سوالات و گفتگوها

مشکل نصب reactjs

11 ساعت پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام هنگام نصب ریکت این error میده F:\insta>npm install -g create-react-app npm ERR! Unexpected end of JSON input while parsing near '...ress":"2.0.0-beta.1",' npm ERR! A complete log of this run can be found in: npm ERR! چیکار باید انجام بدم @hesammousavi

2 پاسخ

مشکل خطا ی error No Android device در react native

2 روز پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من هنگامی که از اندروید استودیو پروژه ریکت نیتو رو اجرا میکنم روی ایمولاتور ران میشه ولی وقتی از ترمینال پروژه دستور زیر رو وارد میکنم اجرا نمیشه react-native run-android حتی دستور زیر که به ایمولاتور متصل میکنه هم امتحان کردم ولی بهش متصل نمیشه react-native run-android --deviceId 127.0.0.1:62001 مشکل از کجاست با تشکر

2 پاسخ

تست یک کامپونت در کامپونت پدر در ReactJS

5 روز پیش
توسط محسن محمدخانی مطرح شد

سلام من یک کامپونت TodoList دارم که یک state داره که لیستی از وظایف هستش و به عنوان props به کامپونت TodoItem ارسال میشه و کامپونت TodoItem تمام لیست وظایف نمایش میده وقتیکه روی تگ input.new-todo دکمه enter فشرده میشه باید محتوا وارد شده داخل تگ به state کامپونت TodoList اضافه بشه و کامپونت TodoItem یک item بهش اضافه بشه چطوری باید برای این تست بنویسم؟ خودم یک تست نوشتم اما ارور...

0 پاسخ

چطور در JS از تفاضل دو TIMESTAMP تعداد ماه و سال را بدست اورد

6 روز پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام..اخر هفته همگی بخیر و خوشی دوستان بنده یه پروژه ای دارم که کاربر تاریخ شروع و تاریخ پایان همکاری با شرکت را وارد میکند حالا من باید از TIMESTAMP سیزده رقمی که برا اساس نانو ثاتیه هستش به نیجه ی زیر برسم 1) تعداد سال ها 2) تعداد ماه ها اگه روش یا ایده جالبی تو این زمینه به نظرتون میرسه خیلی خوشحال میشم راهنمایم کنید

3 پاسخ

مشاوره لاراول

6 روز پیش
توسط mkhy آپدیت شد

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید من قصد دارم ی پروژه بنویسم که فرانت ری اکت باشه و بک لاراول و با api به هم متصل بشن و قراره نیتیو هم کار بشه برای همین: تصمیم دارم از Sanctum برای احرازهویت استفاده کنم ایا پیشنهاد بهتری هست؟ قراره چتروم داشته باشم و به سرور متصل باشه با سوکت. راهش چیه؟ دیتابیس برای چتروم چی داشته باشم؟ اگه بخوام کل اپلیکیشن همیشه بروز باشه(مثل چتروم)(مثل تلگرام) چجوری این...

2 پاسخ

دوباره صدا شدن useeffect بعد از فراخوانی usecallback

1 هفته پیش
توسط nht مطرح شد

سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه من تو پروژه ری اکتم api اصلی رو تو useEffect صدا میکنم زمانی که یه اکشنی انجام میدم مثلا سرچ اون پارامتر رو تو useCallback میفرستم به api و انتهاش پارامتر سرچ رو میفرستم ولی زمانی که تب network رو نگاه میکنم میبینم api دو بار صدا میشه یک بار api , useEffect و پشتش api, useCallback دلیل این موضوع چی هست؟

0 پاسخ

آپلود عکس در CKEditor 5 و React با API

1 هفته پیش
توسط ajay kumar آپدیت شد

باسلام به همه دوستان بنده یک پنل مدیریت توسط ری اکت دارم و الان میخوام توسط CKEditor5 متن یک پست را ذخیره کنم. به همین دلیل نیاز دارم که توسط CKEditor بتوانم داخل متن خودم عکس و ... آپلود کنم. در نظر داشته باشید که بک سایت من api لاراول هست و اطلاعات در نهایت توسط یک api ذخیره میشود. اگر کسی نمونه ای داره و یا تجربه ای داره هم بخش فرانت و هم بک ممنون میشم باهام به اشتراک بزاره ! این لینک نتیجه تحق...

2 پاسخ

چطور میشه در textfield فقط اجازه وارد کردن عدد داد

2 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام رفقا..اخر هفته همگی خوش اقا من یه پروژ react دارم که از material ui استفاده میشه و بچه های تحلیل گیر دادن که حتما text fied عدد وارد بشه و کاربر جز عدد نتونه چیزی وارد کنه .. اگر کسی ایده یا نظری داره دراین مورد خوشحال میشم که با من به اشتراک بزاره

7 پاسخ

best performance for load font in React

2 هفته پیش
توسط Hell2 مطرح شد

سلام، برای اینکه فونتمون برای لود شدن تو سایت ری اکتی بهترین پرفورمنس رو داشته باشه چه مدلی باید ازش اددش کنیم و ازش استفاده کنیم؟

0 پاسخ

state در ری اکت

3 هفته پیش
توسط Winter Soldier آپدیت شد

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان من 2تا استیت به صورت زیر دارم: this.state={ words:[ {key:1 , word:'ali'}, {key:2 , word:'ahmad'}, {key:3 , word:'sara'}, {key:4 , word:'mona'}, ], words2:[ {key:1 , word:'negin'}, {key:2 , word:'sina'}, {key:3 , w...

8 پاسخ

آیا در ssr وضعیت لاگین بودن کاربر مهم است و باید اعمال شود

3 هفته پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان . واقعا چند روزه هر چی فکر میکنم به نتیجه ای نمی رسم . در مورد اینکه ما در SSR آیا باید وضعیت لاگین بودن کاربر را در نظر بگیریم یا خیر ؟ یعنی اینکه آیا باید کاپوننت های خود را بر اساس اینکه کاربر لاگین کرده ، رندر کنیم یا بر عکس ؟ اگر فرض کنیم کاربر لاگین نکرده و کامپوننت های خود را بر این فرض رندر کنیم ، مشکل این است که ، ممکنه که کاربر در روت های قبلی لاگین کرده باشه !! پس الان هم در...

1 پاسخ

آپدیت آرایه در State

3 هفته پیش
توسط سجاد حقانی فر آپدیت شد

سلام به همه دوستان من یه لیست آرایه با نام AnswersList مثل این ["Answer1,"Answer2,"Answer3"] و به این شکل map کردم. let rows=[]; this.props.AnswerList.map( (el,index)=>rows.push(<AnswerRow key={el} el={el} index={index} handleChange={this.handleChange}/>) ) return( <div>{rows}</div> ); و این...

8 پاسخ

create attribute در جاوا اسکریپت و Reactjs

3 هفته پیش
توسط سجاد حقانی فر آپدیت شد

سلام دوستان وقتی از createAttribute برای اضافه کردن onChange استفاده می کنم تابعی که بهش پاس میدم رو تو صفحه این طوری میزنه <input type="text" name="answer[]" class="form-control" value="fghfghfgh" onchange="function () { [native code] }"> در صورتی که همین رویداد رو در فضای JSX بهش دادم درست کار می کنه و اصلا تو Inspect نشون هم نمیده. مجبورم از متد اول استفاده کنم چون المنت بالا رو با یه دک...

10 پاسخ

SSR منطقی چیست

1 ماه پیش
توسط Ali Sadeghi آپدیت شد

سلام به همه دوستان . خسته نباشید. من با استفاده از Meteor Js و React یک آپ ساختم و در حال توسعه اون هستم. الان در حال راهندازی SSR برای پروژه هستم ، حالا این سوال برای من پیش اومده : وقتی که وارد اپ و روت اصلی میشیم ، سرور کامپوننت ها Home رو رندر میکنه و درون دایو اصلی قرار میده . اما وقتی وارد روت دیگری میشم مثل روت Register، دیگه سرور کامپوننت های Register رو رندر نمیکنه و در واقع همون کامپون...

1 پاسخ

سوالی در ارتباط با react و react native

2 ماه پیش
توسط 3aeed مطرح شد

ا سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندسین عزیز یک سوالی ذهنمو مشغول کرده لطفا راهنماییم کنید اگر با react و react native کار کردید...... من توسعه دهنده فرانت اند وب هستم و تسلطی به جاوا اسکریپت دارم میخواستم وارد حیطه برنامه نویسی موبایل بشم اول سراغ کوردوا و برنامه های وب ویو رفتم که برای برنامه های سطح پایین خوبن اما در حد متوسط یکم کند هستن اما شنیدم react native خوبه و پرفرمنس خوبی داره ک...

0 پاسخ

سوال در مورد ذخیره سازی کوکی در اکستنشن کروم

3 ماه پیش
توسط بهزاد عزیزان آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من دارم روی یک اکستنشن کروم کار میکنم . توی این پروژه میخوام برای هر تب یک متغیر هایی ذخیره کنم که تا وقتی تب باز هست اکستنشن هم بتونه اون متغیر ها رو داشته باشه. به محض اینکه تب ریلود میشه یا بسته میشه متغیر ها باید پاک بشه! اکستنشن فقط متغیر های تب خودشو نمایش میده (ینی تب های دیگه رو نیازی نیست) من با ری اکت این اکستنشن رو نوشتم به نظرتون این متغیر ها رو کجا ذخیره سازی کنم؟

3 پاسخ

انتشار پروژه Nodejs

3 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان. فرض کنید که یک پروژه گرفتید و با MERN استک انجامش دادید (Mongo, Express, React, Nodejs). یک وب اپلیکیشن (شاید هم وبسایت) متوسط، اصلا پروژه عظیمی نیست، اما خب بالاخره اختصاصی طراحی شده دیگه (یعنی دیگه اونقدر هم کوچیک نیست). میخواستم بدونم شما همچنین پروژه ای رو کجا و چجوری deploy میکنید و میزبانیش میکنید ؟ و بقول معروف میبریدش در production ؟

3 پاسخ

واضح نبودن اطلاعات خطا در Error Boundry

3 ماه پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام بعد از build پروژه اگر خطایی تو برنامه باشه من اون خطارو با Error Boundaries گرفتم و دادم به سرور ...... ولی مسیری که خطا خورده رو واضح نمیده ..... یعنی مکان خط اون خطا رو در فایل های chunk میده که اصلا واضح نیست ...... راهی برای برطرف کردن این مشکل هست 21/07/2020 18:30:36 Object.values is not a function Error: TypeError: Object.values is not a function at https://app.example/static/js/8....

2 پاسخ

مشکل در ساخت اکستنشن کروم با React js

3 ماه پیش
توسط بهزاد عزیزان آپدیت شد

سلام و وقت بخیر من دارم یه اکتنشن کروم با ری اکت مینویسم . با دستور npm run build پروژه رو بیلد کردم و دایرکتوری build رو تو کروم لود کردم اما اکستنشن ارور میده. وقتی سرچ کردم این راه حل رو پیدا کردم اما نمیدونم INLINE_RUNTIME_CHUNK=false رو باید کجا بزارم. فکر میکنم باید تو فایل env بزارمش اما این فایل کجا باید باشه و ... رو نمیدونم ممنون میشم توضیح بدید

4 پاسخ

خروج از حساب کاربری

3 ماه پیش
توسط نیما آپدیت شد

دوستان عزیز راکتی سلام وقت بخیر چطور میتونم با ریکت جی اس و جاوا اسکیریپت مورد زیر رو بر طرف کنم !؟ دوستانمی خواستم کاربر بعد از اینکه لاگین کاربریش شد فقط بتونه در 1 تب با داشبورد کار کنه و وقتی روی open new tab زد ویا cntrl + click کرد یا اصلا آدرس url رو کپی کرد یا از هر راه دیگه ای زمانی که خواست داشبورد رو در دو تا تب داشته باشه از کاربری بصورت اتومات لاگ اوت بشه من فکر میکنم که توکن ر...

2 پاسخ

ساخت فایل exe پروژه ری اکتی

3 ماه پیش
توسط Amir Cheraghi آپدیت شد

سلام من یه پروژه خیلی کوچیک ری اکتی دارم که بک اند هم نداره و از یه فایل json میخونه فقط میخوام از پروژم یه فایل exe داشته باشم از electron-packager استفاده کردم ولی فایل exe ارور میده راه دیگه ای کسی سراغ داره؟

3 پاسخ

نشان دادن اپ های مسیریاب در ری اکت

3 ماه پیش
توسط عمو پدی آپدیت شد

سلام دوستان. داخل یک برنامه ری اکت که pwa هست، چندتا لوکیشن ذخیره شده داریم (بصورت lat , lng). حالا میخوام هروقت کاربر روی دکمه "نمایش روی نقشه" کلیک کرد، لیست اپلیکشن های مسیریابی که روی موبایل کاربر نصب هستن (گوگل مپ، ویز، نشان و..) نشون داده بشه و کاربر با انتخاب هرکدوم، بره داخل اون برنامه و اون لوکیشن بهش نشون داده بشه رو نقشه. البته با فرض اینکه کاربر با گوشی اومده باشه. کسی تاحالا...

0 پاسخ

چک کردن لاگین بودن فرد در تمامی صفحات

4 ماه پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام بهترین راهی که میتونم تو تمامی صفحات پروژه ی ری اکتیم چک کنم که کاربر لاگین هست یا نه که بهش منو ها رو نشون بدم یا پیغام، چی هست؟ آیا باید همراه هر api و تو تک تک صفحات get بزنم و authorization ش رو بگیرم؟ یا راه بهتری وجود داره؟

3 پاسخ

دریافت توکن

4 ماه پیش
توسط Amir آپدیت شد

سلام چجوری باید توی پروژه ی ری اکتم یه توکن رو ذخیره کنم و توی تمام request هام به سمت سرور ارسالش کنم؟ این توکن با ریسپانس api میاد سمت فرانت؟ من توی ری اکت تازه کارم ممنون میشم به زبان ساده راهنماییم کنید از من خواستن از CSRF protection استفاده کنم

6 پاسخ

مشکل اجرای صحیح استایل در ریکت نیتیو

4 ماه پیش
توسط مرصاد مطرح شد

سلام خدمت اساتید گرامی من تازگی ۲ تا دکمه با <Touchopacity >درست کردم وبرای اون ها استایل گذاشتم اما استایل ها اشتباه اجرا میشن استایل ها رو تو یه فایل جدا نوشتم و برای فعال شدن دکمه وغیر فعال شدن ان استایلopacity:1وopacity:0.5گذاشتم اما الان باید ۲ بار کلیک کنم تا حالت opacity فعال شود در صورتی دکمه کار کرد خود را که برای مثال سورت کردن داده باشه رو انجام میده لطفا این خطای منطقی استایل...

0 پاسخ

زبان هایی که قبلا یاد گرفته بودمو فراموش کردم.

4 ماه پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام بچه ها من دوره es6 رو سه ماه پیش تموم کرده بودم و بعد هر جلسه هم کدای جدید رو واسه خودم میزدم که یادم بمونه و رفتم nodejs بعد یه مدتی تقریبا سه ماه کار نکردم(یعنی node رو زیاد ادامه ندادم همون موقع هایی که es6 رو تموم کردم دیگه سه ماه کدی نزدم) و الان که بعد 3 ماه اومدم و دوست دارم که react js و بعدش angular یاد بگیرم خیلی از ویژگی های es6 یعنی سینتکس شون و کاربردشون یادم رفته و دارم دوباره ا...

8 پاسخ

vueدر مقابل Reactدر SPA

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من درحال نوشتن پروژه ای هستم که بین React و vue موندم میگن vue بنویس سبک تر هست ساده تره و سریع تره ولی تو راکت متاسفانه به صورت SPA آموزش داده نشده و سایتای دیگه هم خیلی گرونن با پشتیبانی تماس گرفتم میگن بعد از اومدن Vue x3 دوره رو reamake میکنن و اونجا SPAهم توضیح میدن موندم حالا سختی های react رو به جون بخرم و react بنویسم یا vueبنویسم به صورت چند صفحه ای بعد بهvue x3 اپدیتش کنم به صورت S...

4 پاسخ

پریدن نام کاربری با رفرش صفحه

4 ماه پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام توی پروژه ری اکت نام کاربری رو با ریداکس از صفحه ی لاگین میفرستم به navbar که توی صفحه ی اصلی هست و بین صفحات که جا به جا میشم اکی هست و نام کاربری رو نشون میده مشکل اینجاست که وقتی صفحه رو refresh میکنم نام کاربری به حالت دیفالت یعنی کاربر مهمان تغییر میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟

4 پاسخ

بازگشت به اپلیکیشن و صفحه ی خاص در ریکت نیتیو

5 ماه پیش
توسط mostafa آپدیت شد

من یه اپ نوشتم که میره به درگاه پرداخت ولی میخوام برگردم به اپ از prefix استفاده میکنم و برمگیرده به صفحه ی اصلی ولی من نمیخوام اینجوری باشه میخوام بره به صفحه ای که من میخوام ساختار پروژمم به این شکله یه استک دارم به اسم loginsStack یه استک دارم به اسم homeStack که این تو بالایی یه استک دارم به اسم chargeStack که این تو بالایی که میخوام برم تو صفحه ی Success در ChargeStack در ضمن نسخه ی react-nav...

0 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته