ست کردن cookie در php

- 14 ساعت پیش
توسط سمیه آپدیت شد
Saba ( 315 تجربه )
1 ماه پیش

با سلام
من طبق ویدئو آموزشی سایت راکت،cookie را set کردم ولی وقتی مرورگر رو می بندم و مجدد باز می کنم و صفحه adminpanel.php را درخواست می کنم، صفحه login.php را برایم باز می کند. از set شدن cookie مطمئن هستم.

Alimotreb ( 92492 تجربه )
1 ماه پیش

سلام
@Sabafe1375

هر نوع کوکی رو میتونید ست کنید
تایمش رو هم بررسی کنید که درست باشه
لاگین و خروج رو بر اساس کوکی میتونید ست کنید بر اساس سشن هم میتونید ست کنید
هر کوکی ست میکنید همون رو موقع لاگین و خروج بررسیش کنید توسط شروط PHP.
موفق باشید

Saba ( 315 تجربه )
1 ماه پیش

آخه تایمش هم چک کردم نمی دونم مشکل کجاست.

wp ( 1640 تجربه )
1 ماه پیش

@Sabafe1375
سلام خدمت شما
قاعدتا نباید مشکلی باشه
البته اگه درست پیاده کرده باشین
اگر امکانش هست کد هاتون بفرستین
اینجوری بهتر میشه بررسی کرد

پایان جهان ( 54478 تجربه )
1 ماه پیش
سمیه ( 445 تجربه )
1 روز پیش

با سلام
عذر میخوام سوالی داشتم..
در بخش کوکی ها, وقتی یه کوکی رو ست می کنم و بعد توی مرورگر, با کلیک راست و انتخاب view page info, از بین 3 گزینه ی بالایی, گزینه cookies رو ندارم! میتونید راهنماییم کنید؟ سپاس

میلاد ( 60220 تجربه )
1 روز پیش

@somayehrezazadehsr2014
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم:

در مرورگر کروم
ابتدا راست کلیک و سپس وارد گزینه inspect شوید
در بین زبانه های ایجاد شده، وارد گزینه application شوید
سمت چپ، گزینه ی storage و در ادامه گزینه ی cookies موجود می باشد

سمیه ( 445 تجربه )
1 روز پیش

با موزیلا کار می کنم...
منظورم جلسه ی 14 آموزش php هست... بخش کوکی ها... اونجا که setcookie مینویسم: setcookie("website", "roocket.ir"); و بعد توی مرورگر موزیلا رفرش میکنه و بعد کلیک راست و گزینه ی view page info رو انتخاب می کنه و کوکی ها رو نشون میده... از بین سه گزینه ی General و Permissions و Security, برای من گزینه Cookies نیست!

سمیه ( 445 تجربه )
1 روز پیش

ممنونم... با مرورگر کروم درست شد...
سپاس

میلاد ( 60220 تجربه )
1 روز پیش

خواهش میکنم، به سلامتی باشه

در مرورگر فایرفاکس:
ابتدا راست کلیک و سپس وارد گزینه inspect شوید
در بین زبانه های ایجاد شده، وارد گزینه storage شوید
سمت چپ، گزینه ی cookies موجود می باشد

سمیه ( 445 تجربه )
20 ساعت پیش

سپاس درسته...
و یه مشکل دیگه هم در این بخش داشتم:
بعد از اضافه کردن یه checkbox به اسم remember me داخل فرم در login.view.php, وقتی توی مرورگر وارد login.php میشم, وارد نمیشه و می پره به صفحه ی index.php! دلیلش رو نمی دونید شما!؟

علی فرمانی ( 13275 تجربه )
18 ساعت پیش

@somayehrezazadehsr2014
احتمالا یه مشکلی در کدها یا ادرس دهی فایل وجود داره .
اگه بتونید کداتونو اون تیکه مربوط به این موارد رو اینجا بزارید ببنیم بهتر میشه راهنمایی کرد .

سمیه ( 445 تجربه )
16 ساعت پیش

سپاس.. درسته حتما اشتباهی وجود داره...
نمیدونم بشه کدها رو اینجا گذاشت یا نه ... چون یکی دو خط که نیست, چندتا فایل phpایه..

میلاد ( 60220 تجربه )
15 ساعت پیش

@somayehrezazadehsr2014
خواهش میکنم

اگر همچنان مشکل دارید، سعی کنید کدهای بخش های مرتبط رو قرار بدین.
(البته دقت کنید که شما باید یک گفتگو جدید درست کنید، و این گفتگو چون برای منظور دیگه ای ایجاد شده، منحرفش نکنید بهتره)

سمیه ( 445 تجربه )
14 ساعت پیش

مشکلم دیگه حل شد... redirect می شد..
سپاس از شما دوستان...

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید