آفلاین
user-avatar

ادرس آپلود عکس

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
علی اسماعیلی ( 14532 تجربه )
2 سال پیش
تخصص : لاراول , اندروید (جاوا)

سلام آقای موسوی من از روشی شما توی دوره لاراول گفتید آپلود کردم پروژه رو روی هاست
مشکلی که الان هست ادرس ذخیره سازی عکس
ادرس رو اینجوری دادم که توی این ادرس ذخیره کنه
/upload/image/{$year}/{$month}/
ولی مشکلی هست توی public_html نمیره توی همون روت اصلی یه پوشه public میسازه ادامه ادرس دهی چیکار کنم بره توی همون public_html ؟

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط علی اسماعیلی
آفلاین
user-avatar
developer
2 سال پیش

توی App\Providers\AppServiceProvider.php این کد رو بذارید

<?php

namespace App\Providers;

use Illuminate\Support\ServiceProvider;

public function register()
{
    $this->app->bind('path.public', function() {
        return base_path().'/public_http';
    });
}
آفلاین
user-avatar
developer ( 33462 تجربه )
2 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

توی App\Providers\AppServiceProvider.php این کد رو بذارید

<?php

namespace App\Providers;

use Illuminate\Support\ServiceProvider;

public function register()
{
    $this->app->bind('path.public', function() {
        return base_path().'/public_http';
    });
}
آفلاین
user-avatar
محمود ( 654 تجربه )
2 سال پیش
آفلاین
user-avatar
fariba ( 100 تجربه )
3 ماه پیش

سلام وقت بخیر
مهندس من هم همین مشکلو دارم فایل های بدون خطا در پوشه public لاراول ذخیره میشه اما در public_html نیست
این کدی هم که گفتین گذاشتم ولی تاثیری نداشت
لطفا راهنمایی میکنید

آفلاین
user-avatar
fariba ( 100 تجربه )
3 ماه پیش

@developer
لطفا پیام منو رو چک میکنید راهنمایی کنید مهندس

آفلاین
user-avatar
developer ( 33462 تجربه )
2 ماه پیش
تخصص : برنامه نویس

سلام
@faribakhodabandeh2019
البته فک کنم کد رو دوسال پیش با یه اشتباه املایی نوشتم
درستش اینه:

  $this->app->bind('path.public', function() {
        return base_path().'/public_html';
    });

یا اینطوری:

$this->app->bind('path.public', function() {
        return base_path('public_html');
    });
آفلاین
user-avatar
علی بیات ( 370538 تجربه )
2 ماه پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

@faribakhodabandeh2019
اگر داخل Service provider نتیجه نگرفتی میتونی داخل bootstrap.php از این کد استفاده کنی

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید