گرفتن url یک سایت

- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد
sina soleymanzadeh ( 300 تجربه )
3 هفته پیش

سلام خدمت همه من تازه کارم به کمک نیاز دارم
میخوام url بخش مقالات سایت راکت رو بگیرم و تویه اپ خودم نمایش بدم ولی نمیدونم چطور اطلاعات مثل body و image و اینا هارو ازش دربیارم

Alimotreb ( 100782 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : کانفیگ سرور و برنامه نویس

سلام
@sina.soleymanzadeh79

اگر در سمت PHP میخوایید این کار رو انجام بدید
از متغیر $_SERVER میتونید url هارو در بیارید!

1masoud ( 22985 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : php,laravel
علی بیات ( 123727 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

درود
در جاوا ابزاری داریم به نام JSoup

JSoup میاد و آدرس مورد نظر رو پارس میکنه و اطلاعات رو بر میگردونه. از این طریق میتونید اطلاعات رو بگیرید:

مثلا

Document doc = Jsoup.connect("http://roocket.ir/").get();
Elements newsHeadlines = doc.select("#id-selector b a");

چنانچه کل body صفحه HTML رو می‌خواهید:

Elements body = doc.select("body");

و برای تصاویر:

Elements body = doc.select("body img");

و الا آخر...

علی بیات ( 123727 تجربه )
3 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

به این‌گونه ابزارها اصطلاحا HTML Parser میگن و در لینک زیر میتونید به جز JSoup لیست کاملی از پارسر‌ها رو برای زبان جاوا مشاهده کنید:


HTML پارسرهای متن باز در جاوا


موفق باشید.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید