چطوری اسم کاربرمو نشون بدم

3 سال پیش توسط faezeh مطرح شد
آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2552 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام دوستان من چطوری می تونم نام کاربری که لاگین شده رو توی قسمت های مختلف پروژم نشون بدم مثلا بگم ایشون الان لاگین هستن و فقط کانتکت های ایشون رو نمایش بدم یعنی چطوری اسمشو بالای صفحه کانتکتم نشون بدم ممنونم میشم اگه راهنماییم کنین

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 460745 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

با استفاده از توابع کمکی به کاربری که لاگین کرده میتونید دسترسی پیدا کنید بصورت زیر
برای گرفتن اطلاعات کاربر

auth()->user()

برای اینکه چک کنید کاربر لاگین هست یا خیر

auth()->check()
آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2552 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

من از auth استفاده نکردم خودم کدشو زدم الان باید چیکار کنم @hesammousavi

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2552 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

کدی که توی کنترلرم نوشتم اینه من با این کد لاگین میکنم
''' public function login(Request $request)
{
$validator = Validator::make($request->all(), [
'name' => 'required',
'password' => 'required',
]);
$value=array(
'name' => $request->name,
'password' =>$request->password
);
session('message',$request->name);
return view('contact.add',compact('message'));
}
و کدی که توی add نوشتم هم اینه و از سشن استفاده کردم نمیدونم کدهام درسته یا نه
''' <div class="col-6"><div class="col-12 logReg"><span style="float:right;">Welcom,{{ (session('message')) }}</span></div></div>
@hesammousavi

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 460745 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

یعنی چی خودم کدشو زدم ؟ اصلا این چیزی که شما نوشتی درست نیست . به هیچ وجه اصلا صحیح نیست .

خواهش میکنم کدهاتون رو در سه backtike باز و بسته بزارید این های که شما گذاشتید کوتیشن هستن
دقیقا در باکس زیر سوال هم این سه کاراکتر رو گذاشتم میتونید ببینیدشون و حتی کپی کنید و در اینجا قرار بدید کار سختی نیست.

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2552 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

باشه چشم
من اول لاگینمو با auth جلو رفتم ولی چون کدهای view رو خودم نوشتم توی اجرا جواب نگرفتم واسه همین خودم نوشتم و جواب گرفتم خب ولی نمیدونم چطوری باید کدهایی که توی کنترلر واسه auth هست رو به ویو برسونم که جواب بگیرم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم که بخوام با ویو ایی که خودم نوشتم اجرا بکنم @hesammousavi

آفلاین
user-avatar
سیدعلی موسوی ( 142998 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام

شما فیلدهای که با auth ارتیسان میسازی رو میتونی کاستوم کنید. تویی کنترلر میتونی فیلدهای های که میخواهید رو اضاف کنید . ویو نوشته شما تویی فرمش مسیر کنترلر رو صدا بزنید.

سخت نیست یه کنترلر و یک ویو هست همین. مسیر قبلا تعریف شده برای ریجیستر.

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2552 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

میشه کمکم کنید بگین چیکار باید بکنم تا با ویو ایی که خودم نوشتم بتونم با auth اجرا بگیرم
@hesammousavi

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2552 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@juza666
دقیقا همین کار و کردم ولی نمیدونم چرا جواب نگرفتم

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.