یلدا مبارک ❤️ ، ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها برای ۵۰ نفر ...
۹ نفر باقی ماندهPHP محبوبترین زبان برنامه نویسی حوزه وب است. بیش از ۵۰ درصد وبسایتهای دنیا با استفاده از این زبان و تکنولوژی های مربوط به آن توسعه پیدا کردهاند. یادگیری PHP به شما قابلیت ایجاد انواع وبسایتهای مختلف را میدهد.
بخش «مسیر یادگیری» در تلاش است تا از پیچیدگی فرایند آموزشی کاسته و مسیر روشنی را برای طی کردن دورههای آموزشی در اختیار شما قرار دهد. هر کدام از مسیرهای یادگیری، از نقطه صفر شروع شده و شما را تا پیشرفته شدن همراهی میکند. پیش رفتن با هر قدم از این مسیر میتواند دید بسیار خوبی به شما از فرایند آموزشی و میزان پیشرفت خودتان را ارائه دهد.
با خرید یکجای دورههای مسیر یادگیری PHP از مزایای زیر برخورداری شوید.
اینها، بخش خیلی کوچکی از نظراتی هستند که افراد مختلف در مورد راکت دارند.
پس تصمیم گرفتهاید زبان برنامهنویسی PHP را یاد بگیرید؟ باید بگویم که گزینه بسیار خلاقانهای برای توسعه Back-End را انتخاب کردهاید. PHP از آنجایی که یک زبان برنامهنویسی متن باز و رایگان بوده در سالهای اخیر ابزارهای بسیار زیادی مبتنی بر آن توسعه یافته است. همین امیدی بسیار بزرگ برای داشتن ابزارهای مناسب در جهت توسعه وب اپلیکیشنتان است. در این گام یادگیری قصد داریم شما را با هر آنچه که در فرایند یادگیری PHP نیاز دارید آشنا کنیم. نترسید چرا که ابدا فرایند سختی نخواهد بود، تنها چیزی که برای طی کردن این مسیر به آن نیاز دارید صبر و ثابت قدم بودن است، چرا که اگر در هر کدام از مراحل دست بکشید به مجموعه دانشتان آسیب وارد کردهاید. پس بهتر است قدم به قدم مطابق با توضیحات زیر پیش بروید.
مطمئنا تا به حال وارد وبسایت مختلف بسیار زیادی شدهاید، برای خرید بلیط هواپیما، برای ارتباط برقرار کردن با دوستان، برای مشاهده ویدیوهای آموزشی و... اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که این وبسایتها را چه کسی میسازد؟ آیا با پروسه ساخت یک وبسایت آشنایی دارید؟ بگذارید به صورت بسیار کوتاه به شما این مسئله را بگویم. هر وبسایت بصورت کلی از دو بخش فرانت-اند و بک-اند تشکیل میشود. لایه فرانت-اند به بخشی از وبسایت اشاره دارد که کاربران یعنی شما در حال مشاهده و کار با آن هستید، این بخش از وبسایت را طراحان و توسعهدهندگان Front-End با همکاری یکدیگر ایجاد میکنند. بخش دوم یا همان Back-End اشاره به تمام برنامهریزیهایی دارد که در پشت صحنه وبسایتها اتفاق میافتد. بانک اطلاعاتی، برقرار امنیت وبسایت، بررسی توانایی کاربران برای ورود به وبسایت و... تمام آن چیزهاییست که در پشت صحنه یک وبسایت اتفاق افتاده و کاربران بصورت مستقیم به آن دسترسی ندارند. PHP زبان برنامهنویسی است که به ما در فرایند توسعه این بخش از وبسایتها یعنی بخش Back-End کمک میکند.
اگر قصد دارید بصورت کاملتر با تفاوت این دو بخش آشنا شوید پیشنهاد مطالعه مقاله «تفاوت میان بک-اند و فرانت-اند» را دارم.
حال که قصد ورود به دنیای برنامهنویسی PHP را گرفتهاید باید یک نکته مهم را به شما بگویم و آن اینکه شما قرار است با تکنولوژیهای بسیار زیادی آشنا شوید. به همین دلیل نیاز است که صبر و حوصله به خرج داده و متفکرانه در رابطه با این موارد فکر کنید. سعی نکنید میانبر بزنید و از شاخهای به شاخه دیگر بروید. اما از آنجایی که ممکن است روشهای متفاوتی برای رسیدن به دانش لازم وجود داشته باشد چه کاری باید انجام دهید؟ ما در مجموعه وبسایت راکت قصد داریم بصورت قدم به قدم این فرایند را با شما طی بکنیم. به همین دلیل شما را از دیدن و استفاده کردن از روشهای دیگر بی نیاز ساختهایم. بنابراین به قدمهای گفته شده در پاراگرافهای پایینتر توجه داشته و سعی کنید بنا به اصول گفته شده حرکت کنید.
اولین چیزی که در قدم اول به آن نیاز دارید یادگیری خود زبان PHP و آشنا شدن با ساختار آن است. بنابراین ما نیز در قدم اول بصورت رایگان دوره آموزشی «آموزش PHP» را معرفی کردهایم تا همگان بتوانند میزان علاقهمندیشان به PHP را امتحان کنند.
در قدم دوم ما به بررسی مفهوم بانک اطلاعاتی و یکی از محبوبترین پلتفرمهای توسعه بانک اطلاعاتی یعنی MySQL میپردازیم. قدم دوم این سری آموزش به حدی مهم است که بدون یادگیری آن قطعا نمیتوانید هیچ وب اپلیکیشنی را ایجاد کنید. بنابراین بسیار مهم است که دوره آموزشی «آموزش MySQL» را پشت سر بگذارید.
درست مانند هر زبان و تکنولوژی دیگری، PHP نیز نسخههای متفاوتی داشته و در هر نسخه ویژگیهای متفاوتی عرضه میشود. بنابراین برای شما که حال میتوانید خودتان را یک توسعهدهنده مبتدی PHP بدانید بسیار مهم است که بتوانید از ویژگیهای جدید عرضه شده در نسخه ۷ استفاده کنید. برای این موضوع میتوانید دوره آموزشی «آموزش PHP 7» را مشاهده کنید.
بعد از یاد گرفتن مباحث پایهای از زبان PHP حال نیاز است که کمی حرفهایتر وارد قضیه شویم. یکی از نکات لازم برای حرفهای شدن در بیشتر زبانهای برنامهنویسی، یادگیری اصول شئگرایی است. در دوره آموزشی «آموزش شئگرایی در PHP» ما دقیقا قصد داریم شما را با این بخش از حرفهای بودن آشنا کنیم.
برای ادامه دادن شما مدام نیاز دارید که خود را با تکنولوژی که تصمیم به یادگیری آن گرفتهاید، بروز نگه دارید. به همین دلیل است که ما دوره آموزشی «آموزش PHP 8» را ارائه کردیم تا شما بتوانید به صورت بهتری با ویژگیهای جدیدتر PHP آشنا شوید.
حال که با PHP به خوبی پیش رفتهاید نیاز دارید که با پکیج منیجر و ابزارهای توسعه PHP آشنا شوید. به همین دلیل در قدم ششم از گام یادگیری PHP قصد داریم شما را با دوره آموزشی «آموزش Composer» آشنا کنیم.
همانطور که گفته شد یکی از کارهای توسعهدهنده Back-End ایجاد امنیت برای اپلیکیشنهایش است. به همین دلیل بسیار مهم است روی تکنیکهای ایمنسازی اپلیکیشن آگاهی داشته باشید. در قدم هفتم از این گام یادگیری نیاز است که دوره آموزشی «امنیت PHP» را مشاهده کنید.
یادگیری اصول پنجگانه SOLID یکی دیگر از روشهای مناسب برای حرفهایتر شدن در زمینه کاریتان است. البته تنها هدف حرفهای نشان دادن شما نیست بلکه با به کار بردن این اصول میتوانید اپلیکیشنهای استانداردتری را نسبت به گذشته درست کنید. در دوره آموزشی «اصول طراحی شئگرا SOLID» ما شما را به این هدف نزدیک میکنیم.
یادگیری الگوهای طراحی یا Design Patterns در فرایند حل مسائل و مشکلات پیچیدهای که ممکن است به آنها برخورد کنید به شما کمک میکند. در دوره آموزشی «آموزش دیزاین پترنها» ما قصد داریم شما را با مباحث بسیار جدی و البته کمی سخت همراه کنیم. بنابراین این دوره را به دقت مشاهده کنید.
MVC یک معماری برای ایجاد اپلیکیشنهای مبتنی بر وب است که هدف آن جداسازی قسمتهای مختلف در فرایند توسعه است. در اولین ویدیو از این دوره ما بصورت کاملتر در رابطه با اینکه MVC دقیقا چیست توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد. در قدم پایانی ما قصد داریم شما را با دنیای اپلیکیشنهای واقعیتر آشنا کنیم و در نهایت یک چهارچوب مدرن و استاندارد را ایجاد کنیم. به همین دلیل برای تکمیل فرایند آموزش این گام دوره آموزشی «آموزش MVC و ساخت یک فریمورک مدرن» را مشاهده کنید.
در گامهای یادگیری بعدی شما به شدت نیاز خواهید داشت که بصورت حرفهای روی فریمورکهای PHP کار کنید. محبوبترین این فریمورکها نیز لاراول نام دارد که ما در یک بخش «گامهای یادگیری Laravel» بصورت کامل آن را نیز آموزش دادهایم.
بعد از مشاهده این دورهها شما به صورت حرفهای میتوانید وارد بازار کار زبان برنامه نویسی پی اچ پی شده و در نهایت حرفهای بودن شروع به توسعه سمت سرور بکنید. اما همانطور که گفته شد نیاز است که قبل از هر کاری وارد فرایند یادگیری لاراول شده و به صورت عمیق با این فریمورک همه فن حریف نیز آشنا شوید.
برای شروع مسیر یادگیری یک زبان یا فریمورک برنامه نویسی ممکن است سوالات مختلفی در ذهن شما شکل گرفته باشد، در اینجا ما سعی کردهایم به تعدادی از این سوالات پاسخ دهیم.
بیشتر از نصفی از وبسایتهای دنیا از زبان برنامه نویسی PHP استفاده میکنند و این آمار یک موضوع را به ما میگوید: بازار کار PHP پر از فرصتهای شغلی مختلف است.
PHP یک زبان برنامه نویسی سطح بالاست و به همین دلیل فرایند یادگیری بسیار ساده و آسانی دارد. در نتیجه شما با مشاهده دورههای آموزشی راکت به صورت کامل با این زبان برنامه نویسی آشنا خواهید شد و یاد خواهید گرفت که با آن پروژههای مختلفی را توسعه دهید.
شما بعد از یادگیری PHP میتوانید سراغ یادگیری فریمورکهای اصلی آن برای توسعه سمت سرور بروید. لاراول یکی از محبوبترین و پر استفادهترین این فریمورکهاست که بعد از یادگیری عمیق PHP میتوانید آن را یاد بگیرید.
PHP نقطه شروع شما برای ورود به دنیای توسعه سمت سرور است اما خوب است که قبل از PHP با ساختار وبسایتها و همچنین HTML و Javascript آشنایی داشته باشید.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟
دیدگاه و پرسش
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید