سوالات و گفتگوها

سوال مبتدی درباره TypeSript

1 ساعت پیش
توسط Aria ebrahimi آپدیت شد

من تازه دارم برنامه نویسی رو شروع میکنم میخواستم بدونم وقتی که تایپ اسکریپت کامپایل میشه کلا یه جاوا اسکریپت بی معنی ساخته می شه که برای ما نامفهومه اونوقت مثالا بعدا چجوری بخوایم تغییرات ایجاد کنیم کد های کامپایل شده رو معنیشونو بفهمیم اینکه کد میشه برگرده به تایپ اسکیرپ یا نه یعنی بشه دوباره جاوا اسکریپت تبدیل بشه به تایپ اسکریپت؟

2 پاسخ

تغییر اطلاعات ارسالی بین کامپوننت ها در ری اکت

13 ساعت پیش
توسط mkhy آپدیت شد

باسلام خدمت دوستان و اساتید من داخل ی کامپوننت اطلاعات رو از ی api میگیرم و به ی کامپوننت دیگه پاس میدم. اطلاعات رو بعد از دریافت از api با axios ، داخل state ذخیره میکنم و سپس با props به کامپوننت دیگ ارسال میکنم. حالا وقتی یبار axios ران میشه اطلاعات دریافت و داخل استیت ذخیره و به کامپوننت دیگ ارسال میشه. همین اطلاعات بعداز چند ثانیه تغییر میکنه اما دیگه اطلاعات ارسالی اپدیت نمیشه.(طبیعی هم هست...

2 پاسخ

آپدیت از لاراول 5.8 به 8

22 ساعت پیش
توسط وحید حسنی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر از اونجایی که با Livewire کار کردم و دوس داشتم الان یه پروژه قدیمی دارم که با لاراول 5.8 نوشته شده...پروژه تکمیل تکمیل نیست ولی خیلی از کارهای اون انجام شده، حالا میخوام اون پروژه رو با LiveWire بزنم...میخواستم روی همون نسخه نصب کنم ولی ظاهرا نمیشه یا اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید میخواستم نظرتتون رو بپرسم که ببینم راه کار برای یه آپدیت سنگین چیه؟ شدنی هست؟ اگه آره خیلی کار د...

1 پاسخ

درگاه پرداخت نکست پی در ری اکت و لاراول

1 روز پیش
توسط mkhy آپدیت شد

سلام وقت همه اساتید و دوستان گرامی بخیر من داخل پروژم که فرانت ری اکت و بک اند لاراول هست و با api به صورت دوتا پروژه جدا به هم وصل شدن، لازم دارم که از گاه پرداخت نکست پی استفاده کنم. این درگاه برای نتیجه پرداخت مثل تمام درگاه ها نتیجه رو با متد پست به یک ادرس ارسال میکنه. من چجوری این اطلاعات رو داخل پروژم که فرانت ری اکت هست استفاده کنم؟ باید به ادرس بک اندم پاس بدم؟ اگ اینجوری هست چجوری به فرا...

4 پاسخ

خطای Module not found Error Can t resolve

1 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود... در بخش router می خواهیم از طریق Nested Routes صفحات رو مسیردهی کنیم, ولی مشکلی وجود داره صفحات رو نمی شناسه ... کد زیر: { path: '/', component: require('../view/layout/Layout').default, children: [ { path: '', component: require('../view/Home').default, name: 'home'...

5 پاسخ

برگرداندن گروه های چت که افراد انتخابی رو حتما داراست

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من یک لیستی از کاربران رو در جدول users دارم که مثلا شامل 1000 نفر شخص میباشد و هر شخص هم یک فیلد داره بنام تخصص فرمی داریم که میخوایم این افراد رو در گروه هایی وارد کنیم بنابراین وقتی اپراتور میاد و فرم رو باز میکنه و میخواد چند نفر رو انتخاب کنه و یک گروه ایجاد کنه ( اطلاعات گروه در یک تیبل جداگانه ثبت میشه ومورد بحث ما نیست) سیستم باید بررسی کنه ببینه اگه افرادی که الان انتخاب شده آ...

2 پاسخ

خطا در نصب پکیج بر روی لوکال هاست

1 روز پیش
توسط Mohammad Mirzavand آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر در هنگام نصب پکیج شتابیت بر روی لوکال هاست با خطای زیر برمیخوریم Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 shetabit/payment v4.0.1 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. shetabit/payment 4.0.0 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. Instal...

2 پاسخ

هارد ssd

2 روز پیش
توسط ZZ19 آپدیت شد

سلام برای کیس هارد معمولی دارم میخوام اس اس دی بگیرم اگه اینو در بیارم بجاش یک اینتر نال اس اس دی بندازم بهتره یا در کنار هارد معمولی هارد اکستر نال اس اس دی نصب کنم؟ روی اس اس دی اکسترنال سیستم عامل نصب میشه یا به عنوان یه جوری فلش عمل میکنه ؟

6 پاسخ

مسیر درست برای هنرجو های Javascript

3 روز پیش
توسط ABASGH آپدیت شد

دوستان سلام . من تقریبا 5 ساله دارم Mern Stack کار میکنم و به تازگی دعوت شدم که در کنار کارم در یک آموزشگاهی تدریس Javascript داشته باشم. داشتم یک سری سرفصل برای یاد گیری هنرجو های Front End میچیندم که توی نوشتن سر فصل های یادگیری React یک چیزی ذهن منو مشغول کرد . چیزی که من میدیدم همه زارت میرفتن سراغ React و اصلا هیچ دیدگاهی و آشنایی با ابزار های اصلی React ندارن ! مثلا Webpack , به نظرم کل Reac...

11 پاسخ

مشکل اتصال لاراول ۸ به ردیس

3 روز پیش
توسط jaber آپدیت شد

سلام من به دو صورت از ردیس استفاده میکنم یکی از طریق کلاسش و یکی از طریق فسادش که وقتی از طریق کلاسش کار میکنم مشکلی نداره اما وقتی از طریق فسادش میخوام استفاده کنم به این ارور میرسم Please make sure the PHP Redis extension is installed and enabled کد استفاده از کلاس : use Predis\Client; class TestController extends Controller { public function index() { $redis = new Client();...

2 پاسخ

پلاگین خفن phpstorm برای لاراول به نام idea

3 روز پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی آپدیت شد

چند روزه این پلاگین رو استفاده میکنم و ویدئوهای خفنی هم داره که توضیح میده چیکار میکنه این پلاگین با کار با لاراول خیلی کار رو راحت میکنه. حتما نصب کنید استفاده کنید سوال من اینه که 30 روزه است چکنیم توضیح: اسمش laravel idea اینم لینکش https://laravel-idea.com/ ولی صد تا جدول داری و انواع ریلیشن ها و انواع سرویس ها و انواع ریپوزیتوری ها و هر جدولی هم 25 تا فیلد داره و 10 تا ستون appends داره و غی...

5 پاسخ

گرفتن اطلاعات مدل با استفاده از slug بدون تغییر routekeyname

4 روز پیش
توسط دانا آپدیت شد

دوستان سلام. من اومدم برای سایتم از پکیج eloquent sluggable استفاده کردم تا لینک های سایت رو بر اساس slug بگیرم ولی حالا توی مدلم نمی خوام routekeyname رو به slug تغییر بدم. چون توی اپلیکیشن های مربوط به سایت داره دیتاهارو از طریق id میگیره و پاس میده و من اگه routekeyname رو تغییر بدم به مشکل می خورم اونجا راه حلی دارید ؟‌ که داخل سایت روت هام رو از طریق اسلاگ بگیرم ولی routekeyname رو تغییری ندم...

6 پاسخ

Auth شدن در ساب دامین های پروژه لاراولی

5 روز پیش
توسط i2332 آپدیت شد

سلام، یک پروژه لاراولی دارم که میخوام وقتی شخص توی دامین اصلی localhost لاگین میکنه داخل تمامی ساب دامین ها مثل sub1.localhost هم لاگین شده باشه تو استک اور فلو و لاراکست تحقیق کردم که اینو فهمیدم باید تو فایله config.session.php مقدار doamin رو به localhost. ( آدرس دامین که قبلش نقطه داره) تغییر بدم اما وقتی این کار رو میکنم و حتی تمام کوکی های مرورگر و پروژه رو پاک میکنم هنگام وارد شدن به پروژه...

2 پاسخ

unit test و queue

5 روز پیش
توسط محمد امیری آپدیت شد

سلام.من یک تستی دارم مینویسم که داخلش یه سری ذخیره داده در پایگاه داده انجام میشه مثلا و بعد از بازگشت پاسخ باید چک کنم که آیا این داده در پایگاه داده ذخیره شده یا نه. این کار رو توسط event و listener انجام میدم چون عملیاتش کمی زیاد و وقت گیر هستش تصمیم گرفتم که داخل صف قرارش بدم.در حالتیکه صف رو داخل listener فعال نکردم تست با موفقیت پاس میشه و مشکلی از این بابت نیست ولی خب در حالت منطقی در حالتی...

1 پاسخ

مشکل در لاگین با livewire

5 روز پیش
توسط Hossein Rafiee آپدیت شد

سلام دوستان من قصد دارم با livewire لاگین راپیاده سازی کنم ولی متسفانه به مشکل برخوردم Auth::loginUsingId($user_id); return redirect('/'); هیج اروری نمیده و ریدایرکت میشه عملیات لاگین انجام نمیشه دوستان اگه میتونی راهنماییم کنید @hesammousavi @ali.bayat @wozniak

1 پاسخ

delete اشتباه هنگام استفاده از 2 sweatalert

5 روز پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من میخوام موقعی که داخل پنل مدیریت مدیر خواست یک پستی رو حذف کنه یه الرت نمایش داده بشه برای همین از سوییت الرت استفاده میکنم تا اینجای قضیه مشکلی نیست مشکل اینه که وقتی delete میکنم مثلا آیدی 9 رو پاک میکنم آخرین آیدی دیلیت میشه مثلا 30 در حالی که اگه از سوییت الرت استفاده نکنم آیدی درست پاک میشه ..... این کد جاوا اسکریپت 👇👇👇 jQuery(document).ready(function(){ jQuery(...

10 پاسخ

مشکل در MYSQL

6 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام من دیتابیسی برای ذخیره بازدیدهای وبسایتم طراحی کرده ام اما یک مشکل دارد که به شرح زیر است: ساختار دیتابیس | id | last_visit | date | count | |----|---------------------|------------|-------| | 1 | 2020-09-21 15:47:30 | 1399-06-30 | 10 | فیلد date در جدول به از جنس DATE تعریف شده است. مشکلی که در این جدول وجود دارید این است که mysql ماه و تعداد روز را چک می کند و در مثال فوق...

3 پاسخ

مشکل با سافاری

6 روز پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام دوستان . به نظرتون چرا کد زیر تو همه مرورگرها کار میکنه غیر از سافاری!؟ function setTimeCounters() { $(".time-counter").each(function (index, elem) { let exp = new Date($(this).attr('data-time')); var x = setInterval(function() { let now = (new Date()).getTime(); let ex = (new Date(exp)).getTime(); let distance = ex - now;...

5 پاسخ

لاراول: اعمال خودکار دسترسی به کاربر

1 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من یک بخش roles و یک بخش permissions دارم که هر کدوم جداول واسط هم دارن یعنی اینجوری هست جداول من roles role_user permissions permission_user permission_role خب من ابتدا permissions ایجاد میکنم در پنلم .( مثلا delete , edit) سپس به بخش roles میرم و (,admin , editor) رو ایجاد میکنم که به اون permissions ها وصلش میکنم برای ایجاد کاربر جدید فیلد permissions و role رو اضافه میکنم...

9 پاسخ

مشکل توکن laravel passport

1 هفته پیش
توسط امیرحسین فضلی آپدیت شد

سلام. توی پکیج passport چرا من نمیتونم توکن ایجاد کنم؟ توکن رو بهم نمیده. به جای توکن، یه چیز دیگه میده. تصویر ها رو ملاحضه بفرمایید. راستی. براتون بگم که خروجی خود متد createToken غیر از accessToken یه موردی به نام plainTextToken هم داره که ساختار زیر رو داره : 12|WRHSYzITv69Hvf2Pf1Cuz6yh5Ecfd1lvFM3yHVsW آیدی توکن | توکن هش شده با sha256 خود اینم به شکل زیر ریکوئست میدم که انگار نه انگار که ری...

10 پاسخ

مشکل در رابطه ی many to many

1 هفته پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان. من داخل فایل web.php یه روت رو به شکل زیر تعریف کردم . Route::get('/test' , function (){ $user = auth()->user(); // return $user; $role = $user->roles; // return $role; $permission = $role->permission; return $permission; }); وقتی user و role رو return می کنم اطلاعتشون به صورت کامل بر میگرده. ولی وقتی permission رو return می کنم. اررور زیر رو نم...

3 پاسخ

خرید دامنه

1 هفته پیش
توسط wxyz آپدیت شد

سلام روز بخیر برای خرید دامنه ir و com از چه سایتی بخرم معتبر باشه ؟سایت های مختلفی رو دیدم هزینه ها تو هر سایت متفاوت بود برای ir سایت nik بخرم مستقیم ؟ یا میشه از جای دیگه خرید و در سامانه نیک ثبت کرد؟

4 پاسخ

فارسی سازی اسلاگ در لاراول 5.5

1 هفته پیش
توسط reza kamali آپدیت شد

سلام - دوستانی که با لاراول 5.5 کار کردن میدونن که استراکچر پکیج elequent-sluggable عوض شده سوالی که من داشتم اینکه چطور بخش فارسی رو بهش اضافه کنم — الان من از قسمت vendor/cviebtock/elequent-sluggable/reaource/config/sluggable.php بخش methode رو عوض کردم ولی باز اسلاگ فارسی نشد — منون میشم اگه کمک کنید

10 پاسخ

نحوه راه اندازی tailwind css در لارول میکس

1 هفته پیش
توسط imaniy آپدیت شد

سلام دوستان من به کمک یکی از دوستان @mhyeganeh لاراول میکس رو راه اندازی کردم و حالا میخام از tailwind css تو لاراول میکس استفاده کنم به ارور عجیبی برمیخورم ولی از همین tailwind css بصورت جدا استفاده میکنم طبق داکیومنت سایت هیچ مشکلی نداررم. ایا کانفیگی چیزی دارین تا منم بتونم هندل کنم tailwind css رو تو لاراول میکس.

2 پاسخ

تست نوسی در لاراول

1 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام و درود دوستان چطور میشه برای یک فرم ورود اطلاعات در لاراول تست نوشت. مفاهیم و متدها و کلاس هاشو بلدم سوالم اینه فرض مثال میشه برای یک فرم (POST) فرایند ارسال فرم و ثبت در جدولو براش یه تست نوشت؟ نوشتن تست برای این فرم به این معنی هست که اگر جواب تست درست بود یعنی این تست با تمام دادها یی که ممکن است در فرم ارسال بشه انجام شده و این ارسال فرم و ثبت در جدول هیچ وقت خطا نمده؟

1 پاسخ

بررسی یک مورد مهم در لاراول 7 - same site و حذف شدن سشن auth

1 هفته پیش
توسط woz آپدیت شد

سلام خدمت دوستان اگر بحث و موضوعات چند وقت پیش راکت رو دنبال کرده باشین یه موضوعی چندین بار مطرح شده و به نظرم هنوز هم راه حل و جواب درستی واسش پیدا نشده ! @behvandi11 @rabco @mohammad.fathi9k @mahbod @Blackrion48 @mohammad.fathi9k https://roocket.ir/discuss/%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%B4%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%D9%85%DB...

16 پاسخ

ارسال چندین پست به جای یک پست در لاراول

1 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من یک قسمت ارسال پست جدید با لاراول ایجاد کردم تست کردم زمانی که پشت سر هم بر روی گزینه ارسال کلیک میکنم تا صفحه رفرش بشه همون پست به صورت تکراری در دیتابیس ذخیره میشه چطوری میتونم اینو طوری درست کنم با خود لاراول که در هر حالت فقط یکبار پست ارسال بشه حتی اگر بارها کلیک شد رو گزینه ارسال ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید با تشکر

2 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته