درود بر دوستان.
من الان پایتون رو تا سطح شی گرایی یاد گرفتم؛ برای اینکه مسیرم رو انتخاب کنم میخوام برم سراغ جنگو. اما یه مسئله ای که وجود داره اینه که؛ من دفعه قبل هم میخواستم همه چیز رو خود آموز یاد بگیرم، درست یاد نگرفتم و خیلی جسته گریخته شد. توی دوره های رایگان مدرس کل مبحث رو موشکافی نمیکرد؛ کند هم پیش میرفت. الان نمیخوام زمانم تلف بشه، بنابراین میخوام توی این دوره ها یا بوت کمپ ها شرکت کنم تا سریع تر نتیجه بگیرم.
خیلی جست و جو کردم توی مصاحبه مرحله اول مکتب شریف هم قبول شدم. منتهی الان سوال برام پیش اومده.
اعداد و ارقامی که این موسسات استفاده میکنن، یه خورده فریبنده است مثلا بوت کمپ های مکتب شریف 320 ساعته در 6 ماه، تحلیل داده 50 ساعت نزدیک دو ماه.و این حجم از اختلاف به نظرم منطقی نیست.
نمیخوام الان عقب بیفتم و باید تا شروع سال تحصیلی هم این مسئله رو جمع کنم که در طول اون زمان کارم رو ادامه بدم.
یه چیز دیگه اینکه مثل مکتب شریف مدرک میده، خیلی جاها نمیدن.
کلاس خصوصی هم نمیخوام باشه. همینطوری از یوتیوب رو هم گفتم مشکلش چیه.
خیلی مشتاقم نظر شما رو بدونم که ایا اطلاعی دارید که به چه صورت هست و کدوم آموزشگاه ها، کدوم دوره ها و بوت کمپ ها معتبر ترن و میتونن مفید تر واقع بشن.
سپاسگزارم
درود بر شما @mrn
این نظر خانواده است که خیلی آکادمیک تر برنامه نویسی رو یاد بگیرم، منم فعلا قصدم برای استخدام اون مدلی نیست بیشتر دنبال این هستم که فریلنسری مانند کار کنم و بخاطر مشغله هایی که توی این سال تحصیلی و سال های بعدش دارم؛ خیلی برام امکان پذیر نیست که اصلا بخوام همونطور که گفتید فول تایم یا تمام وقت کار کنم.
قبل از اینکه بدونم یه چیزی به اسم بک اند داریم یه چیزی به اسم فرانت؛ رفته بودم فرانت رو یاد گرفته بودم همینطوری رایگان و خودآموز؛ و توی پونیشا و اینا دنبال پروژه میگشتم. الان هم توی دنیای برنامه نویسی؛ یه سری برنامه نویس غیر حرفه ای و نابلد؛ همه جا دارن تبلیغات میکنن که 2 ماهه با برنامه نویسی پولدار شوید! همین الان برنامه نویس شوید و از ایلان ماسک هم جلو بزنید!
من خیلی جزو اون دسته نبودم که بگم یه شب حرفه و میلیاردر شو، ولی چون از راه و چاه اصلا اطلاع نداشتم، گیر همین تور افتادم. خیلی های دیگه هم که ناشی و خامن، اگه راهنما و یه فرد بلد نداشته باشن، خیلی آسیب میبینن تا متوجه بشن که ایراد کجاست. توی اولین گفتگوم هم دیده باشید تاکیدم رو این مسئله بود که من چرا نمیتونم پروژه بگیرم!
واقعیت اینه که ما الان تو دنیای برنامه نویسی، (به برنامه نویس های حسابی و ماهر جسارت نمیکنم) کمبود مهارت داریم. مثلا اگه 300 تا برنامه نویس php داشته باشیم، چند تا از این 300 نفر واقعا php رو به نحوی بلدن که هر چالشی بهشون بگی حلش کنن؟ خیلی تعداد کم. این بر میگرده به مهارت طرف و خلاقیتش.
خیلی درست میفرمایین که آدم نباید از این شاخه به اون شاخه بپره. اما واقعیت اینه که کسی که مثل گذشته خیلی نزدیک من بشدت کم تجربه است، همه اش میخواد بره دنبال چیزی که بقیه میگن بهتره. اون موقع که من وارد شدم، خیلی ها داشتن شایعه میکردن که php داره از دور خارج میشه و از این حرفا. بعدا آقای موسوی هم گفتن که این حرفو 10 سالی هست دارن میگن!!!
نمیخوام هی از این شاخه برم رو اون یکی چون همین باعث میشه مثل چند ماه قبل؛ برگردم از خودم بپرسم خب که چی! آخرشم که هیچی نشد! و اگه واقعا هیچی نشه، این بار خیلی سخت تر میتونم دلیل ادامه دادن برنامه نویسی رو پیدا کنم.
من اون اول برنامه نویسی رو برای کلاس رباتیک با زبان سی شروع کردم، توی محیط آردوینو. و بشدت برام منزجر کننده بود چرا که نمیتونستم هیچ ارتباطی باهاش بگیرم و انگار داشتم به سنگ توضیح میدادم که باید با این ربات چیکار کنه!! یه جمله از مارک زاکربرگ توی پیج موسسه رباتیکمون خوندم که گفت تا 15 ساله آینده ما همینطور که خوندن نوشتن به بچه ها یاد میدیم برنامه نویسی هم یاد میدیم و افسوس میخوریم که چرا این کارو قبلا نکردیم! جرقه ام زده شد و یه ربع بعد توی نت بودم که بیشتر بدونم.
یه ایده خیلی گنده توی ذهنم اومد و نمیتونستم ولش کنم. احساس میکردم برای اینکه اون ایده رو عملی کنم باید برم برنامه نویسی یاد بگیرم. اول از همه رفتم سراغ پایتون و بخاطر اون حجم از عجله ای که برای ایده ام داشتم، یه هفته نکشید که رفتم سی شارپ. سی شارپ 3 هفته طاقت آورد و اونم رفت کنار. بعد فهمیدم که من اصلا چی میخوام و باید دنبال چی برم.
خیلی وقتم سر این تلف شد و اگه همون موقع پایتون رو ادامه داده بودم و سراغ جاوا و کاتلین و اندروید و سئو و .... نمیرفتم، تا الان خیلی جلو بودم. بخاطرش خیلی نارحت نیستم اما نمیخوام که همون اتفاق دوباره تکرار بشه. کمتر زبانی هست که بهش ناخونک نزده باشم!😂
به همین دلیل میخوام برم بوت کمپ که سریع تر بشه سرعت پیشرفتم و واقعیت اینه که برنامه نویسی یه دنیای گسترده است و کسی که فقط یه زبان بلد باشه موفق باشه موفق نمیشه. اما یه فرد تازه کار هم قرار نیست همه فن حریف باشه اول مسیر و باید اجازه شکست رو به خودش بده. الان دنیا پر شده از برنامه نویس های 15 ساله که شرکت دارن یا استخدام شدن و ازشون به اسم پدیده نام برده میشه. من نمیخوام جزو این آدما باشم که همینطوری یهویی کشف میشن! تا الانش هم اونقدر از منطقه امنم خارج شدم که یادم نمیاد دقیقا کجا کاملا احساس امنیت میکردم و امتحان هر چی برام ترسناک بود.
میدونید؛ شاید بازار کار حداقل تا 8 سال آینده، انقدر به جنگو دولوپر احتیاج نداشته باشه. من میخوام از این طریق کارآموزی و فریلنسری، تجربه ام رو زیاد کنم و به هدف اصلیم که راه اندازی یه کسب و کار هست برسم. خانواده ام این رو نمیدونن و بیشتر براشون مهمه که اون آموزش سودمند باشه.
خودم خیلی سرچ کردم. داکیومنت خیلی زیاد خوندم و با بیشتر چالش های خودآموزی رو به رو شدم. اما مسئله ای که برام مطرحه زمانه و الان ممکنه عجله به نظر بیاد اما انقدر برام مهمه که همینطوری خودآموز یاد گرفتن؛ انگار داره کندش میکنه. دوره که زیاده، کسی که واقعا یاد بگیرش باشه کمه! و با توجه به اینکه الان سال دیگه هم انتخاب رشته داریم و اینا، فک میکنم خانواده ام فکر میکنن که توی کلاس و چارچوب یاد گرفتن منظم تره. حالا هنوز یه ذره برای تصمیم گیری وقت دارم. البته که فردا مصاحبه عملی مکتب شریفه.
از راهنمایی تون متشکرم! نکاتی که گفتید حائز اهمیتن و خیلی مهم!
@mobinasattari7 خانم ستاری گرامی
من وقتی فعالیت شما رو میبینم واقعا خوشحال میشم که در این سن اینقدر مشتاق هستین. دو تا نکته رو به عنوان برادر بزرگتر و همکار بهتون بگم ؛ اول اینکه اصلا عجله نکنید در یادگیری و دوم اینکه همزمان چندین موضوع مختلف رو پیش نبرید که تمرکزتون بهم بخوره .
خیلی حیفه که کسی به سن شما استعدادش سرخورده بشه.
براتون آرزوی موفقیت دارم و اینکه مطمئن باشید پیشرفت زیادی میکنید.
ببخشید اگه خارج از بحث سوال بود
درود آقای فرهادی @farhadi
راستش بحثم همینه چون انقدر ایده تو ذهنم دارم هر چی عقب می افتم بیشتر احساس میکنم که پسرفت کردم. خیلی میخوام سریع تر تمومش کنم چون از سال بعد که میرم دهم؛ زیادی درگیر مدرسه میشم و به همین خاطر دنبال این هستم که الان زمین رو کامل آماده کنم تا بتونم روزنه اش رو بکارم. اصلا دلم نمیخواد وقتم تو مدرسه تلف بشه و چیزی که بیشتر میبینم همینه. خانواده ام هم از وقتی این موضوع برنامه نویسی رو دیدن عجله دارن که سریع تر به نتیجه برسه و یه دلیل اش هم اینه که اگه الان فرصت های این مدلی اونم تو سن من کمه. و تا بخوام آماده بشم تا وارد بازار کار بشم و اینا 18 رو هم رد کردم و باز هم اون موقع به خاطر کمبود تجربه کسی مایل نیست که به یه شخص 18 یا کمتر پروژه بده.
فقط میخوام برای کسب تجربه این کار ها رو اعم از کارآموزی و کلاس و اینا انجام بدم و بعد برم سر کار اصلی خودم و یه چیزی برای خودم داشته باشم اما همینطوری که میگید همه عقیده دارن که الان زوده و این حرفا.
نظر لطفتونه هیچ کس تا حالا همچین حرفهایی بهم نزده بود!
متشکرم:)
بنظرم از همین سایت اول آموزش های مرتبط رو ببینید و بعد کمی تمرین برید سراغ آموزشهای سایت پی سی دانلود. من خیلی جاها رفتم وقتم تلف شد واقعا
از اونجایی که فرمودین جنگو را انتخاب کردین، باید خدمتتون عرض کنم که اصلاً نیازی به بوت کمپ، دوره حضوری و... نیست.
جنگو راحت تر از این حرف هاست. من با لاراول و اکسپرس هم کار میکنم و قبلاً با asp core کار کردم. جنگو داستانش خیلی فرق میکنه و قبلاً در همین راکت در مورد مزیتهای هرکدوم بحث کردیم. شما با یک آموزش خوب خیلی سریعتر به نتیجه میرسید. متاسفانه اکثر آموزشهای جنگو یا خیلی جدیده که در نتایج جستجو درست نشون نمیده یا مناسب کسی که تازه شروع به کار میکنه نیست.
اگر شما پایتون را در حد 40 یا 50 درصد بدونید و اصول وب را آشنا باشید، با همین پشتکار دو هفته ای کنترل جنگو را به دست خواهید گرفت.
متاسفانه امکان گذاشتن لینک نیست اما این موارد رو به ترتیب پیش برید، ایشالا به نتیجه میرسید.
1- یکی دوتا آموزش طراحی وبلاگ با جنگو بصورت رایگان هست، اونو ببینید و سعی کنید همراه اون پیش برید و هرجایی که متوجه نشدید عبور کنید و فقط کد بزنید (اگر گیراییتون خوبه میتونین از اینها بگذرین اما پیشنهاد میکنم حداقل یکبار مرور کنید).
2- آموزش آقای حسین خورنگ رو تهیه کنید و روی اون وقت بزارید و همراه ویدئو ها پیش برید. در کنار اینها سایت مونگارد آقای بیگدلو آموزشهای مقدماتیش هم مناسبه(مقدماتی جنگو-> ساخت وبلاگ-> فروشگاه و...). حتماً دست به کد بشید و تمرین کنید.
اینها حدود 2 تا 3 هفته بسته به گیرندگی شما طول میکشه که بدونید جنگو چیه و کدهای دیگران رو متوجه بشید یا یک سایت سبک را ایجاد کنید.
بعداز اینها برای اینکه بتونید ایده های خودتون رو این ایجاد کنید، باید برید سراغ داکیومنت های خود جنگو و یکم جستجو و تمرین بیشتر و در این حین آموزشهای پیشرفته تر مونگارد و خود راکت یا سیلیسیم یوتیوب و منابع دیگه هم هرکدوم نکته ای به شما یاد میدن که هرکدوم در چالشهای مختلف به کمکتون میاد.
یک موضوع دیگه اینکه دنبال دوره های جامع، طولانی و... نباشید، از آموزشهای کوچک شروع کنید، تمرین کنید و خودتون رو به چالش بکشید و مرحله به مرحله پیش برید، یادگیری طی زمان بوجود میاد و وقتی دچار چالش یا اروری میشید، جستجو و مطالعه مستندات، ویدئوها و... باعث میشه اون موضوعات برای همیشه در ذهنتون بمونه.
ممنون @electera
اما بخاطر این دنبال کلاسم، چون خیلی از دوره های قدیمی ان، یک؛ دو اینکه سر یادگیری اندورید؛ همین موضوع برام پیش اومد که نصف چیزایی که مدرس میگفت منسوخ شده بود، حالا هی باید دنبال راه جایگزین میگشتم و همین منو از اندروید زده کرد.
به همین خاطر میگم و نمیخوام دوباره ریسک کنم و زمانی که سر اندروید تلف شد تلف بشه
تصوری که از فریمورکهای دیگه دارید، اینجا به کارتون نمیاد!
اول اینکه اون دوره هایی که خدمتتون گفتم با جنگو 3.1 هست که الان 3.2 ریلیز شده و مشکلی نیست.
دوم اینکه کدهای ورژن 2 یا 2.2 همین حالا هم برای شروع کار شما مشکلی ندارند و تغییرات بسیار اندک و جزئی هستند، بیشتر امکانات جدید اضافه میشه.
سوم اینکه سال آینده که قراره ورژن 4 بیاد، از همین الان لیست امکانات و تغییرات جدید اینجا گفته، اگر اینجا و این لینک را نگاه کنید میبینید که امکانات خاصی هستند. شما برای هر موضوعی خیلی راحت میتونید مستندات خود جنگو را بررسی کنید و از گوشه سمت راست و پایین صفحه بین تمام ورژنها سوئیچ کنید و تغییرات را ببینید.
چهارم اینکه این نگرانی ها و فشارها برای زود یاد گرفتن و سریعتر نتیجه گرفتن و استفاده از مدرس خصوصی برای خود من هم بوده اما خوشبختانه نشده و اینو بدونید که اگر پیش خود توسعه دهنده های جنگو یا مدرسین یودمی یا آقا حسام موسوی 😅 خودمون یا دوره های حضوری هم برین، اول چهارچوب کلی رو میگن، بعد تمرین و نشون دادن مستندات رو میگن و اینکه کجاها جستجو کنید، بازهم اگر اصرار به حضور در این دوره ها را دارید، تصمیم با خودتونه.
برای جنگو و ساختن یک وبلاگ ساده همه از روی مستندات سایت خوده فریمورک پیش میرن
و در هر ورژن اگر تغیره باشه شما فقط لازمه یک سر به اون داکیومنت ها بزنید تا از راه های جدید مطلع بشید
شما بدون یک درک کلی از ماجرا نمی تونید بگید منسوخ شده یا منسوخ نشده قدیمیه یا جدیده
کلا شما از روی داکیومنت ها نگاه کنید خیلی راحت سریع ترین و ساده ترین روش هارو نوشته @mobinasattari7
سلام
خانم ستاری من گفتگو های شمارو دیدم و علاقه شمارو به همه زبان ها و فریم ورک و ابزار هارو متوجه شدم
مهمترین چیز تو یادگیری برنامه نویسی اینه اول روی یک شاخه تمرکز کنید زبان و فریم ورکشو خوب یاد بگیرید
یکسال دوسال پروژه های مختلف بزنید , اونوقت یادگیری باقی زبان ها و فریم ورکها شاید یک ماه هم طول نکشه
شما اول باید هدفتون رو مشخص کنید بعد یادگیری پایتون می خواهید چیکار کنید؟ الان چندین میلیون پول خرج بوت کمپ کنید
و چندین ماه وقت بزارید , توقع خونواده از شما بالا میره انتظار دارن به در امد برسید و در اخر ممکنه برنامه نویسی رو کلا بزارید کنار
ایا شرکت خاصی هست که نیاز به برنامه نویس جنگو داره و شما برای اون می خواهید جنگو رو با سرعت زیاد و عجله یاد بگیرید؟
و ایا در طول دوران تحصیل و مدرسه میتونید شرکتی کار کنید؟
اکثر شرکت ها برنامه نویس فول تایم می خوان .
به نظر من بهتره شما روی یک فیلد تمرکز کنید و از اموزش های رایگان, و کم هزینه , بدون عجله آموزش ببینید تمرین کنید
تا زمان که مدرسه میرید به صورت فریلسنسری کار کنید تا به یک نتیجه برسید .
و آموزش برنامه نویسی اینطور نیست که 1000 ساعت خط به خط یاد بدن به شما , این کار امکان پذیر نیست , خسته میشید,
در آموزش اصول کلی یاد بگیرید و باقی موارد رو در پروژه خودتون متوجه بشید
موفق باشید
درود بر شما @mrn
این نظر خانواده است که خیلی آکادمیک تر برنامه نویسی رو یاد بگیرم، منم فعلا قصدم برای استخدام اون مدلی نیست بیشتر دنبال این هستم که فریلنسری مانند کار کنم و بخاطر مشغله هایی که توی این سال تحصیلی و سال های بعدش دارم؛ خیلی برام امکان پذیر نیست که اصلا بخوام همونطور که گفتید فول تایم یا تمام وقت کار کنم.
قبل از اینکه بدونم یه چیزی به اسم بک اند داریم یه چیزی به اسم فرانت؛ رفته بودم فرانت رو یاد گرفته بودم همینطوری رایگان و خودآموز؛ و توی پونیشا و اینا دنبال پروژه میگشتم. الان هم توی دنیای برنامه نویسی؛ یه سری برنامه نویس غیر حرفه ای و نابلد؛ همه جا دارن تبلیغات میکنن که 2 ماهه با برنامه نویسی پولدار شوید! همین الان برنامه نویس شوید و از ایلان ماسک هم جلو بزنید!
من خیلی جزو اون دسته نبودم که بگم یه شب حرفه و میلیاردر شو، ولی چون از راه و چاه اصلا اطلاع نداشتم، گیر همین تور افتادم. خیلی های دیگه هم که ناشی و خامن، اگه راهنما و یه فرد بلد نداشته باشن، خیلی آسیب میبینن تا متوجه بشن که ایراد کجاست. توی اولین گفتگوم هم دیده باشید تاکیدم رو این مسئله بود که من چرا نمیتونم پروژه بگیرم!
واقعیت اینه که ما الان تو دنیای برنامه نویسی، (به برنامه نویس های حسابی و ماهر جسارت نمیکنم) کمبود مهارت داریم. مثلا اگه 300 تا برنامه نویس php داشته باشیم، چند تا از این 300 نفر واقعا php رو به نحوی بلدن که هر چالشی بهشون بگی حلش کنن؟ خیلی تعداد کم. این بر میگرده به مهارت طرف و خلاقیتش.
خیلی درست میفرمایین که آدم نباید از این شاخه به اون شاخه بپره. اما واقعیت اینه که کسی که مثل گذشته خیلی نزدیک من بشدت کم تجربه است، همه اش میخواد بره دنبال چیزی که بقیه میگن بهتره. اون موقع که من وارد شدم، خیلی ها داشتن شایعه میکردن که php داره از دور خارج میشه و از این حرفا. بعدا آقای موسوی هم گفتن که این حرفو 10 سالی هست دارن میگن!!!
نمیخوام هی از این شاخه برم رو اون یکی چون همین باعث میشه مثل چند ماه قبل؛ برگردم از خودم بپرسم خب که چی! آخرشم که هیچی نشد! و اگه واقعا هیچی نشه، این بار خیلی سخت تر میتونم دلیل ادامه دادن برنامه نویسی رو پیدا کنم.
من اون اول برنامه نویسی رو برای کلاس رباتیک با زبان سی شروع کردم، توی محیط آردوینو. و بشدت برام منزجر کننده بود چرا که نمیتونستم هیچ ارتباطی باهاش بگیرم و انگار داشتم به سنگ توضیح میدادم که باید با این ربات چیکار کنه!! یه جمله از مارک زاکربرگ توی پیج موسسه رباتیکمون خوندم که گفت تا 15 ساله آینده ما همینطور که خوندن نوشتن به بچه ها یاد میدیم برنامه نویسی هم یاد میدیم و افسوس میخوریم که چرا این کارو قبلا نکردیم! جرقه ام زده شد و یه ربع بعد توی نت بودم که بیشتر بدونم.
یه ایده خیلی گنده توی ذهنم اومد و نمیتونستم ولش کنم. احساس میکردم برای اینکه اون ایده رو عملی کنم باید برم برنامه نویسی یاد بگیرم. اول از همه رفتم سراغ پایتون و بخاطر اون حجم از عجله ای که برای ایده ام داشتم، یه هفته نکشید که رفتم سی شارپ. سی شارپ 3 هفته طاقت آورد و اونم رفت کنار. بعد فهمیدم که من اصلا چی میخوام و باید دنبال چی برم.
خیلی وقتم سر این تلف شد و اگه همون موقع پایتون رو ادامه داده بودم و سراغ جاوا و کاتلین و اندروید و سئو و .... نمیرفتم، تا الان خیلی جلو بودم. بخاطرش خیلی نارحت نیستم اما نمیخوام که همون اتفاق دوباره تکرار بشه. کمتر زبانی هست که بهش ناخونک نزده باشم!😂
به همین دلیل میخوام برم بوت کمپ که سریع تر بشه سرعت پیشرفتم و واقعیت اینه که برنامه نویسی یه دنیای گسترده است و کسی که فقط یه زبان بلد باشه موفق باشه موفق نمیشه. اما یه فرد تازه کار هم قرار نیست همه فن حریف باشه اول مسیر و باید اجازه شکست رو به خودش بده. الان دنیا پر شده از برنامه نویس های 15 ساله که شرکت دارن یا استخدام شدن و ازشون به اسم پدیده نام برده میشه. من نمیخوام جزو این آدما باشم که همینطوری یهویی کشف میشن! تا الانش هم اونقدر از منطقه امنم خارج شدم که یادم نمیاد دقیقا کجا کاملا احساس امنیت میکردم و امتحان هر چی برام ترسناک بود.
میدونید؛ شاید بازار کار حداقل تا 8 سال آینده، انقدر به جنگو دولوپر احتیاج نداشته باشه. من میخوام از این طریق کارآموزی و فریلنسری، تجربه ام رو زیاد کنم و به هدف اصلیم که راه اندازی یه کسب و کار هست برسم. خانواده ام این رو نمیدونن و بیشتر براشون مهمه که اون آموزش سودمند باشه.
خودم خیلی سرچ کردم. داکیومنت خیلی زیاد خوندم و با بیشتر چالش های خودآموزی رو به رو شدم. اما مسئله ای که برام مطرحه زمانه و الان ممکنه عجله به نظر بیاد اما انقدر برام مهمه که همینطوری خودآموز یاد گرفتن؛ انگار داره کندش میکنه. دوره که زیاده، کسی که واقعا یاد بگیرش باشه کمه! و با توجه به اینکه الان سال دیگه هم انتخاب رشته داریم و اینا، فک میکنم خانواده ام فکر میکنن که توی کلاس و چارچوب یاد گرفتن منظم تره. حالا هنوز یه ذره برای تصمیم گیری وقت دارم. البته که فردا مصاحبه عملی مکتب شریفه.
از راهنمایی تون متشکرم! نکاتی که گفتید حائز اهمیتن و خیلی مهم!
سلام اگه این تایپک هنوز فعاله من هم همچین ایده داشتم خوشحال میشم باهم صحبت کنیم به نظرم کارهای جدی برای جونیور ها میشه انجام داد :)
سلام خسته نباشید معذرت میخوام شما دوره بوت کمپ شریف رو شرکت کردید ؟ اگ شرکت کردید میتونم نظرتون رو راجبش بدونم بهتون کمکی کرد؟!
سلام @mmolanury
به تلگرامم پیام بدید تا اونجا راهنمایی تون کنم اینجا ممکنه باعث سوبرداشت دوستان بشه
@mmolanury
درود ..
والا من سه سال پیش در کمپ شریف یه آزمون گرفتم و آخر رد شدم.
از اولش دید بهتری نداشتم و شانس استخدام پایینه...
یکی می گفت اگر اسم بوت کمپ شریف توی رزومه باشه احتمال رد شدن در مصاحبه بالاست!
پیوند زیر:
https://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=155570.0
با سلام خدمت دوستان
من در حال حاضر به دنبال برنامه نویس شدن حرفه ای هستم من دوره کامل سی شارپ رو دیدم و الان می تونم بگم سی شارپ بلدم و دوره رو به صورت خودآموز با خرید پک های آموزشی پیش رفتم و خدایی خوب هم آموزش دیدم ولی برای استخدام شدن یا انجام پروژه ها نیاز به رزومه دارم آیا آموزشگاهی رو میشناسین که بعد از آموزش و تکمیل دوره رزومه داشته باشین و به جایی معرفی تون بکنه؟
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟