سلام دوستان برای ساختار دیتابیس بخش رزومه ساز مثل سایت به چه صورت می باشد.
من همه ی فیلدها را در جدول users دخیره کردم تب اطلاعات پایه و تب سوابق تحصیلی و تب سوابق شغلی تا دریافت رزومه همه فیلدها را در جدول users گزاشتم.
و این پروژه فعلا دارای لاگین و ثبت نام و همین فرم رزومه را طراحی کردم بعدا بهش اضافه خواهم کرد. ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام نباید این اطلاعاتو در جدول یوزر ذخیره کرد یه جدول رزمه درست کنین برای اطلاعات پایه بقیه بخش ها رو به صورت تکی ببرین تو جداول دیگه.یعنی برای سوابق شغلی و تحصیلی و مهارت ها و پروژه ها میشه برای هرکدام تکی جدول جدا در نظر گرفت. کلا 5 تا جدول احتیاج هست ورابط بینشونو ایجاد کنید.
اطلاعات رزومه بهتره در جدول user نباشه
یک یا چند جدول دیگه بسازید (مثلا user_education, user_job, user_experience) و در هر کدام اطلاعات مربوط رو + یه فیلد user_id قرار بدید..
این مورد ،مثال خوبی برای استفاده کردن از رابطه های یک به یک (One to One Relationship) در لاراول هست
هر وقت هم خواستید رزومه کاربر رو نمایش بدید. اطلاعات اون یوزر رو به همراه رابطه هاش Eager-load میکنید
تا جایی که من فکرم می رسه خیلی از موردهاش از نوع رابطه One-To-Many هستند:
و هر وقت صحبت از رابطه ی One To Many میشه منطقی ترین کار استفاده از دو جدول هست که با یک کلید خارجی (FK) به هم متصل میشوند.
نمیدونم الان چطور میتونید همه این داده های متنوع رو در فقط در جدول users ذخیره کنید. (شاید با ذخیره به شکل json) ولی چیزی که میشه ازش مطمئن بود این هست که روش بهینه و تمیزی نیست و بهتر هست که جداول جداگانه ای داشته باشید.
بعضی از موارد هم از جنس رابطه ی Many to Many هستند. مثل بخش مهارت های نرم افزاری و توانمندی ها و درصد پیشرفت هر کدوم. در این خصوص هم که نیازمند یک جدول واسط هستیم.
چنانچه در حال یادگیری لاراول و Eloquent هستید پیشنهاد میکنم حتما وقت بذارید و مستندات خود لاراول رو همراه با مثالهاش چندین بار و با دقت مطالعه کنید تا کاملا به مفاهیمش مسلط بشید. واقعا ارزش داره. چون الباقیش همگی میشه تکرار مکررات و مثل آب خوردن. 😉
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟