سلام دوستان .
به نظر شما دلیل اینکه بیش از 95% سایت های بزرگ از فریمورک های اماده برای پیاده سازی سایت خودشون استفاده نمی کنن چی هست ؟
برای مثال یک سایت معروف عموم رو نام ببرید از لاراول یا ... استفاده کنه ؟
من دیدم از روبی ان ریلز خیلی استفاده میشه ولی لاراول و کلن فریمورک های php رو ندیدم . حتی نود جی اس و ریاکت هم زیاد دیم ولی php نه .
به نظر شما کار درستیه برای سایت بزرگ از فریمورک اختصاصی استفاده کنه و یه فریمورک شخصی توسعه بده ؟
دلیل سایتای بزرگ چی میتونه باشه ؟
درود..
با عوض کردن session name در تنظیمات لاراول میشه براحتی لاراول یا هر فریمورک دیگه ای رو مخفی کرد بطوری که با ابزارهایی مثل wappalyzer قابل تشخیص نباشه
در این حالت شما چطور میدونید از فریمورک استفاده نشده؟
@ali.bayat
درموردشون تحقیق کردم سایت های بزرگ بیشتر فریمورک اختصاصی دارن . من خودم تو چند شرکتی که کار هم میکردم سایت های بزرگی داشتن فریمورک و سیستمشون اختصاصی بود جالب برام این بود میگفتن لاراول عالیه و باید با اون کار کنید . بعد سیستم سایتای اصلیشون اختصاصی بود !
نمیگم از لاراول بهتر بودا ولی خودشون میگفتن سرعت و ریکوئستامون نصف شده و لاراول و ... برای کار ما کندن و از این حرفا .
جالبه... یعنی اینهمه امکانات لاراول رو ندیده میگیرند و از فریمورک اختصاصی استفاده میکنند؟؟
البته یه مبحثی هم هست اینه که لاراول بسیار کامله.. شاید در بعضی شرایط واقعا برای یه پروژه ساده،لاراول زیاد باشه.. اما انتخاب مطمئنی هست
در کنار لود شدن Service provider ها و Middleware ها ... در تعداد درخواستهای بالا ممکنه لاراول کمی کندتر عمل کنه که به همین علت Lumen رو بوجود آوردند.. اما باز هم تفاوت کار اونقدر ها زیاد نیست..
یعنی تعداد درخواستهایی که شما میتونید با Vanilla PHP پاسخ بدید کمی بیشتر از لاراوله.. نه اونقدر زیاد که بخواهد ما رو از استفاده از لاراول منصرف کنه.
@ali.bayat
اتفاقا سایت ها فوق العاده پیچیده و پر از امکانات هم بودن ! ولی برای اونا مهم امکانات لاراول نبود مهم سرعت و کاهش ریکوئست و بهینه بودن بود .
سایتها آمارهای میلیونی در روز داشتن .
نمونه سایت های زیر . شک دارم فریمورک های اماده توشون بکار رفته باشه .
https://www.fiverr.com
https://www.anjammidam.com
https://www.aparat.com
http://blog.ir
https://www.digikala.com
https://www.wikipedia.org
https://www.tabnak.ir
https://www.farsnews.com
https://facenama.com
همون طوری که taylor otwell کلی شاخ و برگ به لاراول داده ... هر تیمی میتونه امکاناتی که براش اضافی هستند رو حذف کنه و این جوری میشه که بچههای فلان شرکت صاحب یه فریمورک شخصی میشند با موارد بهینه سازی شده.
ایده بدی هم نیست که آدم خودش فریمورک رو سرهمکنه و اصطلاحا بچینه.
بله همینطور که گفتید سایت های بزرگ از فریمورک اختصاصی استفاده می کنند البته اختصاصی هم نیست ، بلکه تغییر و بهینه کردن فریمورک های اوپن سورسه :)
مثلا دیجیکالا یک مدت از سی شارپ استفاده میکرده و عوض کرده این شرکت ها و استارتاپ های بزرگ دنبال بهینه کردن بهتر سایت هاشون هستند. لاراول هم امکانات زیادی داره و شاید بعضی اصلا به کارشون نیاد ، با کمی ویرایش میتونن خیلی بهینه تر بکنند.
درود .اینکه بعضی شرکت های بزرگ و قدیمی هنوز از فریمورک هایی که خودشون ساختن استفاده میکنند دلیلش این نیست که مثلا لاراول خوب نیست ، دلیلش اینه که این شرکت ها قبل از 2012 وجود داشته این شرکت و اگه بخواد کل زیرساخت رو عوض کنند، شاید براشون هزینه بره (و مخصوصا توی ایران اگه کد کار میکنه دست نزن).
اما به نظرم الان که برنامه نویسی میکروسرویس باب شده و همچنین پا به عرصه ی وب هم گذاشته ( thanks god) . خیلی راحت میتونند بک اند یک وب سایت رو عوض کنند یا مثلا فرانت یک وب سایت رو به صورت کامل عوض کنند.
سلام لاراول یک فریم ورک هست ک میشه تنطیمات حوری تنطیم کرد ک حتی خود ساززنش نفهمه این لاراول هست یا ن
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟