کاربرد bootstrap و stroge در php mvc

- 3 هفته پیش
توسط علیرضا آپدیت شد
علیرضا ( 5210 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : بیکار

سلام خستنه باشید

کاربرد پوشه stroge برای ذخیره سازی هست؟ و من یه آپلودر دارم آیا محتویاتش میتونه تو این پوشه stroge قرار بگیره؟ یا بهتره تو public بزارم (عکس ها و فایل هارو)؟
من سعی کردم اونو تا stroge بزارم ولی چون یه پوشه عقب تراز هسته سایت(index) هست نتونستم عکس هارو نمایش بدم:(
بعد سوال دوم اینکه آیا bootstrap یه فایل یا یه پوشه هست؟(اینو آقای بیات توضیح دادن ولی من متوجه نشدم)
و آیا فایل های config سایت تو این پوشه قرار میگیرن؟
میشه مثال بزنین چه چیز هایی قرار میگیره؟
و من تا الان چنین پوشه هایی دارم و کاربردشون برام مشخصه
Core
App
vendor
public

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط علیرضا
علی بیات
3 هفته پیش

تو وردپرس این مورد (یک پوشه عقب تر) رعایت نشده اما راه حل بسیار خوبیه و در فریم‌ورک لاراول هم به کار رفته...
فایل bootstrap هم میتونه داخل Core باشه


برای استفاده از بانک اطلاعاتی کدی شبیه زیر داریم:

try {
    $pdo = new PDO('mysql:host=127.0.0.1;dbname=database', 'root', 'pass');
}
catch (PDOException $e) {
    die('could not connect to database');
}

$query = $pdo->prepare('select * from table');
$query->execute();
var_dump($query->fetchAll());

قسمتی که داخل try catch هست، همون آماده‌سازی PDO هست

علی بیات ( 145897 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

شما محتویاتی رو که میخواهی بهشون دسترسی داشته باشی و در صفحات HTML استفاده کنی (مثل تصاویر، فایل Css ، Js و فونت و غیره) باید داخل فولدر public بذاری.
علت این کار هم اینه که بعدا زمان آپلود شما فایلهای تو public رو به فولدر public_html هاست یا سرور منتقل میکنی و باقی فایل‌ها یک پوشه عقب‌تر قرار میگیرن -> پس سایر فایل‌های پروژه شما از طریق مرورگر قابل مشاهده نیستند. برای مثال اطلاعات مربوط به دیتابیس شما که در config ذخیره شده در مرورگر قابل دسترسی نیست اما برنامه شما بهش دسترسی داره.


اما bootstrap : این کار برای تمیزتر شدن کدهای شما انجام میشه، فرض کنید بالای فایل Index.php شما ۱۰ تا فایل include شده... در این مواقع میاند یه فایل به نام bootstrap.php, init.php و یا start.php اضافه میکنند و اون ۱۰ تا فایل رو داخل این فایل اینکلود می‌کنند و بعد این فایل رو داخل Index اینکلود می‌کنن.
حالا اگر شما بصورت عادی هر ۱۰ تا فایل رو هم اینکلود کنی، همه چیز کار خواهد کرد. اما با bootstrap کدتون کمتر و تمیزتره.

حالا به جز اینکلود کردن کارهای دیگه هم تو اپلیکیشن لازمه مثل اماده سازی PDO و غیره که اون ها هم می‌تونند داخل bootstrap قرار بگیرند.

علیرضا ( 5210 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : بیکار

ممنون از شما بزرگوار
یعنی فولدر App , و... یک پوشه عقب تر از پوشه روت سایت قرار میگیرند؟
مثلا وردپرس یا سایر اسکریپت هایی که من دیدم اینطوری نبوده و همشون مستقیم تو public _html ریخته میشد:)
خود فایل bootstrap کجا قرار میگیره؟ تو Core?
میشه درمورد آماده سازی‌ PDO مثال بزنین من متوجه نشدم

علیرضا ( 5210 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : بیکار

ممنون از شما بزرگوار
یعنی فولدر App , و... یک پوشه عقب تر از پوشه روت سایت قرار میگیرند؟
مثلا وردپرس یا سایر اسکریپت هایی که من دیدم اینطوری نبوده و همشون مستقیم تو public _html ریخته میشد:)
خود فایل bootstrap کجا قرار میگیره؟ تو Core?
میشه درمورد آماده سازی‌ PDO مثال بزنین من متوجه نشدم

علی بیات ( 145897 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

تو وردپرس این مورد (یک پوشه عقب تر) رعایت نشده اما راه حل بسیار خوبیه و در فریم‌ورک لاراول هم به کار رفته...
فایل bootstrap هم میتونه داخل Core باشه


برای استفاده از بانک اطلاعاتی کدی شبیه زیر داریم:

try {
    $pdo = new PDO('mysql:host=127.0.0.1;dbname=database', 'root', 'pass');
}
catch (PDOException $e) {
    die('could not connect to database');
}

$query = $pdo->prepare('select * from table');
$query->execute();
var_dump($query->fetchAll());

قسمتی که داخل try catch هست، همون آماده‌سازی PDO هست

Alimotreb ( 130332 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@paressep28

اگر فایلی چیز یدارید که میگید آپلودر دارید درست میکنید میتونید توی همون sorage قرار بدید
خوب هم هست.

شما برای راه اندازی پروژه همه فایل ها و فولدر ها رو به جز Public میتونید یه مسیر عقب تر بریزید
اینطوری برنامه دسترسی داره اما از دسترس عموم خارج میشه.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید