سوالات و گفتگوها

کار با open cart

4 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام . یکی از دوستان یه فروشگاه اینترنتی با open cart انجام داده .می خواد براش دو سه تا اسکریپت با php بنویسم. کسی هست که تا حالا توی اوپن کارت این کار رو انجام داده باشه ؟ لطفا توضیح بدید چطور

0 پاسخ

deno و svelte

31 دقیقه پیش
توسط متین مطرح شد

سلام عرض کردم خدمت کاربران سایت راکت دوستان این "دنو" و "سو ولته" که جدیدا اومدن چه کار جدیدی میکنن؟ ممنون میشم کسی به زبان ساده بگه که کاربردشون چیه و آینده ای دارن؟ با تشکر.

0 پاسخ

فرم در وب ویو موبایل کار نمیکند

11 ساعت پیش
توسط pari.a مطرح شد

سلام یه فرم post دارم که بعد از اجرا وارد صفحه بانک میشه . این فرم خیلی سادست و فقط مقدار پول رو میفرسته به درگاه . الان روی مرورگر سایت و مرورگر موبایل کاملا به درستی کار میکنه اما روی اپلیکیشن موبایل که webview هست خطای زیر میاد: webpage not available the webpage at www.test.com could not be loaded because net::ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE لطفا کمک کنید که چه کاری باید انجام بدم

0 پاسخ

اپدیت مقاله لاراول

16 ساعت پیش
توسط mehrdad70 مطرح شد

سلام دوستان من برای اپدیت مقاله ام میخام وقتی ک اپدیت رو انجام دادم عکس های جدید مقاله بره جایگزین عکسای قبلی بشه و اون قبلی ها هم توی دیتابیس هم توی پوشه storage پاک شه برای حذف عکسهای مقاله من اومدم تو مدل Article از این کوئری استفاده کردم public static function booted() { static::deleting(function(Article $article){ foreach ($article->images as $image) {...

0 پاسخ

کار نکردن ‌passport auth:api در لاراول

22 ساعت پیش
توسط عباسعلی بهرامی آپدیت شد

سلام دوستان . یه پروژه دارم بک با لاراول هستش و از graphql استفاده شده و مشکلی که هست اینکه زمانی که middleware api رو به graphql میدم , کار نمی کنه یعنی سمت ‌ui باید حتما apitoken فرستاده بشه تا اطلاعات با استفاده از mutation یا query ثبت یا بارگیری بشه و این طور هستش که من middleware رو فعالش کردم اما بازم بدون اینکه token بهش بدم اطلاعات رو برام میاره و این یه مشکل هستش میخواستم بدونم مشکل از ک...

0 پاسخ

bundel کردن پروژه

1 روز پیش
توسط homa مطرح شد

سلام وقتتون بخیر من برای bundel کردن پروژه ام که با html , scss و jqery می نویسم از وب پک استفاده کردم اما سرعت watch کردنش زیاد حدود 10 تا 12 ثانیه است می خواستم ببینم برای ذفع این مشکل راه حلی وجود داره؟ و یک سوال دیگه این که برای bundel کردن بهتر از وب پک استفاده کرد یا گرانت؟ @hesammousavi

0 پاسخ

اجرای برنامه react-native

2 روز پیش
توسط hamid95 مطرح شد

سلام روز شما بخیر ببخشید بنده در اجرای برنامه react-native با خطای زیر مواجه می شوم با توجه به اینکه شبیه ساز اندرویدم فعاله

0 پاسخ

نصب برنامه recat -native

2 روز پیش
توسط hamid95 آپدیت شد

سلام شب شما بخیر ببخشید من برای نصب برنامه react -native پوشه برنامه را ایجاد کردم الان می خواهم با شبیه ساز اندروید برنامه را اجرا کنم برای ساختن شبیه ساز اندروید بهم این خطا ها را میده : Unable to locate adb و موقع بالا امدن android studio هم به سرور نمیتوانم متصل بشم

0 پاسخ

debugger-ui در react-native

2 روز پیش
توسط mostafa eslami مطرح شد

emulator اندروید توی حالت connecting to remote debugger-ui میمونه و وصل نمیشه ریستارت کردن اپ و امولاتور هم تاثیری نداره . ورژنهای مختلف رو نصب کردم و همین مشکل رو دارم . اپ خودش میاد بالا ولی RR زدن برای ریلود و حالت debug به مشکل برمیخوره و وصل نمیشه

0 پاسخ

نحوه vendor publis کردن view ها در پکیج yajra

4 روز پیش
توسط محسن مهری مطرح شد

درود دوستان اقا من از این پکیج معروف لاراول توی پروژم استفاده کردم اما خودش یک خط کد برای publish کردن معرفی کرده، اون رو میزنی یک فایل توی قسمت config به نام datables.php ایجاد میشه، که در واقع توی اون فقط تنظیمات کلی پکیج هست، در صورتی که من نیاز به ویوهای این پکیج دارم چه کنم دوستان کسی تجربه ای نداره ؟ //this line not share views packages... php artisan vendor:publish --tag=datatables

0 پاسخ

در لاراول 8 از Inertia استفاده کنیم یا Livewire

5 روز پیش
توسط وحید حسنی مطرح شد

سلام دوستان دوست داشتم یه بحثی بکنیم برای اینکه با وجود راه های جدید در لاراول 8 برای فرانت اند، بنظر بزرگان لاراول از Inertia باید استفاده کرد یا Livewire؟ نظر خودم: برای دوستانی که از Vue یا React استفاده میکردن برای فرانت براشون بهتره که از Inertia استفاده کنند( افرادی که بک اند رو هم خودشون میزدن) چون دیگ نیازی به یادگیری چیز جدیدی در فرانت نیست و همون موارد فریموورک های جاوا اسکریپت رو راحت ت...

0 پاسخ

رفع ارور 502 bad get way nginx

5 روز پیش
توسط میلاد صادقی آپدیت شد

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز بنده سایتم رو با وب سرور nginx پیاده سازی کردم توی بعضی از ساعات که تعداد کاربرم تقریبا 1000 نفر میشه خطای 502 nginx برمیگردونه میخواستم ببینم چه راهکاری پیشنهاد میدید برای حل این مشکل بنده سایتم الان روی یک سرور با پورت یک گیگ و سی پی یو 20 هسته و 40 رشته و رم 64 هستش میخواستم ببینم که سرورم پورت کم میاره یا سی پی یو یا nginx نمیتونه این تعداد درخواست رو هندل کنه یا ب...

0 پاسخ

خطای A non well formed numeric value encountered

6 روز پیش
توسط waltun مطرح شد

سلام خدمت دوستان. من پروژه لاراولیمو آپلود کردم روی هاست، همه چی درست بود تا امروز یهو این ارور رو داد : A non well formed numeric value encountered این ارور هم مربوط میشه به این قسمت از کدم توی سبد خرید : <li> @php $post_price = $post->price; $totalPrice = Cart::all()->sum(function ($cart) use ($post_pri...

0 پاسخ

مشکل با ریداکس

2 هفته پیش
توسط Parastoo Ebrahimi مطرح شد

سلام. من میخوام توی یه فانکشن جاوااسکریپتی از ریداکس استفاده کنم. ولی props ها آپدیت نمیشن. نمیدونم اشکال کدم کجاهست. کد به این صورت هست که یه مقداری رو میگیره و اونو در قالب 6 تا چیز باید تحویل بده. که خب این چیزها رو دیباگ گرفتم و درست عمل میکنه. فقط props ها آپدیت نمیشن. یه نکته دیگه اینکه من createStore رو توی index.js اضافه کردم ولی چون اینجا دسترسی به props ندارم باز مجبور به اضافش شدم. @hes...

0 پاسخ

کانکت نشدن phpunit به دیتابیس در لاراول

3 هفته پیش
توسط ronald مطرح شد

سلام دوستان عزیز دو روزی هست درگیر این مشکل هستم وقتی در کنسول تستم رو اجرا میکنم این خطا رو میگیرم لطفا اگر چنین تجربه ای داشته اید راهنمایی بفرمایین 1) Tests\Unit\ModelTest::testExample Error: Call to a member function connection() on null C:\Users\jim\Desktop\blog\blog\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Eloquent\Model.php:1344 C:\Users\jim\Desktop\blog\blog\vendor\laravel\framewo...

0 پاسخ

ایجاد یک رویداد در تقویم outlook با reactjs

3 هفته پیش
توسط Javad Moradi مطرح شد

سلام من میخوام بتونم یک رویداد توی تقویم outlook ایجاد کنم با react مثلا یک سری اطلاعات از جمله مکان و زمان و مدت زمان جلسه و لیست دعوت کننده ها بدم بهش خودش اینا تنظیم کنه با python زدم ولی میخوام از react استفاده کنم کسی میتونه کمکم کنه با چه کتابخونه ایی میتونم انجام بدم

0 پاسخ

راست چین نشدن برخی از المان ها در Vuetify

3 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... من از چارچوب Vuetify برای طراحی صفحات استفاده می کنم ولی مشکلی که چارچوب داره به طور کامل راست چین نمیشه... کد زیر: const options = { rtl: true, }; export default new Vuetify(options); چگونه این مشکل رو رفع کنم؟ عکس زیر:

0 پاسخ

وصل نشدن nox به vscode

3 هفته پیش
توسط امیرحسین آپدیت شد

من برای برنامه نویسی فلاتر میخوام از vscode استفاده بکنم اما هرکاری که میکنم nox یا هیچ شبیه ساز دیگه ای بهش وصل نمیشه flutter doctor هم وقتی میزنم این اخطار رو میده Microsoft Windows [Version 10.0.17134.1667] (c) 2018 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\bpc>flutter doctor Doctor summary (to see all details, run flutter doctor -v): [√] Flutter (Channel stable, 1.20.2, on Micros...

0 پاسخ

عدم نمایش card در توئیتر

3 هفته پیش
توسط moha li مطرح شد

سلام به همگی دوستان من برای یه سایتی که طراحی کردم با لاراول نوشتم توی قسمت head سایت تمامی موارد meta های توئیتر را برای نمایش card بارگذاری کردم (مثل همین توئیتر راکت) ولی وقتی لینک مقاله رو وارد می کنم این card رو نشون نمیده ؟ کسی از دوستان می دونه باید چیکارش کرد با تشکر

0 پاسخ

چرا باید از فلسفه agile و متدولوژی های پیاده سازی آن استفاده کرد

4 هفته پیش
توسط محمد امیری مطرح شد

با سلام. در مورد این topic میخواستم دوستانی که با این رویکرد پروژشونو تو گروه های نرم‌افزاری پیش بردن بیشتر صحبت کنن و تاثیری که در خروجی اپلیکیشنشون و تطابق بین نیاز مشتری و کارکرد پروژه به وجود آورده رو در میون بگذارند.و دقیقا از چه متدولوژی ای برای پیاده سازی رویکرد Agile استفاده کردن یا سازمانشون استفاده میکنه؟ در مورد شاخصه هایی که باید در هر متدولوژی در نظر گرفت و نحوه ی ارضای این شاخصه ها...

0 پاسخ

پاس دادن دیتا به ویو با نام متغیر refrence

4 هفته پیش
توسط مهدی شریفی مطرح شد

سلام یه پروژه mvc دارم که متد render داخل کلاس View داره public static function render ($view, $data = null) { require_once __DIR__ . "/../../app/views/{$view}.php"; } اون متغیر دیتا هم داخل کنترلر پر میشه و توی view بهش دسترسی دارم ولی با متغیر $data بهش دسترسی دارم چطوری میتونم کاری کنم با نام رفرنسش که توی controller میدم داخل ویو بهش دسترسی داشته باشم ؟ @ali.bayat @mohsenbostan

0 پاسخ

استفاده از lazyCollection کجا عقلانیست

4 هفته پیش
توسط محسن مهری مطرح شد

درود - آقا من میخام از LazyCollection در قسمت " اطلاع رسانی /تبلیغات" توسط مدیر وب سایت برای کاربران "همه /یا قسمتی از افراد" استفاده کنم حالا حقیقتا میدونم که کاربران هیچوقت بیشتر از 5000 نفر نمیشند. خب به هر حال من محدودیت php یا سرور رو نمیدونم - در مجموع از چه حدی بالاتر به نظرتون باید از قابلیت LazyCollection استفاده کنم؟ فرض : حالا فرض کنیم اصلا کاربران هیچوقت بیشت...

0 پاسخ

ajax در وردپرس

1 ماه پیش
توسط کاربر مطرح شد

سلام . برای استفاده از ایجکس در فرانت اند از تابع wp localize script استفاده می کنم اما چیزی به من نمایش نمیده . چطور رفعش کنم ؟

0 پاسخ

چطور از بوتسرپ در ناکست استفاده کنیم

1 ماه پیش
توسط Ali مطرح شد

سلام دوستان من از بوتسرپ توی nuxt استفاده میکنم اما دو س تا ارور میده تو کنسولم که علتش دستکاری DOM توسط jquery هست که از depency های بوتسترپه اینم اروراش: [Vue warn]: Unknown custom element: <seciton> - did you register the component correctly? For recursive components, make sure to provide the "name" option.‍ [Vue warn]: The client-side rendered virtual DOM tree is not matching server-rend...

0 پاسخ

آدرس کامند cron job

1 ماه پیش
توسط علی اسماعیلی مطرح شد

سلام یه کرون جاب میخوام ست کنم توی دایرکت ادمین ادرس کامند /usr/local/bin/php /home1/username/public_html/artisan schedule:run 1>> /dev/null 2>&1 روی هاست دوتا دامین هست چجوری باید به پوشه public_html رسید

0 پاسخ

باز کردن وبسایت جنگویی در Iframe

1 ماه پیش
توسط Nima Aram مطرح شد

سلام. من یه پروژه جنگو دارم که حتما باید با آی فریم(تگ HTML) باز شه . همه چیز خوبه ولی مشکل اینه که وقتی با آی فریم کار میکنی دیگه نمیشه کوکی ها و csrf_token ها رو تنظیم کرد به خاطر همین تمام جاهایی که از form و csrf_token ها استفاده شده به ارور زیر بر میخوره: ممنون میشم راهنمایی کنید. @hesammousavi @ali.bayat @mohsenbostan

0 پاسخ

مشکل در پایتون tkinter

1 ماه پیش
توسط پارسا کریم خانی مطرح شد

سلام. من در نرم افزار دکمه ای ساختم برای ذخیره عکس. که توسط file dialog مسیر دریافت شده و فایل در آن مسیر ذخیره می شود. مشکل اینجاست که فرمت فایل مشخص نمی شود یعنی در پنجره مشخص کردن فایل وقتی فرمت را روی jpg file میگذارم، و سپس نام فایل را می نویسم، در خروجی، .jpg نوشته نمی شود. import tkinter from tkinter import * from tkinter import messagebox from tkinter import filedialog from PIL import Imag...

0 پاسخ

دریافت اطلاعات از طریق json و نمایش در یک جدول در ویژوال کمپوزر

1 ماه پیش
توسط seyyed mohamad hashemi مطرح شد

سلام وقت بخیر. من اطلاعاتی رو از طریق یه وب سرویس دریافت میکنم در وردپرس. حالا میخوام این دیتا رو به صورت یک جدول در صفحه اصلی سایت نشون بدم. که هر بار هم صفحه رفرش شد ، بره اخرین دیتا رو بگیره بیاره نشون بده. من چون با وردپرس زیاد کار نکردم چندان اشنایی ندارم با این مورد ... میخواستم اگر امکان داره روش کار ور یه نفر بهم بگه بتونم اینکارو انجام بدم. وبسرویسش اینه : https://home.finex.ir/api/v1/get...

0 پاسخ

خروجی pwa در فلاتر

1 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام میخواستم بدونم چطور میشه خروجی pwa با فلاتر گرفت . و اینکه چه فرقی با نسخه هایpwa که به طور معمول ایجاد میشه داره؟ با تشکر

0 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته