سوالات و گفتگوها

استفاده از API های در ربات های تلگرام

3 ساعت پیش
توسط مجید مطرح شد

سلام وقتی API ها توسط توکن حفاظت میشن و قبلش کاربر احراز هویت میشه چطور میشه تووی ربات تلگرام از API استفاده کنیم؟برای احراز هویت کاربر شماره تلفن شخص نیازه که بایک کد تایید احراز هویت میشه. تووی ربات های تلگرام اگه نخوایم شماره ای ازش دریافت کنیم و تنها با userid تلگرامش که در اختیارمون قرار میگیره چطور این بحث احراز هویت رو مدیریت کنیم؟ آیا این کار درسته وقتی کاربر اولین بار ربات رو استارت می...

0 پاسخ

طراحی الگوریتم

4 ساعت پیش
توسط progromer مطرح شد

سلام دوستان بنده حدودا نزدیک به یه سالی برنامه نویسی رو شروع کردم و در این مدت به یاد گیری مباحث مختلف مشغول بودم وبا چالش های گوناگونی دست پنچه نرم کرده البته صددرصد این چالش ها باید بیشتر باشه از جمله چالش ها ی که انجام دادم یه صفحه عین همین پرسش پاسخ درست کرده ام خوب میخوام بدونم این درس طاحی الگوریتم برای ما که چند وقتیه تو این کاریم میتونیم مفید باشه منظورم یه ذهنیت جدید ایجاد میکنه که من امو...

0 پاسخ

ویدیو کال

23 ساعت پیش
توسط parham allahyar مطرح شد

سلام دوستان به نظرتون برای ساخت یک سرویس ویدیو کال و ویدیو کنفرانس از بین nodejs و golang کدوم یکی ابزار مناسب تری هست؟ کلا استک مناسب برای چنین سرویسی چی هست؟ و سوال دوم این که ابزار یا روشی وجود داره که بتونیم سرویس خودمون رو با استفاده از اون زیر بار بالا و تعداد ریکوئست بالا قرار بدیم تا از عملکردش مطمئن بشیم؟ @ali.bayat @hesammousavi

0 پاسخ

ری اکت نیتیو ui

1 روز پیش
توسط hosein مطرح شد

سلام یک autocomplete ک ui خوبی داشته باشه برای ری اکت نیتیو کسی سراغ داره همشون داغون هستن ظاهرشون ممنون میشم راهنمایی کنید

0 پاسخ

ارور در بالا امدن پروژه react

1 روز پیش
توسط progromer مطرح شد

با سلام دوستان من وقتی می خوام npm installبزن تا پکیج های مخصوص یه تمپلیت رو نشون بده به این ارور بر می خورم مشکلش کجاست

0 پاسخ

فراخوانی کردن فایل های جاوا اسکریپت وcssدر index.htmlدر ری اکت

2 روز پیش
توسط Begginer programer مطرح شد

سلام دوستان یه سوال به من یه قالب دادن که با اچ تی ام ال سی اس اس وجاوااسکریپت نوشته شده گفتن با ری اکت ادغامش کن قسمت های اچ تی ام ال که باید بصورت jsxدربیارم اینو میدونم اگه من فایل های css,is,رو بریزم تو پوشه publicو در index.htmlفراخوانی کنم نتیجه رو درست نشون میده اما ایا بعدا به مشکلی نمی خوره؟

0 پاسخ

ارور symbol grub calloc not found

2 روز پیش
توسط Awmx مطرح شد

سلام دوستان من ویندوز 10 دارم و قصد دارم بجاش توزیع مانجارو لینوکس رو نصب کنم فلش رو بوتیبل کردم و زمانی که سیستم رو ری استارت میکنم و f8 رو میزنم usb رو انتخاب میکنم اما بعد با این ارور مواجه میشم error : "symbol 'grub_calloc' not found مشکل چیه؟چطور میشه حلش کردم اینم بگم که کلا قصد دارم ویندوز رو حذف کنم

0 پاسخ

ساخت کیف پول

3 روز پیش
توسط abbas momeni مطرح شد

سلام دوستان گل یه سوالی دارم ممنون میشم کامل راهنمایی کنید توی ایجاد فروشگاه میخوام یک کیف پول قرار بدم که کاربری اگر حسابشو شارژ کرد این مقدار موجودیش افزایش پیدا کنه بعد وقتی یک کالایی رو سفارش داد بتونه انتخاب کنه که از این کیف پول پرداخت بشه یا از صفحه بانک چالش ها: وقتی کاربر مقداری رو به کیف پولش میریزه یا برداشت میکنه جهت خرید این بحث آپدیت کردن و بروزرسانی رو از چه روشی پیاده سازی بشه بهتر...

0 پاسخ

نصب درایور sqlsrv در ویندوز

3 روز پیش
توسط z.gh مطرح شد

سلام دوستان . چطوری میتونم درایور sqlsrv رو برا ی php نصب کنم تا بتونم یه وب سرویس بنویسم که به Sql Server وصل بشه ؟ توی سایت مایکروسافت که این فایل رو دانلود کردم این مراحل رو گفته ولی چون خیلی با php آشنا نیستم مرحله 3 PHP extensions directory رو نمیدونم کجاست و فایل مرحله ی4 هم همینطور 1. Download SQLSRV40.EXE to a temporary directory 2. Run SQLSRV40.EXE 3. When prompted, enter the path t...

0 پاسخ

فیکس شدن ارور UnexpectedValueException در cmd

3 روز پیش
توسط farshid مطرح شد

من مقدار اشتباهی وارد کردم برای token و کامپوزر پروژم از کار افتاد و بعد از وارد کردن هر دستوری ارور [UnexpectedValueException] Your github oauth token for github.com contains invalid characters: دریافت میکنم

0 پاسخ

ارور در هنگام انجام روت لاگین و رجیستر

3 روز پیش
توسط mohammad reza مطرح شد

سلام دوستان این کد header من هست در حالت معمولی مشکلی نداره ارروری نمیده اما از وقتی که یک table برای منو ها ساختم و در بالای اون حلقه foreach زدم , وقتی که روی لاگین یا رجیستر بزنم اررور $menus is undefined در حالی که من اصلا با منو ها کاری ندارم . و اینکه منوها رو به درستی نشون میده <header id="header" class="fixed-top "> <div class="container d-flex align-items-center">...

0 پاسخ

دیکود کردن کد php

4 روز پیش
توسط @Parsa_Poorsh مطرح شد

دوستان من یه کد دارم که با سایت miladworkshop اینکد شده چطوری میشه دیکدش کرد ؟ کد من : <?php //NC4w /* --------------------------------------------------------------------------------- - PHP Encoding by MiladWorkShop PHP Encoder http://miladworkshop.ir/encoder - - PHP Encoder Version : 4.0 - - This code was created on : 2021/03/02...

0 پاسخ

مشکل dispatch alphine js

4 روز پیش
توسط حسین مطرح شد

سلام من از livewire , alphine js توی پروژم استفاده کردم createDispatch <div x-on:create-trader.window="createTrader" > </div> CallDispatch <button type="button" x-on:click="$dispatch('create-trader', { id: `{{ $plan['id'] }}`,count_max : `{{ $plan['permission']['plan_max_trader'] }}` , count : `{{ $plan['traders_count'] }}` })" c...

0 پاسخ

ابزارهای طراحی وب

4 روز پیش
توسط سید‌محمدمهدی کیائی مطرح شد

سلام دوستان میخواستم بدونم که نسبت به تجربتون چه مقدار از ابزارهای مربوط به css استفاده میکنین؟ تا اینجای کار bootstrap فکر میکنم بهتر باشین و از ابزارهایی مثل sass خیلی کم استفاده کرده باشین ممنون میشم که بیشتر در موردش توضیح بدین

0 پاسخ

alpine.js در پروژه node.js

4 روز پیش
توسط یوسف مطرح شد

سلام. من دارم روی یه پروژه نسبتا ساده دارم کار می کنم که MPA هست و backend رو دارم با node.js میارم بالا. می خواستم بدونم بجای استفاده از vue یا react می تونم از alpine استفاده کنم در کنار node.js و آیا مشیه با alpine js، ری اکتیو کامپوننت ساخت؟

0 پاسخ

سورس کد آماده http api وردپرس

5 روز پیش
توسط Mehdi omrani مطرح شد

با سلام اگر کسی سورس یا پروژه آماده http api وردپرس با php یا کد دیگه ای داره که بشه تعغیرش داد به سایت خودم بصورت کامل باشه ممنون میشم

0 پاسخ

رفع اشکال ERROR in ... webpack-dev-server ۱:۰

5 روز پیش
توسط سیدرضا موسوی مطرح شد

یک پروژه react را از gitlab کلون کردم و وقتی اجراش کردم به این ارور برخوردم . لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور رفعش کنم. وقتی در محیط اجرا vscode با دستور npm run dev اجراش کردم بعد از اجرای مراحل اولیه و کلی پیام متن یکی از پیامها وجود یک ارور را اطلاع میداد [./node_modules/.bin/webpack-dev-server] 315 bytes {main} [built] [failed] [1 error] و نهایتا به ارور زیر برخوردم ERROR in ./node_modules/.bi...

0 پاسخ

چگونه در کد ریداکس اطلاعات رو پوش کنیم

5 روز پیش
توسط progromer مطرح شد

سلام دوستان به کد زیر نگاه کنید بنده قصد دارم اطلاعاتی رو با استفاده از ریداکس در برخی از اعضا استیت قبلی پوش کنم اما درست عمل نمیکنه ظاهرا تمامی استیت هارو نمیتونه بیاره و حذفشون میکنه ملاحظه کنید case "opinion": return [ ...state, state[action.index].opinion.push({name:action.name,lastname:action.lastname,opinion:action.opinion})...

0 پاسخ

نمایش تایمر شماره معکوس برای محصولات دارای تخفیف با javascript

5 روز پیش
توسط zeynab مطرح شد

سلام خدمت دوستان گرامی من برای قسمت تخفیف کالا یک تایمر با javascript گذاشتم . قسمت نمایش زمان مشکل داره و تایمر محصول اول برای تمامی محصولات دیگه نمایش میده لطفا اگر ممکنه کدها بررسی کنید کجا اشتباه نوشتم . ممنونم . <script> var arr = new Array(); arr = <?php echo json_encode($array_product); ?>; for (let i=0;i<arr.length ;i++) {...

0 پاسخ

سبد خرید لاراول با session

6 روز پیش

سلام دوستان من برا سبد خرید از session اساده کردم . ولی مشکلم الان اینجاست که با خروج کاربر سبد پاک میشه و وقتی وارد میشه سبد خالی و پاک شده چیکار کنم که حتی با خروج کاربر سبد بمونه . تایم سیشن هم بالا بردم ولی فایده نداره

0 پاسخ

کسری خدمت با انجام پروژه

6 روز پیش
توسط Mesusjk مطرح شد

سلام دوستان. وقت همگیتون بخیر. چطور میتونیم با انجام پروژه کسری خدمت بگیریم و شرایطش چیه و تا چه اندازه میتونیم کسری بگیریم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

0 پاسخ

ادوبی کانکت

6 روز پیش
توسط محمد مطرح شد

سلام من میخوام یه کلاس انلاین با ادوبی کانکت رو درست کنم اما متاسفانه دوستان یه پکیج لاراول معرفی کردند https://github.com/soheilrt/laravel-adobe-connect-client اما من زیاد با اون اشنا نبودم اگر کسی راهی برای نصب و استفاده از ادوبی کانکت داره لطفا معرفی کنید

0 پاسخ

کد نمایش مطالب http api وردپرس

6 روز پیش
توسط Mehdi omrani مطرح شد

سلام خدمت شما من یک کد میخوام که مطالب http api وردپرس رو نمایش بده بدون ajax یعنی نمیخوام ajax باشه کد php یا جاوا یا هر کدی که در فایل html یا php نمایش بده ممنون میشم

0 پاسخ

کاهش دادن حجم css theme metronic

6 روز پیش
توسط حسین مطرح شد

سلام من برای پروژه ای که دارم روش کار میکنم از تم مترونیک استفاده کردم لینک تم این تم اومده و از css.bundle.css و script.bundle.js استفاده کرده که حجم استایل ها 2.7 مگابایت و جاوا اسکریبتش 3.5 مگابایت بود من تونستم کتاب خونه هایی که ازشون استفاده نمیکنم رو از فایل js حذف کنم و شد 800kb ولی الن نمیدونم با استایل هاش چ کار کنم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

0 پاسخ

ارور در ویژوال استودیو کد

6 روز پیش
توسط میثم مطرح شد

سلام.من وقتی کد های ++cرو داخل vscode ران میکنم این قسمت ها توی بخش c_cpp_properties.json ارور میده: "intelliSenseModeIsExplicit": false, "cStandardIsExplicit": false, "cppStandardIsExplicit": false, "compilerPathIsExplicit": false, واسه تک تکشون مینویسه: Property cppStandardIsExplicit is not allowed. چیکار باید بکنم؟؟

0 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته