ساخت دسته بندی های تودرتو

- 5 ماه پیش
توسط مجید امیری آپدیت شد
محمد نمازی ( 370 تجربه )
1 سال پیش

باسلام،
در صورت امکان، دوستانی که حرفه ای هستن، ساخت دسته بندی محصولات و یا مقالات سایت، که 1. بصورت تودرتو باشه و 2. قابلیت چندین انتخاب رو هم داشته باشه رو بصورت کامل بهم آموزش بدن .

در ضمن آموزش دسته بندی در این لینک موجود هست که متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست.
لینک :

https://roocket.ir/series/project-to-build-a-website-with-laravel/episode/13

باتشکر

تابش ( 2656 تجربه )
1 سال پیش

این اصلا کاری نداره
یک parent_id اضافه میکنید و اونایی که دسته اصلی هستند parent_id شون میشه null و اونایی هم که زیر دسته هستند parent_id شون میشه id اون دسته که میخواهید والد باشه
و بعد در قسمت نمایشش هم
برای اصلی ها

if($cat->parent_id==null){
    // code
}else{
    // code
}
حسام جعفرزاده ( 46 تجربه )
1 سال پیش

سلام وقتتون بخیر
شما برای دسته بندی قسمت های مختلف سایتتون میتونید از پکیج Baum استفاده کنید. امکانات خیلی خوبی هم داره و به راحتی میتونید با در نظر گرفتن یک node پرس و جو های مدنظرتون رو انجام بدید (parent, child, ....) و تا هر عمقی که خواستید دسته بندی تون رو تو در تو کنید.

موفق باشید.

محمد نمازی ( 370 تجربه )
1 سال پیش

از مدیر سایت ممنون میشم به این موضوع رسیدگی کنه. من هنوز به به جوابم نرسیدم

علی اسماعیلی ( 2192 تجربه )
1 سال پیش

سلام منم این سوال رو پرسیدم ولی کسی جوابمو نداد

مهدی ( 18887 تجربه )
1 سال پیش

اخه منظور از تودرتو چیه مثلا منظورت مث کامنت که توی دوره فروشگاه گفته شده وو اگه خواستید توضیح میدم یا نه اگه منظور چیز دیگست از تودرتو با مثال بگید بفهمیم

hadi moazen ( 35 تجربه )
6 ماه پیش
علی فرمانی ( 1445 تجربه )
5 ماه پیش

سلام
تو جدولتون یه ای دی اصلی بزارید .
بعد هر دسته ای که ای دی اصلیش 0 یا نال بود میشه دسته اصلی اوناییم که ست شده میشن زیر دسته دسته اصلی.

حالا برای چاپ اینو تو سایت میاین یه فور ایچ میزنین که اونایی که ای دی اصلیشون 0 یا ناله چاپ بشن داخل این فورایچ میاین یه فورایچ دیگه میزارین میگین دسته هایی که ایدی اصلیشون برابر با ای دی اون دسته اصلی هست چاپ بشن . به همین راحتی دسته و زیر دسته درختی میتونید ایجاد کنید حالا باز میخاین یه زیر دسته سوم داشته باشین باز همینجوره میرین او اون فورایچ سوم دوباره فورایچ میزنیم مثل قبل با ایدی برای اینیکی لود میکنید .
ساده ترین روشش فکنم همینه .
برای انتخاب چنتا با هم هم از کدهای جاوا اسکریت و سلکت باکس ها و ... میتونید استفاده کنید و ای دی هاشون رو به صورت ارایه یا رشته تو دیتابیس ذخیره کنید .

مجید امیری ( 425 تجربه )
5 ماه پیش

سلام
فرض کنید که ما یک دسته بندی به صورت زیر داریم:
-کامپیوتر (ID=1,Parent ID=0)
....-اینترنت (ID=2,Parent ID=1)
........-مودم و تجهیزات (ID=3,Parent ID=2)
حالا Stracture جدول دیتابیسمون خیلی ساده به صورت زیر میشه:

id (int)
title (string)
parent_id (int)

با این روش میتونیم هر نوع دسته بندی و تا هر سطحی که میخوایم ایجاد کنیم.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید