سوالات و پاسخ‌ها

گفتگوها

آفلاین

دارک مود سایت

3 ساعت پیش
توسط wxyz آپدیت شد

سلام حالت دارک مود با جیکوئری فعال کردم مشکلی که هست یک بخش هایی از سایت تو حالت دارک مود تغییر نمیکنه نمیدونم چطوری درستش کنم این قسمت که تو عکس هست ابیه میخام تو حالت دارک مود سیاه بشه کد جیکوئری من ، این قسمت باید کلاس اون بنر ابی رو بزارم؟نمیدونم چه تغییری اعمال کنم تو کد $( ".inner-switch" ).o...

آفلاین

سلام دوستان وقت بخیر پکیجی برای پیاده سازی ریپازیتوری پترن نوشتم که میخواستم خواهش کنم که بررسی کنید و نظر در مورد ساختارش بدید اگر نقصی داره رفع بشه و اینکه آیا ایده خوبی هست که پشتیبانی از مونگودی بی رو به همین پکیج اضافه کنم یا یه پکیج جدا بنویسم https://github.com/miladimos/laravel-repository در...

آفلاین

چندین where پشت سر هم لاراول

4 ساعت پیش
توسط thevil مطرح شد

سلام ، من یه تیکه کدی نوشتم برای سرچ کردن بین کامنت ها ، و من تو view خودم به صورت Tab وار نشونشون میدم . ولی تو سرچ دو تا where پشت سر هم میشن و خراب میکنه دومی رو ، کد رو بخونید متوجه میشید. $comments = Comment::WhereHas('user', function ($query) use ($keyword) { $quer...

آفلاین

سلام ، من یه جدول polymorphic برای like هام درست کردم و میخواهم تعداد لایک های یک model رو برگردونم ، میدونیم که از طریق ریلشن شیپ میشه تعداد لایک ها رو برگردوند و همچنین میشه یه فیلد like_count تو model مد نظر مثل مقالات ایجاد کرد. میخواستم بدونم کدوم راه اصولی تر و بهتره واسه نمایش تعداد لایک ها و...

آفلاین

درود وقت بخیر من تصمیم دارم برای قسمت بازدید پست یسری کارهای اضافی انجام بدم یه. ++ ساده نباشه ازینرو تصمیم گرفتم اطلاعاتی مثل ip کاربر و یوزرشو بگیرم و در یک جدول واسط ذخیره کنم در صفحه پست هم نمایش بدم که این کاربر ها این پست را دیده اند که خب شیک تر میشه کار و حرفه ای تر به نظر میرسه اما موردی ذ...

آفلاین

سلام من تو یه شرکت تولیدی به عنوان برنامه نویس مشغولم تو این شرکت نرم افزاری تحت وب رو خودم توسعه دادم که با توجه به نیاز های کارفرما گسترش پیدا کرده شامل بخش های فروش محصول، انبارداری، تولید و منابع انسانی و حقوق و دستمزد میشه حالا چون شرکت میخواد شعبات و نمایندگی های زیادی افتتاح کنه و بحث حسابدار...

آفلاین

با سلام خدمت دوستان بچه ها من ادرس دهی هامو توی جنگو با app_name انجام دادم و میخام id مقاله مورد نظرمو به صفحه ای خاص لینک بدم که این ارور رو میده که میگه پارامترو ارسال نکردی درصورتی که من ارسال کردم به نظرتون مشکل کجاست توی view هم پارامترو بهش ارسال کردم این کد تمپلیتمه : {% extends 'articles/ma...

آفلاین

دوستان ایا برنامه نویس جنگو به یادگیری sqlنیاز پیدا میکند ؟ این سوال از ان جا می اید که من چند وقت پیش از روی کنکاوی میخواستم راجع به sql بیشتر بدانم کمی راجع بهش تحقیق کردم جایی نوشته بود ما برنامه نویس ها باید به زبان sqlاشنا باشیم من شروع به یادگیری sqlکردم اما کنجکاو ام که sql در چه مباحثی به د...

سلام دوستان یه مسئله برام پیش بوده برای یه سایت که تعداد بازدید خیلی زیادی داره به مشکل برخوردم !! نه مشکل کوئری هست نه مشکل بهینه سازی و نه موراد مشابه من از فریم ورک خام لاراول استفاده کردم و یه Route صفحه اصلی بیشتر هم ندارم که وقتی صفحه اصلی رو تو مرورگر در چندین تب مختلف باز میکنم همزمان میرم ت...

سلام بنده قصد دارم هر روز قیمت محصولات سایتم رو در اینستاگرام استوری کنم چون قیمت ها نوسان دارن میخوام از طریق سایت که خودکار قیمت ها داخلش به روز میشوند از طریق api و وب سرویس میخوام از طریق سایتم ک با لاراول نوشته شده خودکار سر یک ساعت خاص استوری بذارم امکانش هست ؟ ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنما...

آفلاین

نمایش ماکزیمم سن افراد مختلف

13 ساعت پیش
توسط sami آپدیت شد

سلام من یک کدی هست میخوام بزنم که توی while از کاربر ورودی بگیرم و اگر کاربر عدد -1 زد بیشترین عدد ورودی که سن افراد هست نمایش داده بشه این رو توی دوره مکتب خونه بود و هر چیه میزنم اجرا نمیشه و ارور valueerror بهم میده رفتم توی استک و کد نمونه هم زدم باز اجرا نشد سورس میزارم کد خود را اینجا وارد کن...

آفلاین

سلام من برای نصب یکسری کتابخانه در محیط آناکندا نیاز به دستور pip دارم، چون توسط خود کندا نصب نمیشوند و حتما باید با pip انجام شوند.اما با اروری مواجه میشوم که به نظر میرسه مربوط به سرور است و واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.اگه کسی نظری داره یا با این ارور مواجه شده خوشحال میشم که کمک کنه. ould no...

آفلاین

polymorphic laravel

13 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام به همه ی دوستان آیا polimorphic در laravel روش بهینه ای است ؟ مثلا من در قسمت payment سایت آمدم از polymorphic استفاده کردم (من در سایت چندین پرداخت متفاوت دارم مثلا خرید محصول و ثبت تعرفه و افزایش مومودی کیف پول) که تمام این ها را با polimorphic پیاده کردم. یا این که بهتر است از چند جدول استفا...

آفلاین

اپلود عکس

14 ساعت پیش
توسط محمد حسین آپدیت شد

سلام نمیدونم چرا برای اپلود عکس فلاتر مشکل دارم از networkimage استفاده کردم ادرس هر عکسی و میدارم اصلا لیست ویو که شامل عکس پروفایل است و نشون نمیده(عکس و نمیخونه)هیچ اروری ندارم

آفلاین

سلام دوستان، من دارم روی یک پروژه ی فروشگاه اینترنتی کار میکنم که دارای دو نوع محصول ویدیویی و فیزیکی هستند. منظور از محصولات فیزیکی یعنی محصولاتی که به ادرس شخص ارسال میشوند در حالیکه ویدیویی ها فقط بایستی "دانلود" شوند. حالا من باید یک session اضافه کنم در صورتیکه یکی از حالت های زیر برق...

آفلاین

مشکل در laravel echo و pusher

15 ساعت پیش
توسط sinaQ آپدیت شد

سلام دوستان. قبل از هر چیزی عذرخواهی میکنم بابت اینکه برای دومین بار هستش که این تاپیک رو ایجاد میکنم چون هیج جوابی پیدا نکردم مجبور شدم. کل اینترنت رو گشتم و به جواب نرسیدم امیدوارم شما بتونید کمک کنید. من با استفاده pusher نوتیفیکیشن هام رو ارسال میکنم ( از ایونت استفاده نمیکنم ، از خود notificati...

آفلاین

Django static

16 ساعت پیش
توسط سبحان مولایی آپدیت شد

سلام و عرض خسته نباشید من در قسمت django 19 به مشکل خوردم وقتی یک فایل cssباز میکنم و در داخل style.css یک بگراند کالر قرار میدم اجرا نمیشه بعد در داخل سند html لینک رو درست قرار میدم و قبلش هم staticرو load میکنم اما نمیاره البته یک بار اول انجام دادم آورد ولی بعدش هرچی زدم نشد همش همون رنگ قبلی ر...

آفلاین

کد مالیاتی زرین پال

17 ساعت پیش
توسط محمد حسین آپدیت شد

سلام دوستای گلم من یه مشاوره میخواستم از رفقای با تجربه با توجه به اینکه درگاههای واسط مثل زرین پال برای درخواست درگاه کد مالیاتی میخوان و اینکه خب برای یه کسب و کار تازه کار که درآمدی هم نداره تازه بخواد مالیاتم بده سخته و شاید اصلا شکست بخوره میخواستم بدونم رفقا پیشنهادی دارن برای این مورد؟ که با...

آفلاین

سلام به همگی یه چند تا عکس رو از سرور میگیرم و به صورت لیست نمایش میدم . سایز هر عکس تقریبا ۳۰۰۰ × ۴۰۰۰ هست . و مشکل اینجاست چون ححم عکسا خیلی بالاست تو گوشی لود کردن عکسا به مشکل میخوره و برنامه کرش میکنه . آیا تو فلاتر راهی برای کم کردن و اصطلاحا resize کردن عکسایی که مستقیم از سرور میگیرم و...

@mhyeganeh @mobinasattari7 @hesammousavi سلام دوستان کد زیر را نوشتم که اطلاعات تعداد زیاد را هم توی دیتابیس بریزه و هم همون لحظه اونا را از طریق api به یک سایت دیگه بفرسته آیا راه بهتری برای سریعتر و بهینه تر کردن کد زیر دارید ؟ سپاس public function store(Request $request) { $api =...

آفلاین

فلاتر یا ری اکت نیتیو

20 ساعت پیش
توسط عرفان محسنی آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم تجربیاتتون راجع به تفاوت های فلاتر و ری اکت نیتیو بدونم و پیشنهاداتتون راجع به اینکه بر چه اساسی باید بین این دوتا فریم ورک انتخاب کرد؟

آفلاین

Flutter یا React Native

24 ساعت پیش
توسط علیرضا زارعی آپدیت شد

سلام من تا حدودی با اندروید استودیو و جاوا کار کردم میخواستم برم سمت ری اکت نیتیو یا فلاتر یه هفته ای با react - native سر و کله زدم و واقعا کلافه شدم و واسم گنگ و نا مفهوم بود مخصوصا کار با react-navigation که کلی ارور داشت اسم فلاتر به گوشم خورد و سه قسمت اول دوره فلاتر رو دیدم و نظرم به فلاتر جلب...

آفلاین

اتصال به درگاه پرداخت

1 روز پیش
توسط مهدی اردشیر آپدیت شد

سلام من میخوام یه سایت فروشگاهی ایجاد کنم که کاملا تستیه ایا امانش هست درگاه پرداختی بصورت تستی داشته باشم بدون گذروندن کلی مراحل اداری ؟؟

آفلاین

سلام،من تا بحال تجربه ی استفاده از لینوکس رو نداشتم و تصمیم داشتم که یک توزیع لینوکس رو نصب کنم و توزیع deepin رو انتخاب کردم. حالا چند تا سوال داشتم ۱.ایا این توزیع برای یک شخص مبتدی مناسبه؟و ایا به درد برنامه نویسی میخوره؟ ۲.از چه جایگزین هایی باید بجای office ها استفاده کرد؟ ۳.چه مدت طول میکشه تا...

گزینش سوالات
دسته ‌بندی سوالات