مشکل بارگذاری نشدن عکس از دیتابیس

- 2 هفته پیش
توسط حسان آپدیت شد
حسان ( 1160 تجربه )
2 هفته پیش

سلام من اسم عکسام فارسی هست وقتی از دیتابیس فراخوانی می کنم ادرس عکس باز نمی کنه ولی اگر همون آدرس تو mycomuter وارد کنم عکس باز میشه باید چیکار کنم خواهشن کمک کنید وقتم کمه!
این آدرسی که تو مرورگر وارد می کنم

http://localhost:8000/upload/images/2019/%D8%A8%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5.jpg

این اروری که دریافت می کنم

Not Found
The requested resource /upload/images/2019/%D8%A8%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5.jpg was not found on this server.
Alimotreb ( 15557 تجربه )
2 هفته پیش

سلام
@Hessan

با dd()
خروجی تابعی که میخوایید عکس رو بگیرید از دیتایس رو ، با تابع بالا اول به دور بگیرید ببینید چی میده
بعد مشخص میشه کجا مشکل داره
خط به خط
dd()
بگیرید

حسان ( 1160 تجربه )
2 هفته پیش

فک کنم شما متوجه منظور من نشدید من میگم چرا این عکس وجود داره ولی چون اسمشو فارسی ذخیره کردم به من میگه وجود نداره

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید