یادگیری لاراول

لاراول پر استفاده‌ترین فریمورک زبان برنامه نویسی PHP بوده و در سال‌های اخیر توسط شرکت‌ها و استارتاپ‌های بسیار زیادی مورد استفاده قرار گرفته است. یادگیری لاراول به شما کمک می‌کند با سرعت بسیار زیادی وبسایت مورد نظرتان را توسعه دهید.

نقشه راه:
  • قدم‌های پیش‌نیاز: 1
  • قدم‌های اصلی: 12
  • قدم‌های بعدی: 0

مسیر یادگیری چیه؟

بخش «مسیر یادگیری» در تلاش است تا از پیچیدگی فرایند آموزشی کاسته و مسیر روشنی را برای طی کردن دوره‌های آموزشی در اختیار شما قرار دهد. هر کدام از مسیرهای یادگیری، از نقطه صفر شروع شده و شما را تا پیشرفته شدن همراهی می‌کند. پیش رفتن با هر قدم از این مسیر می‌تواند دید بسیار خوبی به شما از فرایند آموزشی و میزان پیشرفت خودتان را ارائه دهد.

پیش‌نیازها

شامل 10 دوره

قدم‌های اصلی

تکمیل ضبط
10:03:42
رایگان :)
01:50:06
رایگان :)
02:31:45
رایگان :)
01:17:51
رایگان :)
01:27:27
رایگان :)
02:04:42
رایگان :)
05:58:34
590,000
36:13:31
829,000
11:17:45
790,000
تکمیل ضبط
رایگان برای اعضای ویژه
08:01:03
990,000
تکمیل ضبط
رایگان برای اعضای ویژه
10:10:06
490,000
تکمیل ضبط
رایگان برای اعضای ویژه
04:46:15
490,000
سرفصل‌های قابل خریداری
40٪ تخفیف
ساخت Api با Laravel و GraphQL
490,000
آموزش پروژه محور لاراول
829,000
آموزش Livewire
490,000
آموزش پیشرفته صف‌های لاراول
990,000
آموزش کاربردی Restful API در لاراول
790,000
آموزش جامع Eloquent در لاراول
590,000
مبلغ قابل پرداخت:
1,671,600 تومان سود از خرید
4,179,000
2,507,400

شروع مسیر یادگیری لاراول

با خرید یک‌جای دوره‌های مسیر یادگیری لاراول از مزایای زیر برخورداری شوید.

  • تخفیف 40 درصدی
  • گارانتی بازگشت وجه
  • پشتیبانی همیشگی
  • دسترسی دائمی

در مورد راکت چه میشنویم؟

این‌ها، بخش خیلی کوچکی از نظراتی هستند که افراد مختلف در مورد راکت دارند.

راکت شاید تنها ترین مجموعه در ایران باشد، که آموزش های کاربردی، بروز و پروژه محور متناسب با نیاز بازار داخلی و جهانی ارائه میده! دمتون گرم

مهدی علیپور
مهدی علیپور کارآفرین، طراح رفتار و مربی بین المللی

به واسطه فیلد کاری متفاوت، من تجربه استفاده از دوره ها راکت رو نداشتم ولی هر کدوم از بچه های تیم‌ فنی‌مون که یک دوره از مجموعه راکت تهیه کرده،‌ هم رضایت بالایی داشتند هم دوره ها براشون خیلی کاربردی بوده. تبریک میگم به حسام موسوی عزیز برای دوره های ارزشمندی که خلق کرده

وحید بهرامیان
وحید بهرامیان مدیر محصول ژاکت

توضیحات مسیر یادگیری آموزش لاراول

دانستن یک فریمورک همه کاره یکی از الزامات تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده حرفه‌ای Back-End است. نسبت به اینکه چه زبان برنامه‌نویسی را انتخاب می‌کنید، فریمورک‌های متعددی وجود دارد که انتخاب هر کدام از آن‌ها مستلزم مطالعه و آگاهی نسبت به آن است. برای هر زبان برنامه‌نویسی همواره یک فریمورک محبوب وجود دارد که اغلب برنامه‌نویسان آن از زبان، از آن استفاده می‌کنند. برای مثال لاراول که موضوع آموزشی ماست محبوب‌ترین فریمورک مربوط به زبان برنامه‌نویسی PHP است.

اما چرا به یک فریمورک نیاز داریم؟

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که در نهایت منجر به این قضیه می‌شود که ما از فریمورک لاراول استفاده کنیم. بیایید با اصلی‌ترین این دلایل آشنا شویم.

دوباره چرخ را اختراع نکنید

همه چیز به یک ضرب‌المثل بسیار پر معنا برمی‌گردد: «دوباره چرخ را اختراع نکنید». زمانی که شما ابزارهای مورد نیاز را در اختیار دارید چه نیازی‌ست که آن‌ها را از ابتدا اختراع کنید. استفاده از یک فریمورک دقیقا شما را از مرتکب شدن به این اشتباه دور نگه می‌دارد.

سرعت توسعه بیشتر

کدنویسی از صفر کار سخت و طاقت فرسایی‌ست، اگر یک مدت زمان محدود برای توسعه اپلیکیشن نیز داشته باشید بسیار اهمیت پیدا خواهد کرد که شما در زمان کوتاهی بتوانید محصول خود را ارائه دهید. فریمورک در این زمینه به کمک شما خواهد آمد.

ساختار استاندارد

فریمورکی مانند لاراول از کدبیس بسیار محکم و استانداردی برخوردار است، شانس شما نیز برای اینکه بتوانید وب اپلیکیشن مستقلی را با این میزان از امنیت ایجاد کنید بسیار کم است. به همین دلیل بسیاری از اوقات بهتر است بجای تکیه کردن بر توانایی‌های خود بر توانایی‌های جمعی (لاراول را یک تیم از برنامه‌نویسان عالی مدیریت می‌کنند) تکیه کرده و به آن‌ها اعتماد کنید. به این شکل با خطاهای عجیب و غریب روبرو نشده و می‌توانید در مواجه به مشکلات و خطاهای مختلف از همگانی‌ترین امکان‌ها استفاده کنید. 

کار تیمی بهتر

استفاده از یک فریمورک به معنای استفاده از توابع، کلاس‌ها و دستوراتی است که در میان توسعه‌دهندگان بسیار زیادی شناخته شده است. به همین جهت کار تیمی با استفاده کردن از فریمورک آسان است. اما اگر شما یک کد بیس را ایجاد کرده و در آن توابعی ناشناخته را توسعه دهید برای هم تیمی‌های‌تان کار کردن سخت می‌شود چرا که هر بار نیاز دارید که به آن‌ها همه چیز را توضیح دهید.

قدم‌های آموزش یادگیری Laravel

حال که قصد ورود به دنیای فریمورک لاراول را گرفته‌اید باید یک نکته مهم را به شما بگویم و آن اینکه شما قرار است با تکنولوژی‌ بسیار قدرتمند همراه با اکوسیستم بزرگی آشنا شوید. به همین دلیل نیاز است که صبر و حوصله به خرج داده و متفکرانه در رابطه با این موارد فکر کنید. سعی نکنید میانبر بزنید و از شاخه‌ای به شاخه دیگر بروید. اما از آنجایی که ممکن است روش‌های متفاوتی برای رسیدن به دانش لازم وجود داشته باشد چه کاری باید انجام دهید؟ ما در مجموعه وبسایت راکت قصد داریم بصورت قدم به قدم این فرایند را با شما طی بکنیم. به همین دلیل شما را از دیدن و استفاده کردن از روش‌های دیگر بی نیاز ساخته‌ایم. بنابراین به قدم‌های گفته شده در پاراگراف‌های پایین‌تر توجه داشته و سعی کنید بنا به اصول گفته شده حرکت کنید.

پیش‌نیاز

از آنجایی که لاراول یک فریمورک مبتنی بر PHP است شما ابتدای کار نیاز دارید که به خوبی با PHP آشنایی داشته باشید. به همین دلیل اگر با این زبان فوق‌العاده آشنایی ندارید پیشنهاد می‌کنم در ابتدای کار به «گام‌های یادگیری PHP» مراجعه کنید.

قدم اول: آموزش Laravel

در اولین قدم از فرایند یادگیری لاراول، آموختن چهارچوب خود لاراول است. به همین جهت نیاز است که در قدم اول به خوبی با این فریمورک و ویژگی‌های آن آشنا شده و بتوانید ذهنیت یک توسعه‌دهنده لاراول را در خود ارتقا دهید. دوره رایگان آموزشی «آموزش Laravel» این کمک را به شما خواهد کرد.

قدم دوم: آشنایی با امکانات جدید لاراول ۷

لاراول درست مانند هر تکنولوژی دیگری از نسخه‌بندی‌های متفاوتی تشکیل شده است. در کنار یادگیری اصول اولیه لاراول شما باید سعی کنید همواره خودتان را با نسخه‌های جدید سازگار کرده و با ویژگی‌های جدید آن آشنا شوید. دوره آموزشی «آشنایی با امکانات جدید لاراول ۷» در این فرایند شما را یاری خواهد کرد.

قدم سوم: آشنایی با امکانات جدید لاراول ۸

بعد از انتشار نسخه ۷، توسعه‌دهندگان لاراول به این نتیجه رسیدند که امکانات جدید بسیاری را باید به لاراول اضافه کنند. این امکانات جدید را نمی‌توانستند به لاراول نسخه ۷ اضافه کنند چرا که مدت زمانی از ارائه نسخه ۷ می‌گذشت. به همین دلیل امکانات جدید را در نسخه ۸ لاراول اضافه کردند. در دوره آموزشی «آشنایی با امکانات جدید لاراول ۸» شما با این امکانات جدید آشنا خواهید شد.

قدم چهارم: آموزش پروژه محور لاراول

هیچ چیز بهتر از یک آموزش پروژه محور برای یادگیری یک تکنولوژی در دنیای واقعی نیست. در قدم چهارم ما دقیقا قصد داریم به چنین قصدی دست پیدا کنیم. در دوره آموزشی «آموزش پروژه محور لاراول» موضوعاتی را یاد خواهید گرفت که در دنیای واقعی پروژه‌ها نیاز بسیار زیادی به آن‌ها وجود دارد. برای مثال بحث امنیت وبسایت، ایجاد سیستم احراز هویت دو گانه، امکانات مربوط به بررسی دسترسی‌ها و... مواردی هستند که اگر در یک ساختار پروژه محور آن‌ها را یاد بگیرید می‌تواند بسیار به شما کمک کند.

قدم پنجم: ساخت یک وبسایت آموزشی (فروشگاهی) با لاراول

باز هم یک پروژه دیگر اما بصورت کامل‌تر و هدف‌دارتر. در قدم پنجم قصد داریم یک وبسایت آموزشی با محوریت فروشگاه را ایجاد کنیم. مطمئنا چالش‌های بسیار زیادی در راه داریم اما در دنیای برنامه‌نویسی هیچ چیز نمی‌تواند همواره یک چالش بماند. ما در دوره آموزشی «ساخت یک وبسایت آموزشی (فروشگاهی) با لاراول» این موضوع را اثبات خواهیم کرد.

قدم ششم: آموزش Livewire

کار کردن با Back-End لذت‌بخش است اما برای یک توسعه‌دهنده بک-اند چیزی که عذاب آور است توسعه لایه فرانت-اند است. البته در شکل استاندارد هر دو این کارها را یک نفر انجام نمی‌دهد اما زمانی که فرد به تنهایی مجبور به انجام آن‌ها شود راه چاره چیست؟ استفاده کردن از یک فریمورک همه فن حریف. Livewire فریمورک کاملی‌ست که می‌تواند با استفاده کردن از کتابخانه‌ها و ويژگی‌های متفاوت در کنار لاراول به شما قدرت توسعه یک اپلیکیشن یکپارچه را بدهد. در دوره آموزشی «آموزش Livewire» ما دقیقا قصد یاد دادن چنین چیزی را به شما داریم.

قدم هفتم: ساخت Restful Api با Laravel و Lumen

درک درست پیدا کردن از چیستی API بسیار ضروری و مهم است. تمام اپلیکیشن‌های مدرن امروزی از API استفاده می‌کنند. حال ما در دوره آموزشی «ساخت Restful Api با Laravel و Lumen» قصد داریم شما را با فرایند ساخت یک API مستقل آشنا کنیم. قدم هفتم در این آموزش بسیار قدم مهمی‌ست بنابراین آن را نباید نادیده بگیرید.

قدم هشتم: ساخت Api با Laravel و GraphQL

در قدم هفتم یک روش برای ساخت REST API را مورد بررسی قرار دادیم اما در قدم هشتم می‌خواهیم با دنیای جدیدی از APIها آشنا شویم و آن GraphQL است. GraphQL تکنیک نسبتا جدیدی برای ایجاد و مدیریت APIهاست. «ساخت Api با Laravel و GraphQL» دوره آموزشی خواهد بود که به شما در فرایندی یادگیری این موضوع کمک می‌کند.

قدم نهم‌: آموزش پکیج نویسی لاراول

مطمئنا اگر تمام قدم‌ها را به خوبی پیش آمده باشید می‌دانید که سیستم پکیج‌های لاراول به چه شکلی کار می‌کند. حال ممکن است به این نتیجه رسیده باشید که برای انجام دادن هر کاری بخصوص کارهایی که نیاز به شخصی‌سازی بسیار زیاد دارند استفاده از پکیج‌ها کار مناسبی نباشد. خب در این مواقع باید چه کاری انجام دهیم. نظرتان در رابطه با اینکه پکیج خودتان را از ابتدا ایجاد کنید چیست؟ دوره آموزشی «آموزش پکیج‌نویسی لاراول» به شما دقیقا این کمک را می‌کند.

 

پس از مشاهده و یادگیری این ۹ دوره آموزشی، شما به توسعه دهنده همه فن حریف لاراول تبدیل خواهید شد که می‌توانید هر ایده و مسئله‌ای را به دنیای واقعی بیاورید و بتوانید به بهترین شکل ممکن اپلیکیشن‌های سمت سرور را ایجاد کنید. 

سوالات متداول

برای شروع مسیر یادگیری یک زبان یا فریمورک برنامه نویسی ممکن است سوالات مختلفی در ذهن شما شکل گرفته باشد، در اینجا ما سعی کرده‌ایم به تعدادی از این سوالات پاسخ دهیم.

؟

یادگیری لاراول چقدر طول می‌کشد؟

این کاملا بستگی به شخص شما دارد. افرادی که php را به خوبی کارکرده باشند و با مفهوم و روش استفاده OOP و MVC در PHP به خوبی آشنا باشند با تلاش و تمرین خوب می‌توانند به سادگی لاراول را یادبگیرند و از آن در پروژه‌های خود استفاده کنند.

این سوال بارها و بارها پرسیده می‌شود و باید گفت جواب مشخصی برای آن وجود ندارد، بلکه برای هر شخص این موضوع یعنی زمان یادگیری متفاوت است، بنابراین پیشنهاد می‌شود به دنبال پاسخ برای این سوال نباشید و به جای آن سعی کنید تلاش و تمرین خود را بیشتر کنید تا بتوانید سریع‌تر لاراول را یاد بگیرید.

؟

آیا آموزش لاراول راکت کافی است؟

ما در راکت سعی کرده‌ایم به شکل کامل لاراول را پوشش دهیم.  برای همین دوره‌های مختلف از مقدماتی تا پیشرفته در حوزه آموزش لاراول را آماده سازی کرده‌ایم و در اختیار شما قرار دادیم.

حالا شما می‌توانید قدم به قدم این دوره‌های که در چارت یادگیری لاراول قرار دارد را مشاهده کنید، و با خیال راحت لاراول را به شکلی یاد بگیرید که به راحتی بتوانید هر پروژه‌ای را با آن پیاده‌سازی کنید.

؟

چرا لاراول را انتخاب کنیم؟

جامع‌بزرگ برنامه‌ نویسان ، توسعه سریع ، ساختار تمیز و کاربردی ، ابزارهای زیاد و موارد دیگر از جمله ویژگی‌ های فریمورک لاراول است که این روزها یادگیری لاراول را به یک trend جهانی تبدیل شده است. دیر یا زود به این نتیجه‌ خواهید رسید که برای پروژه بعدی خوب باید لاراول را انتخاب کنید.

؟

آیا یادگیری لاراول آسان است؟

آموزش لاراول آسان است اما به شرط‌ها و شروط‌ها، به شرط اینکه شما php را خوب کار کرده باشید و با مباحث OOP و MVC کامل آشنا شده باشید. در این صورت است که به سادگی با تمرین مناسب می‌توانید لاراول یادبگیرید و از آن در پروژه‌های خود استفاده کنید.

؟

آیا لاراول آینده شغلی دارد؟

لاراول مهمترین فریمورک زبان برنامه نویسی PHP است و توسط بسیاری از شرکت‌ها و استارتاپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین دلیل است که یادگیری حرفه‌ای لاراول به شما این امکان را می‌دهد تا از آینده کاری‌تان مطمئن شده و از وجود فرصت‌های شغلی متعدد مطمئن شوید.

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید