سوالات و گفتگوها

کد های به هم ریخته

2 روز پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام خسته نباشید. بعضی سایت ها هستن که وقتی میخوای کدهاشو ببینیم بصورت درهم برهم نشون میده چطور میشه همچین کرد؟

2 پاسخ

ری اکت

2 هفته پیش
توسط Mohammad reza Golshahi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من بک یا سایتی و با لاراول میزنم و فرانتش با ری اکته خب الان می خوام نمیش بده نمایش نمیده و این اررو و توی کنسول دارم TypeError: react.PropTypes is undefined js http://127.0.0.1:8000/js/app.js:105312 و اینکه صفحه example براحتی و با هیچ مشکلی بالا میاد و چیزی که فرانت کار بهم داده هر کاری میکنم تو کنسول اررور داره اگر کسی میدونه ممنون میشم جواب بدین بدجوری گیر کردم

1 پاسخ

پلیر ویدیو لطفا کمکم کنید

3 هفته پیش
توسط PANIATV آپدیت شد

سلام خسته نباشید من خیلی وقت بود دنبال یک پلیر برای سایتم بودم که هم رایگان باشه هم همه امکاناتو داشته باشه ، تا اینکه fluid player رو پیدا کردم خیلی خوبه فقط نمی دونم چجوری باید امکاناتی که گفته رو جایگزین کنم مث پخش تبلیغات در پلیر ، تغییر رنگ و گزاشتن خیلی چیزایه دیگخ خودش توضیح داده اما من متوجه نشدم لطفا کمکم کنید. کد پلیر که خودم تونستم جاگزاری کنم: <div class="ltr"> <video id="exa...

0 پاسخ

Rendering متفاوت در ویندوز و لینوکس

1 ماه پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

دوستان سلام و وقت بخیر. خسته نباشید . من قبلا متوجه شده بودم که رندر رنگ ها بین مرورگر ها و سیستم‌عامل‌های مختلف فرق داره . ولی الان به یک چیز عجیب‌تر رسیدم ! به دو تصویر زیر نگاه کنید: این تصویر ، بخش بحث و گفت‌وگوهای راکت هست که روی ویندوز گرفتم. و این تصویر ، همون صفحه است ولی روی لینوکس : احتمالا خودتون متوجه منظور من از این سوال میشید . کاملا واضحه که در لینوکس ، همه چیز ، ریزتر هست و به اص...

5 پاسخ

انتخاب بهترین تکنولوژی ها برای فرانت

1 ماه پیش
توسط محمد مهدی غیبی آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat سلام دوستان وقت بخیر من تازه میخواستم یه پروژه فروشگاهی رو استارت بزنم ولی توی انتخاب فریمورک مناسب برای طراحی فرانت موندم !😐 نمیدونم با vue js برم یا alpine یا فریمورک دیگه برای بحث css هم نمیدونم از tailwind css استفاده کنم یا bootstrap یا ... خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏 کدومشون مناسب تر برای استفاده

10 پاسخ

خروجی متفاوت در کروم و فایرفاکس

1 ماه پیش
توسط imaniy آپدیت شد

چه اتفاقی میافته که یک کد html و css و bootstrap در گوگل کروم و فایرفاکس خروجیش یکی نیست و ظاهر متفاوت هست؟؟ چه جوری جلوی این اتفاق رو بگیرم . که کد فرانتی ک مینویسم همه جا یکی باشه (فایرفاکس و کروم )؟

1 پاسخ

شخصی سازی tailwindcss

1 ماه پیش
توسط محمد یاراحمدی آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال دارم از دوستانی که از tailwindcss در پروژه هاشون استفاده میکنن میخوام بدونم معمولا از tailwind بدون شخصی سازی استفاده میکنن یا شخصی سازیش میکنن ؟ اگه شخصی سازی میکنن کجاهاشو شخصی سازی میکنن؟ چون tailwindcss واقعا امکانات خیلی زیادی داره که من همیشه دنبالشون بودم تو bootstrap بعضا پیدا نمیشد و مجبور بودم خودم استیل دهی کنم اما tailwind خیلی دست ادمو باز میزاره اما خوب از اونر خی...

4 پاسخ

حل مسئله ریاضی اعداد اول با جاوا اسکیریپت

2 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

دوستان من 1 چالشی بر خوردم برای حل مسلئه اعداد اول با جاوا اسکیریپت برنامه درست کار می کنه اما 1 سری جاها 1 سری باگ داره که من متوجه اون نمیشم ممنون میشم در این باره کمکم کنین let entries =readline(); let numArray= entries.split(” “); numArray = numArray.filter((number) => { for (let i = 2; i <= Math.sqrt(number); i++) { if (number % i === 0) return false; } return true; }); console.log(nu...

4 پاسخ

اضافه کردن مقدار select multiple به textarea

2 ماه پیش
توسط مجید آپدیت شد

من داخل سایتم select multiple دارم ک شامل نام افراد هست نیاز دارم برای هر شخص توضیحاتی بنویسم، نیاز دارم که وقتی در select multiple افراد انتخاب می شوند نامشون در textarea هر کدام در یک خط نمایش داده بشه که توضیحات برای هر فرد اضافه بشه با توجه به قسمت های دیگه راهی غیر از این ندارم و نمیتونم داخل ساختار تغییر ایجاد کنم کسی میتونه راهنمایی کنه

2 پاسخ

افزودن متن در محل نشانگر ماوس در textarea

2 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

من قصد دارم در پایین textarea دکمه هایی طراحی کنم که کلمات پر کاربرد رو برای راحتی کار در متن قرار بده، اما نمیدونم چجوری این مقادیر را در محل نشانگر ماوس اضافه کنم و به انتها textarea اضافه میشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟

4 پاسخ

چگونه یک input رو در مقابل انتخاب section متفاوت نمایش یا مخفی کنیم

2 ماه پیش
توسط احمد آپدیت شد

سلام من یه فرم دارم که میخام مثلا فیلد شماره تلفن با انتخاب section ثبت نام (با شماره تلفن)، نمایش داده بشه و با انتخاب section (ثبت نام با ایمیل) فیلد ورود شماره تلفن مخفی بشه و تو اعتبار سنجی هم نادیده گرفته بشه. این مورد رو چگونه پیاده سازی کنم؟ اگه با جاوا اسکریپت باید انجام بشه لطفا راهنمایی دقیق همراه با مثال بزنید.

3 پاسخ

نحوه راه اندازی tailwind css در لارول میکس

2 ماه پیش
توسط imaniy آپدیت شد

سلام دوستان من به کمک یکی از دوستان @mhyeganeh لاراول میکس رو راه اندازی کردم و حالا میخام از tailwind css تو لاراول میکس استفاده کنم به ارور عجیبی برمیخورم ولی از همین tailwind css بصورت جدا استفاده میکنم طبق داکیومنت سایت هیچ مشکلی نداررم. ایا کانفیگی چیزی دارین تا منم بتونم هندل کنم tailwind css رو تو لاراول میکس.

2 پاسخ

فیکس کردن nav-item ها به اندازه کل عرض

2 ماه پیش
توسط mohammad moein babaei آپدیت شد

درود -با عکس توضیح میدم - الان سه تا nav-item هام اینجوری هستند : اما من میخام اینطوری بشه : یعنی کل عرض صفحه رو بگیره همچینین اگه تعداد nav-item هام از سه تا بیشتر شد بازهم همین قانون باشه - یعنی کل عرض رو بگیره ( مثل وقتی که به btn یک کلاس btn-block میدی کل عرض رو میگیره، هر کدوم از nav-item ها هم به نسبت کل عرض div اشون رو بگیرن) پیشاپیش ممنون که وقت میزارین کد ها رو هم میزارم <div class="...

7 پاسخ

کتاب‌خونه tailwind ورژن 1.7 با پشتیبانی gradient

3 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام خدمت همه‌ی دوستان کتاب‌خونه‌ی tailwind حدود یکی دو روز پیش نسخه ۱.۷ رو release کرد که توی این نسخه از gradient ها پشتیبانی می‌کنه مثلا کد زیر رو ببینید: <div class="bg-gradient-to-r from-orange-400 via-red-500 to-pink-500"> <!-- ... --> </div> یک مستطیل مثل شکل زیر تحویل میده. یا مثلا کد زیر: <h1 class="text-6xl font-bold"> <span class="bg-clip-text text-transp...

2 پاسخ

position relative و position absolute

3 ماه پیش
توسط مسعود فرامرزی‌راد آپدیت شد

سلام خدمت اساتید محترم. من طراحی وب رو حدود 8 ماهی هست که شروع کردم ولی بیش اندازه با پوزیشن relative و absolute به مشکل خوردم. به طور مثال من یک <head> دارم و بهش پوزیشن relative میدم و داخلش بچه هاش رو قرار میدم،تا اینجاش همه چیش اوکیه ولی بعد از اینکه مثلا بخوام یک <main> زیر <head> م بدم و بهش پوزیشن relative بدم و داخلش به بچه هاش پوزیشن absolute بدم میره از <head> م پ...

9 پاسخ

سوال درمورد اتصال لینک به تب منو

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من تو صفحه خدمات وب سایت یه تب دارم که شامل چهارتا بخشه مثلا وب - اپلیکیشن - شبکه سخت افزار تو صفحه خودش رو هر تبی که کلیک کنم محتوای خاص خودش میاد حالا من میخوام تو صفحه اصلی هم خدماتمو بذارم و رو هرکدوم که کلیک کردم تب مختص خودش باز شه چطور انجامش بدم؟ @hesammousavi @ali.bayat

3 پاسخ

border حرفه ای در css

4 ماه پیش
توسط ایلیا فرامرزپور آپدیت شد

سلام بنده میخواهم یک border حرفه ای بسازم مثلا عکسی را گرد کنم و حاشیه دورش مثل حلال ماه باشد و در واقع بوردرش ساده نباشد. اگر سایتی یا کدی میشناسید که اینجور حالتی است ممنون میشم انتشار دهید.

3 پاسخ

ویزارد فرم

4 ماه پیش
توسط JBolouri مطرح شد

سلام دوستان.. یه فرم ویزارد میخوام داشته باشم که از طریقش اطلاعات رو در چند مرحله از کاربر بگیرم و هر بار با زدن روی دکمه "بعدی" بره مرحله بعدی.. برای این کار کتابخونه سبک و خوب معرفی کنید ممنون میشم

0 پاسخ

بحث و گفتگو

4 ماه پیش
توسط Amirilidan78 آپدیت شد

من یه پروژه لاراولی دارم می‌نویسم که یه قسمت شبیه سایت راکت داره بحث و گفتگو یه مشکل دارم با قسمت textarea مثل سایت راکت که وقتی میخوایم متن سوال رو وارد کنیم یه قسمت مثل پیش نمایش می‌خوام بزارم براش و یه قسمت برای آپلود عکس و قسمت کد آیا باید از کتاب خونه خاصی استفاده کنم برای این موضوع یا نه چون اگه دقت کنین اگه یه text area ساده بزارم خیلی کاربر پسند نیست

1 پاسخ

چیدمان در رزولوشن های مختلف

5 ماه پیش
توسط Morning Star آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من چندتا آیتم رو میخواستم داخل صفحم قرار بدم به نحوی که صفحم توی سایزهای مختلف اسکرول نخوره و آیتم هام توی سایز های مختلف کامل صفحم رو پر کنن برای مثال نمونه درستی که مدنظرم هست مثل شکل زیر هست: اما توی رزولوشن های مختلف یا باکس هام از کادر بیرون میزنن که باعث اسکرول خوردن صفحه میشه یا کوچیک میشن پایین صفحه خالی میوفته میخواستم ببینم چجوری باکس ها را تنظیم کنم که توی همه دی...

10 پاسخ

lazyload تصاویر

5 ماه پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. توی صفحات سایتم یه عالمه تصویر وجود داره که مرتبط با محصولاته.. برای اینکه بصورت lazyload تصاویر رو بارگزاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.. تصاویر که در ویوپورت دید کاربر نیستن الکی لود نشن و تنها وقتی که توی محدوده دید اومدن لود بشن..

10 پاسخ

مشکل z-index در bootstrap-select

5 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام. من یک دراپ داون با استفاده از کلاس های boostrap-select ساختم. مشکلم اینه که نمیتونم z-index اونو تغییر بدم تا زیر المنت های دیگه قرار نگیره. خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم.

4 پاسخ

مرتب سازی css

5 ماه پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام من همه استایل ها رو تو یک فایل css میزارم و خب اینطوری خیلی شلوغ میشه و چیز های اضافی هم لود میشه ... البته میدونم میشه کد ها رو تو فایل های جداگانه استفاده کرد درجای خودش . میخوام ببینم روش مرتب سازی و دسته بندی فایل های css چجوریه ؟ استاندار خاصی داره ؟ آموزشی ؟ مطلبی ؟ همین سوال رو در مورد js دارم .

3 پاسخ

تغییر اسکرول محور y از پایین به بالا

5 ماه پیش
توسط Ali Sadeghi آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی . من توی اچ تی ام ال وقتی overflow یک المنت مثل div رو scroll قرار میدم اون اسکرول در انتهای اون المنت قرار میگیره . میخواستم بدونم کسی میدونه چطور میشه با html یا css یا حتی js اون رو بالای اون المنت قرار بدم؟

1 پاسخ

نمایش خطا بصورت Modal

6 ماه پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان برای دسترسی به بعضی از روت های پروژم یه سری میدلور گذاشتم که مجوز دسترسی رو چک میکنه و اگر دسترسی نداشت کاربر رو به مسیر مد نظر ریدایرکت میکنه و یه پیام هم به همراه ریدایرکت میفرسته.. حالا به این صورت اون پیام رو با استفاده از alert به کاربر نشون میدم.. @if (session('AccessDenied')) <script type="text/javascript"> alert('{{session('AccessDenied')}}'); </script>...

6 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته