خطای دیتا بیس

2 سال پیش توسط امیرحسن مطرح شد
آفلاین
user-avatar
امیرحسن ( 1071 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام من تو قسمت 46 جداول رو دیلت کردم و دوباره migrate کردم وبه ارور زیر خوردم
SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table learnings add constraint le arnings_course_id_foreign foreign key (course_id) references courses (id) on delete cascade)

[PDOException]
SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed")

بهترین پاسخ
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی
4 سال پیش

با سلام
اول ایکه قسمت 46 چی لطفا سوالاهای که مطرح میکنید کاملا مشخص کنید از کجا و چی
دوم اینکه لطفا اگر سوالی رو ثبت میکنید و کد داخل سوالتون هست اونها رو ببین سه ``` یا همون backtike باز و بسته قرار بدید
سوم اینکه شما نباید بصورت دستی دلیت میکردید باید با دستور

php artisan migrate:rollback

همه رو بر میداشتید و دوباره اجرا میکردید
الانم باید همه جداول رو حذف کنید و دوباره دستور

php artisan migrate 

رو وارد کنید یا اگر از لاراول 5.5 استفاده میکنید
فقط و فقط دستور


php artisan migrate:fresh

رو اجرا کنید

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 468347 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

2

با سلام
اول ایکه قسمت 46 چی لطفا سوالاهای که مطرح میکنید کاملا مشخص کنید از کجا و چی
دوم اینکه لطفا اگر سوالی رو ثبت میکنید و کد داخل سوالتون هست اونها رو ببین سه ``` یا همون backtike باز و بسته قرار بدید
سوم اینکه شما نباید بصورت دستی دلیت میکردید باید با دستور

php artisan migrate:rollback

همه رو بر میداشتید و دوباره اجرا میکردید
الانم باید همه جداول رو حذف کنید و دوباره دستور

php artisan migrate 

رو وارد کنید یا اگر از لاراول 5.5 استفاده میکنید
فقط و فقط دستور


php artisan migrate:fresh

رو اجرا کنید

آفلاین
user-avatar
امیرحسن ( 1071 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

من عذر خواهم چشم

آفلاین
user-avatar
امیرحسن ( 1071 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

بازم نشد همون ارور قبلی رو میده

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 468347 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

متن ارورتون برای کلید خارجی که تعریف کردید یا همون foreign key فعلا غیر فعالش کنید و ببینید اجرا میشه بدونه ارور ؟
و اگر اجرا شد بخاطر اینکه درست foreign key رو تعریف نکردید

آفلاین
user-avatar
امیرحسن ( 1071 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

سلام استاد مرسی درست شد.ممنون ازاینکه وقت میذارین وبه سوالات جواب میدین

آفلاین
user-avatar
AmirAli ( 417 تجربه )
2 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

سلام , من هم همین مشکل رو دارم ممنون میشم راهنماییم کنید .

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.