لایسنس گذاری بر روی قالب و قفل بر روی یک دامنه

- 3 ماه پیش
توسط reza_yki آپدیت شد
reza_yki ( 2135 تجربه )
4 ماه پیش

سلام به همه اساتید و دوستان گرامی

من قالب وردپرسی طراحی کردم که به نظرم ارزش لایسنس گذاری رو داره و نزدیک ۳-۴ ماه روش وقت گذاشتم

من از افزونه EDD برای فروش استفاده میکنم ولی افزونه یا کدی رو پیدا نکردم که بتونم قالب رو فقط بشه روی یه دامنه فعال کرد و نشه قالب رو برای چند بار نصب و استفاده کرد

یه افزونه برای EDD هست ولی پولیه وگرونم هست و فعلا نمی تونم بخرمش

کسی هست منو راهنمایی کنه؟ ممنون از همه

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط reza_yki
Alimotreb
4 ماه پیش

سلام
@rezayki

یه راه حل بخوام بدم بهتون
در کد قالبتون سمت PHP جایی رو قرار بدید
اون رو require_once کنید با شرط
که مسیر دامنه وب سایت رو بگیره
از طریق توابع PHP

echo $_SERVER['HTTP_HOST'];

بعد این رو بفرستید به یه سمتی جایی (یه وب سرویس لازم دارید ) ، وب سرویس مانند که چک کنه اگر این دامنه وجود داشت تو جدول و به فرض پرداخت شده بوده
اجازه اجرا کد رو بده و اون فایل رو ایمپورت کنه
اون فایل رو هم کد کذاریش کنید
با ioncube_loader یا ....

Alimotreb ( 100172 تجربه )
4 ماه پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@rezayki

یه راه حل بخوام بدم بهتون
در کد قالبتون سمت PHP جایی رو قرار بدید
اون رو require_once کنید با شرط
که مسیر دامنه وب سایت رو بگیره
از طریق توابع PHP

echo $_SERVER['HTTP_HOST'];

بعد این رو بفرستید به یه سمتی جایی (یه وب سرویس لازم دارید ) ، وب سرویس مانند که چک کنه اگر این دامنه وجود داشت تو جدول و به فرض پرداخت شده بوده
اجازه اجرا کد رو بده و اون فایل رو ایمپورت کنه
اون فایل رو هم کد کذاریش کنید
با ioncube_loader یا ....

reza_yki ( 2135 تجربه )
4 ماه پیش

ممنون کارمو خیلی آسون کردید فقط یه سوال من کد هام با چی کد کنم که هم رایگان باشه هم باز کردنش با یه دیکودر انلاین به این آسونیا نباشه

Alimotreb ( 100172 تجربه )
4 ماه پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@rezayki

انکودر رایگان دارم من ولی یه سری توابع رو فقط روی ورژن 5.6 جواب میده
سورس گاردین ، IONCUBE اینا خوبن
به نظرم با همینا کد کنید
هر صفحه PHP فکر کنم
نزدیک 10 هزار تومان میشه!

reza_yki ( 2135 تجربه )
4 ماه پیش

ممنون :)
به نظر شما سورس گاردین یا IONCUBE ؟ اگه هزینه این طور باشه که خوبه. و این که مشکلی پیش نماید با اینا کد کنم؟ منظورم برای کاربره یعنی تو همه هاستا جواب میده یا پیش نیازی داره برای هاست؟

Alimotreb ( 100172 تجربه )
4 ماه پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@rezayki

جفتشون مناسب و خوب هستند و decode کردن هر 2 هم کار بسیار دشوار و سخت هست
هر 2 مورد هم روی بیشتر هاست های اشتراکی میتونم بگم 99 درصدشون ، لودرش فعال هست

سورس گاردین خب دنگ و فنگ نسبتا کمتری داره
ioncube هم خوبه و قوی!

فرقی نداره در هر 2 صورت.

reza_yki ( 2135 تجربه )
3 ماه پیش

سلام دوباره به @Alimotreb و بقیه دوستان
ببخشید باز این صفحه رو بالا آوردم من سیستم لایسنسم رو درست کردم و به درستی هم کار میکنه فقط من وب سایت معتبر و مطمئنی میخوام تا کد ها رو با ioncube قفل کنه کسی میشناسه یا تجربه همکاری با کسی رو داره؟

Alimotreb ( 100172 تجربه )
3 ماه پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@rezayki

هم میتونید با سورس گاردین بزنید که خوب هم هست نمایندگی هم داره تو ایران
هم با IONcube
جفتش رو هم میتونید با خرید ویزا کارت و پرداخت های بین المللی از سایت اصلی اوکی کنید

reza_yki ( 2135 تجربه )
3 ماه پیش

میخوام دردسر این چیزا نباشه دیگه :)

reza_yki ( 2135 تجربه )
3 ماه پیش

سلام دوباره به @Alimotreb عزیز و بقیه اساتید
من به یه مشکل بر خوردم اونم اینه کدزیر تو لوکال همشون اوکی هستن و درست کار میکنن ولی توی سه هاست رایگان تست کردم که دوتاشون خارجی ان (توی این هاستا کار نکرد و به مشکل میخوره و زمان خیلی زیادی لودش ادامه پیدا میکنه آخرسر صفحه نصفه لود میشه.) و یکیش فارسی بود (کار کرد :|)

$curl = curl_init();
    curl_setopt_array($curl, array(
        CURLOPT_URL => "http://www.mysite.ir/api/method/get_license_product",
        CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,
        CURLOPT_CUSTOMREQUEST => "get",
        CURLOPT_POSTFIELDS => "",
        CURLOPT_HTTPHEADER => array(
            "Authorization: $yp_activator",
        ),
    ));
    $response = curl_exec($curl);
    $err = curl_error($curl);
    curl_close($curl);

بررسی کردم curl نصب بود تو همشون.
چیز دیگه رو هم باید بررسی کنم که نصب باشه؟

Alimotreb ( 100172 تجربه )
3 ماه پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@rezayki

تابع کرل آپشن های زیادی داره
تعداد کانکشن میتونید ست کنید و ...

 curl_setopt($curl, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
        curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

برید توی مستنداتش و از آپشن هاش استفاده کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
ولی بیارید روی یه هاست لینوکس حرفه ای سی پنل
که مشکلی هم با این قضایا نداشته باشید

reza_yki ( 2135 تجربه )
3 ماه پیش

سلام
@Alimotreb
ممنون از کمکتون، بررسی که کردم این گذینه غیر فعال بود تو هاست ها:
AsynchDNS
می تونه از این باشه؟

علی فرمانی ( 25145 تجربه )
3 ماه پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

@rezayki
بهتره یه هاست پولی تهیه کنید نه رایگان . هاستهای ارزون هستن با چند هزار تومن برای 1 ماه میشه خرید .
شما ای پی سرور هاست لایسنستون رو بدین به هاستی که توش قالب نصب کردین بزارین پینگ بگیره ببینه دسترسی داره به هاست یا نه .
شاید ای پی هاست که قالب نصبه ریکوئست زیاد زده و تو این سرور لایسنس بلاک شده .
من برای سیستم vip این ترفند رو زده بودم رو بعضی سرور ها جواب نمیداد و بیشتر به خاطر محدودیت سرورها بود .
سرورهای رایگان اصلا مناسب نیست .

reza_yki ( 2135 تجربه )
3 ماه پیش

سلام
@info.aligraph
ممنون از پاسختون قطعا هاست رایگان گذینه قطعی نیست ونمی تونه هم باشه فقط خواستم چک کنم ببینم همچی اوکی هست یا نه

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید