سوالات و گفتگوها

انتخاب مسير راه رابط كاربري فرانت يا بك اند

2 ساعت پیش
توسط saman آپدیت شد

اگر ميشه يك راهنمايي دقيق از همه جوانب رو داشته باشيد. من كمي HTML CSS كار كردم و در نظر داشتم كه فرانت اند كار كنم. اما كم كم كه جلو رفتم با رابط كاربري هم آشنا شدم و تا اينجا اصلا هيچ نرم افزار گرافيكي كار نكرده بودم حتي فتوشاپ هم نصب نداشتم. اما با ديدن چند نمونه و ويديو ها كلا يهو سمت رابط كاربري كشيده شدم و با XD و فيگما چند ماهي كار كردم. ولي بعد از مدتي متوجه شدم كه اگر فقط رابط كاربري كار...

1 پاسخ

کد تمیز در ریکت

3 ساعت پیش
توسط محمد معین بابائی آپدیت شد

سلام به همه عزیزان بنده تازه ریکت رو شروع کردم و تو vscode کد هامو می زنم و یه مشکلی دارم. زمانی که سیو می کنم کد ها رو درست مرتب نمی کنه و یه جورایی ریکت رو نمی شناسه من الان از Beautify استفاده می کنم . لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه . 🙏🙏 کد ها قبل سیو : import logo from './logo.svg'; import './App.css'; function App() { return ( <div className="App"> <header className="A...

2 پاسخ

ارائه دهنده سرویس هاستینگ خوب

3 ساعت پیش
توسط احمد آپدیت شد

@ali.bayat @milad @mhyeganeh @Rp76 @sina.it91 @saman1111 @hesammousavi @IrajJavidan1 @pwyazyzzadhbna @arash.taghavi69 سلام دوستان. دنبال یه شرکت ارائه دهنده هاست خوبی که هم پشتیبانی خوبی داشته باشه و هم سرعت و آپ تایم بالایی داشته باشه می گردم و از شما دوشتان که تجربه استفاده از شرکت های مختلفی رو داشته اید راهنمایی میخام.

5 پاسخ

استفاده از API های در ربات های تلگرام

3 ساعت پیش
توسط مجید مطرح شد

سلام وقتی API ها توسط توکن حفاظت میشن و قبلش کاربر احراز هویت میشه چطور میشه تووی ربات تلگرام از API استفاده کنیم؟برای احراز هویت کاربر شماره تلفن شخص نیازه که بایک کد تایید احراز هویت میشه. تووی ربات های تلگرام اگه نخوایم شماره ای ازش دریافت کنیم و تنها با userid تلگرامش که در اختیارمون قرار میگیره چطور این بحث احراز هویت رو مدیریت کنیم؟ آیا این کار درسته وقتی کاربر اولین بار ربات رو استارت می...

0 پاسخ

طراحی الگوریتم

4 ساعت پیش
توسط progromer مطرح شد

سلام دوستان بنده حدودا نزدیک به یه سالی برنامه نویسی رو شروع کردم و در این مدت به یاد گیری مباحث مختلف مشغول بودم وبا چالش های گوناگونی دست پنچه نرم کرده البته صددرصد این چالش ها باید بیشتر باشه از جمله چالش ها ی که انجام دادم یه صفحه عین همین پرسش پاسخ درست کرده ام خوب میخوام بدونم این درس طاحی الگوریتم برای ما که چند وقتیه تو این کاریم میتونیم مفید باشه منظورم یه ذهنیت جدید ایجاد میکنه که من امو...

0 پاسخ

مشکل در شمارش طول رشته های داخل فایل در php

4 ساعت پیش
توسط Javad Ezaz آپدیت شد

سلام من یه فایل txt دارم که توی خطوط به اینصورته 09134441111 09134445555 aaaa bbbbbb cc وقتی توی کد زیر با mb_strlen تعداد کاراکتر هر خط را میگیرم ی کاراکتر بیشتر نشون میده . چیکار کنم تعداد کاراکترها را درست نشون بده ؟ @php $file = file_get_contents($numbers->number); $no_of_lines = count(file($numbers->number)); $a = explode("\n",$file); @endphp <div...

1 پاسخ

اعتبار سنجی فرم ها در لاراول

5 ساعت پیش
توسط یاسین آپدیت شد

سلام من برای اعتبار سنجی فرم هام با استفاده از regex این امکان رو قرار دادم که فقط حروف فارسی تایپ بشه اما مشکلی که داره اینه که اگر کاربر با موبایل وارد بشه و تایپ گوشیش عربی باشه سایت ارور میده و ارسال فرم با خطا مواجه میشه از طرفی هم اعداد رو نمیتونم برا اعتبارسنجیش کاری کنم که فقط فارسی هارو قبول کنه ممنون میشم کمکم کنید ؟ 'address'=>'regex:/^[0-9 آابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفقکگلمنوهیئ\s]+$/',

1 پاسخ

پرداخت در لاراول

6 ساعت پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

با سلام من یه سایت واسط لاراولی دارم میزنم به این شکل که افراد پولی رو واریز می کنن به حساب من به ازای خدماتی که توسط افراد دیگری انجام میشه و من باید یه درصدی از پول رو نگه دارم و بعد از انجام شدن کار بقیه پول رو بریزم به حساب کسی که اون خدمات رو انجام داده پرداخت اتوماتیک از حساب من به حساب افراد دیگر رو نمیدونم چطوری پیاده سازی کنم چه اطلاعاتی بانکی از افرادی که خدمات انجام میدن باید بگیرم؟ با...

2 پاسخ

paginate در datatable

6 ساعت پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام دوستان در یک پروژه بنده دارم بصورت ajax از دیتابیس داده میخونم و با دیتاتیبل نمایش میدم. مشکلی که دارم برمیگرده به صفحه بندی، مثلا اگر100 داده را برگردونه، و length:4 پاس داده باشم، هر 100 تا داده را در همه‌ی صفحه‌ها نمایش میده. لطفا اگر کسی میدونه بهم کمک کنه. ممنون

1 پاسخ

درامد یک برنامه نویس تازه کار فرانت اند کار ری اکت در تهران

6 ساعت پیش
توسط مجید آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان من دوره های جاوااسکریپت و ری اکت رو بطور کامل میخوام تموم کم و سه ال پنج ماه کار اموزی داشته باشم و بعد از این مدت برم تهران برای کار میخواستم حقوق ی فرانت اند کار ری اکت رو بدونم ممنون میشم پاسخ بدید چون توی تهران زندگی نمیکنم

3 پاسخ

کاربرد این جدول ها چیه

8 ساعت پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام این جدول های پیش فرض لاراول برای چی هستند و کاربردشون چیه؟ ممنون میشم یکی برام توضیح بده؟ password_resets public function up() { Schema::create('password_resets', function (Blueprint $table) { $table->string('email')->index(); $table->string('token'); $table->timestamp('created_at')->nullable(); }); } failed_jobs...

1 پاسخ

گذاشتن شرط در ارتباطات

8 ساعت پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام وقت بخیر. با استفاده از eloquent می خوام شرط زیر رو بزارم. من یک جدول کاربر دارم که گروه بندی شده. به نام user و category حالا موقع جستجو می خوام بگم که کاربرانی که در گروه فلان قرار دارن برام لیست بشن. اینم دارم که کاربرانی که در یک کلاس درسی فلان هم هستن بیاره. در واقعا یعنی کاربرانی که در گروه فلانی و در کلاس درسی فلان هستن لیست بشه. اگر چند به چند و یک به چندش با هم فرق داره توضیح بدید.مم...

1 پاسخ

قیمت برنامه نویس ساعتی چند هست

11 ساعت پیش
توسط timsar آپدیت شد

درود بر شما . من یک برنامه نویس لاراول هستم و اصلا نمیدونم ساعتی چند باید بگیرم برای کار کردن. میشه راهنمایی کنید کمترین و بیشترین ساعت کار برای یک لاراول کار با ۲ سال سابقه کار با لاراول چقدر هست؟ ممنون

16 پاسخ

تکمیل خودکار در جاوااسکریپت

11 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر چطور میتونم یک autocompelet پیاده سازی کنم که با هر کلمه ای ک تایپ میشه یک درخواستی به سرور بده و اطلاعات مشابه اون رو نشون بده Live Search autocomplete ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ

مشکل عجیب با ثبت نام گوگل و گیتهاب در لاراول

13 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من همه ی کارهای ثبت نام و ورود با گوگل و گیتهاب را توی لاراول 7 انجام دادم ولی وقتی میخواد برگرده توی لوکال هاست با خطای زیر روبرو میشم مشکل چیه ؟ روی سرور هم بردم و ssl هم فعال کردم بازم این خطا را میده نمیدونم مشکل چیه GuzzleHttp\Exception\RequestException: cURL error 60: SSL certificate problem: unable to get local issuer certificate (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-error...

3 پاسخ

ثبت تعداد کاربران انلاین - توضیح پیاده سازی بدون استفاده از سوکت

13 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

درود - دوستان من میخام تعداد کاربران آنلاین ( افرادی که ثبت نام نیستند) در لحظه و همچنین تعداد ویو خوردن یک پست/مقاله/.... رو ثبت کنم . از لحاظ پیاده سازی پیشنهاد بدین چه کنم؟

5 پاسخ

اعمال تخفیف رو یک دسته بندی

15 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من زمانی که روی یک دسته بندی تخفیف اعمال میکنم محصول تخفیف که میخوره کاربر اونو به سبد خریدش توی دیتابیس اضافه میکنه و ممکنه سبدشو تسویه نکنه و بعد از چند روز بخاد این کارو عملی کنه و تو این مدت ممکنه تخفیف منقضی بشه انتظار میره زمانی که تخفیف منقضی شد قیمت محصول به قیمت قبلی خودش برگرده هم توی سایت هم توی سبد خرید توی سایت این اتفاق میفته و قیمت به حالت قبل برمیگرده اما توی سبد خرید خ...

8 پاسخ

مشکل ووکامرس

15 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید برای بنده یک مشکلی پیش اماده موقع تسویه حساب ووکامرسی این پیغام می دهد (متاسفانه به نظر می رسد در حال حاضر هیچ روش پرداختی برای استان شما موجود نمی باشد. در صورتیکه نیاز به کمک دارید با ما تماس بگیرید.) لطفا راهنمایی کنید سپاس

1 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

15 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

670 پاسخ

نوتیفیکیشن در pwa

15 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام برای یکسری کاربران سایت PWA یک نوتیفیکشن ارسال کنم. آیا میشه فقط برای یکسری کاربرانم نوتیفیکشن ارسال کنم؟

2 پاسخ

نظر تون در مورد سایت من

17 ساعت پیش
توسط یاسین آپدیت شد

دوستان سلام و وقت بخیر امید وارم که شاداب و تندرست باشید ، دوستان من به تازگی دوره php رو تموم کردم و میخوام که دیگه فعالیتم رو با وبسایت خودم شروع کنم من قالب وبسایتی رو که میخواستم رو زدم و اینکه اگر امگانش هست شما هم برید به وبسایت زیر اونجا قالبم رو ببینید و بگید آیا صلاحیتش رو داره که این قالب رو داینامیک کنم یا خیر ممنون از بزرگواریتون 😘 عنوان لینک مورد نظر

4 پاسخ

مشکل در میگریت مدل ها در جنگو

22 ساعت پیش
توسط IrajJavidan آپدیت شد

سلام من وقتی میگریت میکنم به این ارور بر میخورم TypeError: Field 'id' expected a number but got کد مدل : from django.db import models from django.contrib.auth.models import User # Create your models here. class Articles(models.Model): title = models.CharField(max_length = 50) slug = models.SlugField() body = models.TextField() date = models.DateTimeField(auto_now = True) im...

1 پاسخ

ویدیو کال

22 ساعت پیش
توسط parham allahyar مطرح شد

سلام دوستان به نظرتون برای ساخت یک سرویس ویدیو کال و ویدیو کنفرانس از بین nodejs و golang کدوم یکی ابزار مناسب تری هست؟ کلا استک مناسب برای چنین سرویسی چی هست؟ و سوال دوم این که ابزار یا روشی وجود داره که بتونیم سرویس خودمون رو با استفاده از اون زیر بار بالا و تعداد ریکوئست بالا قرار بدیم تا از عملکردش مطمئن بشیم؟ @ali.bayat @hesammousavi

0 پاسخ

خطای middleware

23 ساعت پیش
توسط mehdi آپدیت شد

وقت بخیر ی پروژه دارم که فایل کرنل اول به این صورت که درکد ها هست کد نویسی کردم وخطای فوق رو گرفتم بعد به صورت فوق نوشتم و خطای جدید متاسفانه ممنون میشم راهنماییم کنید

8 پاسخ

لینوکس یا ویندوز

1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من انقدر تعریف لینوکس رو شنیدم تصمیم گرفتم برم سراغش(فعلا با ماشین مجازی تا ببینم چطوره) با اینکه همه سایتا میگن راحت تر از ویندوز اما همه قدرتش تو ترمینالشه و رابط گرافیکیش کاربرد چندانی نداره حتما باید دوره ببینی یادش بگیری و نرم افزار های ضروری (واسه طراح های وب) مثل فتوشاب سابورت نمیشه توش و تو تلگرام هم میگن واسه همه افراد مناسب نیست من به شخصه با ویندوز راحت ترم اما مقاله های سطح وب یکی...

1 پاسخ

استفاده از express validator در کنترلر ها

1 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام در نسخه ۶ به بعد express validator نمی شود با استفاده از app.use به صورت میدلور validator را به برنامه اضافه اش کرد ! و پیام validator not a function دریافت میکنیم. میخواستم ببینم راه حل چیه و چطور میتونم داخل کنترلر ها ازش استفاده کنم. نکته : ترجیحا نمیخواهم فایل روت رو شلوغ کنم و اونجا ازش استفاده کنم. اگر برای اعتبار سنجی داخل کنترل ها راه بهتری دارید خوشحال میشم باهام در اشتراک بزارید.

3 پاسخ

نحوه عدم نمایش صفحات لاگین شده بعد از خروج از سیستم

1 روز پیش
توسط websaz آپدیت شد

سلام یک سامانه رزرو غذا نوشتم. علارغم اینه سیشن ها رو موقع خروج کاربران پاک می کنم اما با دکمه بک مرورگر صفحات قبلی که کاربران دیگه وارد شدن نمایش داده می شه. درسته کسی نمی تونه تو اون صفحات دیتایی وارد کنه یا تغییر بده اما بلحاظ امنیتی می خوام نمایش داده نشوند. دوستان راهکاری دارند که را هنمایی کنند؟

5 پاسخ

ربات نویسی

1 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

@ali.bayat @mhyeganeh @saman1111 سلام من یک رباتی نوشتم که از یک سایتی اطلاعاتی رو بگیره اما الان من رو محدود کرده و بعد از ۲۰ دقیقه صفحه ۴۰۳ برام میفرسته چطوری میتونم هر چند دقیقه با ip دیگری وارد بشم به جای پ-ر-ا-ک-س-ی - لیستها از چه چیز دیگه ای میتونم استفاده کنم

3 پاسخ

پلاگی live server

1 روز پیش
توسط programmeriran آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر آقا من پلاگین live server را نصب کردم روی vs code الان وقتی اجرا میگیرم داخل کروم اجرا نمیشه داخل یه مرورگر دیگه اجرا میشه من میخوام داخل کروم اجرا بشه باید چیکار کنم؟ @ali.bayat @milad @mhyeganeh @hesammousavi

2 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته