ارتباط با سرور ها

- 1 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد
1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@ali.bayat
@hesammousavi
من در پروژه خودم به دو سرور وصل هستم چطوری میتونم به یکی از پوشه های سرور دسترسی داشت و فایل رو خواند

نکته:پروژه در سرور اصلی قرار دارد و فایل ها و عکس ها در یک سرور دیگر
من میخوام به سرور دیگر وصل شوم و یک فایل رو از داخل آن باز کنم(عکس رو نمایش بدم)

حسام موسوی ( 167824 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

با استفاده از file system و ftp !

mahdi khanzadi ( 25667 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور

سیستم ها رو به صورت میکرو سرویس پیاده سازی کنید. از پکیج زیر میتونید استفاده کنید.

https://github.com/shetabit/extractor

1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@hesammousavi
یک مشکلی هست الان من مسیر عکس رو چطوری به imgبدم تا نمایش بده.کدم اینه

   $file = "Saudi_Shiite_Status_watermark.png";
$remote_file = "/public_html/images/1/" . $file;
$ftp = ftp_connect('50.61.302.234');
$login = ftp_login($ftp, 'cdekdcabad', 'a3hgzmuEz');
$y= ftp_nlist($ftp, "public_html/images/1");$t=implode($y);
preg_match_all('/[\W\w]*?_watermark.png/im',$t,$mat);
$implode1=implode($mat[0]);
$str=str_replace("...",'',$implode1);
$trim1=trim($str);
echo " <img src=\"$trim1\">";
ftp_close($ftp);
1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

در قسمت imgمسیر عکس رو نمایش نمیده فقط اسم عکس رو نمایش میده چطوری مسیر عکس رو قرار بدم چون در یک سرور دیگر هست و من با ftpگرفتم نمیدونم مسیر رو چطوری بهش بدم

1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@hesammousavi
@ali.bayat
الان این کد رو نوشتم

   $file = "Saudi_Shiite_Status_watermark.png";
$remote_file = "/public_html/images/1/" . $file;
$ftp = ftp_connect('5.61.30.134');
$login = ftp_login($ftp, 'c52npicabad', 'a37jN12muEz');
$y= ftp_nlist($ftp, "public_html/images/1");
$t=implode($y);
preg_match_all('/[\W\w]*?_watermark.png/im',$t,$mat);
$implode1=implode($mat[0]);
$str=str_replace("...",'',$implode1);
$trim1=trim($str);
        ftp_chdir($ftp, 'public_html');
        $e=ftp_pwd($ftp);
        echo " <img src=\"5.61.30.134:2222/CMD_FILE_MANAGER$e/images/1/$trim1\" >";
ftp_close($ftp);

اما مسیر رو اینجوری نمایش میده

http://5.61.30.134:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/cdnpic.abadis.ir/public_html/images/1/Saudi_Shiite_Status_watermark.png

مسیر درسته اما نمایش نمیده وقتی همین مسیر رو کپی میکنم در یک صفحه دیگه بالا میاره

حسام موسوی ( 167824 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

خوب برای حل این مسئله اول اینکه برای نمایش دادن اینطوری نباید عمل کنید
اگر حتما میخواید از ftp استفاده کنید نیاز هست که کپی کنید فایل رو در سرور خودتون
اما راه اینه
شما باید یک subdomain تعیین کنید مثلا با عنوان file.roocket.ir
بعد اگر فایل static ای دارید باید از دامنه خود همون بخواید براتون برگردونه چون حدف شما نمایش دادن هست چرا الان شما مثلا این همه کد نوشتید که چی بشه ؟

1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@hesammousavi
متوجه حرفتون نشدم
خب باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید

1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@hesammousavi
@ali.bayat
من میخوام به صورت لینک بگیرم اما یوزر و پسورد هاست از من میخواد باید چیکار کنم نمیشه که همیشه یوزر و پسورد وارد کنم

1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@Alimotreb
کسی در مورد این قضیه پیشنهادی
نداره

Alimotreb ( 133312 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@masoudproton

پیشنهاد من هم کار با FTP هست که دوستان گفتند!
کار با دایرکتوری و مسیر و اینا زیاد خواهید داشت
بگردید ببینید پکیجی چیزی اگر هست باهاش کار کنید

1masoud ( 29275 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@Alimotreb خب شما کد من رو نخوندید میگید ازftpاستفاده کنم خب کد من ftpهست کجای کارم اشتباه هست که عکس نمایش داده نمیشه

1masoud ( 29275 تجربه )
1 هفته پیش
تخصص : php,laravel

@Alimotreb @ali.bayat
کسی نیست یک راهنمایی کامل در مورد این قضیه بگه
من فقط می خوام لینک عکس رو بگیرم و نمایش بدم نمی خوام عکس رو دانلود کنم

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید