یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دوره‌ها

استفاده از تخفیف‌ها
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
حامد نیرومند
4 سال پیش توسط حامد نیرومند مطرح شد
3 پاسخ

یک پکیج php حجم افزونه وردپرس رو 70 مگ کرده

سلام
من برای اینکه در افزونه‌ام از ورود با حساب گوگل استفاده کنم، پکیج رسمی گوگل بنام google/apiclient رو توسط کامپوزر نصب کردم و همه چی خوب و اوکیه بجز اینکه الان حجم کل افزونه در حالت معمول، حدود 73 مگ شده که از این مقدار 65 مگ فقط مختص به فولدر vendor عه.
حجم افزونه در حالت فشرده شده حدود 20 مگ میشه که باز هم خیلی زیاده و حتی در مخزن وردپرس نمیشه انتشار داد.
کسی ایده و یا روشی داره که بشه از ورود با گوگل در افزونه استفاده کنم بطوری که از پکیج خارجی استفاده نشه یا اون پکیج خودش وابستگی کمتری به پکیج های دیگه داشته باشه یا ...؟


ثبت پرسش جدید
A.M
@alimiandari1396 4 سال پیش مطرح شد
0

سلام . وقتتون بخیر . فکر کنم افزونۀ profile builder که داخل خود وردپرس می تونید پیدا کنید خوب باشه .
اگه درست جوابتون داده نشد پس سؤالتون رو بی زحمت یه خورده واضح تر بگید تا بیشتر راهنماییتون کنم . باتشکّر . سربلند باشید .
@hamedniroomand


ایوب زارع
@zare2868 2 سال پیش مطرح شد
0

سلام
من ورود با گوگل رو با بدون کامپوزر ساختم که حجم کمتری داره
یه سری فایل داره که باید دانلود کنید
من دقیقا نمیدونم راکت چطوری کار میکنه ولی اگر مایلید یه پیام به من بدید راهنمایی تون کنم


طراح چی
تخصص : برنامه نویسی
@Tarrahchi 2 سال پیش مطرح شد
0

استفاده از پکیج‌های خارجی در افزونه‌های وردپرس به دلیل افزایش حجم وابستگی‌ها و همچنین احتمال بروز مشکلات امنیتی احتمالی باعث می‌شود که کار ساخت و نگهداری افزونه را دشوار کند. بنابراین، استفاده از یک پکیج خارجی برای احراز هویت کاربران با حساب گوگل ممکن است یک راه حل مطلوب نباشد.

اما، در صورتی که قصد استفاده از پکیج‌های خارجی را دارید، بهتر است که از این پکیج‌ها به صورت یک پلاگین جداگانه استفاده کنید و در افزونه‌ی خود از API آن استفاده کنید. بدین ترتیب، پکیج‌های خارجی فقط در پلاگین شما لود خواهند شد و برنامه شما که افزونه است را کوچک و سبک خواهد نگهداشت.

علاوه بر این، برای استفاده از API حساب گوگل می‌توانید از پکیج‌های کم حجمی مانند guzzlehttp/guzzle استفاده کنید که به عنوان یک HTTP کلاینت قابل استفاده است.

در کل، باید به دقت و دقت برای اضافه کردن وابستگی‌های جدید به پروژه خود راه‌اندازی کنید. برای کاهش حجم پکیج‌ها و وابستگی‌های شما می‌توانید از ترفندهایی مانند استفاده از autoload و composer dump-autoload استفاده کنید. همچنین، باید از وابستگی‌هایی که بیشتر از آن‌چه لازم است استفاده می‌کنند، خودداری کنید.


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام