پیسوت کردن کتابخانه های جاوا اسکریپت

- 11 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد
jalal khaleghi ( 356 تجربه )
11 ماه پیش

با عرض سلام و ادب
خالقی هستم طراح سایت
خواستم بدونم برای پیوست کردن کتابخانه ها داخل یک فایل جی اس که شیوه ایمپورت کردن رو بکار میبریم به شکله که با خطا روبرو نشیم
و مشکلی پیش نیاد
راه کار استاندارد برای این عملیات چی هست
که بعنوان مثال از فایل جی کوئری تا بقیه پلاگین ها رو داخل فایل app ایمپورت کنیم و با ارور روبرو نشیم

حسام موسوی ( 73384 تجربه )
11 ماه پیش

بجای ایمپورت در این مثالی که زیدید میتونید از روش زیر هم استفاده کنید

window.$ = window.jQuery = require('jquery');
برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید