خطای دیتا بیس

1 سال پیش
توسط AmirAli آپدیت شد
امیرحسن ( 1071 تجربه )
3 سال پیش

سلام من تو قسمت 46 جداول رو دیلت کردم و دوباره migrate کردم وبه ارور زیر خوردم
SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table learnings add constraint le arnings_course_id_foreign foreign key (course_id) references courses (id) on delete cascade)

[PDOException]
SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed")

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط امیرحسن
حسام موسوی
3 سال پیش

با سلام
اول ایکه قسمت 46 چی لطفا سوالاهای که مطرح میکنید کاملا مشخص کنید از کجا و چی
دوم اینکه لطفا اگر سوالی رو ثبت میکنید و کد داخل سوالتون هست اونها رو ببین سه ``` یا همون backtike باز و بسته قرار بدید
سوم اینکه شما نباید بصورت دستی دلیت میکردید باید با دستور

php artisan migrate:rollback

همه رو بر میداشتید و دوباره اجرا میکردید
الانم باید همه جداول رو حذف کنید و دوباره دستور

php artisan migrate 

رو وارد کنید یا اگر از لاراول 5.5 استفاده میکنید
فقط و فقط دستور


php artisan migrate:fresh

رو اجرا کنید

حسام موسوی ( 365336 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

با سلام
اول ایکه قسمت 46 چی لطفا سوالاهای که مطرح میکنید کاملا مشخص کنید از کجا و چی
دوم اینکه لطفا اگر سوالی رو ثبت میکنید و کد داخل سوالتون هست اونها رو ببین سه ``` یا همون backtike باز و بسته قرار بدید
سوم اینکه شما نباید بصورت دستی دلیت میکردید باید با دستور

php artisan migrate:rollback

همه رو بر میداشتید و دوباره اجرا میکردید
الانم باید همه جداول رو حذف کنید و دوباره دستور

php artisan migrate 

رو وارد کنید یا اگر از لاراول 5.5 استفاده میکنید
فقط و فقط دستور


php artisan migrate:fresh

رو اجرا کنید

امیرحسن ( 1071 تجربه )
3 سال پیش

من عذر خواهم چشم

امیرحسن ( 1071 تجربه )
3 سال پیش

بازم نشد همون ارور قبلی رو میده

حسام موسوی ( 365336 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

متن ارورتون برای کلید خارجی که تعریف کردید یا همون foreign key فعلا غیر فعالش کنید و ببینید اجرا میشه بدونه ارور ؟
و اگر اجرا شد بخاطر اینکه درست foreign key رو تعریف نکردید

امیرحسن ( 1071 تجربه )
3 سال پیش

سلام استاد مرسی درست شد.ممنون ازاینکه وقت میذارین وبه سوالات جواب میدین

AmirAli ( 95 تجربه )
1 سال پیش

سلام , من هم همین مشکل رو دارم ممنون میشم راهنماییم کنید .

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید