نوشتن برنامه برای دستگاه حضور غیاب

- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد
feri ( 6160 تجربه )
3 هفته پیش

سلام
ما یه دستگاه حضور غیاب داریم که یه نرم افزار داره اطلاعات دستگاه تو اون بارگزاری میشه. با sql server و c# نرم افزارش نوشته شده.

حالا نیاز داریم یه برنامه دیگه از اول درست کنیم که این اطلاعات رو بگیره و عملیات هایی که مد نظر خودمون هست رو پیاده سازی کنه. مثلا با تعریف یه دکمه ی اضطراری مسئول بخش خاصی رو پیام بده ( یا زنگ بزنه، یا یه اپلیکیشن اختصاصی بنویسیم که تو اون الارم بده ) برای انجام چنین کاری به چه تخصص هایی نیاز هست؟ برای آگهی زدن نیاز دارم لطفا دقیق باشه.
سپاس

حسام موسوی ( 207394 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

سلام شخصی که sql server و C# بلد باشه

feri ( 6160 تجربه )
3 هفته پیش

برای برقراری ارتباط با اون دستگاه و ارسال اطلاعات به یه دستگاه دیگه نیاز به تخصص خاصی نداره؟

Alimotreb ( 167492 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@feri

ببینید ما توی یه پروژه ای از دستگاه هایی که توی فروشگاه های رفاه هست ، بارکد خوان ها
از اون استفاده میکردیم
بر هر کسی کارتی صادر میکردیم
موقع ورود اسکن و ثبت وقایع ، موقع خروج هم همینطور
پورت های مشخص شده دارند این دستگاه ها! از این روش هم میتونید استفاده کنید

برای اضافه کردن قابلیت هم ، خب شما میتونید اپتون رو توسعه بدید
یه سرور محلی ببراش تعریف کنید
درخواست فرستید از طریق اون برای هر کلاینت...!

Hamed ( 6350 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : برنامه نویس کراس پلتفرم

شما بسته به نوع دستگاهتون باید از طریق هر زبانی که راحترید درایور دستگاه رو راه اندازی کنید.(ارتباط یا از طریق usb , wifi,com )
درواقع دستگاه شما یک پکت از طریق راه های بالا برای کامپیوتر ارسال میکنه و برنامه نویس با خواندن و پردازش اون پکت ها نرم افزار خودشو با امکانات شما مدیریت میکنه.با یک جستجو توی نت نمونه های ایرانی زیادی رو میتونید ببینید که بعد از بررسی متوجه میشید که اتفاق عجیب و غریبی در این نوع برنامه نویسی نیست .
شما کافیه در زمان سفارش فریلنسر مدل دستگاه و نوع سوکت رو معرفی کنید و در توضیحات امکاناتی که میخواید رو لیست کنید.
برنامه نویس ها میتونن با تقریبا هر زبانی که تسلط دارن خروجی کار شما رو بدن،حالا میخواد PHP , NodeJS,Python,C++,C#,Java و یا هر زبان دیگه ای باشه.

feri ( 6160 تجربه )
2 هفته پیش

@H.shafiee
@Alimotreb
من فقط یه شرکت دیدم که فایل dll برای برنامه نویس ها گذاشته بود.
نوع سوکت منظورتون پورت lan یا... هست؟
اگه دستگاه حضور غیاب رو عوض کنیم در این صورت برنامه مجدد باید بروز بشه؟ یا مثلا یه دستگاه دیگه با یه مدل دیگه نصب کنیم. همون پشتیبانی میشه یا پکت ها متفاوته؟

Alimotreb ( 167492 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@feri

یه چیزی خدمتتون بگم
توی گوگل سیستم حضور غیاب دینگ رو سرچ کنید قابلیت های خوبی داره از اون استفاده کنید اگر میخوایید

ولی برای اینکه خودتون طراحیش کنید ، خب نیاز به سخت افزار داره که یه نمونه اش رو خدمتتون گفتم

feri ( 6160 تجربه )
2 هفته پیش

@Alimotreb از پاسخگویی شما سپاسگزارم.
دینگ سیستم آنلاینه و ما اجازه آنلاین بودن نداریم!
اپلیکیشنی هم که گفتم فقط تو لوکال میتونه دیتا بگیره. ( هر کی که تو محوطه هست و به wifi وصله ) زمان اضطراری اس ام اس یا تماس مورد نداره
یه دستگاه داریم که اثر انگشتی و کارتی هست. یه دونه دیگه هم احتمالا اضافه میشه ولی مدلش فرق داره.
کل سیستم هم باید برای ویندوز پیاده شه. روی سرور برنامه اضافی نباید نصب شه. مثلا الزامات اجرای php روی سرور امکان نداره!
تو جابینجا آگهی زدم برای c# و ms sql و .net یه 10 - 15 نفری اومدن ولی تو مصاحبه گفتم این کار انجام باید بشه از توانشون خارج بود!!!
برای همین میخوام بدونم برای اجرای این برنامه به چه تخصص هایی نیازه و طرف مقابل دقیقا چی باید بلد باشه؟ @hesammousavi خیلی کلی گفتند.
مثلا برنامه نویسی سوکت یا mvc یا ...
اینو راهنمایی کنید ممنون میشم.

Alimotreb ( 167492 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@feri

اون انلاین بودن صرفا برای دیدن گزارشات و ایناست!! کاربر لازم نیست اصلا آنلاین باشه! بخونید قابلیت هاشو متوجه میشید!
دستگاه لوکاله توی محیط داخلیه
چیز خاصی این کار نیاز نداره
با PHP تحت سرور داخلی یا با هر زبان سمت سروری میشه پیاده سازی کرد
نیاز به وب سرویس هست
اگر هم کارت و اثر انگشت و این چیزا دارید ، نیاز به سخت افزارش هست که دیتارو از کاربر بگیره و سمت سرور ثبت بزنه!

Hamed ( 6350 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : برنامه نویس کراس پلتفرم

@Alimotreb عزیز ما با دینگ کار کردیم متاسفانه باگ های امنیتی خودش رو داره اساسا یک استارت آپ دم دستی هست (البته منکر تلاش های این شرکت برای بهبودش نمیشم)
یعنی شما با یه آردیونو و کمی آشنایی به esp8266 و یا RFid میتونید به راحتی خودتون طراحی و پیاده سازی کنیدش.

@feri شما برای تولید یک نرم افزار یونیک برای تمام دستگاه ها کمی دچار مشکل هستید و دلیلش اینه که بعضی از این دستگاه های چینی مثل محصولات supremainc از SDK خودشون برای توسعه باید استفاده کرد.
شرکت های ایرانی مثل علم و صنعت هم نرم افزار بخشی از بیزینس پلنشون هست.

حالا بهترین راه برای شما معماری سوکت دستگاه به صورت تک به تک هست.
نوع اتصال رو بررسی کنید.
اگر از شبکه استفاده کنه که کمی برای شما راحت تره
اگه از پورت کام استفاده کنه شما یا باید درایور رو خودتون بنویسید و یا از DLL های که خودتون گفتید برای ارتباط استفاده کنید.
درکل چالش شما فقط و فقط شناسایی درگاه ارتباط و خواندن پکت ها هست.

پ.ن 1: دستگاه های دارای bio metric به دو صورت عمل میکنند
1.ذخیره در دستگاه
2.ذخیره در سرور شما

پ.ن 2:نوع دستگاه خودتون رو بگید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد

Alimotreb ( 167492 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@H.shafiee

من ازش استفاده نکردم که بخوام باگی ازش در بیارم ،ولی قابلیت هاش خوب بود!
حالا زحمت هم کشیدن دستشون هم درد نکنه
ولی سناریو کاملا مشخصه !
طبق توضیحات شما

همه جوره این روند رو میشه پیاده سازی کرد
از طریق نرم افزار ها و دیوایس های خارجی
از طریق وب سرویس
از طریق سوکت
از همه طریق میشه تقریبا!
با کارت و آردیانو ، طبق گفتتون ! خیلی راه ها هست !
این دوستمون رفتن سمت سی شارپ انشالا که موفق باشن!
باید بررسی های لازمه رو داشته باشن ، قابلیت ها امکانات ، چیزایی که لازم دارن رو به برنامه نویس بدن ، براشون در بیاره و سمت ویندوز که خودشون میگن براشون طراحی کنن و اوکی کنن!
@feri

feri ( 6160 تجربه )
2 هفته پیش

@Alimotreb
@H.shafiee
دستگاه: جهان گستر V800 هست.
احتمال زیاد یه دستگاه دیگه ( مدل مشخص نیست ) چند وقت دیگه اضافه شه. که اونم میخواییم ساپورت بشه.
نوشتن درایورها کار پیچیده ای هست مگه؟
اکثر کسانی هم که اومدن برای انجام کار میگن فایل DLL رو میخوان که ما همچین چیزی نداریم. شرکتش هم همکاری نمیکنه.
من سمت هیچ زبانی نرفتم! فقط با هر چیزی که نوشته میشه هیچ فایل اضافه ای روی سرور ( ویندوزی ) نمیتونه نصب بشه.

Alimotreb ( 167492 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@feri

نه کار پیچیده ای نیست
هر کدومشون یه درگاه com دارن که وصل میشه به سیستم شما هم اطلاعات رو میگیرید و از طریق نرم افزار بررسیش میکنید

Hamed ( 6350 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : برنامه نویس کراس پلتفرم

@feri عزیز
دستگاه شما به گفته سازنده اون پورت LAN هم پوشش میده.
یک سناریو به صورت فرضیه میگم سعی کنید تحلیل کنید
منطقاً دستگاه به وسیله پورت LAN با نرم افزار یک سوکت باز میکنه و به ردو بدل اطلاعات میپردازه.
خوب نام بسته های در حال ردو بدل چیه و چطور میشه شناسایی کرد؟

راه های زیادی رو میشه پیش گرفت (امان از سیاست های Close Source در ایران)
1.اسنیف شبکه
2.دیکامپایل نرم افزار کنونی
3.مهندسی اجتماعی شرکت
4.و...

درواقه اگر تیم برنامه نویسی تجربه این کارو داشته باشه ، خودشون براتون تولید میکنن

دوتا پیشنهاد دارم براتون
1.توی پونیشا درخواست بدید یک فریلنسر پیدا کنید
2.شرکت هایی که به صورت تخصصی درحال انجام این کار هستن رو شناسایی کنید و باهاشون تماس بگیرید.چون جهانگستر سالهاست در حال کار کردن هست حتما قبل شما کسی اینکارو کرده(من با یه سرج ساده با کیورد "نرم افزار کنترل تردد پرسنل" در گوگل شرکت های زیادی رو پیدا کردم که نرم افزار های تخصصی تولید کرده بودند

feri ( 6160 تجربه )
2 هفته پیش

@Alimotreb @H.shafiee
من تو پونیشا و پارسکدرز برسی کردم تو قوانینشون ارتباط با فریلنسر ممنوعه. ما کسی رو می خواییم در آینده هم در دسترس باشه.
چندتا شرکت هم تماس گرفتم همکاری نکردن.
تو ( تهران - کرج - قزوین ) اگر شخصی رو می شناسید معرفی کنید من باهاشون تماس بگیرم.
سپاس از راهنماییاتون

Alimotreb ( 167492 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@feri

به این فرد ایمیل بدید :
cteampro@yahoo.com

سی شارپ کار هستند ، تجربه کار با این جور برنامه ها و کار هارو هم دارند!

ازشون مشورت بگیرید ، خواستید هم بدید انجام بدن براتون!

من باهاشون کار کردم.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید