یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها
استفاده از تخفیفهاسلام دوستان
با وجود وبسایتهای زیادی از قبیل webzi.ir و portal.ir و ... که انواع سایتهای کامل و حرفهای رو با یک کلیک در اختیار مشتری قرار میدن، آینده برنامه نویسی، بخصوص در حوزه طراحی وب رو چطور میبینید؟
واقعا مشاهده پلنها، قالبها و نمونهکارهای این سایتها برای من و امثال من که تازهکاریم خیلی انگیزهرو کم میکنه و من خودم یکی دو روز هست که دِپرسم و انگیزم رو از دست دادم.
درصد بالایی از سایتهایی که توسط کارفرماها یا در پونیشا خواسته میشه بصورت آماده در این سایتها ارائه شده!
نظر شما چیه؟
@hesammousavi @arian @ali.bayat
@hamedniroomand
حرفاتون درسته ، ولی تجربه نشون داده این سایت ساز ها اون چیزی که کارفرما ها میخوان بهشون تحویل داده نمیشه ولی وقتی به یه برنامه نویس وب اون چیزی که میخوان بهش میگن و بعد میگن یه cms اختصاصی هم درست کن دقیقا همون چیزی میشه که میخوان.
تو الان چند تا سایت بهم نشون بده که با این سایت ساز ها ساخته شدن. چند تا پیدا میکنی ؟ نهایتا 10 تا. اونا تازهم فعالیتی ندارن.
تازه ببین چند سایت حرفه ای تر مثل wix.com و ... وجود داره که 100 برابر همین webzi.ir امکانات داره ولی باز هم کارفرما پروژشونو میدن به وب دولوپر ها. اون سایت ساز ها بیشتر برای ساختن پورتوفیلو بکار میره تا اونجایی که من میدونم.
برنامه نویسی کلا تو ایران دردسره !! بیشتر از بقیه باید کار کنی و کل زندگیتو بذاری روش
ولی مثلا مهندسای برق یا مکانیک یا ... نصف ماها کار میکنن و درامد برابر با ما دارن
بخش کوچیکی از دنیای برنامه نویسی محدود میشه به سایت های اطلاع رسانی و عمومی که با اغماض و ارفاق شاید بتونیم بگیم ممکنه با سایت سازهای darg-and-drop ی و حتی CMS و قالب های آماده راحت تر باشه.
ولی چرا خودتون رو به این موضوع محدود کردید؟ پروژه های جذاب و متفاوت بسیار بیشتری هم هستند که اصلا اینجور گزینه ها به کارشون نمیاد. مثل طراحی سامانه های اداری و API و ... که حرف اول رو طراحی منطق و ساختار پروژه میزنه و هیچ ماژول آماده ای هم نمیتونه بیاد که کار همه رو انجام بده. چون هر پروژه ویژگی های خاص خودش را داره و روش پیاده سازی متفاوتی می طلبه.
پیشنهادم به شما دوست عزیز اینه که از الان سقف هدفت رو بالا بگیر و به هیچ وجه به طراحی سایت های عمومی و ساده اطلاع رسانی اکتفا نکنی. چون هم سطح درآمدی پایین تری داره و هم دردسر بالاتر و هم سر و کله زدن با کارفرماهای غیرتخصصی که آدم رو پیر میکنه.
بجاش اگر زمان و انرژی بذاری و حرفه ای تر بشی، اولا یک امنیت شغلی خوبی برای خودت ایجاد میکنی و مطمئنی هیچ وقت کارت با امثال سایت ساز ها و ... کساد نمیشه. و هم وارد زمین بازی تخصصی تر و حرفه ای تر با جذابیت های مادی و معنوی بیشتری میشی. 😉
یه چیزی که توی دنیای مدرن ارزش هر کسب و کاری رو مشخص میکنه زمان هست که کارفرما قراره روی کارش یا پروژه اش بزاره. حالا اگه طرف بخواد روی همه بخش ها و نیاز های خودش زمان بزاره کمتر اتفاق میفته که اون کسب و کار تو همه بخش ها بتونه موفق عمل کنه. ماجرا سر سایت ساز ها هم همینه حتی اگه کسی سایت هم بخواد بزنه میتونه راحت برا خودش برا معرفی کار خودش بزنه، ولی با توجه به موارد مرتبط با سئویی که الان هست غیر ممکنه بتونه تو رقابت توی سرچ موفق باشه. برنامه نویسی هم به این سمت داره میره که کار ها رو سریعتر بکنه. البته توی قیمت گذاری و درآمد داخل ایران دچار آسیب شده اونم بخاطر اینکه دیگران ارزش واقعی فناوری رو متوجه نیستن و فرهنگش وجود نداره و موردی که قابل توجه هست پنهان بودن زمان و انرژی هست که برنامه نویس سر اجرای کار میزاره و چون مشخص نیست اشخاص تصور میکنن که فرد کار خاصی نکرده. ولی هنوز میشه در قالب یه شخص برنامه نویس توانمند معتمد کنار کسب و کار های مختلف حضور داشت چون غیر ممکنه به فرد برنامه نویس نیاز نداشته باشن و کلا توی کار اگه اعتمادافزایی انجام بشه عموما باعث میشه کار رونق خوبی داشته باشه.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟