سوالات و گفتگوها

Laravel API for React Native

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان دوستان بک اند اپلیکیشن اندرویدیم رو با لاراول نوشتم و فعلا روی لوکال هستش و چند تا API واسش نوشتم ولی وقتی توی React Native با Axios میخوام دیتاها رو از APi لوکال بگیرم اصلا چیزی دریافت نمیکنه مشکل از API نیست چون با postman تست گرفتم با API های آنلاین مشکلی نداره و میتونم دیتا رو ازشون بگیرم ولی روی لوکال مشکل داره. توی پروژه های قبلیم با لوکال مشکل نداشت ولی نمیدونم چرا توی این پروژه...

8 پاسخ

پایتون در react native

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان و استاد های بزرگ سایت راکت (مخصوصا آقای موسوی 😅) برای پروژه های هوش مصنوعی و امنیت همه میگن که پایتون بهترین زبان است و کلی کتابخانه در رابطه با هوش مصنوعی داره میشه بگید که آیا راهی داره که از پایتون در react native استفاده بکنیم‌؟؟ یا آیا راهی داره که از c++ در react native اسفاده بکنیم؟؟ کلی اصلا میشه از یک زبان دیگه در react native اسفاده کرد؟؟

2 پاسخ

فیلتر آیتم ها در ریکت

1 هفته پیش
توسط محمدرضا آپدیت شد

من یک برنامه Todo List دارم آیتم ها ویژگی is Done دارن میخوام فیلتر کارهای انجام شده ، نشده و همه موارد رو در نظر بگیرم الان میخوام با سلکت باکس فیلتر رو انجام بدم مشکلی که هست اینه که اگر مثلا کارهای انجام شده فیلتر کردم و استیت رو ست کردم دیگه به همه کارها دسترسی ندارم و فیلتر همه کارها به مشکل میخوره

2 پاسخ

استفاده از عکس های داینامیک در ریکت

1 هفته پیش
توسط محمدرضا آپدیت شد

من مشکلم با اینه که برای نمایش عکس حتما باید اول صفحه اون عکس رو ایمپورت کنم و چون توی آدرس دهی import نمیتونم از دیتای داینامیکم استفاده کنم به مشکل میخورم و گرنه توی حالت استاتیک مشکلی ندارم و اول صفحه عکس رو ایمپورت میکنم همینطور تعداد عکس هایی که میخام استفاده کنم یدونه نیست که بخوام دستی و ثابت وارد کنم

2 پاسخ

ارور ری اکت

2 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام خدمت اساتید گرامی . بنده اولین بارم هستش از ری اکت در کنار php استفاده میکنم و اولین بارم هست rest api ميسازم . الان مسئله اینه که من یه سری دیتا توی دیتابیس mysql ذخیره کردم . یه api ساختم با php كه دیتا هارو صرفا به شکل JSON در بیارم تا تو فرانت اند استفاده کنم با پست من هم دیتا هارو تو یو آر ال دارم ولی وقتی url اي پی آی رو توی ری اکت میزنم تا دیتا های json رو استخراج كنم اين ارور توي...

4 پاسخ

خطا ارتباط با بلوتوث در React Native

2 هفته پیش
توسط عالیه مطرح شد

با سلام من میخوام ارتباط با بلوتوث رو داخل پروژم استفاده کنم ولی تا الان از 3 تا کتابخونه مختلف استفاده کردم و همش با این اررور مواجه میشم: null is not an object (evaluating '_BleModule.BleModule.createClient واقعا ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه

0 پاسخ

رندر نشدن react تو بعضی مرورگرها

3 هفته پیش
توسط Javad Karimi آپدیت شد

سلام دوستان @hesammousavi @hesammousavi @behzad.azizan توی برنامه react وقتی npm start رو میزنم تو موزیلا و اپرا درست نمایش داده میشه اما تو کروم و اکسپلورر نمایش داده نمیشه با تشکر

3 پاسخ

مشکل اجرای صحیح استایل در ریکت نیتیو

3 هفته پیش
توسط مرصاد آپدیت شد

سلام خدمت اساتید گرامی من تازگی ۲ تا دکمه با <Touchopacity >درست کردم وبرای اون ها استایل گذاشتم اما استایل ها اشتباه اجرا میشن استایل ها رو تو یه فایل جدا نوشتم و برای فعال شدن دکمه وغیر فعال شدن ان استایلopacity:1وopacity:0.5گذاشتم اما الان باید ۲ بار کلیک کنم تا حالت opacity فعال شود در صورتی دکمه کار کرد خود را که برای مثال سورت کردن داده باشه رو انجام میده لطفا این خطای منطقی استایل...

1 پاسخ

اتصال مستقیم درگاه زرین پال در پروژه React Native

4 هفته پیش
توسط Ash مطرح شد

سلام و عرض ادب روی یه اپلیکیشن پزشکی کار میکنم که نیاز به پرداخت اینترنتی داره و برای این مورد من از زرین پال درگاه گرفتم. توی یه ویدیو آموزشی دیدم که از PHP برای بک اند استفاده کرد و با استفاده از REST API درگاه رو به اپ متصل کرد ولی من میخوام API اتصال به درگاهم مستقیم داخل React Native باشه یعنی با متد fetch اینکارو انجام بدم میخواستم بدونم امکانش وجود داره اصلا؟ و اینکه اگه وجود نداره و باید ا...

0 پاسخ

خطا در ایجاد باندل redux در react native

2 ماه پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام من expo react native یه پروژه ساده درست کردم که redux رو بهش اضافه کردم ولی یه خطا بهم میده وقتی npm start میزنم و روی android میخوام اجراش کنم //app.js //react import React from 'react'; //redux import { createStore} from 'redux' ; import { Provider } from 'react-redux'; //root reducer import RootReducer from '/store/RootReducer'; //expo import { AppLoading } from "expo"; import { useFo...

1 پاسخ

سوالاتی درمورد webpack و react دارم و خیلی مهمه

2 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید چطور میتونم فایل های js + react که با webpackخروجی داده میشه رو در node_modules پروژه اصلی اضافه کنم چارت درختی که گفتم از این جا پیدا کردم https://github.com/unicef/react-org-chart و میخام به پروژ اصلی خودم اضافه کنم مشکل اول اینجاست که import ی که برای مثال خودش انجام داد به صورت زیر هستش و با هر بار build گرفتن از webpack به نود ماژول react ای که خود سازنده به عنوان مثال از...

1 پاسخ

دوباره صدا شدن useeffect بعد از فراخوانی usecallback

2 ماه پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه من تو پروژه ری اکتم api اصلی رو تو useEffect صدا میکنم زمانی که یه اکشنی انجام میدم مثلا سرچ اون پارامتر رو تو useCallback میفرستم به api و انتهاش پارامتر سرچ رو میفرستم ولی زمانی که تب network رو نگاه میکنم میبینم api دو بار صدا میشه یک بار api , useEffect و پشتش api, useCallback دلیل این موضوع چی هست؟

1 پاسخ

ری اکت

2 ماه پیش
توسط Mohammad reza Golshahi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من بک یا سایتی و با لاراول میزنم و فرانتش با ری اکته خب الان می خوام نمیش بده نمایش نمیده و این اررو و توی کنسول دارم TypeError: react.PropTypes is undefined js http://127.0.0.1:8000/js/app.js:105312 و اینکه صفحه example براحتی و با هیچ مشکلی بالا میاد و چیزی که فرانت کار بهم داده هر کاری میکنم تو کنسول اررور داره اگر کسی میدونه ممنون میشم جواب بدین بدجوری گیر کردم

1 پاسخ

Laravel and React

2 ماه پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام دوستان اگه بک یه پروژه رو با لاراول بزنم و فرانتش رو با ری اکت،اگه بخوام روی هاست قرارشون بدم چیکار باید بکنم؟؟ باید 2 تا هاست تهیه کنم؟ یکی برای api laravel و یکی هم برای ری اکت؟ و اگه بخوام فقط بخشی از سایت با ری اکت باشه ،اونوقت برای پیاده سازیش روی هاست چیکار باید بکنم ؟باید 2 تا هاست تهیه کنم که یکی برای ری اکت و یکی هم برای خود لاراول؟؟ ممنون

1 پاسخ

بهترین راه ساخت سایت با لاراول

2 ماه پیش
توسط abbas momeni آپدیت شد

سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. از بین این دو راه چه راهی برای ساخت سایت بهینه تره. ۱.زدن سایت با لاراول و استفاده از ویو برای فرانت ۲زدن کامل سایت با react و نوشتن api با لاراول

9 پاسخ

یادگیری react

2 ماه پیش
توسط محمد حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان . من برنامه نویس بک اند هستم و دارم یکم فرانت هم یادمیگیرم . هدف من ری اکت هست اما اصلا حوصله جاوااسکریپتو ندارم و سینتکسش واسم خسته کننده است . یه آشنایی با جاوااسکریپت es5 دارم و کار کردم و دوره ری اکت راکت رو تهیه کردم . آیا میشه مثلا بعدا بیام این مفاهیمو یاد بگیرم؟؟؟ من لاراول رو همینطور یاد گرفتم

5 پاسخ

جلوگیری از نصب برنامه react native در دستگاه های روت شده

2 ماه پیش
توسط محسن فلاح آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان میخوام جلوی نصب اپلیکیشنی که با react native نوشتم رو روی گوشی های روت شده بگیرم با یه پکیجی مثله react-native-is-device-rooted میشه بعد از نصب فهمید که گوشی روت شده یا نه ولی میخوام از اول نزارم نصب بشه ممنون روز خوش

1 پاسخ

مشکل نصب reactjs

3 ماه پیش
توسط sina shah oveisi آپدیت شد

سلام هنگام نصب ریکت این error میده F:\insta>npm install -g create-react-app npm ERR! Unexpected end of JSON input while parsing near '...ress":"2.0.0-beta.1",' npm ERR! A complete log of this run can be found in: npm ERR! چیکار باید انجام بدم @hesammousavi

3 پاسخ

مشکل خطا ی error No Android device در react native

3 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من هنگامی که از اندروید استودیو پروژه ریکت نیتو رو اجرا میکنم روی ایمولاتور ران میشه ولی وقتی از ترمینال پروژه دستور زیر رو وارد میکنم اجرا نمیشه react-native run-android حتی دستور زیر که به ایمولاتور متصل میکنه هم امتحان کردم ولی بهش متصل نمیشه react-native run-android --deviceId 127.0.0.1:62001 مشکل از کجاست با تشکر

2 پاسخ

تست یک کامپونت در کامپونت پدر در ReactJS

3 ماه پیش
توسط محسن محمدخانی مطرح شد

سلام من یک کامپونت TodoList دارم که یک state داره که لیستی از وظایف هستش و به عنوان props به کامپونت TodoItem ارسال میشه و کامپونت TodoItem تمام لیست وظایف نمایش میده وقتیکه روی تگ input.new-todo دکمه enter فشرده میشه باید محتوا وارد شده داخل تگ به state کامپونت TodoList اضافه بشه و کامپونت TodoItem یک item بهش اضافه بشه چطوری باید برای این تست بنویسم؟ خودم یک تست نوشتم اما ارور...

0 پاسخ

چطور در JS از تفاضل دو TIMESTAMP تعداد ماه و سال را بدست اورد

3 ماه پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام..اخر هفته همگی بخیر و خوشی دوستان بنده یه پروژه ای دارم که کاربر تاریخ شروع و تاریخ پایان همکاری با شرکت را وارد میکند حالا من باید از TIMESTAMP سیزده رقمی که برا اساس نانو ثاتیه هستش به نیجه ی زیر برسم 1) تعداد سال ها 2) تعداد ماه ها اگه روش یا ایده جالبی تو این زمینه به نظرتون میرسه خیلی خوشحال میشم راهنمایم کنید

3 پاسخ

مشاوره لاراول

3 ماه پیش
توسط mkhy آپدیت شد

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید من قصد دارم ی پروژه بنویسم که فرانت ری اکت باشه و بک لاراول و با api به هم متصل بشن و قراره نیتیو هم کار بشه برای همین: تصمیم دارم از Sanctum برای احرازهویت استفاده کنم ایا پیشنهاد بهتری هست؟ قراره چتروم داشته باشم و به سرور متصل باشه با سوکت. راهش چیه؟ دیتابیس برای چتروم چی داشته باشم؟ اگه بخوام کل اپلیکیشن همیشه بروز باشه(مثل چتروم)(مثل تلگرام) چجوری این...

2 پاسخ

آپلود عکس در CKEditor 5 و React با API

3 ماه پیش
توسط ajay kumar آپدیت شد

باسلام به همه دوستان بنده یک پنل مدیریت توسط ری اکت دارم و الان میخوام توسط CKEditor5 متن یک پست را ذخیره کنم. به همین دلیل نیاز دارم که توسط CKEditor بتوانم داخل متن خودم عکس و ... آپلود کنم. در نظر داشته باشید که بک سایت من api لاراول هست و اطلاعات در نهایت توسط یک api ذخیره میشود. اگر کسی نمونه ای داره و یا تجربه ای داره هم بخش فرانت و هم بک ممنون میشم باهام به اشتراک بزاره ! این لینک نتیجه تحق...

2 پاسخ

چطور میشه در textfield فقط اجازه وارد کردن عدد داد

3 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام رفقا..اخر هفته همگی خوش اقا من یه پروژ react دارم که از material ui استفاده میشه و بچه های تحلیل گیر دادن که حتما text fied عدد وارد بشه و کاربر جز عدد نتونه چیزی وارد کنه .. اگر کسی ایده یا نظری داره دراین مورد خوشحال میشم که با من به اشتراک بزاره

7 پاسخ

best performance for load font in React

3 ماه پیش
توسط Hell2 مطرح شد

سلام، برای اینکه فونتمون برای لود شدن تو سایت ری اکتی بهترین پرفورمنس رو داشته باشه چه مدلی باید ازش اددش کنیم و ازش استفاده کنیم؟

0 پاسخ

state در ری اکت

3 ماه پیش
توسط Winter Soldier آپدیت شد

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان من 2تا استیت به صورت زیر دارم: this.state={ words:[ {key:1 , word:'ali'}, {key:2 , word:'ahmad'}, {key:3 , word:'sara'}, {key:4 , word:'mona'}, ], words2:[ {key:1 , word:'negin'}, {key:2 , word:'sina'}, {key:3 , w...

8 پاسخ

آیا در ssr وضعیت لاگین بودن کاربر مهم است و باید اعمال شود

3 ماه پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان . واقعا چند روزه هر چی فکر میکنم به نتیجه ای نمی رسم . در مورد اینکه ما در SSR آیا باید وضعیت لاگین بودن کاربر را در نظر بگیریم یا خیر ؟ یعنی اینکه آیا باید کاپوننت های خود را بر اساس اینکه کاربر لاگین کرده ، رندر کنیم یا بر عکس ؟ اگر فرض کنیم کاربر لاگین نکرده و کامپوننت های خود را بر این فرض رندر کنیم ، مشکل این است که ، ممکنه که کاربر در روت های قبلی لاگین کرده باشه !! پس الان هم در...

1 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته