پیاده سازی درگاه پی دات آی ار در لاراول

3 سال پیش توسط Masiht مطرح شد
آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام دوستان عزیزم

کسی از دوستان راکتی این درگاه رو برای لاراول پیاده کرده ؟
یک سری سوال داشتم

آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128285 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

درود...
یه نمونه پیاده سازی درگاه زرین پال در لاراول نوشته شده با مطالعه آن می توانید درگاه پی دات آی آر در لاراول پیاده کنید:
https://www.roxo.ir/how-to-integrate-zarinpal-payment-gateway-in-laravel/
اینم افزونه درگاه پی دات آی آر همراه با راهنما نسخه لاراول ۵.۳:
https://pay.ir/developers/plugins/post/%D9%BE%DA%A9%DB%8C%DA%86-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-Pay-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-Laravel-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-5.3

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@RaymondDragon

سلام نه مشکلی توی پیاده سازی نداشتم . سوالاتی داشتم

( تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

میشه پیاده سازیشو در لاراول برام بگید
ممنون میشم

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@fathi
سلام .

پیاده سازیش کاملا سادست . مشابه زرین پال و.. هست . شما باید فقط کلیت رو بدونید.
من از زرین پالی که @hesammousavi توی دوره گفته بود با همان پی دات آی ارم هم پیاده کردم.

مستندات درباره نوع متد روتی که حسام جان تاکید داره توضیح داده .توی کنترلرتون دو تا متد بسازید یکی برایی ارسال به درگاه و یکی برای چک کردن !

برای ذخیره اطلاعات پرداخت هم باید تیبل و مایگریشن های payment رو اکی کنید و بعد توی بخش درگاه status ok اونجا خودش یک دستور if داره که اونجا از متد create استفاده کنید .
تو پی دات آی ار هم دو تا متد هست : send و verify
دقیقا مشابه زرین پال هست . فقط موردی که داره اینه برای پی دات آی ار ظاهرا curlنیاز هست و نه soap بنظرم . منم با کرل کارم راه افتادش

( تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

کد send رو می تونید برام در اینجا قرار بدید
ممنون میشم

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

public function payment()
{

    include('send.php');

    $this->validate(request(), [
        'course_id' => 'required'
    ]);

    $course = Course::findOrfail(request('course_id'));
    if ($course->price == 0 && $course->type == 'vip') {
        alert()->error('این دوره قابل خریداری نیست !', 'ok');

    }

    $price = $course->price;
    $amount = $price;
    $api = 'test';
    $redirect = 'http://localhost:8000/course/payment/checker';
    $description = 'تست تست';

    $result = send($api, $amount, $redirect, $description);
    $result = json_decode($result);
    if ($result->status) {
        return redirect("https://pay.ir/payment/gateway/$result->transId");
    } else {
        echo $result->errorMessage;
    }
}

من از این استفاده می کنم و ظاهرا کار می کند ! البته در لاراول مبتدی هستم !

( تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

این
include('send.php')
چیه؟ کدشو میدی

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

این توی sample code خود پی دات ای هست . بخش نمونه کد php عزیز

( تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

آدرسشو میدی

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

( تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

حل شد ممنون

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

خواهش می کنم برای بازگشت و بررسی اطلاعات هم Verifyهست که خودتون با توجه به مستندات می تونید بررسی کنید که خیلی سادست !

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.