سایت جدید من با لاراول

- 1 هفته پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد
روح اله ابراهیم زاده ( 3711 تجربه )
2 هفته پیش

سلام . دوستان ممنون میشم نظراتتونو لطف کنین.
https://tiktell.com

sajjad ( 6034 تجربه )
2 هفته پیش

سلام
سایتتون زیباست اما زیبایی سایت دلیل بر موفقیت شما نمیشه اول که کد های html تون رو از طریق https://validator.w3.org اعبتار سنجی کنید تا مشکلات رو برطرف کنید به جرات و با تجربه این کار میتونم بگم توی سئو خیلی مهم هست بعدش ما از لاراول استفاده میکنید دلتون میاد از Laravel Mix استفاده نکنید سرعت سایتتون بیشتر میشه بخش front end منظم تری دارید و موارد دیگه حتما از feed ها استفاده کنید و لینکش رو توی سایت قرار بدید sitemap رو که باید داشته باشید مهم ترین بحث meta tag ها هست که مال شما افتضاح هست دوتا title دارید!! موارد تکراری مبهم زبان سایت انتخاب نشده این موارد رو رعایت کنید سایتتون خیلی خوب توی گوگل ایندکس میشه و درصد موفقیت بیشتری دارید.
امیدوارم ناراحت نشید و فقط نظر شخصی من بود.

Alimotreb ( 23567 تجربه )
2 هفته پیش

سلام
@rohi1386

تو گفتگوی دیشبتون
https://roocket.ir/discuss/3261
نظر دادم !

2 تا گفتگوتون یکیه دوست من.!

سایت خوبی دارید، انشالا موفق باشید
ولی یه جاهایی به نظر من مشکل داره
توی حالا قسمت بندی ها و گرید بندی ها فکر کنم اصولی نرفتید جلو البته عیبی نداره ها ...!
ولی اصولیش :

<div class="container">
    <div class="row">
         <div class="col">
محتوا
         </div>
     </div>
</div>

این یه مورد
مورد بعدی اینکه سایتتون در حالت عادی اسکرول داره!
و این خب درست نیست
https://www.imgurl.ir/uploads/x404_.png

مشکلشم از اینجاست دوست من

.rohi-baner-4taee {
    margin: 10px 10px;
    /* box-shadow: 0 2px 4px 0 rgba(0,0,0,.1); */
}

توی این کلاس ، مارجین به نظرم اضافیه اگر حذف کنی اون مشکل بر طرف میشه.
چیز حاد دیگه ای جز این اسکرول ندیدم من ! :-)

سایت خوبی دارید، امید وارم نظر من سازنده بوده باشه
موفق باشید

رایموند دراگون ( 34748 تجربه )
2 هفته پیش

درود...
سایت خوبه ...
ولی بهتره همه کد ها در یک کلاس container قرار دهید و نیازی نیست جدا کلاس container بزارید...
طراحی سایت ساده باشد بهتره ...
از افکت ها و انیمیشن ها کمتر استفاده کنید...
سئو سازی کنید..
و...

DonAllito ( 160 تجربه )
2 هفته پیش

سلام با استفاده از overflow-x:hidden برای body میتونید اسکرول افقی رو کلا برای سایتتون ببندید.وبسایت زیبایی دارین و آرزوی موفقیت برای شما...

روح اله ابراهیم زاده ( 3711 تجربه )
2 هفته پیش

البته الان کلا حل شد داستان اسکرول .
ممنون دوستان عزیز . خیلی استفاده کردم و میکنم از تجربه و مهارتتون . خیلی از مشکلاتو حل کردم فعلا.
بازم ممنون از همه

روح اله ابراهیم زاده ( 3711 تجربه )
1 هفته پیش

@sajjad652 شما لطف دارین . مواردی که تذکر دادین رو حل کردم انشلاا خوب بشه

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید