سوالات و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : Html-Css

تمرین جاوااسکریپت بعد مشاهده آموزش ها

13 دقیقه پیش
توسط Armin مطرح شد

سلام دوستان به نظر شما بهترین روش تمرینات کد هایی که تو اموزش های دوره جاوا اسکریپت راکت هست چیه چند قسمت با هم ببینیم بعد کد بزنیم یا همزمان کد ها رو برای خودمون بنویسیم یا بعد تموم شدن هر قسمت کد های همون جلسه رو تمرین کنیم دوستان با تجربه لطفا بهترین روش تمرین رو توضیح بدین من درست نمیتونم مشخص کنم به ازای اموزش هایی که یاد میگیرم چجوری تمرین کنم

0 پاسخ

چند فروشندگی

14 دقیقه پیش
توسط arazsalmasi مطرح شد

سلام دوستان من ساتی مثل دیجیکلا میسازم با چند فروشندگی. من محوصلات رو به سبد خرید اضافه میکنم (سبد جدول داره در دیتابیس) وقتی مثلا کاربری 2 محوصل سفارش میده از 2 فروشنده مختلف چطور یک فاکتور به مدیریت بیاد و چطور برای هر فروشنده فاکتور محصول خودش ارسال بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. آیا سبد خرید درسته جدول داشته باشه یا اوکی نیست

0 پاسخ

توضیحات و عکس در لینک

35 دقیقه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، یه زمانی واسه یکی تو چت یا حالا هر جایی یه لینک سایتی میفرسیم . همراه اون لینک لوگوی اون سایت و اسم و توضیحاتی راجبش توی یه کادر قرار میده چطور چنین چیز هایی میسازن ، به سئو ربط داره ؟

6 پاسخ

عدم نمایش عکس link preview در تلگرام

1 ساعت پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان من برای سایتم از open graph ها استفاده کردم و در تمام جاها اوکی هست link preview اوکی هست به غیر از تلگرام. در تلگرام عکس مورد نظر من رو نمایش نمیده کشش رو هم پاک کردم باز نشد راه حلی دارین؟

1 پاسخ

استفاده ولیدیشن های لاراول در پروژه php

1 ساعت پیش
توسط Davood آپدیت شد

سلام من میخواستم در پروژه php ک به صورت mvc نوشته شده پکیج ولیدیشن های لاراول رو نصب کنم امکانش هست بگین چجوری باید پکیج رو ادد کنم داخل پروژم تا بتونم ازش استفاده کنم @hesammousavi @ali.bayat

1 پاسخ

لیست تغییرات راکت در سال 99

2 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

مثل سال قبل تو این گفتگو قصد دارم لیست تغییرات اعمال شده در راکت مربوط به سال 99 را به شکل لیست‌گونه به همراه تاریخ اعمال تغییرات در اختیار دوستان قرار دهم. - 30 فروردین اعمال تجربه کاربری به ازای میزان مشاهده ویدیو‌های آنلاین از سایت . ( این تجربه کاربری برای خرید‌های بعدی از سایت میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. ) تغییر هدر سایت ( رنگ‌ها و تغییرات جزئی ) - 23 اردیبهشت اضافه کردن دکمه اشتراک‌گ...

30 پاسخ

فلاتر یا ریاکت نیتیو flutter or react native در سال 99

3 ساعت پیش
توسط محمدرضا احمی آپدیت شد

من 4 5 ماه هستش که فلاتر رو شروع کردم و جا داره بگم واقعا خفنه بنظرم فقط چند تا نکته هست که برام سواله اینکه با توجه به تحریم ها انتشال نسخه ios تقریبا غیر ممکن شده و خیلی از کارفرماها برای ios دوست دارن وب اپلیکیشن داشته باشن ولی نسخه وب فلاتر خیلی جدیده و البته که برای یک پروژه کوچک تونستم ازش استفاده کنم و خروجی بگیرم ولی مثلا نتونستم videoplayer توش بذارم.. یا مثلا تپسل فک نکنم حمایت بکنه.. م...

14 پاسخ

دردسر فرانت اند دولوپر بيشتر هست يا بك اند

3 ساعت پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام چندوقتي هست جاوااسكريپت كار ميكنم ولي در طراحي صفحات وب با html css مشكل دارم و به نظرم خيلي جزئيات زيادي داره و به همين دليل تصميم گرفتم برم سمت بك اند فعاليت كنم و بيشتر كد بنويسم تا اينكه بخوام أصول طراحي و رنگ و اين چيزا رو يادبگيرم و استفاده كنم حالا از شما ميخوام بپرسم به نظر شما دردسر فرانت بيشتر هست و يا بك اند براي توسعه دادن؟ تشكر

6 پاسخ

مشکل تغییر رنگ با اسکرول جاوا اسکریپت

4 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... من از کدی برای تغییر رنگ مثلا منو بوت استرپ استفاده کردم ولی کار نمی کنه... این کد امتحان کردم کار نمی کرد: عنوان لینک مورد نظر کد زیر: $(document).ready(function(){ var scroll_start = 0; var startchange = $('#startchange'); var offset = startchange.offset(); if (startchange.length){ $(document).scroll(function() { scroll_start = $(this).scrollTop();...

0 پاسخ

تغییر دیتای vuejs بدون رفرش

4 ساعت پیش
توسط Nima Aram آپدیت شد

من یه دیتا دارم که میگم بعد از 4 ثانیه متغیرش عوض میشه ، اما تو صفحه بعد از 4 ثانیه تغییر نمیکنه، چطوری میتونم بگم اون متغیر در صفحه بدون رفرش نشون داده بشه و عوض بشه؟ کد های من: new Vue({ el:"#app", data:{ x : 0, y : 0, PhoneStep : 0, }, computed : { PhoneStyle : function(){ if(this.PhoneStep == 1){ return 'Main';...

5 پاسخ

حل مشکل زمان بر بودن اجرای تابع

4 ساعت پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام وقت بخیر عیدتون مبارک 🌺🌺 ببخشید من همچین کدی دارم if (true) { $txt = 'سفارش شماره ' . $crt_id . ' تایید شد'; send_notif('سفارش تایید شد', $txt, $sys); header("location:index.php"); } کد اوکیه و کار میکنه اما یه مشکلی دارم اینه که اون تابع send_notif مثلا 10 ثانیه طول میکشه تا اجرا بشه و پوش فرستاده بشه و بعد دستور header اجرا میشه. من میخوام اون تابع رو اجرا کنه و سریع بره خط بعدی...

4 پاسخ

مشکل اطلاعات یکسان توی مدال برای همه ایتم های توی v-for

4 ساعت پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام من همچین فرمی دارم که بعد از زدن روی ویرایش مدال زیر باز میشه حالا مشکلی که دارم اینه که اطلاعات توی همه مدال ها اطلاعات ایتم اوله! میدونم که یه ای دی باید پاس بدم به مدال ولی نمیدونم دقیقا کجا باید بزارم 2 روزه درگیره اینم اینم کد: <tr v-for="bill in this.bills"> <td style="width: 55px;" class="counterCell"></td>...

1 پاسخ

درگاه پرداخت بانک سامان

5 ساعت پیش
توسط مهدی رجلانی آپدیت شد

سلام برای اتصال به درگاه پرداخت بانک سامان از این پکیج استفاده می کنم https://github.com/shetabit/payment موقع اتصال به درگاه این پیام نمایش داده میشه IP Address فروشنده نا معتبر است و یا رمز تابع بازگشتی (reverseTransaction) اشتباه است. لطفا راهنمایی کنید.

2 پاسخ

متغییر کردن امکانات وبسایت

5 ساعت پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام خسته نباشید ما یک وبسایت فروشگاهی تقریبا کامل داریم میخوایم اینو سطح بندیش کنیم مثلا پایه با این امکانات و نقره ای با این امکانات و ..... یا حتی از لحاظ ui هم تغییرات بدیم بهترین روش برای این کار چیه؟

7 پاسخ

چت تصویری

6 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

به نظرتون بهترین راه برای راه اندازی چت تصویری چیه؟؟ تازه دارم در این زمینه فعالیت میکنم و یکسری تحقیقات انجام دادم می خواستم بدونم نظرات شما درباره این موضوع چیه؟؟ شما با چه ابزارهایی آشنایی دارید؟

1 پاسخ

سردرگمی در برنامه نویسی

8 ساعت پیش
توسط سید محمد ریحانی آپدیت شد

سلام بچه ها. من حدودا 2 ساله دارم برنامه نویسی وب رو انجام می دم و حدودا یک سال و نیم هستش که دارم back-end کار می کنم. اول با php شروع کردم و بعد رفتم سراغ node.js و بعد از مدتی به پیشنهاد یکی از فامیل هام که اونم 10 سال توی زمینه وب و php تخصص داره دوباره رفتم سراغ php و لاراول رو شروع کردم. نمی دونم چرا ولی همش این سوال رو از خودم می پرسم که آیا این زبانی که من انتخاب کرده ام درسته و آیا اصلا...

10 پاسخ

پیدا کردن guard مربوط به روت

8 ساعت پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام.من تو سایتم چند تا guard دارم.حالا میخوام هرروتی که کاربر درخواست میده و احراز هویت نشده رو به صفحه لاگین خودش هدایت کنم. تو middleware چک کردم و این مورد رو تست کردم(this->auth->guards): protected function redirectTo($request) { if (! $request->expectsJson()) { switch ($this->auth->guards){ case 'admin': return route...

1 پاسخ

پروژه ای شبیه راکت

8 ساعت پیش
توسط programmer man مطرح شد

سلام دوستان گرامی من قصد دارم یه پروژه شبیه راکت با ناکست nuxt و لاراول بزنم که داخل اون دوره های اموزشی گذاشته بشه حالا سوال من این هست که ایا اینکار روی هاست قابل انجامه؟ یا اینکه باید سرور داشته باشیم؟ ممنون میشم اگر مزایا و معایب رو بیان بفرمایید پ.ن:امنیت دانلود دوره ها هم مهم هست

0 پاسخ

serialize در passportjs

9 ساعت پیش
توسط سید محمد ریحانی مطرح شد

سلام دوستان توی پایگاه داده برنامه ای که نوشتم هم User وجود داره و هم agent که مربوط به همون کاربر میشه بخش اهراز هویت با passport پیاده سازی شده میخوام وقتی کاربر لاگین میکنه از طریق req.user به کاربر دسترسی پیدا کنه و هم با req.agent به نمایندگی مربوط به اون کاربر کدی هم که نوشتم اینطوریه: passport.serializeUser((user, done) => { let agent = user.agent ? true : false; done(null, { id:...

0 پاسخ

auto increament

9 ساعت پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان . من در برنامه نیاز دارم که با اتفاق افتادن یک رویدادی ، مثلا انتخاب یک کلید ، یکی از جداول بانک اطلاعاتی من بطور کلی پاک بشه و یک سری اطلاعات دیگه جایگزین آنها بشه . اینکار ساده است ولی میخوام id رکوردهای جدیدی که جایگزین میشن از 1 شروع بشه . در حالت عادی اگر مثلا 12 تا رکورد قبلا داشتیم که id اونا از 1 تا 12 بود ، با پاک شدن اونا و جایگزین شدن تعداد جدیدی رکورد ، شماره id های جدید از...

2 پاسخ

ارتباط اپ react native cli با سایتی که با لاراول نوشته شده

11 ساعت پیش
توسط morteza مطرح شد

سلام دوستان متخصص گرامی من یه اپ می خوام بزنم با react native cli چطور میتونم بدون دردسر به پروژه ای که با لاراول نوشته میشه وصلش کنم وکاملا هماهنگ با اون باشه اگر لینک آموزشی خوبی هم سراغ دارید راهنمایی بفرمایید. ممنون🙏🙏✍️

0 پاسخ

نقشه در وب فلاتر

12 ساعت پیش
توسط جواد ابراهیم پور بورا آپدیت شد

سلام دوستان میخوام از نقشه تو وب فلاتر استفاده کنم اما متاسفانه پکیج flutter_map از نسخه وب پشتیبانی نمیکنه همین طور پکیج google_maps_flutter هم از نسخ وب پشتیبانی نمیکنه (البته اگه پشتیبانی هم میکرد به خاطر مشکلات تحریمی و پرداختی شاید مشکل بخورم). کسی میتونه راهنماییم کنه

2 پاسخ