دریافت تاریخ در یک فرم ثبت نام

5 ماه پیش توسط mq1379 آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
مازیار ( 12228 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

با سلام،

اگر بخوام مثلا تاریخ تولد شمسی رو در یک فرم از کاربر بگیرم و در دیتابیس ذخیره کنم، چه روشی بهتر هستش؟

با تشکر

بهترین پاسخ
آفلاین
user-avatar
عمو پدی
4 سال پیش
<!doctype html>
<html lang="en">
   <head>
       <meta charset="UTF-۸">
       <meta name="viewport"
       content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=۱.۰, maximum-scale=۱.۰, minimum-scale=۱.۰">
       <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
       <title>Document</title>
       <link rel="stylesheet" href="css/persianDatepicker-default.css" />
   </head>
   <body>

       <input type="text" id="date">

       <script src="js/jquery-۱.۱۰.۱.min.js"></script>
       <script src="js/persianDatepicker.js"></script>

       <script>
           $("#date").persianDatepicker();
       </script>
   </body>
</html>
آفلاین
user-avatar
حمیدرضا ( 13901 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

سلام
شما میتوانید از دیتا پیکر فارسی استفاده کنید و بعد از دریافت تاریخ شمسی در کنترلر آن را با کتابخانه Jdate تبدیل به میلادی نمایید و همچنین برای نمایش شمسی تاریخ دوباره میتوانید از همان کتابخانه date اسفاده کنید

آفلاین
user-avatar
مازیار ( 12228 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

خیلی ممنونم.
با توجه به سادگی کار میخوام برای کاربر از iput و سلکت های جدا برای ورود روز و ماه و سال استفاده کنم، بعدش توی یک فیلد دیتابیس ذخیره کنم.
می خوام بدونم چه فرمتی که تاریخ ذخیره کنم و نوع متغییر برای مایگریش به چون صورت باشه؟
و سمپل کدش چطوریه؟

آفلاین
user-avatar
حمیدرضا ( 13901 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1
<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-۸">
<meta name="viewport"
content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=۱.۰, maximum-scale=۱.۰, minimum-scale=۱.۰">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
<title>Document</title>
<link rel="stylesheet" href="css/persianDatepicker-default.css" />
</head>
<body>

<input type="text" id="date">

<script src="js/jquery-۱.۱۰.۱.min.js"></script>
<script src="js/persianDatepicker.js"></script>

<script>
$("#date").persianDatepicker({

});
</script>
</body>
</html>

البته اول باید date piker فارسی رو دانلود کنید
نوع در مایگرشن هم باید از نوع date باشه

آنلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 453307 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

-1

دوست عزیز لطفا کدهاتون رو در سه ``` یا همون backtike قرار بدید تا بهتر نمایش داده بشه

آفلاین
user-avatar
عمو پدی ( 11376 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس خرده پای ری اکت

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1
<!doctype html>
<html lang="en">
   <head>
       <meta charset="UTF-۸">
       <meta name="viewport"
       content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=۱.۰, maximum-scale=۱.۰, minimum-scale=۱.۰">
       <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
       <title>Document</title>
       <link rel="stylesheet" href="css/persianDatepicker-default.css" />
   </head>
   <body>

       <input type="text" id="date">

       <script src="js/jquery-۱.۱۰.۱.min.js"></script>
       <script src="js/persianDatepicker.js"></script>

       <script>
           $("#date").persianDatepicker();
       </script>
   </body>
</html>
آفلاین
user-avatar
محمد ( 768 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام، در این روش چطوری می‌تونم بعد از ثبت تاریخ در دیتابیس برای نمایش تاریخ فرمت را تغییر بدم مثلا 24 تیر 1396 درحالیکه الان به این صورت است:‌ 24/6/96

متشکرم

آفلاین
user-avatar
مازیار ( 12228 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

بنظرم از پکیج https://github.com/morilog/jalali استفاده کنید.

من ابتدا با این پیکج اطلاعات رو به صورت میلادی در دیتابیس ذخیره میکنم و بعدش با تابع پیکیج به صورت شمسی نمایش می دم.

آفلاین
user-avatar
محسن گلیمی ( 100 تجربه )
9 ماه پیش
تخصص : گرافیست

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام

من از فرم ساز گرویتی استفاده میکنم

آیا امکان استفاده همچین چیزی رو میتونم داخلش داشته باشم

یعنی تاریخ شمسی دریافت کنم و اتوماتیک تاریخ میلادی بهمون بده

مثل این http://amib.ir/tools/date-convert/

آیا کدی داره که در قسمت سفارشی سازیش وارد کنم ؟

آفلاین
user-avatar
mq1379 ( 700 تجربه )
5 ماه پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

من تمام مراحل استفاده از persian date picker رو انجام دادم اما کار نمیکنه مشکلش چیه؟

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.