یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها
استفاده از تخفیفهاسلام
سرعت بارگزاری یک پروژه لاراولی به عوامل متعددی بستگی داره. یکی از مهم ترین هاش استک و کانفیگ سیستمی هست که داره اجراش میکنه. مثلا طبیعی هست که موقع استفاده از xampp و wamp و شبیه سازهایی از این جنس، بخشی از سرعت اجرا تحت تاثیر قرار بگیره و با بارگزاریش روی سرور اصلی مشکل برطرف خواهد شد. (من مدتیه بجای این دو آپشن از Laragon استفاده می کنم و تفاوتش کاملا مشهوده و پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.)
نکته دوم هم اینکه خود همین پکیج debugbar قاتل سرعت اجرا شدن هست. اون هم بخاطر حجم سرباری که برای محاسبه پارامترهای مختلف به سیستم تحمیل میکنه و با اینکه برای تست به شدت ابزار قدرتمندی هست ولی ترجیح بر این هست که فقط در مواقع ضروری فعالش کنید و دوباره غیرفعالش کنید. در نسخه production هم که اصلا نصب نمیشه چون جزو دسته بندی devdependencies قرار میگیره.
یکسری دستورات خاص هم هست که در نسخه production برای کش کردن و optimize کردن تنظیمات و route ها و ... اجرا میشه و اون ها هم مضافا سرعت اجرا رو بالاتر می برند.
پس در کل چندان نگران این قضیه نباشید و مطمئن باشید اگر سرعتش پایین بود خیلی زودتر از این ها کنار گذاشته میشد.
سالهاست با xampp کار میکنم و با میکروفریمورک های php خیلی سریع کار میکنه مثلا با فت فری یه صفحه با مدل ها، کنترلر، تمپلیت و کوئری ها رو بدون کش 2 تا 4 میلی سکوند میاره.
تصویری دیده بودم از debugbar برای نسخه های قدیمی تر لاراول(حالت دیباگ) با 19ms زمان اجرا، از روش های optimize و کش روت و ... استفاده کردم تعجب میکنم این سرعت با توجه به زمان بوت و اپلیکیشن در تصویر شاید نسخه 8 لاراول قلق یا باگی چیزی داره!؟
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟