سوالات و گفتگوها

کد های به هم ریخته

5 روز پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام خسته نباشید. بعضی سایت ها هستن که وقتی میخوای کدهاشو ببینیم بصورت درهم برهم نشون میده چطور میشه همچین کرد؟

2 پاسخ

گرفتن دیتای فرم html در وردپرس

2 هفته پیش
توسط Farid آپدیت شد

سلام ببخشید من الان وقتی یک فرم میسازم باید action اونو برابر چی قرار بدم در دوره آموزشی html سایت راکت گفته شد که باید زبان سرور ساید را یاد گرفت اما من از وردپرس استفاده میکنم الان وقتی یک فرمی رو میسازم باید چیکار کنم تا بتونم دیتا رو از کاربر بگیرم؟

4 پاسخ

پلیر ویدیو لطفا کمکم کنید

3 هفته پیش
توسط PANIATV آپدیت شد

سلام خسته نباشید من خیلی وقت بود دنبال یک پلیر برای سایتم بودم که هم رایگان باشه هم همه امکاناتو داشته باشه ، تا اینکه fluid player رو پیدا کردم خیلی خوبه فقط نمی دونم چجوری باید امکاناتی که گفته رو جایگزین کنم مث پخش تبلیغات در پلیر ، تغییر رنگ و گزاشتن خیلی چیزایه دیگخ خودش توضیح داده اما من متوجه نشدم لطفا کمکم کنید. کد پلیر که خودم تونستم جاگزاری کنم: <div class="ltr"> <video id="exa...

0 پاسخ

ریدایرکت هنگام درخواست http

4 هفته پیش
توسط حسن حسین زاده آپدیت شد

سلام وقت دوستان بخیر بنده به آدرس https://example.com/#!/login درخواست http ارسال میکنم اما وقتی لاگ میگیرم Response {type: "cors", url: "https://example.com/Intro", redirected: true, status: 200, ok: true, …} این رو دریافت میکنم وب سایت مد نظر من با انگولار نوشته شده و به صورت spa هستش میخوام کد های داخل هر کامپوننت رو به صورت html دریافت کنم اما متاسفانه هر چی سرچ زدم جوابی دریافت نکردم

2 پاسخ

چطور در JS از تفاضل دو TIMESTAMP تعداد ماه و سال را بدست اورد

1 ماه پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام..اخر هفته همگی بخیر و خوشی دوستان بنده یه پروژه ای دارم که کاربر تاریخ شروع و تاریخ پایان همکاری با شرکت را وارد میکند حالا من باید از TIMESTAMP سیزده رقمی که برا اساس نانو ثاتیه هستش به نیجه ی زیر برسم 1) تعداد سال ها 2) تعداد ماه ها اگه روش یا ایده جالبی تو این زمینه به نظرتون میرسه خیلی خوشحال میشم راهنمایم کنید

3 پاسخ

مشکل در حلقه php

2 ماه پیش
توسط ali--ard آپدیت شد

@roocketir @hesammousavi [متن سوال یا پیشنهاد یا انتقاد شما]سلام خسته نباشید من یک تیکه کد html دارم که داخل loop php هست میخوام طبق loop کار نکنه و فقط با کد جدید php کار کنه} <div class="col-sm-6 col-md-4 subpage-block"> <?php if(functionexists('getfield')): $resumerightdata = getfield('CVsectionresumeright','option'); if(isset($resumerightdata) && !...

2 پاسخ

حل مسئله ریاضی اعداد اول با جاوا اسکیریپت

2 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

دوستان من 1 چالشی بر خوردم برای حل مسلئه اعداد اول با جاوا اسکیریپت برنامه درست کار می کنه اما 1 سری جاها 1 سری باگ داره که من متوجه اون نمیشم ممنون میشم در این باره کمکم کنین let entries =readline(); let numArray= entries.split(” “); numArray = numArray.filter((number) => { for (let i = 2; i <= Math.sqrt(number); i++) { if (number % i === 0) return false; } return true; }); console.log(nu...

4 پاسخ

اضافه کردن مقدار select multiple به textarea

2 ماه پیش
توسط مجید آپدیت شد

من داخل سایتم select multiple دارم ک شامل نام افراد هست نیاز دارم برای هر شخص توضیحاتی بنویسم، نیاز دارم که وقتی در select multiple افراد انتخاب می شوند نامشون در textarea هر کدام در یک خط نمایش داده بشه که توضیحات برای هر فرد اضافه بشه با توجه به قسمت های دیگه راهی غیر از این ندارم و نمیتونم داخل ساختار تغییر ایجاد کنم کسی میتونه راهنمایی کنه

2 پاسخ

افزودن متن در محل نشانگر ماوس در textarea

2 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

من قصد دارم در پایین textarea دکمه هایی طراحی کنم که کلمات پر کاربرد رو برای راحتی کار در متن قرار بده، اما نمیدونم چجوری این مقادیر را در محل نشانگر ماوس اضافه کنم و به انتها textarea اضافه میشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟

4 پاسخ

اطلاعات input در php

2 ماه پیش
توسط محمد حسین وفق آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید ی سری input number دارم میخوام value ها که بالای صفر باشد مثلا 1 باشه بفرستم سمت سرور php که اینا به وسیله یک آرایه ذخیره کنم در ی فیلد دیتابیسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. <input type='number' value='0' name='number_image[]' id='number_image' required>

1 پاسخ

چگونه یک input رو در مقابل انتخاب section متفاوت نمایش یا مخفی کنیم

2 ماه پیش
توسط احمد آپدیت شد

سلام من یه فرم دارم که میخام مثلا فیلد شماره تلفن با انتخاب section ثبت نام (با شماره تلفن)، نمایش داده بشه و با انتخاب section (ثبت نام با ایمیل) فیلد ورود شماره تلفن مخفی بشه و تو اعتبار سنجی هم نادیده گرفته بشه. این مورد رو چگونه پیاده سازی کنم؟ اگه با جاوا اسکریپت باید انجام بشه لطفا راهنمایی دقیق همراه با مثال بزنید.

3 پاسخ

position relative و position absolute

3 ماه پیش
توسط مسعود فرامرزی‌راد آپدیت شد

سلام خدمت اساتید محترم. من طراحی وب رو حدود 8 ماهی هست که شروع کردم ولی بیش اندازه با پوزیشن relative و absolute به مشکل خوردم. به طور مثال من یک <head> دارم و بهش پوزیشن relative میدم و داخلش بچه هاش رو قرار میدم،تا اینجاش همه چیش اوکیه ولی بعد از اینکه مثلا بخوام یک <main> زیر <head> م بدم و بهش پوزیشن relative بدم و داخلش به بچه هاش پوزیشن absolute بدم میره از <head> م پ...

9 پاسخ

سوال درمورد اتصال لینک به تب منو

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من تو صفحه خدمات وب سایت یه تب دارم که شامل چهارتا بخشه مثلا وب - اپلیکیشن - شبکه سخت افزار تو صفحه خودش رو هر تبی که کلیک کنم محتوای خاص خودش میاد حالا من میخوام تو صفحه اصلی هم خدماتمو بذارم و رو هرکدوم که کلیک کردم تب مختص خودش باز شه چطور انجامش بدم؟ @hesammousavi @ali.bayat

3 پاسخ

ویزارد فرم

4 ماه پیش
توسط JBolouri مطرح شد

سلام دوستان.. یه فرم ویزارد میخوام داشته باشم که از طریقش اطلاعات رو در چند مرحله از کاربر بگیرم و هر بار با زدن روی دکمه "بعدی" بره مرحله بعدی.. برای این کار کتابخونه سبک و خوب معرفی کنید ممنون میشم

0 پاسخ

بحث و گفتگو

4 ماه پیش
توسط Amirilidan78 آپدیت شد

من یه پروژه لاراولی دارم می‌نویسم که یه قسمت شبیه سایت راکت داره بحث و گفتگو یه مشکل دارم با قسمت textarea مثل سایت راکت که وقتی میخوایم متن سوال رو وارد کنیم یه قسمت مثل پیش نمایش می‌خوام بزارم براش و یه قسمت برای آپلود عکس و قسمت کد آیا باید از کتاب خونه خاصی استفاده کنم برای این موضوع یا نه چون اگه دقت کنین اگه یه text area ساده بزارم خیلی کاربر پسند نیست

1 پاسخ

مشکل در form تو در تو و Ajax

4 ماه پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. توی ویوی خودم دوتا فرم دارم.. یه form برای submit اطلاعاتی که پر میشه.. داخل این فرم هم یدونه فرم برای آپلود یه چیزی توسط ajax الان توی ajax چجوری بفهمونم که از این فرم داخلی استفاده کنه؟ فرض کنید id فرم داخلی هم هست مثلا ajaxForm

3 پاسخ

lazyload تصاویر

5 ماه پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. توی صفحات سایتم یه عالمه تصویر وجود داره که مرتبط با محصولاته.. برای اینکه بصورت lazyload تصاویر رو بارگزاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.. تصاویر که در ویوپورت دید کاربر نیستن الکی لود نشن و تنها وقتی که توی محدوده دید اومدن لود بشن..

10 پاسخ

درباره ریسپانسیو

5 ماه پیش
توسط آرین آپدیت شد

سلام خسته نباشید من دارم با کمک چندنفر دیگه که مبتدی هستیم یه سایت طراحی میکنیم ولی در ریسپانسیو کردنش به مشکل خوردیم همه کداشو درست زدیم و اجرا درسته ولی وقتی صفحه رو کوچیک یا بزرگ میکنیم جای تمام چیزایی که رو صفحه گذاشتیم جا به جا میشه چکاری میشه کرد که این اتفاق نیوفته؟

3 پاسخ

مشکل z-index در bootstrap-select

5 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام. من یک دراپ داون با استفاده از کلاس های boostrap-select ساختم. مشکلم اینه که نمیتونم z-index اونو تغییر بدم تا زیر المنت های دیگه قرار نگیره. خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم.

4 پاسخ

عدم نمایش آدرس بار در popup window

6 ماه پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. با کد زیر یه popup window دارم که داخلش چیزی که میخوام رو نشون میده.. برای اینکه این پنجره popup که باز میشه آدرس بار نداشته باشه یا مخفی باشه باید چیکار کنم؟ <a class="btn btn-mdb-color rounded-0 z-depth-0" href="#" onClick="MyWindow=window.open('{{route('admin.ipList')}}','MyWindow','width=640,height=480,top=100'); return false;" ><i class="far fa-list-alt ml-2"></i&...

0 پاسخ

نمایش خطا بصورت Modal

6 ماه پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان برای دسترسی به بعضی از روت های پروژم یه سری میدلور گذاشتم که مجوز دسترسی رو چک میکنه و اگر دسترسی نداشت کاربر رو به مسیر مد نظر ریدایرکت میکنه و یه پیام هم به همراه ریدایرکت میفرسته.. حالا به این صورت اون پیام رو با استفاده از alert به کاربر نشون میدم.. @if (session('AccessDenied')) <script type="text/javascript"> alert('{{session('AccessDenied')}}'); </script>...

6 پاسخ

رفتن به آدرس href در صورتی که شرط برقرار بود

6 ماه پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. یه دکمه دارم که وقتی روش کلیک کنیم میره به یه آدرسی که توی href هست.. میخوام شرط بذارم در صورتی که متغیر x مقدارش 0 بود اصلا به هیچ جایی نره و فقط یه alert نشون بده.. و در صورتی که 1 بود بره به جایی که توی href گفتیم.. میخوام اگر 0 بود به هیچ جایی نره حتی.. href = "#!" یعنی اگر 0 بود هیچ عملی انجام نشه به هیچ عنوان.. این مدل شرط رو روی دکمه چجوری پیاده کنم؟

7 پاسخ

ساخت layout

6 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام ساده ترين و سريع ترين راه ساخت layout يك وب سايت استفاده از چه تكنولوژي هست؟ ( به غير از بوت استرپ)

3 پاسخ

طول و عرض تصویر داخل file input با جاوا اسکریپت

6 ماه پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. file input برای تصویر دارم.. میخوام وقتی توی file input یه تصویر انتخاب شد قبل از اینکه اونو توی img نشون بدم از طریق جاوا اسکریپت طول و عرضشو مقایسه کنم اگر برابر بود (تصویر مربعی بود) برام توی img لود کنه در غیر اینصورت alert بده... هر کار میکنم نمیتونم طول و عرض تصویر اون فایل انتخابی رو بدست بیارم.. ممنون میشم راهنماییم کنید..

2 پاسخ

پیش نمایش تصویر قبل از آپلود

6 ماه پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام.. یه فرم ساخت پروفایل دارم.. توش یه file input برای تصویر دارم.. یه دونه هم تگ img راهی هست که بشه وقتی کاربر تصویر رو از تو کامپیوترش انتخاب کرد قبل از اینکه روی دکمه submit کلیک کنه و آپلود بشه توی سرور یه پیش نمایش از تصویرش رو توی تگ img داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..

4 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته