آفلاین
user-avatar

دریافت تاریخ در یک فرم ثبت نام

2 هفته پیش
توسط محسن گلیمی آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
مازیار ( 1097 تجربه )
3 سال پیش

با سلام،

اگر بخوام مثلا تاریخ تولد شمسی رو در یک فرم از کاربر بگیرم و در دیتابیس ذخیره کنم، چه روشی بهتر هستش؟

با تشکر

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط مازیار
آفلاین
user-avatar
عمو پدی
3 سال پیش
<!doctype html>
<html lang="en">
   <head>
       <meta charset="UTF-۸">
       <meta name="viewport"
       content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=۱.۰, maximum-scale=۱.۰, minimum-scale=۱.۰">
       <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
       <title>Document</title>
       <link rel="stylesheet" href="css/persianDatepicker-default.css" />
   </head>
   <body>

       <input type="text" id="date">

       <script src="js/jquery-۱.۱۰.۱.min.js"></script>
       <script src="js/persianDatepicker.js"></script>

       <script>
           $("#date").persianDatepicker();
       </script>
   </body>
</html>
آفلاین
user-avatar
حمیدرضا ( 9452 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

سلام
شما میتوانید از دیتا پیکر فارسی استفاده کنید و بعد از دریافت تاریخ شمسی در کنترلر آن را با کتابخانه Jdate تبدیل به میلادی نمایید و همچنین برای نمایش شمسی تاریخ دوباره میتوانید از همان کتابخانه date اسفاده کنید

آفلاین
user-avatar
مازیار ( 1097 تجربه )
3 سال پیش

خیلی ممنونم.
با توجه به سادگی کار میخوام برای کاربر از iput و سلکت های جدا برای ورود روز و ماه و سال استفاده کنم، بعدش توی یک فیلد دیتابیس ذخیره کنم.
می خوام بدونم چه فرمتی که تاریخ ذخیره کنم و نوع متغییر برای مایگریش به چون صورت باشه؟
و سمپل کدش چطوریه؟

آفلاین
user-avatar
حمیدرضا ( 9452 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس
<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-۸">
<meta name="viewport"
content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=۱.۰, maximum-scale=۱.۰, minimum-scale=۱.۰">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
<title>Document</title>
<link rel="stylesheet" href="css/persianDatepicker-default.css" />
</head>
<body>

<input type="text" id="date">

<script src="js/jquery-۱.۱۰.۱.min.js"></script>
<script src="js/persianDatepicker.js"></script>

<script>
$("#date").persianDatepicker({

});
</script>
</body>
</html>

البته اول باید date piker فارسی رو دانلود کنید
نوع در مایگرشن هم باید از نوع date باشه

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 382419 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

دوست عزیز لطفا کدهاتون رو در سه ``` یا همون backtike قرار بدید تا بهتر نمایش داده بشه

آفلاین
user-avatar
عمو پدی ( 11196 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس خرده پای ری اکت
<!doctype html>
<html lang="en">
   <head>
       <meta charset="UTF-۸">
       <meta name="viewport"
       content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=۱.۰, maximum-scale=۱.۰, minimum-scale=۱.۰">
       <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
       <title>Document</title>
       <link rel="stylesheet" href="css/persianDatepicker-default.css" />
   </head>
   <body>

       <input type="text" id="date">

       <script src="js/jquery-۱.۱۰.۱.min.js"></script>
       <script src="js/persianDatepicker.js"></script>

       <script>
           $("#date").persianDatepicker();
       </script>
   </body>
</html>
آفلاین
user-avatar
محمد ( 768 تجربه )
3 سال پیش

سلام، در این روش چطوری می‌تونم بعد از ثبت تاریخ در دیتابیس برای نمایش تاریخ فرمت را تغییر بدم مثلا 24 تیر 1396 درحالیکه الان به این صورت است:‌ 24/6/96

متشکرم

آفلاین
user-avatar
مازیار ( 1097 تجربه )
3 سال پیش

بنظرم از پکیج https://github.com/morilog/jalali استفاده کنید.

من ابتدا با این پیکج اطلاعات رو به صورت میلادی در دیتابیس ذخیره میکنم و بعدش با تابع پیکیج به صورت شمسی نمایش می دم.

آفلاین
user-avatar
محسن گلیمی ( 100 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : گرافیست

سلام

من از فرم ساز گرویتی استفاده میکنم

آیا امکان استفاده همچین چیزی رو میتونم داخلش داشته باشم

یعنی تاریخ شمسی دریافت کنم و اتوماتیک تاریخ میلادی بهمون بده

مثل این http://amib.ir/tools/date-convert/

آیا کدی داره که در قسمت سفارشی سازیش وارد کنم ؟

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید