سوالات و گفتگوها

deno و svelte

6 دقیقه پیش
توسط متین مطرح شد

سلام عرض کردم خدمت کاربران سایت راکت دوستان این "دنو" و "سو ولته" که جدیدا اومدن چه کار جدیدی میکنن؟ ممنون میشم کسی به زبان ساده بگه که کاربردشون چیه و آینده ای دارن؟ با تشکر.

0 پاسخ

اتصال به درگاه بانک

2 ساعت پیش
توسط ali sarir مطرح شد

سلام من قبلا از پکیج larabook استفاده میکردم مشکی نداشت الان اگر از payirاستفاده کنم خطای amount ( مبلغ تراکنش )باید به صورت عددی باشد امدم پکیج parsisolution/gateway استفاده کردم بازم همین خطا را میده مشکل چیه ؟ من به صورت عدد هم میفرستم..... اگرم از sizpay استفاده کنم خطای زیر رو میده : SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://rt.sizpay.com/KimiaIPGRouteService.asmx?WSDL' : failed...

0 پاسخ

مشکل در collapse بوت استرپ

4 ساعت پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام ، من از بوت استرپ استفاده میکنم و یه منو ساختم که collapse داره و وقتی عملات اون اجرا میشه المنت هایی که بالای اون هست حرکت میکنه در صورتی که اشتباه هست توی ویدئو مشخص هست http://uupload.ir/view/277f_untitled_project.mp4/ این هم کد <ul class="navigation navigation-main navbar-nav nav mt-3"> <li class="nav-item"> <a href="#" class="text-black-50 font-medium-1"&gt...

1 پاسخ

فیلتر در multilevel array

5 ساعت پیش
توسط Parastoo Ebrahimi آپدیت شد

سلام . من یه آرایه به صورت زیر دارم. میخوام با یه text اون رو فیلتر کنم. برای سطح اول کدم کار میکنه. ولی نمیدونم برای اینکه دو سطح دیگه هم فیلتر کنم باید چیکار کنم. این فیلتر برای آیتم های یک منو هستش. مثلا وقتی stock رو سرچ میکنم باید اون آیتم نمایش داده بشه. menuItem=[{name:"item 1", children:[{name:"my text"}, {name:"item 1-2", children:[{name:"my text"}]} ]},{name:"item2", children:[{name:"m...

3 پاسخ

تغییر در فایل کانفیگ پکیج لاراول

7 ساعت پیش
توسط Amir JEY آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید میخواستم توی یه پکیج که اطلاعات لازم رو از فایل کانفیگ میخونه حالا میخوام کاری کنم که اطلاعات رو از دیتابیس بخونه... به طور مثال در فرم ایجاد شده مثلا درگاه بانک ملت رو انتخاب کنه و پکیج واسط پرداخت هم روی درگاه بانک ملت تنظیم بشه. @hesammousavi @wozniak @ali.bayat

3 پاسخ

مقایسه دو فایل صوتی در NodeJS

9 ساعت پیش
توسط HRH آپدیت شد

سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان . من میخواستم دوتا فایل صوتی رو مقایسه کنم و درصد انطباقشونو نمایش بدم ، برای یک پروژه یادگیری زبان هست که برای تمرین لهجه این آپشن رو میخوان. اگه کسی میدونه خوشحال میشم کمکم کنه چون هیچ ایده ای ندارم که چجوری باید انجامش بدم ...

4 پاسخ

crawling

9 ساعت پیش
توسط HRH آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان. میخواستم بدونم کسی نحوه ی crawl کردن توی php رو میدونه. یکی از دوستام میخواد از سایت آمازون مطالبش رو crawl کنه

4 پاسخ

اعلان باگ در راکت

10 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

درود بر همه دوستان عزیز اگر جز کاربرانی باشین که از راکت استفاده می‌کنند احتمالا متوجه تغییرات مختلفی که در سایت اتفاق افتاده شدین. باگ‌ها جز اون دسته‌ مسائلی هستند که چه بخواین و چه نخواین همیشه وجود دارند و در کل سیستمی نداریم که توش باگ وجود نداشته باشه. از این رو اگر در استفاده از بخش‌های مختلف سایت به مشکل و باگی برخورد کردید ازتون خواهش میکنم در این صفحه اون باگ رو مطرح بفرمایید تا ما روی او...

113 پاسخ

فرم در وب ویو موبایل کار نمیکند

11 ساعت پیش
توسط pari.a مطرح شد

سلام یه فرم post دارم که بعد از اجرا وارد صفحه بانک میشه . این فرم خیلی سادست و فقط مقدار پول رو میفرسته به درگاه . الان روی مرورگر سایت و مرورگر موبایل کاملا به درستی کار میکنه اما روی اپلیکیشن موبایل که webview هست خطای زیر میاد: webpage not available the webpage at www.test.com could not be loaded because net::ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE لطفا کمک کنید که چه کاری باید انجام بدم

0 پاسخ

اتصال به یک وب سرویس بر روی سرور

15 ساعت پیش
توسط dr.ninja آپدیت شد

با سلام خدمت تمامی دوستان من یک ماژول دارم که با php نوشته شده و بر روی سرور قرار داره حالا می خوام در لاراول باهاش ارتباط برقرار کنم و مقادیری ارسال کنم به عنوان مثال: لینک api = http://apisev.ir/checkup است و میخواهیم بررسی کنیم که نامر کاربری hesam با کلمه عبور : 123456 وجود دارد یا خیر اگر دوستان راهنمایی کنن منون میشم با تشکر

2 پاسخ

خروجی اکسل در حجم بالا - لاراول

15 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام / میخوام از اطلاعات دیتابیس خروجی اکسل بگیرم و یه سری سرچ هم انجام میشه / یعنی داخل کنترلر روی مدل یه سری سرچ انجام میشه روی جدول / جدول هم رکورد هاش 176332 حالا داخل پکیج laravel-excel که جا های مختلف معرفی شده ابتدا میاد اطلاعات رو get() میکنه که با این حالت و این حجم سرور هنگ میکنه و ارور میده....ممنون میشم راهی معرفی کنید و اگر تجربه ای دارید بفرمایید @ali.bayat @hesammousavi @

5 پاسخ

ایمیل واکنش گرا در لاراول

15 ساعت پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام من از Notification ها در لاراول برای ارسال ایمیل استفاده میکنم ولی در موبایل به خوبی نمایش داده نمیشن یه جورایی میشه گفت ریسپانسیو نیستن کسی راه حلی برای این مورد داره ؟

2 پاسخ

ساخت کلاس انلاین

16 ساعت پیش
توسط محمد باج آپدیت شد

من میخوام یه سایت کلاس انلاین با قابلیت های پخش زنده و تماس صوتی گفت و گو با php و فریم ورک های اون درست کنم

9 پاسخ

اپدیت مقاله لاراول

16 ساعت پیش
توسط mehrdad70 مطرح شد

سلام دوستان من برای اپدیت مقاله ام میخام وقتی ک اپدیت رو انجام دادم عکس های جدید مقاله بره جایگزین عکسای قبلی بشه و اون قبلی ها هم توی دیتابیس هم توی پوشه storage پاک شه برای حذف عکسهای مقاله من اومدم تو مدل Article از این کوئری استفاده کردم public static function booted() { static::deleting(function(Article $article){ foreach ($article->images as $image) {...

0 پاسخ

آپلود پروژه در netlify

19 ساعت پیش
توسط مونا آپدیت شد

سلام دوستان. وقتتون بخیر من میخوام پروژم رو روی netlify آپلود کنم اما failed میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

2 پاسخ

دوره متخصص وردپرس

21 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام حسام جان خسته نباشی. میخواستم بدونم توی برنامه ات دوره ای نمی خوای برگزار کنی به نام متخصص وردپرس ( پلاگین نویسی برای وردپرس و ووکامرس ، هماهنگ سازی قالب با المنتور یا ویژوال کامپوزر) ؟! @hesammousavi

6 پاسخ

کار نکردن ‌passport auth:api در لاراول

22 ساعت پیش
توسط عباسعلی بهرامی آپدیت شد

سلام دوستان . یه پروژه دارم بک با لاراول هستش و از graphql استفاده شده و مشکلی که هست اینکه زمانی که middleware api رو به graphql میدم , کار نمی کنه یعنی سمت ‌ui باید حتما apitoken فرستاده بشه تا اطلاعات با استفاده از mutation یا query ثبت یا بارگیری بشه و این طور هستش که من middleware رو فعالش کردم اما بازم بدون اینکه token بهش بدم اطلاعات رو برام میاره و این یه مشکل هستش میخواستم بدونم مشکل از ک...

0 پاسخ

گرفتن پروژه از سایت های خارجی

23 ساعت پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @Alimotreb @milad @khanzadimahdi @Yahya @endworld @masoudproton @alireza.mzh @mrerfan.ir و سایر دوستان سلام دوستان خسته نباشید وقتتون بخیر میخواستم یکم اطلاعات کسب کنم راجع به سایت های فریلنسری خارجی. ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن تو این تاپیک تجریباتشون رو به اشتراک بذارن. اولا شرایط خودمو بگم. 1- برنامه نویسی فلاتر بلدم تا حد متوسط که پروژه هم انجام دادم چند تایی. 2-...

20 پاسخ

bundel کردن پروژه

24 ساعت پیش
توسط homa مطرح شد

سلام وقتتون بخیر من برای bundel کردن پروژه ام که با html , scss و jqery می نویسم از وب پک استفاده کردم اما سرعت watch کردنش زیاد حدود 10 تا 12 ثانیه است می خواستم ببینم برای ذفع این مشکل راه حلی وجود داره؟ و یک سوال دیگه این که برای bundel کردن بهتر از وب پک استفاده کرد یا گرانت؟ @hesammousavi

0 پاسخ

برای توسعه یک اتوماسیون پیچیده آیا لاراول فریم ورک مناسبی است

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

برای یک پروژه در حوزه اتوماسیون یک شرکت با پرسنل بالا میخواهیم در تیم فنی از فریم ورک لاراول استفاده کنیم نیاز به مشورت داشتم که آیا مناسب هست یا خیر؟ منظور سرعت و پاسخگویی به ریکوئست هاس

3 پاسخ

انجام تابع در لاراول به وصرت زمانی

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام من میخواستم هر 20 ثانیه یک بار دیتابیس چک کنم و سود و زیان هر کسی را محاسبه کنم میخواستم ببینم از چی باید استفاده کنم؟ از cron job با استفاده از دستورات command استتفاده کنم؟ یعنی تعریف کنم هر 20 ثانیه این command اجرا بشه که داخل command گفته باشم تابع مورد نظرم اتفاق بیفته؟

11 پاسخ

بهترین شیوه ارسال ایمیل در لارول چیست

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان بهترین شیوه برای ارسال ایمیل در لارول چیه؟ شیوه ای انعطاف پذیر و مطمئن برای کاستومایز کردن و ارسال پیام های مختلف مثل : ریست پسورد و گزارش های مربوط به فعالیت کاربران و ...

5 پاسخ

تست پروژه

1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما با وجود دو روش تست در لاراول(فیچر تست و یونیت تست) آیا تست برنامه و کدها از طریق مرورگر کار درستی هست.

1 پاسخ

استفاده از پکیج shetabit

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام.چطور میشه از پکیج shetabit به درگاه زرین پال متصل شد.من دارم طبق داکیومنتش عمل میکنم منتها ارور اطلاعات ارسال شده ناقص است. رو میده.البته داکیومنتش هم خیلی گنگ هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار انجام داد؟

6 پاسخ

مشکل guzzlehttp با ورژن php

2 روز پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام دوستان من برای ارسال پیامک توی سایتم از guzzlehttp استفاده کردم که توی لوکال کاملا درست بود و کار میکرد ولی وقتی روی هاست قرارش دادم با این ارور مواجه میشم idn_to_ascii(): INTL_IDNA_VARIANT_2003 is deprecated به نظر میاد مشکل از ورژن php باشه (طبق سرچ هایی که انجام دادم) ولی راه حلی پیدا نکردم براش ورژن php هاست 7.3 هست

1 پاسخ

به دست آوردن API سایت بدون همکاری سایت مورد نظر

2 روز پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام . چطور میشه API یک سایت رو به دست آورد . در صورتی که سایت مورد نظر برای دادن API همکاری نمیکنه و میگه که این سرویس امن نیست ! سایت مورد نظر یک سایت خارجیه . در زمینه ی فروشگاهی . پیشاپیش ممنون @ali.bayat ممنون اگر راهنمایی بفرمایید .

7 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته