالب و پلاگین و هوک و ... وردپرس رو تو لاراول داشته باشه . سیستم مدیریت تم و ... اوکی هست میدونم ولی رو پلاگین یه سری مشکلات دارم . میدونم الان خیلیا میگین پکیج ماژول هستو اینا ولی دقت کنید من یچیز مثل پلاگین وردپرس میخام طرف یه پوشه تو روتش باشه بنام پلاگین بعد توی اون بتونه روت تعریف کنه یا فایلاشو بزاره مثل وردپرس این پکیجا...

5 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

1 روز پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

325 پاسخ

محاسبه و کار با تاریخ و زمان در لاراول

1 روز پیش
توسط محمد سلمانی آپدیت شد

باسلام خدمت همه دوستان چند سوال در رابطه با لاراول داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. خیلی مهمه واسم .... من چطوری توی لاراول چک کنم مطالبی که تاریخ انتشار اون ها بیشتر از 10 روز قبل هست حذف بشه از توی سایت ؟ چطوری مدت زمان اقساط یک فرد را به صورت هر 25 روز بعد از پرداخت قسط به او یاد آوری کنم ؟ مثلا بعد از ثبت نام 25 روز بعد پیامک ارسال کنم و 50 روز بعد یک پیام دیگه ارسال کنم. چطور یک پیام...

4 پاسخ

تغییر شدت نور مانیتور در حین برنامه نویسی

1 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام فکر می کنم دوستانی که برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای دنبال می کنن به مشکل من برخورد کرده باشن. ازونجایی که غالبا صفحه IDE ها به رنگ مشکی هست ولی صفحات وب معمولا سفید رنگ هستند و ما برنامه نویس های وب سایت هم مدام در حال سوئیچ کردن بین نرم افزار IDE و مرورگر هستیم تا نتیجه کارمون رو مشاهده کنیم تغییر شدت نور مانیتور لپ تاپ که تا اونجایی که می دونم به صورت اتوماتیک انجام میشه و یکی از تنظیمات...

3 پاسخ

دیتاپیکر فارسی

1 روز پیش
توسط امین شیخی آپدیت شد

من بدنبال یک دیتاپیکر فارسی خوب هستم که اگر کسی میشناسه لطفا معرفی کنه . سپاسگزارم

17 پاسخ

سوال در مورد خطوط متحرک در بنر سایت

1 روز پیش
توسط امین شیخی آپدیت شد

سلام دوستان لطفاً به لینک زیر نگاه کنید: https://www.wappalyzer.com/ اون خطوط متحرک که در بکگراند بنر سایت وجود داره طور ایجاد شده؟ میخوام بدونم اسمشون چیه و اگه منبعی در این مورد دارید معرفی کنید. متشکرم.

3 پاسخ