آفلاین
user-avatar

پیسوت کردن کتابخانه های جاوا اسکریپت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
jalal khaleghi ( 4649 تجربه )
3 سال پیش

با عرض سلام و ادب
خالقی هستم طراح سایت
خواستم بدونم برای پیوست کردن کتابخانه ها داخل یک فایل جی اس که شیوه ایمپورت کردن رو بکار میبریم به شکله که با خطا روبرو نشیم
و مشکلی پیش نیاد
راه کار استاندارد برای این عملیات چی هست
که بعنوان مثال از فایل جی کوئری تا بقیه پلاگین ها رو داخل فایل app ایمپورت کنیم و با ارور روبرو نشیم

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 382169 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

بجای ایمپورت در این مثالی که زیدید میتونید از روش زیر هم استفاده کنید

window.$ = window.jQuery = require('jquery');
برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید